עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פתחתי פה אשכול לפני כמה שבועות על המחשב שעושה ריסטים פתאומיים, שמתי לב ש SAFE MODE הוא לא עושה אותם ולכן החלטתי שלא מדובר בבעיית חומרה ופירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט, כרטיס הקול שהוא בעצם On Board על הלוח שלי Asus P4S333-M לא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייבר שלו מהאתר של ASUS וזה פשוט לא הולך. או שהוא רושם לי The drivers for this device are not installed. (Code 28) או שאני עושה Reinstall לדרייבר והוא אומר ש The name is already in use as either a service name or a service display name. בקיצור סמטוכה. יש אור?[br]פורסם בתאריך: 30.06.2010 בשעה 20:38:38 טוב כנראה שמרפי החליט להתאכזר אליי והצלחתי לפתור את זה 5 דק' אחרי שכתבתי את ההודעה בפורום הבעייה היתה שהיתה כפילות בר…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  2. המחשב אומר שרק מעבד אחד זה פועל והמעבד שלי זה מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335‏, ‎1600 Mhz‏, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים לא משנה התבלבלתי נכון בתוכנה Everest Home Edition 2.20 איפו בודקים טמפרטורה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by tomerA,

יש לי בעיה שהמחשב לא עובר את שלב הBIOS ועושה צפצופים. המחשב מידי פעם כן עולה, אבל רוב הפעמים הוא פשוט לא עובר את שלב הBIOS. אפשר לראות בסרטון: כאן הבעיה היא בחומרה? אם כן, אפשר לדעת באיזה רכיב על ידי הרצת תוכנה כלשהיא?

4. Started by mabar,

שלום. מה העייינים :] אז ככה. יש לי מחשב בן בערך 3, קיבלתי אותו עם כרטיס טלוויזיה, והבעיה היא שאף פעם לא הצלחתי להפעיל אותו, גם לא לטלוויזיה עצמה עם כבל אנטנה, אלא גם לחיבר אליו DVD וכאלה. הבעיה היא שנראה שהמחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס. בהתחלה חשבתי שזה בגלל הXP, אבל גם אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 הכרטיס לא זוהה. גם אם אני מתקין את התוכנה והדרייבר שהגיעה עם המחשב, כשאני מנסה להיכנס אליה היא אומרת לי שלא נמצאת החומרה הנדרשת להפעלת התוכנה, והיא נסגרת. (התוכנה היא Hedy TV). זאת אומרת, המחשב מתעלם פשוט מהכרטיס. עכשיו מה שמוזר, כשהתעסקתי עם הכרטיס היום, הוא שחיברתי וניתקתי את הכרטיס, כן הרמקולים שלי השמיעו איזה קול שנגעתי בכרטיס, זאת אומרת, לדעתי, שיש השלכה של הכרטיס על הסאונד. אגב, …

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  5. יש לי לוח אם ASUS P6T DELUXE V2 ומעבד I920 קניתי את המחשב עם 3 זכרונות שכל זכרון אחד גיגה והכל עובד טוב ויפה הוספתי עוד שתי זכרונות של 4 גיגה כל אחד ועכשיו הבעיה המחשב קורא לי רק 7 גיגה 3 של גיגה ואחד של 4 לאומת ה cpu-z שמראה לי שיש לי 11 גיגה מה עושים כדי שיהיה לי 11 גיגה?? מה הבעיה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  6. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש. לוח אם מסוג GIGABYTE דגם H61M-S2V-B3 הכל עובד מצויין מלבד החיבור אודיו הקידמי במארז. בדקתי את החיבור בפנים והכל בסדר. אין שם מה להתבלבל כי המחבר יש לו רק כיוון אחד(מאחר וחסר פין באחת השורות ניתן לחבר רק בכיוון אחד) ניסיתי לבדוק האם קיימת איזושהי אופציית לשינוי בביוס גם זה לא. להארכתי נשאר רק הדרייבר. כמובן שהחיבור האחורי כן עובד. מצורפת תמונה של האפשריוית היחידות שתוכנת הדרייבר נותנת לשינוי. בשתי האפציות למעלה (אודיו) כשאני מסמן לא עוזר שום דבר. קשה לי להאמין שהצד השני של המחבר בתוך המארז זה שהולך לצד הקידמי, אותו בעצם גם לא רואים אפילו כששולפים את כל הפנל הקידמי, לא תקין. כמו כן החיבור USB הקידמי עובד . אנא עזרו לפתור תופעה …

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by ydob,

שלום רב ברשותי מסך asus mw221c אשר נמצא אצלי כ-5 שנים. בזמן האחרון המסך החל לרפרש את עצמו בזמנים לא מוגדרים והיום בין רגע, שינה את כלל התצוגה כמתואר בתמונות המצורפות. חשבתי שמדובר אולי בכבל הdvi ועל כן החלפתי אותו באחר אךהתצוגה נשארה כשהייתה. ניסיתי להשתמש גם בכבל vga אך גם זה לא עזר. אציין כי לא קיימים מגנטים בקרבת המסך. מה יכולה היות מקור הבעייה? האם יש סיכוי להציל את המסך? במידה וניתן לתקנו בתשלום, מה המחיר הנדרש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  8. Started by bazuka99,

שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  9. הי, מאז שרכשתי SSD אני חווה קפיאות ומסכים כחולים. לרוב זה קפיאות. הורדתי את התכנה BlueScreenView אך לרוע המזל אין לי אפילו ספריה שנקראת minidump משתמש בWndows 7 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by zwex35,

אהלן , ברצוני לעשות כרגע פרמוט , ואני לא יכול כי אני רוצה לעשות כמה דברים לפני.. א' - יש לי 250 ג'יגה במחשב , מחולקים לC + D , בשניהם יש לי חומרים מהווינדוסים הקודמים בגלל שעשיתי פירמוט לא טוב וסתם יש לי רק 30GB פנויים אחרי פירמוט..ברצוני לאחד את שניהם ככה שיהיה לי רק C והוא יהיה נקי מכל הדברים.. ב' - שהפרמוט ימחק הכל. עזרה ?? דחוף :s05: [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 23:54:30 עזרה משהו..? באמת שזה דחוף וחשוב לי לעשות את זה עוד היום..

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by BaR151,

שלום, יש לי בעיה במחשב שברגע שהשולחן עבודה עולה יש לי ריבועים על כל המסך ואחרי כמה שניות יש מסך שחור ונתקע ככה.. עכשיו אני לא יודע מה זה יכול להיות, כרטיס מסך או ספק כח. עכשיו בשביל לבדוק את זה אני החלפתי עם חבר שלי כרטיס מסך (יש לו אותו כרטיס מסך בדיוק) וכשאני שם את שלי אצלו גם לו בעיה וכשאני שם את שלו אצלי אין לי בעיה. אבל שלחתי את הכרטיס לבדיקה בחנות של היבואן ואמרו שהכרטיס מסך תקין. ובחנות שקניתי את המחשב הוא טוען שזה הספק. (אני לאיודע אם בגלל שיש לו אינטרס להרוויח כי על הספק אין לי אחריות=צריך לקנות חדש, ועל הכרטיס מסך יש לי אחריות) מה אתם חושבים שזה צריך להיות? הנתונים של המחשב: ATI HD 4870 512MB E8400 3.0GH.Z 4 גיגה ראם של קינגסטון וספק ג'ינדרי (לא מוכן אבל רשום 55…

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  12. Started by alonf29,

אהלן, אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש (בסביבות חצי שנה) ולפני שבועיים בערך הלך לו המאוורר. אחרי שהמאוורר הוחלף התחיל המחשב להכבות בפתאומיות (תוך כדי סתם שימוש באינטרנט). הדרך היחידה שאפשר להדליק אותו אחרי הכיבוי הפתאומי זה ניתוק שלו מהחשמל והחזרה (כמו שמאתחלים ממיר בטלוויזיה). אין למחשב בעיית טמפרטורה כעת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  13. אני מאוד מקווה שזאת באמת לא בעיה אלה הגדרות :-[ היום בערב קניתי לבסוף אחרי חיפושים מעמקים את הלוח של p5q pro turbo---- ASUS ומעבד E8400, עכשיו לבעיה : יש לי ארדיסק של טרה ושם כל הדברים שגיביתי מהמחשב הישן ( עם חיבור SATA ) בנוסף יש לי עוד ארדיסק (בחיבור IDE 160GB) ועוד אחד של (120GB SATA שעליו אני רוצה לשים את מערכת ההפעלה ) כאשר אני ניכנס לביוס הוא לא מזהה שני ארדיסקים (ויותר) ביחד . ניסיתי לחפש ברשת והדברים היחידים שמצאתי היו בהקשר של ICH10R SATA ו- AHCI mode . ניסיתי לשנות בביוס את ה- IDE ל-AHCI אבל לא היה שום שינוי משהו אולי יודע מה לעשות !!!!!! עזרה בבקשה!!!!!!! אני שובר את הראש תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. אני עושה תחלופה בין כמה מחשבים ומעביר מחשב לאבא שלי. תוך כדי לקחתי לוח Abit F-I90HD עם למארז HTPC ישן שלי, Coolermaster ATC-610. בעצם רק העברתי את הלוח בית, והחלפתי את הקירור של המעבד לאחד חדש של Arctic cooling Freezer בפרופיל נמוך. כל שאר החומרה נשארה זהה פרט לאמצעי האיחסון שהשתנו. אותו מעבד זיכרון וספק כח (אנמקס 400W ליברטי אגב). בזמן ההדלקה הראשונית היה קול של פיצוץ, והיה מן אור לבן שהתחיל להבהב באיטיות מתחת לאחד מחיבורי ה-USB על הלוח. כיבתי וניתקתי את ה-Front USB של המארז. הדלקתי מחדש, הרצתי Memtest ויצא תקין, התקנתי Windows 7 RC ונראה שאין בעיות. האור אגב לא חזר להבהב. נראה לי שמה שהתפוצץ היה לד כי האור שהיבהב היה כמו נורה חשופה.. אני מניח שחיברתי את החיבור USB הפוך …

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by oreinis,

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל כל פעם שאני מתחיל איזה משחק כבד המחשב שלי קורס. המפרט שלי: לוח אם- asus p6t מעבד- core i7 920 כרטיס מסך- bfg gtx 280 1gb זיכרונות- patriot 4gb 1333mhz cl7 ספק כח- apevia 680w דיסק קשיח- wd 500gb 7200rpm+wd 120gb 7200rpm

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  16. שלום חבר'ה. אני מרכיב כאן מחשב עם המפרט הבא: מעבד - CORE I5 750 לוח - GIGABYTE P55M-UD2 זכרונות - PATRIOT GAMING 4096MB CL9 - SECTOR5 : PGV34G1600ELK 1600Mhz כרטיס מסך - GAINWARD GTS250 1GB הארד דיסק - SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB ST3500418AS מארז + ספק - ANTEC NSK 4480II + ANTEC EARTHWATTS 380W אז הסיפור הוא כזה... בזמן צפיה בסרטים 1080P או במשחקים המחשב היה מקבל מסך כחול ואז המסך נכבה (המחשב המשיך לעבוד, לא שזה כ"כ משנה). כמובן שהוא לא עבר בהצלחה מבחני מאמץ וגם קיבלתי בהם את אותה התופעה... חשבתי לעצמי שאולי הספק חלש מדי כי הוא די גבולי למרות שקראתי בכמה פורומים בעולם שה250 עובד מצוין עם הספק הזה... אז לקחתי ספק 500W של סיסוניק - דגם ברונז, הלא מודולרי וגם …

17. אורח
    Started by אורח,

יש לי 260GTX ולפעמים כשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המשחק קופא וזה נותן לי ERROR של LiveKernelEvent. המחשב רץ על וינדוס 7 וכל הדרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  18. Started by Yair5d2,

בהעלאת המחשב כל הUSBיז עובדים כרגיל אבל שמתי לב שאחרי כמה זמן אם אני מחבר דיסק קשיח חיצוני / דיסק און קי זה לא מזהה ועובד ישר.. זה מעביר מתח והכל אבל הוא לא מזהה את זה במחשב...אבל המקלדת והעכבר שמחוברים גם לUSB ממשיכים לעבוד.. בכיבוי המחשב הוא פשוט נשאר על Shutting off הרבה זמן .. לא מדדתי בדיוק אני פשוט מאבד סבלנות ולוחץ ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה בשני הסעיפים פה ?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. שלום, מידי פעם המסך שלי כאילו נהיה שחור (הבעיה לא במסך) אני מאתחל את המחשב והכל חוזר להיות בסדר. אני עדיין שומע שהמחשב עובד אבל כאילו ניתקתי את המסך איך להתחיל לבדוק את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by at,

יש לי לוח אם של ABIT BD7II, בכללי אין לי בעיות איתו אבל יש לי כל זמן בעיות עם חיבורי USB אתמול חבר שלי שהעלה רעיון ורציתי שתגידו לי האם יכול להיות דבר כזה , ואיך מטפלים? אז ככה הלוח תומך בחיבור USB2 יש SP2 אז לא אמור להיות בעיה הקטע הוא שלאורך תקופה אני נתקל בבעיות זיהוי של מכשירים שמתחברים דרך ה-usb הם מזוהים ועובדים תקופה מסויימת אח"כ מפסיקים והאמת שכבר לא חוזרים לעבוד, לא ייחסתי לזה חשיבות חשבתי שזה בעיה של המכשירים עצמם כי הם גם הפסיקו לעבוד במחשבים אחרים. המקרה האחרון קרה לפני כחודש עם disk on key של 128MB שתומך ב USB2 תקלה דומה היו בקורא כרטיסים של CF ובעוד מקורא כרטיסים אחר של חבר שלי מחברה זהה. לעומת זאת כל משכירים שמבוססי USB1 ברוך השם לא עשו בעיות - מדפסת לייזר…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  21. שלומות, כידוע, יש לי P3 שעד היום הסתפק ב128MB SDRAM, לאחרונה (כשהבנתי שלא יהיה לי מחשב כ"כ מהר) החלטתי להוסיף לו עוד 128MB. למרבה הצער, הזמנתי מחיפה זכרון של SMSUNG, 128MB בעל 4 צ'יפים (כשמה שהיה לי זה מיקרון עם 8 צ'יפים) למרות שהזהירו אותי שאולי תהיה בעית תאימות- מסקנת המומחים הייתה שלא תהיה לי בעיה מכיון שהלוח (סוקט 370) VIA VT82C694X Apollo Pro133A מתאים גם לזכרונות 4 צ'יפים. אז מה שקרה הוא שדחפתי (במחיר שריטות, אני חייב לציין שהמארז של IBM פשוט גרוע) את הסטיק השני, הדלקתי את המחשב, בביוס- שמחה וצהלה! 256MB לא פחות ולא יותר, לאחר פרק זמן שנראה לי מהיר כברק (השפעה פסיכולוגית כאילו יש לי פי 2 זכרון) בורכתי ב"ברוך הבא" מהXP. הצרות החלו שניה אח"כ, הופיע לי …

22. OK חבר'ה, נראה לי שמדובר פה באיזו בעיה קטנה שפשוט עברה לי מעל הראש. חיברתי את את המחשב לטלוויזיה באמצעות ממיר Svideo ל-RCI, מה שפתר את בעיית התמונה. זו לא הייתה בעיה גדולה, אלא שעכשיו קצת הסתבכתי עם הסאונד . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם (Nforce 2) ומערכת רמקולים מסוג Cambridge sound works, כלומר 4.1. ניסיתי לחבר את כבלי ה-RCI ישר לכרטיס ומשם לטלוויזיה וניסיתי גם לחבר את הכבלים מהטלוויזיה לחיבור של הרמקולים, כלומר מהמחשב לסאב של הרמקולים ומשם לטלוויזיה, אבל גם זה לא הלך. יש לכם רעיון אחר?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  23. אם שוללים אפשרות של וירוס...

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  24. היי רציתי לוח טוב עבור OC וחשבתי ללכת על ASUS. שני הדגמים שהזכרתי בכותרת אמורים להיות טובים ומלאי פיצ'רים (טוב נו, אולי לא כמו ABIT אבל גם טובים) במפרט של הלוחות מצוין בצורה מאד ברורה שיש נעילת תדר ל AGP/PCI אבל בכל ההסברים על ה-BIOS לא רואים שום דבר כזה וגם לא מזכירים את זה. המסקנה שלי היא שאין למישהו יש את הלוחות האלה ויכול להרחיב על העניין הזה ? אני מאמין שבלי זה תהיה לי בעיה להשתמש בהתקני S-ATA כי ידוע שהם מאד רגישים לסטיות תדר מעבר למה שמוגדר במפרט שלהם. מחכה לתשובות שלכם GURI

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  25. יש לי לוח כזה http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm בדיסק של הדרייברים כתוב לי לגבי התקנת USB 2 שאני כבר אמצא דרייברים בעת עידכון הווינדווס שלי XP אז הווינדווס זיבה שיש חיבורים, אך בעידכון שלו, לא נמצא שום מנהל התקן, ולכן יש לי סימן שאלה צהוב על ההתקן USB 2 מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.