עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל פעם שאני מדליק את המחשב הנייד שלי הוא מודיע לי לפני הפעלת Windows בנוסח " S.M.A.R.T Warning in Hard Disk 0 " ומודיע לי לגבות את הכונן הקשיח. ב - Everest בשדה "reallocated sector count" של SMART כתוב לי : Status: Pre-Failure - Imminent loss of data is being predicted Threshold : 50 Value: 17 Worst: 17 Data: 990 עד כמה המצב קשה ? והאם יש דרך לתקן את המצב ? או שההארד דיסק אבוד ?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  2. במנהל משימות רשום לי הניצול הזיכרון הוא 80% וכל התוכניות סגורות מלבד הEXPLORER ICQ ו-YAHOO MESSENGER.... ואני שאני מפעיל רק אחד מהם זה עושה לי ת'"אל תשלח" וסוגר ת'תוכנה(כמובן).... דייומ!!!מה עושים במצב כזה? נ.ב יש לי מערכת הפעלה ויסטה(אם זה מוסיף משהו) תקסה אחים שלי.רק אל תבאסו..תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by etant1,

שלום לכולם.. קורה לי משהו מוזר ביותר, יש לי הרדיסק 2T והמחשב הפסיק לזהות אותו.. המחשב מזהה הרדיסקים אחרים וההרדיסק הזה זוהה לפני כן ע"י המחשב ומזוהה עכשיו ע"י מחשבים אחרים ... לפני זה קרה משהו גם מוזר, המחשב לא זיהה את ההרדיסק ואז החלפתי שקע USB והמחשב זיהה את ההרדיסק ועכשיו שום שקע USB לא מזהה את ההרדיסק,נשמע מסובך אז אפשט : מחשב A לא מזהה את הרדיסק B מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by eliXir,

Well, or my memory is lousy or my computer is just fucked up. I took my old cdrw and tried to connect it into my pc, now, I had connected the IDE ATAPI CONNECTOR to the regular cdrom, and the DC INPUT to such other electricity support. I got on my cdrw also: "F.GND", "RESERVED", "AUDIO OUT, R GND L", "CABLE SELET", "SLAVE", "MASTER". What have I done wrong? btw, when I connect it in my way the pc just crush. Answer me in hebrew if you can. thx in advance.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

המחשב שלי לא נדלק. היה לי מסך כחול לפני שזה התחיל ואז המחשב נכבה ומאז הוא לא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה שומעים את המאווררים אבל אפילו אין גישה לביוס. כלום. אין סיגל במסך. אני ממש נואש אני כותב מהמחשב של אח שלי... אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. תודה.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך הווינדוס בתוכנה של היצרן קיצר שמתי את הקובץ בתוכנה ולחצתי התחל עדכון אוקי חיכיתי המחשב נתקע כזה חיכיתי עוד 20 דקות חצי שעה עדיין לא משתנה כלום לחצתי על הכפתור של הריסט ולא הגיב לחצתי על כיבוי המחשב התכבה..לאחר דקה הדלקתי מחדש ולא היה כלום על המסך לא כתוב כלום אבל החשמל פיזית עובד כל המאווררים והאורות נדלקים והנורה של הלוח שמראה תקינות ואי תקינות של הלוח הייתה ירוקה מה שאומר שהלוח תקין..הוצאתי את הסוללה CMOS חיכיתי רבע שעה והחזרתי לא הלך למישו יש רעיון? שלחתי את המחשב לתיקון הם אמרו שיחליפו לי את הביוס..אבל אני רוצה לדעת מה עושים למקרה שפעם הבאה אני יתקל בתקלה כזאת אצלי או חבר

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  7. שלום לכל המשתמשים היקרים, איך אני מעיף את ההודעה המעצבנת הזאת? זה מחמם אותי!!!!!! היא קופצת לי כל פעם שהמחשב עולה..בדיוק לאחר עליית ווינדוס. זה לא בעיה באינטרנט - הבעיה היא שקופצת לי ההודעה הזאת כל הזמן שהווינדוס עולה, כלומר בדיוק לאחר שמסך ה"ברוך הבא" עלה. וזה מעצבן אותי. אני מעוניין להעיף את ההודעה הזאת! איפשהוא בווינדוס מוגדר להפעיל את הקובץ בהפעלת הווינדוס ואני לא מוצא איפה - אולי משהו יכול לעלות את הקובץ? אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by AvalonX,

יש לי משחק רשת כאשר אני יוצא ממנו באופן פתאומי הClient ממשיך לפעול ולא מאפשר לסגור אותו, איך אני סוגר אותו בכל זאת?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by Enable,

ב TASK MANAGER פתוח לי SVCHOST.EXE 11 פעמים חלק ב SYSTEM חלק ב NETWORK ולק ב LOCAL יש מצב שזה איזה וירוס או משהו?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  10. אממ אני מתקשה לחבר את שתי הכניסות האלה ללוח אם.. מישהו יכול לעזור? למארז יש כמה חוטים..: Mic Bias Mic GND L In L Out R In R Out ללוח אם יש את החיבורים האלה: Mic GND Front R Front L Rear R Rear L השאלה היא מה הולך למה?

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by yochze,

היי, יש לי מערכת מחשב לוח אם GIGABYTE-965P-S3 עם מעבד אינטל e6400 ו-2GB זיכרון. ספק כוח חדש של SUPERSONIC. המחשב נכבה לפני כמה שבועות ומאז לא נדלק. כשלוחצים על ON הוא נדלק לכמה שניות (מסך לא מספיק לעלות) ונכבה שוב.. ככה בלופ אינסופי. חשבתי שזה אולי הספק - החלפתי אותו וזה לא עזר. אחרי כן חשבתי שאולי המעבד מתחמם מהר מדי ולא מקבל מספיק קירור. החלפתי המשחה הטרמית, ניקיתי מאווררים, שאבתי אבק. אך גם זה - לא עזר. הסתכלתי על הלוח אם ולא ראיתי חלקים מנופחים או משהו בסגנון. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  12. שלום, יש לי כרטיס מסך של GeForce 2070 Super, של ג'יגבייט. קניתי לפני פחות משנה. היום במקרה פתחתי את המחשב לנקות מאבק ושמתי לב כשהמאוורים של הכרטיס מסך לא תמיד עובדים. לא יודע אם זה משהו בהגדרות בהדלקת המחשב הם עובדים, ואז מפסיקים. כשאני מריץ מחשב כבד, הם כן נכנסים לפעולה. אבל משום מה כשאני מריץ אדובי פרימייר ומנגן את הטיימליין הם לא מסתובבים. השתמשתי ב-TechPowerUp GPU-Z כדי לבדוק את המצב שם, אז צירפתי תמונות של המחשב בזמן פעולה רגילה ובזמן הרצת משחק. בדקתי חיבורים וכל זה, הכול במקום (לפי מה שראיתי). האם אני מספס פה משהו, האם זה בסדר שהם לא תמיד עובדים (מוזר שכשפרימייר עובד הם לא מסתובבים). אוסיף שמותקן לי UPS, שיש מצב עושה לי ב…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  13. שלום יש לי בעיה במחשב, יש לו 2 סימפטומים: 1) המחשב נתקע במהלך העבודה בכל 5-10 דקות, התמונה קופאת, הכל קופא והמקלדת אף קפוא ה(לא ניתן לשנות את נוריות המקשים). 2) רוב הסיכוים שהמחשב אינו נדלק, צריך לעשות ריסט בין 8-9 פםעמים עד שהוא נדלק. כלומר:: מדליקים אותו, ניתן לראות את הסידירות מההב, את המנורה של ההראד דיסק נדלקת, ואז הוא נתקע, הוא אינו מפעיל את המסך (המסך נשאר בהשהיה), המנורה של ההארד דיסק נשארת דלוקה, והמחשב קפוא, בלי לצפצף, בלי להשמיע רעשים של הדלקה. יש לציין שלפני כשנה נמס לי הלוח אם , מחימום יתר (מאוורר דפוק), קניתי חדש ומאז דאגתי שלא יתחמם. אמרו לי שזה יכול להיות הספק, האם זה נכון? בתודה, אייל

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  14. המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks compucase **** +hec 400w. אז ככה אני מרגיש שהמחשב קצת איטי.. למחשב לוקח זמן לעלות את המערכת הפעלה, כשאני מפעיל את המסנג'ר לוקח לו איזה 7 6-7 שניות להיפתח. אז בדקתי אם קיבלתי באמת את כל מה שהזמנתי וגיליתי שזה נכון, וגם בדקתי עם תוכנות כמו everest. קיצר השאלה שלי היא: האם ככה אמור להיות המחשב בגלל התדר שעון של המעבד(אני חושב שלא כי שמעתי שבקונרו התדר הוא לא הדבר הקובע) או שפשוט המערכת הפעלה שלי פגומה?? תודה לעוזרים. ד"א: התוצאה שלי ב pcmark05 היא 5450.- אם זה חשוב בכלל.

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  15. איכשהו....יש לי כוכב בשורת משימות שעובדות....וזה כל הזמן משגע שיתכן שנפגעתי מזיוף תוכנה. איך מעיפים את זה?.....

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by Systema,

לא יודע אם זה המקום לשאול.... אם לא תפנו אותי אבל המחשב שלי נקנה מP100- לא משהו אבל אין מה לעשות לא אני בחרתי אותו. מאז עברה שנה ואיזה 4 פירמוטים ומאז שמתי לב שמשחקים שעבדו מעולה אז- קורסים היום עם מסך כחול עם הרבה כתוב והדבר היחיד שנשאר הוא לעשות ריסט. המשחקקים שכן עובדים הם ביצועים נמוכים מאוד אפילו על ההגדרות הכי נמוכות... והטעינה לוקחת הרבה מאוד זמן (יכול להגיע ל2 דקות) ובכלל הביצועים של המחשב ירדו- וגם המאורר עושה רעש (בדקתי שזה המאורר)ואני לא יכול לנקות אותו כי יש רשת כזאת.. אולי צריך עוד פירמוט או שאולי בגלל שאני בקושי מנקה יש פגיעה באחד החלקים? פירמטתי לא מזמן ומאז בערך הכל התחיל...

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by VinDiesel,

זה קורה לי (אחרי בדיקות מעמיקות) כאשר אני מפעיל משחק ב SLI , המשחקים הם DEUS EX CRYSIS2 BATTLEFIELD 3 אך ורק משחקים שתומכים ב DIRECTX 11 וכאשר אני מכבה אופציה זו (ב SLI פועל) במשחק הכל עובד פיקס כאשר אני מכבה SLI הכל עובד פיקס גם עם DIRECTX 11 (בדקתי כל כרטיס לחוד) וכפי שידועה לחלקכם פה BATTLEFIELD 3 לא מאפשר לך לעשות שינויים בDIRECTX 11 הוא כמדומני תמיד פועל בלי אופציה לכבותו. יש לי מערכת חדשה לגמרי core i5 2500k asus p8z68-v gigabyte gtx 560 ti SLI antec 900w עד עכשיו מה עשיתי: החלפתי במקומות של הכרטיסים + בדיקה היקפית שלהם - לא עזר הוצאתי את הגישרון של הSLI בדקתי את הביצועים של כל כרטיס בלעדיו - הכל תקין ניסיתי כל דריבר אפשרי בין אם הוא חדש או אחד שכבר אף…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by The-Magician,

זה הדגם HP Pavilion dv61330ejהמחשב מגיע לווינדוס ומתי שכל התוכנות עולות הוא לא מפסיק לחשוב אני הרצתי נוד32 עשיתי סריקה מחקתי את כל מה שהוא מצא אח"כ הרצתי ווינדוס דיפנדר ואח"כ עשיתי איחוי לכונן, זה לא מסתדר לי אני צריך להעלות אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור מערכת אין לי מושג מה עשו במשב זה לא רק אני משתמש בו מה אפשר לעשות מבלי לפרמט?? **אגב, אני כותב עכשיו מהמחשב, כל פעם שאני רוצה להשתמש בו אני צריך להפעיל אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור**

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  19. המעבד חם 65 +- למרות שהוא פריסקוט הוא ממש חם אף פעם לא הגיע לכזה מצב ועוד בווינדוס ללא מאמץ יש מצב בגלל זה המחשב מרסטארט אני צריך עזרה בניתוח קובץ הדאמפ וגם המלצה לספק טוב עד 260 ככה 300 גג שיחזיק את המפרט שלי (הראשון שמופיע בצד) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by KRS1,

אוקייי אז ככה: לפני מספר ימים פירמטתי את כונן D: שלי (ההארד דיסק שלי בנפח של 40 ג'יגה מחולק ל- C ול-D)... לאחר הפירמוט עשיתי RESTART ואז קיבלתי הודעה על המסך אחרי ה SCANDISK ההתחלתי של הווינדוס: scandisk cannot read from the last cluster on drive D:. this cluster is either damaged, or your system is not configured properly. drive d may need to have logical block addressing (LBA) enabled to work properly, or its disk partition may be incorrectly marked asa a non LBA partition. data loss can occur if your lba setting or disk partition type for this drive is misconfigured. עכשיו בסוף כתוב לי: check your computer's bios setup utility... השאלה היא איפה אני מוצא את העזרים של הב…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  21. שלום, חייב עזרה בלהעביר את מערכת ההפעלה שלי לכונן השני KINGSTON SSD 240 GB זו היתה הפעם הראשונה שפירמטתי בעצמי את המחשב ולא נתן לי במהלך ההתקנה אפשרות לבחור ולבסוף תקין לי בכונן הראשי HDD ניתן להעביר ? תודה לכל מי שעונה!

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  22. Started by TripMan,

יש ברשותי מסך DELL 2209WA EIPS , ופתאום שמתי לב שעל המסך שלי ישנן נקודות כחולות ואדומות מרצדות על המסך, לא מעט נקודות(פיקסלים) כאלה. מה זו הבעיה הזו? המסך נרכש לפני שנה - אחריות ישנה ל-3 שנים. האם כבר מחר לפנות לתמיכה של DELL בדרישה להחליף? תודה

23. הרצאות מteched 2013 לניקוי וירוסים וטיפול בבעיות במחשב בעזרת sysinternals, מ mark russinovich של מיקרוסופט, מי שפיתח את הכלים של הsysinternals , pstools, ספר windows internals, ואחראי על פיתוח הליבה של azure, בקיצור מומחה לגבי כל מה שקורה בתוך הליבה של הווינדוס ואיך הוא עובד מבפנים License to Kill: Malware Hunting with the Sysinternals Tools http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/ATC-B308#fbid=5UKU9EztVnA Case of the Unexplained 2013: Windows Troubleshooting with Mark Russinovich http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/WCA-B306#fbid=5UKU9EztVnA אחרי זה אתם תבינו למה המחשב לא עובד טוב , למה בעיות קורות ואיך לטפל בהם בקלות ממליץ גם לקרוא א…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by גליטו,

קניתי מחשב חדש שעלה 3500 שקל בלי מסך והוא עובד לאט וזה מוזר וממש מבאס..ציפיתי שהוא יעבוד ממש מהר והו לא עובד יותר מהר ממחשב שקניתי לפני 4 שנים ב3000 שקל אולי אפילו יותר לאט !! נגיד אני מפעיל סרט ב-bs player ומעביר לאמצע זה נתקע לכמה שניות עד שזה עובד מה שלא היה קורה הרבה במחשב הקודם ופה זה קורה כמעט כול פעם.. תגידו לי אם זה אמור לקרות עם מפרט כזה : ספק כוח: ezcool led 12cmf500w real דיסק קשיח 500 gb seagate 32mb sata 2 כרטיס מסך:dvi hdcp/hdmi 9500gt 512mb pcie זכרון: 1g ddr2 800mhz mushkin *2 לוח אם : p5q pro p45 מעבד : q9400 core 2 quad גם הצורב שקבלתי עובד לאט: lg gh22ns dl sata שחור עד שהוא מוציא את הדיסק אני לא מגזים לפחות 10-15 שניות.. יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק מה ה…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  25. שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד,אני משתמש בWINDOWS 7,לא הייתה לי בעיה כזאת בעבר. הWINDOWS מזהה את הכונן תקליטורים במנהל ההתקנים אך אני לא מצליח להתקין אותו. גם כשהתקנתי DAEMON TOOLS לא הצלחתי ליצור כוננים וירטואליים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים