תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מצלמה דיגיטלית עם חיבור DV (fire wire) ואני צריך איכשהו לחבר אותה למחשב, יש לי שני מחשבים, אחד עם לוח Gigabyte GA-945P-S3 ואחד עם Gigabyte GA-K8NS nforce 3 chipset בשניהם אין חיבור firewire מובנה בלוח (עד כמה שאני יודע), האם יש דרך בכל זאת לחבר firewire או שיש מתאם לאחד מהלוחות דרך USB או משהו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים ניקיתי את המאווררים במחקשב(את כולם כולל של הכרטיס מסך ושל ה"אינטל") ואז חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב. הכל נדלק ועובד חוצ מהמסך שלא נדלק ופתאום נשמעים כמה צפצופים. חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך(GF 4 MX 440) וצדקתי. ניסיתי עם כרטיס מסך ישן שהיה לי בבית והמסך נדלק. מה קרה? מה הבעיה? תודה רבה וצום קל.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קובץ שנמצא בכונן קשיח של מחשב ישן שהיה בשימוש לפני שנים, חיברתי את הכונן למחשב הנוכחי, והוא זיהה אותו הבעיה שהוא לא נותן לי להכנס לתקיות של המסמכים הוא כותב שאין לי הרשאה, אני מניח שזה בגלל שזה היה מוגן עם סיסמא, ואני לא זוכר אותה, האם יש פתרון למישהו?.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים המחשב שלי עבד כמו שצריך המשחקים שלי עבדו על FPS נורמלי. אתמול שמתי לב שפתאום יש ירידה משמעותית של הFPS לדוגמא ב TOTAL WAR ROME 2. יש שם אפשרות של BENCHMARK, אז לפני איזה 5 ימים עשיתי BENCHMARK על האיכות ULTRA והייתי 60FPS יציב. עכשיו כשאני עושה BENCHMARK על אותו איכות יש לי 20FPS יציב והוא לא עולה. גם כשאני שם על האיכות LOW יש לי 30FPS יציב. מה לא עובד? וזה לא המשחק היחידי שניסיתי... ניסיתי כל מה שאני יודע, לעשות HIGH PRIORITY, לסגור את כל התוכנות שפתוחות וכו'... המפרט שלי: GTX 760 I5 2400 12RAM 1TB WINDOWS 8.1 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יתחיל תסיפור מהתחלה... קיבלתי את המחשב החדש היום... יש כמה משחקים ישנים שאני משחק כמו (Empire Earth 1 , Tactical Ops) ומשחקים יותר חדשים כמו (Call Of Duty 4 , PES) סבבה? המשחקים הישנים צריך לכבות בישבילם ליבה אחת... ראיתי תוכנה שמכבה מעצמה את הליבה - http://shooter.ice-world.de/Download/OneProc.exe עכשיו הכל פועל טוב במשחקים הישנים... ב PES עוד לא ניסיתי כי אין לי אותו.. אבל ב COD יש לי מן תקיעות מעצבנות והמחשב שלי אמור לסחוב את זה חלק על אפשרויות גבוהות. מישהו יכול לעזור לי =\ ?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שכשמדליקים את המחשב המאוורר שמוציא אוויר מסתובב קצת ומפסיק והמנורה בקדמת המארז דולקת לכמה שניות ומפסיקה גם היא הלוח אם שלי:asus p5kpl-cm מעבד intel e5300 וזה עם 2 ג'יגה ראם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר עכבר אופטי ומקלדת אל חוטיים של חברה ג'נרית כלשהי על ממש USB. יש לציין שהעכבר עובד ב100 אחוז מכיוון שעל מחשב אחר אין איתו שום בעיה. לדעתי יש איזושהי בעיה עם הדריוורים הבסיסיים של העכבר בווינדוז מכיוון שכאשר העכבר מחובר הוא לא מופיע ברשימת הDevice Manager כלל. תחתית העכבר האופטי דולקת אבל הוא פשוט לא מופיע שם ולא מגיב. יש לציין שכאשר חיברתי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט הוא גם לא עבד עד שהורדתי דריוורים מאתר מיקרוסופט לאותו עכבר.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב הוא לא קורא לי את ה- 30m של האינטרנט הוא מראה לי רק 13 וחצי מה עושים??? :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים לכרטיס מסך הזה, ועוד משהו אני צריך רק דרייברים לכרטיס מסך לאחר קניית מחשב או שעוד דרייברים מסויימים?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכבר יש לי בעיות המחשב פשוט נכבה(לא נדלק איזה חצי דקה) מתי שבא לו, זה לא קורא הרבא אבל עדיין מעצבן לי יש הרגשה שזה הספק הג'נרי אשם אבל אני לא בטוח
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 8800GTS מה יקרה אם אני יחבר RADEON 9550 או GEFORCE 4 ?? תודה אל העזרה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רב! לפני כחודש הבחנתי בעזרתכם שהלוח אם שלי לPIII מת ולכן הייתי צריך לקנות חדש ובדרך החלפתי פלטפורמה (לAMD) המצב היה כזה: (חשוב לציין שלפני זה הכל פעם בצורה טובה) אני מדליק את המחשב, הנורה נדלקת והמחשב מתחיל לעבוד, כעבור כמה זמן נורת ההרד דיסק מפסיקה להבהב, אין את הצפצוף שהיה פעם מהלוח אם, וכשאני מוציא את הזכרון אז הלוח לא מצפצף וגם אין תמונה על המסך (כלומר המסך נמצא במצב של חיסכון באנרגיה). עכשיו השאלה הגדולה היא: האם אני יכול להציע את החלקים שנשארו למכירה כאשר אני יודע כמעט בוודאות שהלוח הוא זה שנכחד? החלקים שאני רוצא להציע הם הזכרון והמעבד. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (ללא הארדיסק) לאחר שהקודם קרס. השארתי את ההארדיסק הישן (IDE)כי יש לי עליו דברים נחוצים. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך המחשב נכבה. גם כאשר הוא מנסה לעלות את הווינדוס המחשב נכבה מייד. האם זה יכול להיות הטמפרטורה של המעבד ? AMD X2 5200 בביוס הוא רושם שהטמפ' היא כ-80 מעלות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מנסה לתקן את המחשב שלי והוצאתי והכנסתי הכול כדי לראות אולי משהו לא מחובר כמו שצריך/הלך, אני לא מוצא את מקור הבעיה, המחשב נדלק בלחיצה אבל לא ממשיך עם ה"תיק" שצריך לשמוע ולא מעלה את הביוס...כל המאווררים והאור פועלים אבל כשנדלק המחשב אז האור של החשיבה אדום/ירוק מראה אדום חלש מאוד.. מישהו יודע מה מקור הבעיה? תמונות:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במהלך ההתקנה של ווינדוס XP טיפה אחרי שהוא מעתיק את הקבצים שהוא צריך להתקנה ומתכוון לעשות ריסט (כתוב למטה Windows is starting ) המחשב נכבה ומצלצל , ולא מגיב אח"כ רק לניתוק מהחשמל והדלקה מחדש . הגורמים ששללתי עד עכשיו לכך : כונן דיסקטים (ניתקתי ) חיבור רשת שמחובר בזמן ההתקנה הכונן שממנו מתקינים עומס חשמלי על הספק טמפ' זכרונות וסלוט בלוח (בדקתי האם הם טובים והאם הסלוט תקין ) למישהו יש רעיון מה הסיבה ? זה קורה גם כשאני עובד עם המחשב , אבל פחות . בעיקר כשאני למשל מעתיק מוזיקה מדיסק. בלי תלות בכונן שממנו מעתיקים (אפילו ניתקתי את השני וניסיתי ) ובמקרה הזה בדיוק כשהמחשב "בא" לעשות ריסט(זאת אומרת שומעים את ה"תלאק" של ההארדיסק ואז הוא נכבה ומצלצל)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 ZS PRO PLATINIUM EXT הכרטיס מכיל קופסא חיצונית עם הרבה חיבורים, היא מתחברת לכרטיס באמצעות שני חיבורי AD_LINK אחד FIREWIRE השני לא יודע איזה חיבור הוא... אבל הינה לינק לאתר המוצר - http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4925 הכרטיס מוציא סאונד טוב והקופסא עבדה מצוין. עד לפני כמה ימים, שפתאום שמתי לב שנעלמו לי האופציות של הסאונד כמו line-in 1,2,3 וכו... הם הופיעו באיקון של הסאונד ליד השעון... בקיצור חשבתי אולי משהו נדפק בדריברים התקנתי מחדש כלום, החלטתי לפרמט, כן מחקתי את ווינדוס והתקנתי הכל מהתחלה, נקי נקי רק את הדבריברים של הסאונד, עם הדיסק של קיראטיב, מה שעשית בדיוק לפני חודשיים שקיבלתי א…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המערכת החדשה שלי. אבל היום פתחתי את הבפנוכו של המחשב, ואני רואה שהמאורר של הCPU (core2 duo 6300) מקרטע: עובד כמה שניות, ומפסיק, ואז מנסה לפעול שוב, יש לי איזה רעש חשמלי מעצבן כזה, אולי נדלק אולי לא וחוזר חלילה. האם זה פעולה תקינה של המאורר שאיזהשהו חלק בלוח אם או תוכנה של הלוח אם (gigabyte 965P-DS3) או שהמאורר דפוק?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה תוכנות כמו ICQ או תוכנות אחרות אשר מתחברות לשרת לא מצליחות להיתחבר. ניסיתי להתקין מהתחלה אבל זה לא עזר. התקנתי מהתחלה את ה WINDOWS ובכל זאת לא עזר. מישהו יודע מה העיה ואת הפיתרון שלה? ???
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי מחשב P2.4 על לוח אנטל הדם D865PERL. זכרון 2x256 נדמה לי של סמסונג(טעות שלי -הוחלפו פעמיים) כרטיס מסך ATI עתיק רנדון 9200. עד לא מזמן הלוח היה יציב ואמין. בזמן האחרון המחשב נהיה גרוטאה עלובה.(תקיעות וריסטים אין מסכים כחולים.) העומס בזמן עריכת תמונת ב PS1 תמונת בגדול 6MP. הוא לא רב בערך עד 40 אחוז. המעלות במחשב 42. מעבד ו 32 36 האזורים שונים במארז - א שללתי שזאת בעיה למאוורים. הבעיות התחילו כאשר החלפתי את הדיסקים מ IDE לSATA. הלוח תומך בדור הראשון של SATA. למשל לפתוח תקיות של תמונת - מעלה אצלי את סעיף העצבים. אני גם שולל בעיה של תוכנה כי לא מזמן הכול הותקן מחדש ואני בדרך כלל יודע מה אני עושה. למעשה המחשב ישמש אותי לעוד שבוע אז אני אקבל את הזמנה החדשה שלי. אבל המחשב א…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אוקיי כבר תקופה ארוכה יש לי בעיה נוראית במחשב אני לא מצליח להתנתק מהאינטרנט , אני לוחץ DISCONNECT והיישום נתקע ולא מתנתק. מה שמונע ממני לעשות גם RESTART למחשב. זה פשוט קופא לי במסך של ה SAVING SETTINGS עוד בעיה נוראית היא שהמחשב שלי פשוט קופא לפעמים. בלי סיבה מיוחדת.. אני גולש באינטרנט כרגיל פתאום בום.. קופא. לא מצליח להחזיק UPTIME של יותר מיומיים בלי שהמחשב קופא. אני משתמש ב מודם USB ADSL MODEM ALE 130 האפור של בזק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מסך 19'' LG F900P חדש וכאשר חיברתי אותו למחשב לא קיבלתי שום תמונה, יש מתח במסך ואני שומע שהוא "נדלק" אבל אין שום תצוגה וכאשר אני מנסה להשתמש בכפתורים של התצוגה גם כן אין שום שינוי. חוץ מתקלה במסך יכולה להיות איזו שהיא בעיה אחרת שאפשר לתקו בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי.. כונן DVD של אסוס, E612... עובד מצויין בקריאה של דיסקים רגילים.. משום מה הוא מסרב לקרוא דיסקים DVD-ROM (מקוריים, לא צרובים).. הוא מנסה כזה לקרוא, ואז פשוט מפסיק - כאילו שאין דיסק.. http://www.digit-life.com/articles/dvd1001/dvd-10-01-asus612.html לפי נרו info tool, הוא תומך ב-DVD-ROM אבל לא ב DVD-R\DVD+R... אבל זה לא משנה, כי מדובר כאן ב-DVD-ROM סטנדרטי... כשהדיסק בפנים, גם הביוס לא מזהה את הכונן (כלומר זה כנראה משהו פיזי, לא מדובר בבעיה בווינדוז.. מה גם שכבר ניסיתי להעיף את הכונן ולתת לו לזהות אותו מחדש).. וזה מוזר, כי דיסקים רגילים הוא קורא בלי בעיה.. יש למישהו מושג ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מס' חודשים לאחר רכישת המחשב שמתי לב כי יציאת קול / כניסה מיקרופון הקדמיות לא עובדות. מדובר על מארז SONATA III בעל פאנל קדמי המכיל: * 2 כניסות USB. * כניסת קול. * יציאת קול. הנה Manual של המארז ב- PDF. (בעמ' 11 / פרק 3, כתוב על הנ"ל). לוח-האם שלי הוא GA-EP43-DS3L וכאן ניתן לראות אותו ברזולוציה גבוהה. * אם תסתכלו בתמונה, בחלק העליון, האמצעי של הלוח, מעל גוף הקירור של הצ'יפסט ומעל הבר-קוד המודפס ע"ג המדבקה הלבנה, יש חיבור ירוק F_AUDIO, לשם מחובר כבל הקול שמגיע מחזית המארז. * בצד שמאל במרכז הלוח, יש חיבור צהוב F_USB1 , לשם מחובר הכבל של ה- USB מחזית המארז. * בפאנל הקדמי יש גם חיבור eSATA אך מעולם לא יצא לי לבדוק ו/או להשתמש בו. הבעיה היא שלא שומעים קול דרך היציאה הקד…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה מאוד במחשב שלי. המחשב מאתחל את עצמו באופן פתאומי ולא רצוי. זה קורה בעבודה שוטפת במחשב ולא נמצא מכנה משותף שיכול לגרום לי לחשוד שהאיתחול התבצע כתוצאה משימוש באפליקציה מסויימת. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP SP2 מעבד: Intel Pentium 4 Northwood 1.6A GHZ @ 2.2GHZ Cache לוח אם: Epox EP-4BDA - Intel I845D Chipset זיכרון: CORSAIR 256MB - DDR 333/400Mhz - CMX256A - 3200 CL2.5 Samsung 512MB DDR 333/400MHZ עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-