עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. ברשותי לוח אם ABIT NF7-S VER 2.0 מעבד AHTLON XP 1800 AMD הבעיה: בעת הדלקת המחשב אין שום BEEP מהלוח אם ! ממש כלום!! שום צפצוף.... המאווררים עובדים (של ה-CPU ושאר המאווררים) מה הבעיה? האם הלוח אם מת? עשיתי CLEAR CMOS הן ע"י הג'ימפור והן ע"י הוצאת הבטריה (שניהם למשך דקה ואף יותר...). לא עזר. בדקתי את הכ.מסך והזכרון בלוח אם אחר, ועובד . האם הלך הלוח אם או המעבד? איך אני יודע מה הלך? או שיש עדיין אפשרות קלושה ששניהם בחיים וצריך לעשות איזו פעולה בכדי להחזיר לחיים את המחשב? תודה מראש לעונים...

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  2. ניסיתי להפעיל תכנת JUKEBOX לסטרימר ולעדכן את כל הסרטים שעל ההארד דיסק הנייד שלי (WD "2.5) שיופיעו עם כותרת ותקציר . ההארד דיסק נפל על הרצפה וקבל מכה קטנה (הצלחתי להציל אותו מהתרסקות ברגע האחרון) מאז המחשב מזהה אותו אך לא מצליח להכנס לתוכן שבתוכו ומבקש לפרמט אותו כל הזמן. משום מה ב FILE SYSTEM שלו הוא מזוהה כ RAW האם יש דרך להציל את התוכן שבתוכו ?? עשיתי: CHKDSK F:\ /r וקיבלתי את הודעת השגיאה: the type of the file system is RAW CHKDSK us not avaliable for RAW drivers יכול להיות שהשתנה משהו בהגדרה של הכונן ? אפשר להחזיר את לאחור ?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by blancman,

יש לי מחשב ישן. ברגע שאני מדליק אותו אני שומע את המאווררים והכל אבל אין תצוגה שמראה שהמחשב נמצא באתחול שלו - לא מראה כלום! גם אין צפצופים שיתריעו שיש בעיה כלשהי. בדקתי עם כמה מסכים תקינים והבעיה היתה זהה. אודה למי שיוכל לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by 0mri,

שלום, יש לי כרטיס קול (5.1) שמותקן על לוח האם (msi 915pl neo vl s775). החיבור של שלי אודיו (line out) נשבר וכעת איני יכול לשמוע אודיו..לפי מה ששמעתי מכמה אנשים באפשרותי להפוך את חיבור ה line in שלי לחיבור line out ובעצם לשמוע דרכו בדיוק כפי שמעתי בחיבור הקודם..מה עלי לעשות? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  5. בהמשך לאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437890.0 כבר אבדתי עצות, ובדקתי כמעט הכל. הרצתי 12 שעות בדיקה לזכרונות עם memtest 86, בדיקה לכל הקשיחים 3 פעמים, פירמטתי את המחשב(ובהתקנה הוא קפא לי 6-7 פעמים), ועוד הרבה קפיאות בלתי פוסקות (לא חובה לקרוא את האשכול) עכשיו המצב הוא כזה: שמתי לב שהגוף קירור שיש על הלוח שלי, רותח ממש כלומר בחצי מאמץ של מחשב מגיע ל70-80 מעלות, אם לא יותר (שמים את האצבע ואחרי כמה שניות זה כואב ויכול לעשות כוויה קטנה) הלוח הוא EP45-UD3LR(המשך מפרט בצד) אני מנסה לבדוק בEVEREST Ultimate Edition(גירסה 4.5), והוא פשוט כל מזייף לי טמפ' לצ'יפ. גם ניסתי גירסאות אחרות הלכתי לאתר של ג'יגה בייט בשביל לחפש תפריט שיגיד לי טמפ' נורמ…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  6. היי לכולם, יש לי מחשב נייד lenovo ideapad s145 שמריץ חלונות 10 (וגם אובונטו בדואל בוט) ואני עובד איתו כשהוא מחובר למסכים חיצונים והתצוגה הפנימית כבויה. לאחרונה - כשאני מנתק פיזית, או מעביר את התצוגה למצב של צג פנימי בלבד - המסך הפנימי לא נדלק כלל. יש לציין שלא מדובר בבעיית חומרה כיוון שהמסך עובד גם לפני שחלונות עולה, וגם עובד כרגיל כאשר תחת אובונטו. עריכה: הותקן מחדש גם דרייבר של כרטיס המסך (מאתר לנובו) אבל ללא שינוי האם מישהו נתקל בתופעה?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by deso,

יש כמה חברות וכמה וואטים לספקים, ואני לא יודע עלייהם כמעט כלום.. רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב,איזה חברות הכי טובות כיום וכמה וואטים אני צריך כדי להחזיק מעבד 3GHZ פנטיום 4 תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. יש'לי מחשב בן שנה...2.8 פנטיום D ו-X1900GT... הקטע הוא שבשבוע האחרון כל פע םשאני משחק וורקרפט או שהמשחק נתקע או שהמחשב עושה לי VPU RECOVER כל הזמן. בכל אופן...אחרי תקיעה אחת הופיעו נקודות (בגודל משהו כמו 4 פיקסלים) כשיש פוסט במסך שמראה ת'לוגו של הלוח...וגם בעליה הראשונית של המסך של ווינדווס...אחריזה זה מסתדר ואין יותר שום בעיה... האם הכרטיס דפוק וכדאי להחליף? (שזה אומר בלי מחשב לשבוע והרבה כאב ראש להוכיח את זה) או שאם אני אפרמט (מה שלא נראה לי כי הבעיה מתחיל עוד לפני שמגיעים לווינדווס בכלל) זה צריך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by kfir_dnd,

שלום, בזמן האחרון כל משחק שמגיע על דיסק DVD לא נקרא על ידי הכונן שלי במספר הפעמים הראשונות. כשאני מכניס ומוציא את הדיסק כמה פעמים או מפעיל מחדש את המחשב כשהדיסק בפנים בד"כ בסופו של דבר המחשב קורא את הדיסק. בנוסף למרות שהמחשב שלי חזק הרבה יותר מהדרישות המומלצות (פרט לכרטיס מסך שהוא מספק אבל לא חזק בהרבה) הוא לא רץ בצורה חלקה... ייתכן קשר לכונן? הכונן שאני משתמש בו הוא צורב DVD של LG דגם: GSA-4163B הצורב בסה"כ בן שנתיים וקצת ולא נעשה בו שימוש מסיבי :-\ תודה מראש כפיר. נ"ב למנהלים לא הייתי בטוח אם זה באמת הפורום המתאים... אם זה לא הפורום המתאים בבקשה תעבירו...

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  10. שלום יש לאח שלי מחשב עם פנטיום 550 וג'י פורס 2 MX שיחקנו קצת בביוס שינינו משהו מ100 ל 133 ומאז המחשב נדלק אך המסך פועל אך לא נדלק (מהבהב) ניסיתי להחליף זכרונות והבעיה לא נפתרה ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין לא עובד אני נואש מה אני יכול לעשות?? יבורך כל העונה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by talyehuda2,

היי, יש לי צורך לחבר מערכת מצלמות למחשב חדש. הבעיה היא שבמחשב החדש יש חיבור pci-e ולמצלמות יש יציאה של pci (הן ישנות). האם החלק הזה מתאים: http://m.ebay.com/itm/131305618951 תודה מראש לכל העוזרים! <()>

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי PENTIUM 4 3.0 GHZ 512 DDR400 ספק 500W כל השאר לא נראה לי רלוונטי... בקיצור, בזמן האחרון המחשב מתכבה (לגמרי! לא RESTART ) בעצמו, בד"כ במשחקים, בלי שום ERROR או מסך כחול (למרות ששיניתי את ההגדרות) עשיתי את הבדיקות לפי מדריך ה - FAQ - אני בטוח שזו לא בעיה של חום כי הטמפ' בסדר גמור, אפילו טובה. -הרצתי MEMTEST86 וכאן קרה משהו מאוד מוזר: במקום לדווח לי על שגיאה, המחשב פשוט נכבה באמצע הבדיקה (הרצתי אותה פעמיים). האם זה אומר בוודאות שהבעיה היא בזיכרון או שיש עוד משהו שאפשר לבדוק?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by assafidan77,

קניתי עכבר Logitech v220 וחיברתי את ה-usb שלו שמתי לו בטרייה גדולה והאור האדום לא פועל זה שלמטה למה תודההה לעוזריםם..!!!!

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by hagay,

היי אני עכשיו הולך לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לחלק את הדיסק קשיח לשני כוננים? תודה .

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. המעבד הנוכחי שיש לי הוא E6400 ובתוכנות שבודקות טמפרטורות נראה שהוא מגיע ל-60-70 מעלות ואף יותר בלי מאמץ ובחיים לא עשיתי לו OC... מה עושים? האם האחריות מכסה את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by Eviljelly,

טוב זה הולך ככה , משהו מאוד דפוק במחשב , כרגע התקנתי XP ואחרי כמה ריסטים לעדכון דריוורים פתאום המחשב לא עולה ולא מגיב , כשאני מדליק אותו חוץ מהמנורות של המחשב (חשמל , כונני דיסקים וכונן קשיח) לא קורה כלום .. יש למישהו רעיון איך לפתור ? ??? ??? הרחבה על המחשב הזה - לפני חודש התקנתי XP לאחר שמשום מה הכונן נמחק וכל פעם שהוא היה מגיע לקטע בדוס של התחלת הוינדוס אחרי הטבלה הזאת הוא היה עושה ריסט , שבוע אחרי שהתקנתי קרתה אותה בעיה הכונן נמחק והוא כל הזמן איתחל את עצמו בלי סיבה ידועה ...

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by gregos1990,

שלום לכולם! אני משחק כרגע במשחק אססין קריד בלאק פלאג ומשום מה אני לא מצליח לפתוח את החצי השני של המפה, פשוט אין לי גישה לשם, בבקשה תגידו מה לעשות? אני כבר עשיתי את כל המשימות בחלק הראשון והמשימה הראשית הבאה שלי נמצאת באיזור שאין לי גישה אילו, כשאני מנסה להגיע זה זורק אותי בחזרה וכותב לי שעוד אין לי גישה לאיזור הזה אם זה עוזר המחשב שלי זה: I7-7700K 4.4Ghz GIGABYTE GA-Z270X gaming7 16GB 3000Ghz kingstong Hyper Predator Nvidia GV-1080Ti Turbo OC 11GB SSD Samsung 250GB Evo850 2TB WD Black Corsair780T Black Corsair 750W gold

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לפני שבוע התחילה בעיה חדשה במחשב ! לפעמים כשאני רוצה להדליק את המחשב הוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של ההדלקה (מאווררים ונורות לא פועלים) ואחרי כמה דקות/שעות נדלק לבד. ומה שכל הזמן קורה הוא שהשעון כל פעם מפגר כשאני מדליק את המחשב מחדש. ופעם אחת אפילו המחשב נכבה לבד.. מה לעשות כדי לפתור את זה? האם זו בעיה בספק/בבטריה של הלוח אם? נ.ב.- המחשב בן 3 שנים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן, יש לי מחשב ישן שהחלטתי לשדרג, הוספתי RAM וקניתי GPU חדש, היה לי GTX 660 והחלפתי לGTX 1650 SUPER. הGPU הורכב במחשב, היו דרייברים של הGTX660 מותקנים, השתמשתי בDDU בשביל להסיר אותם אבל אני לא מצליח לעדכן את הדרייברים בשום צורה. יש לי WIN 10 64 bit, ניסיתי דרייברים ישנים, גרסת standard וגם גרסה רגילה, ניסיתי לעדכן דרך GeForce experience אבל גם שם זה לא מצליח. במנהל התקנים\device manager מופיע Microsoft basic display adapter ולא זה של NVIDIA. תודה מראש למי שינסה לעזור..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב נייד של acer כבר למעלה מ3 שנים. לאחרונה הוא מראה סימני גסיסה מוזרים: הדלקתי את המחשב כרגיל, נפתח מסך הפתיחה של acer (ממש בהתחלה שעוד יש אפשרות להיכנס לבוט וכו') הוא עשה צפצוף, עבר למסך שחור ונתן לי לחכות עשרים דקות עד שנדלק. גיליתי שבנוסף לבעיה הזאת בכל פעם שאני לוחץ על caps lock אני לא יכול להשתמש יותר במקלדת עד שאני כביכול מסיר את ההתקנה של המקלדת ממנהל ההתקנים ואז הכל תקין שוב. הצלחתי לסדר את שתי הבעיות בפירמוט אך לאחר זמן מה הבעיה חזרה ולא הצלחתי לטפל בה באותה שיטה. אשמח לעזרה! תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shaiky,

יש לי לפטופ של HP עם ויסטה בלי שום סיבה אחת לכמה ימים היה הכונן נעלם וחוזר נעלם וחוזר ונכון לעכשיו כבר זמן רב שהוא פשוט איננו.. הכונן מחובר ואין בעיה במגעים כי חשמל מגיע אליו הנורה דולקת ונשמע שהוא עובד אך הוא לא מופיע בין כונני המחשב שלי.. אין לי ידע יותר מדי עמוק במחשבים אז אשמח אם התגובות וההמלצות יהיו מפורטות עם הסברים.. בתודה מראש שי [br]פורסם בתאריך: 10.11.2008 בשעה 11:01:41 שכחתי לציין:הכונן הופיע לי בזמנו כהתקן שניתן להסרה בסרגל הכלים של ויסטה כמו שנראה התקן USB כשמחברים אותו.. למרות שלא נראה לי שהסרתי אותו בצורה כזו, אם כן ובטעות לחצתי עליו.. איך אני יכול להחזיר אותו?! איך אוכל לגרום למחשב לזהות אותו? דרך אגב, בהדלקה וכיבוי מלאים הוא לא מזהה מחדש!!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by itaic,

shalom lekulam. ani kotev zot be ivrit anglit ki yesh li behaya im ha ivrit kan ba reshet ksheani menase lichtov masheu beivrit kmo kan lemashal, o beshurat hipush be atarim o be chat ani mekabel rak jibrish nisiti leachlif lekidudim acherim she yesh li aval ze lo azar. aval ani yachol lichtov be ivrit karagil lemashal be shurat a ktovet ba dafdefan o ba word habeahia hi rak efo she amrti. ani esmach ladat ma ha behaia ve ech ani uchal liftor ota toda

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alexrta,

אחרי שאני מתקין את הדרייברים החדשים של ניבדייה כל המשחקים שאני מעלה ניתקעים. מה לעשות כדי שהם לא יתקעו? כרטיס המסך שלי הוא RIVA TNT2 32MB

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  24. זה קשור לביוס? איפה מגדירים? איך מגדירים? תודה למי שיסביר לי, VL.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by shmulikp,

אהלן, יש לי את ה-INTEL AVALON D915GAV, וכמה בעיות... 1. הדיסק קשיח שלי הוא סמסונג 80MB SP0812C, ואמור לעבוד UDMA7 בחיבור SATA, אבל משום מה עובד ב-UDMA5, הביוס לא מאפשר יותר, עידכנתי ל-BIOS אחרון וזה לא עוזר, מה עושים? 2. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך ONBOARD של הלוח הזה? אני יודע שכרטיסי מסך ONBOARD הם על הפנים, אבל אם אני לא מתעסק במשחקי 3D אלא עובד עם PHOTOSHOP הרבה, האם ארגיש שינוי משמעותי כשאקנה כרטיס חיצוני? ואם כן - יש המלצה לכרטיס בסביבות ה-500 ש"ח? תודה מראש על כל תשובה! שמוליק.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.