תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המחשב נכבה ונדלק פתאומית רק במשחקים בדקתי זיכרון לוח כרטיס מסך ועדכנתי דרייברים ועדיין יש אותה בעיה אגב הטמפרטורות בסדר מפרט המחשב לוח ASUS P5QC כרטיס מסך Gainward 9800GTX+ 512MB מעבד אינטל q9550 זכרון 4GB תודה מראש למי שעוזר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני יושב באייסיקיו ומדבר עם חבר שלי פתאום , אני מקבל 200 הודעות רצוף ממנו/דרכו "המחשב שלך נפרץ יא מניאק , כדי לך להתחיל לפחד" עברתי ל skype ןקבלת גם שם הודעות מסוג זה "תפרמט את המחשב" "המחשב שלך מת" "האגנות שלך לא יעזרו" - (שגיאות כתיב) זה מוכר למישהו?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בד"כ אני לא מכבה את המחשב אלא מעביר אותו לשינה וכנראה זאת הבעיה. מצידי לכבות לגמרי את התאורה במקלדת אבל אני לא יודע איך. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי amd 1.4 t-bird asus a7v333 micron 512 ddr os - win 2k sp3 משום מה המחשב בקושי רץ כמה שעות טובות וה mem usage מתמלא פלאים... יש לי כרגע 300/880 תפוס ויש פעמים שזה מגיע ל 400... לא רצים כל כך הרבה דברים שאמורים לקחת כל כך הרבה זכרון ... מה שרץ אצלי עכשיו זה icq ,mirc , edonkey , 2 explorer וגם כשסוגרים תוכניות לא כל הזכרון חוזר במלואו :\ יכול להיות שמדובר בזכרונות פגומים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו אני כבר מכיר את הבעיה הזאת הרבה זמן אבל עכשיו אני כבר ממש לא יכול לפתוח את התיקייה של סרטי HD בלי שתהיה לי הבעיה הזאת. הבעיה היא שהזיכרון RAM מזנק ל99% כשאני נכנס לתיקייה של סרטי HD (MKV) או פשוט נכנס לסרט MKV. אני כנראה לא היחיד בעולם עם הבעיה הזאת כי אני מוצא עליה לא מעט חומר אבל שום דבר לא מסדר לי את הבעיה... מה לעשות?!?!?!?1
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי נופל כל הזמן בזמן האחרון אז לקחתי אותו לבדיקה. המסך הכחול מצורף כאן. ממטסט עובר בצורה חלקה, ככה שאין בעיות בזכרון. אבל פריים95 תמיד נתקע באמצע וכותב שיש בעיית חומרה. המחשב הוא פנטיום4 2.4 ג'יגה, לוח ECS לא יודע איזה בדיוק. (לא בדקתי). מידע נוסף... המחשב התחיל בנפילות אחרי התקנת SP2 וגם אחרי הורדת SP2 הוא ממשיך (ככה שלא נראה לי שזה קשור...) והעותק של WIN הוא מקורי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Razer Tiamat 7.1 שמזמן התחילו בהם בעיות מגעים בכבל, והיום זה בכלל לא עובד. יש דרך לתקן את זה? בכל זאת זה אוזניות יקרות וזה בעיה די פשוטה. יש מעבדות שמתעסקות עם זה?
-
- 14 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מפרט המחשב: (i7 8700k (oc 4.9 ram 16 gb 3000mhz z370 asus maximus x hero rtx 4080 16GB samsong 850 evo ssd 500 gb corsair rm 750x 80plus gold אני החלפתי כרטיס מסך מ1080TI לRTX 4080 וראיתי שיש לי ביצועים נמוכים במשחקים, לאחר שקראתי באינטרנט ראיתי שהרבה אומרים שהמעבד יוצר באטלנק לכרטיס מסך אבל בדקתי ובכל המשחקים אף אחד מהליבות של המעבד לא עובר את ה80%(אולי ראיתי פעמיים בPUBG שימוש של 90% של אחת הליבות וזהו) והכרטיס מסך יושב ברוב הזמן על 60 % ניצול( זה משתנה ממשחק למשחק). נסיתי לעשות פירמוט למחשב והתקנתי את ווינדוס 11,עידכנתי את הביוס,עידכנתי את כל הדייברים,עשיתי אוברקלוק,שיניתי כל מיני הגדרות בווינדוס או…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני היסטרי סתם, אבל פתאום מופיעה לי תקלה שאחת מהכוננים שלי נעלם (יש לי מערך רייד 0 של 250 ג'יגה בייט כל אחד) ופשוט אין לי את הכונן הזה ב-my computer !!! ויש לי שם את כל עולמי בערך...... הוא מראה לי אייקון תקלה למטה בצד ימין בצבע צהוב אדום... פליז, איך אפשר להציל את זה? מיליון תודות למושיעים
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כרטיס מסך מ ebay זה radeon 9500 pro 64mb built by ati. הלוח שלי הוא Asus A7N8X rev 2.0 מעבד athlon xp 2400. לפעמים כשאני מדליק את המחשב, המסך פשוט נשאר כבוי, המערכת עולה בדיפולט ללינוקס, ההארדיסק קורא אחרי כמה זמן ואני יכל לכבות עם הכפתור של המארז (רואים שהוא שומר הגדרות ונכבה אחרי כמה זמן). לפעמים כשיש כבר text mode וחלונות בא להכנס למצב גרפי, אני מקבל artifacts - מלא פסים ונקודות וגם המערכת נתקעת לגמרי. בלינוקס הוא כן נכנס למצב גרפי, אבל יש קצת פסים בצד שמאל למטה. ובסופו של דבר לפעמים הכל עובד כמו שצריך, Half-Life 2 רץ על 1024x768 במהירות סבירה ביותר עם כל השיידרים ואין תקיעות או קריסות. לא שכחתי לחבר לכרטיס חשמל של כונן דיסקטים, הספק שלי הוא HEC …
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בשעה טובה אני משרד את המחשב הישן שלי , המעבד החדש : i7 13700KF איזה קירור הכי מתאים לו? גם אוויר וגם קירור נוזלי לא מתכוון לבצע OC אבל לא סוגר את האופציה , ויש לי כרטיס מסך אז הבחירה של KF בגלל זה. הלוח הולך להיות מסדרה Z790 חשוב שיתמוך במארז : corsair 4000d מבחינת גובה. אשמח לתשובה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אוקיי כבר לא הייתי פה הרבה זמן .... אז אוקיי נתחיל.. אתמול אני וחבר שלי הרכבנו את המחשב שלי בחלקים שהזמנתי.. וסיימנו להרכיב ואז כשחיברתי את המחשב לחשמל, מתחילה לפעול נורה אדומה בלוח אם.... http://img81.imageshack.us/my.php?image=imgp0590qg8.jpg והמאוורר של המעבד כשאני מדליק את המחשב הוא עושה הרבה רעש ואז מפסיק ועובד רגיל אחרי כמה שניות.. וגם כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נדלק אחרי שניה מתכבה ואז שוב נדלק ... תעזרו לי בבקשה .. ! עוד תמונות של המחשב : http://img99.imageshack.us/my.php?image=imgp0586me2.jpg http://img219.imageshack.us/my.php?image=imgp0589du7.jpg http://img80.imageshack.us/my.php?image=imgp0591xu5.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לחוכמת ההמונים יש לי מחשב חדש יחסית ( פחות משנה ) ועם חלקים טובים קוראים בו פריזים ותקיעות רנדומליות בין אם באמצע משחק או בצפייה בסרט או סתם בגלילה ביוטיוב או בוואלה או אפילו באמצע שומר מסך סתם על פניו נראה שרנדומלי לחלוטין ולא במאמץ או משהו ..זה כבר מתסכל זה יכול לא להיות בכלל ויכול להיות 3 פעמים ביום ...יש מה לעשות ? מוכן גם לשלם אם יש מומחה תותח שיכול להגיע לבדוק ולא ישר להציע תפרמט זה יעבור תודה
-
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי הרכבתי מחשב חדש. לא הכל חדש אבל החלקים המרכזיים כן (מעבד/לוח/זיכרון) המפרט: מעבד: I5 4690k זיכרון: Crucial Ballistix Sport 8GB (2X4GB) לוח: Gigabyte Z97X-Gaming 5 כרטיס מסך: Radeon HD4870 (משדרג בקרוב למי שתוהה) SSD: Kingston V300 120GB (עבר מהמחשב הקודם) ספק: Enermax Pro82+ 525W יש לי עוד HDD נוספים מהמחשב הקודם שהעברתי לחדש אחרי התקנת Windows 7 64bit SP1 על המחשב החדש (כמו שהיה גם במחשב הקודם על אותו SSD), התחלתי לקבל BSOD שרשום בו Bad Pool Header המחשב עבד כמה שעות ורק אז זה התחיל. לרוב זה קורה בדקות הראשונות לאחר שהוינדוס עלה ולפעמים יותר. הוינדוס טוען בevent viewer שהוא לא מצליח ליצור minidump ונוצר לי dump בגודל 500 מגה כמעט בc:\windows\temp עדכנתי את הביוס של …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! קראתי כתבה לפני כמה זמן בנענע מדריך על שיתוף קבצים. כתבו שמה על Shareaza (התוכנה שאני משתמש בה), ובין כל הדברים שציינו שמה כתבו שיש הגבלה בSP2.. מתוך נענע: מדריך שיתוף הקבצים המושלם. " הבעיה הראשונה מתעוררת דווקא אצל אלה מאיתנו שהיו ילדים טובים ועידכנו את מערכת ההפעלה שלהם כדרוש. בכדי למנוע התפשטות תולעים, החליטה מיקרוסופט, בחבילת העידכונים SP2 למערכת ההפעלה חלונות XP, להגביל את כמות ההתקשרויות היוצאות מהמחשב בשניה ל-10. מכיוון ש-Shareaza מנסה להתחבר למספר רשתות ולמספר משתפים בכל רשת במקביל, הגבלה זו עלולה לפגוע קשה בביצועי התוכנה. למרות שמיקרוסופט טוענת כי העדכון לא גורם לבעיות בשיתוף קבצים, מיהרה קהילת השיתוף לפרסם "תיקון" לבעיה. התיקון מסיר את המגבלה. לא בטוחים א…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס כל הפעלה שניה של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה -מצורף קובץ RAR עם 4 קבצי MINIDUMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוב, לפני שפתחתי כאן נושא, בדקתי את הבעיה לעומק, עד כמה שאני יכול. ראשית, זה התחיל כשלאחר שרכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, התחלתי לקבל מסכים כחולים ("whea_uncorrectable_error"). לאט הבנתי שזה קורה רק כאשר אני צופה ביוטיוב דרך גוגל כרום. חשבתי שאולי מדובר בבעיית תוכנה הקשורה איכשהו לוינדוס 8, אז התקנתי וינדוס 7 רק לשם הבדיקה והמסכים הכחולים חזרו שם מיד. כלומר, כנראה מדובר בחומרה תקולה שרכשתי עם המחשב החדש. הנה המפרט: Intel Core i7 4790 Arctic Freezer i11 GIGABYTE H97-HD3 G.Skill 1600Mhz 8Gx2 GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5 Seasonic M12G-550 Samsung EVO 250GB Western Digital 1TB Black Western Digital 3TB Green Western Digital 2.0TB Green Western Digital 2.0TB Green כיצד ניתן…
-
- 19 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
<blockquote>יש לי כרטיס רשת ON BOARD : Realtek RTL8168D(P)/8111D(P) PCI-E Gigabit Ethernet NIC בתקופה האחרונה הכרטיס מפסיק לעבוד וקופץ לי אייקון של "קישורית מוגבלת או חסרה" והנורה של הכרטיס מפסיקה לעבוד וקופץ לי הודעה של "כבל רשת מנותק". אני מכבה את המחשב, מוציא שקע מהחשמל, מדליק והכל מסתדר עד ששוב הוא מתחרפן. מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אפשר לפתור אותה? המון תודה!</blockquote>
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש : (לוח ASROCK939 DUAL SATAII) HD של מקסטור SATAII 200GB (אני מתקין רק HD בודד ) אך כאשר אני מעלה את ה SETUP של ה WINXP (BOOT FROM CDROM) כאשר אני מתבקש לפרמט את ה HD אני רואה רק 130GB ולא 200GB הדיסק מחובר להתקן ה SATAII שעל הלוח אם. אשמח אם מישהו יוכל לפרט מה הכוונה SATAII Operating in IDE Mode SATAII Operating in SATA Mode SATA Operating in non-RAID Mode SATA Operating in RAID Mode תודה רבה.....!!!
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר רמקול לשמוע את ציפצוף ה-POST?למארז הזה אין רמקול.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי צורב של סמסונג, ומשהו מוזר קורה איתו, שום דיסק הוא לא קורא (כותב שאין דיסק בכונן) אבל דיסק התקנה של WIN 7 הוא כן משהו וקורא אותו והכול בסדר... מה זה יכול להיות? אני שומע אותו מניע את הדיסק אבל אז מגיע הברקס ושומעים חריקה כזאת מהכונן וזה חוזר 2 - 3 פעמים והדיסק גולש החוצה... ניסיתי להסיר ולתקין שוב את הכונן אבל זה לא עזר. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, לאחר עדכון של הדרייבר של הכרטיס מסך הנ"ל (AMD Catalyst 14.12) לאחר עבודה מאומצת (אפילו לא ממש מאומצת, משחקים ברמה בינונית) הכרטיס מסך קופא, מראה קווים אופקיים (ולפעמים אנכיים) בצבעים שחור אפור כזה, והכרטיס מסך נתקע ואיתו גם המחשב. מדי פעם אני מצליח לעשות Alt Tab בחזרה לdesktop ושם רושם לי שהדרייבר נכשל והוא עשה לעצמו ריסט. האם מישהו נתקל בבעייה כזאת? לא דווקא בכרטיס מסך הנ"ל... המלצות לפתרון לפני שאני שולח את המחשב למעבדה לתיקון (במסגרת האחראיות)? תודה. (מצורפים צילומי מסך של הדברים שנראים לי רלוונטיים)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני פותח את PARTITION MAGIC 8, מופיע לי כונן בן 8 מגה, מלבד הכוננים שכבר מופיעים, האם אלה הם ה 8 מגה באפפר המדוברים? או שפשוט לא פיצלתי נכון ת HD...?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-