תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
היה לי בעיה בBIOS אז אמרו לי להוזיז את הגמפר הוזזתי אותו והמחשב לא עובד אחרי זה הדלקתי אותו והוא עדין לא עובד הוא לא נידלק והוא בחשמל גם הנורה על הלוח פועלת החזרתי את הגמפר למקום והוא עדין לא נידלק עם למישהו יש רעיון מה קרה???? אני מישתגע
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
החלטתי לרדת לשורש הבעיה הפעם. מאז שעברתי למארז p280 ישנה מדי פעם בעיה - כל פעם שאני את דלת הדלת ואחכ סוגר - המחשב לא עולה (אורות, מאווררים, רעשים - כן, תמונה במסך - לא). אני פותח את הדלת - עולה כרגיל. מה שעוד שונה מאז זה הכבלים של הספק (ג'נרי, בבקשה אל תכעסו עלי) הולחמו הארכות לכבלים כדי שהם יגיעו וכעת הם עוברים מאחורי הלוח. אני מניח שהבעיה טמונה כאן, אך אני לא מצליח לגלות איזה כבל נלחץ על מה/ מה נוגע במה/איזה כבל דפוק אולי וכו'. רעיונות..? עריכה - כעת גם לא עולה שהדלת פתוחה :@ Help? אין לי אפשרות עכשיו לפרק הכל, ואין לי מושג ממה להתחיל.. (אני גם חופר במעמקי גוגל..) מה יכול להיות גורם לבעיה כזאת? *יופי דווקא כשמתחיל חופש משהו נדפק :@*
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך עשיתי עדכון של ווינדוס ומאז יש לי בעיות - המחשב נתקע בעליה ועולה רק לאחר כמה ריסטרטים, נתקע בתהליך הכיבוי , נתקע כשאני מפעיל את הfile explorer של הווינדוס , נתקע בלי קשר לכלום והשיא הוא ההודעה שאני מקבל מדי פעם " microsoft windows - אפליקציה זאת אינה פועלת באופן תקין . האם לחכות או לסגור " מה עשיתי * סריקה באנטיוירוס eset - התגלו 5 קבצים נגועים, ניקיתי . לא עזר * ראיתי שיש בעיה עם anniversary update של ווינדוס 10 וקיים PATCH תיקון. ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא מודיע שיש בעיה עם windows installer * הרצתי cc cleaner. לא עזר * הפעלתי System file check (SFC) . לא עזר נתוני המערכת - windows 10 home גירסא …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר ב-MEDAL OF HONOR AIRBORNE מה שקורה הוא שאני מנסה להעלות את המשחק דרך דימון טולס ואחרי שאני מכניס את המספר הסריאלי אני רואה איזה חלון והכל נסגר ולא ממשיך בהתקנה.ניתן לראות את המפרט שלי בצד. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לאחי יש ibm t41 עם כונן cdrw/dvd (הדגם שלו זה Matshita UJDA755z. כשאני מנסה להכניס אליו דיסק דיוידי עם מוזיקה הוא לא מצליח לקרוא אותו ואם הוא כבר מצליח אז הוא לא מצליח להעתיק ממנו דברים. הדיסק פעל לי בנגן דיוידי ובמחשבים אחרים. דיסקים אחרים פועלים במחשב.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. אני מחפשת המלצה בבקשה לחנות שמוכרת מגן מסך מגע, למחשב נייד של דל דגם INSPIRON 7570 שנתון 2017 גודל 15.6", שמותאם ספציפית למחשב הנ"ל, אשמח לעזרה, תודה ויום טוב,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איך יתכן שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הזמן כשהספק תקין והחומרה חדשה? יכול להיות שזה בגלל דריברים של הכרטיס מסך? או שיכולה להיות עוד איזה שהיא סיבה? נ.ב יש לי AMD1900+ והחום נע בין 35-40 יש שם VOLCANO 6C כמובן שבמאמץ החום יעלה בהרבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאילו לא הכנסתי כלל דיסק לכונן (וזה חוזר על עצמו עם כל סרט שאינו מ-zone1) האם לדעתכם הבעיה היא בחסימת איזורים של הכונן או בכלל בעיה מסוג אחר? את השאלה אני שואל אחרי שעדכנתי את ה-rom של הכונן להיות region free (עדכון מסוג RPC1)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי PowerColor X800 XT PE. היום, ללא שום פעילות מצידי במחשב בכלל, המסך התחיל להשתגע, כאילו שמו עליו אפקט Noise אדום. אני זוכר שלמישהו זה קרה וכולם אמרו לו שהלך לו הכרטיס מסך. האם הלך לי הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי מחשב חדש שאמור להריץ כל משחק בלי בעיה. מסיבה שאני לא מצליח להבין, חלק מהמשחקים בקושי זזים (ממש פריים בי פריים עם שניה הפרש.. מזיז את העכבר וזה מגיב אחרי הרבה זמן), למשל gta V, Age of Empiries, Warzone. חלק מהמשחקים עובדים חלק - למשל Halo Infinity, red dead redemption, nba 2k 22. בנוסף, גם בלי קשר למשחקים, לפעמים יש מעין "קיפאון" רגעי, שבא לידי ביטוי בזה שהעכבר תקוע לחצי שניה או באמצע הקלדה המקלדת לא מגיבה וממשיכה להקליד את האות האחרונה מספר פעמים (כאילו המקש לחוץ קבוע) עד שמתשחרר. אני לא רואה קפיצות ב-cpu וב-memory usage. אני מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך. הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שלפני חודשיים בערך המחשב עשה איזה עדכון ופ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני צורבת תקליטור, הצריבה מגיעה עד 98% או 99% ואז הצריבה נעצרת. התקליטור נתקע. עשיתי סיים משימה. התוכנה (נרו) נסגרה. התקליטור נתקע. ניסיתי ע"י לתת פקודת eject לכונן ולא עוזר. הכונן לא נפתח והתקליטור נותר תקוע. כדי שהתקליטור יצא אני עושה ריסט. הסרתי את תוכנת הנרו, הורדתי תוכנה חדשה והתקנתי. כמה צריבות עברו בשלום , והופ, הפתעה.. שוב פעם. יש לי WIN XP ונרו את הגירסה החדשה. אין לי וירוסים, אין לי תועלים ומרעין בישין במחשב. יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 ו PEST PATROL וערכתי סריקה מקיפה והכל נקי. יש לי את הצורב כשנתיים. לקנות צורב חדש? אם הצורב לא תקין - איך צורב עד 98%? האם זה ענין של הגדרות? אני מבובלת, ואגב, אני די חדשה בענין... תודה לכל המגיבים. לאה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את המיקרופון שלי למחשב נייד(לא אוהב להשתמש במובנה), עכשיו שאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי שכמה מאיות השניה אחרי, כלומר שהאקו כביכול גבוהה דבר שנותן את ההד למיקרופון. איך יש לי אפשרות לשחק בהד הזה של המיקרופון בווינדוס 7? יש איזה פתרון לבעיה הזאת? וזה קורה בעוד מקרופונים. דרך אגב ב-XP שאני מחבר את המיקרופון שומעים חלק ומצויין. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסך 19" שטוח... לומרות שקראתי עליו המון המלצות הוא די מאכזב (בעיקר הגימור החיצוני, אבל חפיף) בכל אופן נוצרה לי בעיה חדשה בפינה השמאלית העליונה של המסך, הכיתוב שם קצת לא בפוקוס. ניסיתי לשחק כמעט עם כל ההגדרות אבל עדיין לא הצלחתי, למישהוא יש פתרון? המסך כאמור חדש (חודש) תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא רוצה להדלק אחי נגע בו בזמן שהוא היה בביוס, הוא עשה שמירה של ביוס ויצא מהביוס ועשה ריסט ועכשיו המחשב לא עולה המאוררים עובדים הלד בלוח אם עובד אבל חוץ מזה שום דבר אין צפצופים בלי זיכרון ואין אורות במארז. ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אם .. לא עזר .. ניסיתי להוציא מעבד ולהחזיר אותו(אפילו רעננתי משחה) וגם זה לא עזר אני חושב שזה או הספק או הלוח אם או המעבד.. מישהו יכול לעזור לי ? המעבד הוא ATHLON XP 2400+ והלוח אם הוא ASUS A7N8X-X ספק 500W גנרי
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תראו דודה שלי הייתה על המחשב פתאום המחשב קפא לה, טוב, עשתה ריסטרט ומהריסטרט המסך לא נדלק הוא אמר משהו ככה: SINGLE Cable is not conneced ואז הוא עבר לעוד משהו אחרי חצי דקה בערך ואמר: enering restart save mode (משו כזה) * הערות: 1. המחשב היה דלוק 24 שעות ביממה כמעט. 2. היה קצת עומס על המחשב. 3. שהמחשב נתקע היא שמעה ציפצוף (טווווווווווווווווווו) ארוך (עומס יתר/חימום).
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה ה-BIOS כותב שהציפסט הוא nForce4, בעוד שאמור להיות nForce4 Ultra. כמו כן הכוננים הקשיחים (Hitachi Deskstar 250) שאמורים לעבוד עם SATA-II עובדים (לפי WINDOWS) ב-SATA רגיל. אחד ההבדלים בין nforce4 ל-Ultra הוא התמיכה ב-SATA II. האם יש דרך חד משמעית לברר: 1) איזה CHIPSET יש לי על הלוח? 2) במה הדיסקים שלי עובדים? ואיך אומרים לWINDOWS לעבור למוד אחר אם צריך? 3) אם כבר, למה הצורב NEC ND4550A שלי נמצא ב-ATA33 ולא במשהו כמו ATA66 או ATA100? זה אמור להיות ככה? 4) האם SATA-II צריך כבלים שונים מ-SATA?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. איך אני מתקין כרטיס מסך חדש ב AGP שקיים בלוח האם ומבטל את כרטיס המסך המובנה, כך שהמחשב יתייחס רק לכרטיס מסך החדש?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן אנשים השבוע שמעתי שתי פיצוצים קטנים מכיוון המחשב שלי, והבוקר כשניסיתי להשתמש במחשב הופיעה לי הודעה על המסך - NO SIGNAL פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך ולקחתי תמונות שימו לב לתמונות - הקפתי בעיגול אדום את החלקים שהתפוצצו אני מניח שזה אומר ביי-ביי לכרטיס מסך שלי, נכון? עריכה: אה, כן, בתמונה הראשונה הקפתי את כל הרכיבים מאותו סוג, לא רק אלה שהתפוצצו עריכה נוספת: אוקי, עוד שאלה - נניח שהשגתי כרטיס מסך חדש (הוא צריך להיות תואם רק ללוח אם או שיש עוד תאימויות שצריך?) והכנסתי אותו במקום זה שנהרס האם זה יפריע למחשב שהחלפתי את הרכיב הזה? האם זה יכול לגרום לבעיות? (לא מבחינת ביצועים כשאני רואה סרט במחשב או משחק באיזה משחק, אני יכול להסתדר בלי אלה) [attachment deleted by adm…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי לפטופ samsung 740u (בעל ציפוי גוף אלומיניום). היום כשבאתי לחבר את המחשב לחשמל (המחשב היה על מצב שינה) נשמע רעש וניצוץ מכיוון שקע החשמל, המסך החיצוני שהיה מחובר גם הוא למחשב לא עובד, המחשב לא עובד, נורית חווי על מטען של המחשב עובדת (כלומר שמחברים לחשמל היא נדלקת), הארד דיסק חיצוני שהיה מחובר למחשב לא מגיב יותר כשמחברים למחשב אחר... בעיה... קרה למישהו?? יודע אם אפשר להציל משהו מהחומרה?? (בדגש על המחשב עצמו) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי Usb Hub 5 Prots שאחד מהם הוא יציאה פנימית של Usb ו-4 חיצוניים, כדי שאוכל לחבר מצלמת אינטרנט ההתקן מתחבר ללוח האם בחיבור PCI אך כשניסיתי לחבר אותו המחשב בכלל לא עלה לי..הדלקתי אותו והוא לא הראה לי כלום ..רק מסך שחור ואפילו לא עשה את הקול הזה של ההדלקה.. אם מישהו יודע מה הסיבה אני אשמח. יש מצב שאין לספק כוח מספיק כוח להתקן?! או שיש כזה דבר נעילת יציאות PCI דרך ה DOS ?! כי כשחיברתי ליציאה אחרת זה עשה אותו הדבר ולא פעל גם כן..אז לא יודע..
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני לא מצליח להדליק את המיקורון והמיקרופון לא פועל המיקרופון חדש. אז אין בעייה ניסיתי 3 מיקרופונים בבקשה עזרההה.................
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי באחד השימושים שלי במחשב התנתק כרטיס המסך geforce 9500gt מהמחשב כשהוא עדיין פעל ומאז רק בחיבור dvi התצוגה לא משהוא יש תצודה אבל באיכות ירודה מאוד האם הבעיה פתירה או שנדפקתי?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה מעצבנת בלוח p4p800 שכאשר בביוס הusb מכוון לHiSpeed , כלומר 480mbps הxp לא מרגיש אותו בכלל , כאילו הוא לא קיים, וכאשר בביוס אני משנה למצב Fullspeed שזה 12mbps אז הכל טוב רק שההתקן לא זז (במקרה הזה צורב חיצוני usb2 במהירות 48) אני מחזיר לhispeed בביוס ועוד פעם נעלם ההתקן עוד תופעה מוזרה במצב hispeed שעכברים והתקנים אחרים מזוהים רק כאשר אני מחבר את ההתקן לפני שווינדוס עולה, אם אני בווינדוס ומוציא את העכבר ואז מנסה להחזיר שוב פעם אין קליטה אני רוצה לציין שראיתי את הבעיה הזאת בכל הp4p800 , למישהו יש ניסיון עם זה? אולי התקנת sp1 של xp? אולי עדכון ביוס? *עריכה* : הווינדוס המותקן הוא xp home edition
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כל מה שאני מנגן, בין אם זה בסטרימינג, יו טיוב או מהמחשב, כל פעולה שאני עושה בכרום כמו פתיחת טאבים, משפיעה על הסאונד. הוא נמרח כזה בסלואו מושן וחוזר לעצמו כשהטאב מסיים לעלות. מה זה יכול להיות זה מחרפן אותי... הבעיה לא בכרום אגב בדקתי את זה על פיירפוקס אותו דבר. אם המפרט רלוונטי אז- win 7 i7 skylake 6700 32gb ram gtx970 asus motherboard Asus z170 SSD samsung evo 850 מחשב חדש יחסית נקנה לפני 3 חודשים.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
וכתוצאה מכך לא נפתח לי האתר ניסיתי לעשות מקש ימני ו Ctrl כדי שיהיה לי open with.. אבל לא רואים את ה open with מה אפשר לעשות ? זה כבר קרה לי לפני שנה ופרמטתי את המחשב והכל הסתדר ועכשיו שוב זה קורה בדיוק אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-