תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. זה נורא מעצבן, יש לציין שאני משתמש ב-VISTA, אך זה לא נראה לי קשור. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות- NETWORK MAGIC) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אם צריך עוד מידע על מנת שתוכלו לעזור אז תכתבו. יש לי את המחשב Vostro 200 של Dell לוח אם: dell 0cu409 יש 4 סלוטים של זיכרון. מותקנים כרגע 2X2G אותה חומרה.. כשאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אז המחשב לא עולה ויש 4 צפצופים קצרים הפסקה, 4 צפצופים וככה ממשיך.. לפי מה שהבנתי אפשר עד 8G אז איך אני לא מצליח להוסיף?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי מחשב בצד שמאל הזה עם ה atlon64 בכול מקרה לוח epox 8kda3j סטיק אחד של 512 של adata מחשב עובד סבבבה, אתמול קניתי עוד סטיק של 512 של vdata הוספתי אותו וכנראה הפוך או משהו בכול מקרה איך שהדלקתי תמחשב המחשב לא רוצה להדלק כאילו לא מחובר לחשמל הוצאתי תסטיק החדש וניסתי שוב להפעיל תמחשב רק עם הסטיק של adata וגם המחשב לא רוצה להדלק בכלל! כאילו אין חשמל אפילו האורות והמאוררים לא נדלקים, מה לא עשיתי כלום! המחשב מת ! אז לאחר כמה שעות שוב ניסתי להדליק אותו הפעם הוא עשה ראש של פיצוצים והמואררים והאורות נדלקו להבזק שנייה, חשבתי ששרפתי תספק או משהו אז פירקתי את כול המחשב הכול! והיום שוב הרכבתי מחדש זכרונות,מעבד,ספק,הרד דיסקים,מאוררים הכול! עכשיו המחשב עובד יחד עם 2 הסטיקים והכול טוב…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עשיתי הכל, בביוס בדקתי ההארדיסק מוגדר שאם יש לו אפשרות ל-UDMA אז היא תופעל, הורדתי תוכנות מהאתר של WD היה כתוב שם UDMA MODE 5 ACTIVE, כשאני מפעיל את המחשב בטבלה הזאת שיש למעלה, כתוב על ההארדיסק LBA, ATA 100 (את ההמשך לא זוכר) ככה שהביוס כן מזהה UDMA, רק הוינדוס המסריח הזה לא מסכים לצאת מ-PIO. הדגם של ההארדיסק הוא WD400BB. תודה. תוספת קטנה, ניסיתי להסיר את הדרייברים של ה-primary ide channel ב-XP אחרי ההסרה לא הצלחתי להתקין אותו מחדש, כל פעם אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את ה- HDC, הדרייבר לא מתאים לפלטפורמה. help !!!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מישהו מוכן לעזור לי? http://img24.imageshack.us/img24/5067/img1683qqo.jpg
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שאני רוצה לנקות לצבוע. אני לא מצליח להוציא את המאוורר (החלק שמסתובב) מהתושבת (מה שמחברים למארז) שלו. מבקש עזרה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הנורה SB POWER דולקת על הלוח. הצלחתי להדליק עם מברג בנגיעה בשני הפינים של החיבור של כפתור ההדלקה, אבל ברגע שחיברתי את החיבור של הכפתור הדלקה לפינים שוב זה נכנס למצב הזה. לוח - ASUS Z170 PRO GAMING. פרקתי מתח, הוצאתי וחהזרתי סוללה וזה לא עוזר. אנא עיזרו לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום וברכה. היום הצטרפתי ואני ירוק לגמרי... בכל מקרה, תאמינו או לא קיבלתי טאבלט חינם באתר 'אגורה' כן!!! אמנם סיני, אבל נראה מעולה ומרגיש נפלא. הקיצור, הצלחתי להירשם דרך החשבון GMAIL שלי הכל בסדר, נכנסתי וגלשתי ברשת הכל בסדר, אך בבואי להוריד אפליקציות מה'מרקט' לדוגמא או מה GETAPPS ו אני לוחץ על האינסטולד וכלום לא קורה!!!1 מה יכולה להיות הבכעיה? כי זה שהביא לי אותו [בחור רציני מרמת ישי] אמר שהוא הוריד אפליקציות דוקא. בנוסף, כשאני מחבר את הטאבלט למחשב, ואז הוא מופיע ככונן E של המחשב שלי כמובן. ואני גורר לתיקייה מסויימת מוזיקה, בעוברי לטאבלט אני כלל לא מוצא תיקייה בשם זה, למרות שאם אני מחפש את הקובץ דרך המחשב שלי \בזמן שהטאבלט מחובר, אני רואה אותו, אבל הוא נמצא בתיקייה ש…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מחשב חדש לחלוטין, הורדתי את כל העדכונים, והוא מופיע בחנות אלא שכל פעם הוא אומר אחרי דקה שהוא לא הצליח להוריד. אין בעיה באינטרנט, ולא בחומרה.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
זה הלוח שיש לי http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20B85%20Killer/ אני מנסה להוריד דרייברים אבל האתר לא נותן לי כשאני לוחץ על השרת העיגול מסתובב אבל הקובץ לא יורד אני מגיע למסך שאומר שלא ניתן לגשת לדף זה. יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי windows 10 וניסיתי להוריד ערכת שפה אנגלית.דרך לוח הבקרה בהוספת שפה. וזה רושם לי שגיאה.נכשל בהורדת ערכת שפה אנגלית. מה אפשר לעשות.? תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, מדי יום באמצע פעולה המסך נהיה שחור לגמרי ורק ריסט גס משחרר את המחשב (הוא נתקע לגמרי). בעיה אחרת שאולי קשורה: בשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס להורדה של קובץ ישיר מהאינטרנט הוא לא מוריד לי הוא מראה את הסימן של הטעינה וטוען הרבה זמן ובסוף לא מוריד כלום. (זה נכון לכל הדפדפנים, אקספלורר, פיירפוקס, וכרום - ובדקתי שההורדה תקינה הורדתי מאותו קישור במחשב אחר ופשוט העברתי את הקובץ ב usb למחשב שלי). מה עשיתי: חיפשתי וירוסים באמצעות nod32 - אין חיפשתי רוגלות באמצעות malwarbytes anti-malware home - אין עידכנתי דרייברים של מסך ושמע. נכנסתי להיסטוריות קריסות של windows וראיתי שמתי שקיבלתי את המסכים השחורים כתוב: service_KMS.exe הפסיק לפעול. בעיה נוספת שקוראת לי שאולי גם קשורה: לפעמי…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בטעות הפכתי את הכונן קשיח ל-DYNMIC ועכשיו אני לא מצליח להחזיר ל-BASIC ניסיתי דרך הניהול דיסקים ניסיתי אם תוכנות חיצונית אבל כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני נהנה לקרוא כאן תגובות מידי פעם. אז ככה! יש לי בעייה. הכל התחיל כש-XP התחיל להתקע. עשיתי יום אחד אתחול ומאז אני לא מצליח להחזיר את המהירות המקורית של המעבד. בהתחלה חשבתי שהמאוורר ישן ולא אפקטיבי, אז החלפתי למשהו רציני יותר. כיום המחשב רץ על מהירות של 1250MHZ במקום 1667MHZ. אם אני מרים בחזרה ל-1667, המחשב נתקע לי. המעבד הוא ATHLON XP 2000 והלוח הוא של GIGABYTE דגם NFORCE2 ULTRA 400 (משהו כזה) איך מתחילים לבדוק ? שמוליק
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים - SSD של 120 ג'יגה והרד דיסק של 1 טרה התקנתי WINDOWS 7 בSSD, ועכשיו אני רואה רק חלק מההרד דיסק - נכנסתי לDISK MANEGNEMT כדי לסדר את זה, אבל לא משנה מה אני עושה למחיצה שאני רוצה להחזיר, אני מקבל את ההודעה שיש בתמונה המצורפת. אני ממש לא יודע מה לעשות, זאת מחיצה מאד חשובה לי כי כל התמונות והקבצים החשובים נמצאים שם... http://img856.imageshack.us/img856/5417/screenusr.jpg תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בפעם הראשונה (המחשב נקנה לפני כ-5 חודשים). הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא את הגישה ל-bios כדי לשנות את סדר ההפעלה של הכוננים לדיסק. אני יודע שבד"כ אתה אמור ללחוץ על delete לפני ש-windows מתחיל להיטען, הבעיה שלי היא שהמסך נשאר במצב של stand by ממש עד השניה האחרונה לפני ההטענה של ווינדוס, ונדלק רק עם המסך פתיחה של ווינדוס. כשניסיתי ללחוץ על delete (הלוח אם הוא מדגם Gigabyte X48 DS4), כל ההטענה של המחשב (עד כמה שאני יכול לקבוע) פשוט נתקעה, ושום דבר לא עלה לי על המסך. כמו שאמרתי הלוח אם הוא מדגם X48 DS4, המסך הוא Benq 24 G2400w, מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום אדישן מקורי. תודה מראש ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ביקשו ממני להיכנס לחשבון בנק באתר של בנק הפועלים והוא נותן לי את ההודעה הבאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלוח אם שיש לי הוא GA-Z170-HD3P. הלוח אם לזכורי על מצב עליה מהיר, ועל הלוגו שקופץ אין פרטים כמו שהיה פעם כמו DEL= MENU BUIS וכו' חשבתי בהתחלה שהלוח אם לא מזהה את המקלדת בעלת חיבור USB אז חיברתי מקלדת עם חיבור ישנה. בזמן עלית המחשב ניסיתי ללוג על DEL F12 וזה לא עזר גם כן במקלדת לא נדלקים הNUM LOCK/CAPS LOCK עד עליית הWIN
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנים 2 HD כאשר כל ההורדות של האימיול הן לדיסק ה SLAVE ולאל דיסק המערכת. חזרתי מהעבודה, אני מסתכל על המחשב ורואה התראה של תקלת מערכת חמורה, אני שומע תיקתוקים חשודים מכיון ה HD וכמו כן רוב ההורדות באימיול צבועות במין צהוב מפוספס. כיביתי את המחשב, חיכיתי כמה דקות והפעלתי. המחשב עולה תקין. הפעלתי אימיול, האימיול מזהה רק הורדה אחת מתוך איזה 15 פעילות שהיו. בדקתי את הנפח של הספרייה הזמנית (TEMP), סה"כ נפח ההורדות הזמניות כ 30GB. יצאתי והזזתי את הספרייה וניסיתי להיכנס שוב, ואז אי אפשר היה להיכנס לספרייה או לשנות לה את השם או להזיז אותה....כלום. ניסיתי גם את כל הפעולות ב SAFE MODE, כלום . כעת כשאני בודק במאפיינים של הספרייה את הנפח וכו, אני רואה שהיא כביכול ריקה, אבל…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי חבר'ה אתמול במשך שש שעות (מתסכלות) ברצף ניסיתי להיכנס לBIOS, הלוח הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אלו השלבים שעשיתי אתמול: 1. עדכון גרסא. 2. ניסיתי להוריד TOUCH BIOS, הלוח שלי לא תומך. 3. קניתי מקלדת PS\2, עובדת במחשב אחר, לא עובדת במחשב הזה, שאני מחבר אותה היא מקפיאה את מסך הפוסט (עד שאני מוציא ואז המחשב עולה), לא ניתן להגדיר אותה בווינדוס (המחשב לא מזהה אותה בכלל!). 4. שינוי הערך ברגיסטרי I8042PRT, לא עזר. 5. אני עם G15 בדרך כלל וידוע שהמקלדת לא נדלקת לפני הווינדוס, אלא אם כן סימנת בביוס שיקבל מקלדת USB (מה שאני לא יכול לעשות כי אני לא מצליח להיכנס). 6. איפסתי את הביוס ואת הCMOS, הDEAFULT בביוס הוא לא לקבל מקלדת USB, זה כמובן לא עזר. 7. ניסיתי לנתק הכל ולהשאיר רק את המקלדת…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב וכשחיברתי את ההארד דיסק הנייד המחשב הודיע שיש חומרה חדשה ושהיא מוכנה לשימוש אבל לא הצלחתי לראות אותה ביחד עם הכוננים כנל למחשבים אחרים....... wd1600jb
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מצליח להיכנס לאינטרנט לא בכרום ולא באקספרלור המסך מראה הודעת שגיעה שמצורפת למטה אשמח לעזרה בנושא ...תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית עם ווינדו 10. אני לא מצליח להיכנס לאתרי ממשלה. חלק מהאתרים מסתיימים ב: …@gov.il, וחלקם ללא סיומת מיוחדת. איך אני פותר את הבעיה? איך המחשב מזהה שאלו אתרי ממשלה?
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASROCK, אני מפעיל מחדש לוחץ על f2 , delete אבל זה לא עושה כלום חוץ מלהעלות את הווינדווז.
-
- 12 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, אספתי כמה חלקי מחשב בין חברים והיום החלטתי לחבר הכל יחד. הלוח הוא Intel AL440LX מספר סידורי ISAL80472482 ביוס PhoenixBIOS 4.0 Release 6.0 על הלוח יושב מעבד פנטיום 2 233, זיכרון 32MB ( :-\), כרטיס ATI PCI וכו. ועכשיו לבעיה: אני מפעיל את המחשב, אין אף ציפצוף. הביוס מזהה את כרטיס המסך, את הלוח, את המעבד, את הזיכרון וכן את המקלדת והעכבר. לאחר מכן הוא נעצר בשורה "Press (F2) to enter SETUP", נעצר ולא ממשיך. אני לוחץ F2 ואז מופיעה השורה "... Entering SETUP" וכאן הוא נעצר. פשוט לא קורה כלום! אם אני ממשיך להקיש על מקשי המקלדת, אז לאחר כמה לחיצות, הוא מתחיל לצפצף. קראתי באינטרנט (בקובץ PDF של הלוח הנ"ל) שיש ג'מפר שאפשר לשנות אותו ואז להיכנס למצב קינפוג של הביוס. שינית…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-