תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי, אתמול ניסיתי להדליק את המחשב ובפעמיים הראשונות המחשב סרב "להניע". הוא בעצם נדלק, עשה מעין רעש של "המראה" וכבה לאחר שנייה. בפעם השלישית הוא נדלק. האם זה אומר שהספק שלי גוסס? אם כן, איזה ספק כדאי לקנות? לא רוצה להשקיע אבל גם לא לקנות ג'אנק. מפרט חלקי - לוח אם MSI 945PL NEO-F 7.1 1GLAN דיסק קשיח 200GB 8MB SATA2 WD כ.מסך MSI 7600GT 256MB זכרון 2GB מעבד אינטל PD820 2.8 2M DUALCORE לא נראה לי שאשדרג בעתיד הקרוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אתמול היתה הפסקת חשמל אצלי בבית וכמובן שהמחשב נכבה, לאחר מכן ניסיתי לעלות אותו והוא לא הצליח, רק לאחר שיחזור הגדרות יצרן של הביוס המחשב עלה, אך מערך ה- RAID לא עובד, ניסיתי להגדיר מחדש בביוס צ- IDE ל- RAID אך שהמחשב מנסה לעלות הוא לא מזהה לי את הכונן עם מערכת ההפעלה ודורש ממני להכניס דיסק BOOT. מה יכולה להיות הבעיה? ומה אני צריך לעשות? והאם כל המידע שהיה לי על מערך ה- RAID נעלם לי או שניתן לשחזר אותו ? במידה ואני מחזיר בחזרה ל- IDE המחשב עולה רגיל אך מערך ה- RAID אינו עובד ומראה לי עוד שני HD שלא ניתן להיכנס אליהם רק ע"י פירמוט תודה לעונים צחי
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מפעיל משחקים משחק בהם 5 דק לפעמים פחות או יותר ופתאום המחשב קורס נתקע לא מופיעים מסכים כחולים אין לי אפילו כיוון של מה זה יכול להיות עדכנתי דריבר לכרטיס מסך הטמפ תקינות זה קורה בכמה משחקים ככה שזה לא בעיה עם המשחק מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ב TASK MANAGER פתוח לי SVCHOST.EXE 11 פעמים חלק ב SYSTEM חלק ב NETWORK ולק ב LOCAL יש מצב שזה איזה וירוס או משהו?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
התקנתי על מחשב חדש ונקי ויסטה Ultimate (הבעיה ההתרחשה גם בגירסת ה 32bit וגם 64bit), בזמן ההתקנה התרחשות מספר ריסטרטים לא צפויים, אך בסופו של דבר ההתקנה סיימה בהצלחה. לאחר תחילת העבודה עם מערכת ההפעלה החדשה, מידי פעם התרחשו ריסטרטים, שהלכו ופחתו עם הזמן, לאחר כחודש עבודה, הפסיקו לחלוטין הריסטרטים בהפתעה באמצע העבודה. אבל, בעיה שהיתה בהתחלה, עדיין קיימת : כאשר אני מבצע כיבוי/ריסטרט יזום ומסודר למחשב, כאשר הוא נדלק שוב, וויסטה עולה, שוב פעם מתבצעים מספר ריסטרטים בזמן עליית ויסטה, בד"כ לאחר 4-5 ריסטרטים אוטומטיים כאלה המחשב מתייצב ואפשר לעבוד רגיל וללא הפרעות, עד הכיבוי/ריסטרט המתוכנן והמסודר הבא... לדעתי ישבעיית/התנגשות חומרה כלשהי, גם מכיוון שניסיתי כבר מספר התקנות שונות של…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא מאוד מוזרה... יום אחד נעלמו לי כל הCD ROM מהמחשב(לא שיניתי ולא נגעתי בכלום!) אחרי שהצלחתי לסדר את הבעיה (עם תמיכה של מייקרוסופט למחוק משהו ברג'סטרי...) הם חזרו ואחד עובד כמו שצריך (חשוב להגיד שזה דיגיטלי ליצירת אימג') והשני יכול רק ליקרוא דיסקים אם אני מכניס דיסק שצריך לצרוב עליו הוא רושם לי שאני צריך להכניס דיסק לכונן (אבל יש דיסק בכונן!) אני ישמח מאוד אם מישהו יעזור לי... מערכת הפעלה: XP 64X כונן (זה שלא עובד כמו שצריך): DVD-RW AD7173A (והלקח החשוב חברי... לא לקנות כוננים של NEC!)
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן בעיה ממש מוזרה, ראיתי סרט והזזתי את העכבר ופתאום הופסק הקול ברמקולים,חיברתי אוזניות ושומעים ממש מוזר כאילו יש הד...ניסיתי להבין מה הבעיה ולא הצלחתי, את הסרטים ניסיתי להריץ בכמה תוכנות ואותה הבעיה,הרמקולים זה מה שהכי מטריד אותי שהם פתאום הפסיקו לעבוד, תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים לכונן C? הבנתי שגודל תיקיות לא זהה לגודל המקום בשימוש (בגלל קבצים כמו HIBERFIL וכו') אבל איך זה שפעם המקום בשימוש הוא 4 גיגה ופעם 6? תודה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר האחורי הפסיק לעבוד (נמצא מתחת לספק ומוציא אוויר) סיבבתי אותו עם האצבע והוא התחיל לצלוע באיטיות ולאחר כמה שניות הפסיק. החלפתי את המאוורר עם אחד שלקחתי ממארז ישן ושוב אותו סיפור! האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות בספק? (המחשב עבר לא מעט הפסקות חשמל מאז שקניתי אותו לפני שנה וחצי) מדוע רק המאוורר האחורי לא מסתובב? החלפתי בין הכבלים של המאוורר שנמצא על הדלת והמאוורר האחורי וזה לא השתנה. אני לא בטוח אבל אני חושב שהספק הוא 650 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש מסך מחשב המחובר לכרטיס מסך והוא עובד תקין. האם ניתן לחבר מסך נוסף ליציאה של השבב הגרפי המובנה בלוח האם ? תודה למסייעים והסייענים...
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי, המערכת שלי מרסטת בהפעלה של ווינדוס 7. צירפתי ניתוח של הMINIDUMP שהיא יצרה...ניסיתי לערוך חיפוש ולא ממש מצאתי מה יכולה להיות הבעיה... אודה לעוזרים מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
נוצרה לי בכל מחיצה תיקית סאונד: מה אני עושה עם זה? יש אם בעיה או משהו? או שזה נורמלי לחלוטין? אני לא יכול להיכנס אל התיקייה או למחוק אותה.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני צריך דריברים למצלמת רשת של FHILIPS חיפשתי בגוגול ולא מצאתי אני צריך את האתר שלהם או אתר של דריברים שבו אני יוכל להשיג את הדריבירם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום תמיד היה לי כרטיס רשת אלחוטי במחשב שעבד היום החלפתי אותו לחריץ pci אחר בזמן שהמחשב עבד אחרי זה המחשב כבר לא זהה את החריץ הקודם יכול להיות שבגלל שהחלפתי את הכרטיס בין החריצים שהמחשב עבד זה דפק אחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לפני כמה ימים את ההארדיסק החדש של מקסטור ( 300GB - 16MB Buffer - SATA) חיברתי אותו למחשב, פירמטתי אותו והתחלתי להעביר אליו עשרות ג'יגות של סרטים/שירים. אבל באמצע ההעברה, הווינדוס פתאום "קופא". ואין שום דבר שאפשר לעשות חוץ מלהפעיל אותו מחדש. החלפתי את ההארדיסק פעם אחת. וגם עם השני הייתה לי אותה בעייה. החנות שמכרה לי אותו(KSP) בדקה אותו ואמרה לי שהוא תקין. אז כנראה שהבעיה אצלי. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויכול לעזור לי? :-\ תודה. אוהד. המפרט שלי: AMD Athlon64 FX-53 Gigabyte K8NSNXP-939 PQI Turbo Memory 512MB x2 Powercolor Radeon X800XT PE Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum pro Western Digital Raptor 36GB x2 on RAID 0 Windows XP Home SP2
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאורר על הכטיס מסך הפסיק לעבוד, עכשיו אני מפחד להפעיל משחקים או דברים עם גרפיקה מחשש שהוא ישרף. בדקתי את המאורר וזה לא נראה לי בעית אבק כי היא מסתובב בחופשיות שאני מזיז אותו ואין טעם לשמן אותו. למישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני לא משחק במחשב אז חשבתי שאין שום בעיות, אך עכשיו כשאני משחק קצת בפיפא המחשב עושה ריסט לעצמו כל רבע שעה בזמן משחק. מכיוון שבעבודה רגילה הוא עובד בסדר אני מניח שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אשר לא עומד אולי בעומס של המשחקים. המפרט שלי : AMD 2500Barton, abit nf7-s, 1.5RAM,ATI 9500pro מקווה שמישהו יכול לעזור לי בעניין הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
וכתוצאה מכך לא נפתח לי האתר ניסיתי לעשות מקש ימני ו Ctrl כדי שיהיה לי open with.. אבל לא רואים את ה open with מה אפשר לעשות ? זה כבר קרה לי לפני שנה ופרמטתי את המחשב והכל הסתדר ועכשיו שוב זה קורה בדיוק אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... פירסמתי פוסט דומה בעבר רק עם שגיאה 7 במקום 8 והחזרתי את הדרייבר של הרטיס מסך אחורה בכמה חודשים וזה העלים את השגיאה ההיא ועכשיו יש לי את זאתי.. יש פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להחליף מסך במחשב , אז כיביתי אותו והוצאתי את התקע מהחשמל והחלפתי מסך אבל שכחתי לחבר אותו למחשב בטעות והדלקתי אותו, ואז ששמתי לב שלא חיברתי אותו ניתקתי את המחשב מהחשמל שהוא עדיין פועל. מאז ,כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא פועל, המאווררים פועלים ושאני מנסה לפתוח את הכונן די-וי-די הוא נפתח אבל לא מופיע כלום על המסך והלד של הבקרה לא נדלק. אשמח לעזרה! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני שעתיים וחצי כבר יושב על זה... ניסיתי לבטל את הכוננים עם התוכנה SFNightmare גם דרך מנהל ההתקנים...הפכתי את כל הכוננים ללא זמין...ניסיתי אפילו לצרוב ולא עזר אבל משום מה כשאני מריץ את המשחק (Nfs-c ) הוא לא עולה ובכל זאת עולה הודעה שאומרת לי להכניס את הדיסק....ניסיתי אפילו לצרוב והוא עדיין לא קלט.. אני לא רוצה לשים קראק בגלל שהוא דפק לי את כל המשחק... (אגב אני מדבר על הגירסה של HKZonda יש למישהו הצעות?!?!? כי אני ממש שובר פה את הראש
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכל הדברים קופאים אחרי מאמץ. אני מעלה משחק לדוגמא נייד פור ספייד קארבון. שאני לוחץ לפנות רק אחרי כמה שניות זה מגיב [בערך 30 שניות] אני לוחץ כדי לפנות בפניה לא קורא כלום אני נכנס בקיר אחרי כמה שניות האוטו מתחיל לעשות סיבובים. פעם זה קורה ופעם לא. וגם שאני נגיד באינטרנט וכו'... הכל עובד אבל המחשב פשוט קופא אני רואה את כל הדברים זזים על המסך אבל שאני לוחץ עליהם שום דבר לא קורא. אני חושב לכיוון של הכרטיס מסך אבל קצת קשה לי לקשר את זה... מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי בעיה ... כל פעם שאני מנסה לצרוב קובץ (לא משנה איזה סרט תוכנה ...) אני מקבל הודעת שיגאה שהתוכנה עשתה שיגיאה והיא תסגר (לפעמים הוא נותן לי משהו יותר אלים בסגנון של בעיה במשהו C++) אני מקבל את ההודעת שגיאה עוד לפני שהתחלתי לצרוב רק שאני מעביר דברים לתוך הדיסק .... גם בנרו וגם באיזי סידי קריאטור.... יש למישהו רעיון...... סליחה אם אני כותב לא ברור אני פשו מת מעייפות...... אגב הצרוב הוא צורב חדש של NEC 2510A ויש לציין שכבר צרבתי איתו כמה פעמים עד שפתאום קיבלתי את השגיאה הזו.... תודה מראש לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-