עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי בעיה במחשב איך שאני מדליק את המחשב בהפעלה המחשב נכבה ואחר כך מדליק את עצמו שוב ככה כל הזמן עכשיו מבחינת קירור אין לי בעיה בכלל בדקתי כל המאוורים אצלי תקינים ועובדים יכול להיות שזה הספק ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by iliahrom,

טוב אז ככה קניתי לא מיזמן הארד דיסק חדש! הכל טוב ויפה!הוצאתי את ההארד דיסק הישן הכנסתי תחדש!מגיעה לקטע שאחרי חילוק למחיצות והעתקת קבצים של וינדוס!הוא עושה ריסט!וכל הסיפור מתחיל מחדש[אפילו ששניתי בביוס לעלות מההארד דיסק] עכשיו הבנתי שאני צריך לעשות רישום של הארדיסק SATA בביוס!והבעיה שלא הבנתי איך בידיוק!יש לי את הדיסק ההתקנה של הלוח אם פה אבל אין לי את ספר היצרן מדובור בדיסק SATA2 של SEAGATE ולוח אם GA-K8NF-9 ניראה לי... עכשיו המחשב גם לא מזהה את ההארדיסק גם במערכת עובדת[הוא אמור לזהות אותו כמחיצה אבל הוא לא..] שמח אם תעזרו לי תודה ויום טוב...

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. שלום, ברשותי יחידת קרור המופיעה בלינק הבא: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00000796 קישור למאוורר: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/coolers/zalman-cnps8700led-ttv1/26_v1_fanb.jpg&1=1 המאוורר מרעיש לאחר שניגבתי ממנו אבק. אני מעוניין להחליף את המאוורר בלבד, הוא מעוגן לתושבת בשלוש נקודות ולא הצלחתי למצוא משהו דומה ברשת. אשמח לשמוע רעיונות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן חברה, מה עניינים? אני ממש רוצה לקנות לאחרונה כונן ssd. וכבר חפרתי ובדקתי כל מיני דברים ונראה לי שאני אלך על ה m4. המחשב שלי יחסית חדש, עם לוח אם gigabyte p55 ud2 ועכשיו שמתי לב שאין לי בכלל חיבור sata 3 עכשיו השאלות שלי הן אלו: תהיה לי אפשרות לחבר את הכונן דרך סאטה 2 ? המהירות תהיה נמוכה משמעותית ? איזה עוד אפשרויות יש לי כדי להגיע לביצועים גבוהים יותר מהסאטה 2? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. שלום עריכה: פתחתי את המכסה שעל גוף הקירור ומצאתי מלא גושים של אבק. ניקיתי הכל, חיברתי בחזרה. הפעלתי את המחשב 44 מעלות. אחרי חצי שעה של משחק 68 מעלות. וכבר ירד בחזרה לסביבות ה50 אחרי היציאה מהמשחק. ברשותי כרטיס מסך Gigabyte GeForce 6800GS PCIE יש לי את הכרטיס כבר כמעט שנה וחצי. מידי פעם אני בודק את הטמפרטורות של חלקי המחשב ב everest. עד להיום תמיד בחורף הכרטיס מסך היה בidle על כ52 מעלות ובקיץ בidle על כ60 מעלות. בדרך כלל במשחקים הכרטיס מגיע ל70-75 אבל לאחרונה שמתי לב שהוא מגיע לפעמים ל80-85 (בלי ארטיפקטים או בעיות כלשהם). תמיד אחרי משחק הכרטיס היה יורד בהדרגה בחזרה למעלות שכתבתי קודם. היום בדקתי באופן שגרתי וגיליתי שהכרטיס עומד על 68 מעלות בלי שום משחק/תוכנה כלשהם שעובדים …

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by hagay21,

בעייה קטנה.......קיבלתי hd של maxtor בקיבולת של 30 ג'יגה, שרצו בו לא מעט וירוסים וטפילים מחקתי הכל אך שניסיתי לפרמט אותו הכונן סירב לפרמט בתואנה כי Format cannot run because the volume is in use by another process. Format may run if this volume is dismounted first. ALL OPENED HANDLES TO THIS VOLUME WOULD THEN BE INVALID. Would you like to force a dismount on this volume? (Y/N) לחצתי על yes אבל הוא לא מגיב הוא רושם 0% ולא זז ניסיתי דרך ההתחלה של התקנת הוינדוס לפרמט אך גם שם יש את אותה הבעייה אני צריך פיתרון לפרמט את כל ההארד דיסק הרצתי עליו בדיקה של norton והוא במצב שמיש ורק על מקום מאוד מצומצם יש bad sectors מה עושים????? יש אחריות עד 2004 מהיכן ניתן ליישם את האחריות (…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by אבנר ניר,

הדלקתי את המחשב (חשמלית הוא נדלק), אבל לא הוצג כלום על המסך. ניתקתי דיסקים וכרטיס מסך אחד. המחשב הגיע בשלב מסוים, לא זוכר אחרי מה עשיתי איפוס ביוס וכולי, חזרה למסך ראשוני וכניסה לביוס כמה פעמים אבל אחרי הגדרת מצב הדיסקים לרייד הוא כתב לי שהוא מחפש דיסקים ולא מצא. אחרי עוד כמה נסיונות הוא כבר לא חוזר אפילו לביוס. כיבוי מתאפשר רק אחרי לחיצה של 5 שניות על מתג ההפעלה. פרקתי מתחים, הסרתי סוללת גיבוי וכמובן שניתקתי את המחשב לחלוטין מחשמל למשך כמה דקות. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? עדכון: הלוח אם מצביע על תקלה 00 אם הבנתי נכון במסך לדים קטן שנמצא פיזית עליו. לפי המדריך של הלוח זה קוד לא בשימוש, לפי האתר של ASROCK זה קוד לבדיקת ההתקנה של המעבד. לא יודע מה הנכון. שאלה נ…

8. Started by _Daniel_,

ההיסטורי לא נמחק, לא עזר כל מה שניסיתי וגם האקספלורר איטי מאוד.. מה אפשר לעשות???

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by titanos,

כשאני מנתק את המחשב מהחשמל לגמרי ומחזיר את החשמל חזרה הbios מאבד את מיקום ה ארדיסק ומבקש boot cd ואני כל פעם צריך לאפשר את האר דיסק מהbios כדי שלא יבקש את הדיסק האם יש פיתרון לבעיה זו ע,מ שאני לא יצטרך לעשות זאת כל פעם שאני מוציא את התקע מהחשמל? בתודה titanos.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by ulovely,

im just buying the GeForce 8800GTS 640MB PCI Express and i want to know if anyone is playing microsoft flight sim x. i use all my life ati the x1950 ,it was good but i need to try the geforce. and to have a DX 10 card. what do i need to know about nvidia driver settings to get the best out of this card, any tools to download ? or the card comes with everthing you need ? sorry i dont have hebrew keyboard.. now staying in israel for 1 year. i hop i got the correct forum. thanks

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by BrAvE_HeArT,

יום אחד אני מפעיל את המחשב ובהתחלה אחרי בדיקת הזכרון ואחרי שהוא מוצא את הסידי וההרד-דיסק הוא כותב לי שיש שגיאה וצריך לבדוק את ה-hardware monitor בה bios. יש לי את לוח האם הזה- asus p4t533-c עם הביוס המקורי(acpi bios revision 1003) ומעבד intel pentium 4 2000Mhz קיצר אני נכנס לשם power>harware_monitor וליד ה-3.3v voltage+ המתח משתנה בין 2.91V ל-2.92V וזה מופיעה לי בצבע אדום. האם זה חמור? מה גרם לזה? וכמובן איך אני פותר את זה???? :-\ בתודה מראש לכול העוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  12. תופעה מוזרה שלפתע קרתה. אני מדליק את המחשב, המחשב נדלק ,יש רעש קטן, המאווררים מסתובבים, ולאחר שנייה אחת - נכבה. אחרי 5 שניות זה קורה שוב - נדלק ואז נכבה אחרי שנייה. ככה כל הזמן. המחשב עצמו יחסית חדש. הנה הסרטון של מה שקורה (הסרטון עם קול) הסרטון תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by GbeTech,

קניתי Shadowrun של Microsoft... במיוחד בשבילו, התקנתי Vista Ultimate 32 בדואל בוט עם XP, התקנתי דרייברים, הכל בטוח, המערכת מסודרת. אחרי כל הבלאגן, הכנסתי את הדיסק של המשחק... וויסטה לא מזהה! כאילו אין דיסק בפנים בכלל... אני לוחץ פעמיים על הכונן, אני מקבל הודעה Insert a Disc. יש. [מפרט בצד ימין] גם אין דרייברים Vista ל NEC שלי, אם אני לא טועה... מישהו?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by eliranf,

היי רכשתי לפני 3 חודשים דל 5379, עם מעבד ה-I7 . המחשב נוטה להתחמם הרבה פעמים גם מסתם גלישה באינטרנט הוא מגיע ל70 מעלות לפעמים והמאוורר עובד חזק ורועש יחסית. בנוסף יש לי תקלה עם המסך טאץ' לעיתים יש לי מה שנקרא ghost touch. שהמחשב פותח וסוגר חלונות בעצמו. מישהו יודע מה ניתן לעשות?. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by KF,

שלום לכולם... יש לי בעיה... התקנתי את התוכנה daemon tools 4.00 אחרי שההתקנה הסתיימה היה לי מסך כחול.... אוקיי אז התוכנה נמחקה לבד ואז באתי להתקין את הגירסא הקודמת שזה 3.44 ... וגם אז אני מקבל מסך כחול.... למה זה ? לפני כן הגירסא הקודמת הייתה מותקנת טוב במחשב..... איך אני פותר את הבעיה ? היה רשום במסך הכחול scsiport.sys אין לי מושג מזה.... אשמח אם תעזרו לי ... אני פשוט חייב את התוכנה הזאת על המחשב.... תודה מראש! עריכה: עשיתי חיפוש במחשב לתוכנה והיו שם 2 תיקיות אז מחקתי אותם.... ועכשיו שאני בא להתקין את התוכנה הוא רושם לי את זה: http://img299.imageshack.us/my.php?image=a6at.jpg מה הבעיה ? בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by yanivd28,

windows 7 64bit יש לי הארד דיסק ישן sata ששימש אותי במחשב ישן ועליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה, לוח האם שבק, ואני מנסה להעביר את ההארד דיסק שישמש למחיצה נוספת למחשב אחר, ההארד דיסק western digital caviar blue 500gb sata לא מזוהה בכלל, גם ב disc management הוא לא מופיע כלל, חיברתי אותו לחשמל וללוח אם שהוא לא מג'ומפר בכלל (הבנתי שבסאטה אין slave master ) ניסיתי גם במחשב אחר חדש windows 7 של חבר , אותה תוצאה לא מזוהה. יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by ohadbx,

העברתי את הכונן פלופי למחשב חדש שקניתי, חיברתי אותו ל IDE (וגם בדקתי בחוברת של הלוח אם כדי להיות בטוח בחיבור הנכון) ולמתח אבל כשהמחשב עולה האור הירוק בכונן דלוק קבוע, והוא לא מגיב. ניסיתי להחזיר אותו למחשב הישן- ועכשיו הוא גם שם לא עובד. הכונן עבד טוב קודם, וכן- בדקתי טוב את החיבורים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by galbm2,

כשאני רואה קבצי וידאו (לא משנה באיזה תוכנה: מדיה פלייר, מדיה סנטר, VLC) הוידאו נתקע וגם המחשב וחייבים לנתק אותו מהחשמל ולהדליק מחדש כדי להחזיר אותו. אני לא יודע להגדיר מתי בדיוק זה קורה, זה לא קורה כל פעם שאני רואה וידאו. וכשאני מעלה את המחשב אחרי שזה קורה, הוא אומר שהמחשב לא נכבה כמו שצריך כנראה כתוצאה של זה שהוא לא הגיב או נתקע ואז הוא אומר שאני יכול להיכנס לסייף מווד כדי להחלים... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by Demp,

שלום, יש לי מצלמה דיגיטלית עם חיבור DV (fire wire) ואני צריך איכשהו לחבר אותה למחשב, יש לי שני מחשבים, אחד עם לוח Gigabyte GA-945P-S3 ואחד עם Gigabyte GA-K8NS nforce 3 chipset בשניהם אין חיבור firewire מובנה בלוח (עד כמה שאני יודע), האם יש דרך בכל זאת לחבר firewire או שיש מתאם לאחד מהלוחות דרך USB או משהו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם לפני כמה ימים ניקיתי את המאווררים במחקשב(את כולם כולל של הכרטיס מסך ושל ה"אינטל") ואז חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב. הכל נדלק ועובד חוצ מהמסך שלא נדלק ופתאום נשמעים כמה צפצופים. חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך(GF 4 MX 440) וצדקתי. ניסיתי עם כרטיס מסך ישן שהיה לי בבית והמסך נדלק. מה קרה? מה הבעיה? תודה רבה וצום קל.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. שלום אני מחפש קובץ שנמצא בכונן קשיח של מחשב ישן שהיה בשימוש לפני שנים, חיברתי את הכונן למחשב הנוכחי, והוא זיהה אותו הבעיה שהוא לא נותן לי להכנס לתקיות של המסמכים הוא כותב שאין לי הרשאה, אני מניח שזה בגלל שזה היה מוגן עם סיסמא, ואני לא זוכר אותה, האם יש פתרון למישהו?.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Jor-L,

שלום, לפני כמה ימים המחשב שלי עבד כמו שצריך המשחקים שלי עבדו על FPS נורמלי. אתמול שמתי לב שפתאום יש ירידה משמעותית של הFPS לדוגמא ב TOTAL WAR ROME 2. יש שם אפשרות של BENCHMARK, אז לפני איזה 5 ימים עשיתי BENCHMARK על האיכות ULTRA והייתי 60FPS יציב. עכשיו כשאני עושה BENCHMARK על אותו איכות יש לי 20FPS יציב והוא לא עולה. גם כשאני שם על האיכות LOW יש לי 30FPS יציב. מה לא עובד? וזה לא המשחק היחידי שניסיתי... ניסיתי כל מה שאני יודע, לעשות HIGH PRIORITY, לסגור את כל התוכנות שפתוחות וכו'... המפרט שלי: GTX 760 I5 2400 12RAM 1TB WINDOWS 8.1 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ahinazar,

אני יתחיל תסיפור מהתחלה... קיבלתי את המחשב החדש היום... יש כמה משחקים ישנים שאני משחק כמו (Empire Earth 1 , Tactical Ops) ומשחקים יותר חדשים כמו (Call Of Duty 4 , PES) סבבה? המשחקים הישנים צריך לכבות בישבילם ליבה אחת... ראיתי תוכנה שמכבה מעצמה את הליבה - http://shooter.ice-world.de/Download/OneProc.exe עכשיו הכל פועל טוב במשחקים הישנים... ב PES עוד לא ניסיתי כי אין לי אותו.. אבל ב COD יש לי מן תקיעות מעצבנות והמחשב שלי אמור לסחוב את זה חלק על אפשרויות גבוהות. מישהו יכול לעזור לי =\ ?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by tomer84,

שכשמדליקים את המחשב המאוורר שמוציא אוויר מסתובב קצת ומפסיק והמנורה בקדמת המארז דולקת לכמה שניות ומפסיקה גם היא הלוח אם שלי:asus p5kpl-cm מעבד intel e5300 וזה עם 2 ג'יגה ראם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  25. אני מנסה לחבר עכבר אופטי ומקלדת אל חוטיים של חברה ג'נרית כלשהי על ממש USB. יש לציין שהעכבר עובד ב100 אחוז מכיוון שעל מחשב אחר אין איתו שום בעיה. לדעתי יש איזושהי בעיה עם הדריוורים הבסיסיים של העכבר בווינדוז מכיוון שכאשר העכבר מחובר הוא לא מופיע ברשימת הDevice Manager כלל. תחתית העכבר האופטי דולקת אבל הוא פשוט לא מופיע שם ולא מגיב. יש לציין שכאשר חיברתי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט הוא גם לא עבד עד שהורדתי דריוורים מאתר מיקרוסופט לאותו עכבר.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.