עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eliranzango,

היי, קיבלתי מדוד שלי כרטיס מסך RADEON 9600XT והוא אמר לי שאני צריך לעשות עדכון של הBIOS של הכרטיס הזה כדי שהוא יעבוד כמו שצריך (כי עכשיו הוא עובד גרוע..).. אין לי מושג מאיפה אפילו להתחיל, אז באתי לפה.. איך אני עושה את זה? נתונים מאוורסט: Graphics Processor Properties Video Adapter Sapphire Radeon 9600 XT BIOS Version 008.015.058.000 GPU Code Name RV360 PCI Device 1002-4152 / 174B-7C29 Transistors 76 million Process Technology 0.13 um Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 4 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2000 M…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by R_G,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב יחסית ישן, פנטיום 4 2.0 אם אני זוכר נכון.. עבד מצויין עד לא מזמן.. לאחרונה הוא התחיל לעשות ריסטרטים לעצמו - אני מדליק אותו, מגיע עד השלב של הטעינה של הווינדוס - וריסטרט.. ככה שוב ושוב ושוב.. מצד שני אני רוצה לציין שתי נק' "חריגות" 1. בתחילת השבוע הוא עלה ועבד 6 שעות רצוף בלי שום בעיה.. לעיתים רחוקות הוא כן עולה ועובד ולפעמים רק אז עושה ריסטרט.. כרגע הוא במצב שבשלב הטעינה של הווינדוס עושה ריסטרט שוב ושוב. 2. היום אחרי שהוא עשה ריסטרט לעצמו, הוא נתן לי לבחור באופציה של SAFE MODE - והוא נתן לי חצי דקה לבחור.. בחצי דקה הזאת בכוונה לא בחרתי בכלום, רציתי לראות אם הוא יכבה את עצמו.. וכלום - עבד כל ה-30 שניות בלי בעיה, בחרתי במצב בטוח ואז הוא נתקע.. מוזר…

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  3. היי, ב 800/600 אני רואה היטב (את שולחן העבודה נניח), אך אם אני משנה את הרזולוציה ל 1024/768, נותרים חלקים שלא ניתן לראות אותם אלא על ידי סקרול. כיצד ניתן לשנות את זה? האם מדובר בהגדרות של המחשב? מערכת הפעלה? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  4. Started by DigMe,

שלום לכולם !! קניתי בחו"ל עכבר Microsoft IntelliPoin BlueTooth יש לי בעיה להתקין את תוכנת ה- Intlipoint של העכבר, אני מקבל את הודעת שגיעה שמערכת ההפעלה שלי (מערכת אנגלית עם תמיכה בעברית) לא מתאימה לדיסק ההתקנה. על הדיסק כתוב שהוא לריבוי שפות מישהו נתקל בתופעה ???? (מצורפת הודעת השגיה) תודה משה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  5. שלום חברים, רציתי לשאול לגבי שדרוג מחשב נייד ישן מאוד. מדובר במחשב: Asus u31sd-dh31. במפרט שמצאתי באינטרנט: https://www.cnet.com/products/asus-dh31/ כתוב כי ניתן להתקין עד 8GB זכרון פנימי. 1. במידה וארכוש 2 זכרונות DDR3 1333MHz 8GB, כלומר סה"כ 16GB. האם המחשב יזהה זאת? או שיתמוך עד 8GB במצטבר? 2. לגבי SSD, האם מק"ט 44529 יתאים למחשב הנ"ל? 512GB SSD. תודה לכם

6. Started by raz002,

המחשב שלי מתכבה כל הזמן בערך כל חצי שעה בלי התראה מוקדמת ומבצע ריסטרט. הטמפרטורה של המעבסד רק 51 ופעם הייתי מגיע ל54 בלי בעיה ועכשיו הוא מתכבה,למה זה קורה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  7. שלום יש לי בעיה מעצבנת מאוד! במחשב .... למעשה זה התחיל מאז שקניתי את המחשב. כל פעם שאני במשחק ... לדוגמא WARCAFT 3 , NEED FOR SPEED וכו אני מקבל מסך כחול אחרי בערך 10-30 דקות שאני משחק... זה מעצבן נורא וזה תמיד קורה... ניסתי להבין מה הבעיה דרך הדיון הנעוץ שעשיתם... ואני כמעט בטוח שזה בגלל הכרטיס קול שלי ( AC 97) הוא מחובר ללוח אם... אני לא חושב שזה בעיה בגלל שהדריברים לא טובים כי... ככה קיבלתי אותו שקניתי תמחשב ואני בטוח שהם שמו את הדריברים כמו שצריך... אפילו פירמטתי תמחשב ולהתקנתי את כל הדריברים החדשים ... והבעיה לא נפטרה... ניסתי לכבות את הכרטיס קול דרך ה BIOS ואז לא היה לי מסכים כחולים.. שיחקתי בערך שעתיים בלי מסך כחול... אז אני כמעט בטוח שזה הכרטיס קול... האם יש דרך ל…

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  8. הזמנו את המעבד דאול קור 3800 של amd עכשיו תראו בתמונה זה לא מראה באף מקום כאילו יש שניי מעבדים... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by minik,

הווינדוס עולה ואחרי כמה שניות הוא נכבה. ניסיתי לפרמט, אחרי שהוא נכנס למסך הכחול נכבה לאחר כמה שניות. ניסיתי להפעיל active boot disk, הוא לא עולה עד הסוף ונכבה באמצע. יש למישהו עוד רעיונות? כשהווינדוס עולה הוא נותן הודעה על זה שהעותק לא חוקי. אולי זה מידע חיוני..

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by stingeR-,

יש ברשותי לוח ASUS P4S800-MX תקין/לא תקין, מה זה לא תקין אתם שואלים? לפי מצבי רוח הלוח מחליט להידלק ו/או לא להידלק... שללתי כי מדובר בקצר מכיוון שאני מנסה להפעיל אותו מחוץ למארז ערום. שללתי נזק פיזי - כל הכבלים וההלחמות במקום ונראים בסדר... למי בכלל חשב לשאול - כן, איפסתי את הביוס, וכן ניסיתי גם את הכרטיס מסך OB וגם כרטיס חיצוני. מה שהכי מוזר זה מתי שהלוח עובד הכל נראה תקין לחלוטין.. אפילו הצלחתי להתקין עליו WIN7 כשהוא עבד.. וגם לעשות קצת אוברקלוק... כמובן אבל שאי אפשר להביא לבנאדם ככה מחשב ואני רוצה לשאול בעצתכם.. האם לקבוע את מותו.. או שיש עוד מה לעשות בנידון?<

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  11. יש לי כונן קשיח של 40 ג'יגה שהוא MASTER ויש לי עוד כונן של 5 ג'יגה שהוא SLAVE עכשיו אני מחבר אותם למחשב הכל בסדר אבל בביוס הוא רושם לי NOT INSTALLED על הדיסק הקשיח של ה4 ג'יגה... מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  12. i7 870 מותקן בלוח H55-USB3 של ג'יגבייט, הכל by default והטמפרטורה שלו גבוהה בטירוף. זה עם קירור Mugen 2 במצב פסיבי, מעבד 960 עם אותו קירור ובאותו מארז בקושי הגיע ל50 מעלות. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. לצורך חיבור לרשת, קניתי כרטיס רשת של REALTEK על הכרטיס כתוב rtl 8100c על החוברת הנלווית כתוב pci 10/100 mbps fast ethernet card אפשרויות ההתקנה הם ב windows הם (אחרי שאני בוחר מתאם רשת, ו realtek) 8019 8029as 8129 ניסיתי את כולם הורדתי driver מ realtek לא מצליח לפעמים אני מקבל קוד שגיאה f61 כשהוא מנסה להתקין ולפעמים הוא פשוט לא עובד ניסיתי גם להסיר, ולהדליק את המחשב, אבל יש זיהוי של חומרה חדשה, כרטיס רשת אבל ההתקנה נכשלת למישהו יש ניסיון עם זה?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  14. יש לי צורב דיוידי וכשאני מכניס דיסק מסוג + כדי שיקרא אותו הוא מתחיל להשמיע רעש מוזר ובסופו של דבר אני יכול לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי... הוא מראה שהדיסק מלא אבל כשאני נכנס אליו הוא לא מראה שום קובץ כאילו הדיסק ריק.. וזה כבר קרה לי עם מספר דיסקים שהיו של סילברליין + לעומת זאת כשאני מכניס דיסק - הוא מצליח לקרוא אותו ... (הדיסקים - צרבתי אותם בעצמי וה+ זה מחברים) אם אתם יכולים תגידו אולי מה אני יכול לעשות ?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by waizman,

בזמן האחרון, כל פעם שאני מפעיל מחדש שאת המחשב, בדיוק אחרי שהוא גומר להעלות את כל השטויות, מושמע צליל שמזכיר ציוץ בעוצמה גבוהה מאוד... מאיפה זה הגיע פתאום?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by Xilver,

כל כמה דקות יש לי מסך כחול ואין לי מושג למה מכיוון שוויסטה כבר הייתה מותקנת לי בעבר עם XP בdual boot והיא לא קרסה אפילו פעם אחת. עכשיו היא קורסת כל כמה דקות ואפשר להשתגע (עכשיו שידרגתי את הXP לגמרי לויסטה). אולי זה בגלל שהוא לא מצליח לזהות את הGTS?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  17. שלום חברים ומנהלים יקרים יש לי שאלה חשובה/דחופה קניתי כבל hdmi ואני מנסה לחבר את הלפטופ למסך טלויזיה אבל לא מצליח לצפות בתוכניות מהמחשב בטלויזיה מה אני צריך לעשות כדי לצפות ?מלבד לחבר את הכבל בינהם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by dp92,

שלום היום המחשב שלי ציפצף כמה פעמים וחשבתי שזה בגלל החום פתחתי את המארז וגליתי שגוף הקירור מלא אבק פקרתי את גוף הקירור לקחתי רובה לחץ אוויר וניקיתי את הגוף קירור חשבתי לעצמי "למה שאני לא ינקה כבר את כל המחשב מאבק?" יצא טונות של אבק עכשיו החזרתי כל דבר למקום והמחשב לא עולה! הוא נדלק ולא מראה אפילו את המסך השחור של ההתחלה הוא לא מראה סינמני חיים הוא לא מצפצף בהתחלה (כמו בד"כ) אבל המחשב עצמו דלוק! האוורירים עובדים מה יכולה להיות בעיה? לפני שאני הולך לטכני

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by Mohican,

שלום לכולם, אספתי כמה חלקי מחשב בין חברים והיום החלטתי לחבר הכל יחד. הלוח הוא Intel AL440LX מספר סידורי ISAL80472482 ביוס PhoenixBIOS 4.0 Release 6.0 על הלוח יושב מעבד פנטיום 2 233, זיכרון 32MB ( :-\), כרטיס ATI PCI וכו. ועכשיו לבעיה: אני מפעיל את המחשב, אין אף ציפצוף. הביוס מזהה את כרטיס המסך, את הלוח, את המעבד, את הזיכרון וכן את המקלדת והעכבר. לאחר מכן הוא נעצר בשורה "Press (F2) to enter SETUP", נעצר ולא ממשיך. אני לוחץ F2 ואז מופיעה השורה "... Entering SETUP" וכאן הוא נעצר. פשוט לא קורה כלום! אם אני ממשיך להקיש על מקשי המקלדת, אז לאחר כמה לחיצות, הוא מתחיל לצפצף. קראתי באינטרנט (בקובץ PDF של הלוח הנ"ל) שיש ג'מפר שאפשר לשנות אותו ואז להיכנס למצב קינפוג של הביוס. שינית…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  20. שלום. יש לי לוח אם Abit IS7 והמאורר של הצי'פסט עושה כל הזמן רעשים! (התחיל מלפני שבוע בערך ויש לי אותו כבר שנה!), וזה מעצבן כל הזמן דרך ספיד פאן להחליש ארותו ל-0 ואז להחזיר ל-100! אני חייב לעשות משהו. שמעתי שאפשר לשמן את הממאורר, אם כן מאיפה אני קונה את השמן, כמה הוא עולה ואיך אני משמן אותו? תודה לעוזרים. נ.ב: מה הטמפ' של ה'ציפסט ב-SpeedFan או ב-Everest? ומה הטמפ' הסבירה לצ'יפסט של אינטל 865PE?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by zzrxox,

היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  22. Started by BENNY66,

יש פה מישהו שמבין בוינדוס אקס פי ויש לו אי סי קיו

23. Started by mushmushi,

המחשב שלי כמעט בן 3 שנים, לפני כמה חודשים התחילו להופיע Artifacts, מין ריבועים צבעוניים על המסך וזה גם החמיר למצב שהDriver היה קורס ועושה Reload (Display drivers has stopped working) הכרטיס שלי הוא: Radeon HD 5770, והוא עדיין באחריות. הבעיה היא, כבר פניתי אל המעבדה עם האחריות והם בדקו את הכרטיס ולא מצאו כלום, הם אפילו העבירו את זה למעבדה מוסמכת יותר וגם שם, תקין. כשאני משתמש בכרטיס של אח שלי Radeon 4xxx , לא זוכר איזה בדיוק, הכל עובד כמו שצריך.חשוב לציין שאחרי שקיבלתי את הכרטיס חזרה מהמעבדה הכל עבד טוב (תקופה של חודש +) עד לפני כמה ימים שחזרו הבעיות. בנוסף, חיברתי 6870 Radeon, ולאחר שלוש דקות חזרו הבעיות. במעבדה שקניתי את המחשב ממנה החליפו זכרונות וספק אבל גם זה לל…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by iCe_bLaSt,

יש לי כרטיס מסך של וויז'נטק ג'יפה 4אמאקס 440 ועכשיו בחלק מהמשחקים הוא מראה לי תמונה מוזרה: ולפעמים זה גם נתקע ... בקיצור כמו שכרטיס עם חום מתנהג... אני חושב שאולי הבעיה נובעת מזה שהרמתי את ההיטסינק ופגעתי ברציפות של המשחה התרמית בכל מקרה החלפתי כ"מ TNT2 של אמא שלי , זה לא ממש מריץ משחקים על יותר מ10FPS אז אני קצת בבעיה... גם פעם עשיתי OC לכרטיס אבל מתי שהבעיה החלה הכרטיס היה על ההגדרות הרגילות שלו (270\405) בכל מקרה , אני תהיתי אם החלפה של המשחה התרמית תעזור בכלל , (כן אני יודע שאני צריך כרטיס חדש אבל כרגע אני מחפש דרך אחרת לפתרון לפני שאני אתייאש) או שאולי אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by Styx,

שלום לאחר בעיות חוזרות ונישנות עםם מישחקים שקורסים וכו' החלטתי להריץ את בדיקת הOCCT ולאחר 2.5 דקות זה כותב שיש שגיאה בליבה מספר 2 (המעבדד הוא CORE I5 750) שניקנה לפני פחות משבוע הינה אחד מהגרפים שהוא הוציא וזה ניראה כאילו בהתחלה יש מתח לא סדיר(תקנו אותי אם אם אני טועה) http://img14.imageshack.us/img14/6671/2010052412h26vcore.png הלוח אם הוא P55A-UD3 ועדכיון ביוס F8 והוינדוס זה 64bit ultimate נ.ב הפעם השנייה שהרצתי את זה על NORMAך זה כתב שיש בעייה בליבה 0#

• 3 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים