תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה , התמונה מרצדת על צג הטלויזיה , והיא לא ברורה בעיקר בצבעים שחור ולבן. החיבור נעשה בעזרת כבל VGA שמתחבר למחשב הנייד, ומצידו השני ישנו חיבור s-video, שאליו אני מחבר כבל s-video ובצידו השני ישנו חיבור RCA ישירות לטלויזיה. כדי להבהיר שוב את החיבורים : VGA-->s-video-->RCA יש לי כרטיס מסך משולב intel hd graphics 4000 וכרטיס מסך נוסף , nvidia 620M בדקתי ויש אפשרות לtv-out. מה יכולה להיות הבעיה? אני מעוניין בפיתרון הבעיה הספציפית הזאת ! של חבור VGA לRCA. אני מבקש רק מאנשים שיכולים לעזור בבעיה הספציפית הזאת , להגיב, ולא לתת הצעות לשיטות אחרות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום :9 יש לי את הכרטיס r9800p כל פעם שאני מפעיל משחק או משאיר את המחשב פתוח לקצת הוא פשוט קופא הנורה במסך הופכת לכתומה והסאונד נכנס לloop... (good morning soldiers ers ers ers ers...) המחשב נראה בסדר אבל הוא פשוט מת! בדקתי את הצריכת חשמל עדכנתי דרייברים בדקתי את הכבל ואת ה agp שיחקתי עם ה bios (fast write) וכלום פשוט לא עזר! רק ריסט פותר את זה! לפעמים אפילו באמצע טעינה זה קורה... מישהו יכול לעזור לי? עריכה: שכחתי להוסיף שרוב הפעמים שאני מנסה להתקין משהו המחשב פשוט נתקע (יש תצוגה אבל העכבר מסרב לזוז וחייבים לעשות reset) amd64 3000 albatron k8x800 pII 1 gb crosair twinx r9800 pro wd caviar 120 sata antec truepower 430 w בבקשה תעזרו לי...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב pentium 4 3.00 GHZ s-478 abit vt7 readeon 9550 gigabyte עכשיו ככה זה הבעיות: 1) איך נאי רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך? 2) כל כמה זמן שאני משחק פתאום המשחק נתקע וזה עושה שגיאה עם VPU RECOVER או משהו כזה או שפשוט נתקע כל המשחב וצריך רק לעשות ריסט...\מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? וממה נובעת הבעיה??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ושנה טובה יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם GL553VD. לאחרונה, אני שומע הד ברמקולים כאשר אני משתמש בהם, מה שלא קרה בעבר. אני לא יודע בדיוק מתי הבעיה החלה מאחר ולא השתמשתי ברמקולים של המחשב כמעט שבועיים, אבל יכול להיות שהדבר קשור לכך שאתמול חיברתי אוזניות למחשב (SS סיביריה V2) - אני בספק גדול שזה מה שגורם לבעיה, אבל היה כתוב באינטרנט מהחיפוש הקצר שערכתי שיש לזה קשר למיקרופון וזה המיקרופון היחיד שחובר אי פעם למחשב. תודה רבה, חג שמח ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים (חלונות xp ), מסך אחד עכבר אחד מקלדת אחת-קניתי מפסק kvm (לארבע מחשבים) אבל לא כל ההעברות בין המחשבים (עם המפסק) מתבצעות כראוי למרות שבמפסק אין פגמים. האם התקלה ידועה לעוד משתמשים? האם יש פתרון? תודה ממני joe
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בקיצור, לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות רעש נוראי. פתחתי אותו כדי לבדוק מאיפה הגיע הרעש ומתסבר שזה בא מהמאוורר של הכרטיס מסך (geforce4mx). הרעש הזה הוא בלתי נסבל ורציתי לדעת מה אני עושה כדי להיפטר ממנו ? אני מבין שניתוק המאוורר בלי תחלופה הוא לא בגדר אפשרות (?) אם כך, מה אני צריך לקנות במקום המאוורר הנוכחי ? ואם יש כמה אפשרויות עדיף שזה יהיה משהו שאפשר לקנות בksp (קרוב לבית ^^) תודה רבה מראש :]
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני משתמש בXP בתוכנת הפקס. עד כה קיבלתי ושלחתי פקסים ללא בעיות. לאחרונה המחשב מקבל רק פקסים שנשלחים ממחשב, אבל אינו מצליח לקבל פקסים שנשלחים ממכשיר פקס. התקנתי מחדש את תוכנת הפקס והחלפתי את המודם הפנימי במחשב אך לא עזר. יש למישהו רעיון? המון תודה.
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי את הלוח הנל ואני כבר עובד עליו ומבסוט יש לי 2 דיסקים RAPTORS שמחוברים לחיבור SATA 1 ו2 והם עובדים בRAID 0 נהדר מהיר מאוד. יש לי עוד 3 הרדיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי עוד אחד לחיבור SATA 3 והוא גם זיהה אותו נהדר, יש לי עוד 2 דיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי לחיבורים הכתומים הEZ FLASH והוא לא מזהה לי אותם ניסיתי לשחק קצת בביוס אבל לא מצאתי איך לאפשר שהלוח יזהה אותם אודה למי שיש ניסיון או רוצה סתם לנסות לעזור ,לעזור לי תודה מראש ושנה טובה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני משחק team fortress 2 וקניתי עכשיו מיקרופון ולא שומעים אותי במשחק... מה לעשות? והדרייבר של הaudio שלי הוא "Realtek HD Audio Manager"... אין סיכוי בעולם שמקירופון פגום, ונראה לי שזאת הבעיה: הבס והטרבל על 0... ואי אפשר להזיז אותם... ניסיתי הכל כדי שיהיה אפשר ואני לא מצליח... תודה למי שעוזר! :s05:
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רנדומליות . בתקופה האחרונה אני סובל בהמון תקלות בהארד דיסק . מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעבוד מאחורי הקלעים לצורך איתור ותיקון תקלות בדיסק ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת מחשב חדש עם דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה המחשב מזהה רק 130... מה לעשות? התקנתי SP וזה לא עזר... תודה
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ישן שהחלטתי לתת לדודתי (לה יש מחשב מאוד ישן מבוסס פנטיום 3). המחשב עבד אצלי מס' חודשים והכל היה בסדר גמור. את המחשב העברתי בשלמותו לדודתי רק ללא הארדיסק שפשוט החלפתי עם זה שהיה במחשב שלה. המפרט: לוח אם אסוס P4B266-VMX. מעבד פנטיום 4 1.7ג'יגה הרץ. זכרונות ג'גיה. הארדיסק שחברתי (זה שהיה אצל דודתי) EXCEL STOR J880. חשוב לציין שאצלה הוא עבד. עכשיו כשחברתי את הארדיסק המערכת ההפעלה הגיעה למסך הטעינה ואז המחשב עשה ריסט. ניסתי להתקין מחדש את XP אז פירמטתי את הארדיסק דרך דיסק ווינדוס ובסוף התהליך הייתה הודעה שלא היה ניתן לפרמט. ניתקתי את הארדיסק וחיברתי למחשב הביתי שלי... פירמטתי אותו והתקנתי XP מחדש והמערכת ההפעלה עלתה בלי בעיה במחשב שלי. חברתי שנית למחשב המי…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחב של אחי נראה שהלך כפוט. מפרט: מעבד אינטל 1.6 400 MX/MX 256 RAM 80G הארד דיסק לוח אמ לא ממש יודע. עכשיו, המחשב נדלק עובר את המצב התחלתי הרגיל ועובר את המצב הטעינה של הווינדוס שכזה שלושה קווים כחולים זזים, ואז זה נעשה מסך שחור ורק העכבר באמצע.. ולמתעניינים יש לו משתמש עם סיסמא, לשם זה לא מגיע. בבקשה זה ממש דחוף.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין תוכנה בשם WinDS3 ע"מ להשתמש בשלט PS3 במחשב(דרך מתאם USB-בלוטוס). כאשר אני מפעיל את התוכנה קופצת לי הודעה שאומרת "can not open virtual mouse", ואכן אני לא יכול להשתנמש בשלט כעכבר(הוא כן מגיב- אך הפיצ'ר של השימוש בשלט כעכבר לא עובד). כאשר אני מסתכל במנהל התקנים אני רואה 2 התקנים לא מזוהים. הנה הפרטים עליהם: http://www.mypicx.com/08112009/details/ בנוסף ניסיתי לבדוק אם הפורט של העכבר עובד(ע"י חיבור של עכבר חוטי) - והוא לא מזהה אותו/לא מגיב. לאחר חיפוש דיי גדול הבנתי שיכול להיות בעיה עם קובצי inf פגומים(תחת C:\Windows\inf), אולי input.inf או inf אחר. מישהו מבין בנושא ויכול לעזור לי? המחשב הוא חדש והתוכנה עבדה טוב במחשב הקודם שלי. אני עם ווינדוס XP ומשתמש בעכב…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום יש לימדבקה על המעבד החדש שכתוב עליה אינטל מקורי האם צריך להסיר אותה כיון שהיא תיפגע בקירור המעבד או שאפשר להשאיר אותה כך ואם צריך להוריד אותה איך מורידים כי היא דבוקה חזק ובלי ליגרום נזק אני יודה לכם מאד על תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה ה HD שלי בנייד הודיע שיש לו בעיה ב SMART מבקש לגבות ולהחליף ואמר ללחוץ F1 להמשך כשאני לוחץ לא קורה כלום. אם אני מוציא את ה HD ומחבר ל IDE TO USB ADAPTER אני מצליח לראות את החומר דיסק נוסף ששמתי במקום נותן את אותה בעיה אני לא מצליח להבין את זה ? האים יתכן שהדיסק יעבוד עם המתאם אבל לא יהיה אפשרי להשתמש בו בתוך הנייד?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הנה תראו את הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כרטיס המסך הוא 7600gt extreme של leadtek הבעיה היא כאשר אני לוחץ כפתור ימני על משהו המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר ניסיתי להחליף דרווירים להכי חדש ועדין אני יודע שזה הדרוויר כי בדקתי הורדתי את הדרוויר שלו אין בעיה אבל שאני מחזיר אותו יש בעיה עם למישהו יש רעיון
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, שברתי את המסך וכרגע אני משתמש במסך חליפי LCD של METZ מודל LC27TL. (מסך טלויזיה) הבעיה שלא רואים את כל המסך, לא משנה על איזו רזולוציה לא רואים את החלקים הקיצוניים, אני צופה ב 90% מהמסך. לא מצאתי Scaling ולא שינוי גודל אחר. עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
דבר ראשון - אם זה לא שייך לפה תעבירו. עכשיו הבעיה, זה התחיל בקטן כשבכל ניסיון צריבה המחשב נתקע והראה לי מסך כחול שאני לא כ"כ זוכר מה כתוב שם, אני חושב משהו על פיזיקל ממורי. אחרי פירמוט הבעיה החמירה - המחשב לא מצליח להפעיל דיסקים אחרי ניסיון בשני הכוננים שבמחשב, הוא קורא אותם אבל לא מצליח להפעיל אותם. האנטיוירוס (קספרסקי) מתכבה לבד, והמסך הכחול חוזר אחרי שימוש ממושך במחשב. ניסיתי לפרמט גם עם ווינדוס אחר וזה לא עזר. אני ממש נואש אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, תעזרו בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לקפוץ לי כל חצי שעה חלון שדורש ממני להפעיל את וינדוס מישהו יודע איך נפטרים מזה?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם! ביממה האחרונה שמתי לב, כשאני נכנס לווינדוס ישנו שירות ששואב לי את כל הCPU עד שאני סוגר אותו. שאלתי היא כיצד להפטר ממנו כליל? שמו של השירות כמו כל החבר'ה האלה העונים לשם: svchost.exe אני מצרף פה את הדאמפ: TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\oca.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\winxp\triage.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\user.ini, error 2 ******************************************************************************* * * * …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מדובר בלפטופ DELL. i5 3340m, 12GB Ram LiteON LCT-128M3S win 7 professional פרט לביטול האיחוי - כל ההגדרות שהגיעו עם המחשב לא שונו (מערכת ההפעלה הגיעה עם המחשב) הבעיה -לעיתים רחוקות, בעת גלישה בד"כ (פיירפוקס)- המחשב ננעל ללחיצות ופתיחת אפליקציות חדשות. במשך רוב זמן התקיעה ניתן לשלוט בעכבר, אך גם הוא נתקע בשלב מסויים. לאחר כדקה, כל האפליקציות שניסיתי לפתוח נפתחות ברגע אחד, כולל כל קיצורי המקלדת שניסיתי, והמחשב חוזר לפעולה תקינה. התופעה קיימת מהשימוש הראשון, או מספר ימים אחרי. כיצד ניתן לבדוק את ביצועי הכונן? מבחינת התמיכה של DELL, יש להריץ את כלי הדיאגנוסטיקה המובנה במחשב, אך התוצאות שם תקינות והם טוענים שאם יש בעיה - מקורה בתוכנה. תודה רבה. "נספח…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם טמפרטורה כזו של לוח האם (הגיעה אף ל-115), ושל שאר הרכיבים תקינה? תמונת המצב הזו נלקחה בזמן משחק, אבל לוח האם היה בטמפרטורה כזו גם בלי לשחק. הלילה גם התקבלה הודעת שגיאה של CPU Over Temperature בעת Boot אחרי שהמחשב נתקע. האם יש רעיונות מה צריך לבדוק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה היא כזו, באופן לא עקבי, לאחר ביצוע Restart למחשב ניתן לראות את הביוס עולה סופר זיכרון ומוצא כוננים, אך בעת שהוא מחפש את הדיסק הקשיח (לטעון את מערכת ההפעלה) הוא נתקע, הנורה שמודיע על קריאה/כתיבה מהדיסק נשארת אדומה. כפי שנאמר קורה בערך אחת ל 4 הפעלות. אם למישהו יש רעיון אודה, המחשב חדש. 2.4 prescot (אני יודע הוא מתחמם) Asus P4P800SE 2x256 Spectek DDR 400 WD ATA133 8meg Buffer Gainward fx 5200 CDRWx52x...Samsung CDROM 1.44 שמתי לב שהפוסט לא במקום הנכון, צריך להיות בתקלות (אני מניח) אז אם אחד המנהלים יוכל להעביר אותו, תודה. סליחה על הטירחה. תודה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-