עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל ניסיון להפעיל את החייגן עם עלייה ראשונית של הווינדוס נתקל בהשהייה של 10-15 שניות (ה - icon מה - taskbar נשאר "לחוץ") ורק אח"כ מופיע חלון ההתחברות. המודם תקין, נבדק ע"י בזק, חובר בהצלחה ל - laptop ועובד תקין. כמו כן לאחר שמתחברים - הכל עובד בסדר וגם הפעלת חייגן נוספת (אחרי הראשונה) מהירה ותקינה. ANY IDEAS??? ??? ??? ???

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by Vissor,

שלום לכולם, שאלה לי אליכם,אני טכנאי מחשבים ונתקלתי בבעיה מוזרה,אולי למישהו פה תמצא תשובה או פתרון. אז ככה הרכבתי מחשב חדש ללקוח, מפרט: duel core e5800 msi g41M p21 DDR3 samsung 500gb gt 430 ddr3 2GB כל השאר לא רלוונטי. ו שתי סטיקים של g.skill ddr3 1333 f3 2GB הבעיה היא כזאת, כאשר יש 2 סטיקים על הלוח אם המחשב מנסה לעלות, ואחרי 3-5 שניות נכבה,ונדלק לאחר 2 שניות שוב...וכך הלאה. כאשר יש סטיק אחד של 2GB או אפילו 4GB!! המחשב עולה בסדר גמור!,וכאשר אני שם 2 סטיקים של 4GB כל אחד המחשב עולה אבל מזהה רק 4 גיגה בביוס ובווינדוס. החלפתי כבר בין המקומות של הסטיקים,החלפתי לסטיקים אחרים גם,החלפיתי אפילו לוח אם לבדוק... הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לשנות כמה פרמטרים בביוס אבל זה לא עזר. אשמח לק…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  3. צריך המלצה לקונן SSD שיתאים ללוח אם gigabyte p61usb3-b, כמובן שאני רוצה שזה יהיה בנוסף לHARD DISK הקיים. ועוד שאלה יש לי 2 יציאות של USB3 שלא עובדות האם זה אפשרי להחליף אותם בבית או שזה מורכב מידי? ואם אפשר הסבר על איך להרכיב גם את הקונן SSD יעזור לי מאוד בהמשך ^^

4. Started by אלוש,

אני עובד שנים עם תוכנת עריכה Ulead VideoStudio 11 plus. לאחרונה לאחר שפירמתתי את המחשב והכנסתי את תוכנת ULEAD, אני יכול להכניס סרטים שאני מצלם ממצלמת הוידאו דיגיטלית שלי (SONY), אני עורך את הסרטים, מכניס כותרים ועוד. אך כאשר אאני לוחץ על CREATE DISK כדי להגיע לסוף תהליך העיבוד ולצריבת הסרט הערוך לדיסק, אני מקבל הודעה בסגנון unified error. ברצוני לדעת מה הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. Started by joni,

ההורים שלי קנו לאח שלי כרטיס זיכרון ( G.Skill DDR 400MHZ PC3200 512MB CAS2 ) . עכשיו אני לא יודע עם אני לא מחבר נכון או שיש לו בעייה עם המחשב , ספק ג'נרי 300w , לוח אם asus p4p800-x אני ממש אשמח אם מישהו יוכל ליפתור לי את הבעייה ..

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. טוב אז ככה הלכתי לבדוק מחשב לחבר ויש לו כזו בעייה הוא נגיד מכניס דיסק של GTA S.A יש לציין שהדיסק מקורי ונדבדק והוא תקין אז ככה הוא מכניס אותו עולה הפתיחה לוחצים התקנה המחשב מעכל שנייה ואז קורס ומפעיל את עצמו מחדש..! יש לציין שהמקרה חוזר בכל מיני וריאציות מסויימות עם דיסקים אבל יש דיסקים שעולים והכל בסדר..! חוץ מזה למחשב יש עוד כל מיני תגובות מוזרות ...! עכשיו אני מאד מתוסכל אם זה תוכנה או חומרה..! אמרתי אולי הספק כח אבל מה פעם עובד פעם לא..! ניטרתי טמפ' והכל במצה מצויין..! מה יכול להיות אני לא מצליח להבין?? תודה רן

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by LQDForce,

איך אני משנה את הרזולציה או מה שלא יהיה אני רוצה לראות דפים על כל המסך וכרגע אני לא רואה אותם כמו שצריך הם כאילו מתכווצים... אמרו לי לעדכן גרסא איך עושים אתזה וזה בכלל נכון?

8. אולי תוכלו לעזור. תודה.

9. היו לי בעיות של קפיאות מסך ויציאה כפויה מ-3DMARK 2001SE כשקיבלתי את ה-RADEON 8500LE של הרקולס. הורדתי את הדרייברים מהאתר של הרקולס והבעיות נפתרו. והנה חזרתי אחרי כמה ימים להריץ כמה משחקים ושוב הבלגן המקורי חוגג עם הדרייברים הנ"ל. הורדתי כמה דרייברים שגם הומלצו פה כמו גרסה 6043 של ATI אבל משום מה אני לא מצליח להתקין אותם ומתקבלת ההודעה שצרפתי. אם מישהו יכול לומר מדוע זה כך ואיך לפתור זאת אודה לו.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ישראל ארביב,

שלום יש למשהו ידע בתוכנה OBS התוכנה לא נותנת לי לכידת תצוגה השמח לעזרה

11. Started by afik068,

שלום לכולם יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל: Intel Core i5 7600K Arctic Freezer 13 Gigabyte Z270P-D3 2xCorsair Vengeance 8GB 2400Mhz DDR4 EVGA Geforce GTX 1070 8GB FTW Samsung 850 EVO M.2 250GB לאחרונה נוצר מצב שהמחשב מתקשה להריץ משחקים כבדים לדוגמה COD: MW משחק עם כל ההגדרות על LOW, מוציא 100FPS יציב בערך (מסך 144 וגם מכוון לאיכות גבוהה יותר..) משחקי סורס פשוטים משחק עם הגדרות על HIGH לא מוציא יותר מ80-90 למעט CSGO כמובן לפעמים גם יש תקיעות סאונד (הסאונד קופא לחלוטין, המשחק ממשיך כרגיל וחוזר לעבוד כרגיל אחרי מספר שניות-דקה) ביצעתי נקיון למחשב, ניקיתי קבצים ברפרוף שלדעתי יכלו להזיק למחשב במא…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by proevo4ever,

היי כולם, לפני הכל, לוח אם: Asus P5Q זכרונות של G SKILL ו MUSHKIN שתי כרטיסים מכל חברה ספק כוח של נקסוס 600w הלוח אם הספק והכרטיסי זיכרון נקנו של MUSHKIN לפני מס' שנים קניתי לפני שבוע 2 זכרונות של G-SKILL למחשב. האמת שהבעיות התחילו עוד מלפני, ברגע שפירקתי כרטיס זיכרון אחד מהלוח-אם וניסיתי להחזיר המסך לא נדלק. כלומר: הכל רץ, הספק כוח, כרטיס מסך, כל המאווררים אבל אין תמונה במסך. ברגע שהוצאתי סטיק אחד הכל עבד חלק. אחרי כמה ניסיונות של הוצאה והכנסה המחשב התחיל לרוץ תקין. טוב = קניתי את 2 הזכרונות , שוב פעם איך שחיברתי איתם הכל עבד אבל המחשב לא מצליח לעלות. אחרי כמה ניסיונות של כיבוי והדלקה הכל התחיל לרוץ.. התקנתי וינדוס 8 שהיה מלווה עם המון בעיות אחרי כמה ריסטרטי…

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by Four,

היי, לא מזמן התחילה בעיה במחשב שלי. אני מדליק אותו, והאורות על המחשב נדלקים, אבל המסך שחור ולא מציג כלום. בדקתי את המסך וגם את הכבל שמחבר בין המסך למחשב ושניהם תקינים. אני יודע שהבעיה היא במחשב כי הוא לא עובד גם עם מסכים אחרים. ניסיתי לחבר את המסך גם ללוח אם, וגם לכרטיס מסך, בשני המקרים אין תצוגה. אני מניח שהבעיה היא אולי באיזשהו רכיב חומרה, אבל לא יודע איזה, אשמח לעזרה בנושא

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי חברים. לאחר התקנת מחשב חדש ידוע שצריך להתקין דרייברים. אני יודע שצריך להוריד ולהתקין ל.. 1.כרטיס מסך 2.כרטיס רשת האם יש עוד רכיבים שצריך להתקין להם דרייבר? (אמרו לי שלעיתים גם ללוח האם יש עדכון דרייבר) והאם יש לכם עוד המלצות לתוכנות כדאיות במחשב חדש? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by motorishta,

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. אחרי שאני מכניס את דיסק של המערכת ההפעלה, כשהוא עלה עד הסוף אז שואל אותי אם אני רוצה להמשיך בהתקנה ללחוץ על "enter" אני לוחץ ואז אני מקבל את ההודעה הזאת "srtup did not find any hard disk drives installed in your compiuter" ואז ללוץ על f3 לצורך יציאה מההתקנה. מה הגורם לבעיה פה? יש לי דיסק קשיח של wd 160 ג'יגה בחיבור sata מבקש את עזרתכם

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by rapzilla,

טוב אז פרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים,גם את אלה של REALTEK HD שעכשיו מופיעים לי בצד שמאל למטה.. אני נכנס לבדיקת שמע ב3D בתוכנה (REALTEK HD) ואין כלום.. לא משנה כיצד אני מנסה לפתור את זה שום דבר לא עוזר,מיותר לציין כי הרמקולים כן עובדים (כלומר כן דלוקים) והכל מחובר כשורה P: עזרה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. Started by yuval123,

שלום לכולם, יש לי לפטופ ומחשב ביתי, אני רוצה לשתף ביניהם את המקלדת העכבר והמסך. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, למקלדת יש חיבור PS2 רגיל ולעכבר יש חיבור USB עם מתאם של מייקרוסופט ל PS2. קניתי KVM של Intellinet Networks וחיברתי אליו את המסך המקלדת והעכבר, וחיברתי יציאה אחת שלו למחשב הביתי, בהתחלה העכבר לא עבד, אבל אחרי שהורדתי דרייברים מתאימים הוא עבד - עד כאן הכל בסדר. כשבאתי לחבר את הלפטופ ראיתי שיש לי רק כניסות USB (טעות שלי שלא בדקתי לפני), אז קניתי מתאם USB to PS2, שהוא מקבל שתי כניסות PS2 והופך את זה ל USB אחד. כשחיברתי את זה ללפטופ אז העכבר לא עבד בכלל והמקלדת הייתה חצי עובדת חצי נתקעת. בשביל לבודד את הבעייה אז ניתקתי את העכבר והמקלדת מה - KVM וחיבר…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. אני מצרף את הקובץ אשמח לקבל עזרה תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by styleinchaos,

שלום יש לי בעיה המחשב שלי עובד ב DELAY שלוםכלומר למשל כאשר יש לי הרבה פריטים בכונן מסוים כאשר אני משחק עם הפס גליגלה הוא איטי או כאשר אני מעלה תוכנה אני רוצה לציין שלדעתי שללתי כל בעיה של תוכנה שיכולה להיות פירמטתי את המחשב ביצעתי תיקון מלא ואיחוי בדיקת וירוסים עם נורטון מעודכן וסריקה של המחשב עם ADAWARE יש לציין שהבעיה הזאת קוראת מבלי שאני מתחבר לאינטרנט או משהו בסגנון אני שמח לשמוע פיתרוןם לאיך אני מאתר את התקלה תודה מראש שלומי חסן

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by yooda120,

שלום לכם לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב/מפעיל מחדש ,המחשב נדלק ז"א הכונן נדלק אך אין תצוגה על המסך ורק לאחר כמה דק' של נסיונות המחשב נדלק ומראה שגיאה זה קורה ממש הרבה בעת האחרונה אשמח אם אוכל למצוא כאן פיתרון לבעיה אם זה עוזר הלוח אם שלי הוא MSI K9N SLI MS-7250 v2 אם צריך עוד פרטים תגידו... אגב ניסיתי את האופציה Load optimize ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yigael_o,

היי, יש לי מחשב נייד של קומפק 715EA ויש לו בעיה במסך המצב שלו שהציר של המסך חופשי לחלוטין. הוא בדרך כלל היה בשימוש כמו נייח אז תמיד השענתי אותו על משהו. עכשיו (במזל טוב) יש מחשב נייח חדש כך שאני רוצה שהקומפק יהיה נייד שוב. יש למישהו שם של מעבדה טובה וזולה? האמת הם אפילו לא צריכים להבין באלקטרוניקה מי יודע מה, זו בעיה פיזית בלבד, המחשב מתפקד בצורה מלאה למעט זה. המחשב בן 5 כך שאני לא מעוניין להשקיע בו יותר מידי אז רצוי שהמעבדה תהיה זולה. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by KamaL,

היי לכולם. יש לי מחשב נייד דגם HP ZT3000, לאחרונה התחילו בעיות עם מסך ה-LCD, קודם המסך מצבע בצמע אדום\וורוד מוזר, ובסוף המסך נכבה. אני עדיין יכול לראות שהמסך עובד ברקע, אך בלי אור ברקע. הבנתי שככל הנראה מדובר ב-INVERTER, אך החלפתו בחדש לא עזר. אפשרות שנייה היא שהמנורה של הLCD התקלקלה, אבל הבנתי שהחלפת המנורה לא דבר פשוט. מישהו ניסה את זה? אני כעת מחפש מעבדה או איש מקצוע שיוכל להחליף את המנורה, או מה שנקרא בשפה מקצועית CCFL. מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך 7900GT עם הדרייבר הכי חדש עכשיו בכל המשחקים כמעט יש לי עיווטים בגראפיקה לא דברים רציניים אבל עדיין כל מיניי קווים כאלו על המסך ודברים מוזרים זה התחיל מלפני 5 ימים בערך... יש מצב זה בגלל הOC שעשיתי? אולי זה יותר מידיי עבור הכרטיס? יש לי מהירויות של 1450--550 אבל הOC בכלל מלפני חודש והבעיה התחילה רק בימים האחרונים..

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  24. אממ... קורה לפעמים שהשומר מסך מתחיל.. הוא פתאום נמרח כזה והמחשב לא מגיב. בCSS ב4-5 פעמים הראשונות שאני מפעיל אם לא יותר יש לי לאג ארוך והמחשב לא מגיב. עכשיו איך זה יכול להיות שיש לי 400 מגה זכרון בשימוש???.. ALT?CTRL?DELלא מציג משהו בסדר גודל כזה.. איזו תוכנה מציגה לי את כל הביצועים של המחשב?.. ולמה זה קורה?..

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by zone glide,

יש לי קשיח חיצוני שבגדול הגיע מחבר.. ולא מזוהה בכלל וגם מתקתק.. לא מזוהה גם בניהול הדיסקים.. וגם לא בתוכנות שחזור מידע כמו Minitool. רעיונות? חשבתי על האופציות של לפתוח אותו פיזית והתחלתי לנסות זאת, אבל נראה שאין מה לעשות יותר מדי... הבנתי שאפשר לנסות להחליף את לוח ה-PCB, ובגדול יש לי קשיח מאותו יצרן שהוא דומה לו אבל מסדרה אחרת... אז אני לא יודע בדיוק מה הטעם לנסות זאת. ללכת למעבדה פחות אידיאלי כי זה לא זול.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.