עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. יש לי windows 10 וניסיתי להוריד ערכת שפה אנגלית.דרך לוח הבקרה בהוספת שפה. וזה רושם לי שגיאה.נכשל בהורדת ערכת שפה אנגלית. מה אפשר לעשות.? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום, מדי יום באמצע פעולה המסך נהיה שחור לגמרי ורק ריסט גס משחרר את המחשב (הוא נתקע לגמרי). בעיה אחרת שאולי קשורה: בשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס להורדה של קובץ ישיר מהאינטרנט הוא לא מוריד לי הוא מראה את הסימן של הטעינה וטוען הרבה זמן ובסוף לא מוריד כלום. (זה נכון לכל הדפדפנים, אקספלורר, פיירפוקס, וכרום - ובדקתי שההורדה תקינה הורדתי מאותו קישור במחשב אחר ופשוט העברתי את הקובץ ב usb למחשב שלי). מה עשיתי: חיפשתי וירוסים באמצעות nod32 - אין חיפשתי רוגלות באמצעות malwarbytes anti-malware home - אין עידכנתי דרייברים של מסך ושמע. נכנסתי להיסטוריות קריסות של windows וראיתי שמתי שקיבלתי את המסכים השחורים כתוב: service_KMS.exe הפסיק לפעול. בעיה נוספת שקוראת לי שאולי גם קשורה: לפעמי…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. בטעות הפכתי את הכונן קשיח ל-DYNMIC ועכשיו אני לא מצליח להחזיר ל-BASIC ניסיתי דרך הניהול דיסקים ניסיתי אם תוכנות חיצונית אבל כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by StreetRacer,

שלום אני נהנה לקרוא כאן תגובות מידי פעם. אז ככה! יש לי בעייה. הכל התחיל כש-XP התחיל להתקע. עשיתי יום אחד אתחול ומאז אני לא מצליח להחזיר את המהירות המקורית של המעבד. בהתחלה חשבתי שהמאוורר ישן ולא אפקטיבי, אז החלפתי למשהו רציני יותר. כיום המחשב רץ על מהירות של 1250MHZ במקום 1667MHZ. אם אני מרים בחזרה ל-1667, המחשב נתקע לי. המעבד הוא ATHLON XP 2000 והלוח הוא של GIGABYTE דגם NFORCE2 ULTRA 400 (משהו כזה) איך מתחילים לבדוק ? שמוליק

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. Started by erbrt,

יש לי 2 כוננים - SSD של 120 ג'יגה והרד דיסק של 1 טרה התקנתי WINDOWS 7 בSSD, ועכשיו אני רואה רק חלק מההרד דיסק - נכנסתי לDISK MANEGNEMT כדי לסדר את זה, אבל לא משנה מה אני עושה למחיצה שאני רוצה להחזיר, אני מקבל את ההודעה שיש בתמונה המצורפת. אני ממש לא יודע מה לעשות, זאת מחיצה מאד חשובה לי כי כל התמונות והקבצים החשובים נמצאים שם... http://img856.imageshack.us/img856/5417/screenusr.jpg תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by danvis,

שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בפעם הראשונה (המחשב נקנה לפני כ-5 חודשים). הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא את הגישה ל-bios כדי לשנות את סדר ההפעלה של הכוננים לדיסק. אני יודע שבד"כ אתה אמור ללחוץ על delete לפני ש-windows מתחיל להיטען, הבעיה שלי היא שהמסך נשאר במצב של stand by ממש עד השניה האחרונה לפני ההטענה של ווינדוס, ונדלק רק עם המסך פתיחה של ווינדוס. כשניסיתי ללחוץ על delete (הלוח אם הוא מדגם Gigabyte X48 DS4), כל ההטענה של המחשב (עד כמה שאני יכול לקבוע) פשוט נתקעה, ושום דבר לא עלה לי על המסך. כמו שאמרתי הלוח אם הוא מדגם X48 DS4, המסך הוא Benq 24 G2400w, מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום אדישן מקורי. תודה מראש ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by X-_PLOSIVE,

ביקשו ממני להיכנס לחשבון בנק באתר של בנק הפועלים והוא נותן לי את ההודעה הבאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

הלוח אם שיש לי הוא GA-Z170-HD3P. הלוח אם לזכורי על מצב עליה מהיר, ועל הלוגו שקופץ אין פרטים כמו שהיה פעם כמו DEL= MENU BUIS וכו' חשבתי בהתחלה שהלוח אם לא מזהה את המקלדת בעלת חיבור USB אז חיברתי מקלדת עם חיבור ישנה. בזמן עלית המחשב ניסיתי ללוג על DEL F12 וזה לא עזר גם כן במקלדת לא נדלקים הNUM LOCK/CAPS LOCK עד עליית הWIN

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. במחשב שלי מותקנים 2 HD כאשר כל ההורדות של האימיול הן לדיסק ה SLAVE ולאל דיסק המערכת. חזרתי מהעבודה, אני מסתכל על המחשב ורואה התראה של תקלת מערכת חמורה, אני שומע תיקתוקים חשודים מכיון ה HD וכמו כן רוב ההורדות באימיול צבועות במין צהוב מפוספס. כיביתי את המחשב, חיכיתי כמה דקות והפעלתי. המחשב עולה תקין. הפעלתי אימיול, האימיול מזהה רק הורדה אחת מתוך איזה 15 פעילות שהיו. בדקתי את הנפח של הספרייה הזמנית (TEMP), סה"כ נפח ההורדות הזמניות כ 30GB. יצאתי והזזתי את הספרייה וניסיתי להיכנס שוב, ואז אי אפשר היה להיכנס לספרייה או לשנות לה את השם או להזיז אותה....כלום. ניסיתי גם את כל הפעולות ב SAFE MODE, כלום . כעת כשאני בודק במאפיינים של הספרייה את הנפח וכו, אני רואה שהיא כביכול ריקה, אבל…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by shapin,

היי חבר'ה אתמול במשך שש שעות (מתסכלות) ברצף ניסיתי להיכנס לBIOS, הלוח הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אלו השלבים שעשיתי אתמול: 1. עדכון גרסא. 2. ניסיתי להוריד TOUCH BIOS, הלוח שלי לא תומך. 3. קניתי מקלדת PS\2, עובדת במחשב אחר, לא עובדת במחשב הזה, שאני מחבר אותה היא מקפיאה את מסך הפוסט (עד שאני מוציא ואז המחשב עולה), לא ניתן להגדיר אותה בווינדוס (המחשב לא מזהה אותה בכלל!). 4. שינוי הערך ברגיסטרי I8042PRT, לא עזר. 5. אני עם G15 בדרך כלל וידוע שהמקלדת לא נדלקת לפני הווינדוס, אלא אם כן סימנת בביוס שיקבל מקלדת USB (מה שאני לא יכול לעשות כי אני לא מצליח להיכנס). 6. איפסתי את הביוס ואת הCMOS, הDEAFULT בביוס הוא לא לקבל מקלדת USB, זה כמובן לא עזר. 7. ניסיתי לנתק הכל ולהשאיר רק את המקלדת…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by LORIANTA,

עשיתי פורמט למחשב וכשחיברתי את ההארד דיסק הנייד המחשב הודיע שיש חומרה חדשה ושהיא מוכנה לשימוש אבל לא הצלחתי לראות אותה ביחד עם הכוננים כנל למחשבים אחרים....... wd1600jb

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by assaf974,

שלום לכולם לא מצליח להיכנס לאינטרנט לא בכרום ולא באקספרלור המסך מראה הודעת שגיעה שמצורפת למטה אשמח לעזרה בנושא ...תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by Shoalim,

יש לי מחשב חדש יחסית עם ווינדו 10. אני לא מצליח להיכנס לאתרי ממשלה. חלק מהאתרים מסתיימים ב: …@gov.il, וחלקם ללא סיומת מיוחדת. איך אני פותר את הבעיה? איך המחשב מזהה שאלו אתרי ממשלה?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Mohican,

שלום לכולם, אספתי כמה חלקי מחשב בין חברים והיום החלטתי לחבר הכל יחד. הלוח הוא Intel AL440LX מספר סידורי ISAL80472482 ביוס PhoenixBIOS 4.0 Release 6.0 על הלוח יושב מעבד פנטיום 2 233, זיכרון 32MB ( :-\), כרטיס ATI PCI וכו. ועכשיו לבעיה: אני מפעיל את המחשב, אין אף ציפצוף. הביוס מזהה את כרטיס המסך, את הלוח, את המעבד, את הזיכרון וכן את המקלדת והעכבר. לאחר מכן הוא נעצר בשורה "Press (F2) to enter SETUP", נעצר ולא ממשיך. אני לוחץ F2 ואז מופיעה השורה "... Entering SETUP" וכאן הוא נעצר. פשוט לא קורה כלום! אם אני ממשיך להקיש על מקשי המקלדת, אז לאחר כמה לחיצות, הוא מתחיל לצפצף. קראתי באינטרנט (בקובץ PDF של הלוח הנ"ל) שיש ג'מפר שאפשר לשנות אותו ואז להיכנס למצב קינפוג של הביוס. שינית…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by matan_18,

שלום יש לי מסך אסוס 22 רחב. ולוח אם אסוס P4P800 SE מאז שיש לי את המסך אני לא מצליח לראות את הביוס אבל במסך אחר אני כן מצליח למשיהו יש פתרון? ועשיתי עדכון ביוס

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by DrecK,

יש לי לוח של ASROCK, אני מפעיל מחדש לוחץ על f2 , delete אבל זה לא עושה כלום חוץ מלהעלות את הווינדווז.

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  17. יש לי לוח אם GIGABYTE X370 GAMING K5. האופציה Fast Boot הייתה אצלי על Disable ולאחר שהעברתי אותה ל-Ultra Fast אני לא מצליח להינס לביוס. כבר ניסיתי המון פעמים לרסט את המחשב (Windows 10) ואני רואה שרשום לי ללחוץ Delete עלמנת להיכנס לביוס, ניסיתי וניסיתי לאחר הפוסט וממש מהר לכל אורך העליה של המחשב אבל הוא שוב ושוב נכנס ישר למערכת הפעלה.

18. שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב. ראשית, במסך העליה זה המסך שאני מקבל: http://hwzone.co.il/community/threads/556350-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91#.VKmxQHusv14 רציתי לעדכן ביוס ואולי לפתור בעיה זו ואז הבנתי שיש לי בעיה חמורה יותר - אי אפשר להיכנס לביוס. המסך היחיד שאני רואה בעת ההפעלה הוא המסך הזה ולאחר מכן ( בהפרש עם מסך שחור ) את מסך העליה של ווינדוס. אני יודע שצריך ללחוץ על כפתור esc כדי להיכנס לביוס אצלי, אך לא הצלחתי עד כה. הייתי בטוח שזה בגלל המקל…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  19. התקנתי מערכת הפעלה (ווינדוס 7) ואני מנסה להיכנס לדיסק קשיח הקודם כל תיקיה שאני מנסה הוא כותב לי שצריך אישור אבטחה וכך כל תיקיה בפני עצמה צריך לאשר איך אני יכול לעשות בפעולה 1 או 2 שאוכל להיכנס חופשי לכל מקום?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by liran76,

שלום לכם שלשום יום שישי עשיתי UPDATE ל WINDOWS ואחרי שיסתיים אני לא מצליח להיכנס לאינטרט , הוא רושם לי כבל רשת מנותק (יש לי ראוטר) החלפתי כבל ולא עוזר התקנתי מחדש את הכרטיס רשת ועדיין לא עובד ,המחשב מראה שהוא מנסה להתחבר לראוטר אבל מתנתק יש למישהו רעיון?????

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  21. אני נכנס למנהל התקנים ויש לי איקס כזה עם ההודעה הבאה: '>http://www.2send.us/"] מה עושים כדי שזה יציג לי את מנהל ההתקנים ושאני יוכל להתקין כבר את הדריבר לכ. מסך?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד חדש של סמסונג הקוטר של העיגול בכונן גדול מהקוטר של של העיגול הפנימי בדיסק ולכן הדיסק לא יושב במקום איך זה יכול ליהיות ?

• 29 תגובות
    • 6k צפיות
  23. נכנסתי עם חשבון OUTLOOK לאפליקציית 'דואר' ושם בהגדרות הלכתי להוספת חשבונות. גם הג'ימייל וגם המייל של העבודה הוא לא מאשר ואומר שהפרטים שגויים. והם לא! כרגע אני נכנס לג'ימייל ולמייל של העבודה דרך הדפדפן, אבל זה לא נוח לי. מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by NJorl,

אני לא מצליח להכנס ל- BIOS הבעיה היא כמעט בוודאות בגלל המקלדת , כיוון שבלחיצה על ה- DEL , כן רואים על המסך את ההודעה Preparing to enter setup לאחר מכן המסך מחשיך ונותר רק עם סמן מהבהב בלבד ושם הוא נתקע. רק אחת לכמה עשרות ניסיונות של BOOT אני מצליח להכנס[br]פורסם בתאריך: 29-04-2009, 15:42:23 אופס , התכוונתי הבעיה היא כמעט בוודאות לא בגלל המקלדת

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by gif,

אני צריך להכנס ל-BIOS כדי לשנות הגדרה מסויימת . במסך הבחירה (Intel Logo) רשום , בחר F2 כדי להכנס להגדרות BIOS , אני לוחץ אך שום דבר לא קורא . מה הפיתרון ? דחוף!

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.