תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אחים שלי אני צריך עזרה דוד שלי הביא לי מחשב בלי הדריברים ואני לא טוב בזה במחשבים אז מישהו יכול להביא דריברים למחשב יש לי לוח אם של thinkcanter ואין לי קול במחשב אמרו לי שצריך להתקין . זה מובנה בלוח . תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היה לי מחשב... פנטיום D , גיגה ראם, לוח אם של אסוס. קניתי משולש חדש ואת המשולש הישן הבאתי להורים שלי. במארז שלם עם הספק שלהם המחשב נראה לי יותר איטי... האם זה בגלל שההארד דיסק הוא IDE?? זה גורם לירידה מטורפת בביצועים?? או שיש מצב שזה גם הספק שלהם?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב החדש שבו יש 4 גיגה של G.SKILL - 2 F2-6400CL4D-2GBPK 800MHZ CL4 X ווינדוס מראה לי שיש רק 3 גיגה, עדיין לא עידכנתי את הווינדוס מהאינרטנט וזו גרסה מקורית עם SP1 בלבד (אם זה קשור).. אני יודע שווינדוס עובדת מקסימום עם 4 גיגה. הוצאתי וחיברתי את הסטיקים שוב. יכול להיות שהוא לא מזהה סטיק אחד או שהסטיק דפוק? גם אם הם עובדים בדואל ובאים בזוגות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול' להיות וזה גורם לו בעומס לקרוס? או שיכול להיות טמפ'? איך אני יכול לדעת מה גורם לזה?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הלוח אם ניסיתי להתקין צורב חדש למחשב ואחרי שחיברתי את הכונן התחילו הבעיות קודם כל כל החיבורים של הלוח אם(מקלדת, עכבר, USB, מסך) לא עובדים הייתי לי שגיאה עם החיבור של הIDE משהו no 80 conducter אז החלפתי את הכבל והשגיאה נעלמה אבל עדיין שום דבר לא עובד כבר אין לי מושג מה לעשות ניסיתי גם להוציאת את הסוללה של הCMOS וגם החלפתי אותה וזה עדיין לא עובד. הדבר היחיד שעובד על הלוח אם היה הכרטיס מסך אבל הוצאתי אותו כדי לראות אם החיבור של המסך בלוח אם עוד עובד...לא עבד היה רק את הקולות של הכונן דיסקטים ואותו דבר היה גם אחרי שחיברתי את הכל בחזרה כבר אין לי מושג מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה במחשב. זה קורה לי דווקא במשחק מסויים אחד, למרות שאני משחק רק בו בקביעות, בכל מקרה הנה הבעיה שלי: אני משחק ולפתע במשחק, המסך נהיה שחור, אחרי כמה שניות הוא נמרח בצבעים, זאת אומרת כל מיני פסים של צבעים מסויימים (באותו גוון בערך), בעובי שונה (כמו הפסים האלו שיש בטלוויזיה..), אני לא יכול לקחת מזה סקרין שוט לצערי. כשזה קורה, אין סיכוי שאני אשתחרר מהמצב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש דרך הכפתור של RESTART. זה לא קורה לי תמיד, אבל זה קורה לי מדי פעם ובדיוק עכשיו זה קרה לי שוב. יש לי Radeon 9800 Pro 128MB, והתקנתי את הדרייבר החדש לפני יומיים. גם כן קרה לי פעמיים ממזמן שהמחשב נתקע בלי סיבה! שיחקתי במשחק אחר ממש לא כבד, פשוט ביותר למחשב שלי, אבל לפתע המחשב נתקע, ו…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל אותו ים אחד כפתור הפונקציה במקלדת הפסיק להגיב ואין על הנייד שום כפתור פיזי להדליק את ה wifi למען האמת אף אחת מהאפשרויות של ה function button לא עובדות.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי דיסק און קי 4G החלטתי והצלחתי להעלות עליו ERD2005 בוט ABLE לצורך העניין הקצאתי פרטישיין של גיגה מתוך ה-4 עכשיו אני לא רואה 3 גיגה חסרים גם דרך ה PARTITION MANGEMENT יש מקום לא מאוכסן כל נסיון לפרמט אותו לא נוגע ב 3 גיגה הנותרים גם PARTITION MAGIC לא רואה בכלל את ה USB מה עלי לעשות???
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-P35-DS3L (rev. 2.0) ביטלתי את EIST בביוס ועוד אפשרות שצריך בביוס כתוב לדוגמא: 356 BUS X9 במהירות 3200 אבל בPOST 2400 על 267 אם כבר לא עובד אז למה 267 ולא 266? שאני מאפש ביוס הוא POST גם רושם 267 מוזר.... כשאני נכנס אחרי איפוס להגדרות ביוס רשום 100X9 - המעבד עובד כל 900????
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני כזה דפוק 00 נישפך לי מיץ על הלוח אם + קצת על הספק ישר ניתקתי מהחשמל וליפני שניתקתי המסך שלי היה לבן כולו מה זה אומר ? יש למשחב סיכוי ? ניסיתי להדליק אותו והוא לא נידלק מה לעשות ? איך אני ידוע מה נישרף ? מה שבטוח זה לא הספק נישרף כי יש אור מהעכבר אז זה אומר שגם הלוח אם לא נישרף כי העכבר מחובר ללוח אם לא ? בקיצור איך אני ידוע מה היתקלקל כי אני רוצה כבר ליקנות חדש תודה רבההההה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי DELL XPS M1330 והמחשב לא מזהה לי את הCD גם לא בביוס וגם לא device manager
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מכירים את הדברים הקטנים החלולים האלה שמוציאים מהעטים? שכשנושפים בהם הם עושים רעש מעצבן? כזה רעש עושה לי המסך ברגע שהוא נדלק, במיוחד כשאני מפעיל משחקים וסרטים. אמנם לא באותה עוצמה של הדבר הזה שבעט, אבל זה עדיין מאוד לא נעים לאוזניים ורק בגלל זה אני בקושי משתמש במחשב. יש לי מסך דק SyncMaster 710N, והאמת שאין לי כסף למסך חדש כי שידרגתי כבר כמעט את כל הרכיבים שיש לי במחשב, אז אני צריך איזשהו פיתרון, אם קיים, חוץ מלקנות מסך חדש.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ASUS P4P800. יכול להיות שהלוח אם שלי נשרף כאשר הנורה שיש עליו בכל זאת דולקת ??? בתודה מראש. גיא.
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
????????????????עד אתמול המחשב עבד בסדר. עזבתי אותו לאיזה חצי שעה וכשחזרתי המסך היה כבוי (לא קיבל אות מהמחשב). איתחול של המחשב לא עזר. נכנסתי לsafe mode, מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך, ואז המחשב עלה. ניסיון להתקין דריבר עדכני מאתר החברה גרם לבעיה לחזור. כרגע המחשב עובד בלי דריבר לכרטיס מסך (מזוהה התקן vga) פרטים טכניים: מערכת הפעלה וינדוס xp sp3 כרטיס מסך nvidia geforce 6600 אין למחשב כרטיס גרפי מובנה. תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: לוח Asus P5ND2 SLI מעבד 830D HD - 120GB מחובר ב- SATA כרטיס מסך Gforce 6600GT של Gigabyte אם המחשב נשאר דלוק אז הוא עובד ללא בעיות. הבעיה היא שאם אני מכבה את המחשב, אז כאשר אני מדליק אותו יש בעיות בעלייה. המחשב כל הזמן נתקע בשלבים שונים של העלייה (לפני עליית ה- Windows או בזמן עליית ה- Windows) אבל הוא עולה אחרי כ-3 איתחולים ואז מתחיל לעבוד תקין. מישהו אולי יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology ??? (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) דו"ח Sandra מצורף! לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין צלליות. לא מצליח …
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להתקין כרטיס מסך על מחשב שיש בו כרטיס onboard. חיברתי את הכרטיס ליציאת ה-AGP אך המחשב לא מזהה אותו כלל - מה אני יכול לעשות?? תודה
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אתמול בשעות הערב המחשב נתקע לי בזמן ששיחקתי סנוקר הפעלתי מוזיקה דפדפן ואי סי קיו ומירק .... שזה בד"כ קטן על המחשב שלי. אזז עשיתי ריסט ואז שהמחשב עלה לי קרה לי אותו דבר עם אותן תוכנות בדיוק נתקע לי המחשב לאחר זמן קצר של כ 10 דקות. בפעם השלישית הדלקתי את המחשב והיה רשום לי שיש בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך( שאיתו המחשב פועל ממש טוב כבר עשרה ימים). ובנוסף המסך עשה לי בעיה עם התמונה כמו פלאשים כאלה לרגע אני רואה את התמונה ולרגע לא אז עשיתי עוד פעם ריסט.... ואז הוינדוס כבר לא עלה לי בקטע של ה"ברוך הבא" רואים לחצי שנייה מסך כחול שרשום עליו משהו והמחשב עושה ריסט בעצמו.... מה שיותר מוזר זה שהבעיה קיימת גם בוינדוס השני שהוא בכלל נמצא על כונן אחר כונן C והוינדוס הראשון ע…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחר שהמחשב מבצע בדיקה של הכוננים אמור להגיע מסך הטעינה של WIN , אבל אני מקבל מסך שחור עוד לפני השלב של של הכניסה . אני לא מצליח לעלות את המחשב גם במצב בטוח או כל אפשרות אחרת מה יכול להתקלקל הזכרון או הכרטיס מסך, הגדרות ביוס ,לוח אם ? ביצעתי בדיקה ב-MEMTEST והכל היה תקין ניסיתי גם אפשרות של שינוי תזמונים של הזכרון מה יכול להשתבש? ניסיתי גם להתקין WINDOWS מחדש אבל ב-hardwre inspection המחשב ניתקע? מפרט :WINCHESTER 3500 AMD זכרונות 1GB GSKILL PC4400 LE כרטיס מסך sapphire x850xt pe לוח אם : DFI LANPARTY UT SLI- ???
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב היום בבוקר ואני בא למחשב אחרי איזה 3 דקות שפתחתי אותו כי צחצחתי שיניים ואז חשכו עיניי ראיתי מסך כחול שאומר את הדבר הבא: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה???? בתודה מראש אלעד
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
פירמטתי כרגע את המחשב. התקנתי XP ואני לא שומע שום דבר! כנראה זה לא התקין את הכרטיס קול טוב? יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם זה השם של הכרטיס קול PCI VIA AC'97 Enhanced Audio Controller וזה השם של הלוח אם PCChips M925 מזה יכול להיות? אתם יכולים להשיג לי דרייברים לזה? דחוף בבקשה חברה אני לא מבין בזה בגרוש! תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני עכשיו עשיתי סידור קטן בכבלי ה-IDE שבמארז, שזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הצורב והכונן קשיח עובדים בסדר גמור, אבל הכונן פלופי הפסיק לזהות דיסקטים אני הכנסתי לתוכו 6 דיסקטים מלאים בחומר שעובדים בטוח והוא אומר לי להכניס דיסקט (בזמן שהדיסקטים כבר בתוכו). מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
WINDOWS 10 לא מזהה דיסק חיצוני. תוכנת PARAGON מזהה אבל לא מאפשרת לפרמט או לבצע פעולה כל שהיא על הדיסק. מה לעשות? (דיסק WD 12 TBׂ)
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
הי. מדובר על לפטופ של לנובו שביצעתי לו אתחול ל"FACTORY DEFAULTS" דרך התוכנה המצורפת אליו. ה-WINDOWS עובד בסדר גמור. אממה, כל פעם שאני עושה אתחול, הוא נותן לי 3 אפשרויות (UPGRADE, XP ועוד משהו) ואני צריך לבחור את הראשונה. והוא כברירת מחדל רוצה את השלישית. הבנתי שניתן לערוך את הקובץ BOOT.INI בכדי לשנות את זה, אבל אני פשוט לא מוצא את הקובץ. ב-C גם לאחר שאפשרתי צפיה בקבצים נסתרים לא ראיתי אותו! ניסיתי להעביר ממחשב אחר, אבל מהמחשב הזה אני פשוט לא רואה את הקובץ ברשת ! (והמחשב השני כן..) בשניהם אני מחובר כמנהל. לדעתי הקובץ חייב להיות איפשהו, גם חיפוש בכונן לא מצא אותו.. איזשהן הצעות ?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, וישנם משחקים (לא כל משחק) שבזמן שאני משחק בהם הם נעשים איטיים מאוד. כאשר אני יוצא מהמשחק אני רואה בשורת המשימות בסרגל של ה"התחל", סימן משולש צהוב עם סימן קריאה שחור בפנים, דבר שאומר על הVIRTUAL MEMORY... מה אני עושה עם זה? והאם יש דרך לסדר את זה??? עזרה פליזזזזזזזזזז...
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-