עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, tms החליפו לי את הלוח אם בפעם ה 3 מ z68-ud3h-b3 שהיה לו תקלה בכרטיס הרשת ל z68-ud4h-b3 ללוח שהיה לו תקלה לאחר עדכון ביוס מת. לאחר מכן ל z77x-d3h שהיה לו בעיה להכנס ללופ שלא נדלק ממנו ועכשיו הביאו לי לוח z77x-d3h שהבעיה איתו שלאחר התקנת מע' הפעלה , מיד לאחר התקנת הצ'יפסט של אינטל / עדכוני מע' הפעלה באתחול מחדש שלאחריו הוא פשוט מקבל מסך כחול מהיר בזמן שיש את האנימציה של הוינדוס שהוא בא לעלות. ונכנס למצב של תיקון האתחול ולא מצליח. בשביל לבודד את הבעיה אני משתמש רק בלוח + מעבד 2500k + זכרון קינגסטון חדש שקניתי ביום חמישי ורק ssd אחד של קרושל. בבקשה עזרה זה נהיה מאוד מייאש ומתיש.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by tomerA,

יש לי בעיה שהמחשב לא עובר את שלב הBIOS ועושה צפצופים. המחשב מידי פעם כן עולה, אבל רוב הפעמים הוא פשוט לא עובר את שלב הBIOS. אפשר לראות בסרטון: כאן הבעיה היא בחומרה? אם כן, אפשר לדעת באיזה רכיב על ידי הרצת תוכנה כלשהיא?

3. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם. הרכבתי מערכת חדשה שמורכבת מהרכיבים הבאים: מעבד : Q6600 2.4GHZ לוח אם: ASUS STRIKER 2 NSE זכרונות: 2X2GB OCZ DDR3 1600 MHZ CL7 DUAL CHANNEL KIT כרטיס מסך: BFG GEFORCE 9800GX2 ספק כח: JSP-TECH 1100W התקנתי ווינדוס ויסטה 32 ביט עם כל העדכונים כולל SP1. התקנתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA גרסה 175.19 התקנתי CALL OF DUTY 4 MW אני בא להתחיל לשחק הוא טוען את השלב מסיים ונתקע. ניסיתי להתקין גרסה אחרת לדרייברים של הכרטיס מסך כמו לדוגמא 174.74 אותו דבר נתקע. התקנתי GRID בא להתחיל לשחק טוען את השלב מסיים לטעון נתקע. אני יציין שאני יכול לחזור לסביבת עבודה של הווידוס ע"י CT…

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  4. אני מכבה את הFireWall וזה מכבה לי את האינטרנט למה זה מכבה לי את האינטרנט??...אני לא יכול לשחק דוטה עם פירוול אולי זה בגלל הkaspersky?? ניסיתי לכבות את הפירוול ואז להתחבר לאינטרנט מחדדש זה לא נותן להתחבר!!! ועוד משוו פירמטתי עכשיו את המחשב...אמור להיות לי שני הארדיסקים אחד של 40 אחד של 160... יש לי 120 גיגה על המחשב עכשיו...איפה המד הזה שאני שם את כל המקום???[br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 14:41:55 את הבעיה השנייה הצלחתי לפתור...

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  5. היי לכולם!!!!! אולי מישהו מכיר תוכנה לסריקת דריברים עדכנים לחומרה ???

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by alonf29,

אהלן, אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש (בסביבות חצי שנה) ולפני שבועיים בערך הלך לו המאוורר. אחרי שהמאוורר הוחלף התחיל המחשב להכבות בפתאומיות (תוך כדי סתם שימוש באינטרנט). הדרך היחידה שאפשר להדליק אותו אחרי הכיבוי הפתאומי זה ניתוק שלו מהחשמל והחזרה (כמו שמאתחלים ממיר בטלוויזיה). אין למחשב בעיית טמפרטורה כעת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  7. אני עושה תחלופה בין כמה מחשבים ומעביר מחשב לאבא שלי. תוך כדי לקחתי לוח Abit F-I90HD עם למארז HTPC ישן שלי, Coolermaster ATC-610. בעצם רק העברתי את הלוח בית, והחלפתי את הקירור של המעבד לאחד חדש של Arctic cooling Freezer בפרופיל נמוך. כל שאר החומרה נשארה זהה פרט לאמצעי האיחסון שהשתנו. אותו מעבד זיכרון וספק כח (אנמקס 400W ליברטי אגב). בזמן ההדלקה הראשונית היה קול של פיצוץ, והיה מן אור לבן שהתחיל להבהב באיטיות מתחת לאחד מחיבורי ה-USB על הלוח. כיבתי וניתקתי את ה-Front USB של המארז. הדלקתי מחדש, הרצתי Memtest ויצא תקין, התקנתי Windows 7 RC ונראה שאין בעיות. האור אגב לא חזר להבהב. נראה לי שמה שהתפוצץ היה לד כי האור שהיבהב היה כמו נורה חשופה.. אני מניח שחיברתי את החיבור USB הפוך …

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. שלום לכולם, מקווה שתצליחו לעזור: יש לי לוח אם ABIT NF7S רוויז'ן 2.0 עד עכשיו היו לי 5 התקני IDE במחשב 1) DVD ROM 2) CDRW 3) דיסק קשיח 80 ג'יגה 4) דיסק קשיח 20 ג'יגה 5) דיסק קשיח 10 ג'יגה אני לא זוכר אבל נדמה לי שהצורב וה DVD היו מחוברים דרך בקר Promise ATA66. קניתי והתקנתי WD 1200JD - דיסק קשיח 120 ג'יגה SATA. הדיסק הקשיח 80 ג'יגה מחובר ישירות ולבד ל IDE1 הצורב וה DVD מחוברים אחד לשני - ואז ל IDE2 וה SATA מחובר לחיבור SATA2. ועכשיו לבעיה: הכל עובד כמו שצריך, ומוגדר כמו שצריך, אך כשאני מנסה לנתק את הבקר מחריץ ה PCI , ומנסה להפעיל את המחשב מחדש - הוא כבה ואז לא מוכן לעלות את ווינדוס (XP) אלא לא מדליק אפילו את המסך ומשמיע צילצול כמו של אמבולנס !! אם אני מחזיר אותו "למקום" ול…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by oreinis,

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל כל פעם שאני מתחיל איזה משחק כבד המחשב שלי קורס. המפרט שלי: לוח אם- asus p6t מעבד- core i7 920 כרטיס מסך- bfg gtx 280 1gb זיכרונות- patriot 4gb 1333mhz cl7 ספק כח- apevia 680w דיסק קשיח- wd 500gb 7200rpm+wd 120gb 7200rpm

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by דניאל י.,

היתה בעיה במחשב של אחותי, מחשב די פשוט שכל פעם שרוצים לראות DVD הסרט יוצא מקוטע ו"חורק" בקיצור, אי אפשר לראות סרט בצורה כזו קנינו כונן DVD חדש ועדיין הבעיה נשארה. למישהו יש כייון ממה זה נובע?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by g2a2l2,

יש לי בעייה המחשב שלי זז ממש לאט ועושה לי בעיות במשחקים זה פנטיום 4 2.6 עם 512 ddr וכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו הבעייה היא שיש לי הארד דיסק ממש ישן של 60 גיגה המחשב עבר פירמות וטיפול תוכנה יסודי ועדיין עושה בעיות ההמלצה שקיבלתי מחבר זה להחליף את ההארד דיסק לאחד חדש יותר גדול ושהיה s ata השאלה עם זה מה שיפתור את הבעייה או שהגיעה הזמן להחליף מחשב ?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  12. לא שיניתי דבר ספציפי שלאחריו הופיעה הבעיה. הוא פשוט מדי פעם מחליט להכבות ולהידלק מחדש. לא התקנתי שום דבר חדש, סרקתי וירוסים וביצעתי scan disk, אם זה קשור בכלל... יש למישהו הצעות בנוגע למקור הבעייה או דרכי פיתרון כלשהן ?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  13. Started by Alex Kidd,

כל פעם שאני מריץ משחק (פיפא 2006, קאונטר סטרייק) המשחק מתכבה לי באופן אקראי, מה יכולה להיות הבעיה? אם אתם חושבים שזה בגלל הכרטיס מסך אז כבר החלפתי לפחות 5 דרייברים ולא עזר...

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  14. לי יש במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח כך שאין לו כניסה לרכיבים כמו הגה וSIDEWINDER שלהם יש חיבור של פינים ולא USB עלה לי הרעיון של התקנת עוד כרטיס קול (משומש כמובן) שיש לו חיבור פינים אבל אני לא יודע אם זה יגרום לבעיות בAUDIO כי אף פעם לא ניסיתי להפעיל שני כרטיסי קול בו זמנית.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by ShayGTi,

קיבלתי ממישהו מסך 19' של AOC אבל המסך מאוד מטושטש, כאילו חסר פוקוס...מה עושים? חיפשתי באינטרנט את הדרייבר של המסך והתקנתי אבל לא היה שום שינוי, שיחקתי עם הרזולוציות וההרצים אבל שוב אין שינוי... מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by ibud,

בניתי מחשב, אחרי ההרכבה ניסיתי להפעיל והמחשב נדלק.......... אבל לא זיהה את הכרטיס מסך..... הפעלתי על את הBios על Configure וזה נדלק, כשאני מחזיר את זה לnormal הוא עדיין לא מזהה..... יש ימישהו רעיון?

17. Started by DigMe,

שלום לכולם !! קניתי בחו"ל עכבר Microsoft IntelliPoin BlueTooth יש לי בעיה להתקין את תוכנת ה- Intlipoint של העכבר, אני מקבל את הודעת שגיעה שמערכת ההפעלה שלי (מערכת אנגלית עם תמיכה בעברית) לא מתאימה לדיסק ההתקנה. על הדיסק כתוב שהוא לריבוי שפות מישהו נתקל בתופעה ???? (מצורפת הודעת השגיה) תודה משה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by lvionok5,

כשאני נכנס ל - device maneger אז מופיע לי סימן שאלה ליד סעיף של other devices ובתת סעיף שלו שזה multimedia controler גם כן . אני יודע שהסימן שאלה אומר שהדרייבר לא מותקן . רק להזכיר שכל הסרטים עובדים ואני שומע מוסיקה של כל הסוגים מצויין . התקנתי מחדש את כל הדרייברים של המסך , הקול המדפסת וכל שאר הדרייברים שיש לי. אבל סימן השאלה המעצבן הזה על ה - multimedia controler עדיין מופיע לי ואני לא יודע מה זה אומר בבקשה שמישהו יגיד לי מה אומר

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. יש לי כונן קשיח של 40 ג'יגה שהוא MASTER ויש לי עוד כונן של 5 ג'יגה שהוא SLAVE עכשיו אני מחבר אותם למחשב הכל בסדר אבל בביוס הוא רושם לי NOT INSTALLED על הדיסק הקשיח של ה4 ג'יגה... מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  20. לצורך חיבור לרשת, קניתי כרטיס רשת של REALTEK על הכרטיס כתוב rtl 8100c על החוברת הנלווית כתוב pci 10/100 mbps fast ethernet card אפשרויות ההתקנה הם ב windows הם (אחרי שאני בוחר מתאם רשת, ו realtek) 8019 8029as 8129 ניסיתי את כולם הורדתי driver מ realtek לא מצליח לפעמים אני מקבל קוד שגיאה f61 כשהוא מנסה להתקין ולפעמים הוא פשוט לא עובד ניסיתי גם להסיר, ולהדליק את המחשב, אבל יש זיהוי של חומרה חדשה, כרטיס רשת אבל ההתקנה נכשלת למישהו יש ניסיון עם זה?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by HitmanX,

היום סופסוף קיבלתי אותו הכנסתי למחשב והוא מסרב לעבוד :'( ניסיתי להכניס ולהוציא כמה פעמים, לא עזר ! שמתי אותו במחשב הישן והכל עבד, מה לה בסדר ? יש לי P4 1.6 לוח-אם VIA P4 ולצערי עד שהרדאון לא יפעל GEFORCE 2 MX 400 *המחשב הישן : AMD 400MHZ ולוח-אם אין לי מושג.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by CobraBoy,

תופעה שרק לאחרונה קוראת לי , בזמן שאני משחק משחק לא משנה איזה כעבור חמש דקות משהו כזה המשחקב נכבה לי לא משנה איזה משחק אני משחק לדוגמא אני שמקח במשחק BATTLEFIELD 2 אחרי איזה חמש דקות משחק המחשב נכבה מפרט המחשב AMD +3800 2GB RAM GEFORCE 7600GT ספק כוח 450W בבקשה אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מעצבן וזה גם הורס לדעתי תודה . :-[

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  23. חבר שלי אמר לי שהמחשב שלו הפסיק לפעול ושהוא הזמין 2 טכנאים ושניהם אמרו לו את אותה הבעיה: לוח אם. הבעיה מתאפיינת בכך שהמחשב נדלק אבל לא רואים שום דבר על המסך. טוב סבבה במקרה יש לי לוח אם בדיוק כמו שהוא צריך, פנטיום 4, סוקט 478 , SDRAM , AGP וATA . הלכתי אליו פירקתי את המחשב שמתי את הלוח אם שלי חיברתי את הכל כמו שצריך ולא עובד- אותה בעיה. אמתי אולי זה המעבד אז שמתי לו את המעבד שלי- אותו מעבד שעבד עם הלוח אם שהבאתי לו , גם לא עובד , אותה בעיה. ניסיתי הארד דיסקים שונים (3), עם פלופי בלי פלופי, כבלים אחרים , העברת הזיכרון מסלוטים לסלוט בקיצור לא עובד. שלוש דברים שחשוב לציין הכרטיס מסך שמתי על הלוח אם הוא ג'יפורס 4 שגם היה אצלי על המחשב הישן הכל עבד מצויין על המחשב שלי- המחשב ה…

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by maimon_y,

הוצאתי עכשיו את הגוף קירור של המעבד ואני לא מצליח להרכיב אותו כמו שצריך. לגוף קירור יש 4 קליפסים מסתובבים. שאני לוחץ את השניים שלמעלה אז השניים שלמטה יוצאים וההפך הגוף קירור לא מליח לילחוץ את כל הקליפסים ביחד . מעבד I5 לוח אם ASUS P7P55-M זה דחוף

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  25. Started by A.M,

טוב אז ככה תמיד שאני מדליק את המחשב יש רעש מוזר כזה נמשך כמה דק' בערך 2 דק' ואז המחשב מתחיל להיות איטי כזה ואז שמסתיים הרעש המחשב עובד כרגיל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים