תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הפירמוט נופל ועולה מסך שכתוב משהו על: "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ועוד משהו על SCSI... מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים מראש עריכה: הצלחתי לפרמט ב-QUICK, כל הזמן ניסיתי לעשות FULL וזה עובד, אני מסתפק בזה. אני קראתי בגוגל כל מיני דברים כדי לסדר את הבעיה וראיתי משהו כמו low level format, הבנתי שזה מסוכן אז אני אסתפק בפירמוט המהיר. אם אין עוד מה להגיד, אפשר לנעול, תודה!
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
[אני מאוד מקווה שאני בפורום הנכון. אם לא, אנא כוונו אותי אליו, תודה] שלום~ לצערי המחשב שלי משמש כרגע בית לרוטקיט לא-סימפטי, בלשון המעטה(zeroaccess לסקרנים), ובעוד שאני מקווה בכל זאת לקבל עזרה "מקצועית" בימים הקרובים אני מודע לכך שכנראה לא יהיה מנוס מלבצע פירמוט. אבל מפני שמעולם לא ביצעתי משהו כזה והידע שלי בתחום לוקה בחסר, יש לי כמה שאלות: 1. דיסק ההתקנה שנמצא ברשותי הוא דיסק שדרוג לגרסת ווינדוס 7 מ-ויסטה(יש לי גם את דיסק ההתקנה שלה). א. האם אני אוכל להתקין/לפרמט בעזרת דיסק השדרוג או שאאלץ לעשות זאת עם הדיסק של ויסטה ורק אז להתקין שוב את 7? ב. הדיסקים האלה הם דיסקים שנרכשו מחנות באוניברסיטה בארה"ב עם רישיון לסטונדטים. רק אני עשיתי שימוש בהם והם הותקנו רק על מחשב אחד, אב…
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב נייד hp g62 b50sj ולמרות שדאגתי לשאול לפני ואמרו לי כן לא היה דיסק דרייברים אז התקנתי ווינדוס 7 והורדתי במחשב אחר את הדרייברים שהייתי צריך. לכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא את הדרייבר כי יש אי התאמה בין מה שכתוב במפרט של המחשב באינטרנט למה שבמחשב עצמו. עזרו לי בבקשה באינטרנט באתר של HP: בחומרה של המחשב בaida32
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד,אני משתמש בWINDOWS 7,לא הייתה לי בעיה כזאת בעבר. הWINDOWS מזהה את הכונן תקליטורים במנהל ההתקנים אך אני לא מצליח להתקין אותו. גם כשהתקנתי DAEMON TOOLS לא הצלחתי ליצור כוננים וירטואליים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היה לי וירוס בדיסק חיצוני שהסתיר את התיקיות לקבצי מערכת ונתן קיצורי דרך במקום, האנטי וירוס מחק את הוירוס, אבל התיקיות עדיין מוסתרות ללא יכולת להפוך ללא מוסתר, האם יש דרך להפוך לתיקייה רגילה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס XP SP2 PRO וכשהפעלתי היום את המחשב אז הוא עלה עד החלק של הברוך הבא והמסך נכבה. במצב בטוח הוא עלה ומשם מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, אחרי זה המערכת עלתה במצב רגיל התקנתי את הדרייבר מחדש כולל דריסת הקבצים הישנים. אחרי הריסטרט הוא שוב מגיע לפני הברוך הבא ונכבה המסך. מה עושים? הכרטיס הוא GeForce FX5500. תודה!
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המיקרופון תקין במחשב אחר , בשלי הוא לא , אני מכניס והדריבר קולט אותו ורשום שיש מיקרופון אבל בוונטרילו לא שומעים אותי וברשמקול זה לא מקליט כלום ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד , אני לא יודע מה לעשות =[ מיקרופון פשוט של 20 שקל ככה שאין שום דריברים שבאים איתו או משהו אוזניות וכל שאר הדברים פועלים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לילה טוב. שמי אלי ואני צריך את עזרתכם: אני קניתי הארד דיסק חדש. וכשניסיתי לחבר אותו בטעות שברתי את התקע בלוח אם (הוא מתחבר ללוח אם נכון?) ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. (כשאני אומר בכלל, אני מתכוון אין שום תצוגה כלשהי על המסך) למרות שניסיתי להחליף לחיבורים לא שבורים. עכשיו לי אין ניסיון בהלחמות כך שלנסות בעצמי אין טעם. השאלה ,היא אם זה בר תיקון שאפשר לקחת למעבדה או שהתיקון יהיה כל כך יקר שעדיף כבר חדש? או אם יש פתרון אחר שאפשר להחיות את המחשב מחדש אני אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני טכנאי מחשבים וותיק ויש לי עסק (הבנתי שיש כאן עניין של גילוי נאות...) אך נתקלתי בבעיה במחשבי האישי וזה בלוח אם מהסוג שפורט למעלה וכמובן הבעיה המדוברת היא בהאצת הזיכרונות כלפי המעבד בצ'יפסט והעניין הוא כזה... בהתחלה כשרק קניתי את הלוח לפני שנתיים לערך הכל עבד מושלם כלומר הפעלתי את המצב של ההאצת זיכרונות והמערכת היתה יושבת בצורה מעולה וגם בטסט שעשיתי עם PRIME95 למערכת המבחן יצא בסדר גמור הלוח עבר שני עידכוני ביוס עד היום היו לי זיכרונות מסוג NCP בתיזמונים 3.4.4.8 והכל עבד פרפקט עד לפני חודשיים בערך... הבעיה שהתגלתה היא שכיום כשאני מפעיל את האצת הזיכרונות המערכת הפעלה קרסה כל פעם והייתי צריך לשים את זה על AUTO כדי שמערכת ההפעלה לא תקרוס בעליה... מהחשש שאולי …
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חצי מהתפריטים הפו פתאום לאנגלית ללא סיבהה מיוחדת בבקשה עזרה דחוף
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלך, במהלך צפייה בסרט נעלם פתאום הקול ברמקולים, חיברתי אוזניות ושומעים הכל בדקתי בהגדרות שמע והכל בסדר, מישהו יודע מה הבעיה ולמה פתאום הפסיק לצאת קול ברמקולים, תודה, מערכת הפעלה אקס פי. תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
לפני שנה נפלתי לסם (כלומר קניתי מחשב מאייבורי) מאז שקניתי אותו הוא לא מוכן לעשות ריסטרט, בהתחלה חשבתי שזה בעיה של הוינדוס או תוכנה כלשהי אבל אחרי שנה שהתקנתי שוב את הוינדוס מחדש ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. תקופת האחריות שלי כבר פגה. בכל מקרה יש לדעתכם איזה פיתרון לעניין? לא ברור לי איך אני מצרף קובץ דיווח מפרטי מחשב כי לא ברור לי פה איך לצרף קבצים תודה למי שיכול לעזור!
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום! אני הולך לפרמט עכשיו ולפני שאני מתחיל רציתי לשאול איזה מערכת קבצים עדיפה? FAT32 או NTFS. אני תמיד בחרתי ב FAT32 אבל במזמן האחרון יש לי חששות בגלל כמה דברים "לא רגילים" שקוראים לי במחשב זאת גם הסיבה לכך שאני מפרמט. אבל בבקשה אם תוכלו להסביר על המערכות ולהגיד מה יותר עדיף? ואם זה חשוב אני משתמש ב Windows XP Home Editon. תודה על התמיכה!
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני צופה בשעורים דרך אתר האוניברסיטה, באמצעות הנגן windows media player [זה לא שיש לי אופציות אחרות, הלוואי היה אפשר לנגן עם flash], ובכל פעם שאני נוגע בפס הנגינה למשל קדימה, אחורה, לעצור לכמה זמן.. כל הסרטון מתחרבש! או שאין סאונד והסרט רץ, או שיש סאונד אבל אין ווידאו... עכשיו את הבעיה הנ"ל יש לי בנתיים רק באתר של האוניברסיטה ממה שבדקתי, אבל משיחה עם סטודנטים אחרים עובד להם יופי האתר עם כל השעורים שבו. אני מניח שזה בעיה ספציפית שלי עם האתר, וכבר ניסיתי למחוק קוקיס היסטוריה וכל הזבל... עצות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מתקין גירסה 11.5 חדשה של AMD יש לי כרטיס מסך ATI 6970 ללא OC פתאום מסך מכבה עצמו שניות מיד חוזר מסך. אחרי תוכנה Catalyst Control Center לא עובד יותר אז הסרתי דרייברים של כרטיס מסך הכול CCC שוב התקנה 11.5 ATI וריסט שוב שוב. אותו דבר בעיה CCC ??? מה פתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם! ביום שישי האחרון המחשב הותיק שלי (בן 5) התחיל לעשות בעיות. בעיקרון, הוא פשוט לא נדלק. מבחינתו כפתור ההדלקה הוא קישוט למארז. עכשיו, למחשב יש מערכת אל פסק (גם כן ישנה, מן הסתם), שלא עשתה בעיות עד כה. בנוסף, יש לי כרטיס מסך radeon 9000, מעבד athlon X2400, לוח אם k6 (מסוג דגם שאני לא זוכר). בכל מקרה, כבר הרבה זמן שהמחשב התחמם יתר על המידה (טמפ' מעבד הגיע לסביבות 70 מעלות כל הזמן, טמפ' מערכת כללית כ-50), והכנסתי למארז שני מאווררים חזקים (באופן זמני, עד שאחליף את כל המאווררים במערכת). עכשיו, מאז התקלה בשישי החלפתי ספק לספק זמני שהיה לי, שהחזיר את המחשב לחיים. לא עבר יום (באמת, פחות מ-24 שעות!), והתופעה חזרה על עצמה. כעת המחשב מושבת לחלוטין, ולא מגיב. אני לא בטוח, אב…
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד HP Pavilion ze2000 עליו היה מותקן עד כה WINDOWS XP, פירמטתי את המחשב לווינדוס 7 HOME PREMIUM, אממה , לא ניתן להתחבר לרשתות אלחוטיות כלל וכלל, אף רשת אינה מופיעה, ולמטה מופיע אייקון של מחשב עם איקס אדום (מצ''ב תמונה) http://i49.tinypic.com/e6r3p1.png ניסיתי להוריד דרייברים של כרטיס רשת ועדיין אותה הבעיה, לא משנה מה ניסיתי לעשות. אני אובדת עצות, אשמח לקבל עזרה בדחיפות. תודה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה אני מדליק את מחשב אני שומע שהוא עובד אבל אין את צפצוף התחלתי ואין הדלקת מסך, לפעמים יש דלקת מסך אבל נתקה במסך הראשוני שרשום שם של לוח אם וזהו, מה אתם חושבים איזה בעיה ואך אני פותר אותה?. תודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אהלן, המחשב השני שלי בבית מריץ וינדוס 7 ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את ההודעה : [table][tr][td] reboot and select proper boot device or insert boot media in a boot device and press a key] [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המחשב לא מעלה את מערכת ההפעלה אבל את התוכן של הסידי רום הוא מעלה העכבר דולק תמיד כשהספק של המחשב מחובר לחשמל (גם כשהמחשב מכובה) יש גישה לביוס :kopfpatsch: יש למישהו רעיון אך ליפתור את הבעיה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה קרה פה ? זה קרה אחרי שעדכנתי דרייבר לכרטיס מסך ATI Radeon 9600 לפני עדכון דרייבר, לא קרה לי כזה.. אז מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפני מספר ימים המחשב שלי הפסיק להגיב ונתקע. החלטתי שהגיע הזמן לפרמט כיוון שיש לי עותק חוקי של ווינדוס 7. לאחר הפירמוט עדיין המחשב עולה באיטיות נוראית רק עד המסך פתיחה של ווינדוס (הלוגו של החלונות בארבעת הצבעים) ולפעמים גם לא מגיע עש למסך הזה. אין שיכוי שהבעיה היא בווינדוס כיוון שהפירמוט הוא לא מסובך ועשיתי אותו כבר כמה פעמים בחיי. אינני מבין בחומרה ורציתי להתייעץ האם למישהו יש רעיון לגבי מה יכולה להיות הבעיה לפני שאפנה לטכנאי שיעלה לי הרבה כסף. מצורף צילום של מסך הטעינה, אינני יודע"לקרוא" אותו על מנת לראות אם אפשר לראות את התקלה כבר שם. רעיונות מישהו? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל . בעיה נוספת שנוצרה היא שאני לא יכול להתקין את האנטי וירוס avg שהיה לי (שבאופן מיסתורי הפסיק לעבוד) כי המחשב נתקע באמצע. מה זה הקבצים האלה ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? ???
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב. הכרטיס מסך הוא gigabye gtx 1650 gaming oc. הבעיה היא שהחיבורי הסטה שלי הם בסוף הלוח אם בשורה של הכרטיס מסך(הפי סי איי אקספרס) ואני לא יודע אם הכרטיס יכנס לי על הכבלים של הסטה. הכבלים האלה יפריעו לכרטיס להתחבר? או שתהיה לי בעיה כלשהי עם הכבלים או הכרטיס? תודה לעוזרים. וכן אני אסדר את הכבלים כשאני אקנה את הכרטיס. בתמונה בעיגול הכחול שם מחוברים הכבלים של הסטה והכרטיס יצטרך לשבת על הכבלים.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-