עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alex21,

שלום, כבר כמה פעמים המחשב עושה ריסטרט בעצמו.. 1.כשראיתי סרט בצפייה ישירה החלק השני שלהסרט הוא עשה ריסטרט. 2.במשחק כששחקתי עשה ריסטרט. 3. כשהיה לי קצת עומס גם עשה.. מה יכולה להיות בעיה... וגם החלפתי מאוורר למעבד אבל לפני שהחפתי הוא עשה ריסטרט בעצמו.. וגם אחרי שהחלפתי זה המשיך.. שמתי משחה טרמית לפני שהתקנתי תמאוורר החדש! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  2. שלום! בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה במחשבי. הבעיה היא: שאני מפעיל את המחשב וכול הכבלים מחוברים המסך כותב No Signal מה זה אומר? מחכה לתשובה ארד.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. כאמור, המחשב עושה RESET על דעת עצמו כשאני מנסה להפעיל קבצי וידאו דרך נגנים [צפייה באתרים כמו youtube לא גורמת לבעיות], כמו כן, כשאני מנסה להתחבר ל-ICQ. ניסיתי לפרמט, לא עזר. מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. אני עושה תחלופה בין כמה מחשבים ומעביר מחשב לאבא שלי. תוך כדי לקחתי לוח Abit F-I90HD עם למארז HTPC ישן שלי, Coolermaster ATC-610. בעצם רק העברתי את הלוח בית, והחלפתי את הקירור של המעבד לאחד חדש של Arctic cooling Freezer בפרופיל נמוך. כל שאר החומרה נשארה זהה פרט לאמצעי האיחסון שהשתנו. אותו מעבד זיכרון וספק כח (אנמקס 400W ליברטי אגב). בזמן ההדלקה הראשונית היה קול של פיצוץ, והיה מן אור לבן שהתחיל להבהב באיטיות מתחת לאחד מחיבורי ה-USB על הלוח. כיבתי וניתקתי את ה-Front USB של המארז. הדלקתי מחדש, הרצתי Memtest ויצא תקין, התקנתי Windows 7 RC ונראה שאין בעיות. האור אגב לא חזר להבהב. נראה לי שמה שהתפוצץ היה לד כי האור שהיבהב היה כמו נורה חשופה.. אני מניח שחיברתי את החיבור USB הפוך …

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  5. שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 6400X2 AM2 3.2 GHZ ASUS M2A-MVP 2 GIGA MEM היום רכשתי עוד סטיק של 2 גיגה בדיוק אותו אחד כמו המקורי שברשותי של קינגסטון ddr2 800. לאחר התקנה הביוס מזהה מציון 4 גיגה אך שהווינדוס עולה הוא ישר מתחיל במסך כחול . לאחר מס ניסיונות והחלפות מיקום של הסטיקים שום דבר לא עזר אלא רק הרצה של הסטיק החדש לבד (שדרך אגב עובד מצוין) לאחר בחינת הסטיקים מקרוב הבחנתי שהתזמון שלהם קצת שונה: הסטיק הראשון הוא 1670391 הסטיק השני הוא 1660967 עכשיו אינני יודע איך לכוון בביוס את אותו התזמון לשני הסטיקים מבקש עזרה דחחווף תודה מראש לכל העוזרים עידן

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by קיפוד,

היי כולם המחשב שלי עושה ריסט ללא כל הודעה בהתחלה חשבתי שזה קשור לטמפ של המחשב אבל כל הטמפ בסדר זה קורה גם משני דיסקים שאני מעלה מהם (יש לי שני דיסקים עם מערכת פעלה) מה עוד זה יכול להיות ? לא שיניתי כלום במחשב וגם לא בBIOS יש מצב שהלך הMOTHERBOARD? או הספק?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by babalas,

המסך מרצד פתאום מבחינים בזה בעיקר בדברים שבצבע שחור. כגון השורת התחל של VISTA והתפריט התחל... וגם כאשר צופים בסרטים זה ניכר מאוד כי יש בסרטים חושך אז זה ממש מרצד. עשיתי את הדברים הבאים - החלפת כ. מסך מ3850 ל- HD2400PRO בדיוק אותו הדבר. חיבור ממיר דיגיטאלי למסך - שם לא מצאתי ריצודים הכל עבד חלק. עזרה ממישהו בבקשהה? :'(

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by Hen7,

שלום רב. יש לי כבר כמעט שנתיים כרטיס מסוג Gforce 8800GT שפעל מצוין ולא עשה בעיות עד לאחרונה. בשלושה ימים האחרונים היו לי שלושה בעיות איתו: לפני שלושה ימים שיחקתי במשחק שפתאום קפא וקרס ואז הוינדוס היה ברזולוציה ענקית עם צבעים מוזרים, משהו שדומה למה שיש שהכרטיס מסך נשרף. אחרי ריסטארט למחשב הכל פעל קשורה, היום שיחקתי במשחק אחר עד שפתאום לא היו סאונדים במשחק ואחרי בערך 10 שניות היה מסך כחול (משהו שלא היה לי בחיים על המחשב הזה בשנתיים האחרונות) והמחשב כיבה את עצמו. עם התוכנה של הwindows debugging tool ראיתי שהמסך הכחול נגרם בגלל הקובץ nv4_disp.dll שלפי גוגל גם כן שייך לכרטיס מסך. אחרכך שיחקתי במשחק שוב (FALLOUT3 לצורך העניין, שמותקן אצלי כבר חצי שנה ולא עושה בעיות) והסאונד שוב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום היום בבוקר הדלקתי אתה המחשב והוא לא העלה את נWIN וההודעה שהוא מציג היא main processor(שם המעבד) cpuid: 0FF0 patch id: 0041 כמו כן נשאתי לעלות את ה BIOS אבל ללא הצלחה. הדבר המוזא הוא שאחרי הרבה זמן סביבות 5 דקות של המתנה עם ההודעה הנל הוא ממשיך את הבוט ומעלה את הWIN ואם אני עושה ריסט ההודעה הזאת שוב חוזרת משהו יכול להגיד למה ניגרם תודה מראש עריכה: בדקתי את כול הזיכרונות שלי בניפרד(יש לי 4) נשאתי לבדוק אותם גם בחריצים אחרים עדין מראה את ההודעה הזאת.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by F430,

על הכרטיס מסך יש מין מנורה כזאת עכשיו היא נדלקת ומתכבה מזה אומר והמחשב לא עולה בכלל...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by redead,

פתאום המחשב שלי מסרב לתת לי להשתמש בדיסק און קי, ניסיתי כבר 2 שונים ובמחשב אחר הם עובדים טוב. מה שקורה זה שאני מכניס את הדיסק-און-קי ( וכן ניסיתי גם כמה שקעים שונים) ובהתחלה הוא פותח את החלון שלו אבל אחרי כמה שניות הוא פשוט תוקע אותו! האור בדיסק און קי מהבהב וזהו אני לא יכול להשתמש בו יותר כי הוא תוקע את החלון EXPLORER שלו.. לא יודע מאיפה פתאום משום מקום צצה לי הבעיה המעצבנת הזאת... אלוהים כמה שנמאס לי מהמחשב הזה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by fiDanza,

אז ככה זאת המערכת שלי: E8400 LIBERTY 400W GAINWARD 260GTX 4GB 1000MHZ RAM G.SKILL WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE זה לא קרה לפני אבל עכשיו כשאני משחק משחק כמו CALL OF DUTY 4 בהון לין אז לפעמים המשחק נתקע לשניה ממש ואז חוזר לעצמו ולפעמים זה ממש תקועה כאילו זה צילם את המסך ומראה לי את התמונה.. כשזה קורה אני פשוט יוצא ל DESKTOP וחוזר ואז הכול בסדר. דבר אחר,גם כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 אני מקבל מסך כחול.. גם במשחקים אחרים זה קורה. רציתי לדעת במה הבעיה? הכרטיס מסך? המעבד? הזיכרונות? האם כדאי לשלוח את המחשב לטכנאי שיבדוק? מה שווה לעשות? אולי זאת בעיה שאפשר לתקן.. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by Shay2111,

ניקיתי מחשב של חבר אחרי שהיה לא בעיה בכרטיס מסך הבעיה סודרה אבל עכשיו המחשב מגיע לחלון השחור של הוינדוס חושב ואז עושה ריסט מחדש לא יודע מה לעשות נ.ב גם שניסתי לפרמט המחשב לא נתן לי קיבלתי מסך כחול

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. ערב טוב חברים, יש לי איזה בעיה במחשב פנטיום 4 ישן למדי עם כרטיס מסך ATI RADEON 9800 מלפני לא מעט שנים. כבר כחודש שהוא לא עובד ואני חושד שהבעיה נובעת מהכרטיס מסך. העניין הוא שלאחר מספר דקות של עבודה הוא או נתקע ולא מגיב, התצוגה נהיית שחורה והמסך לא מזהה סיגנל, או שהוא פשוט נהיה שחור מיד ללא תקיעה מוקדמת. לעתים רחוקות יותר, הוא נתקע, ואז נותן מסך כחול כאשר אומר שהייתה בעיה עם ה-ati2davg או ati2vag או משהו בסגנון הזה. לא בדקתי אם המאוורר או ה-HS התנתקו מהכרטיס או משו, אבל תהיתי אם למישהו מכם יש רעיון לסיבת הבעיה בהתאם ל"סימפטומים".... תודה רבה נ.ב אחרי תקיעה אחת, תקיעה שניה יכולה להתרחש עוד בשלב של עליית המערכת ולאו דווקא בתוך windows.....

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by Zuver,

יש לי ביומיים האחרונים בעיות מלחיצות מאוד עם המחשב... הכל התחיל ששיחקתי במשחק אתמול ואז התמונה קפאה ושמעו את הסאונד חוזר על עצמו, המחשב איתחל את עצמו אבל לא עלה עד הסוף, אחרי המסך של הלוח אם פשוט שוב איתחל את עצמו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב עד שנכנסתי בקושי להגדרות(ולא שיניתי כלום) ואז הוא כבר עלה לגמרי היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוא אפילו לא הגיע למסך הזה, פשוט השמיע קולות של התנשפות חזקה מהמאוורר וגם במחזוריות, ראיתי את הנורות של הכרטיס מסך מהבהבות, שוב סיבובים חזקים של המאוורר, שוב חלש, שוב נורות, שוב מאוורר וכו ואחרי כמה רגעים היה אפשר לשמוע צפצוף. אחרי שכיביתי את המחשב לכמה רגעים ושוב הדלקתי הוא עלה כרגיל. אני לא יודע למה אבל המצב הזה מוכר לי... זה מחשב דיי חדש, בן 7 …

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by Oranl,

היי, כרטיס מסך במחשב התחיל לעשות בעיות. בהתחלה לא ראו כלום ונורת המסך הבהבה כמו במצב סטנד-ביי. הוצאתי את הכרטיס ואחרי שניקיתי, שימנתי מאוורר והסרתי התחמצנות של המגעים התצוגה הייתה הזויה - קווים וחיתוכים, צבעים מוזרים ואחרי כדקה המסך נכבה.. לפני שאני הולך לקנות חדש, האם מדובר בכ.מסך שנהרס? זה כרטיס AGP ישן, אבל הוא עבד עד לאחרונה.. אני זקוק לתשובה כמה שיותר מהר, אודה מאד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by ronzilca,

טוב, מדי כמה זמן המחשב נתקע אך לא לגמרי. כל כמה זמן הוא נתקע אי אפשר לעשות כלום במחשב והמנורה האדומה נכבת ולא קורה כלום. כעבור חצי דקה עד דקה זה משתחרר ואני יכול להמשיך את מה שהפסקתי. איך מסדרים את זה..? זה ממש ממש מציק ואני כבר לא יודע מה לעשות פורמט לא עוזר.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by adu,

יש לי שני HD מחוברים במחשב, אחד מהם נקנה עם המחשב הנוכחי והוא של סיגייט והשני הוא ישן יותר והוא של מאקסטור פעם היו לי בעיות עם הג'ימפור שלהם אבל זה הסתדר. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ועלה לי מסך לבידקת שגיאות בהארדיסק (ישר אחרי המסך הראשון של ווינדוס) לחצתי ביטול והוא נתקע, ניסיתי שוב הפעם נתתי לזה לפעול שוב נתקע, ניסיתי גם SAFE MODE נתקע גם. כשאני מנתק את ההארדיסק הישן יותר (של מאקסטור) הבעיה לא קיימת יותר. הבעיה היא שיש לי עליו דברים חשובים מאוד. מישהו יכול לחשוב מה הבעיה ואיך אפשר אולי לסדר את זה? או להוציא את המידע שיש בהארדיסק.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by j,

שלום לכולם, בכלפעם שאני פותח קובץ כלשהו שנמצא על דיסק, המחשב נופל... הכונן הוא של סמסונג (כבר החלפתי לפני כשנה וחצי בערך) s203N... הצעות??!?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by elior021,

אהלן מדובר במחשב מיני נייד של אסוס שכנראה בתהליך הפירמוט לא חילקו את המחיצות נכון ומה שיצא מזה זה מחיצה אחת עם 3 גיגה שגם אותם תופסת המערכת הפעלה השאלה שלי היא אם יש אפשרות להחזיר את הגיגה החסרים בלי לפרמט מחדש ואיך אני יכול לבדוק כמה גיגה יש בכללי בהרדיסק במצב כזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by LuDRaX,

שיניתי בהגדרות של הביוס(אל תשאלו למה, עכשיו אני ממש מתחרט על זה) את המתח שמקבל כרטיס הזיכרון מ-1.8 ל-2.0 וכנראה הוא נשרף(לא יודע עם אפשר וגם לא היה ריח של שרוף או דומה)כי המחשב רק נדלק ונכבה ולא עולה שום דבר על המחשב וכמו כן יש רעש מוזר מזיכרון ה-RAM נדמה לי..עכשיו השאלה שלי היא מה אפשר לעשות??יש זיכרון RAM שתומך בכזה מתח???יש דרך אחרת להוריד את ההספק שנותן הסלוט לכרטיס הזיכרון??(דרך אגב על הסלוט במחשב כתוב 1.8 V) תודה רבה לעוזרים..

22. Started by Good Day,

לאחרונה המחשב שלי התחיל לזייף קצת, והתחילו להתרחש קפיאות ספונטיות, לפעמים חצי שעה, לפעמים שעתיים, מרגע הפעלת המחשב. המחשבשלי מריץ גם XP SP2 וגם Ubuntu, כאשר ב-XP מתרחשות קפיאות מזדמנות, ואילו ב-Ubuntu שום דבר. ביצעתי התקנה נקייה של XP, והבעיה ממשיכה. אז העפתי מבט על טמפרטורות / מתחים ב- Speed Fan - הטמפ' אומנם לא נמוכות, אבל לא גבוהות מספיק בשביל לגרום למחשב לקפוא. בקשר למתחים, שמתי לב שהמסילה של ה-מינוס 12v והמינוס 5v לא מספקות מתחים מדויקים - מינוס 16.97v ומינוס 8.78v (בהתאמה). זה מצביע עלבעיה ברורה בספק - החלפת הספק תפתור את הבעיה ? למה הבעיה, שברור שהיא חומרתית, מתרחשת ב-XP ואילו ב-Ubuntu אין שום סימן חשוד ??? תודה .. - אני אבדוק את המתחים עם רב מודד ברגע שאני…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by bullet,

טוב אז ככה.. כל דבר אבל כל דבר! מדפדפן ועד למשחק אני לא יודע למה זה קורה אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי עם זה.. כל פעם הוא נותן לי דו"ח שגיאות ועושה לי אל תשלח או שלח... בקיצור זה כבר קורה הרבה זמן וזה התחיל לעצבן אותי.. ניסיתי להחליף דפדפן וזה לא עוזר.. ניסיתי את כמעט את כולם.. ניסיתי את Google chrome , firefox , opera , IE 8 , safari בכולם זה קורה.. זה קורה גם בתוכנות.. כגון מסנג'ר או איסיקיו או תוכנות טורנטים.. וגם במשחקים. מדי פעם המחשב עושה ריסטרט לעצמו גם בלי שום שגיאה לפני פשוט נופל.. אממ אה כן.. יש גם את עניין המסכים הכחולים זה קורה לפעמים.. הוא לא כותב מה מפריע לו הוא פשוט כותב STOP אין שם משהו שיעיד על כך שזה מהכרטיס מסך או משהו.. יש איזהשהו פתרון? אני ישמח מא…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. יש לי מחשב נייד HP ZE5600 ישן יחסית והכונן הקשיח שלו לא מגיב הוצאתי תכונן שלו חיברתי כונן חיצוני דרך USB שיש לי 500 גיגה שפיצלתי אותו לשתיים באמצע התקנה מופיע לי מסך כחול וכתוב שיש לבדוק תכונן כי יש בו וירוסים הכונן מאותחל מפורמט ואין בו כלום ניסתי להתקין על הכונן דרך המחשב שלי הנייח וגם באמצע התקנה מופיע המסך הכחול עם ההודעה על וירוסים בכונן פעם ראשונה זה קורה לי הכונן הוא hitachi HDP725050 GLA360

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  25. אהלן רכשתי רכיבים חדשים והרכבתי מחשב , המחשב כל הזמן ניתקע בעליה שלו לווינדוס הוא עולה תקין ועוברות כל הבדיקות של הלוח אם אך הוא ניתקע בשלב מסויים לפני שמגיע לווינדוס להלן מפרט מלא מעבד i7 920 לוח אם asus x58 P6T זיכרונות crosair 3GB kit 1066 fsb ספק כוח Ezcool 500W model PS-1000 דיסקים קשיחים hitachi מחובר בIDE ו wd מחובר בSATA asus CD\RW כרטיס מסך MSI Geforce 9800GT כרטיס טלווזיה LEATEK PVR כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX מאורר של המעבד שמחובר למעבד לכניסת cpu fan 2 מאוררים 12 ס"מ שמחוברים לספק 4 מאוררים 8ס"מ שצחוברים לספק השלבים שניסיתי לעשות עד עכשיו: 1. להתקין דרברים עדכניים- לא עזר אותה בעיה 2. לפרמט ולהתקין windows XP sp3 32 bit- לא עזר נשאר כמו שהיה אני הרכבתי את המחשב עב…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.