תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
במנהל ההתקנים, הכרטיס קול מופיע תחת התקנים אחרים בסימן שאלה צהוב, כשהוא קרוי "Audio device on High Definition Audio Bus". ניסיתי להפוך אותו ללא זמין ואז לזמין, התקנתי את הדרייבר שנמצא בהורדות של לוח האם שלי באתר של ASUS, התקנתי עוד 101 דרייברים אחרים שחשבתי שיתאימו, ושום דבר לא פועל. ניסיתי גם למחוק את הדרייבר של הכ.מסך, ואז להתקין את הדרייבר של כ.הקול אבל גם זה לא עובד. אין לי יותר רעיונות, יש למישהו כמה להביא לי? עריכה: השתמשתי בדיסק הלא נכון של הלוח אם, אין לי מושג איך P:
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק ברשת ושומע מוזיקה, המחשב נתקע, שזה נדיר. ציפיתי שאחרי שאני אעשה ריסט אז המחשב יפעל. אז ככה המחשב נדלק אך לא קורה כלום. לציין שאני הייתי בOC 475X8.5 E7200 לוח והכל רשום במפרט. אז ליתר ביטחון בדקתי את הכ.מסך, לוח אם,זיכרונות,מעבד במחשב אחר. הכל פועל... אז מה שנשאר זה או הספק או הלוח. המחשב נדלק נדלקת המנורה של הHDD לכמה שניות וזהו. אמממ המאווררים כולם פועלים. לא יודע מה מהשניים ... מה יכול להיות? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום.. יש לי פה מחשב.. P4 1600 MB ECS Hd maxtor 40 (...256sdram.. (the board support ddr but Gforce 4 64 and thats it i think הבעיה היא בתוכנות... לא נגיד בסייר או "המחשב שלי" וכאלה... זה באייסיקיו מדיה פלךאייר וכל משחק שיש... עכשיו אני ממש ניסיתי הכל חוץ מ2 דברים... זה לא קשור לזכרונות... לא לכרטיס מסך... הוצאתי מודם וכרטיס קול... מה שנשאר.. זה להוציא את הארדיסק ולהוזיז את הצ'יפ של הביוס..(ריסט..) אני יעשה את זה כי כבר אין לי מה לעשות.. \: השתגעתי... שניהם רק מה שנשאר...(בראש שלי...) בבקשה! יש הצעות משהו?.. צריך עזרה....
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שאצלי בבית הוא לא נדלק.. לקחתי אותו לאחי הוא החליף מאוורר שהיה שרוף ואצלו הוא עבד כמו שצריך אז הוא הביא לי גם כרטיס מסך למקרה שיש לי בעיה בכרטיס מסך. הגעתי הביתה והמחשב לא עובד, בדקתי את המסך עם מחשב נייד והמסך תקין. חיברתי את הכרטיס מסך השני למחשב וגם אין תמונה. ניסיתי בלי מפצל חשמל אולי זה משפיע וגם לא עובד.. מה יכולה להיות הבעיה במחשב?? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני עם ווינדוס 7 באתי למחשב וראיתי שיש סימן אדום מהאנטי וירוס (microsoft essentials security), לא קראתי מה כתוב אבל לחצתי על הכפתור שהיה (כנראה clear) והמחשב נתקע לי. עשיתי ריסטארט (דרך הכפתור הפיזי של המחשב) ומאז שאני מנסה להיכנס למחשב אני מגיע לאזור שכותבים סיסמא ואז זה טוען ונהיה מסך שחור. אני מצליח להיכנס דרך safe mode (אבל לוקח לזה הרבה זמן) מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לא יודע כבר מה לעשות יש לי מחשב קומפאק איוו מילפני שנתיים בד"כ הוא בסדר גמור לאחרונה ישנה לי תופעה מוזרה - אני מכניס דיחסק לכונן - שכבר קרא אותו בעבר וההכונן אפילו לא ניכנס לפעולה....כלומר מזהה שהוכנס לו דיסק ניסיתי עם כמה דיסקים / מוזיקה וכלום מיצד שני ב"מחשב שלי" כן רואים את הכונן והקלקה עליו מראה שהוא ריק!! וגם כן לא גורמת לו להיכנס לפעולה...ולעפש דיסק כלומר הוא לא ניכנס לפעולה = לא דרך האקספלורר ולא באמצעות הכנסת דיסק לעיתים נדירות זה מיסתדר מעצמו - לא יודע למה לרוב זה משגע אותי כבר!!! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה משחקים חדשים קיבלו הרגל מגונה ופשוט תוקעים את המחשב ישר כשמפעילים אותם. ולהלן פירוט (מצטער על המגילה) יש לי פנטיום 1.7 עם זיכרון RDRAM 256אם זה משנה, והיה לי כרטיס G- force MX200 אני חושב או משהו מעאפן כזה, אחרי שהחלפתי אותו לרדאון 9500 פרו משחקים כמו morrowind פשוט היו נתקעים ברגע שהמחשק עצמו מתחיל. ז"א התפריטים היו עולים אבל המנוע של המשחק לא. בנוסף לכך עוד עם הכרטיס החדש הייתי משחק בדנג'ן סיג' במקורי אבל עכשיו כשהתקנתי את האקספנשים (עם דרייברים חדשים יותר של כרטיס המסך) הוא נתקע אחרי כמה שניות של משחק.... יתן על כן גם המשחק Call of duty בשילוב עם הדרייברים החדשים ביותר עושה בעיות רבות יותר מאשר עם דרייברים קודמים ומדי פעם תוקע את המחשב לגמרי- מה שמח…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מפרט המחשב : amd athlon 64 X2 3800+ abit motherboard kn9s elixir 512 ddr2 667mhz X2 gforce 7600 gs 256 ddr2 128 bit pci-e maxtor 260 gb hd sata 2 שחכתי משהו ?! מקווה שלא.... windows xp sp2 corp אה... כן... הוא פשוט נתקע לי לפעמים בוינדואס קופא כמו שאומרים
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ של סמסונג, בימים האחרונים בכל פעם שאני מכבה את המחשב או המסך בלילה, בבוקר אי אפשר להדליק את המסך. הוא נתקע במצב שהוא מהבהב, והוא יוצא ממנו בצורה רנדומלית כשמנסים לשחק עם ריסטרטים והכבל מתח של המסך. ניסיתי להחליך כבל, וסוג כבל (גם דיגיטלי וגם אנאלוגי) בשניהם הבעיה חוזרת, וכמו כן הוא עושה את אותה הבעיה עם 3 מחשבים שונים שחיברתי אותו אליהם, כך שהבעיה לא במחשב. רעיונות? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי SATA2 ובביוס שיחקתי בכל המאפיינים וכלום המחשב מזהה את SATA2 כ ATA133 ממש מוזר לא מבין את זה .. אולי נשנה את המיקום של ה SATA ? יש לי כמה חריצי הרחבה על הלוח ...
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם XP בעיברית וכרטיס של ATI. כשאני מחבר את הכבל לטלויזיה עלמנת לראות סרטים מהמחשב איך אני מסדר את ההגדרות מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי משהו מוזר במחשב שאני מנתק את הn97 שלי מהמחשב פתאום כל הusbים במחשב קורסים עד להפעלה מחדש..האם גם אצלכם ה ככה?האם אין כפתור של הוצאת חומרה שיעצור את הזרם ולא יפיל לי כל פעם את הusbים מחדש? אני משתמש בPC SUIT כמובן עוד משהו מעצבן זה שאני מכבה את המחשב בצורה נורמליתהתחל>כיבוי.ואני רוצה להדליק מיד אני לא יכול אני צריך לחכות מין זמן של השהייה זה משהו בספק כוח שלי כנראה..איך אפשר לדעת ממה הדבר נובע?כי כל פעם שיש לי את הבעיה בUSB הפיתרון היחיד שיש לי כרגע ביד זה לכבות את המחשב ולנתק אותו לגמרי מהחשמל ואז לחבר שוב לאחר רבע שעה 20 דקות והכל יחזור לקדמותו עד הניתוק הבא... תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אז כאמור ה GEFORCE 7900GTX הפסיק לעבוד פתאום. אין רקע של המהרה, שינויי ביוס או פעולות שמחוץ לשגרה מצד היוזר (אני). המסך לא מקבל אות והמחשב נותן ציפצופים של אחד ארוך, שניים קצרים שלפי גיגול זה אכן כרטיס מסך. בבדיקה וויזואלית לא מזהה משהו חריג כמו קבל נפוח או משהו שרוף. בהתחלה הוצאתי, ניקיתי כרטיס ומארז, החזרתי- אותה תוצאה. חיברתי את השש-פין למולקס אחר- אותה תוצאה. הוצאתי סוללה מהלוח אם, המתנתי, החזרתי- שום שינוי. החלפתי משחה טרמית בכרטיס מסך- אותה תוצאה. לצערי אין לי כרטיס חלופי לבדוק על הלוח אם, ואין לי בלוח אם הזה GA-P31-DS3L צ'יפ מסך מובנה, כך שאני לא יכול להעריך אם הבעיה היא אכן בכרטיס שלי או בכלל בלוח אם... אם כי אני רוצה להאמין שבעיה בלוח האם הייתה משביתה אותו כליל..…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
בAMD 3200 שלי הטמפ היית בסביבות ה30 מעלות ועכשיו בAMD 4200 DUAL 939 החדש שלי כולל מאורר חדש מקורי של AMD הטמפ עומדת על איזה 38 מעלות.. האם זה בסדר? מתי צריך להתחיל לדאוג ולבדוק עיניינים.?
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני משחק team fortress 2 וקניתי עכשיו מיקרופון ולא שומעים אותי במשחק... מה לעשות? והדרייבר של הaudio שלי הוא "Realtek HD Audio Manager"... אין סיכוי בעולם שמקירופון פגום, ונראה לי שזאת הבעיה: הבס והטרבל על 0... ואי אפשר להזיז אותם... ניסיתי הכל כדי שיהיה אפשר ואני לא מצליח... תודה למי שעוזר! :s05:
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה הבודקת תקינות כרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
נראה לי שהלוח שלי תומך בזה,יש לי אסוס P5K DELUXE ו-2 הארד דיסקים של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כ"א. מה אני אמור לעשות ואיך והאם אני יכול לשמור את המידע שיש לי על אחד מהכוננים ? (יש עליו רק סרטים בתיקיה הראשית ללא מערכת הפעלה),אגב השני חדש וריק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חברה שימנתי את המאוורר של המארז והורדתי קרוב ל-10 מעלות למרות זאת הטמפרטורה של המעבד לא השתנתה חשבתי אולי לשמן את המאורר של המעבד... מישהו ניסה את זה כבר? מותר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק הוא לא מגיב אבל אם אני לוחץ לו על "הוצא" הוא מוציא לי את הדיסק ( יש לי XP) הDVD מחובר לחשמל ולIDE בדקתי כבר 20 פעם וגם ללוח אני לא יכול להתקין שום דבר.. לא כרטיס מסך לא קול לא כלום ניסיתי דרך האינטרנט והמחשב עצמו לא מזהה את זה ..יש לי את הדרייבירים מהאינטרנט שהוא לא מזהה פשוט ואין לי מושג למה..!! משו לא הולך... דחוףףף בבבקשההה ...
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכם, בשרת IBM X3200 (אחריות חומרה) עם מערכת הפעלה 32bit Server 2003 Standard מערכת הפעלה מסרבת לעלות, מגיע לדגל של מערכת ההפעלה ומבצע ריסטרט למחשב. יש אורות כתומים על הדיסקים הקשיחים (הנשלפים) בבדיקה שערכתי - חיברתי כל דיסק קשיח למערכת מחשב שונה בחיבור USB ואני מגיע לקבצים של מערכת ההפעלה. באחד הדיסקים לא מעודכנים הקבצים כמו בשני... למרות שאמור להיות בהם חומר זהה בגלל RAID1. השרת עובד כטרמינל וכרגע מושבתות לי כ 5 תחנות עבודה קריטיות. מה הייתם מציעים לי לעשות כדי לחזור למצב הקודם... לאיזה כיוון כדאי לפנות: 1. התקנת השרת עם דיסקים חדשים - שכבר ברשותי - מערכת הפעלה והעברת חומר והגדרות רבות ותוכנת ERP מחדש... 2. יצירת תמונה של הדיסקים הנוכחיים ולהעביר לחדשים... מה הסיכוי…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המחשב :פנטיום D , לוח אם של אינטל זכרון 1GB DDR 2 553 HD של ווסטרן דיגיטל אחד ב IDE ו אחד של היטאצ'י ב SATA כל הרכיבים מזוהים תקין בBIOS כשאני מעלה XP מHIRENS המחשב נראה "עובד" תקין מנסה להתקין ווינדוס 7 64 ביט (המעבד והלוח תומכים) וכל פעם מקבל שגיאות מסך כחול שונות ניסיתי להחליף זכרון, להחליף את הHD כל פעם להשאיר אחד אחר ניסיתי להחליףDVD אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה במחשב כל 30 שעה הוא מקפיץ לי 2 הודעות עוקבות של בעיית זכרiן CANT READ CANT write יש לי 4 סלוטים של 256 2 קינגסטון 2 מטק דאטה לא זוכר חברה הפעלתי TESTMEM חשבתי שזה יעזור אבל ההודעה עדיין ממשיכה לקפוץ מידי פעם מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לא שיניתי דבר ספציפי שלאחריו הופיעה הבעיה. הוא פשוט מדי פעם מחליט להכבות ולהידלק מחדש. לא התקנתי שום דבר חדש, סרקתי וירוסים וביצעתי scan disk, אם זה קשור בכלל... יש למישהו הצעות בנוגע למקור הבעייה או דרכי פיתרון כלשהן ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-