תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום, מרגע ששלחתי קובץ מסוים להדפסה המדפסת מוציאה דפים לבנים בלי סוף, ועוצרת רק כשמכבים אותה. למעשה הדפים לא בדיוק לבנים- מודפסות על חלקם 4 או 8 נקודות שחורות בטור במרווחים שווים ביניהן. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום חברה קניתי לאחרונה לוח אם חדש - Gigabyte 945gcmx - s2 ולאחר שהעברתי אליו את כל הרכיבים מהמחשב הישן, המחשב פשוט לא עובד טוב בכלל. פירוט הבעיה - אני מדליק את המחשב הוא עולה לווינדוס ופשוט המחשב לא זז. אני רוצה להתקין את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שבאו עם הלוח אבל המחשב פשוט נתקע ולא מפעיל כלום. המחשב מגיב לבחירה בסמלים בשולחן העבודה וכאלה אך הוא אינו מצליח לפתוח שום תוכנה. חשבתי אולי זאת בעיה של חום אך בביוס החום של המעבד תקין. בבקשה עזרו לי אני חייל ועד שאני יוצא הביתה אני משתגע בלי המחשב. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום. אז ככה הייתה אצלי בבית הפסקת חשמל אבל האל פסק החזיק את המחשב וכיביתי אותו ידנית לאחר שחזר החשמל הדלקתי את המחשב והמחשב מגיע למסך העלייה של הביוס ומשם נכבה ונדלק או קופא על לוגו הביוס יש לי המון ידע במחשבים ואת המחשב בניתי לבד עם קירור מים קוסטום. לוח אם asus sabertooth x99 מעבד i7 5820 Sli 1080 עם בלוק קירור ספק כוח של asus 1200w פרימיום אלא הרכיבים העיקריים. ניסיתי לפרק את הזכרונות ולהשאיר אחד ניסיתי לפרק את הגשר של ה sli כי לפרק כרטיס בעייתי עם קירור מים ניסיתי לפרק את ההארדיסק המשני ולהשאיר את ה ssd הוצאתי את הבטרייה של הלוח ועשיתי פריקת מתח מהספק שום דבר לא עוזר מישהו יכול לחש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שכן ביקש שאפרמט ואתקין לו מערכת הפעלתי את המחשב ומ"ה עולה אומנם לאט אבל עולה. כאשר העברתי בביוס ל בוט מהסידי : מסך הביוס עולה אך ההודעה PESS ANY KEY TO .................... לא מופיעה. כאשר אתחלתי שוב וחיכיתי לאחרי מסך הביוס לחצתי על המקלדת (בליינד) ושמעתי את הסידי עובד ולדעתי בוצעה העתקת קבצים - אך לא נראה כלום במסך. לקחתי IMAGE שעשיתי למחשב שלי וביצעתי ממנו בוט למחשב הזה - גם כאן מסך שחור אך שומעים בוודאת שהאתחול מתבצע. הערה: בכל פעם בדקתי אחרי שניסיתי משהו להעלות את המ"ה הקיימת ולא הייתה כל בעיית תצוגה או אתחול - המערכת עולה ללא בעיה. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה??
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של HP. כל פעם שאני מפעיל אותו, אחרי עשר דקות בערך הוא מכבה את עצמו. מה יכולה להיות הסיבה לזה?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ההגדרות: שומר מסך אחרי 10 דק' כיבוי צג לאחר 20 דקות בפועל: צג המחשב לא נכבה WINXP lcd samsung syncMaster 730B מה ניתן לעשות?
-
- 14 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הארדיסק שהמחשב עולה הוא לא נותן לי להכנס לווינדוס הוא נותן לי את האפשרות של תיקון המחשב לוקח לו הרבה זמן עד שהוא עולה והוא מגיע עד לשחזור המערכת, אבל לא מוצא נקודת שחזור אני מנסה להפעיל את המחשב דרך DOK עם winpe גם לו לוקח הרבה מאוד זמן לעלות בסוף שהוא עולה, אני מנסה לגשת לכונן ואחרי כחמש דקות אני מקבל שגאה שהוא לא מצליח לדבר עם הכונן (I/o משהו) מה שמוזר זה שמצד אחד הוא מצליח להגיע לשחזור המערכת (מה שאומר שהארדיסק לא תקול ) מצד שני שאני מנסה לגשת אליו דרך הwinpe אני לא מצליח להגיע לכונן וגם המחשב נהיה ממש איטי השאלה החשובה יש איזה דרך להוציא את המידע מהכונן?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהי הדרך המומלצת לנקות את המגעים של כ. הרחבה וזיכרונות למינהם ? אני בד"כ הייתי מנקה עם מחק, אבל אני לא יודע אם זה באמת מומלץ (אבל זה עושה את העבודה). יש אולי דרך אחרת לנקות שתיהיה יותר יעילה ? יש סיכון בלנקות עם מחק ? ואת הסלוט עצמו, יש עוד דרך לנקות חוץ מלחץ אוויר, פן, שואב וכו' . . .
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ב"ה התחדשתי במחשב נייד חדש, במחשב יש 2 כוננים, 256GB HHD + 2TB HHD. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה Ednless(באתר רשום בלי), בתחילת ההתקנה של הוינדווס 10 הופיעו לי 4 כוננים עם מחיצות, מחקתי את כולם ליתר ביטחון ובסוף נשארו לי 2, בחרתי להתקין על ה SSD, לאחר שההתקנה הסתיימה פתחתי את המחשב שלי ומופיע בו רק הכונן של ה SSD. במנהל ההתקנים מופיע גם הכונן של ה 2TB HHD ורשום "התקן זה פועל כראוי" איך אני מסדר את הבעיה? בנוסף איך אני מבטל את הסיסמא+הקוד PIN לחשבון של מייקרוסופט כאשר אני מדליק את המחשב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שאלה מעניינת עשיתי memtest לזיכרון שלי זה שתי סלוטים של 8 גיגה כל אחד(ddr3 2400( והבדיקה נכשלה שהעברתי ל2 סלוטים האחרים הבדיקה עברה ואחרי זה עשיתי כל זיכרון בנפרד על כל 4 הסלוטים הבדיקה גם עברה בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי עם זה זה פשוט מוזר
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכם, הבעיה היא כך, כשאני מחבר מקלדת קומפי היא לא עובדת וגם כשאני מחבר את הגיים-פד של לוג'יטק (הצ'ילסטרים) הוא נדלק לרגע ונכבה, ובנוסף הוא גורם לשאר חיבורי הUSB במחשב לא לעבוד יותר עד שמאתחלים את המחשב. כשלקחתי את הגים-פד לבאג, הוא עבד על המחשב שלהם. יש גם מדפסת וזכרון ניד שאני מחבר דרך הUSB ולא עושים בעיות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת בלפטופ כי הקליטה בו לא טובה, ראיתי שיש לא מעט שעשו זאת לפני בדגם הזה אבל לא מצאתי פוסטים מהשנה האחרונה שממליצים על כרטיס חדש שתואם למחשב. אני חושב להזמין את הכרטיס הזה: Intel Wireless-AC 9260NGW איך אני מוודא שהוא מתאים (גודל פיזי ובדרייברים)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Intel i7 920 Asus P6T 12GB - שישה סטיקים של 2 ג'יגה כ"א. שלשום הרצתי MEMTEST ועצרתי אחרי סיבוב אחד שעבר בהצלחה. אתמול הרצתי שוב MEMTEST למשך 6 שעות והתגלו שגיאות (מצ"ב תמונה) יש דרך לגלות איזה מתוך השישה סטיקים פגום? או שאני אהיה חייב להריץ MEMTEST בנפרד כאשר כל פעם רק סטיק אחד מחובר? תודה! מצב תמונה:
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לשדרג בנייד כונן HDD לSDD, עקב איטיות נוראית של המחשב, אם זה משנה זה המחשב של Packard Ball והעלתי תמונה עם המפרט. כמו כן אני מעלה תמונה של החיבור של הHDD ושל החיבור בתוך המחשב, האם אפשרי בכלל לשדרג? מה שמתאים זה כונן 2.5 אינץ'? והאם יש דרך להוריד את הווינדוס ל32 סיביות במקום 64? הבנתי שזה לוקח יותר זיכרון מהמחשב (שגם ככה יש רק 4) ואין הבדל בתפקוד של הווינדוס. אשמח לעצות
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא שומע 5.1 דרך כבל אופטי בחיבור למחשב WINDOWS 10 לוח אם: asus z390-a https://www.asus.com/il/Motherboards/PRIME-Z390-A/ מחובר ל- https://www.cnet.com/products/logitech-z-5500/spec... דרך כבל אופטי במחשב הישן עבד לי, בחדש לא עובד... כשאני נכנס ל-SOUND ואז מקש ימיני על SPDIF DIGITAL OUT אין אופציה של CONFIGURE וכשאני לוחץ על TEST זה משמיע לי רק 2 רמקולים ימין ושמאל. מישהו יועד איך מסדרים את זה? …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן. זה לא קורה כל הזמן, זה כל פעם בתדירות שונה... לפעמים שבוע זה לא קורה לפעמים שבועיים ולפעמים זה קורה פעמיים שלוש ביום וכן הלאה. חשוב לציין שעד עכשיו זה קרה לי רק מתי שהייתי נמצא במחשב, מתי שהמחשב היה דולק בלי שיבצעו בו פעולות מסויימות זה לא קרה אף פעם. (אני גם לא ידוע אם יש אפשרות שזה כן יקרה) זה גם לא משנה אם אני נמצא בתוך משחק או במצב שאני מעמיס על המחשב שלי, זה קרה לי המון פעמים סתם ככה גם בזמן שהייתי בתוך הדפדפן וגם שהייתי סתם ככה בתוך משחק רשת וכו'... אז ככה אחרי שהסברתי מתי זה קורה אני אסביר מה בדיוק קורה. התוכנית שאני משתמש בה באותו רגע נקפאת, אפשר להזיז את העכבר אבל הוא זז בקיטועים ואי אפשר לגשת לשורת משימות (taskbar) ואי אפשר ל…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב Asus eeePC, היא לא יודעת את הדגם (לא הצלחתי למוצא קבלה\על המחשב את הדגם), כשמדליקים אותו הוא נתקע לפני הבוט במצב שעל המסך מהבהת שורה מסויימת, ונשאר שם. ניסתי ללחוץ על f8 להיכנס לsafe mode אבל המחשב נשאר בשלו מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
התקנתי משחק במחשב סימנתי לו שיעשה לי את האייקון של המשחק בשולחן העבודה סיימתי להתקין ואין לי את האייקון של המשחק מה עושים ? איך מתקנים ? אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים. יש לי מחשב נייד מסוג ASUS K53S ויש לי בעיות בהפעלת משחקים ברמת גרפיקה גבוהה. לאחר שהתקנתי Windows 7 על המחשב התקנתי גם את AVGAntivirus בגירסאת ה - Trial ל-30 ימים. בזמן שאותו אנטי-וירוס היה מותקן אצלי לא היו לי שום בעיות להפעיל משחקים ברמת גרפיקה גבוהה. בכל פעם שהדלקתי את המחשב האנטי-וירוס הקפיץ הודעה (דרך אפשרות הפיירוול של האנטי-וירוס, שקיימת רק בגירסא המלאה או בתקופה הזמנית של 30 ימים) שאומרת - "Gaming Mode Activated", ואני בטוח שיש לזה קשר כלשהו לבעיה שלי, שנוצרה רק לאחר שתוקפה של תקופת הניסיון של 30 יום נגמרה. כיום שאני מפעיל כל משחק שיש לי על המחשב יש כמה תופעות: 1. קופצת הודעה שאומרת שהמשחק יכול לפעול רק ברמת גרפיקה נמוכה…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמתי למחשב שלי סיסמה בעברית ולאחר יומיים ניסיתי להכנס שוב , וגיליתי שאני לא מצליח לשנות את המקלדת לעברית היא רק באנגלית , כך שאני לא יכול להכנס למחשב. ניסיתי ללחוץ על F8 כשאני מדליק מחדש וזה לא נכנס לי למסך של " מצב בטוח". יש לציין שיש לי שם הרבה דברים חשובים מאוד. האם מישהו יודע מה עושים במצב כזה ,איך נכנסים למחשב מבלי לפרמט ?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי בזמן התקנת ווינדוס 10 על מחשב חדש נתקלתי בהודעה "אין אפשרות להתקין את windiws בדיסק זה הדיסק הנבחר כולל מחיצות מסוג MBR. במערכות EFI ניתן להתקין את windows בדיסק מסוג GPT בלבד" זה קרה בשני הדיסקים המותקנים במחשב קראתי קצת באינטרנט והבנתי שצריך לרדת לרמת ה command promt ולהקיש סדרת פקודות שהראשונה בהן היא פקודת diskpart. הקשתי את הפקודה הזו וקיבלתי בתגובה "bad command or filename" נא עזרתכם נערך ביום כעת על-ידי avner damari
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ביתי כנראה לחצה במקלדת על כפתור מסוים ומסך המחשב התקטן איך נית להחזירו למצב הרגיל
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור s-video והכל עבד תקין עד היום. פתאום התמונה מלאה הפרעות ואני לא מצליח לפתור את התקלה. מה שהכי מוזר הוא שניתקתי את הטלויזיה מהממיר של הלווין (חשבתי שאולע זה הגורם המפריע) וואז בכלל אני לא מקבל אות תמונה מהמחשב אלא רק כאשר אני מחבר את הממיר חוזרת תמונה מהמחשב עם מלא הפרעות! אין שום קשר בין הממיר למחשב... הכל מחובר בנפרד ואני לא מבין מה קורה פה??? אני נואשתי תודה לעוזרים. אלעד.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה דקות שידרגתי את ה - RAM במחשב הנייח שלי . היה מותקן עליו 2 כרטיסים של 2G ( כל אחד ) בתדר 1333 שידרגתי ל - 2 כרטיסים באותו התדר אבל כל אחד מהם הוא 8G ( חשוב לי לציין כי הכנסתי אותם לאותו חריצים שהישנים היו בהם קודם לכן ). אחרי שהדלקתי את המחשב , הכל עבד חלק , הבעיה היא עם הסאונד ( צלילים ). משום מה אני לא מצליח לשמוע ברמקולים שום דבר מלבד צלילי מערכת ( כמו כאשר אני מגביר את הווליום או מוריד ) אני על מערכת הפעלה WINDOWS 10 יש סיבה שזה קרה ? יש דרך לתקן את זה או שאני אכלתי אותה וסתם הפסדתי כסף וצריך לחזור לכרטיסי זיכרון הישנים ? אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נק P3 ישן פירמטתי ואני מכניס דיסק WIN הוא עושה לי דיסק דפוק ופותח תכונן DVD ככה לא משנה איזה דיסק אני שם,אפילו שרק מפעילים את המחשב,הוא ישר פולט תכונן ושאין דיסק אז הוא גם מוציא שהוא מגיע לבוט מה אני אעשה? ד.א עשיתי בביוס BOOT FROM CD
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-