תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום מערכת ההפעלה winxp קורסת באופן קבוע (מסך כחול) לאחר כמה שניות מעליית המשתמש. בsafe mode אין קריסה. צרפתי את תמונת המסך הכחול. אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד דל 1545 שכבר מזמן לא באחריות, יש לי בעיה איתו שהוא לא מטעין את הסוללה... בהתחלה חשבתי שהסוללה נדפקה אז הזמנתי חדשה, וגם אותה הוא לא מטעין, חיברתי גם חשמל אחר וגם זה לא עבד... כרגע המחשב עובד רק כאשר הוא מחובר לחשמל, אבל הוא לא מטעין את הסוללה , הוא גם לא כותב כלום על בעיה של טעינה... אני מכיר ממחשבים שיש להם בעיות "אין טעינה" אבל אצלי הוא לא כותב כלום... האם יש סיכוי לתקן את זה לבד? האם יש סיכוי שבמעבדת מחשבים ליד הבית יצליחו לתקן או שאני חייב מעבדת דל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל הכוונה למחשב הישן שלי - האם שווה רק ל"הריץ עליו" איזה מדריך להאצת המחשב, וכמובן לינק למדריך שכזה (ניקוי, מחיקת תוכנות מיותרות, שינוי הגדות וכד') אולי שווה להוסיף זיכרון פנימי או שאין טעם להשקיע ופשוט להחליף אותו בגדול אני מעדיף לדחות את ההחלפה שלו (במחשב חדש) באיזה חצי שנה.... צרפתי קובץ על פרטי המחשב וקצת על התוכנות שאני משתמש (דברים הרגלים + VS ,IAR ) ועוד משהו קטן - אני בד"F עם דפדפן פתוח, זה יועיל אם אני אעבוד עם דפדפן של אונט? או משהו אחר שיותר קל מכרום תודה מראש לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
משהו השתנה לי, כשאני פותח כרטיסיה חדשה זה פותח לי ישר את דף הבית, אני רוצה שזה יפתח את הדף הריק שמופיע בו משהו לא זוכר מה. איך משנים את זה? יש לי אקספלורר. התקנתי משהו בשם babylon ששינה לי את כל ההגדרות, עכשיו גם זה מופיע לי: וזה אחרי שמחקתי את הדבר הזה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש למחשב שני כרטיסי מסך-אחד מובנה ואחד nvidia GeForce GT 525M. אני שם לב שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך חיבור HDMI אז מס' הפריימים לשנייה מוכפל פי שניים מאשר כשהוא לא מחובר לטלויזיה נ.ב. אני בוחר תמיד את הכרטיס מסך GeForce GT 525M שיפעל גם כשהוא מחובר לטלויזיה וגם כשהוא לא.... איך זה ייתכן שכשהוא מחובר לטלויזיה יש יותר פריימים לשנייה? (כמובן שגם הרזולוציה גבוהה יותר כשהוא מחובר לטלויזיה)
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש ושמתי לב לדבר מוזר בנוגע למאוור של המעבד: המעבד הוא I5 2500 והמאורר הוא KATANA III המהירות של המאורר עובד בד"כ על 250 RPM ואפילו פחות(צירפתי תמונה של עכשיו שהוא עובד על 49 RPM) לפי ההוראות הוא אמור לעבוד במהירות של בין 300-2100 +-10% מצד שני הטמפרטורה של המעבד בטווח הנורמלי האם יש לי צורך לדאוג או להחליף את המאורר? דבר נוסף - קרה לי כבר כמה פעמים שהוינדוס פשוט נתקע ולא מגיב ואני צריך לעשות ריסטרט למחשבת יכול להיות שיש קשר בין שני המקרים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר הרבה זמן שגיליתי שזה לא אמור להיות ככה רק לפני כמה ימים. בזמן שאני משחק במשחקים, הכרטיס הראשון שלי עובד על 9-11 אחוז, בעוד שהכרטיס השני עובד על 90-98 אחוז. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: GIGABYTE 890GPA-UD3H מעבד: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition כרטיסי מסך: CF Sapphire HD6850 זכרונות: 10GB Corsair DDR3 1333Mhz תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 64 ביט (מפרט מצורף ) לאחרונה המחשב מרבה לקפוא, כך שאין אפשרות להזיז את העכבר, או לבצע פעולה כלשהי. התופעה נמשכת זמן קצר, בערך כחצי דקה, וזה בעיקר מתרחש כאשר UTORRNET פועל ברקע. למיטב ידיעתי תוכנה כזו עלולה לגרום לגלישה איטית יותר, או להשפיע על יישומים אחרים התופסים רוחב פס, אבל לא לתקוע לגמרי את המחשב. האם יתכן שסטיק הזיכרון נפגם? או שאולי תקלת חומרה אחרת? האם הוספת זיכרון יכולה לעזור? אשמח לכל עזרה בנושא, תודה רבה להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 קירור למעבד: Arctic Cooling The Freezer 7 Pro Rev.2 Intel and AMD all Socket לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 S…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המחשב לא עולה - ספק תקין(נבדק על מחשב אחר) לד ירוק על לוח האם דולק. המאווררים לא מסתובבים. מה הסיבה ?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי מחשב בן שנה בערך שעד עכשיו הוא עבד כמו שצריך ממש סוס עבודה ולפני יומיים הוא התחיל לעשות לי את אותם בעיות כמו שהיה לי עם מחשב שהיה לי 8 שנים! זאת אומרת.. מסכים כחולים,קריסות במשחקים ותופעה חדשה שנגלתי אליה זה שאני מדליק תמחשב שומעים הכל עובד מאוררים והכל עובד... אבל המסך כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. וזה לא בעיה במסך כי בדקתי את זה עם המחשב של אחותי ושמה המסך כן נדלק גם פה הוא נדלק אבל יש לו את הבעיה הזאת לעיתים קרובות.. כל הבעיות האלה התחילו לפני יומיים במכה אחת.. זה התחיל במסך כחול כאשר שיחקתי משחק מסויים.. ורק ניהיה חמור יותר.. עכשיו יש לי שאלה :s05: מה לעזעזל גורם לדברים האלה לקרות כי המחשב כמו שאמרתי יחסית חדש עם מפרט למשחקים בינוניים-כבדים אם המפרט…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את בעיית הbluescreen ניסיתי לפתור את הבעיה בכך שאני מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והסרתי באמצעות התוכנה DriverSweeper התקנתי את הדרייבר מחדש, ועדיין יש את בעיית הbluescreen מה לעשות? תודה לכל העוזרים הדרייבר nvidia geforce gtx 560 ti מעודכן לגירסא 296.10 ================================================== Dump File : 033112-16005-01.dmp Crash Time : 31/03/2012 10:18:07 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000116 Parameter 1 : fffffa80`0a2cc4e0 Parameter 2 : fffff880`0ff4caa4 Parameter 3 : ffffffff`c000009a Parameter 4 : 00000000`00000004 Caused By Driver : dxgkrnl.sys Caused By Address : dxgkrnl.sys+5d000 File Description : Product Name : …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח אם הזה GA-G31M-ES2L וקניתי לו עוד סטיק של 2GB RAM אז עכשיו יש לי 4GB RAM עכשיו לחצתי על המחשב שלי קליק ימיני מאפיינים ומופיע לי שיש לי רק 2GB RAM מה הסיבה לכך ? יכול להיות שלא שמתי טוב את הסטיק ? החיבור נשרף ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (I3) עם לוח ASROCK U3S3, כרטיס מסך 6770 SAPPHIRE 512MB GDDR5 ומסך DELL U2312HM. הכל נרכש לפני פחות מחודש. כאשר אני משתמש בווינדוס (תיקיות, סוליטייר, ולעיתים נדירות גם בכרום) אך לעולם לא במשחקים, יש לי ריצוד מעצבן של כמה שניות במסך - קווים אנכיים כאלה שמעוותים את המסך, כאילו אני מנסה לקלוט אנטנה בשנות ב-80. ניסיתי כבר מספר דברים: -התקנתי דרייברים מעודכנים לכ מסך. -ניסיתי לשנות את קצב רענון המסך. -החלפתי את הכבל DVI לכבל VGA (עם מתאם) אני משתמש ברזולוציית FULL HD. מה עוד אפשר לעשות? מה המלצתכם? האם זה המסך או הכרטיס מסך....? איך אפשר לוודא? :s05: תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס זיכרון שעשיתי לו מחיצות בפלאפון שלי,בוינדוס אני לא רואה את המחיצה השניה שאותה בעצם חציתי...עכשיו אני רוצה לפרמט את הכרטיס במחשב ולמחוק את המחיצה איך עושים זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התנקתי תוכנה בשם PARTITION MAGIC ולא השתמשתי בה ! אלא הסרתי אותה אחרי ההתקנה ואז קיבלתי מסך כחול במחשב הפעלתי מחדש ואז נעלמה לי מחיצה במחשב ... וזה מה שכתוב בניהול דיסקים Uploaded with ImageShack.us איך מפעילים מחדש את המחיצה? תודה
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בזמן האחרון המערכת עובדת בצורה לא יציבה עם נטייה להתקע. לעתים אני מקבל BSOD. ניסיתי לסרוק את קובצי ה- DUMP אבל לא הצלחתי להגיע משם למסקנה ברורה. [tt]On Thu 05/04/2012 08:40:58 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\040512-16458-01.dmp This was probably caused by the following module: ntkrnlpa.exe (nt+0xDCE34) Bugcheck code: 0xC000021A (0xFFFFFFFFB4E84160, 0xFFFFFFFFC0000006, 0x7502D1BF, 0x18FF448) Error: STATUS_SYSTEM_PROCESS_TERMINATED file path: C:\Windows\system32\ntkrnlpa.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This means that an error has occ…
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן! אני עובד עם שני מסכים . אחד של דל שהוא הראשי ועוד מסך LCS 32 של LG . שניהם מחוברים ביציאות HDMI לשני כרטיסים שונים של הקרוס פייר שלי. עד היום הכל פעל פיקס ועכשיו כאילו שהכרטיס השני לא פועל למרות שהמחשב כן מזהה אותו. אני טוען שהוא לא פועל בגלל שהמסך טלויזיה לא מגיב. ( אם אני מחליף בינהם אז המסך טלויזיה כן פועל) ניסיתי להתקין דרייברים מחדש... לא עוזר. מישהו ?? תודה! אני אוסיף שהמחשב כמובן מזהה רק מסך אחד!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר בן 5 בערך, לוח אם asus p5q מעבד e8400 וכל זה יושב בתוך Antec p182. תאכלס הוא עובד בסדר לצרכים הנוכחיים שלי אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע מה לעשות איתה, משום מה כשאני מחבר דיסק חיצוני לחיבורי ה USB המחשב בדרך כלל לא מזהה אותו. הוא מתקשה באופן כללי לזהות כל מה שאני מחבר לUSB אבל בדיסקים זה יותר בולט. החיבורים הקדמיים של המארז מגיבים פחות טוב אבל גם החיבורים האחוריים של לוח האם לא עושים עבודה טובה. יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות כי לשפר את המצב הזה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני צריך להתקין כרטיס מסך על הלוח אם EVGA 560TI בכל מקרה יש לי חוט שמחבר את הספק ללוח אם ה 4PIN שמפריע לי. יש אפשרות ליצור "גשר" מעל הכרטיס מסך אבל שהחוט יגע בכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי בארצות הברית את הטאבלט פי סי של סמסונג (samsung series 7 slate pc) ואחרי שבועיים בערך הופיעה לי מקודה אדומה קטנה על המסך שכשאתה מתקרב אלייה אתה מבחין שהיא מורכבת מכמה נקודות וקוים קטנים. הנקודה נעלמת וחוזרת. זה פיקסל תקוע? מה האפשרויות שלי? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי 3 מערכות הפעלה, XP, חלונות 7 עברי וחלונות 7 אנגלי. לאחרונה, בעקבות הפסקת חשמל פתאומית, השתבשו שתי התקנות החלונות 7. הצלחתי להתקין מחדש את המערכת העברית, אך זו האנגלית, אינה עולה. כשאני מפעיל את המחשב באמצעות כונן ה-DVD וכדיסק ההפעלה של חלונות 7 בתוכו, מופיעה ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert the windows installation disk and restart your computer. 2. Choose your language settings, and then click "Next" 3, Click "Repair your computer" ... Status: 0xc0000017 Info: An unexpected error has occurred. כשאני מבצע את ההוראה, התופעה חוזרת. כשאני מקיש על ה"המשך", מופיעה אפ…
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז נתחיל מהתחלה. מערכת ההפעלה שלי היא win7ult 32b לפני כשבועיים התחילה הבעיה הזו. לאחר כיבוי מלא או לאחר restart של המחשב, הוא עולה וכדקה לאחר עבודה הוא נתקע. רק restart נוסף מחזיר אותו לעבודה רגילה כאילו לא קרה כלום. דברים שעשיתי: מחקתי את כל הדברים שהתקנתי במהלך השבועיים הקודמים להופעת התקלה. משחקים, תוכנות, עידכונים וכן את הדרייבר של כרטיס המסך(מסוג 8800GTS ה- 640MB) עשיתי ניקוי קבצים, תיקון שגיאות כולל שטח ואיחוי. במהלך הבדיקות שלי העלתי את ה-win במצב בטוח. עבד יפה אבל כשחזרתי למצב רגיל הוא נתקע. העלתי win ללא דרייבר כרטיס מסך והוא עדיין נתקע. התקנתי עידכוני win חדשים במקום אלו שמחקתי ועדיין הוא נתקע. זהו. אני דיי אובד עצות וחושב לפרמט את המחשב. אגב זו הפע…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
זה המסך שמופיע ליבד"כ קורה באמצע משחק או סרט 720) Uploaded with ImageShack.us מה השגיאה אומרת? מהו הפתרון? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קריאה לעזרה יש לי מחשב ישן - 5 שנים לפחות- שעבד ממש יפה עד לפני שבועיים. ככה פתאום, ללא התקנת שום דבר חדש, התחיל להיתקע מידי פעם. בהתחלה אחרי כמה שעות עבודה ולאחרונה אחרי זמן קצר. במדידה האחרונה שלי נתקע אחרי חצי שעה. אבל יותר חמור, כשאני עובר מדף לדף, באופיס או באינטרנט, מתקבל מסך שחור ל-5 שניות ואחר כך זה עולה. באופיס אני מדפיס שלוש עד ארבע שורות והוא נתקע לגמרי. גם ה- alt+ctrl+del לא עובד ואני צריך לרסט עם כפתור הריסטרט שליד כפתור ההפעלה. זה כל כך חמור כי אני עובד הרבה עם המחשב לצורך הפרנסה. בבקשה עזרו לי איציק פרטים על המחשב שלי: Windows XP Home Edition גירסה 2002 Service Pack 3 OEM-0069067-94112-76425 ] לא יודע אם השורה הזו נחוצה] Intel® Core™ 2 CPU 1.80GHz @ 4300 R…
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב התחיל להכנס מעין הילוך איטי במשחקים + סרטים. כלומר הסאונד הופך להיות ממש איטי כמו כן התמונות. ממש כאילו המחשב נכנס להילוך איטי. לא שמתי לב אם זה קורה או לא קורה בעבודה רגיל (גלישה וכו). כמו כן הופיעו אחרי כמה זמן גם מסכים כחולים. בוצע פירמוט למחשב ונקיון מאבק זה עזר ליום אחד כעת אני צופה בסרט והבעיה קורה ממש לשניה או כמה שניות ולא באותו מידה כמו שהיה שלא היה מאפשר לעבוד בכלל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-