תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום . היום המחשב התחיל להתחרפן כל כמה זמן (משהו כמו כל שעה חצי שעה) המחשב נתקע ורק ריסט עוזר . כשהמחשב נתקע שומעים מהרמקולים מין רעש כמו גרררררררררררררר ואז חייבים לעשות ריסט. כמובן שזה לא עוזר לכם . איזה בדיקות צריך לעשות ? וממה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן. כבר כמה ימים שבכל הדלקה מגיע המסך של בדיקת דיסק - עם האחוזים שרצים, ורק לאחר מכן עולה הווינדוס. לא משנה אם נתתי לו לסיים את הבדיקה או שדילגתי עליה, תמיד בהדלקה הבאה מתבצעת שוב בדיקה. האם זה סימן שההרדיסק נדפק או שזה בכלל קשור לווינדוס? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי את המערכת E8400 ASUS P5QL-E OCZ 2X2 REAPER HFP 1066 HD 1T W.D ATI HD4670 שמתפקדת כHTPC המחשב חדש הורכב לפני כשבועיים ומאז יש בעיה קבועה של נפילות הותקנו דרייברים הכי מעודכנים כדי להסיר ספק,טוב אז ככה לאחר ההרכבה התקנתי XP שעבד עד התקנת כל הדרייברים והתוכנות ולאחר RESTART מתוכנן הוא מגיע מצב LOGIN מקפיץ את העכבר לצד שמאל עליון של המסך ועושה ריסטרט המצב חוזר בלופ קבוע ולא מפסיק. עשיתי ניסיון וומצב בטוח ניתן לעבוד אז סגרתי את כל הסרביסים כדי לעלות אותו נקי ועדין הבעיה לא נפתרה המחשב וXP לא הולך,אז עברנו לויסטה לעשות ניסיון. עם ויסטה המחשב עובד יפה מאוד נותן לשחק משחקים ברזולוציה מקס' עד שמגיעה הבעיה. הדבר התחיל במשחקים שהמחשב היה מאבד סיגנל ועושה ריסטרסים לאחר כמה ד…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק בלילה (כרגיל) וכשהתעוררתי היה מסך שחור שבו כתוב: A Disk error occurred Press ctrl+alt+del to restart אני עושה את זה והמחשב מתחיל מחדש.. הכל טוב ויפה עד שהוא אמור לטעון את הWINDOWS וההודעה הזו מופיעה שוב... מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום , זאת לא הפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת ואני די בטוח שזה קשור באיזה שהיא דרך לצורב עצמו. אתמול קניתי sims 3 במדיה גיים (לאיזה פקק נכנסתי בדרך החוצה מתל אביב) ורק היום בבוקר היתה לי הזדמנות להתקין אותו. אני מתקין את המשחק וכל כמה שניות קופץ לי חלון שאומר שיש לי בעיות CRC בקובץ. כמו שצינתי זה הפעם השניה שזה קורה לי. לחצתי על retry ובאיזה שהיא נקודה הם כבר הודיע לי שהמצב אבוד ולחצתי על ignore עד שבכלל ביטלתי את ההתקנה. אני די בטוח שזה איך שהוא קשור למחשב שלי כי זה כבר קרה לי בעבר עם fallout3 הדרך שתיקנתי את זה היתה להתקין את זה עם ignore ואז ללכת למחשב של ההורים של אשתי ששם יש צורב של LG , להתקין את המשחק בלי שום בעיה ואז להעתיק את הקבצים התקינים ל DOK ולהעתיק אותם מ…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת המחשב פשוט נתקע כל רגע, בכל לחיצה על העכבר , כפתור במקלדת וכו' הוא פשוט "חושב" משהו כמו דקה ואז חוזר לעצמו לפעמים יש כמה דקות שהוא מתפקד נורמלי ואז שוב חוזר לו השיגעון הזה...ובנתיים אני מאבד את השפיות... בעבר זה היה קורה רק כשהייתי מכניס דיסק לכונן DVD (אם מישהו יכול להסביר לי למה זה יהיה נחמד) בדקתי את הזכרונות והם תקינים... השאלה היא אם הספק כוח הלך או שזה הלוח/מעבד. בנוסף המסילה של 3.3V בספק (שאין לי מושג למה היא נועדה) קופצת בין 3.3 ל-2.8 זה טווח סביר או שזה מוגזם? יכול להיות שהבעיה נובעת מזה? הטמפרטורות תקינות...דרך אגב.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אוקיי הבעיה היא במחשב של ההורים שלי: בעת פתיחת המחשב המחשב נתקע כל הזמן ולעיתים ממש קרובות מופיע מסך שחור לכמה שניות,עד שלבסוף מופיע המסך הכחול. כל עזרה מסוג שהיא תתקבל בברכה,תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. אתמול ניסיתי כרגיל להיכנס למשחק [Need for Speed החדש, לצורך העניין], אבל במקום לעבוד כרגיל, עם טעינת המשחק, המסך הופך לשחור, הסאונד "נתקע", והמסך מגיב כאילו אין OUTPUT מהמחשב. הפתרון היחיד במצב הזה הוא לאתחל את המחשב. ניסיתי כל מיני דברים - עדכון דרייברים [למרות שהיה לי כבר הכי מעודכן], SYSTEM RESTORE.. כלום לא עבד. ניסיתי להשתמש בDXDIAG, וכל הבדיקות הראו שהכל בסדר. אני חושש שזוהי בעיה בחומרה - אבל אני לא מצליח להצביע עליה. שמעתי דברים כמו "אולי זה הספק?", אבל הספק החזיק את המערכת [הדיי חדשה] במשך 3 שבועות בלי בעייה - לא מבין למה שפתאום משהו ישתנה. בדקי, והטמפ' של המחשב בסדר גמור. יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? זה נהיה מתסכל! פרטי המערכת שלי: 7400e dual core in…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב, הוא לא מעלה לי את המקלדת בקטע של הכניסה לביוס, ומעלה אותו רק לאחר מכן, כשהווינדוס עולה.. ולכן אני לא יכול להיכנס לווינדוס.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול לאחר שסיימתי להוריד מספר דברים מהמיול החלטתי לכבות את המחשב לאחר תקופה לא קצרה בה הוא נשאר דלוק. היום בבוקר כאשר ניסיתי להדליק את המחשב קרה דבר מוזר מאוד. לקח למחשב בסביבות 10 דקות להטען עד שהוא הגיע למסך הדסקטופ ואז גיליתי ששניים מהכוננים הקשיחים שלי נעלמו. אז החלטתי לנסות לפרק כמה מהכוננים (מתוך 4 כוננים קשיחים) ולראות איך המחשב פועל לאחר ניסוי וטעייה גיליתי שברגע שאני מפרק את הכונן הרביעי והכי חדש וגם לצערי הכי גדול(Seagate Barracuda 7200 500 Gbytes) המחשב חוזר לעבוד כרגיל ושלושת הכוננים האחרים מופיעים . עכשוו השאלה שלי היא בעצם מה קרה פה? האם הכונן הרביעי נשרף או שקיים סיכוי שהוא עוד בר ניצול ? ולמה כונן נוסף נעלם אם למעשה הייתה בעיה רק בכונן אחד? למ…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב בבוקר ואני בא להכנס להארדיסק מתוך המחשב שלי ואני לא יכול, מופיעה הודעה: E:/ is not available the disk structure is corrupted and unreadable הוא מופיע ב- Disk Management ורשום שהוא Healthy. בעיה נוספת שצצה, כשאני מזיז את העכבר אז הוא לפעמים נתקע לחצי שניה וממשיך, אותו דבר עם הקלדה. בעיה נוספת, לוקח למחשב יותר מידי זמן לעשות פעולות פשוטות כמו לפתוח תמונת JPEG (לא כבדה) או נגיד למחוק קובץ. מה אני עושה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן לוג הבעיה: 1K22-0867-0795-66M4-5090-2688-**** Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.2.1 Internal Version: 8, 3, 2, 1 Recorder: <Optiarc DVD RW AD-7170A> Version: 1.05 - HA 1 TA 0 - 8.3.2.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <Optiarc DVD RW AD-7170A >Version: 1.05 - HA 1 TA 0 - 8.3.2.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : Optiarc DVD RW AD-7170A atapi Port 0 ID 0 DMA: On DiskPeripheral : WDC WD1600AAJS-00PSA0 atapi Port 1 ID 0 DMA: On === CDRom-Device-Map === Optiarc DVD RW A…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום הסיפור הוא כזה, יום שבת שעבר המחשב עבד עד 23:00, כובה, הכל כרגיל. חזרתי ממילואים אתמול והמחשב לא עובד, אני אפרט: המסך נדלק ולא מראה כלום, הספק עובד (מאווררים עובדים), החשמל של לוח האם עובד (הנורות שעליו עובדות), כ.מסך מקבל חשמל (שוב, נורית החיווי), לא שומע את הדיסקים הקשיחים מסתובבים ולא שומע ציפצופים, לטענת שאר תושבי הבית אף אחד לא נגע במחשב בזמן שהייתי במילואים. ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את הזכרונות ללא הצלחה (המחשב עדיין לא עובד). אני עובד עם קירור מים, ומתעסק עם מחשבים כבר 11 שנה, ככה שהעסק לא חדש לי, אבל דבר כזה עוד לא קרה לי, מי אמר שאין שום דבר חדש תחת השמש. אני פשוט חסר רעיונות, ועדיף כמה שפחות פירוקים, אין לי עצבים לנקז את כל המים מהמערכת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם gigabyte ep43 היום המחשב התחיל לקרוס בצורה פתאומית באמצע הפעילות בוינדוס, ומאז זה חוזר על עצמו. משום זה גם לפעמים קורס בBOOT של הBIOS. ניסיתי לעשות FLASH מF5 לF8 וזה לא עזר ניסיתי להחזיר הגדרות CMOS להגדרות יצרן יש לציין שלא התקנתי שום דבר חדש ואתמול המחשב עבד מצויין. בעייה דומה קרתה לי עם הלוח אם שעשיתי OC בעבר. עכשיו המחשב ללא OC ואותה בעיה. בדקתי טמפרטורות והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי מדפסת של חברת EPSON לפני שעתיים דגם CX4300 התקנתי את הדיו והכל לפי ההוראות. חיברתי למחשב ולחשמל והתקנתי את הדרייברים. אני בא להדפיס דף אז המדפסת אומרת לי שיש לי יבעיה עם המחסנית דיו הוורודה והשחורה(כולם חדשות קניתי אותם לפני שעתיים) הוצאתי והכנסתי את המחסניות 300 פעם אותה בעיה הנורית של הדיו והנורית של הכפתור ON מהבהבות בלי להפסיק. הנה תמונה של מה שמראים לי במחשב : בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות!! תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע איך זה קרה אך לפתע נהייה מסך כחול. אחרי כמה דברים ונסיונות לתקן ניסיתי להפעיל את המחשב והוא אמר לי שקובץ של הוינדוס פגום או לא נמצא אז החלפתי אותו וזה עבד אך עדיין יש מסך כחול. התקלה קורה כאשר אני מנסה להיכנס לוינדוס אחרי ההטענה וכאשר אני מנסה להגיע למצב בטוח זה פשוט עושה ריסטרט אחרי שהוא מטעין את הקבצים. הנה העיקר של ה dump file: *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys Unable to load image watchdog.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for watchdog.sys Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp!nvCSCreateVppSurfaces+f1 ) לפי מה שהבנתי זה קובץ של הכרטיס מסך אז מחקתי דרך מערכת הפעלה חלופית דרך הדיסק ומחקתי א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה קורה לי הרבה בזמן האחרון שכאשר אני מכבה את המחשב הוא מתחיל להיכבות ואז פתאום באמצע הכיבוי מופיע מסך כחול למשך שנייה ואז המחשב עושה ריסטרט ורק בפעם השנייה שאני מכבה אותו הוא נכבה בצורה נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי סריקות באנטי וירוס ובעוד תוכנות סריקה והן לא מצאו שום וירוס.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הכל היה תקין עד לפני יומיים,פתאום היום באתי לצרוב ושמתי לב שהוא לא מזהה שיש בפנים דיסק,גם דיסקים רגילים אחרים פתאום לא מזהה. ניסיתי לעדכן לדרייבר האחרון , עודכן בהצלחה אבל עדיין לא עזר.כמובן שלפני זה ניסיתי להסיר ממנהל התקנים ולהחזיר אבל גם ללא הצלחה...... יש למישהו רעיון לפני פירמוט?כשאני מכניס כל דיסק אני נכנס למאפיינים של הכונן וזה מראה לי שטח בשימוש 0 שטח פנוי 0 ..... מקווה לתגובות =/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח להבין למה היא קשורה. בזמן משחקים רציניים כמו GODFATHER2 או DAMNATION וכדומה המחשב קורס- המסך נהיה שחור אבל המחשב כאילו ממשיך לעבוד מבחינת חשמל ומאווררים למרות שהWINDOWS קורס גם כן. הקטע המוזר זה שרק כיבוי מאולץ מאפשר לי לחזור למצב הקודם. חשבתי שאולי זו בעיה בכרטיס מסך ולכן שלחתי אותו לתיקון וקיבלתי חדש במקום והבעיה חזרה. נתוני המחשב: AMD Phenom 9500 quadcore MA78GM-S2H 780G 4GB RAM Nvidia 8800GT 512 MB יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כותרת \/ \/ \/ ניסיתי הכל, זה קורה לי גם בדיסקים חדשים! יש לי סימס 3 וכל פעם שאני פותח אותו המסך כאילו נדלק, נכבה, נדלק, נכבה ופתאום נכבה טוטאלית, ומראה את ה-blue screen, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב מהדיסק של אח שלי, וגם לא עובד, אבל אצל אח שלי הוא עובד מצוין, וגם כל הזמן שאני פשוט גולש, או משהו, המסך נדלק נכבה נדלק נכבה, ולפעמים המחשב נכבה טוטאלית ולפעמים עולה לי כזה חלון שכתוב בו- windows has detected unexpected problem and recoverd והוא לא נכבה, (בדקתי בדיוק מה שכתוב) והמשחק פשוט לא עולה!! (זה לא רק המשחק, אמרתי, זה גם בכל דבר אחר) ופרמוט לא בא בחשבון! יש לי שם תוכנות שעלו לי כסף ואיבדתי את הדיסק, יש לי שם מלא קראקים שלקח לי ש…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מדובר ב-MEDAL OF HONOR AIRBORNE מה שקורה הוא שאני מנסה להעלות את המשחק דרך דימון טולס ואחרי שאני מכניס את המספר הסריאלי אני רואה איזה חלון והכל נסגר ולא ממשיך בהתקנה.ניתן לראות את המפרט שלי בצד. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול ניסיתי לחבר לוח אם מסוג GIGABYTE מסדרת S עם POWER SAVE (אפליקציה שבאה עם הלוח ) , הסרתי את הלוח הקיים שהיה שייך לחברת INTEL שזה לוח מובנה שבא עם מחשבי המותג של HP הסתבכתי עם המארז כי לא ניתן להרכיב את הפאנל של ה I/O ובקיצור לאחר תלאות רבות הרכבתי גם את המעבד החדש של הדואל CORE 2 ואת המאוורר של ARCTRIC COOLER . חיברתי את הספק הג'נרי שלי שהוא כביכול 450W REAL ( עלק ) , חיברתי את כל החיבורים הקטנים על הלוח , ובאתי להדליק את הכל ותתנחשו מה ? המחשב לא נדלק ולא מגיב . יש אפשרות שהמארז עם החוטים הקטנים שבו לא מתאים להרכבה שכזאת ? אשמח לקבל תגובות. תודה מציין שהלוח אם של GIGABYTE הוא מתוצרת - GA-G31M-ESL2 בכל אופן מצאתי מארז אחר ושם אני אתקין כבר את הכל מחדש .
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי בחו"ל זכרונות Corsair Dominator PC8500 2048MBX2, הם עבדו ללא תקלות במשך מס' שבועות, בימים האחרונים חוויתי מס' BSOD, כנראה בעקבות תקלה בזכרונות. מצורפים קבצי ה Dump. מה עלי לעשות? תודה,[br]פורסם בתאריך: 27.06.2009 בשעה 21:17:02 שלום,מוסיף שבימים האחרונים אני מקבל שגיאה מהסוג הבא, וכן אינני יכול לבצע עידכון לאנטי וירוד (NOD32 גרסה 4 חוקי למהדרין). יש לציין שבסריקות ווירוסים אינני מוצא וירוסים וכן גם בסריקות של Adaware. נדב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שאני שם שירים (גם ביוטיוב וגם אחרים) כל כמה זמן יש מין "קפיצה" כזאת.. וזה לא בקצב קבועע.. פעם זה יכול להיות כל 4 שניות ופעם כל 10 שניות.. ניסיתי להתקין מחדש ת'דרייבר של הכרטיס קול על הלוח אם וזה עזר קצת אני חושב אבל עדיין יש תקיעות. לפני שניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, הבעיה הייתה נפתרת אחרי כמה זמן של שמיעת מוזיקה, אבל בינתיים (משהתקנתי ת'דרייבר לפני איזה חצישעה- שעה) היא לא נפתרת
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שזאת באמת לא בעיה אלה הגדרות :-[ היום בערב קניתי לבסוף אחרי חיפושים מעמקים את הלוח של p5q pro turbo---- ASUS ומעבד E8400, עכשיו לבעיה : יש לי ארדיסק של טרה ושם כל הדברים שגיביתי מהמחשב הישן ( עם חיבור SATA ) בנוסף יש לי עוד ארדיסק (בחיבור IDE 160GB) ועוד אחד של (120GB SATA שעליו אני רוצה לשים את מערכת ההפעלה ) כאשר אני ניכנס לביוס הוא לא מזהה שני ארדיסקים (ויותר) ביחד . ניסיתי לחפש ברשת והדברים היחידים שמצאתי היו בהקשר של ICH10R SATA ו- AHCI mode . ניסיתי לשנות בביוס את ה- IDE ל-AHCI אבל לא היה שום שינוי משהו אולי יודע מה לעשות !!!!!! עזרה בבקשה!!!!!!! אני שובר את הראש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-