תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב - הבאתי הארד דיסק 40 GB חדש והמחשב הוא דיי ישן - פנטיום 3 450. עכשיו כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב פשוט לא מזהה אותו (הוא נתקע קצת בקטע של הזיהוי PRIMARY SLAVE, SECONDARY... בלה בלה בלה ואחרי זה פשוט כותב שלא מצא כלום) אם אני מכניס דיסק של ווינדוס אז בהתקנה הוא מזהה ומפרמט אותו אבל אחרי זה שצריך להפעיל את המחשב מההארד דיסק בשביל להשלים את ההתקנה-יש בעיה כי המחשב לא מזהה אותו בכל זאת. ניסיתי לג'מפר באופציות שונות,להחליף מקומות בין הכבלים וכמעט כל מה שתחשבו עליו.. מה יכולה להיות הבעיה? ההארד דיסק הוא חדש וחוץ מזה שיש לי הארד דיסק יותר ישן של FUJITSU של 6-8 ג'יגה והוא כן מזהה אותו בלי בעיה בכלל...מה קורה כאן?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה כבר תקופה....הבעיה היא רעש צורם מאיזור הלוח אם. הכל הוחלף ספק, מעבד,זיכרונות, מאווררים, מארז ,כרטיס מסך וכל הציוד ההקיפי וזה עדיין נשאר וזה בטוח מאיזור המחשב בלוח אם הרעש מושמע כאשר יש תזוזה של העכבר או פעולה כלשהי במחשב. ניסיתי כבר הכל אולי יש למשהו פתרון. אשמח לעזתכם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה, ומסך חדש של דל מדגם u2715h. אין לי כבל dvi, אז ניסיתי לחבר עם כבל hdmi בין המסך החדש והכרטיס מסך, בין הכרטיס מסך לטלוויזיה, ובין הטלוויזיה ליציאת hdmi בלוח אם. בנוסף ניסיתי לחבר dp בכרטיס מסך וmniDp במסך, ואף אחת מהאופציות האלו לא סיפקו לי אות מהמחשב. אני מאמין שברגע שאתקין מערכת הפעלה, הבעיה תיפתר, אבל עד אז אין לי דרך לבצע את ההתקנה ללא מסך. האם האופציה היחידה שלי היא להשיג כבל dvi?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי אין לי כונן דיסקטים יש דרך לבדוק דרך הווינדוס ?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מחשב נייד DELL INSPIRON15/5000 בן 8 חודשים מידי פעם הודעה "אין אינטרנט" .בתיקון ע"י וינדוס מופיע משהו לא תקין ב-DNS החיבור בין נקודת הגישה,הנתב או מודם שלך לבין האינטרנט נתקל בבעיות קישוריות להוציא את הראוטר מהחשמל. DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET זה קורה רק במחשב הזה ,בשאר המחשבים אין בעיה,הטלויזיות מחוברות לאינטרנט סיבים אופטים גם ואין ניתוקים יש פתרון לתקלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תקשיבו אחים שלי אני בבעיה ממש.. ניסתי לפרוץ את הויסטה מקודם בעזרת משהו שאחד המשתמשים שקארתי באינטנט. המחשב עשה ריסט ועכשיו הויסטה בכלל לא עולה (אפילו לא נטען...) יש לי גם XP על המחשב ועכשיו הוא ישר מפעיל לי אותו בלי להגיע לויסטה בכלללללללללל. אני אבוד............ ניסתי בXP ללכת ללחוץ על הלחצן הימיני ומישם למתקדם ולrecovery אבל גם שם הויסטה לא מופיעה לי בבקשה מי שמבין שיעזור לי...............................................
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחשב חדש... i5 760 עבר אולי שתי פירמוטים גג בקיצר כל פעם שאני נכנס לאיזשהו משחק , זה פשוט יוצא ממנו.. לא משנה איזה משחק לא משנה כלום.. לא יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בשביל שאני לא אצטרך לפרמט את המחשב ולאבד את כל הנתונים. פירקתי את המחשב לצורך הרכבת ופירוק של כרטיסים, וכשהפעלתי אותו לאחר מכן התברר לי שהביוס התאפס משום מה. בכל אופן, החזרתי את ההגדרות הקודמות לקדמותן (מקווה שלא שכחתי משהו), ועכשיו, המחשב לא מכיר את שני הכוננים שלי שמחוברים בSATA raid (הראיד של המהירות והנפח הגדול לא של הגיבוי). ניסיתי לשחק בהגדרות של הביוס ולאפשר raid, שיניתי כל מה שרק קשור לכונני SATA ולתצורת raid אבל הוא עדיין לא מכיר את הכוננים. אני חושב שאולי אני צריך להתקין שוב את התוכנה שקיבלתי על הפלופי בשביל שהמחשב יזהה אותם, אבל אני לא יודע איך אני יכול התקין את התוכנה מכיוון שהייתי מתקין אותה דרך ההתקנה של …
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי תקלת דיסק. בהדלקת מחשב, מופיע מסך כחול עם המלצה להריץ CHKDSK . התוכנה הזו רצה תחת חלונות. אני מצליח להעלות החמשב בעזרת דיסק BOOT אבל מגיע רק ל DOS . האם יש תוכנת סריקה שרצה בדוס? רעיון אחר?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי לכולם , זהו דאבל-פוסט , לפוסט שפתחתי במחשבים ניידים . החנות/מעבדה שאני בדר"כ קונה/מתקן אצלה נסגרה . המאוורר של הנייד עשה רעש , אז חיפשתי מעבדה מומלצת לניקוי מאוורר במחשב נייד (HP) באזור המרכז . הלכתי למישהו שלא הכרתי לפני כן . הוא החליף לי את המאוורר . אתמול אספתי את המחשב . היום שמתי לב שהמחשב אינו מזהה את כונן הדיסקים . בנוסף המחשב נכבה בעומס . תקלות , שנגרמו עקב התיקון : (לא היו לפני) 1.כונן הדיסקים אינו מזוהה במנהל ההתקנים . 2.מחשב נכבה בעת עומס . הדגם של הנייד הוא HP dv6t . הוא נקנה בחו"ל . אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על טכנאי אמין ומקצועי . תודה , ליאור .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד COMPAQ לא יודע את הדגם המדויק. המחשב נידלק רגיל ועולה רגיל ואחרי שימוש של כמה דקות המסך מתחיל לעשות כול מיני פסים וקישקושים והמחשב לא מגיב. רק אם אני מכבה מהכפתור ומדליק מחדשש. אמרו לי שזה ניסתם מאבק מבפנים לא יכלותי לפתוח אותו כי זה ברגים מיוחדים. אבל פירקתי את הארד דיסקים ומכסי הזיכרונות וניקיתי עם מברשת החזרתי הכול הדלקתי ובמשך כול היום המחשב לא עשה את זה שוב אבל למחרת שבדלקתי תמחשב הוא שוב עשה את זה אחרי כמה דקות. ניסיתי שוב לפרק את הארדיסק אבל הפעם זה לא עזר.. זה באמת אבק? אולי הארד דיסק נידפק? או משהו אחר... תודה לעוזרים..! 4 תמונות להורדה (בקובץ rar) כדי שתבינו מה בדיוק עושה המחשב: http://rapidshare.com/files/77654425/__1502___1495_…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה אני נתקל במסכים כחולים בצורה רנדומלית ז"א פעם באמצע העבודה עם win7 ז"א בעבודה שיגרתית שמצב זה נהפך לזה שמע" הפעלה אפילו לא רוצה לעלות. הותקן win 7 64 מחדש בוצעה אלימנצה של כרטיס מסך,דיסק קשיח ומשחק עם 2 פסי זיכרון ועדיין אותו דבר קורה, האם זה יכול להיות ספק כוח או לוח? איך אפשר לדעת מהו הגורם לבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שהרעש הזה מגיע מהספק שלי זה כעש כמו שהמחשב עושה שהוא נדלק או שהוא עושה ריסט פעם עשיתי קצר בטעות במסילה של ה 12V והיה את אותו רעש משהו מבין אותי ויודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום ראיתי בדיסק קשיח סיגייט(מכני) ב- win 10 עובד לאט איטי מאוד מאוד. ויש הרבה סקטורים פגומים. ויש גישה לחומר. אני נסיתי לעשות תוכנה ghost מלא בין דיסק קשיח חברה סייגייט(מכני) 500GB ל- טושיבה SSD OCZ 480GB בזמן העתקה עבר עברו 3 ימים הגיע 38% לא מיתקדם העתקה. אני עצרתי את העתקה. הורדתי תוכנה ניקרא aomei backupper נסיתי לעשות Disk Clone וזה התחיל העתקה אחרי דקה קיבלתי הודעה Error לא ניתן לעשות עתקה. בגלל סקטורים פגומים שגיאות. לחצתי כפתור finish נסיתי לצאת מתוכנה ולא ניסגר הוא באמצע לוקח הרבה זמן לצאת. נסיתי להפסיק תוכנה סגירה ידני באמצע. וזה ניסגר תוכנה. עכשיו אני חשבתי במחשב נייד להרכיב דיסק קשיח SSD 480GB חדש. אני עשיתי התקנה חלונות…
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את בעיית הbluescreen ניסיתי לפתור את הבעיה בכך שאני מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והסרתי באמצעות התוכנה DriverSweeper התקנתי את הדרייבר מחדש, ועדיין יש את בעיית הbluescreen מה לעשות? תודה לכל העוזרים הדרייבר nvidia geforce gtx 560 ti מעודכן לגירסא 296.10 ================================================== Dump File : 033112-16005-01.dmp Crash Time : 31/03/2012 10:18:07 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000116 Parameter 1 : fffffa80`0a2cc4e0 Parameter 2 : fffff880`0ff4caa4 Parameter 3 : ffffffff`c000009a Parameter 4 : 00000000`00000004 Caused By Driver : dxgkrnl.sys Caused By Address : dxgkrnl.sys+5d000 File Description : Product Name : …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו.פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%.אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה.שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל.והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה.מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם.ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v ..הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!!תודה רבה לעוזרים…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום ניסיתי לפרמט את המחשב בעבודה של אמא שלי שמותקן בו וינדוס 2000 פרו בגרסתו העברית (מקורי). ברשותי היה דיסקט אתחול של וינדוס 98 שהכנסתי למחשב והמחשב איתחל ממנו. לאחר האתחול רשמתי את הפקודה הרגילה לפרמוט: :format c להפתעתי הוא רשם לי שפקודה כזאת לא קיימת (bad command name...) ההשערה שלי היא שהבעיות בפרמוט נובעות בגלל שמערכת הקבצים במחשב היא ככל הנראה NTFS. פעם ראשונה שאני נתקל בזה כך שאשמח לעזרה! בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול בערב ניתקתי מהמחשב שלי כרטיס ללכידת וידאו, ועל הדרך ניתקתי את הזכרון (Corsair CMX-3200C2 512MB). אח שלי חיבר בחזרה את הזכרון, הפעיל את המחשב שלא עלה ויצא ריח שרוף שעיקרו היה מאזור הזכרון. כנראה שאח שלי חיבר את הזכרון בכח בצורה הפוכה. בכל מקרה ניתקתי את הזכרון, חיברתי אותו מחדש והספק ושאר הרכיבים לא נשרפו, רואים שכאילו כל הרכיבים עולים, אבל לאחר כמה שניות ישנם ביפים רצופים בלתי פוסקים, שכאשר קראתי שבביוסים של AMI, זה אומר שהכרטיס מסך או הזכרון פגום. בכל מקרה, הבנתי שהזכרון נשרף. הבאתי זכרון חלופי (TwinMos 256MB PC2700), ולאחר חיבורו עדיין המחשב עושה את אותם צפצופים. עברתי בין כל הסלוטים - ועדיין אותה בעייה. לאחר שבדקתי בספר של לוח האם (Gigabyte GA-8IGX), ר…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות בעיות (מסכים כחולים STOP 0X00000074, תקיעות וכו'...). עשיתי פורמט פעמיים, אפילו פירמטתי והתקנתי UBUNTO אבל המחשב כבר לא עולה הוא תקוע בPOST וכתוב verifying DMI Pool DATA........... ואז הוא נתקע ככה ולא קורה כלום. אשמח לעזרה :-\ תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב שאין לי מושג כיצד לפתור אותה. כאשר אני מוריד משחק למחשב(משחקים מגוף ראשון לרוב), אז כאשר אני מוזיז את העכבר במשחק שאחראי על התצוגה- התזוז משתנה מידי פעם. אני אסביר: לדוגמא במשחק יש עצים אז כשאני מסתכל על העצים התצוגת עכבר זזה מוזר, וכאשר אני מוזיז את העכבר למקום רנדומלי אחר זה זז בצורה רגילה(חלק). מקווה שהבנתם אותי זה קצת קשה לי להסביר מה עושים??? דחוף!!!!!
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ברשותי הרדיסק 2 טרה שבטעות הקצתי לכונן סי רק 50 גיגה, וכרגע לא נותר לי שם מקום, ולמעשה ההרד דיסק כמעט מלא ג במחיצה השנייה , ברשותי כונן 350 גיגה ריק ,וחשבתי להפוך אותו לכונן הראשי, ולהפוך את כונן ה2 טרה למישני ,איך אני עושה זאת עם מינימום עבודה?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
קניתי GTX 1060 ועכשיו הרזולוציה חורגת מהמסך והוא קצת מטושטש, לא חד. 1920X1080
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ביצעתי עדכון לדריבר כרטיס מסך שלי, משהו השתבש והחלטתי לבצע שחזור מערכת, אחרי שהווינדוס סיים לעלות מופיע מסך שחור ורואים רק את סמן העכבר, ניתן להזיזו אך כל דבר אחר - לא מופיע. ניסיתי לחבר מסך אחר, להזיז את הסוויץ ביוס על הכרטיס מסך ממצב למצב, לשחזר הגדרות בביוס ושום דבר לא עזר, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לא יודע מה לעשות עשיתי פלאס מהדוס לכרטיס מסך שלי אחרי זה עשיתי ריסט והמחשב לא מראה נתונים על המסך יותר ... כאילו אין כרטיס מסך... יש לי פלאשרומ של הביוס הישן של הכרטיס אבל אין מצב שאני מחזיר אותו כי הדוס אפילו לא עולה... השאלה שלי היא ככה: איך אני מחזיר את הכרטיס מסך לביוס הקודם ? אם יש דרך כל שהיא? זה קריטי בבקשה... :-\
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני משתמש בו באופן קבוע בבית ואנני יודע מה הכי כדאי לבטריה להשאירה מחוברת קבוע למטען או לנתקה לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-