תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחרי שחבר שלי עבד עם ה DiskOnKey שלי הוא הוציא אותו ללא יציאה בטוחה לאחר ניסיון לחיבורו בשנית נראה כי הוא לא מזהה אותו יותר.. אשמח לפתרונות?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ותיק - דל אינספירון 6400. לפני מספר חודשים הופיע קו אנכי במרכז המסך ומאז הקווים רק הולכים ומתרבים באופן סימטרי אך בצבעים שונים (אפשר לראות בתמונה המצורפת). האם ניתן לדעת מה מקור הבעיה? המסך עצמו? אולי כרטיס המסך? אולי החיבור ביניהם? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש לוח GA-EX58-UD4 מעבד I7 מפעיל את המחשב המאווררים פועלים ולא קורה כלום אין תצוגה במסך, אין שום ביפ, בכל אופן הוא לא אמור לצפצף או משהו? או שהם כבר לא עושים את זה? חשבתי שזה כרטיס מסך כי הוא יד שניה ויתכן שעבדו עלי (למרות שישי אחריות) גם כשאני מוציא אותו, אותו הדבר, ניסיתי להחליף סלוטים לזכרון, לא עוזר. (חשבתי שלפחות יהי ביפ משהו) יש את הנורות לד בצד על הלוח הן נדלקות כולן (ירוק עד אדום) בכרטיס מסך ati hd 4870 sapphire ברגע שאני מדליק נדלקים לרגע כמה לדים ונכבים, המאורר עובד באוצע גבוה ומדי פעם נחלשת העוצמה. חיברתי מקלדת/ עכבר (אלחוטי) בUSB ולא נדלקת מנורה.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם.... התחילה לי היום בעיה מוזרה במחשב התמונה במסך קופאת לאיזה 10 שניות ואז נהיה מסך שחור והוא חוזר לעצמו... בדקתי טמפ' של המעבד הכל תקין באיזור 30 מעלות.... בדקתי טמפ' של הכ"מ גם נראה תקין 34 מעלות....(בדקתי עם תוכנת GPU-Z אם יש תוכנה אחרת אשמח להצעו ת) הבעיה מתרחשת לרוב בזמן משחק אך גם כששום דבר לא פועל ברקע...ממש כלום חוץ מאנטי וירוס , כך שזה לא נראה לי ממאמץ או משהו כזה. לא הותקן שום דבר על המחשב בשבועיים האחרונים.... לדעתי זאת בעיה של הכרטיס מסך... אשמח לקצת עזרה בעניין. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי netbook lenovo s10 ,המחשב זוחל בצורה מחרידה. לאחר פירמוט ל WIN 8.1. ביצעתי בדיקה לHD, ה S.M.R.T יצא מצוין, כמו"כ ה error scan, רק ה benchmark נראה לא טוב, האם הבעיה חד משמעית בדיסק קשיח? בנוסף אני רגיל כאשר יש סקטורים פגומים מצב כתיבה לדיסק במנהל המשימות עומד על 100% וכאן זה לא המצב, אשמח לתשובות מהמומחים. תודה מראש. מצורפים צילומי מסך.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ISO והוא CURROPTED, עכשיוו אני רוצה לתקן אותו כי אין לי מאיפה להשיג אותו. האים זה אפשרי? (יש לי את התוכנה WINISO). תודה רבה, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום קניתי actic colling twin turbo pro ואיבדתי את המפצל של החשמל. אני לא יכול להפעיל את המאווררים ואני לא יודע מה לעשות... למישהו יש פתרון או שהוא יכול להגיד לי מהיכן אפשר להשיג? הכרטיס מסך הוא HD4890 והיציאות של המפצל הם 07v 012v תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה בעיות במחשב שכבר מחרפנות אותי ואי אפשר לעבוד במחשב בצורה נורמלית.. הבעיות הם:מסכים כחולים , מחשב קופא , מתרסט מעצמו או עושה ריסטרט והמסך בכלל כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. המסך נשאר כבוי והמחשב עובד שומעים מאווררים שומעים הכל.. הורדתי everest לראות את המעלות ושהמחשב במנוחה המעלות הם 30 בHARD DISK ו30-34 בGPU אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב בגלל זה הגעתי לכאן כדי לשאול לא בדקתי כמה הוא במאמץ כי ברגע שאני נכנס למשחק או משהו אחרי דקה קורה משהו מהבעיות.. המפרט הוא : AMD Athlon II X4 635 nVidia GeForce GTX 460 1GB 4GB RAM SAMSUNG HD502HJ תודה לכל מי שיכול לעזור או לנסות לעזור
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי את הדיסק של אקס פי בסי די ועשיתי BOOT ואחרי שזה פירמט והעתיק את הקבצים למחשב במסך הכחול זה עושה RESET וכשזה בא להעלות את ההמשך של ההתקנה זה נתקע בדוס וכותב: NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart בבקשה תעזרו לי זה די דחוף לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, למי ששם לב, היום היו הפסקות חשמל בכל הארץ. בדיוק לפני ההספקה עבדתי להנאתי במחשב, כשההפסקה החלה. המתנתי עד שהחשמל יחזור , אך המחשב לא נדלק יותר. בדקתי את כל החיבורים ווידאתי שהם בסדר, כמו כן שמתי לב שהעכבר והמקלדת לא עובדים אבל בדקתי אותם במחשב אחר והם בסדר(גם המסך) . לדעתי הספק הלך? מה אתם אומרים? כמוכן, האם חברת החשמל מפצה אנשים בגין דברים כאלו שקרו באשמתם וממש לא באשמתי? תודה
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא לא מצליח להראות תמונה ליותר מכמה חלקיקי שניה. התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת.. לאחר מספר שניות שוב - התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת וככה זה חוזר חלילה. מה זה אומר? המסך אבוד? או ניתן לתקן? המסך אצלי 3 שנים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 03:51:01 אף אחד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון יש לי בעיה מוזרה במחשב. זה התחיל מכך שהמחשב לא נדלק ועשה ציפצוף של חוסר כרטיס מסך או נדלק ונתקע. החלפתי כרטיס מסך (וידתי שזה הוא על מחשב אחר). לאחר מכן כונן שני slave בכבל שמחובר לכונן המאסטר התחיל להעלם לפעמים: הוינדוס נתקע . אני מאתחל את המחשב והביוס לא רואה את הכונן. אני מספר פעמים ריסט וכלום כאילו הכונן לא קיים. אני מכבה את המחשב מדליק מחדש והופ הכונן קיים. הוא עובד יום יומים. הוינדוס נתקע אין כונן ושוב אותו סיפור. הכוננים שלי הם: Device Description WDC WD400BB-00DEA0 (WD-WCAD17334730) Maxtor 6Y120P0 (Y3NBCR6E) מבקש את עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום שניתי את המחשב היום בבוקר למצב AHCI באפשרות PCH SATA CONTROL MODE (בגלל שRapid Storage סירב לעלות) מאז המחשב מסרב לעלות, חשבתי שצריך פשוט לפרמט , פירמטתי ושאני מנסה להתקין את הווינדוס אני לא מצליח לא על הSSD ולא על הקשיח הרגיל, הארור שאני מקבל זה: "לתוכנית ההתקנה לא הייתה אפשרות ליצור מחיצת דיסק מערכת חדשה או לאתר מחיצת דיסק מערכת קיימת" מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום. המערכת שלי win 7 ultiamte 64 bit ולפני איזה שבוע המערכת הודיעה לי שהמחשב לא genuine והופיע לי פתאום מסך שחור ברקע שולחן העבודה. הבנתי שיש קובץ שמורידים והוא מתקן את זה, אבל אני די מסתבך עם העניין.. אשמח לעזרה תודה והמשך יום טןב.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
היה לי 256 מגה והיום קניתי עוד 256 מגה (בנוסף לכרטיס מסך שקניתי) שהכנסתי את שניהם (אחד הסולטים דפוק) המחשב לא עלה הוצאתי אחד (מהסולט הדפוק) ועלה המחשב אחד הסולטים (עליתי על זה יותר מאוחר) דפוק ולא עובד אז מה אני יכול לעשות? מה הסיבה לכך שאחד הסולטים לא מתפקד? יש דרך לעשות משהו?
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קיבלתי צורב חדש עם כבל שנקרא ID flat cable pin 1 ויש לי סידי רום שאינני רוצה להסיר. ניסיתי להתקין כמו שמראים בהוראות אבל כל פעם משהו לא עובד בשלב מסוים המחשב שלי לא זיהה את הסידי רום ואת הצורב בשום מקרה הוא לא זיהה. לדעתי חסר לי כבל שמתחבר ל- DC INPUT connector אם כן מאיפה משיגים אחת כזה ואם לא אז איך מחברים את הצורב??? שיחקתי עם המצבים של master , slave לא נראה לי שהבעיה בהם... :-[
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אולי מישהו יכול לעזור לי.. כל וידיאו שאני מריץ באינטרנט הוא מתחיל עם סוג של פיקסלים כאלה שחורים הנה תמונה: http://joxi.ru/12MjwlJhB4j0AJ http://joxi.ru/Rmzk7NdTPWy52O
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חברה אני חייב את העזרה שלכם יש לי בעיה רצינית עם המחשב כל פעם בצורה רנדומלית הוא מכבה את עצמו ואז כשאני פותח אותו הוא משחזר את עצמו וחוזר לפעול כרגיל. אני עדיין לא סגור מה גורם לזה ואני מלתבט בין המעבד לבין הספק כח אך הנטייה שלי היא שהבעיה היא בקרור המעבד. ברשותי ספק כח איכותי של Thermaltake שאז בזמנו שקניתי את המחשב (לפני שלוש שנים) השקעתי בספק כ 400 שקל מה שניראה לי מכובד. בנוסף יש במחשב יש מעבד של AMD Athlon 64 X2 6000+ processor. בהתחלה באמת לא ידעתי ממה הבעיה נובעת איפסתי את הביוס בתקווה שאולי משם נובעת הבעיה אך הבעיה חזרה, לאחר מכן התייעצתי בחבר שאמר לי שהבעיה נמצאת או במעבד או ספק כח, הוא אמר שיכול להיות בגלל שהמעבד מתחמם יותר מידי המחשב מכבה את עצמו. כנכנסתי ל…
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1... תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
המחשב נדלק הכל טוב ויפה מעלה את הווינדווס מהדיסק בוחר INSTALL בוחר ב CUSTOM ואז הוא רושם שאין כוננים , אני עם SSD CRUCIAL 128GB ועם SEAGATE 2TB BARRACUDA GREEN ועם לוח H77-DS3H , מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב LG 52X24X52X ויש לי תוכנת נרו אקספרס גירסה 6 החדש אני קניתי דיסקים לצריבה 48X אני שם את רשימת השירים שלי ולוחץ NEXT ואז יש לי לבחור מהירויות שם אני בוחר מהירות 4X ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן וסוגר את הכונן אין לי אפשרות 4X יש לי הכי נמוך 8X מה אני יכול לעשות שהמהירות צריבה תיהיה על 4X תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשים (כפי שכתוב למעלה)התקנתי את ה FIX החדש של של AMD ואת ה DRIVER שלהם ולא מזמן עדכנית את ה WIN XP יש לי כל כמה זמן ביחוד שאני מתחבר לרשת ויוצא מרשת המחשב נתקע ואני לא מצליח לעשות שום דבר רק להזיז את עכבר ולגלוש בעמוד הנוכחי שהייתי בו ולא מסגול להגיע מנהל המשימות אני חושב אבל אחרי שזה משתחרר ואפשר שוב לשלוט במחשב הוא מראה שניצלות של המעבד היתייה על 100% אם אני צריך להוריד את ה FIX מאתר של מיקרוספט אוו אם לזה אולי יש קשר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240142,00.html(טלאי של מיקרוספט שעושה בעיות) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
היי שלום בעוד מספר ימים אני מתכנן לקנות HD של 40 GB את הקטע של החיבור הפיסי אני יודע. אני מעוניין להוסיף את כל הקיבולת של HD לכונן F (ולא ליצור כונן חדש) מישהו יודע איך אני עושה את זה ? (partition magic?!, מישהו אמר לי משהו כזה... אם כן אשמח לקישור.) עוד דבר נוסף כעת במחשב שלי מותקנים שני HD של 40 ATA ... בנוסף אליהם מחוברים CDROM וצורב זאת אומרת 4 התקנים (כל חיבורי ה-IDE תפוסים) האם בכלל אפשר לחבר עוד HD למחשב? (כרטיס הרחבה או משהו? :-\) תודה רבה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי רכשתי מדפסת לייזר חדשה של BROTHER מדגם HL-2130. עד כה הדפסתי כ-200 עמודים סה"כ. אתמול הבחנתי כי לאחר ששלחתי מספר עמודים בודדים להדפסה, נורית ה TONER התחילה להבהב. לא ייתכן שהטונר נגמר! יכול להיות שלא טילטלתי את הטונר מספיק טוב טרם הכנסתי אותו למדפסת? אגב, למרות שהנורית מהבהבת, המדפסת עושה את עבודתה.. מה יכולה להיות הבעיה? עזרתם תיענה בשמחה רבה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי משחב חדש לגמרי - P4 2.4 C ABIT is7-E 512 DDR 400 S-ATA maxtor 80 G עכשיו מדי פעם שאני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט אז הוא לא מזהה את ההארדיסק... זה קורה רק לפעמים .. בממוצי פעם ב-3 הדלקות בערך שהוא מעלה את המחשב אז הוא הרי מזהה את כל הדריברים וכותב שהוא לא זיהה את בדריבר של ה- IDE או משהו כזה.. כותב - NONE ... ואז הוא כאילו כותב משהו על boot disk כאילו להתקין ווינדווס אני חושב... אפילו שהוא מותקן ויש לי עליו פול משחקים תוכנות וכו'... משהו אולי יודע למה זה קורה?!?!!??! תודה למי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-