תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני זמן מה שהמחשב עלה לWindows הופיעה לי הודעה של שגיאת lsass ולאחר מכן המחשב התכבה. ניסיתי לפרמט את המחשב\להתקין מחדש את הwindows דרך ההתקנה הרגילה (bootable cd) אך ללא הצלחה כיוון שזה הגיע לשלב מסויים (אחרי ה starting windows) ונכבה המחשב, העברתי את ההארד דיסק שלי למחשב אחר ודרכו התקנתי את הwindows - הפעם בהצלחה לאחר שהעברתי את ההארד דיסק למחשב שלי הwindows עלה ,הגיע למצב שאני רואה את הdesktop אך לאחר כ-2 דקות של שימוש המחשב שוב נכבה. השאלה היא כזאת - לפני שאני מחליף את הספק שלי, ישנה אפשרות אחרת שגורמת למחשב שלי להתכבות מעצמו?.. קראתי שנית את חוקי הפורום - אנא התעלמו מהודעה זו.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
היי אנשים , יש ברשותי לוח אם של MSI k8neo 939 יש בו 2 כרטיסי רשת מובנים. עד היום (בחצי שנה האחרונה) לא היתה לי אף פעם בעיה איתם. שניהם עבדו. משום מה עכשיו , אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (Xp pro) המחשב מזהה לי רק 2 חיבורים בכרטיסי רשת. 1934 ואת הכרטיס רשת (שדרכו אני מחובר לאינטרנט) עד היום , זה היו לי 3 , 1934 , ו2 כרטיסי רשת. שאחד מהם , שימש לרשת ביתית. נכנסתי ל Device manager וראיתי שם Ethernet Controller שהוא לא מותקן כראוי ... אז ניסיתי להתקין את הדרייברים של Nvidia שהורדתי מכאן , גירסא 6.66 אני חושב... וגם את 6.39 זה מתקין , והכל סבבה. אבל עדיין ה ethernet controller מסומן לי בסימן קריאה... ניסיתי לעשות לו Update driver , כיוונתי אותו לספריה של הדרייבר של הר…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
טוב אז היה לי בעיה במחשב שהוא לא נדלק ... אז הוצאתי את המעבד וראיתי שהפינים קצת עקומים. אז סידרתי את כל הפינים אבל אחד היה ממש עקום אז ניסיתי לסדר והוא נקרא אז חסר לי פין אחד. הפעלתי את המחשב ועבד טוב אבל אני אל בטוח אם כדאי להמשיך להדליק את המחשב זה מסוכן שחסר פין? אם כם מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לפעמים בזמן עבודה לפעמים שהוא ב STAND BY, המחשב פשוט קופא, עם שני HD שונים גם עם XP וגם עם 7. כנראה מדובר בבעיית חומרה, מאחר וזה קורה עם שני דסקים שונים ושתי מערכות הפעלה שונות יש למישהו רעיון ? תודה למתייחסים סטיק זכרון דפוק
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אוקיי,לא בטוח שזה דווקא מתאים לפורום הזה אך ננסה.. הusb שהיה בתוך הכונן השתחרר ונפל פנימה לתוך הכונן,הוא שימש כשקע חיבור לכבל שאותו חיברתי למחשב. אמנם בעיה מכנית וככל הנראה לא רצינית,עדיין רציתי להתעניין אם מישו נתקל בבעיה כזאת והאם שווה ללכת לברר לגבי תיקון או שפשוט לנסות לפתוח את הכונן ולנסות לחבר את הusb בעצמי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את הלוח אם שלי במערכת ל-Asus P3V4X (מבוסס על ערכת השבבים Via Apollo 133A Pro), את הלוח אם רכשתי יד שנייה מאיזה בחור (תאריך ייצור, אוקטובר 2000 כמדומני). יש לי את הלוח כחודש ומאז נתקלתי בבעייה מוזרה, השעון יכול לעבוד בסדר גמור מספר ימים ואז סתם כך הוא מתחיל לפגר בזמן ולהציג שעות לא נכונות, לפעמים ראיתי שהוא נכנס ללופ למשל, חוזר על עצמו מ-9:00 עד 10:00 כמה פעמים ברצף. כאשר אני נכנס להגדרות השעון בביוס אני שם לב שהשניות עומדות על אפס (XX:XX:00). אם אני מכבה את המחשב כשאני מאתחל ומדליק אותו זה בדרך כלל מסתדר. יתרה מזאת, אם אני מנסה לכבות דרך חלונות המחשב נתקע ולא כבה אוטומטית, אם אני משחק קצת בחוט של ה- POWER (החוט שמחובר לכפתור הפעלה ומגיע לחיבור שעל הלוח אם) …
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן. בלוח שבו כרטיס קול און-בורד , לאן אני מחבר את כבל הסאונד שיוצא מהסידירום ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. אספר את העובדות ואשמח לקבל משהו מנסיונכם: במחשב P4 לוח אם של אסוס (לא זוכר כרגע דגם) נשרף הספק. החלפתי לספק - אמנם לא הכי יקר, אבל כזה שמחירו 150 ש"ח עם אחריות. לא עבר שבוע וגם זה נשרף. כשבאתי להחליף שמתי לב שאני ממש מתחשמל מנגיעה במארז ובעיקר בברגים (החיצוניים) שלו. הנחתי שבאמת הבעיה בספק והרכבתי שוב חדש - הכל עובד כשורה - אלא ששוב אני ממש מרגיש שאני מתחשמל. שמתי לב שיש עומס אדיר של מוצרי חשמל על השקע שבקיר. מה יכולה להיות הסיבה לשריפה ולהתחשמלות ? האם זה קשור לדעתכם ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כשאני משחק בפוטבול מנג'ר יש לי כל כמה זמן Runtime Error, וכשאני מסתכל על הCPU של המשחק זה קופץ ל1.6 ג'יגה כשזה קורה(יש לי 2 ג'יגה ). ניסיתי המון פתרונות באינטרנט ואף אחד לא עוזר, ולפי ההיגיון אני צריך זיכרון חדש של 4 ג'יגה, סיפור של 100 שקל. זה אמור לפתור את הבעיה? תמונה של הארור:
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איכשהו....יש לי כוכב בשורת משימות שעובדות....וזה כל הזמן משגע שיתכן שנפגעתי מזיוף תוכנה. איך מעיפים את זה?.....
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
החלק הראשון עולה, לאט באופן מבהיל, כשלוחצים על המתג POWER, והדברים מתחילים להירשם, האותיות באנגלית נרשמות כאחת ל-שנייה וחצי בערך, וכך החלק הראשון לוקח עד 10 דק'! המחשב ישן, וזה קרה רק לאחר שהתקינו כרטיס מסך חדש של NVIDIA. שאר הדברים עובדים היטב, והבעיה חלה רק בזמן המסך הראשון בעט לחיצת כפתור הPOWER. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אתחיל לפרט את הבעיה.. בבית ישנם 2 מחשבים וכמה טלפונים ניידים שמחוברים לראוטר. המחשב הנייד שבו אני משתמש בו הבעיה הוא רץ על WIN 7 , ברגע שיש עומס במחשב, כמו הורדה של מספר רב של מידע (סביב ה 3 GB), הכרטיס רשת מאבד קשר עם הראוטר (החיבור הוא ב WIFI). זאת למרות שכאשר אני בודק בחיבורי רשת כתוב לי שיש חיבור לרשת, אך אין חיבור לאינטרנט. כאשר אני מנסה לעשות פינג לראוטר אין תשובה, כלומר זה אומר שתכלס אין בכלל רשת. הדרך היחידה שאני מצליח להחזיר את האינטרנט היא הפעלה מחדשה, או ניתוק פיזי (כפתור בלאפ טוב לניתוק הכרטיס רשת) וניתוק הכרטיס במנהל התקנים והחזרתו. המחשב עבר פירמוט לפני כשבועיים. אשמח לפתרונות , לפני שאצטרך לפרמט מחדש. תודה!
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
זה הדגם HP Pavilion dv61330ejהמחשב מגיע לווינדוס ומתי שכל התוכנות עולות הוא לא מפסיק לחשוב אני הרצתי נוד32 עשיתי סריקה מחקתי את כל מה שהוא מצא אח"כ הרצתי ווינדוס דיפנדר ואח"כ עשיתי איחוי לכונן, זה לא מסתדר לי אני צריך להעלות אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור מערכת אין לי מושג מה עשו במשב זה לא רק אני משתמש בו מה אפשר לעשות מבלי לפרמט?? **אגב, אני כותב עכשיו מהמחשב, כל פעם שאני רוצה להשתמש בו אני צריך להפעיל אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור**
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המעבד חם 65 +- למרות שהוא פריסקוט הוא ממש חם אף פעם לא הגיע לכזה מצב ועוד בווינדוס ללא מאמץ יש מצב בגלל זה המחשב מרסטארט אני צריך עזרה בניתוח קובץ הדאמפ וגם המלצה לספק טוב עד 260 ככה 300 גג שיחזיק את המפרט שלי (הראשון שמופיע בצד) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ברשותי נישא חדש SONY VAIO SZ340P אשר נרכש בארה"ב, תוכנת ההפעלה המקורית הייתה XP פרופשונל, עקב בעיות וירוס המחשב פורמט והותקנה עליו מערכת ההפעלה VISTA ביזנס מערכת ההפעלה זיהתה את כל החומרה במהלך ההתקנה ולא נדרשו דרייברים כדי להשלים את ההתקנה, הבעיות שנוצרו לאחר ההתקנה ושאיני מצליח לפתור אותן הן: במחשב יש מקש function אשר בשילוב מקשי ה-F מאפשר פונקציות כמו VOLUME או בהירות מסך, פונקציות אלה לא פועלות וכל נסיונותי להוריד דרייברים מאתר SONY לא הואילו, מישהו יכול לעזור לי?. בעיה מוזרה נוספת, ה VISTA באנגלית, התקנתי פונטים בעיברית, בתחילה הכל היה בסדר עם הפונטים, אולם לאחר הורדת עדכונים מאתר MICROSOFT נוצרה בעיה מוזרה, כשאני כותב במסנג'ר או באופיס או בשורת הכתובות באקספלורר הפו…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלפתי ספק , וכבר כמה זמן בשעות אקראיות המחשב עושה ריסט האם הספק בעייתי ולהחליפו ? הספק seasonic 500 oem
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
לא שיניתי דבר ספציפי שלאחריו הופיעה הבעיה. הוא פשוט מדי פעם מחליט להכבות ולהידלק מחדש. לא התקנתי שום דבר חדש, סרקתי וירוסים וביצעתי scan disk, אם זה קשור בכלל... יש למישהו הצעות בנוגע למקור הבעייה או דרכי פיתרון כלשהן ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
לי יש במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח כך שאין לו כניסה לרכיבים כמו הגה וSIDEWINDER שלהם יש חיבור של פינים ולא USB עלה לי הרעיון של התקנת עוד כרטיס קול (משומש כמובן) שיש לו חיבור פינים אבל אני לא יודע אם זה יגרום לבעיות בAUDIO כי אף פעם לא ניסיתי להפעיל שני כרטיסי קול בו זמנית.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק SATA2 160GB של WD וחיברתי אותו למחשב (המפרט בצד), חיברתי את הכבל האדום הדק הזה, וחיבור למולקס של הספק. הדלקתי את המחשב אבל הוא לא מזהה אותו. זה פעם ראשונה שאני מרכיב איזהשהוא חלק במחשב ( ) .... אמרו לי שהמחשב אמור לזהות אותו לבד אבל אני לא רואה שום כונן שהתווסף במחשב שלי. מה עושים?? בקשה אני צריך עזרה דחוף כי היום אני הולך לחנות הזאתי שקניתי ממנה את הארדיסק. עריכה: טוב, הצלחתי להגיע לארדיסק דרך ניהול מחשב>ניהול דיסקים. וראיתי שם את הכונן. הגדרתי אותו, וקבעתי לו אות. ועכשיו הוא רושם שאני צריך לעשות לו אתחול, מה זה בדיוק? זה רק מגדיר באיזה מערכת קבצים הוא השתמש? (NTFS או FAT). ועוד שאלה- מה ההבדל בין מחיצה ראשית,מחיצה מורחבת,כונן לוגי וכל הסוגים האלה? ואיך…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום כולם... פירמטתי לחבר שלי אתמול ת'מחשב.. ולנפי זה הוא אמר שיש לו הכל..(הוא לא ממש מבין) הקיצר.. אני מחפש לו אולי שעה שלמה כבר דרייברים ל-USB ומצאתי הרבה אתרים אבל כולם אומרים לעדכן מה-Windows Update הבעיה היא שהמודם שלו מחובר ב-USB ואני צריך להתקין את ה-USB אז זאת הבעיה.. מישהו יכול לעזור? תודה ד.א באתר יש 3 דרייברים ללוח Chipset Audio and USB 2.0 כרטיס קול שלו כבר מותקן אולי אם אני יתקין את ה-Chipset זה יעבוד?... תודה צ'יקו...
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום, למישהו אולי יש מחשב נייד מסדרת HP ProBook שבור מסדרת G1 או G2 שהוא מוכן למכור בשביל חלקי חילוף? פשוט למחשב שלי נשבר השקע טעינה. אפשר להזמין מחו"ל פשוט ייקח קצת זמן עד שיגיע אז בינתיים אני מנסה גם פה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן . אתמול ביצעתי פירמוט מלא למחשב יש לי מחשב עם ווידנוס 7 64 BIT התקנתי כרטיס מסך ואת רוב הדרייבים עשיתי עידכוני מערכת של הווינדוס והכל עודכן בהצלחה למרות זאת הורדתי מהאיטנרנט דרייבר לכרטיס קול והוא הותקן גם בהצלחה לשם מה אני מפעיל את הבוקוסות ואין מוסיקה אך זה ייתכן <?! מה לא בסדר פה ? כל הכבלים בסדר גמור לדעתי לא התקנתי טוב את הכרטיס קול הכרטיס קול שלי הוא : אני מחפש את ההתקנה של זהL: Audio Adapter: C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device יש לי כרטיס קול חיצוני תמונה :
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
באתחול של המחשב הוא מצפצף ומראה CHECKSUM BIOS ERROR ורושם שגיאה עם כונן A ניסיתי להוציא תסוללה של הביוס לנתק תחוטים של הFLOPPY והבעיה לא נפתרה פלייז עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-