תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
יש'לי מחשב בן שנה...2.8 פנטיום D ו-X1900GT... הקטע הוא שבשבוע האחרון כל פע םשאני משחק וורקרפט או שהמשחק נתקע או שהמחשב עושה לי VPU RECOVER כל הזמן. בכל אופן...אחרי תקיעה אחת הופיעו נקודות (בגודל משהו כמו 4 פיקסלים) כשיש פוסט במסך שמראה ת'לוגו של הלוח...וגם בעליה הראשונית של המסך של ווינדווס...אחריזה זה מסתדר ואין יותר שום בעיה... האם הכרטיס דפוק וכדאי להחליף? (שזה אומר בלי מחשב לשבוע והרבה כאב ראש להוכיח את זה) או שאם אני אפרמט (מה שלא נראה לי כי הבעיה מתחיל עוד לפני שמגיעים לווינדווס בכלל) זה צריך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון כל משחק שמגיע על דיסק DVD לא נקרא על ידי הכונן שלי במספר הפעמים הראשונות. כשאני מכניס ומוציא את הדיסק כמה פעמים או מפעיל מחדש את המחשב כשהדיסק בפנים בד"כ בסופו של דבר המחשב קורא את הדיסק. בנוסף למרות שהמחשב שלי חזק הרבה יותר מהדרישות המומלצות (פרט לכרטיס מסך שהוא מספק אבל לא חזק בהרבה) הוא לא רץ בצורה חלקה... ייתכן קשר לכונן? הכונן שאני משתמש בו הוא צורב DVD של LG דגם: GSA-4163B הצורב בסה"כ בן שנתיים וקצת ולא נעשה בו שימוש מסיבי :-\ תודה מראש כפיר. נ"ב למנהלים לא הייתי בטוח אם זה באמת הפורום המתאים... אם זה לא הפורום המתאים בבקשה תעבירו...
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לאח שלי מחשב עם פנטיום 550 וג'י פורס 2 MX שיחקנו קצת בביוס שינינו משהו מ100 ל 133 ומאז המחשב נדלק אך המסך פועל אך לא נדלק (מהבהב) ניסיתי להחליף זכרונות והבעיה לא נפתרה ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין לא עובד אני נואש מה אני יכול לעשות?? יבורך כל העונה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי צורך לחבר מערכת מצלמות למחשב חדש. הבעיה היא שבמחשב החדש יש חיבור pci-e ולמצלמות יש יציאה של pci (הן ישנות). האם החלק הזה מתאים: http://m.ebay.com/itm/131305618951 תודה מראש לכל העוזרים! <()>
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי PENTIUM 4 3.0 GHZ 512 DDR400 ספק 500W כל השאר לא נראה לי רלוונטי... בקיצור, בזמן האחרון המחשב מתכבה (לגמרי! לא RESTART ) בעצמו, בד"כ במשחקים, בלי שום ERROR או מסך כחול (למרות ששיניתי את ההגדרות) עשיתי את הבדיקות לפי מדריך ה - FAQ - אני בטוח שזו לא בעיה של חום כי הטמפ' בסדר גמור, אפילו טובה. -הרצתי MEMTEST86 וכאן קרה משהו מאוד מוזר: במקום לדווח לי על שגיאה, המחשב פשוט נכבה באמצע הבדיקה (הרצתי אותה פעמיים). האם זה אומר בוודאות שהבעיה היא בזיכרון או שיש עוד משהו שאפשר לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי עכבר Logitech v220 וחיברתי את ה-usb שלו שמתי לו בטרייה גדולה והאור האדום לא פועל זה שלמטה למה תודההה לעוזריםם..!!!!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי אני עכשיו הולך לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לחלק את הדיסק קשיח לשני כוננים? תודה .
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המעבד הנוכחי שיש לי הוא E6400 ובתוכנות שבודקות טמפרטורות נראה שהוא מגיע ל-60-70 מעלות ואף יותר בלי מאמץ ובחיים לא עשיתי לו OC... מה עושים? האם האחריות מכסה את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה , משהו מאוד דפוק במחשב , כרגע התקנתי XP ואחרי כמה ריסטים לעדכון דריוורים פתאום המחשב לא עולה ולא מגיב , כשאני מדליק אותו חוץ מהמנורות של המחשב (חשמל , כונני דיסקים וכונן קשיח) לא קורה כלום .. יש למישהו רעיון איך לפתור ? ??? ??? הרחבה על המחשב הזה - לפני חודש התקנתי XP לאחר שמשום מה הכונן נמחק וכל פעם שהוא היה מגיע לקטע בדוס של התחלת הוינדוס אחרי הטבלה הזאת הוא היה עושה ריסט , שבוע אחרי שהתקנתי קרתה אותה בעיה הכונן נמחק והוא כל הזמן איתחל את עצמו בלי סיבה ידועה ...
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משחק כרגע במשחק אססין קריד בלאק פלאג ומשום מה אני לא מצליח לפתוח את החצי השני של המפה, פשוט אין לי גישה לשם, בבקשה תגידו מה לעשות? אני כבר עשיתי את כל המשימות בחלק הראשון והמשימה הראשית הבאה שלי נמצאת באיזור שאין לי גישה אילו, כשאני מנסה להגיע זה זורק אותי בחזרה וכותב לי שעוד אין לי גישה לאיזור הזה אם זה עוזר המחשב שלי זה: I7-7700K 4.4Ghz GIGABYTE GA-Z270X gaming7 16GB 3000Ghz kingstong Hyper Predator Nvidia GV-1080Ti Turbo OC 11GB SSD Samsung 250GB Evo850 2TB WD Black Corsair780T Black Corsair 750W gold
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שבוע התחילה בעיה חדשה במחשב ! לפעמים כשאני רוצה להדליק את המחשב הוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של ההדלקה (מאווררים ונורות לא פועלים) ואחרי כמה דקות/שעות נדלק לבד. ומה שכל הזמן קורה הוא שהשעון כל פעם מפגר כשאני מדליק את המחשב מחדש. ופעם אחת אפילו המחשב נכבה לבד.. מה לעשות כדי לפתור את זה? האם זו בעיה בספק/בבטריה של הלוח אם? נ.ב.- המחשב בן 3 שנים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן שהחלטתי לשדרג, הוספתי RAM וקניתי GPU חדש, היה לי GTX 660 והחלפתי לGTX 1650 SUPER. הGPU הורכב במחשב, היו דרייברים של הGTX660 מותקנים, השתמשתי בDDU בשביל להסיר אותם אבל אני לא מצליח לעדכן את הדרייברים בשום צורה. יש לי WIN 10 64 bit, ניסיתי דרייברים ישנים, גרסת standard וגם גרסה רגילה, ניסיתי לעדכן דרך GeForce experience אבל גם שם זה לא מצליח. במנהל התקנים\device manager מופיע Microsoft basic display adapter ולא זה של NVIDIA. תודה מראש למי שינסה לעזור..
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של acer כבר למעלה מ3 שנים. לאחרונה הוא מראה סימני גסיסה מוזרים: הדלקתי את המחשב כרגיל, נפתח מסך הפתיחה של acer (ממש בהתחלה שעוד יש אפשרות להיכנס לבוט וכו') הוא עשה צפצוף, עבר למסך שחור ונתן לי לחכות עשרים דקות עד שנדלק. גיליתי שבנוסף לבעיה הזאת בכל פעם שאני לוחץ על caps lock אני לא יכול להשתמש יותר במקלדת עד שאני כביכול מסיר את ההתקנה של המקלדת ממנהל ההתקנים ואז הכל תקין שוב. הצלחתי לסדר את שתי הבעיות בפירמוט אך לאחר זמן מה הבעיה חזרה ולא הצלחתי לטפל בה באותה שיטה. אשמח לעזרה! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של HP עם ויסטה בלי שום סיבה אחת לכמה ימים היה הכונן נעלם וחוזר נעלם וחוזר ונכון לעכשיו כבר זמן רב שהוא פשוט איננו.. הכונן מחובר ואין בעיה במגעים כי חשמל מגיע אליו הנורה דולקת ונשמע שהוא עובד אך הוא לא מופיע בין כונני המחשב שלי.. אין לי ידע יותר מדי עמוק במחשבים אז אשמח אם התגובות וההמלצות יהיו מפורטות עם הסברים.. בתודה מראש שי [br]פורסם בתאריך: 10.11.2008 בשעה 11:01:41 שכחתי לציין:הכונן הופיע לי בזמנו כהתקן שניתן להסרה בסרגל הכלים של ויסטה כמו שנראה התקן USB כשמחברים אותו.. למרות שלא נראה לי שהסרתי אותו בצורה כזו, אם כן ובטעות לחצתי עליו.. איך אני יכול להחזיר אותו?! איך אוכל לגרום למחשב לזהות אותו? דרך אגב, בהדלקה וכיבוי מלאים הוא לא מזהה מחדש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
shalom lekulam. ani kotev zot be ivrit anglit ki yesh li behaya im ha ivrit kan ba reshet ksheani menase lichtov masheu beivrit kmo kan lemashal, o beshurat hipush be atarim o be chat ani mekabel rak jibrish nisiti leachlif lekidudim acherim she yesh li aval ze lo azar. aval ani yachol lichtov be ivrit karagil lemashal be shurat a ktovet ba dafdefan o ba word habeahia hi rak efo she amrti. ani esmach ladat ma ha behaia ve ech ani uchal liftor ota toda
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את הדרייברים החדשים של ניבדייה כל המשחקים שאני מעלה ניתקעים. מה לעשות כדי שהם לא יתקעו? כרטיס המסך שלי הוא RIVA TNT2 32MB
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
זה קשור לביוס? איפה מגדירים? איך מגדירים? תודה למי שיסביר לי, VL.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את ה-INTEL AVALON D915GAV, וכמה בעיות... 1. הדיסק קשיח שלי הוא סמסונג 80MB SP0812C, ואמור לעבוד UDMA7 בחיבור SATA, אבל משום מה עובד ב-UDMA5, הביוס לא מאפשר יותר, עידכנתי ל-BIOS אחרון וזה לא עוזר, מה עושים? 2. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך ONBOARD של הלוח הזה? אני יודע שכרטיסי מסך ONBOARD הם על הפנים, אבל אם אני לא מתעסק במשחקי 3D אלא עובד עם PHOTOSHOP הרבה, האם ארגיש שינוי משמעותי כשאקנה כרטיס חיצוני? ואם כן - יש המלצה לכרטיס בסביבות ה-500 ש"ח? תודה מראש על כל תשובה! שמוליק.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד אם באפשרותי לשחק בNBA2K12 עם gamepad, אם כן, אז איך?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך שלי תחת אחריות בחנות פלונטר. היה לי gigayte r9 290 WF תקול שהוחלף בsapphire trix. לאחר שלושה ימים שהמחשב רץ הכרטיס קרס והיה לי מסך שחור שרק הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה. הייתי אופטימי חשבתי שזה סתם איזה משהו. לאחר שלושה ימים נוספים זה קרה שוב ואז התחלתי לבדוק את העיניין. לאחר בדיקה בפורומים בעיקר בחול ראיתי שזו בעיה נפוצה יחסית, וניסיתי את כל הדברים שהציעו כמו בדיקה במחשב נוסף, מחיקת הדרייבר לחלוטין תחת סייף מוד , התקנת דרייבר ישן יותר ועוד. יש לציין ששום דבר לא פתר את הבעיה, אך חוץ מהבעיה הזאת הכרטיס עובד מצויין, שקט מאוד ומריץ הכל כמו שצריך. התקשרתי לפלונטר היום הסברתי להם את הבעיה ומה שהיה להם להגיד זה שזה לא בעיה כזאת נורא…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק קן ולינצ ותוך כמה דקות הוא יוצא לי. ורשום לי שגיאה כזאת לא יודע. שמתי קראק למה זה ככה? יש לי 8800 gt זה אמור לעבוד טוב,כי אני משחק בקריסיס ובכאל אוף דיוטי 4 אם אני לא אמור לשאול את השאלה הזאת אז אני מצטער. בבקשה אל תחסמו אותי מהפורום.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, פירמטת את המחשב שלי ועכשיו שאני מנסה להתקין ווינדוס אני נתקל בבעיה, כשהמחשב עולה הוא רושם לי NTLDR is missing, ולא עולה ההתקנה. עוד בעיה שהיתה לי, לפני שההודעה הזאת עלתה לי הגעתי להתקנה של ווינדוס 7 ולא הצלחתי להתקין, היתה לי בעיה שהוא רשם לחפש התקן כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
P4 1.8\256MB\כרטיס מסך מובנה\ספק ג'נרי. המחשב אחרי פירמוט עולה יותר מידיי לאט..העכבר זז לאט. התקנתי אנטי וירוס,תוכנה נגד רוגלות,winrar,וכו'. מה יכולה להיות הבעיה..אני משתגע כבר מזה..בבקשה תעזרו.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עזרה דחופה ביותר, אני כותב כעת כי ניכנסתי למצב של Safe Mod , המחשב עולה וכשהוינדוס עולה המסך כאילו מתכבה ולא רואים כלום. רק שאני במצב בטוח אפשר להיכנס, אני משוכנע שהבעיה זה כי אתמול שיניתי את קצב הריענון של המסך מ-75MH ל-85MH, אחרי שעידכנתי את הכרטיס מסך ומאז זה נידפק. מה עושים?? איך אפשר לשנות חזרה?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב ואני רוצה להתייעץ עם המומחים איזה windows 7 כדאי לי התקין x64 או x32 המפרט: מעבד - intel pentium e5200 לוח אם - gigabyte ga-c31m-es2c v1 זיכרון- 2g DDR2-800 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-