תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
המחשב קורס אחרי כחמש דקות משחק בCS GO ללא התרעה פשוט נכבה ונדלק מחדש המחשב חדש לגמרי ביום שישי הגיע אלי המפרט [TABLE=class: cms_table_cms_table, width: 100%, align: center] [TR] [TD]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus H97M-PLUS for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]Fractal Design Define R5 Titanium Window[/TD] [/TR] [TR] [TD]DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB DDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial SSD 256G MX100 MLC SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVDRW X24 SATA[/TD] [/TR] [/TA…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה, המחשב נייד שלי היה בערך כבר איזה 10 שבועות דלוק :-X בעיקרון הוא לא מריץ כלום חוץ מMIRC ולפעמים טרליון... זה מחשב נייד Hp Pavilion ZE4949. דבר מוזר שקרה בלילה שהוא נכנס לבד למצב Stand By, במהלך הלילה, סבבה. לפני כמה זמן פתאום אני שומע טיקטוקים, נבהלתי החלטי לכבוד את המחשב, בזמן הכיבוד פתאום אני מקבל מסך כחול. ומאז הווינדוס לא עולה ואני שומע את הטיקטוקים האלו. נראה לי שזה מארד דיסק, איך אפשר לבדוק את זה ? + זה אומר שהארד דיסק הלך ? אם כן אז איזה כדאי לקנות ואיך בכלל מתקינים ארד דיסק חדש ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום : קיבלתי לא מזמן מצלמת רשת Quantum TwinkleCam Pro DC-2120 ת'אמת להגיד לכם אם הייתי צריך לשלם על דבר כזה לא הייתי מוציא שקל - פשוט צעצוע של מצלמה, אבל קיבלתי אותה חינם אז מה איכפת לי קיצר, התקנתי את הדרייברים של המצלמה, חיברתי אותה ל - USB ופשוט לא רואים כלום (!) בתוכנה Windows Movie Maker לא רואים כלום, מסך שחור. בתוכנות שבאות יחד עם המצלמה Photo Impression & Video Impression גם כן לא רואים כלום. רק ב - MSN Messenger 7.0 באשף כוונון השמע / וידאו ... רואים, אבל זה לא עוזר לי כי כשאני מנסה לדבר עם מישהו ולהפעיל את המצלמה הוא לא רואה כלום וגם אני לא רואה את עצמי. למישהו יש מושג מה בדיוק הבעיה ?! ואיך ניתן לסדר אותה אם בכלל ? ??? תודה רבה מראש !!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
זה קורה לדעתי בזמן שאני מחליף רזולוציה. אני פותח משחק, והוא במקום להחליף רזולוציה פעם אחת כמו שהוא עשה עד לפני שבוע, ולעלות מהר מאוד, מחילך שלוש פעמים, כאשר בינהן המסך שחור. לוקח דקה וחצי עד שזה עולה. (פה מדובר במסך connecting של הדמו של BF42 כשפותחים שרת מ All- Seeing Eye ) המשחקים עצמם עובדים נהדר, ממש בלי בעיה. אבל כשאני יוצא הבעיה האמיתית. זה יוצא מהמשחק ומחליף רזולוציה כמו שצריך. אבל התוכנה שמתחת ( mirc בדרך כלל ) לא נראית כמו שצריך: כל הכפתורים על ה toolbars למיניהם "הרוסים" ובמקום שהם אמורים להיות יש פשוט צבעים מעורבבים. כל פיקסל בצבע "שבא לו". האנימציה של העכבר ושל הווינאמפ (וכנראה גם של דברים אחרים שלא שמתי לב) נתקעת אחרי שלוש שניות, ואז עוברות כמה שניות ככה עד ש…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הלוח עצמו יחסית ישן MSI משו.. שאני מחבר את ההארד דיסק ואת הכונן דיסקים הוא מזהה רק אחד מהם..ניסיתי לשחק עם הסלייב/מאסטר לא הולך.. יש אולי עוד עצות? כי אין לי איך להתקין ווינדוס..
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, קניתי שני זיכרונות של KINGSTON DDR 2 800 1G היו לי כבר במחשב כבר 2G אותה חברה כשהירכבתי אותם הוא לא ממש ניכנסו אם קלות אני דחפתי אותם אם הרבה מאוד כוח אפילו פחדתי לשבור את לוח האם לבסוף כשהם ניכנסו (לא יודע אם זה עד הסוף בגלל ששמתי שצריך ליהיות איזשהוא קליק) סגרתי את הדברים האלו שמצדדים בסוף הדלקתי את המחשב ראיתי שיש לי 3.5 G זיכרון במקום 4 אמרו לי שזה ביגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 32 BIT האם זה בגלל מערכת הפעלה או בגלל שאולי יש בעיה אם חיבור שלהם אם לוח אם?? אגב יש לי לוח אם EX38-DS4 שהוא דואל צנל וזה לא יתכן שאם סטיק אחד לא עובד אז אחר עובד אם אתם רוצים להתקין זיכרון אז אתם פותחים את הצדדים ודוחפים אותו פנימה נכון אם יש דרך אחרת אסמך לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כשאני מחברת את האיפוד למחשב מופיעה התמונה הבאה http://www.siz.co.il/my/5mdznyy ygkt0o.jpg ואני לא מצליחה לצאת מזה אלא עם כן אני עושה ריסטרט למחשב! אני ממש חייבת דחוף עזרה איך אני מתקנת אתזה קודם זה עבד לי טוב ועכשיו לא במחשבים אחרים האיפוד כן עובד,אז אני צריכה לשנות משו כנראה במחשב עזרה בבקשההה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט ככה!! אין לי מושג מה לעשות.. מה נראה לכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי בוקר טוב לפני כשבועיים הורדתי כמה משחקים ולא אהבתי אותם לכן מחקתי אותם . מאז המחשב ניהיה ממש איטי , האינטרנט לפעמים נתקע לכמה שניות ומשתחרר , משחקים שפעם עבדו לי חלק על המחשב כמו APB BF 3 עכשיו נתקעים כל שניה . חשוב לי לציין שזה מחשב יחסית חדש נקנה לפני כ5 חודשים . חשבתי אולי זה קורה בגלל איזה ווירוס , לכן עשיתי סריקה דרך AVAST וNOD 32 הוא מצא ווירוס ומחקתי אותו , אך המחשב בכל זאת נשאר איטי תודה לעוזרים ! .
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, לאחר זמן משחק קצר(הכל פעל תקין) הלכתי וחזרתי(כעבור כמה דקות), המסך היה בתצורה שחורה(תאורה שחורה ללא תמונה) לאחר ריסטרט, המחשב פשוט איטי נורא, ונתקע כל כמה שניות Task Manager - רואים % גבוהה של System Interrupts. התהליכים system ו - System Interrupts מתחלפים בניהם בהובלה על % השימוש בCPU. ניתקתי את כבל הרשת, לא עזר כשהוא עדיין מנותק - כדי שלא יתקין לי דרייברים אוטומטית, פירמטתי את המחשב, והדרייבר הראשון שהתקנתי של NVIDIA - לכרטיס מסך GTX670. מייד לאחר ההתקנה של הדרייבר המחשב מתחיל שוב במקרה הנ"ל. לאחר כמה נסיונות של פירמוט והתקנת כמה גרסאות שונות של הדייבר לכרטיס מסך - אותה תוצאה. האם זה אומר שהכרט…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה, לאחותי היה מספר פעמים שזה קרה וריסט פתר את הבעיה. אבל עכשיו המחשב לא עובר את המסך פתיחה של הלוח (גם אחרי ריסט) וכשאני מנסה להכינס לביוס אני תקוע במסך שכתוב entering setup הנה תמונות: כאן אני מנסה להכינס לביוס וכאן זה כל הזמן נתקע. מפרט מלא בצד... השני. ללא התקנים מחוברים (מלבד מסך ומקלדת)
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא כמו שכתבתי בכותרת. מקשי החיצים לא עובדים, אבל למשל מקש ESC עובד, ומקש DEL עובד (כדי להיכנס לביוס). גם הצירוף CTRL+ALT+DEL עובד. לפני שכל זה נדפק הייתי באמצע של התקנת עדכונים לווינדוס. העדכון נתקע ובסוף נאלצתי ללחוץ על ריסט. אגב, עכשיו הווינדוס עולה עם מסך ששואל האם להפעיל safe mode או להעלות את ווינדוס כרגיל, וגם במסך זה החיצים והאנטר לא עובדים. המקלדת היא מקלדת USB שמחוברת דרך מתאם למחבר רגיל של המקלדת. ניסיתי לחבר את המקלדת ישירות ל-USB אבל התגובה הייתה דומה. כשחיברתי את המקלדת למחשב אחר היא עבדה טוב (כולל החיצים) אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן סלרון 478 2GHZ@128KB עם לוח ASUS P4S333VM שמדליקים את המחשב הHDD לא נידלקים (לא עושים רעש) הנורה האדומה שלהם דולקת ולא מהבהבת וכנל הצורבים (לא ניפתחים) הנורה הירוקה (POWER) לא דולקת זה קרא אחרי שניסיתי להוצי את הקרור סטוק של אינטל למעבדי 478 יש את שני המקלות הלבנים האלה פתחתי את שניהם ראיתי שזה מסובך להוצי את המאוורר כי הוא רוקד איך שהוא וסגרתי אבל הקליפסים ניסגרו חזק ואז הגעתי למצב של הבריק הזה וגם ניתקתי מאוורר אחד כללי (לא קשור) מה אני עושה אין אפילו ציפצופים ואני לוחץ על הON/OFF המחשב לא ניכבה והריסט לא מגיב (אין כלום על המסך) מה לעשות לפרק אחד מהזכרונות (יש 2 של DDR) מזכיר לי משהוא ליפני 4 שנים שמת לי הפנטיום 2 שהיו צריכים להדליק ולכבות כמה פעמים עד …
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאד לעזרה מכם! מזה מספר חודשים המחשב שלי עובד ON -OFF, הוא יכול לעבוד שבוע ללא תקלה בכלל והוא יכול ביום נתון להתקע מאז פעם ואז מתקבלות הודעות שגיאה משתנות, להלן חלק מהן במסכים כחולים: STOP: 0X00000008E(0XC0000090, 0X004B4BD8, 0XEE25885C, 0X00000000) Beginning dump of physical memory. ואחרי זה: The error was: IRQL_NOT_LESS_OR_Equal ***stop:0x0000000A (0x00000004,0x00000002,0x00000000,0x804EC29D) מה יכולה להיות הבעייה? שוב, ברגע שהמחשב לא עובד לפעמים רק כאחרי 80 לחיצות על פתיחה וסגירה, המחשב עולה בסופו של דבר ישר למסך ה- BIOS (לעיתים גם ב BIOS עצמו הוא נתקע). אודה מאד על פתרון!!
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 320MB כשאני נכנס במחשב למשחקים ולפעמים גם שאני לא נכנס למשחקים פתאום מופיעים לי קווים\נקודות\פסים\קשקושים על המסך בכל מיני צבעים ניקיתי את הכרטיס..הוא לא מתחמם קי קודם הוא היה 67 מעלות קבוע ואחרי הנקיון הוא 54 מקסימום ולא מתחמם... מה שקורה ניראה ככה בערך רק יותר גרוע בהרבה ועל כל המסך.. וכשאני במשחק אז זה תוקע הכל...עידכנתי את הדריברים..ניקיתי...בדקתי חיבורים..זה ממשיך החרא.. מה שלא עשיתי זה להוציא את הכרטיס..למה אף פעם לא הוצאתי.. עזרהההההההה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ברזולציה שאני משתמש במערכת ההפעלה XP שהיא 1024X768 התצוגה ממוקמת בדיוק בגודל המסך. כשאני מפעיל משחקים באותה רזולציה גם כן אין שום בעיה. אבל אם אני מפעיל משחקים ברזולוציות גבוהות יותר מיקום התצוגה לא טוב, יש שטחים מתים והתמונה קצת מעוותת, אני יכול לתקן את זה באותו רגע ע"י כיוונון המסך שלי ידנית- מסך CRT 19" אבל כשאני אצא מהמשחק אקבל את התמונה הלא טובה בוינדוס... מה ניתן לעשות לתקן את זה? אולי משהו שקשור בריפרש רייט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני יתחיל עם הבעיה של המחשב הראשי. יש לי בעיה רצינית עם המחשב החדש שיותר (שהמפרט שלו בחתימה, ואני כרגע לא עובד עליו). היום בצוהרים העכבר החליט לא לעבוד יותר, העכבר של לוג'יטק אופטי USB. הבעיה בטוח לא בעכבר, כי אני משתמש בו עכשיו במחשב השני, ניסיתי גם לחבר לו עכבר טורי ישן של לוג'יטק, ועדיין המחשב לא רוצה הלפעיל את העכבר. גם לוקח למחשב איזה 5 דקות להתאפס על עצמו ברגע שהוא מגיע לשולחן עבודה, ואז הוא מזהה לפעמים התקן USB שלא הוגדר, אבל אי אפשר להגדיר כלום. מה שעוד יותר מוזר שהאור של העכבר נדלק לכל אורך הboot אבל ברגע שאני מגיע למסך של היוזר שהוא מבקש ממני לבחור (שזה גם בעיה מעצבנת שהופיעה לי לאחרונה, ולא היה לי אותה עד לפני ארבעה ימים) האור ניכבה ועכבר ניראה מת. מערכת הפעלה…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה יש לי אתר שפעם העלתי ונזקרתי בו לפני כמה ימים ורציתי לשנות בו כמה דברים ואז קלטתי שאני לא זוכר את הסיסמא והשם משתמש שלי ואני לא יכול להיכנס לפאנל הניהול , יש אולי איזשהי אפשרות להכנס לשרת ולאפס את המערכת כי אני לא רוצה למחוק אותה אלה לעשות לעצמי גישה מחדש .
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
פשוט מסך שחור, ניסיתי לשחק עם המסך עצמו מה שבדרך כלל עובד [ SOURCE] אך ללא הצלחה .. כרגע אני עובד עם כרטיס HD3450 של ATI גם הוא נמצא באותו חריץ . מה שעשיתי זה קניתי מעבד חדש ואחרי שהחלפתי אותו והפעלתי את המחשב לא הייתה תצוגה . ניסיתי איפוס ע"י ג'אמפר הוצאת הבטריה למספר דקות ניתוק כבל החשמל אך ללא הצלחה .. עובדות נוספות : עוד ביום הראשון שקניתי את הכרטיס מסך הנ"ל(שבכותרת ) התקשתי להעלות איתו את המסך לראשונה .. עד שאיכשהו כן הייתה תצוגה . עם ה- HD3450 אין בעיות בכלל ! מה שכן ה- 9600 לעולם לא עשה בעיות - רק כשהייתי נוגע ב- BIOS או היום כשהחלפתי מעבד . יש פתרונות ? אודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מדפסת ליזר של OKI היא היתה עובדת בסדר פתאם יום אחד הפסיקה להדפיס הסרתי את הדייברים והתקנתי חדשים והם פתאום שוב עובדים אחי איזה שבוע הם שוב לא עובדים ( כלומר אין לי אפשרות להדפיס) מדובר במערכת WIN98 עם דרייברים שמגיעים עם המדפסת אין עדכוני דרייברים באתר החברה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי WIN 7 64, אותו התקנתי דרך הDOK. עכשיו יש לציין שקניתי את המחשב החדש והעברתי אליו רק את הכונן ואת ההארד דיסק זאת אומרת שאני חושב שיש בעיה בכונן הישן אבל הבעיה מאוד מוזרה כי דיסקים רגילים (CD) הוא קורא מצויין אבל כשאני מכניס DVD הוא לא מזהה בכלל. אז עכשיו אפילו דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך אני לא יכול להתקין. מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? יש דרך לנסות לתקן או רק ללכת לקנות כונן חדש? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה עם המחשב - כאשר אני מוציא או נוגע בחיבור של ps2 של המקלדת אז המחשב נכבה. גם החבור עם העכבר עושה בעיות. כעת לאחר שהוצאתי את הכבלים של המקלדת ושל העבר המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא על פי רוב לא. כאשר אני מחבר את כבל המקלדת הוא נדלק מתחיל לעלות את החלונות ומיד מתנתק. האם הבעיה היא בלוח האם. לוח האם שלי הוא ASUS P4S333M ומעבד אינטל פנטיום 4 1.6. בהנחה שלוח האם כנראה דפוק האם ניתן לעבור עם אותו מעבד ללוח אם ,נניח של 533 mhz? תודה מראש עוז
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=492&threadid=178028
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. המחשב עולה מאוד לאט וזה אפילו אחרי שפירמטתי אותו. ברור לי שזו בעיית חומרה אבל אני לא מצליח לעלות עליה. מרגע הופעת הנקודות שרצות המסך הופך שחור כמעט דקה שלמה ואז עולה הווינדוז והכל עובד מצוין. אלו הפעולות שביצעתי : החלפתי הארדיסק ופירמטתי גם אותו, החלפתי סטיק זיכרון, והחלפתי כרטיס מסך. עדיין אותה הבעיה. תודה למי שיוכל לעזור.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה במחשב פנטיום 2 350 mhz מכיון שהמחשב לא מאתחל בכלל . כלומר לא רואים שום דבר על המסך , ובדקתי את כרטיס המסך והזכרונות על מחשב אחר והם בסדר גמור וגם איפסתי את הביוס ולא עזר כלום - החלטתי להחליף לוח אם. הלוח אם של abit ועובד טוב עם פנטיום 400 mhz. הכנסתי את המעבד 350 mhz לסלוט 1 וכעת המחשב עולה אבל הוא מזוהה משום מה כ-233 mhz וכותב את ההודעה הבאה : cpu unworkeble or changed - recheck the cpu soft menu. האם צריך לשנות משהו בביוס ואם כן אז איפה ? מדוע הביוס לא מזהה אותו אוטומטית ?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-