תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שהזמנתי בעצמי.. בשביל החוויה באילו תוכנות משתמשות החנויות לבדיקת הרכיבים החדשים במחשב?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני משחק, מחשב שלי נתקע ואני חייב לעשות ריסט זה קורה לי בכל משחק :s05: נתונים של המחשב : מע' הפעלה WINDOWS XP מעבד 2.8Hz זכרון 512M כרטיס מסך ATI RADEON 9600
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
Well, or my memory is lousy or my computer is just fucked up. I took my old cdrw and tried to connect it into my pc, now, I had connected the IDE ATAPI CONNECTOR to the regular cdrom, and the DC INPUT to such other electricity support. I got on my cdrw also: "F.GND", "RESERVED", "AUDIO OUT, R GND L", "CABLE SELET", "SLAVE", "MASTER". What have I done wrong? btw, when I connect it in my way the pc just crush. Answer me in hebrew if you can. thx in advance.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן במחשב שלי יש דיסק קשיח 80GB SATA מותקן ועובד כראוי. הוספתי דיסק נוסף בגודל 80GB גם כן אך בממשק IDE . ה BIOS מזהה היטב את שני הכוננים - ה-IDE מוגדר כ SECONDARY MASTER וה SATA כ THIRD . גם במסך הפתיחה הראשוני איך שמדליקים את המחשב הוא מזהה את שני הדיסקים, אך לאחר שמערכת ההפעלה עולה ניתן לעבוד רק עם ה-SATA , כלומר ב"המחשב שלי" לא מופיע לי כונן ה IDE . אשמח לכל עזרה, אני מעריך שמדובר בהגדרות ב BIOS או משהו כזה. יש לי לוח אם של ASUS (כדי שתדעו איך נראה ה BIOS שלי..) . בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ב TASK MANAGER פתוח לי SVCHOST.EXE 11 פעמים חלק ב SYSTEM חלק ב NETWORK ולק ב LOCAL יש מצב שזה איזה וירוס או משהו?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני לא מכיר מעבדות בכלל אבל צריך אחת שיחליפו לי את הכבל VGA של המסך שאחד מהפינים בה נשבר. אשמח להמלצות או אפילו סתם לשמות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני פונה בפורום הנכון, מאחר ומדובר בתקלת חומרה במחשב נייד netbook - Asus 1000he. אתמול קרה לי משהו מוזר: עבדתי על הנייד, שהתחמם למדי, ופתאום העכבר התחיל לזוז בצורה משוגעת על החלק העליון של המסך, ימינה ושמאלה, בחלק מאוד ספציפי של המסך. לעיתים הוא משנה את התחום בו הוא זז בשגעון, אך הוא תמיד נשאר בחלק העליון של המסך. לעיתים גם נוספות הקלקות (ימניות ושמאליות), ללא כמובן שאני עושה משהו. נסיונות לשלוט בו עם הפד, או עם עכבר חיצוני-אלחוטי, דרך USB, לא ממש משנה. עכבר מגיב לתזוזות, אך מיד חוזר לזוז כמו משוגע בחלק העליון. אני עובד עם Ubuntu 9.04. ניסיתי כמובן להעלות אותו עם Ubuntu 10.04 Live, והמצב נמשך. האם הלך הבקר? האם ניתן לעשות משהו? סדר גודל של עלות תיקון? אוד…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן בעיה ממש מוזרה, ראיתי סרט והזזתי את העכבר ופתאום הופסק הקול ברמקולים,חיברתי אוזניות ושומעים ממש מוזר כאילו יש הד...ניסיתי להבין מה הבעיה ולא הצלחתי, את הסרטים ניסיתי להריץ בכמה תוכנות ואותה הבעיה,הרמקולים זה מה שהכי מטריד אותי שהם פתאום הפסיקו לעבוד, תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של NEC שקניתי לפני כחצי שנה. בכמה חודשים האחרונים קורה שמדי פעם הוא מפסיק לזהות דיסקים וקורא אותם כ blank. אחרי ריסטרט של המחשב, הכונן שוב מזהה את הדיסקים. רק לציון, המחשב שלי הוא מארז atx השוכב במאוזן. עשיתי עידכון firmware וניקיון עם לחץ אוויר (מבחוץ, בלי לפרק). לא עזר. רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לבצע OC למעבד - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quadcore ה hwmonitor מראה לי על 98מעלות בלוח אם , עוד לפני שניסיתי אפילו לעשות OC . לא עשיתי OC מעולם , אני מפחד לעשות במיוחד שהמעלות בלוח אם הן 98 . אני כבר סובל מחוסר ביצועים של המחשב כבר הרבה זמן , אני משחק ב Guild Wars 2 שנחשב משחק כבד על המעבד . וב CS:GO החדש . GW2 אני מקבל 20 FPS ובמקום עם הרבה אנשים 7-8 . וב CS:GO - 70 FPS , שזה מתוך 300 וזה גרוע . דרייברים מעודכנים. אשמח לעזרה , עצה אם לעשות OC או לא , וגם לגבי הטמפרטורה של ה לוח אם איך לטפל בה . מפרט שלי - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quad RADEON 5770HD 1GB 4GB RAM Kingston 450W ספק http://www.siz.co.il/my/mymj2hewtwja.jpg
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רציתי לפרמט את המחשב ולכן נכנסתי לביוס בשביל לעשות את כונן הדיסקטים בתור בוט למחשב אבל משהו מוזר קרה ואני לא יכול לשנות שם כלום! אני פשוט לא יכול לשנות שם שום דבר... אני רק יכול לחזור אחורה וקדימה בדפים אבל לא לשנות שום אפשרות! מה הבעייה ? ממה זה קרה? איך מסדרים את זה אם בכלל אפשר?! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק לדוגמא בפיפ"א 09 .. המחשב פשוט נכבה לקראת סוף משחק או שסתם אני מפעיל נגיד אימיול ואחרי כמה זמן שאני חוזר למחשב אני רואה שהוא נכבה פרטים על המחשב: AMD 3200+ 64 processor 2 ghz 960 ram win xp sp 3 כמו כן לפעמים אני לא מצליח להדליק את המחשב.. ורק אחרי הוצאה והחזרת כבל החשמל הוא נדלק חשבתי תמיד זה משהו בחשמל, אבק,- ניקיתי הכל לא עזר אולי צריך איזה פרמוט או משהו ?? אמשח לעזרה .
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע הרבה פעמים .. קניתי אותו לפני שלוש שנים .. ok לפעמים אני סתם משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט ופתאום הוא נתקע (קופא) ולא מגיב לכלום .. אני צריך לכבות את המחשב ולחכות איזה 10 דק' ואז להדליק אותו אם אני מנסה להדליק אותו לפני ה-10 דקות אז הוא נתקע באמצע ההפעלה .. זה קורה לי הרבה פעמים במשך היום ולקחנו אותו לתיקון במעבדה החליפו לי את הדיסק הקשיח במחשב ועדיין הוא נתקע .. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המחשב שלי מתכבה כל הזמן בערך כל חצי שעה בלי התראה מוקדמת ומבצע ריסטרט. הטמפרטורה של המעבסד רק 51 ופעם הייתי מגיע ל54 בלי בעיה ועכשיו הוא מתכבה,למה זה קורה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום כולם... פירמטתי לחבר שלי אתמול ת'מחשב.. ולנפי זה הוא אמר שיש לו הכל..(הוא לא ממש מבין) הקיצר.. אני מחפש לו אולי שעה שלמה כבר דרייברים ל-USB ומצאתי הרבה אתרים אבל כולם אומרים לעדכן מה-Windows Update הבעיה היא שהמודם שלו מחובר ב-USB ואני צריך להתקין את ה-USB אז זאת הבעיה.. מישהו יכול לעזור? תודה ד.א באתר יש 3 דרייברים ללוח Chipset Audio and USB 2.0 כרטיס קול שלו כבר מותקן אולי אם אני יתקין את ה-Chipset זה יעבוד?... תודה צ'יקו...
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, מעבד ,6300 לוח DS3, זיכרון של 677 PQI 1024 וכרטיס מסך של ATI X1600. התקנתי מערכת הפעלה winXp SP2 עם כל העידכונים. המחשב לפעמים מחליט לבצע ריסט פיתאומי לאחר שהוא קופץ לשנייה למסך כחול שכתובה בו הודעה שמערכת ההפעלה יצרה שגיאה וכדי למנוע תקלה בחומרה מתבצע ריסט (המסך הזה מופיע בדיוק לשנייה ולכן אני לא מספיק לקרוא את כל ההודעה). בנוסף לכך המחשב גם נתקע לפעמים, כלומר אני נאלץ לבצע ריסט ידני. רציתי לדעת אם אני יכול לבצע איזו בדיקה שתברר לי את המצב של המחשב, אם כל החלקים תקינים, ואם כן אז איזה תוכנה יכולה לעשות לי את זה. רציתי לדעת גם איך אני יכול לשלול את העובדה שמדובר במערכת הפעלה לא טובה, למרות שעבדתי איתה על המחשב הקודם שלי בלי בעיות מיוחדות.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני צריך מאוד את הדיסקט של WIN 98 boot בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב נייד hp g62 b50sj ולמרות שדאגתי לשאול לפני ואמרו לי כן לא היה דיסק דרייברים אז התקנתי ווינדוס 7 והורדתי במחשב אחר את הדרייברים שהייתי צריך. לכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא את הדרייבר כי יש אי התאמה בין מה שכתוב במפרט של המחשב באינטרנט למה שבמחשב עצמו. עזרו לי בבקשה באינטרנט באתר של HP: בחומרה של המחשב בaida32
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס XP SP2 PRO וכשהפעלתי היום את המחשב אז הוא עלה עד החלק של הברוך הבא והמסך נכבה. במצב בטוח הוא עלה ומשם מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, אחרי זה המערכת עלתה במצב רגיל התקנתי את הדרייבר מחדש כולל דריסת הקבצים הישנים. אחרי הריסטרט הוא שוב מגיע לפני הברוך הבא ונכבה המסך. מה עושים? הכרטיס הוא GeForce FX5500. תודה!
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מדי פעם המחשב מתכבה לי בלי קשר למה שאני עושה למה? וגם לפעמים שאני משחק ב ET הוא פתאום יוצא לי מהמחשק
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אספר בקצרה - לפני כחודשיים בערך הכונן הקשיח הודיע שהוא עומד לקרוס ושמומלץ לגבות את התוכן ולהחליף כונן. גיביתי את כל התוכן על כונן חיצוני (320GB) , קיבלתי כונן חדש , מע, הפעלה והכל.. כשבאתי להחזיר את הגיבוי למחשב מכל הקבצים, תיקיה אחת שמכילה קבצי וורד לא עברה. בכונן הקודם עשיתי לקבצים/תיקיה הצפנה בקוד (הקבצים הפכו להיות בצבע ירוק) , העברתי לכונן החיצוני, ועכשיו כשאני רוצה להחזיר קופצת הודעה שאין הרשאה. כנ"ל גם לפתיחה של המסמך - רשום שאין הרשאת גישה. ניסיתי לקחת בעלות וללא הועיל אני אובדת עצות! זה מידע שמאוד חשוב לי . חייבת תשובה דחוף - הכונן לא שלי ואני צריכה להחזיר אותו לבעליו! תודה לכל מי שיעזור!!! (:
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם Abit IS7 והמאורר של הצי'פסט עושה כל הזמן רעשים! (התחיל מלפני שבוע בערך ויש לי אותו כבר שנה!), וזה מעצבן כל הזמן דרך ספיד פאן להחליש ארותו ל-0 ואז להחזיר ל-100! אני חייב לעשות משהו. שמעתי שאפשר לשמן את הממאורר, אם כן מאיפה אני קונה את השמן, כמה הוא עולה ואיך אני משמן אותו? תודה לעוזרים. נ.ב: מה הטמפ' של ה'ציפסט ב-SpeedFan או ב-Everest? ומה הטמפ' הסבירה לצ'יפסט של אינטל 865PE?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לפני זמן מה ביקשתי מפרט למחשב גיימינג בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/565040-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-4200-%D7%A9-%D7%97?p=5063028&highlight=4200#post5063028 המחשב הגיע, והוא מצויין, אבל כשניסיתי לשחק בסקיירים, שמתי לב שכאשר דמות זזה מהר (ילדים שמתרוצצים בעיר, לדוגמה), נוצר מין אפקט שמציק בעין, אני לא ממש בטוח מהו או איך הוא נקרא אבל זה קצת נראה כאילו אני עדיין רואה את האאוטליינים של הדמות לשנייה. יכול להיות שזה בגלל זמן התגובה של המסך (6ms)? אני אדבר מחר עם TMS בעניין בכל מקרה, אבל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני אשמח לכל עזרה שהיא. אם הדיון לא מתאים לפה או לא מנוסח לפי חוקי הפורום…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קמתי עכשיו,לאחר שפתחתי אתמול כל הלילה את סבבה די סי זה הוריד וזה.. קיצר תמיד שאני הולך לישון אני לוחץ Start וL במקלדת שזה מגיע למצב של המתשתמש..אני רגיל ככה.... ואז הדלקתי את המסך,זה נכנס למשתמש ראיתי את השולחן העבודה לשניה ללא אינטרנט(תמיד נופל -מתנתק-האינטרנט ככה סתם לא יודע למה.) ואז נהייה מסך כחול,פתחתי את הקובץ של הלוג האחרון של המסך כחול,ניתחתי אותו .. וכתוב שהקובץ: ntoskrnl אשם.. חיפשתי אותו במחשב,מצא שלוש בכל מיני מקומות אחרים.. : C:/Windows/SYstem32 C:/Windows/Cache/i386 C:/Windows/Mui/Fallback/040D והיה כתוב: PAOOL_COOL_CLEAER משהו כזה,לא זוכר ..לא כתבתי בקיצור השאלה,מה הם הקבצים האלה!? זה של הוואינדוס כמו שאני רואה,אז מה הבעייה איתם?.... ??? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלומות ברשותי המחשב הבא: לוח אם :PC Chips M754LMR פנטיום 3 ( 866 אם אני לא טועה ) HD: WD Caviar 26400 6.4GB ספק codegen 300 64 MB sdram ב-100 הרץ כמו שאתם רואים המחשב מאוד חלש ובסיסי, אך הוא אמור לשמש כמחשב למודינג הבעיה: המחשב לא פועל. הלוח מקבל חשמל, כנל על הדיסק הקשיח ( ניתן לשמוע רעש בהפעלה ) המעבד גם ( ההיטסינק מתחמם ), את הזכרון אני לא יודע איך לבדוק, אבל הסטיק עצמו חדש ופועל על מחשב אחר. כשמפעילים את המחשב, לא רואים כלום על המסך, רק את הרעש של הספק+כונן קשיח ( המאווררים גם עובדים ) אני חושד במעבד, אך נאמר לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) שאינטל מחזירה מעבדים מאחריות במהירות 1000, והלוח שלי תומך עד 866 ( סוקט 370 ) כל עצה תתקבל בברכה תודה מראש, בן.
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-