עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by explize,

שלום לחברי הפורום. לא מזמן קניתי תוספת לזיכרון. והלייטנסי שלי והדיליי מכל פעולה עלה. הבעיה נובעת מתזמון לא מסונכרן עם הFSB של המעבד. להלן הנתונים כמו שהועתקו מפלט של CPUZ. Processor(s) Number of processors 1 Number of cores 1 per processor Number of threads 1 (max 1) per processor Name AMD Sempron 3000+ Code Name Palermo Specification AMD Sempron Processor 3000+ Package Socket 754 Family/Model/Stepping F.C.2 Extended Family/Model F.2C Brand ID 38 Core Stepping DH-E6 Technology 90 nm Core Speed 1799.6 MHz Multiplier x Bus speed 9.0 x 200.0 MHz HT Link speed 799.8 MHz Stock frequency 1800 MHz Instruction sets MMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, x86-6…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by game kILLer,

קניתי לפני כמה ימים לוח ASUS P4P800 ואיתו גם הרדיסק של וסטרן של 80 עים חיבורי SATA למחשב יש גם הרד ישן וטוב של 40 הבעיה היא שההרד מופיע בביוס ולא מופיע במחשב שלי הבעיה העיקרית היא הדריוור התקנתי את הדרייור לציפסט אבל המחשב ןלא נותן לי להתקין את הדרייור של ה SATA+RAID הוא אומר שזה לא מתאים למארכת יש איזה דרך להפעיל את הדריוור בכוח או לגרום לווינדווס לזהות את הדיסר ככונן ב"מחשב שלי" ?? תודות לעוזרים!!! :-*

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by ProVoker,

ok let me start with some system specs: Win xp pro sp2 (all updtes to this date). Directx 9.0c latest this is a brand formatted computer. epox 8kda3j socket 754 amd 3000+ 64bit radeon 9600xt 128mb (Sapphire) ddr 400 512 ok now to the problems: 1. some games (usually direc3d ones and not opengl) get into VPU crash and reset loop untill the whole computer freezes up. 2. i get in dxdiag directshow crash and the error later if i want to bypass (i tried with the latest 3ivx and after uninstalling still nothing). all the drivers are latest download from original sites. catalyst 5.6 bios up to date motherboared up to date all the rest too. plz help the first error …

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. אחרי שאתמול היתקנתי Windows 7 X86 על נייד שלי מדגם MSI ms-163k עם מעבד Intel C2D T6400, היתקנתי דרייורים לכרטיס קול והמחשב ביקש ריסט. המחשב "ניתקע" במסך הכיבוי מעל רבע שעה ולכן סגרתי אותו בכוח והלכתי לישון. כאשר קמתי היום בבוקר מיסתבר שהמערכת ההפעלה לא עולה, גם לא במצב בטוח, כאשר היא ניתקעת בזמן הBOOTING. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINDOWS 7 אך גם היא ניתקעת לפני שמסך הגדרות כלשהו עולה. ניסיתי להפעיל כל מיני הפצות לינוקס מהלייב CD, וכמו כן Lite XP מ-Hiron Boot CD אך גם הן ניתקעות בזמן הבוט. היפעלתי MemTest (הוא אכשהו עלה) אך הוא לא מצא שום שגיאה אחרי לופ אחד אז כניראה שהזיכרונות הם לא הבעיה. אשמח לקבל עוד עצות על מה לעשות, ובמקרא הגרוע אני יממש את האחריות.

5. Started by soulz,

רציתי לעשות פורמט ולשמור כמה דברים אז לקחתי את הצורב של אח שלי מהמחשב שלו. חיברתי את הצורב והפעלתי את המחשב. המחשב ניתקע בבדיקה שלו של הקוננים. אז שיחקתי עם החיבורים של הסידירומים, ואז המחשב בכלל הפסיק לפעול. הוא נדלק אבל אפילו המסך לא קיבל אות מהמחשב. ניתקתי את הסידירומים, לא עובד. שיחקתי שעה עם החיבורים, ניתקתי ואז חיברתי שוב, ושוב ושוב וגם סידירומים....ובסוף באיזה פלא זה עבד. הבעיה שעכשיו הסידירומים לא עובדים, הם מקבלים חשמל רק אם אני לא מחבר אותם ללוח האם...ואם אני מחבר אותם ללוח האם, המחשב עם הסידירום ניתקע בבדיקה שלו עם הקוננים, ומחשב עם הצורב לא מוצא אותו פשוט... יש השערות?

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  6. שלום לכולם... מאז שקניתי את המחשב קרה לי הרבה פעמים שהמחשב או מפעיל את עצמו מחדש או מתכבה, כרגע הוא מתכבה לי.. מה שאני עושה זה לוקח פן ופותח אותו (את המארז) ועושה בפנים פן ואז זה בסדר למשהו כמו חודש לא עושה בעיות... אבל מה גורם לזה אם אתם יכולים להגיד לי...? זה בד"כ קורה שיש פעולות כבדות על המחשב, כמו משחקים, צריבה של DVD או צפייה מרובה בסרטים... אז מה הבעיה? ולמה שאני מנקה את המחשב מבפנים ומוציא אבק(שבקושי יש) זה עובד לי כמו שצריך לפרק זמן של בערך חודש או קצת פחות ואז הבעיה חוזרת. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by hagay21,

קניתי ראפטור 78 ג'יגה רק שהביוס לא מאתר אותו מישהוא יודע איך מג'מפרים אותו אני לא מצליח להתקין וינדוס וזה לא קשור לפלופי ולדרייברים של ה s-ata כי הוא חייב להיות מוגדר ניסיתי לג'מפר אותו בכל דרך אפשרית הביוס פשוט נילחם בי

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  8. שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אני אתן צ'אנס יש לי סרט, שהורדתי ואני מעוניין לצפות בו בDVD שלי שקורא קבצי DIVX, שמו של הקובץ 1280x720P Hdtv Ac3.2.0 Divx (זהו חלק מהשם) ניסתי לצרוב אותו בנרו סתם כך כמו צריבת DATA רגילה, אך הDVD שלי לא זיהה את זה (למרות שהוא קורא קבצי DIVX) לקחתי את הDivX Converter וניסתי להפוך אותו לקובץ DIVX (אולי בעצם הוא לא היה כזה), אבל בפעולה הזאת איבדתי ג'יגה שלם. אז השאלה שלי איך לצרוב את הקובץ בכדי שאוכל לראות אותו בDVD בלי לאבד מאיכותו? ואיך בכלל יודעים איזה פורמט הוא?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by daniel0089,

שלום, לאחרונה ניסיתי לצרוב משהו וניסיתי עם כמה תוכנות ועם כמה דיסקים ותמיד זה לא הצליח לצרוב...(פעם לא הייתה בעיה) ניסיתי לצרוב במחשב אחר והצריבה עברה ללא שום בעיות, האם הצורב הראשון, זה שלא הצלחתי לצרוב איתו באמת דפוק או שיכול להיות משהו אחר? נ.ב, הוא קורא דיסקים והכל בלי בעיה... תודה.

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  10. שלום לכולם יש ברשותי דיסק און קי 4G החלטתי והצלחתי להעלות עליו ERD2005 בוט ABLE לצורך העניין הקצאתי פרטישיין של גיגה מתוך ה-4 עכשיו אני לא רואה 3 גיגה חסרים גם דרך ה PARTITION MANGEMENT יש מקום לא מאוכסן כל נסיון לפרמט אותו לא נוגע ב 3 גיגה הנותרים גם PARTITION MAGIC לא רואה בכלל את ה USB מה עלי לעשות???

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by doviknohl,

שלום, קניתי לפני חודש מחשב נייד חדש- lenovo e530 i5 3210, 6gb ram, 500gb 5400rpm,win7. משום מה המחשב זז ממש לאט, הטעינה הראשונית לוקחת ממש הרבה זמן, וכל אתחול גם לוקח זמן (לא תמיד זה כ"כ הרבה זמן, אבל הייתי מצפה ממחשב חדש עם נתונים כאלה, שייתן הרבה הרבה יותר..). כל פתיחה של וורד/אינטרנט וכו' גם לוקח זמן- קיצר עסק ביש. ניקיתי כבר עם CCLEANR ועם האנטיוירוס AVG שיש לי, וזה לא עזר יותר מדי. המחשבה שלי שזה הרבה מאוד תוכנות של היצרן שמותקנות על המחשב גורמות לזה. אני מצרף תמונה של מנהל המשימות (חוץ מכל שאר היישומים שרצים, יש עוד משהו מוזר שם- גוגל כרום- למרות שכרגע רק הלשונית הזאת פתוחה, יש איזה 5 יישומים של זה שרצים. לא נראה לי שזה נורמלי). ואני מצרף עוד תמונה של התוכניות שמותק…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by solet,

שלום לכולם, לפני 5 ימים רכשתי את המדפסת הנ"ל, שהיא גם סורק+פקס+מכונת צילום+מדפסת. על פניו , סבבה לגמרי. חיברתי אותה למחשב, התקנתי את הדיסק, סיימתי את ההתקנה, כביכול הכל טוב ויפה. מי שמכיר את התוכנה של HP יודע, שמותקנת במחשב תוכנה שנקראת HP SOLTION CENTER' שמרכזת בתוכה את כל הפעילות שהמדפסת המשולבת עושה. הבעיה שלי, היא שהתוכנה לא מצליחה לזהות את הסורק שמותקן. היא כן מצליחה לשלוח להדפסה, אבל את הסורק היא לא מזהה. פניתי אינספור פניות למוקד של HP , החלפתי מדפסת, החלפתי כבל USB (הם נמכרים בנפרד) פרמטתי את כל המחשב!!! ועדיין, אני מתקין הכל, אבל את הסורק המחשב לאט מזהה. התומכים אמרו לי שאולי, יש לי בעיה ביציאות USB שלי, שלא יוצא מהם מספיק מתח חשמלי שמגיע לסורק. מישהו שמע על בעיה…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by swisaavi,

מכירים את הדברים הקטנים החלולים האלה שמוציאים מהעטים? שכשנושפים בהם הם עושים רעש מעצבן? כזה רעש עושה לי המסך ברגע שהוא נדלק, במיוחד כשאני מפעיל משחקים וסרטים. אמנם לא באותה עוצמה של הדבר הזה שבעט, אבל זה עדיין מאוד לא נעים לאוזניים ורק בגלל זה אני בקושי משתמש במחשב. יש לי מסך דק SyncMaster 710N, והאמת שאין לי כסף למסך חדש כי שידרגתי כבר כמעט את כל הרכיבים שיש לי במחשב, אז אני צריך איזשהו פיתרון, אם קיים, חוץ מלקנות מסך חדש.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  14. ברשותי לוח אם של GIGABYTE שפעל עד עכשיו בDUAL DDR,עם שני סטיקים של 512 DDR. היום קניתי סטיק אחד של ג'יגה (זהה לזכרונות של ה512),מכיוון שהמחשב פועל בDUAL DDR הוא לא עולה עם שלושת הסטיקים. האם יש אשרות לבטל משהו בביוס ולהפעיל את המשחב עם שלושת הסטיקים. דגם הלוח אם- GIGABYE GA K8NF-9 NFORCE 4-4X CHIPSET K8 TRITON תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by Dragon PC,

בהתחלה לא ידעתי ש EZCOOL זה בעצם JSP TECH אמרו לי ש JSP TECH זה לא גנריק ויש להם מארזים ב 200 - 250 שווה לקנות אותם ? ראיתי גם ספק כח בנפרד שלהם 420W REAL במחיר מצחיק 120 ש"ח .

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  16. שלום אז כך יש לי שני בעיות מעצבנות עם המחשב החדש שהכרבתי, הבעיות הם: 1) ברגע שאני מכבה את המחשב מתפריט ההתחלה של הVISTA המחשב נכבה ונדלק מיד מחדש, כאשר אני מכבה אתה מחשב אחרי RESTART ע"י הכפתור במארז המחשב נכבה כרגיל ולא נדלק, נבדקו כל ההגדרות בVISTA ובבBIOS אך לא נמצא משהו שיפתור את הבעיה, אשמח לשמוע פתרון לבעיה הנ"ל 2) המעבד לפי מנהל המשימות של הVISTA מראה ברוב רובו שהוא במאמץ של 30%-70% משהו שלא כל כך הגיוני למעבד שלי ולחלקים שלי, אשמח לשמוע פתרון גם לנושא הזה, כל החלקים תקינים ונבדקו. הרכיבים הם: מעבד AMD PHENOM X4 9600 b2 - with the ertta bug-TLB bug לוח-אם GIGABYTE MA-790FX-DS5 זיכרון OCZ 4GB CL4 PLATINUM KIT דיסקים קשיחים : WD 250GB 250AAKS sata2 WD 160GB SEGATE 1…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by amirxbox,

היי הבעיה כזאת: בשבועות האחרונים המחשב החל לעשות בעיות: בקשת STAND BY היתה בעצם עושה כיבוי מלא. אתמול כיבינו אותו והוא לא נדלק יותר - ניסיתי להוציא מהחשמל ולהחזיר, יש לציין שיש אור בעכבר האופטי וגם נורת הביקורת של לוח האם דולקת חוץ מזה שום דבר. ניסיתי גם להחזיק את ההדלק כמה שניות ללא הועיל.

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by avivl22,

אני עם ווינדוס 7 באתי למחשב וראיתי שיש סימן אדום מהאנטי וירוס (microsoft essentials security), לא קראתי מה כתוב אבל לחצתי על הכפתור שהיה (כנראה clear) והמחשב נתקע לי. עשיתי ריסטארט (דרך הכפתור הפיזי של המחשב) ומאז שאני מנסה להיכנס למחשב אני מגיע לאזור שכותבים סיסמא ואז זה טוען ונהיה מסך שחור. אני מצליח להיכנס דרך safe mode (אבל לוקח לזה הרבה זמן) מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by רוני1,

מה זה בעצם סרויס פק 2 (חבילה של עידוכנים לוינדווס???) ומה היא מכילה ??? תודה

20. Started by rino,

המחשב הנייד שלי נדפק , רואים את שולחן העבודה אך אין תאורה אחורית,המסך חשוך לגמרי. שלחתי אותו לתיקון במעבדה מורשית של HP והייתי בטוח שנשרפה נורת מסך אך במעבדה אומרים שהלך לוח אם והתיקו- שימו לב - 2500 ש"ח יכול להיות שתאורת המסך קשורה ללוח האם או שהם מנסים לעשות עלי קופה יפה?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  21. Started by alex363,

מפרט המחשב : amd athlon 64 X2 3800+ abit motherboard kn9s elixir 512 ddr2 667mhz X2 gforce 7600 gs 256 ddr2 128 bit pci-e maxtor 260 gb hd sata 2 שחכתי משהו ?! מקווה שלא.... windows xp sp2 corp אה... כן... הוא פשוט נתקע לי לפעמים בוינדואס קופא כמו שאומרים

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  22. שלום , לצערי אני משחק בCSS עם 40 FPS כאשר ההגדות על HIGH וAA על X4 ואין לי מושג למה זה קורה מכיוון שבמשחקים אחרים למשל FEAR אני משחק על הגדרות HIGH בכרטיס מסך ובמחשב כולל AA של X4 והFPS שלי הוא 100 הנה מפרט המחשב שלי מעבד - INTEL 3.00 Ghz זכרון - 1 GB RAM כרטיס מסך -EVGA GEFORCE 7800GS CO חח זה כל הנתונים שאני יודע... אם תמצאו את הסיבה האפשרית אני מודה לכם

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by gofunky,

שלום, לאחרונה המחשב שלי קופא במהלך עבודה ודורש איתחול אגרסיבי. הרצתי test של hiren boot וקיבלתי את התוצאות הבאות. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק הבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת? מצ"ב תמונה תודה - - - תגובה אוחדה: - - - תודה לאחראי הפורום על קריאת התקנונים ושאר מאמרים בנושאי תמיכה, אבל זה לא יפתורת את הבעיה שיש בHDD. צירפתי תמונה שבעצם מסבירה את הסטטוס של של הדיסק וכנראה לא אני יודע לפרש את זה.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  24. שלום לכולם ברשותי שני מחשבים, נייח ונייד. לאחרונה שמתי לב שברגע שאני ניגש על המחשב הנייח מהנייד דרך שורת ה-RUN ספציפית לכונן D (כונן עם מוזיקה ודברים אחרים -לא המערכת הפעלה) אני אכן מצליח לראות את הקבצים, ברגע שאני מנסה להעתיק אפילו קובץ קטן המחשב הנייח אל הנייד, המחשב הנייח קופא ורק ריסטרט מחזיר אותו לעבוד, CTRL ALT DEL לא מעלה שום דבר ואין שום דרך לגשת בשום צורה לשום מקום. ניסיתי לגשת אל כונן C ולהעתיק קבצים - עובד תקין. הרשאות נבדקו אבל זה לא ה issue פה כי המחשב קופא ולא נותן הודעה שאין הרשאות. בדקתי את ה lsass ולא ראיתי משהו בעייתי בפרוסס לפני שהמחשב מגיע לקיפאון... עשיתי scandisk /defrag לכונן D בנוסף סתם כדי לראות אם זה מסייע במשהו - לא הועיל. רעיונות?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  25. שלום רב! בעבר הצלחתי בזה, עכשיו אני לא מצליח בשום אופן. יש לי חיבור אינטרנט במחשב אחד, ואני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט, אני מפעיל במחשב הראשון נקודה חמה ניידת דרך bluetooth [אין לי מתאם רשת של wi fi], המחשב השני מתואם כהתקן bluetooth עם המחשב הראשון, אבל כשאני לוחץ ב"התקנים ומדפסות" על "התחבר באמצעות" - "נקודת גישה", אני מקבל הודעה "אירעה שגיאה בלתי צפויה, נא פנה למנהל המערכת". בבקשה עזרה דחוף!

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים