עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by עינב,

שלום אז ככה , יש לי בעיה של ריסטים במחשב, פשוט ממש עצמאית הוא עושה לי ריסטים כבר קרוב לחצי שנה , עכשיו זה לא וירוס ולא שום דבר הדומה לוירוס.. לי נראה שזה הכרטיס רשת .. יש לי כרטיס רשת של 3COM לפני שבוע היתה לי שוב בעיה של ריסט שהמחשב עלה שוב על הכרטיס רשת היה סימן שאלה והאינטרנט לא התחבר לי , באתי להסיר את הכרטיס ולהתקין שוב המחשב פתאום עשה לי שוב ריסט , בלי ששום דבר היה פתוח ... מה דעתכם.... ?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  2. יש לי לוח כזה http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm בדיסק של הדרייברים כתוב לי לגבי התקנת USB 2 שאני כבר אמצא דרייברים בעת עידכון הווינדווס שלי XP אז הווינדווס זיבה שיש חיבורים, אך בעידכון שלו, לא נמצא שום מנהל התקן, ולכן יש לי סימן שאלה צהוב על ההתקן USB 2 מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by menybo2,

קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך ati radeon 9200se יש לו יצאת TV רצית לדעת איך אפשר לראות טלווזיה במחשב??? אשמח לקבל תשובה בהקדם!

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  4. החלק הראשון עולה, לאט באופן מבהיל, כשלוחצים על המתג POWER, והדברים מתחילים להירשם, האותיות באנגלית נרשמות כאחת ל-שנייה וחצי בערך, וכך החלק הראשון לוקח עד 10 דק'! המחשב ישן, וזה קרה רק לאחר שהתקינו כרטיס מסך חדש של NVIDIA. שאר הדברים עובדים היטב, והבעיה חלה רק בזמן המסך הראשון בעט לחיצת כפתור הPOWER. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by bloodlion,

יש לי עכבר G7 של לוגיטק שמתחבר למחשב ב USB ומקלדת USB נגד מים. קניתי switch kvm של INTELLINET שבו שתי הכניסות PS2 ירוק וסגול. שמתי ממירים מ USB לכניסות הסטנדרטית מתאימים (ירוק וסגול) והמחשב לא מזהה את המקלדת והעכבר (אלא רק את המסך) האם מישהו יודע האם זה הגיוני ???? תודה לכל העוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by The-Magician,

זה הדגם HP Pavilion dv61330ejהמחשב מגיע לווינדוס ומתי שכל התוכנות עולות הוא לא מפסיק לחשוב אני הרצתי נוד32 עשיתי סריקה מחקתי את כל מה שהוא מצא אח"כ הרצתי ווינדוס דיפנדר ואח"כ עשיתי איחוי לכונן, זה לא מסתדר לי אני צריך להעלות אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור מערכת אין לי מושג מה עשו במשב זה לא רק אני משתמש בו מה אפשר לעשות מבלי לפרמט?? **אגב, אני כותב עכשיו מהמחשב, כל פעם שאני רוצה להשתמש בו אני צריך להפעיל אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור**

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by Nelo,

היי אז ככה: כשאני מפעיל את המחשב אני רואה הודעה בסגנון hardware monitor found an error, blah blah blah. עכשיו, כשאני נכנס לhardware monitor (בביוס) אני רואה שהV5+ מסומן באדום (הערך הוא משהו בין 4.40 ל4.70). אם אני מדלג על ההודעה ומגיע לווינדוס אז הוא נתקע אחרי בערך 20-15 שניות (כלום עוד לא עלה). כל זה קורה כשהFSB הוא 133. אם אני משנה את הFSB ל100 אז אין שום בעיה (הווינדוס עולה והכל פועל). למישהו יש מושג? מפרט: AMD 1.2ghz asus a7v-133 sdram 256 ספק ג'נרי (300W)

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  8. Started by gambitaw,

יש לי צורב DVD של NEC שקניתי לפני כחצי שנה. בכמה חודשים האחרונים קורה שמדי פעם הוא מפסיק לזהות דיסקים וקורא אותם כ blank. אחרי ריסטרט של המחשב, הכונן שוב מזהה את הדיסקים. רק לציון, המחשב שלי הוא מארז atx השוכב במאוזן. עשיתי עידכון firmware וניקיון עם לחץ אוויר (מבחוץ, בלי לפרק). לא עזר. רעיונות?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  9. שלום חברים, יש לי לפטופ של HP מדגם: Pavilion dv6700 Notebook וכרטיס מסך מדגם: NVIDIA GeForce 8400M GS מערכת הפעלה: win7 ultimate 32 bit הלפטופ מחובר למסך LED של סוני דגם ex520 בעזרת כבל HDMI, כבר כמעט חודש כאשר עד לפני מס' ימים הכל עבד בצורה נהדרת. כמו כן הלפטופ מחובר למסך lcd בעזרת חיבור VGA פשוט (ללפטופ אין כניסת DVI), מסך ה lcd הינו המסך הראשי ואיתו משתמשים בלפטופ. כאמור עד לפני מס' ימים ניתן היה לעבור בטלוויזיה לחיבור HDMI המתאים, ובמחשב ב screen resolution לעבור למסך הטלוויזיה ואז היה ניתן לצפות בתכנים בטלוויזיה. כעת כשעושים את המעבר המסך של הטלוויזיה נשאר שחור, אפילו סאונד לא עובר. עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור ה hdmi מהטלוויזיה לממיר הוט, תקין - כלומר הכבל תקין. ה…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  10. Started by elyaz,

שלום אני משחק Jagged alliance 2 (משחק ישן מ99) בזמן המשחק המחשב מתחמם מאוד המפרט: Lenovo Thinkbook i5 G2 16GB RAM אין כרטיס מסך (יש את הגנרי Intel Iris Xe) יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל על ההתחממות? תודה

11. Started by Begotten,

יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ולאחרונה הוא מרעיש מאוד. אני לא יכול לדעת בוודאות שהרעש מגיע מהספק, אך כאשר פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב זה נשמע לי שהרעש מגיע מכיוון הספק. מה שמוזר זה שלא מדובר במשהו קבוע, למשל עכשיו הדלקתי את המחשב והוא לא מרעיש, אבל לפני כן הייתי צריך להדליק ולכבות אותו פעמיים שבהן הוא רעש כבר מהפעלתו. אני לא חושב שמדובר בבעיה שהספק לא מצליח להחזיק את המערכת כי כפי שכתבתי, יש לי את המחשב כבר שלוש שנים. בכ"מ הנה המפרט: מעבד intel core i-5 750 לוח אם gigabyte GA-P55M-UD2 כ.מסך Club3D ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 מארז NZXT Zero 2 ספק כוח Chieftec A-135 650W קרור המעבד CoolerMaster Hyper TX3 הבאתי את הפרטים שלדעתי עשויים להיות קשורים איכשהו לבעיה. תודה רבה…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by iMeash,

היי, אני מנסה להפעיל TPM 2.0 דרך הביוס וכשאני עושה את זה המערכת הפעלה לא עולה ואני נזרק שוב לביוס. מעבד - ryzen 5 3600 לוח אם - B450 AORUS M עקבתי אחרי הסרטון הזה בכדי להפעיל ואחרי שעשיתי הגדרות כמוהו הווינדוס לא עלה לי. החזרתי את ההגדרות לקדמותן לבינתיים והווינדוס חזר לעלות, אך הבעיה שלי לא נפתרה למישהו יש רעיון?

13. Started by מאיר פלג,

אהלן . אתמול ביצעתי פירמוט מלא למחשב יש לי מחשב עם ווידנוס 7 64 BIT התקנתי כרטיס מסך ואת רוב הדרייבים עשיתי עידכוני מערכת של הווינדוס והכל עודכן בהצלחה למרות זאת הורדתי מהאיטנרנט דרייבר לכרטיס קול והוא הותקן גם בהצלחה לשם מה אני מפעיל את הבוקוסות ואין מוסיקה אך זה ייתכן <?! מה לא בסדר פה ? כל הכבלים בסדר גמור לדעתי לא התקנתי טוב את הכרטיס קול הכרטיס קול שלי הוא : אני מחפש את ההתקנה של זהL: Audio Adapter: C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device יש לי כרטיס קול חיצוני תמונה :

14. שלום לכולם אז כמו שאמרתי קיבלתי מחשב : P3 500 CELERON ASUS CUV4X אלה הדברים החשובים... כשאני מפעיל אותו המחשב מתחיל להשמיע קולות מחרידים כאלה(צפצופים משונים) ואז הקולות הופכים לציפצוף אחד גדול והמחשב נתקע, מאחר ואני לא מכיר את הלוח אם אין לי מושג מה הציפצוף אומר... ניסיתי להחליף : זיכרון,מעבד,כרטיס מסך,כרטיס קול, אך שום דבר לא עזר. למישהו יש מושג מה הבעיה? אולי הלוח? אבל אין לי את האפשרות לבדוק את הלוח, מה גם שעל הלוח אם יש איזה רכיב כזה (ברח לי השם) יש בו מספרים מ 1 עד 9 ומתגים כאלה שאפשר לשחק איתם, אז חשבתי שאולי יש בעיה בהגדרות של הרכיב הזה... למישה יש מושג מה צריך להיות בהגדרות של השבב הזה? מקווה שתעזרו לי, אני יעלה תמונה של הצ'יפ הזה בקרוב. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  15. שלום בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע לי והתחילו להופיע מסכים כחולים בדקתי WHO CRASHED וזה מה שיצא On Thu 05/05/2011 15:48:17 GMT your computer crashed crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini050511-01.dmp This was probably caused by the following module: nv4_disp.dll (nv4_disp+0x2446BE) Bugcheck code: 0x1000008E (0xFFFFFFFFE0000001, 0xFFFFFFFFB8430925, 0xFFFFFFFFB2A68704, 0x0) Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M file path: C:\WINDOWS\system32\nv4_disp.dll product: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 Bug check description: This indic…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  16. Started by -ox-,

שמתי לב שהמאורר על הכטיס מסך הפסיק לעבוד, עכשיו אני מפחד להפעיל משחקים או דברים עם גרפיקה מחשש שהוא ישרף. בדקתי את המאורר וזה לא נראה לי בעית אבק כי היא מסתובב בחופשיות שאני מזיז אותו ואין טעם לשמן אותו. למישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by The-Magician,

יש לי בעיה במחשב, המחשב מסרב לעלות לווינדוס יש לי מסך כחול כזה אבל אין לי הודעת שגיאה הגירסא של הווינדוס היא Windows 7 Ultimate אני כרגע כותב מהמחשב אבל במצב בטוח

18. Started by NIRHA,

היי פתחתי את המחשב על מנת לנקות אותו לאחר שחיברתי הכל חזרה, הוא נידלק, מתחיל רגיל ואז אחרי 15 שניות בערך פתאום נכבה פתאום. מה לעשות ?????

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  19. שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Twintech NVidia GeForce 9600 GT 1000MB. המערכת הפעלה שהתקנתי היא Windows 7 עם הדרייברים הכי חדשים. ועכשיו כל כמה זמן מופיעים קישקושים מוזרים על המסך ולפעמים כל המסך מתמלא בהם ואז הכל נתקע או נתקע ואז מפעיל מחדש את המחשב. המחשב הוא Core i7 920 עם 6G זיכרון. עכשיו גם נכנסתי במקרה לפוטושופ והוא הציג לי הודעה שאינו מזהה את סוג ה- GPU שמותקן. מישהו ניתקל בבעיה דומה? יש עצות? אנא הושיעו! מצורף צילום של המסך עם הקישקושים - היה קשה לצלם כי הם גם מהבהבים. תודה רבה מיכאל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by kaparakidd,

היי חברה אני מחפש הרבה באינטרנט ורואה אנשים שמצליחים יש לי מחשב Dell Inspiron 15 7559ש ואנשים מחברים אליו EVO 970 עכשיו לי הוא לא עולה בכלל ואני משתגע כבר מה אני לא עושה בסדר

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by B.D.B,

[ltr]I have an M$ sidewinder joystick (non-FF) and an M$ sidewinder FF wheel, both the gameport (15 pin D type) version. now I have an O/B AC97 and a Creative Live. the first problem is that I can't have both the joystick and the wheel connected at the same time, windows doesn't add the second device that's connected, but it does show in the hardware maneger (see pic). the second problem, which is a bit less important is that I don't have the static resistance and return to center force feedback that windows creates on the creative gameport. [/ltr]

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by river,

שלום יש לי לוח אם דגם P5Q PRO של ASUS עם כרטיס קול מובנה Realtek ALC1200 הבעיה במשחקים שהסאונד לעיתים נעלם ל-20 שניות וחוזר . הורדתי דרייבר עדכני והתקנתי אבל הבעיה ממשיכה . מה אפשר לעשות ? :-\ תודה..

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by danisrael,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. מנסה להתקין מהusb וינדווס על מחשב חדש עם לינוקס ובביוס המחשב לא מזהה את הusb. לא מאפשר בboot options לבחור את הusb. מה עושים? ציטוט ערוך

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  24. Started by אריק פרלס,

אתמול הרכבתי מחשב חדש. אך אני לא מצליח להתקין ווינדוס. כאילו ההתקנה עברה אבל כשאני מוציא את הבוט usb המחשב כתוב להכניס בוט. )ואם אני לא מוציאאז ההתקנה מתחילה מחדש.( אני חושב שאולי זה בעיה בכונן ssd m.2 mvne של סמסונג? לוח אם הוא x570 aorus elite. ביוס מעודכן. יש למישו מושג מה אני עושה עכשיו? מי אהב? 0

• 5 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים