עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GTI,

הבאתי ארד דיסק חדש 160 GB בממשק SATA ואני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה XP אחרי ששעולה הBOOT של הדיסק של הווינדוס כתוב לי שלא מזוהה כונן קשיח וכתוב או לעשות איזה סריקה או להתקין דרייבר משהו כזה והכי מצחיק שאפשר להתקין עליו ווינדוס 98 אבל באקס פי הוא לא מזהה אותו.. הבנתי משהו כזה בשביל שהמחשב יזהה את הארד דיסק SATA צריך להתקין דרך דיסקט דרייברים של SATA ויש לי בדיסק שקיבלתי אם הלוח אם דרייבר של RAID והבנתי שזה זה רק לא הבנתי איזה קבצים אני מעתיק לדיסק ומאיפה ואיך אני מתקין אותם כדי שהמחשב יזהה את הארד דיסק ואם אפשר בבקשה גם לדעת איך אני עושה שהמחשב יזהה את הSATA כIDE בשביל לכסוך את כל ההתקנה תודה מראש!!! בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש אנשי…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by Raz20,

כשאני נכנס למנהל המשימות של ווינדווס ( קונטרול+אלט+דיליט וניכנס תחת ביצועים) - כמו בתמונה אני רואה שהשימוש ב- CPU שלי משתגע , הוא עולה ויורד כל הזמן , ואין לו סיבה כי אני לא מפעיל כלום במחשב בזמן הזה. עשית סריקה עם התוכנות : spybot - search & destroy Registry Mechanic Multi Virus Cleaner 2006 TuneUp Utilities 2006 וגם יש לי תוכנת אנטיוירוס kaspersky מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  3. חבר שלי אמר לי שהמחשב שלו הפסיק לפעול ושהוא הזמין 2 טכנאים ושניהם אמרו לו את אותה הבעיה: לוח אם. הבעיה מתאפיינת בכך שהמחשב נדלק אבל לא רואים שום דבר על המסך. טוב סבבה במקרה יש לי לוח אם בדיוק כמו שהוא צריך, פנטיום 4, סוקט 478 , SDRAM , AGP וATA . הלכתי אליו פירקתי את המחשב שמתי את הלוח אם שלי חיברתי את הכל כמו שצריך ולא עובד- אותה בעיה. אמתי אולי זה המעבד אז שמתי לו את המעבד שלי- אותו מעבד שעבד עם הלוח אם שהבאתי לו , גם לא עובד , אותה בעיה. ניסיתי הארד דיסקים שונים (3), עם פלופי בלי פלופי, כבלים אחרים , העברת הזיכרון מסלוטים לסלוט בקיצור לא עובד. שלוש דברים שחשוב לציין הכרטיס מסך שמתי על הלוח אם הוא ג'יפורס 4 שגם היה אצלי על המחשב הישן הכל עבד מצויין על המחשב שלי- המחשב ה…

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by eli eli eli,

שלום מחפש צורב DVD ל IBM THINKPAD R51 מאחר והקודם Matshita DVD-RAM UJ-811 Standard CD-ROM drives סיים את הקרירה בגלל התחממות יתר ואינו קורא DVD תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  5. המחשב שלי פועל לאט נורא לאחר כמה ניסיונות כושלים אני חושב שזה הלוח ניסתי להחליף HD להתקין וינדוס לפרמט עדיין לא עוזר הוצאתי את כול החלקים במחשב רק HD,RAM, וכרטיס מסך נשארו עדיין המחשב לא זז עשיתי את כול הבדיקות האפשריות ושום דבר לא עוזר האם הלוח אם יכול לגרום למחשב לעבוד לאט? במקרה שלי אתם חושבים שזה הלוח?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by מורן83,

שלום לכולם ! אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אני לא מבינה הרבה במחשבים אז למי שיש תשובה בשבילי רק בבקשה להסביר בעדינות המחשב שלי סך הכול בן יומיים ...חדש לגמרי ומשום מה הוא לא מפסיק להתקע !!! העכבר נתקע כל כמה שניות וחוזר לפעול ... אם מישהו יכול לעזור אני אשמח !!! תודה!!!

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  7. שלום המפרט: AMD Phenom 810 4gb ram hd4850 אני על Windows XP SP3 דרייבר של הכרטיס מסך 9.9 כשאני נכנס למשחקים (בינתיים רק COJ וSTALKER Shadow of chernobyl) יש בעיה עוד בתפריט בסטוקר המסך שנייה על התפריט שנייה במסך שחור, אחרי כמה שניות לפעמים גם יש את התפריט עם הפרעות כאלה.. ב-COJ בד"כ מתקבל תפריט עם שיבושים על המסך ולפעמים מגיע למסך כחול עם הודעה על ati2dvag בשניהם לפעמים זה מגיע ל-VPU Recover כשהשיבושים קורים יש רעש מוזר מאיזור הכרטיס מסך(יכול להיות שזה המאוורר מסתובב על גבוה ואני לא רגיל לרעש לא סגור על זה :\) הכרטיס לא חם לפי GPU-Z (כל הסנסורים מגיעים למקס' של 55-60) עריכה: אוקיי עוד תופעה אחרי כמה פעמים שהמסך התחלף משחור לתפריט וחזור- המסך עבר ל-Stand by כאילו הוא כבר ל…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by yamar8,

יש לי מחשב פנטיום 4, 1 ג'גיה ראם.. בהתחלה הוא ניתקע על המסך הראשון שמדליקים אותו ולכן ניתקתי את הכונן קשיח, אחרי שניתקתי את הכונן קשיח הבעייה נפתרה אבל המחשב בלי כונן בכלל.. מה יכולה להיות הבעייה של הכונן? בדקתי עם כבל אחר (מהכונן ללוח אם) וזה עושה עדיין את אותה בעייה.. וגם סיפקתי לכונן חשמל חיצוני לשקע ועדיין זה עושה את אותה בעייה.. בדקתי את הכונן בעזרת חיבור usb (מתאם מיוחד) למחשב אחר והכונן עובד.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש! (*הבעיה התחילה מאז שעשיתי לכונן פירמוט מדיסק התקנה של XP)

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by L1ron,

שלום לכולם ,הייתי בחוץ לארץ והמחשב שלי לא הופעל 3 חודשים , בניגוד למה שהיה לפני זה ..עכשיו יש רעש מהמארז ולפעמים יש רגעים כאלה של איטיות במחשב. המחשב די חדש ונקנה רק לפני חצי שנה.. לדעתכם זה בעיה שקורת כי לא משתמשים במחשב הרבה זמן? ואיך אפשר לבדוק את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  10. שלום. לפני בערך שבועיים נשרף לי הלוח אם. הסיבה היא מתכת קטנה שהייתה דבוקה על הלוח וכניראה גרמה לקצר(ההסבר היחידי שעלה לי). כרגע אני עם לוח אם חדש שלGIGABYTE. אבל רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות משהו עם הלוח הקודם. הסימפטום שהוא מציג הוא שאם מחברים אותו לספק כרגיל - גם עם החיבור הרחב (24PIN אם אני לא טועה) וגם עם ה 12V ATX (4 PIN) הוא לא נדלק והמאווררים לא עובדים. אם מחברים אותו בלי ה 12V ATX (4PIN) המאווררים עובדים אבל הוא לא מוציא סיגנל. יש משהו שאפשר לעשות או שהלוח הלך סופית? תודה רבה על העזרה, דניאל.

11. לאחר נבירה מאסיבית בתוך המארז לשם חיבור כונן קשיח חדש, ולאחר חיבור המסך לכרטיס, הכרטיס מסך חדל מלעבוד. האם זה יתכן שעקב נגיעה לא מתוכננת הכרטיס מסך נדפק?(ד"א, המסך בסדר, בינתיים טפו טפו טפו). מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  12. Started by yuvalhuck,

שלום, יש לי מחשב שהדלקתי אותו ולקח לו בערך חצי שעה להעלות את הwindows ואז הראה מסך כחול- עשיתי diagnostics (מחשב נייד DELL) והוא הראה שhardisk פגום. הוצאתי את הhardisk וחיברתי למחשב אחר דרך מארז חיצוני. כשחיברתי יכולתי לראות את הכונן אבל לא לפתוח אותו- כל פעם שפתחתי המחשב טען וטען (רבע שעה). לפעמים המחשב כתב שהכונן צריך אתחול. ופעם אחת הוא אפי' פתח לי את הכונן לכמה זמן והספקתי להעתיק כמה קבצים! אגב, לhardisk הזה יש מחיצה- צד (כונן) אחד עובד מעולה והצד (הכונן) השני הוא הבעייתי. (כשחיברתי אותו עם חיבור SATA- פנימי- windows שוב נטען לאט למרות שהגדרתי BOOT מהhardisk הרגיל של המחשב....לקח לו איזה רבע שעה ואז כבר כיביתי....נמאס לי...) והשאלה- מה עושים??

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  13. במוצא"ש עשיתי סוג של פרמוט למחשב [LG X140 WIN7 STARTER, יש לו אפשרות לעשות RECOVERY לאיך שהוא היה כשקניתי אותו] ובמהלך התקנת התוכנות מחדש, לדעתי כשניסיתי להתקין FIREFOX ההתקנה לא התחילה ובמקום זה נהיו במסך חלקים מוארים[בהתחלה חשבתי שהחלקים כהים אבל אח"כ גיליתי שהחלקים מוארים]. התקלה היא כנראה חומרתית כיוון שגם כשהמחשב כבוי/מצב שינה כל עוד הוא מחובר למטען במסך יש "פסים" מוארים.. כשהמחשב דולק המצב ככה גם בלי המטען. בבהירות מקסימלית שככה אני משתמש ברוב הזמן רואים מצויין אז זה לא באממת מפריע לי אבל הייתי שמח לפתור את הדבר המעצבן הזה....

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  14. שלום הפין של כניסת החשמל במחשב נייד acer aspire 9302 נשבר. שאלתי: האם צריך להחליף בדגם זה את כל לוח האם או שאפשר לקנות את החלק השבור (עם התושבת שלו) אם הוא מתחבר ללוח האם בכבל. עלויות משוערות ? מקומות לרכישה / תיקון ? אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  15. שלום, היו לי עד עכשיו סה"כ 3 דיסקים קשיחים וכונן DVD כך שהם תפסו 4 SATAים, בלוח אם יש לי 6 חיבורי סטה, אבל ממה שאני מכיר עד היום כל הלוחות תומכים בדרך כלל עד 4, זה בכל זאת אומר שאני יכול לחבר 5 סטות? לוח אם: ASUS P5B-E PLUS. אז קניתי דיסק קשיח חדש, שהוא כבר הסטה החמישי (אם זה משנה בכלל), התקנתי עליו את הווינדוס וחיברתי אותו עם עוד 2 דיסקים קשיחים והכל פועל, אבל כשאני מחבר את הדיסק הישן שעליו מותקן הווינדוס המערכת מסרבת לעלות, במסך ה Starting Windows (ווינדוס 7, איפה שיש את הלוגו שלהם זוהר כזה ממש בהתחלה). אני חייב לחלץ מדיסק הזה קשיח, למישהו יש רעיון למה הוא מסרב לעלות כשאני מחבר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by ron2202,

שלום לכולם. קודם כל אני מצטער אם השאלה הייתה כבר בפורום, עברתי רק על כמה עמודים ראשונים וקראתי את החוקים והכל... המחשב המדובר : Q9550 4870X2 2X2GB GSKILL SEAGATE 7200.11 THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W GIGABYTE EP43-DS3L הבעיה התחילה לפני שבועיים בערך, נכנסתי למשחק והמסך ישר קיבל משהו כמו ארטיפקטים אבל קפא, וגם הסאונד נתקע וחזר על עצמו. ריסטרט הביא גם סוג של ארטיפקטים, ודברים נראו זזים קצת, עוד לפני עליית מערכת ההפעלה, אז הנחתי שהכרטיס מסך לא תקין, ושלחתי אותו לתיקון. בינתיים קיבלתי כחלופי 210GT שעבד בעקרון אבל אחרי כמה שעות עבודה היה נתקע כמו בבעיה המקורית, וריסטרט היה פותר את הבעיה לגמרי (בלי ארטיפקטים) עד התקיעה הבאה (הצליח להריץ משחקים). אחרי שבוע אמרו לי שהכרטיס ששלחת…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by tal_be,

שלום לכולם, המחשב שלי עשה רעש כבר תקופה ארוכה, והחלטתי לפני כמה ימים לפתוח אותו ולחפש את מקור הרעש. הרעש הוא כנראה מהלוח אם שנוגע במארז בצורה לא נכונה, אז חיזקתי את החיבורים שלו למארז והחזרתי את הכל למקום. הדלקתי את המחשב ומאז יש לי במד של ה CPU על 100%, שעד עכשיו היה במנוחה על 1-2, ויש תהליך ששמו SYSTEM IDLE שתופס הכל. הבנתי שהתהליך הזה הוא לא מאט, אולם זה לא הופיע לי עד היום, המד CPU היה נמוך והמחשב טס. החלטתי לבצע סריקת רוגלות עם ADAWARE, נמצאו הרבה ומחקתי את כולם, וכן סריקת וירוסים. המחשב עדיין זז לאט מאוד. אני אעלה כאן תמונה של הטמפ' וכו' ואולי תזהו במה מדובר. http://img194.imageshack.us/img194/6779/unledxns.jpg אשמח לשמוע את דעתכם, אולי הכוונה חומרתית, לפני שאפרמט …

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  18. אז ככה מיפרט: מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram wd 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז ככה אני משחק ב overlord2 החדש יש מידי פעם תקיעות נניח אני הולך ופעם ב השחקן כזה מקרטע המשחק מקרטע לכמה שניות וממשיך,גם ב god fuather 2 זה קרה מתי שהיסתובבתי המכונית היה כמו קירטוע והמשיך,אותו דבר ב x men מידי פעם היו קירטועים ואז המשחק המשיך כרגיל,גם crysis שאני משחק על high עם הרזולוצייה שציינתי יש תקיעה לשנייה מתי שמיסתובבים וממשיך! גם ב וורהד אותו דבר כרטיס מסך במאמץ על 68 מעבד במאמץ על 50 שתי הליבות הארד דיסק על 43 לוח על 36 aux 42 מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by thedarkman,

שלום יש לי מסך Samsung T220. יש לי Windows 7 32 bit. הדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך פתאום רשם למעלה ANLOG ואז DIGITAL ואז נכבה ואז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שיש בעיה עם המגעים אז הוא הזיז טיפה את הכבלים של המסך ופתאום המסך נדלק. היום באתי להדליק את המחשב וזה עשה לי את אותה בעיה ואז ניסיתי לעשות את מה שאבא שלי עשה ופתאום המסך נדלק אבל הוא הגיע לאן שטוען את הווינדוס ואז פתאום היה מסך שחור כאלו הוא לא הגיע לברוך הבא ואז הדלקתי שוב את המחשב והפעלתי את הווינדוס במצב נורמאלי וזה עשה לי עוד פעם מסך שחור ואז כיביתי את המחשב וניסיתי להדליק אותו שוב ועכשיו המסך לא נדלק בכלל . מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. Started by sayaar,

היי אני הולך להתקין כמה תוכנות במסגרת הלימודים שצפויים לי חבר אמר לי שצריך לפחות שלוש ליבות בשביל שהמחשב יסחב אותן. ידוע לי שיש לי 2 ליבות - מהי הדרך להוספת ליבה נוספת?

21. Started by ofekd23,

שלום ותודה מראש זה כך יש לי בעייה במחשב כול פעם שאני מדליק אותו ברגעה שהוא מגיעה לאיפו שהתמונוה הזות של המעבד הוא עושה לעצמו הפעלה מחדש וכך מיספר פעם עד שהוא נידלק למה זה ? גם שלחתי את המחשב לאיבורי לבדיקה במיסגרת האחריות שלי והם אומרו שהם לא מצאו כלום תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by Shadowman,

שאני מפעיל את המחשב בוא מגיע עד ללוגו של הווינדוס... הפס רץ כמה פעמים.. עד לכאן הכל רגיל... כשהוא בה לעלות לווינדוס יש משך שחור!!! העלתי את המחשב במצב בטוח, הסרתי את הדריברים של כרטיס המסך.. עשיתי רסטרט אז הווידוס עלה נורמלי. כשניסיתי להתקין שוב את הדריברים של הכרטיס מסך עשיתי רסרט ניתקלתי באותה בעיה!! מה זה?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by Buzz 15,

התקנתי את המשחק והכל טוב ויפה ולחצתי על המשחק וזה העלה לי מסך שחור וחזר לוינדוס לפי מה שהבנתי עם דיבור עם כמה אנשים יכול להיות שוינדוס 98 לא תומך במשחק הזה בקיצור רציתי לשאול אותכם שתי דברים: 1.אם זה הגיוני שהמשחק לא תומך בוינדוס הזה? 2.אם זה הגיוני אז האם יש דרך לתקן את זה נ.ב. יש לי וינדוס 98 ו ATI Radeon 9800W 128MB DDR + TVOUT Pro אם זה יעזור במשהו..

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by ORrrr,

מה אומרת ההודעה הזאת שקיבלתי אחרי זמן מה ששיחקתי באנריל..

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  25. ניסיתי התקין את הדרייברים של VIA 4in1 וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את חבילת האודיו, גם לא עזר. מישהו יודע אולי מה עלי לעשות??

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.