תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, הוצאתי היום ממחשבי סטיק של 512MB DDR, אולי כדאי לציין שיש עוד סטיק של 512MB DDR. בכל אופן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא סירב להידלק, המחשב עצמו עבד אך העכבר,המקלדת והמסך לא הגיבו. חיברתי מהר את הסטיק שהוצאתי ושוב המחשב לא הגיב, חיזקתי וחיזקתי עד שלבסוף הוא נדלק, אך בכל פעם שהוא עולה אני מקבל את השגיאה הזו : Warning! Now system is in Safe mode. Please re-setting CPU Frequency in the CMOS Setup. אני חייב ללחוץ על F1 בכדי לגרום למחשב לעלות. מה פשר השגיאה? ויותר חשוב, מה עלי לעשות? עריכה : החזרתי את הביוס למצב Fail Safe והבעיה נפתרה, אפשר למחוק.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי : 4 GB RAM מעבד : AMD Phenom II X4 965 3.4GHz יש לי 2 כרטיסי מסך (CrossFireX) 1. Gigabyte Radeon HD 6850 2. Sapphire Radeon HD 6850 מערכת הפעלה : win 7 64 bit לפני יום הכל עבד אצלי רגיל במחשב הוא יותר למטרת גיימינג אז המשחקים עבדו לי חלק.. מאתמול המחשב פתאום ניהיה לי עגלה לא יודע מה קרה... התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, הוצאתי תכרטיסי מסך ניקיתי אבק, חיברתי רק כרטיס אחד לבדוק אם הוא עדיין עובד לאט וכן הוא עובד לאט.. לדוגמא : אני מנסה לשחק splinter cell conviction ושמתי את ההגדרות על Meduim והמשחק בקושי זז לי זה הכל נתקע, במשחק Dirt 3 זה גם קצת נתקע לי ולפני שהמחשב נדפק המשחק עבד לי חלק... אני לא מבין מה קרה למחשב עשיתי כל דבר אפשרי לנסות לתקן אותו והוא …
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בתצוגה במחשב, כרטיס מסך 9800GTX, היה עושה לי מסכים כחולים על בעיית דריבר של NVIDIA , וגם היה קופא, לבסוף הוא הפסיק להעלות את התקנתי לו קירור איכותי של AC ועם וינדוס 7 הוא עדיין היה עושה מסכים כחולים על דרברים מיד לאחר התקנת הוינדוס. לבסוף התקנתי XP והמחשב מציג ללא דריברים אבל שאני מתקין דריברים גם יישנים וגם חדשים (ניסיתי 5 גירסאות שונות) גם ביטלתי עדכונים של הדריבר, מחקתי פרופיל של הדריברים הקודמים, כאשר אני מעלה את המחשב עם דריבר למסך לאחר טעינת הוינדוס במקום שולחן עבודה היא מציג לי צבעים מעוותים לרוב זה נראה ככה (תמונה מצורפת) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. אחרי פירמוט המחשב (אני לא בטוח שזה קשור, אבל זה הדבר היחיד שהשתנה לאחרונה) - קורה הדבר הבא: אם אני מבצע ריסטרט המחשב נכבה כרגיל, אבל לאחר מכן, הזמן שהוא כבוי (מסך שחור) ארוך מאוד - כ 30 שניות, רק לאחר מכן עולה מסך עם פרטי לוח האם, שגם הוא ארוך מבעבר. ורק לאחר מכן עולה ה XP (אין לי SP2 במחשב). פרטים: Asus P4C800-E Deluxe Intel Pentium 4E, 3200 MHz BIOS Type AMI תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי וכשאני מכניס דיסק מסוג + כדי שיקרא אותו הוא מתחיל להשמיע רעש מוזר ובסופו של דבר אני יכול לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי... הוא מראה שהדיסק מלא אבל כשאני נכנס אליו הוא לא מראה שום קובץ כאילו הדיסק ריק.. וזה כבר קרה לי עם מספר דיסקים שהיו של סילברליין + לעומת זאת כשאני מכניס דיסק - הוא מצליח לקרוא אותו ... (הדיסקים - צרבתי אותם בעצמי וה+ זה מחברים) אם אתם יכולים תגידו אולי מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
התקנתי לינדוס בנוסך לWINXP והוא פותח לי מסך בוט בכל הפעלה של המחשב שאני בוחר בו מה להפעיל. עכשיו השאלה שלי היא: איך אני גורם למחשב להיכנס ישירות לווינדוס בהפעלה, ואז להיכנס ללינדוס דרך הווינדוס? תודה...
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
המחשב נידלק והכל טוב אבל עד לפני כמה ימים המסך מראה ב3 צבעים 3 אותיות ואומר לי לבדוק כבלים וכו' וכל הכבלים מחוברים למקום בדקתי הכל וגם שהמחשב לא דלוק יש את אותה בעיה אני זוכר שהייתה לי ת'בעיה הזאות שלא חיברתי נכון את החיבור הכחול למחשב אבל עכשיו הכל תקין ומחובר למקומו אז אני עדיין לא יודע מאיפה הבעיה כי מי צד אחד המחשב נדלק והמסך מחובר לחשמל ולמחשב אבל עם הדלקת המחשב המסך לא מגיב ונותן אותה תגובה ללא הדלקת המחשב. תודה מראש לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה במחשב. זה קורה לי דווקא במשחק מסויים אחד, למרות שאני משחק רק בו בקביעות, בכל מקרה הנה הבעיה שלי: אני משחק ולפתע במשחק, המסך נהיה שחור, אחרי כמה שניות הוא נמרח בצבעים, זאת אומרת כל מיני פסים של צבעים מסויימים (באותו גוון בערך), בעובי שונה (כמו הפסים האלו שיש בטלוויזיה..), אני לא יכול לקחת מזה סקרין שוט לצערי. כשזה קורה, אין סיכוי שאני אשתחרר מהמצב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש דרך הכפתור של RESTART. זה לא קורה לי תמיד, אבל זה קורה לי מדי פעם ובדיוק עכשיו זה קרה לי שוב. יש לי Radeon 9800 Pro 128MB, והתקנתי את הדרייבר החדש לפני יומיים. גם כן קרה לי פעמיים ממזמן שהמחשב נתקע בלי סיבה! שיחקתי במשחק אחר ממש לא כבד, פשוט ביותר למחשב שלי, אבל לפתע המחשב נתקע, ו…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים ומנהלים יקרים יש לי שאלה חשובה/דחופה קניתי כבל hdmi ואני מנסה לחבר את הלפטופ למסך טלויזיה אבל לא מצליח לצפות בתוכניות מהמחשב בטלויזיה מה אני צריך לעשות כדי לצפות ?מלבד לחבר את הכבל בינהם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי אתחול ntfs לדיסק קשיח 200 גיגה . התחלתי בהתקנת xp ובשלב ההתקנה מופיע נפח של 130 גיגה .לאן נעלמו כל ה- 70 גיגה ? בביוס מוצג הדיסק כ- 200 גיגה. תודה מראש חיים
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני יתחיל תסיפור מהתחלה... קיבלתי את המחשב החדש היום... יש כמה משחקים ישנים שאני משחק כמו (Empire Earth 1 , Tactical Ops) ומשחקים יותר חדשים כמו (Call Of Duty 4 , PES) סבבה? המשחקים הישנים צריך לכבות בישבילם ליבה אחת... ראיתי תוכנה שמכבה מעצמה את הליבה - http://shooter.ice-world.de/Download/OneProc.exe עכשיו הכל פועל טוב במשחקים הישנים... ב PES עוד לא ניסיתי כי אין לי אותו.. אבל ב COD יש לי מן תקיעות מעצבנות והמחשב שלי אמור לסחוב את זה חלק על אפשרויות גבוהות. מישהו יכול לעזור לי =\ ?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
????????????????עד אתמול המחשב עבד בסדר. עזבתי אותו לאיזה חצי שעה וכשחזרתי המסך היה כבוי (לא קיבל אות מהמחשב). איתחול של המחשב לא עזר. נכנסתי לsafe mode, מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך, ואז המחשב עלה. ניסיון להתקין דריבר עדכני מאתר החברה גרם לבעיה לחזור. כרגע המחשב עובד בלי דריבר לכרטיס מסך (מזוהה התקן vga) פרטים טכניים: מערכת הפעלה וינדוס xp sp3 כרטיס מסך nvidia geforce 6600 אין למחשב כרטיס גרפי מובנה. תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מרכיב כאן מחשב עם המפרט הבא: מעבד - CORE I5 750 לוח - GIGABYTE P55M-UD2 זכרונות - PATRIOT GAMING 4096MB CL9 - SECTOR5 : PGV34G1600ELK 1600Mhz כרטיס מסך - GAINWARD GTS250 1GB הארד דיסק - SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB ST3500418AS מארז + ספק - ANTEC NSK 4480II + ANTEC EARTHWATTS 380W אז הסיפור הוא כזה... בזמן צפיה בסרטים 1080P או במשחקים המחשב היה מקבל מסך כחול ואז המסך נכבה (המחשב המשיך לעבוד, לא שזה כ"כ משנה). כמובן שהוא לא עבר בהצלחה מבחני מאמץ וגם קיבלתי בהם את אותה התופעה... חשבתי לעצמי שאולי הספק חלש מדי כי הוא די גבולי למרות שקראתי בכמה פורומים בעולם שה250 עובד מצוין עם הספק הזה... אז לקחתי ספק 500W של סיסוניק - דגם ברונז, הלא מודולרי וגם …
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שכבר כמה ימים אני לא מצליח לפתור. ל Dune HD TV101 מחובר כונן USB חיצוני. הבעייה היא שכאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מהמחשב לכונן בסטרימר הפעולה נכשלת ומתקבלת הודעה על בעיית תקשורת עם הכונן. הכונן עובד עם מערכת קבצים NTFS ובנוסף ,ממנו אל המחשב ניתן להעתיק כל קובץ בכל גודל. כאמור, המחשב "מדבר" עם הסטרימר, ולהיפך. הבעייה קיימת רק בהעתקה של קבצים לכונן הסטרימר. לא מצליח להבין מה תוקע את העסק.... אשמח לקבל כיוון. תודה
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי המחשב לא נדלק בכלל פתחתי את מארז הוצאתי את כל הכרטיסים ,הכל כולל זכרונות ניתקתי את דיסק הקשיח והוא לא רוצה להדלק בכלל . דרך אגף החלפתי גן ספק כוח וכלום אותו הדבר . היום שמתי לב למטה בלוח יש מנורה שדולקת ברגע שהוא מחובר לחשמל אבל לא נדלק ומאוורים לא עובדים בכלל שום מאוורר. אשמח לקבל תגובות
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין xp מחדש במחשב אבל אני מקבל הודעת שגיאה וההתקנה לא מתבצעת The error was caused by file: framebuf Device driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly. Technical Information: STOP: 0x000000EA (0x80A45DA8, 0x80A82D40, 0x80B1DED8, 0x00000001) framebuf Beginning Dump of Physical Memory... האם מישהו יודע לפתור בעיה זו? תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי הארד-דיסק חיצוני מחובר למחשב דרך USB 2 כשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מופיע בין כל הכוננים האחרים, אבל אי אפשר להיכנס אליו... השגיאה: G:/ Is not accesible כשאני נכנס למאפיינים, זה לא מזהה את המערכת קבצים... וזה מראה שהקיבולת של ההארד-דיסק היא 0... הפעלתי את התוכנה Paratition Magic... ושמה אני מקבל: Bad file record signature יש על ההארד-דיסק מידע חשוב... ככה שאני לא רוצה לנסות לפרמט בינתיים מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בהעלאת המחשב כל הUSBיז עובדים כרגיל אבל שמתי לב שאחרי כמה זמן אם אני מחבר דיסק קשיח חיצוני / דיסק און קי זה לא מזהה ועובד ישר.. זה מעביר מתח והכל אבל הוא לא מזהה את זה במחשב...אבל המקלדת והעכבר שמחוברים גם לUSB ממשיכים לעבוד.. בכיבוי המחשב הוא פשוט נשאר על Shutting off הרבה זמן .. לא מדדתי בדיוק אני פשוט מאבד סבלנות ולוחץ ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה בשני הסעיפים פה ?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני עכשיו עשיתי סידור קטן בכבלי ה-IDE שבמארז, שזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הצורב והכונן קשיח עובדים בסדר גמור, אבל הכונן פלופי הפסיק לזהות דיסקטים אני הכנסתי לתוכו 6 דיסקטים מלאים בחומר שעובדים בטוח והוא אומר לי להכניס דיסקט (בזמן שהדיסקטים כבר בתוכו). מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי SATA2 ובביוס שיחקתי בכל המאפיינים וכלום המחשב מזהה את SATA2 כ ATA133 ממש מוזר לא מבין את זה .. אולי נשנה את המיקום של ה SATA ? יש לי כמה חריצי הרחבה על הלוח ...
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, אתמול קניתי מחשב חדש. אבל משום מה הקול לא עובד לי בווינדוס, ניסיתי לחבר אוזניות, רמקולים - שום דבר לא עובד. אם אני עובר ללינוקס, אז הכול מתנהל כרגיל. מה לעשות? (ניסיתי לפרמט את המחשב כבר). תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7הום אם הקוד אבל אין לי את דיסק ההתקנה ואני רוצה להתקין בעברית איפה אני יכול למצוא את ההורדה בעברית?? מחשב נייח
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת מסוג-hp psc 1200 series(מדפסת משולבת אם סורק ומצלמה). התקנתי את הסורק אבל השאלה שלי היא איך אני מתקין את המדפסת? אני מנשא ולא מצליח. אודה למי שיעזור לי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, כאשר אני משחק בכל מיני משחקים יש רעש רקע שנשמע שהוא מסונכרן עם הפעולה של ה-HDD, וזה די נוראי ואני לא יודע איך לגרום לזה להפסיק מבלי להשתמש ביציאה אחרת (כבל קצר). בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-