עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LooseCannon,

שלום, קניתי כרטיס מסך חדש לא מזמן, וכשהתקנתי אותו, פירקתי גם את הלוח אם והזיכרונות כדי לנקות אותם מאבק. לאחר שהחזרתי אותם למקום והתקנתי את הכרטיס החדש, ניסיתי אותו על כמה משחקים, והFPS השתפרו בהרבה והכל היה חלק, אבל משום מה היו לי כל הזמן PAUSE-ים כאלה שנוצרים בדרך כלל כשהמחשב קורא מידע מההארד דיסק מחוסר זיכרון (אני חושב), בכל מקרה הם לא היו לי לפני שהתקנתי את הכרטיס החדש ופירקתי את הלוח אם והזיכרונות וכל זה. פירמטתי והתקנתי מחדש את הווינדווז (98) וזה לא פתר את הבעייה. יכול להיות שהבעיה נובעת מזיכרונות לא מוגדרים נכון בביוס?

2. Started by americium,

לאחרונה החלפתי את הלוח אם שלי במערכת ל-Asus P3V4X (מבוסס על ערכת השבבים Via Apollo 133A Pro), את הלוח אם רכשתי יד שנייה מאיזה בחור (תאריך ייצור, אוקטובר 2000 כמדומני). יש לי את הלוח כחודש ומאז נתקלתי בבעייה מוזרה, השעון יכול לעבוד בסדר גמור מספר ימים ואז סתם כך הוא מתחיל לפגר בזמן ולהציג שעות לא נכונות, לפעמים ראיתי שהוא נכנס ללופ למשל, חוזר על עצמו מ-9:00 עד 10:00 כמה פעמים ברצף. כאשר אני נכנס להגדרות השעון בביוס אני שם לב שהשניות עומדות על אפס (XX:XX:00). אם אני מכבה את המחשב כשאני מאתחל ומדליק אותו זה בדרך כלל מסתדר. יתרה מזאת, אם אני מנסה לכבות דרך חלונות המחשב נתקע ולא כבה אוטומטית, אם אני משחק קצת בחוט של ה- POWER (החוט שמחובר לכפתור הפעלה ומגיע לחיבור שעל הלוח אם) …

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  3. אני צריך דריברים למצלמת רשת של FHILIPS חיפשתי בגוגול ולא מצאתי אני צריך את האתר שלהם או אתר של דריברים שבו אני יוכל להשיג את הדריבירם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  4. Started by miki26,

הלך לי ה CD בנייד. עד עכשיו זה לא היתה בעיה גדולה משום שהיה לי CD חיצוני שמתחבר לUSB כמו כן יש לי גם DOK לכן הכל היה טוב ויפה. עד שיום אחד החלטתי לפרמט את המחשב בהנחה שארצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אשתמש ב CD החיצוני. ההנחה היתה שגויה כי רק מערכת הפעלה מזהה את ה CD החיצוני!!! מה אעשה? אולי אפשר דרך ה DOS או כונן הדיסקטים להתקין אזשהו DRIVE לCD חיצוני וUSB ללא מערכת הפעלה?? אני מיואש צריך עצות דחוף... תודה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  5. אוקי, קשה להסביר את הבעיה הכותרת... קיצר בוא נגד שעושים התחל - תוכניות , אז זה אמור להפתח לבד איך שאתה שם את הסמן על התוכניות נכון? קיצר אצלי זה לא נפתח לבד אלה צריך ללחוץ בשביל זה... וזה לא רק בתפריט התחל גם אם עושים על הדסקטופ לחצן ימני --- חדש , גם אז צריך ללחוץ קיצר בכל המחשב אין יותר שבמקרה ויש לך חץ לעוד חלון הוא יפתח אוטומטי איך שתשים עליו את הסמן צריך ללחוץ. מחפש פתרון... תודה. זה קרה אחרי שעשיתי בתוכנה system mechanic טוויקים לווינדוס. (לא נדעתי בכלל בחלק הזה רק ב- improve xp משהו כזה...) קיצר גם שעשיתי הכל על החזק לברירת מחדל , זה לא עזר... ד'א - (2 פתרונות שלא עבדו) שעושים מקש ימני על התחל ואז מאפינים ושם התאמה אישית מתקדם וזה... ולסמן את - פתח חלון משני כאשר א…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  6. שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 נורטווד 2.2 זכרון פנימי 256 mb וספק ג'נרי של 400w של l@c ... המחשב שלי קופא בלי הודעה מוקדמת בדקתי את הזכרונות אם misnst בערך 8 שעות ולא הייתה בעיה, אולי מקור הבעיה שלי הוא הספק? הוספתי את המתחים של הספק בקובץ המצורף האם הם נורמלים? והאם טמפרטורה כזאת יכולה לגרום לתקיעת המחשב במצב מנוחה?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by redead,

בAMD 3200 שלי הטמפ היית בסביבות ה30 מעלות ועכשיו בAMD 4200 DUAL 939 החדש שלי כולל מאורר חדש מקורי של AMD הטמפ עומדת על איזה 38 מעלות.. האם זה בסדר? מתי צריך להתחיל לדאוג ולבדוק עיניינים.?

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by r0075,

רציתי לדליק את המחשב וכשלחצתי על כפתור ההפעלה את המסך לא נדלק ויש ציפצופים קצרים וזה לא מפסיק עד שמכבים את המחשב... בבקשה תעזרו לי נ"ב: הנורית של הPOWER מהבהבת באופן מהיר בליווי הצפצופים....

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  9. או קיי ככה : מדובר במחשב דיי ישן של חבר שלי . הוא לקח את ההארד דיסק בעל הנפח העצום שלו של ה 20GB להעתיק כמה קבצים מאסיביים מחבר ( MP3) הוא כנראה ניתק אותו תוך כדי פעולה של המחשב קיצר הלך ההארד דיסק... הוא לא נדלק אפילו... קיצר היום הלכתי איתו לקנות הארד דיסק חדש 80GB WD 8 MB הקטע הוא שצריך לעשות FLASH לביוס בשביל לתמוך במעל 65 GB והקטע היותר בעייתי שכנראה זאת לא הבעיה היחידה של המחשב... מדובר במערכת הבאה : PIII 550 Mhz Slot 1 MicroStar MS 6156 GEFORCE 2MX440 64MB 256mb sdram +brand new hd 80 gb הדברים שניסיתי עד עכשיו : 1. להוציא הכל !!!! להשאיר רק מסך וזכרונות... ( לא עובד ) 2. לשים זכרונות וכ.מסך חילופיים ... לא עובד... 3. לנסות לעשות CLR ל BIOS ( לא היה לי מושג איזה …

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  10. אוקי זה מוזר... היום חזרתי לשחק ב BATTLEFIELD2 אחרי חודש שלא שיחקתי בו ומה אני מגלה.. שהמחשב עושה לי ריסטים כול איזה שעה וחצי של משחק. עכשיו אני לא בטוח אם זה התחיל רק היום או לא כי בחודש הזה כמאת ולא שיחקתי רק אינטרנט וסרטים וזה מה שאני כן יודע שזה לא בגלל התחממות כי אני עוקב אחרי הדברים האלו. עכשיו חשבתי אולי זה בגלל שעשיתי OC קטן אבל הורדתי את ההגדרות ל DEAFULT וזה עדיין עושה לי את זה. עריכה: טוב התקנתי עכשיו לדרייברים האחרונים ועכשיו המחשב לא עושה ריסטים - במקום הוא עושה משהו יותר גרוע.. תוך כדי משחק יש לי דברים מוזרים (לא ארטיפקטים) כמו לדוגמה שפתעום המשחק נתקע אם מסך שחור ואז אחרי 10 שניות חוזר למשחק או שסתם יש היבהוב של המסך לשניה אחת הוא ניהיה שחור... לא יודע ממה …

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by g2a2l2,

יש לי בעייה המחשב שלי זז ממש לאט ועושה לי בעיות במשחקים זה פנטיום 4 2.6 עם 512 ddr וכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו הבעייה היא שיש לי הארד דיסק ממש ישן של 60 גיגה המחשב עבר פירמות וטיפול תוכנה יסודי ועדיין עושה בעיות ההמלצה שקיבלתי מחבר זה להחליף את ההארד דיסק לאחד חדש יותר גדול ושהיה s ata השאלה עם זה מה שיפתור את הבעייה או שהגיעה הזמן להחליף מחשב ?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  12. חיברתי למארז כונן בגודל 6 גיגה"צ המחשב מודיע כי זיהה חומרה חדשה ובמנהל התקנים מופיע לי הדיסק אבל בקונטרול פאנל איננו מופיע (רק הכוננים הקבועים מופיעים) הדיסק מחובר כ מאסטר והוא תקין אותה תופעה מופיע גם במחשב שני ב DISK MANAGMENT גם אינו מופיע .ניסיתי לחבר כונן קשיח אחר בגודל 4 גיג"ה -אותו דבר גם ב PARTITION MAGIC אינו מופיע מוזר שכן במנהל התקנים הכונן מזוהה בדיוק (שם+גודל) תודה מה עושים?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  13. יש לי לוח אם GYGABYTE GA-6WMM7 עם כרטיס קול מובנה. הבעיה היא שבעת כיבוי המחשב הכרטיס משמיע קול פיצוץ, ואני צריך לכבות קודם את הרמקולים כדי להימנע מכך. אולי יש קשר לכך שרמקול של של לוח האם מחובר גם לכרטיס הקול (כלומר צפצופי האזהרה של לוח האם נשמעים גם דרך כרטיס הקול)? לא ראיתי דבר כזה באף מחשב אחר.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by eladbu,

היי שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה במחשב כל 30 שעה הוא מקפיץ לי 2 הודעות עוקבות של בעיית זכרiן CANT READ CANT write יש לי 4 סלוטים של 256 2 קינגסטון 2 מטק דאטה לא זוכר חברה הפעלתי TESTMEM חשבתי שזה יעזור אבל ההודעה עדיין ממשיכה לקפוץ מידי פעם מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by owen10,

קיבלתי היום את המחשב החדש,התקנתי הכל לבד ווינדוס דייברים של הכל ואני לא יודע למה אני מרגיש שהמחשב איטי איך אני יכול לבדוק את המהירות של המחשב? וגם רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את המהירות הדיסק קשיח?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  16. WD3200KS בן חודשיים בערך. הכל נראה תקין בגדול, אין יותר מידי בעיות. אחרי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה פתאום אי אפשר לקרוא נתונים של הטמפ' שלו וכשאני מסתכל על נתוני ה SMART במקום 10+ מופיע רק אחד. מה זה יכול להיות? יכול להיות שהדיסק בסוף חייו? עריכה: איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by swisaavi,

מכירים את הדברים הקטנים החלולים האלה שמוציאים מהעטים? שכשנושפים בהם הם עושים רעש מעצבן? כזה רעש עושה לי המסך ברגע שהוא נדלק, במיוחד כשאני מפעיל משחקים וסרטים. אמנם לא באותה עוצמה של הדבר הזה שבעט, אבל זה עדיין מאוד לא נעים לאוזניים ורק בגלל זה אני בקושי משתמש במחשב. יש לי מסך דק SyncMaster 710N, והאמת שאין לי כסף למסך חדש כי שידרגתי כבר כמעט את כל הרכיבים שיש לי במחשב, אז אני צריך איזשהו פיתרון, אם קיים, חוץ מלקנות מסך חדש.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by lee.,

אני יודע שכל הארדיסק מגיע עם קצת פחות ממה שהוא אמור. אבל זה לא קצת מעט מדי אם קיבלתי הארדיסק חדש של 160GB ויש בו רק 130GB??? שזה 20% פחות? אני לא חושב שזו מחיצה, כי המחשב היה ריק, וגיליתי את גודלו כשהתקנתי XP והוא שאל אותי על מחיצות. אגב, ביקשתי שתי מחיצות של 65GB והוא פירמט לי רק אחת,, ואחרי סיום ההתקנה יש לי גישה רק למחיצה אחת של 65, וחצי נעלם לגמרי. אולי אתם יודעים למה? בכל מקרה מדור על הארדיסק מסוג: WD 1600JS. עוד שאלה: קניתי לוח אם GA-965P-S3 והXP טען שאין לו התקני קול, יכול להיות שאין ללוח הזה כרטיס קול מובנה? (עוד לא התקנתי את הדיסק של הלוח בגלל כל הבעיות מלמעלה, כך שאולי זה הסיבה).

19. Started by Overkiller,

הרבה מכם בפורום ממליצים לקנות ספק בנפרד מהמארז כך שבעצם יווצר מצב שהוא איננו ג'נרי, האם יש הבדל משמעותי בין ספק ג'נרי לבין הליברטי שכולכם פה ממליצים? ועוד דבר, הבנתי שבעצם חלק מהספקים הג'נריים אינם מספקים את מה שבעצם הם טוענים לספק (יענו מתח) איך אני יכול לדעת כמה הספק מספק בפועל?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by Xstyle,

ברגע שאני מתחיל לצרוב דיסק אני בוחר מהירות והכול אני לוחץ BURN אני מקבל תהודעה הבאה: http://img158.imageshack.us/img158/8974/44qn6.jpg *מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר אותה?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  21. שלום לכולם היום התקנתי במחשב HD חדש 250 ג'יגה. אני משחק CS 1.6 והכל טוב ויפה ופתאום אני רואה אורות יפים ובוהקים סגולים ולבנים מיד הבנתי שזה ארטיפקטים והסתכלתי בטמפ' של הכ"מ וראיתי שהטמפ' שלו היא 130 מעלות! הכרטיס בד"כ היה על 60-70 מקסימום(6800GT) יש למישהו רעיון מה קרה פה ולמה זה קרה? יש קשר לדעתכם לHD החדש או שזו רק מקריות? יש לציין שגם עלה ריח קצת שרוף מהכ"מ! יש על הכרטיס סיילנסר בין שנה~ מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. מי יכול להסביר לי איך זה קרה:

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  23. שלום אז הבעיה שלי היא כזאת קניתי הארד דיסק חדש של 500GB של WD, באתי להוסיף אותו למחשב, חיברתי ושמתי לב ש המחשב לא מזהה אותו עוד בשלב ה BIOS, שיחקתי קצת בין החיבורים של ה SATA בכדי לראות שזה לא בעיה של חיבור וחיש מהר המחשב כבר לא מזהה את ההארד דיסק הישן שלי, אלא רק את הכונן DVD שלי. - ניתקתי את כל ההארדיסקים והשארתי רק את הכונן, ניסיתי לשים דיסק התקנה של windows אבל ברגע שהוא מנסה לטעון הוא מראה לי אותו ERROR. - ניתקתי את כל הסטיקים של הזיכרון והשארתי רק אחד - אותה ERROR. - החלפתי לסטיק אחר - אותו בעיה, כלומר זה לא הזיכרון. - החלפתי כרטיסי מסך לאחד ישן שיש ברשותי ועדיין אותו ה ERROR. - כעת אני חושד בעיקר בספק המצ'וקמק שלי, הוא ג'נרי וסוחב את המערכת שלי כבר 3.5 שנים בכבוד …

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by Class889,

בזמן שאני משחק ברשת ושומע מוזיקה, המחשב נתקע, שזה נדיר. ציפיתי שאחרי שאני אעשה ריסט אז המחשב יפעל. אז ככה המחשב נדלק אך לא קורה כלום. לציין שאני הייתי בOC 475X8.5 E7200 לוח והכל רשום במפרט. אז ליתר ביטחון בדקתי את הכ.מסך, לוח אם,זיכרונות,מעבד במחשב אחר. הכל פועל... אז מה שנשאר זה או הספק או הלוח. המחשב נדלק נדלקת המנורה של הHDD לכמה שניות וזהו. אמממ המאווררים כולם פועלים. לא יודע מה מהשניים ... מה יכול להיות? תודה מראש לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by omfglol,

אני משחק team fortress 2 וקניתי עכשיו מיקרופון ולא שומעים אותי במשחק... מה לעשות? והדרייבר של הaudio שלי הוא "Realtek HD Audio Manager"... אין סיכוי בעולם שמקירופון פגום, ונראה לי שזאת הבעיה: הבס והטרבל על 0... ואי אפשר להזיז אותם... ניסיתי הכל כדי שיהיה אפשר ואני לא מצליח... תודה למי שעוזר! :s05:

• 5 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.