תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם המחשב הוא לא קורא לי את ה- 30m של האינטרנט הוא מראה לי רק 13 וחצי מה עושים??? :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים לכרטיס מסך הזה, ועוד משהו אני צריך רק דרייברים לכרטיס מסך לאחר קניית מחשב או שעוד דרייברים מסויימים?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכבר יש לי בעיות המחשב פשוט נכבה(לא נדלק איזה חצי דקה) מתי שבא לו, זה לא קורא הרבא אבל עדיין מעצבן לי יש הרגשה שזה הספק הג'נרי אשם אבל אני לא בטוח
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 8800GTS מה יקרה אם אני יחבר RADEON 9550 או GEFORCE 4 ?? תודה אל העזרה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב! לפני כחודש הבחנתי בעזרתכם שהלוח אם שלי לPIII מת ולכן הייתי צריך לקנות חדש ובדרך החלפתי פלטפורמה (לAMD) המצב היה כזה: (חשוב לציין שלפני זה הכל פעם בצורה טובה) אני מדליק את המחשב, הנורה נדלקת והמחשב מתחיל לעבוד, כעבור כמה זמן נורת ההרד דיסק מפסיקה להבהב, אין את הצפצוף שהיה פעם מהלוח אם, וכשאני מוציא את הזכרון אז הלוח לא מצפצף וגם אין תמונה על המסך (כלומר המסך נמצא במצב של חיסכון באנרגיה). עכשיו השאלה הגדולה היא: האם אני יכול להציע את החלקים שנשארו למכירה כאשר אני יודע כמעט בוודאות שהלוח הוא זה שנכחד? החלקים שאני רוצא להציע הם הזכרון והמעבד. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (ללא הארדיסק) לאחר שהקודם קרס. השארתי את ההארדיסק הישן (IDE)כי יש לי עליו דברים נחוצים. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך המחשב נכבה. גם כאשר הוא מנסה לעלות את הווינדוס המחשב נכבה מייד. האם זה יכול להיות הטמפרטורה של המעבד ? AMD X2 5200 בביוס הוא רושם שהטמפ' היא כ-80 מעלות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מנסה לתקן את המחשב שלי והוצאתי והכנסתי הכול כדי לראות אולי משהו לא מחובר כמו שצריך/הלך, אני לא מוצא את מקור הבעיה, המחשב נדלק בלחיצה אבל לא ממשיך עם ה"תיק" שצריך לשמוע ולא מעלה את הביוס...כל המאווררים והאור פועלים אבל כשנדלק המחשב אז האור של החשיבה אדום/ירוק מראה אדום חלש מאוד.. מישהו יודע מה מקור הבעיה? תמונות:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במהלך ההתקנה של ווינדוס XP טיפה אחרי שהוא מעתיק את הקבצים שהוא צריך להתקנה ומתכוון לעשות ריסט (כתוב למטה Windows is starting ) המחשב נכבה ומצלצל , ולא מגיב אח"כ רק לניתוק מהחשמל והדלקה מחדש . הגורמים ששללתי עד עכשיו לכך : כונן דיסקטים (ניתקתי ) חיבור רשת שמחובר בזמן ההתקנה הכונן שממנו מתקינים עומס חשמלי על הספק טמפ' זכרונות וסלוט בלוח (בדקתי האם הם טובים והאם הסלוט תקין ) למישהו יש רעיון מה הסיבה ? זה קורה גם כשאני עובד עם המחשב , אבל פחות . בעיקר כשאני למשל מעתיק מוזיקה מדיסק. בלי תלות בכונן שממנו מעתיקים (אפילו ניתקתי את השני וניסיתי ) ובמקרה הזה בדיוק כשהמחשב "בא" לעשות ריסט(זאת אומרת שומעים את ה"תלאק" של ההארדיסק ואז הוא נכבה ומצלצל)
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 ZS PRO PLATINIUM EXT הכרטיס מכיל קופסא חיצונית עם הרבה חיבורים, היא מתחברת לכרטיס באמצעות שני חיבורי AD_LINK אחד FIREWIRE השני לא יודע איזה חיבור הוא... אבל הינה לינק לאתר המוצר - http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4925 הכרטיס מוציא סאונד טוב והקופסא עבדה מצוין. עד לפני כמה ימים, שפתאום שמתי לב שנעלמו לי האופציות של הסאונד כמו line-in 1,2,3 וכו... הם הופיעו באיקון של הסאונד ליד השעון... בקיצור חשבתי אולי משהו נדפק בדריברים התקנתי מחדש כלום, החלטתי לפרמט, כן מחקתי את ווינדוס והתקנתי הכל מהתחלה, נקי נקי רק את הדבריברים של הסאונד, עם הדיסק של קיראטיב, מה שעשית בדיוק לפני חודשיים שקיבלתי א…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המערכת החדשה שלי. אבל היום פתחתי את הבפנוכו של המחשב, ואני רואה שהמאורר של הCPU (core2 duo 6300) מקרטע: עובד כמה שניות, ומפסיק, ואז מנסה לפעול שוב, יש לי איזה רעש חשמלי מעצבן כזה, אולי נדלק אולי לא וחוזר חלילה. האם זה פעולה תקינה של המאורר שאיזהשהו חלק בלוח אם או תוכנה של הלוח אם (gigabyte 965P-DS3) או שהמאורר דפוק?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה תוכנות כמו ICQ או תוכנות אחרות אשר מתחברות לשרת לא מצליחות להיתחבר. ניסיתי להתקין מהתחלה אבל זה לא עזר. התקנתי מהתחלה את ה WINDOWS ובכל זאת לא עזר. מישהו יודע מה העיה ואת הפיתרון שלה? ???
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מחשב P2.4 על לוח אנטל הדם D865PERL. זכרון 2x256 נדמה לי של סמסונג(טעות שלי -הוחלפו פעמיים) כרטיס מסך ATI עתיק רנדון 9200. עד לא מזמן הלוח היה יציב ואמין. בזמן האחרון המחשב נהיה גרוטאה עלובה.(תקיעות וריסטים אין מסכים כחולים.) העומס בזמן עריכת תמונת ב PS1 תמונת בגדול 6MP. הוא לא רב בערך עד 40 אחוז. המעלות במחשב 42. מעבד ו 32 36 האזורים שונים במארז - א שללתי שזאת בעיה למאוורים. הבעיות התחילו כאשר החלפתי את הדיסקים מ IDE לSATA. הלוח תומך בדור הראשון של SATA. למשל לפתוח תקיות של תמונת - מעלה אצלי את סעיף העצבים. אני גם שולל בעיה של תוכנה כי לא מזמן הכול הותקן מחדש ואני בדרך כלל יודע מה אני עושה. למעשה המחשב ישמש אותי לעוד שבוע אז אני אקבל את הזמנה החדשה שלי. אבל המחשב א…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אוקיי כבר תקופה ארוכה יש לי בעיה נוראית במחשב אני לא מצליח להתנתק מהאינטרנט , אני לוחץ DISCONNECT והיישום נתקע ולא מתנתק. מה שמונע ממני לעשות גם RESTART למחשב. זה פשוט קופא לי במסך של ה SAVING SETTINGS עוד בעיה נוראית היא שהמחשב שלי פשוט קופא לפעמים. בלי סיבה מיוחדת.. אני גולש באינטרנט כרגיל פתאום בום.. קופא. לא מצליח להחזיק UPTIME של יותר מיומיים בלי שהמחשב קופא. אני משתמש ב מודם USB ADSL MODEM ALE 130 האפור של בזק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מסך 19'' LG F900P חדש וכאשר חיברתי אותו למחשב לא קיבלתי שום תמונה, יש מתח במסך ואני שומע שהוא "נדלק" אבל אין שום תצוגה וכאשר אני מנסה להשתמש בכפתורים של התצוגה גם כן אין שום שינוי. חוץ מתקלה במסך יכולה להיות איזו שהיא בעיה אחרת שאפשר לתקו בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי.. כונן DVD של אסוס, E612... עובד מצויין בקריאה של דיסקים רגילים.. משום מה הוא מסרב לקרוא דיסקים DVD-ROM (מקוריים, לא צרובים).. הוא מנסה כזה לקרוא, ואז פשוט מפסיק - כאילו שאין דיסק.. http://www.digit-life.com/articles/dvd1001/dvd-10-01-asus612.html לפי נרו info tool, הוא תומך ב-DVD-ROM אבל לא ב DVD-R\DVD+R... אבל זה לא משנה, כי מדובר כאן ב-DVD-ROM סטנדרטי... כשהדיסק בפנים, גם הביוס לא מזהה את הכונן (כלומר זה כנראה משהו פיזי, לא מדובר בבעיה בווינדוז.. מה גם שכבר ניסיתי להעיף את הכונן ולתת לו לזהות אותו מחדש).. וזה מוזר, כי דיסקים רגילים הוא קורא בלי בעיה.. יש למישהו מושג ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מס' חודשים לאחר רכישת המחשב שמתי לב כי יציאת קול / כניסה מיקרופון הקדמיות לא עובדות. מדובר על מארז SONATA III בעל פאנל קדמי המכיל: * 2 כניסות USB. * כניסת קול. * יציאת קול. הנה Manual של המארז ב- PDF. (בעמ' 11 / פרק 3, כתוב על הנ"ל). לוח-האם שלי הוא GA-EP43-DS3L וכאן ניתן לראות אותו ברזולוציה גבוהה. * אם תסתכלו בתמונה, בחלק העליון, האמצעי של הלוח, מעל גוף הקירור של הצ'יפסט ומעל הבר-קוד המודפס ע"ג המדבקה הלבנה, יש חיבור ירוק F_AUDIO, לשם מחובר כבל הקול שמגיע מחזית המארז. * בצד שמאל במרכז הלוח, יש חיבור צהוב F_USB1 , לשם מחובר הכבל של ה- USB מחזית המארז. * בפאנל הקדמי יש גם חיבור eSATA אך מעולם לא יצא לי לבדוק ו/או להשתמש בו. הבעיה היא שלא שומעים קול דרך היציאה הקד…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה מאוד במחשב שלי. המחשב מאתחל את עצמו באופן פתאומי ולא רצוי. זה קורה בעבודה שוטפת במחשב ולא נמצא מכנה משותף שיכול לגרום לי לחשוד שהאיתחול התבצע כתוצאה משימוש באפליקציה מסויימת. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP SP2 מעבד: Intel Pentium 4 Northwood 1.6A GHZ @ 2.2GHZ Cache לוח אם: Epox EP-4BDA - Intel I845D Chipset זיכרון: CORSAIR 256MB - DDR 333/400Mhz - CMX256A - 3200 CL2.5 Samsung 512MB DDR 333/400MHZ עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מפרט המחשב: נקנה ביולי 2010: GIGABYTE GA-P55-USB3 Intel Core i5 750 + Cooling Alpine 11 Rev 2.0 ADATE DDR3 4GB (2x2GB) 1600 CL9 MSI GTX 750Ti N750 TI TF 2GD5/OC SeaSonic SS-500ET 500Watt תיאור התקלה: מחשב קופא באקראי, בעבר זה היה פעם בשבוע בערך ואף הפסיק ליותר מחודש, עכשיו זה באופן יומיומי. כשזה קורה התמונה על המסך תקועה, אין חשמל לעכבר (אין אור אדום מאחור) ולמקלדת (חיווי אורות של נאם לוק וכו' כבויים). אם המחשב משמיע משהו אז הרמקולים ימשיכו בצפצוף (מחוברים לחשמל חיצוני). כדי שהמחשב יזהה את כל הזיכרון, אני צריך לנתק אותו מהחשמל לשתי דקות, ולפעמים זה לא מצליח וצריך להוציא את הבטריה של ה-BIOS. השיטה של msconfig לא רלוו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז ככה יש משחקים שאם אני נכנס הלהם בfull screen אז המסך פשוט נהיה שחור אפור עכשיו זה לא בעיה במסך בדקתי ו זה לא שהמחשב ניכבה זה פשוט שחור אפור ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלסגור את המחשב עם הכפתור כיבוי. חשוב לציין שאותם משחקים שזה קורה בהם אז אם אני איך שהוא מצליח להכנס אז אני מעביר אותם לחלון קטן אז זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאיתי משחק משחק שהמחשב אמור להריץ בקלות יחסית הוא קורס או נתקע ודורש ריסטרט כאשר אני עושה ריסטרט המסך מעבד סיגנל ולפעמים צריך להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים עד שהמסך חוזר, אני לא יודע אם זאת תקלה בכרטיס מסך או ברכיב חומרה אחר.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הספק שלי רועש מאד בזמן האחרון.. זה קורה במיוחד כשאני מדליק את המחשב אחרי שעה או שעתיים שהמחשב מכובה. למה הוא כל כך רועש?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט מסיבות שונות (שלא בוצע על ידי..). הדבר שבלט לי מייד שהפעלתי אותו היה העדר כל סאונד (לא בוינדוס, לא בשירים -/סרטים/משחקים) ,מלבד מן רעשים סטטיים שבקעו מן הרמקולים מידי פעם. לפני הפרמוט לא היתה שום בעיה עם כרטיס הקול, מדגם aureal vortex 8820 . על פניו נראה כי הכרטיס והדרייברים שלו מותקנים ומזוהים על ידי הוינדוס. הכל נראה בסדר במנהל ההתקנים ובלוח הבקרה, וב Volume Control הסאונד מכוון על שיא העצמה (שומדבר על mute כמובן) - אך אין סאונד. מה עושים? אשמח לעזרה בהקדם, תודה מראש :-\
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי יש לי מסך של אסוס מסדרת vg249 (לא זוכר מה האותיות אחרי זה). זה מסך שאפשר לכוון אותו לכל כיוון, לעלות גובה וכו'. שמתי לב שלעיתי בעת נגיעה קלה בו, המסך מאבד את החשמל ונכבה. אני צריך לדחוף חזרה את הכבל שלו (זה התחיל מספר חודשים אחרי שרכשתי אותו). האם יש סיכוי שהבעיה נובעת מהכבל והחלפה שלו תפתור את הבעיה? אסוס רוצים שאשלח אותו אליהם לבדיקה, אבל לאור ניסיון העבר עם מעבדת CPM, אני מעדיף לא לקחת סיכון. ועוד שאלה קטנה- האם יש לי דרך לשים את המסך שיהיה בצורה ישרה? אני מסתכל ומרגיש שהוא בנטייה. נניח שהיא ימינה, אז אני מסובב שמאלה ואז יוצא שאני מסובב יותר מדי והוא בנטייה שמאלה. אני לא מצליח לשים אותו בצורה שהיא ישרה.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחשב נייח היום ויקח כמה ימים עד שאסלול נקודת אינטרנט קווית. הראוטר נמצא רחוק מהמחשב אבל ללפטופ יש אינטרנט מצויין, האם ניתן לחבר בכבל את הלפטופ למחשב ולתת לו אינטרנט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-