תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב היום שפתאום אין לי סידי רום וצורב, כלומר הם מותקנים ומחוברים, אך המחשב לא מזהה אותם. שפתחתי את מנהל ההתקנים וניסיתי לברר את הבעיה, ראיתי שרשום לי: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. כיצב אני פותר את העניין הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7 rev2 ו AXP 1700+ בקיצר אחרי העדכנתי את הביוס כפי שהציעו לי פה... התחילו הבעיות... אני לא יכול לעשות o.c לפני העדכון הייתי ב o.c של fsb 200 ומכפלה של 10 במתח 1.7 הכל עבד לי פצצה לא היה בעיות בכלל אחרי העדכון אני מחזיר את ה o.c והמחשב קורס לי כל הזמן גם בwindows וגם במשחקים ניסיתי להחזיר את הביוס לגירסא ישנה יותר ניסיתי ל 11 ולא עזר ניסיתי ל 12 (מה שאני כרגע אליו) ולא עזר בבקשה אני חייב עזרה... תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הייתי באילת ,הבאתי לחבר את הMP3 , הוא הוסיף שירים וכו' חיברתי את MP3 למחשב כדי להטעין , עשיתי ריסט והמחשב הפסיק לתפקד עד שהוצאתי את הMP3 מהUSB סתם מעניין אותי מה קרה שם. בתודה א.ב
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי מחשב בן כחודש. i5 3450 היום שמתי לב במנהל המשימות שתהליך VDeck.exe משתמש לי ב 25% מה CPU [תיאור: VIA HD Audio CPL]. האם זה תקין ? אם לא - כיצד פותרים את הבעיה ? עריכה: ביטלתי את VIA HD באתחול, כעת ה CPU במנוחה ומשום מה עדיין יש לי צלילים. האם פרוש הדבר הוא שזוהי סתם תוכנה מיותרת שמגיעה עם וינדווס 7\לוח אם ומכבידה על המחשב ומותר להסיר אותה דרך לוח הבקרה (via platform device manager) ללא חשש ? תודה מראש למי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקי מחשב שאחרי שעת משחק בערך יש הודעה כחולה (לא תמיד לעיתים רחוקות שכתוב bad_pool_caled נכנסתי לנושא הראשון בפורום על המסכים הכחולים וכלום לא עבד. יש לי קישור לקבצי minidump להורדה. מקווה שתוכלו לעזור. http://www.geocities.com/a_halachmi/Minidump.zip
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני משחק כמה דקות ואחר כך זה ממזער לי את המשחק ונותן לי את השגיאה הזאת זה המפרט מחשב שלי מעבד E8400 3.0GHz +arctic cooloing Freezer 7 Pro לוח אם Gigabyte GA P45 DS3 זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHz cl4 דיסק קשיח WD 3200AAKS 320GB sata2 16MB כרטיס מסך Gecube radeon HD4850 512DDR3 מארז NZXT TEAMPEST ספק SeaSonic 500W
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי בעיה (אני חושב שזה בעיה) הנקודה חמה של המחשב שלי כל הזמן דלוקה אפי אם אני לא מחובר לאינטרנט זה בעיה? מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב שלי דרך ה BOOT אבל אנלא מצליח......ניסיתי לשנות כמה פעמים בביוס וזה לא עובד!!!!!! הכונן לא קורא ת'דיסק...... מה צריך לעשות??? (אני רוצה לפרמט דווקא דרך ה BOOT ולא דרך ה WINDOWS)
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה כדי לצפות בנטפליקס. אני יודעת שאפשר לחבר כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה, אבל חיבור הHDMI של הטלוויזיה מאחוריה ומסורבל לחבר. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר כבל HDMI מהמחשב לממיר הוט שהרי איכשהו גם מחובר לטלוויזיה, ושזה יעבוד? ניסיתי ולא עובד לי. יש משהו שפיספסתי או שזה לא אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני גרה ביחידת דיור שבחדר השינה שלה יש שקע LAN פעיל בקיר. קניתי ראוטר וניסיתי להגדיר אותו כ AP ללא הצלחה. קראתי אינספור מדריכים וזה עדין לא עובד.. כנראה שמשהו מתפספס. כרגע המצב הנתון הוא שכיביתי את ה DHCP, החלפתי ל IP 192.168.1.2 שיניתי לחיבור את השם והסיסמה ועשיתי Reboot. כשאני מנסה להתחבר מהפלאפון או המחשב, אני מקבלת הודעה שהוא לא מוצא את ה IP מישהו מכיר? יודע איפה יכולה להיות הבעיה? תודה :)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב. החלפתי כרטיס מסך מgtx960 לrtx 2060 super התקנתי וינדווס חדש ,דריברים הכי חדשים. מחובר בhdmi בכל משחק או דפדוף יש מין עיבוד חדות אחרי 10 דקות יש כאב עיניים . לא מבין מה יכול להיות הבעיה בעיקר רואים את זה בתנועה במשחקים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
mophisto תענה לי בבקשה מה לדעתך הקבל הזה עושה? ולמה לדעתך הם מבקשים להחליפו? ???
-
קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה ויסטה. העברתי אליו את ההרד דיסק הישן שלי שיש בו מערכת הפעלה XP וחומר חשוב שלי. פתחתי את הכונן כדי לראות את החומר שלי ואני רואה כל מיני תיקיות עם שמות מוזרים באנגכלית ולא את התיקיות שלי. החומר שיש לי בהרד דיסק הישן מאוד חשוב. מה עושים? מתחננת לעזרה, בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד קובץ וידאו שהעלה חבר לאתר... וכשאר אני מנסה להוריד לא נפתח דף הורדה באקספלורר אלא נפתח הנגן מדיה של הווינדוס.. מה הפיתרון בבקשה ?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
:pissed: כול הזמן זה עושה לי ריסטרט ומופיע מסך כחול עם שגיאות ניסיתי הכול נעזרתי בפורום עשיתי כול מה שאמרו לא עוהד מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מאתמול בערב חלק מהמקשים בזמן לחיצה התחלפו לי למספרים לדוגמא אבגדה4ז1טיכ2מנסעפ0קרשת מה אני ע|שה? יש לי מחשב נייד של Fujitsu Siemens מ|זר בי|תר ת|דה... :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון+אוזניות ב 30 שקל , בלי חוברת או דרייברים (אם צריך) איך שאני מחבר את האוזניות לשקע של הרמקולים, ה lan hub מתנתק , המחשב נהיה איטי ונתקע כל כמה שניות , וה HUB לא חוזר , רק אחרי זמן רנדומלי (שבוע ~) ("cannot reconnect network hardware" or something) help.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח אם ABIT NF7-S VER 2.0 מעבד AHTLON XP 1800 AMD הבעיה: בעת הדלקת המחשב אין שום BEEP מהלוח אם ! ממש כלום!! שום צפצוף.... המאווררים עובדים (של ה-CPU ושאר המאווררים) מה הבעיה? האם הלוח אם מת? עשיתי CLEAR CMOS הן ע"י הג'ימפור והן ע"י הוצאת הבטריה (שניהם למשך דקה ואף יותר...). לא עזר. בדקתי את הכ.מסך והזכרון בלוח אם אחר, ועובד . האם הלך הלוח אם או המעבד? איך אני יודע מה הלך? או שיש עדיין אפשרות קלושה ששניהם בחיים וצריך לעשות איזו פעולה בכדי להחזיר לחיים את המחשב? תודה מראש לעונים...
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל תכנת JUKEBOX לסטרימר ולעדכן את כל הסרטים שעל ההארד דיסק הנייד שלי (WD "2.5) שיופיעו עם כותרת ותקציר . ההארד דיסק נפל על הרצפה וקבל מכה קטנה (הצלחתי להציל אותו מהתרסקות ברגע האחרון) מאז המחשב מזהה אותו אך לא מצליח להכנס לתוכן שבתוכו ומבקש לפרמט אותו כל הזמן. משום מה ב FILE SYSTEM שלו הוא מזוהה כ RAW האם יש דרך להציל את התוכן שבתוכו ?? עשיתי: CHKDSK F:\ /r וקיבלתי את הודעת השגיאה: the type of the file system is RAW CHKDSK us not avaliable for RAW drivers יכול להיות שהשתנה משהו בהגדרה של הכונן ? אפשר להחזיר את לאחור ?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן. ברגע שאני מדליק אותו אני שומע את המאווררים והכל אבל אין תצוגה שמראה שהמחשב נמצא באתחול שלו - לא מראה כלום! גם אין צפצופים שיתריעו שיש בעיה כלשהי. בדקתי עם כמה מסכים תקינים והבעיה היתה זהה. אודה למי שיוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול (5.1) שמותקן על לוח האם (msi 915pl neo vl s775). החיבור של שלי אודיו (line out) נשבר וכעת איני יכול לשמוע אודיו..לפי מה ששמעתי מכמה אנשים באפשרותי להפוך את חיבור ה line in שלי לחיבור line out ובעצם לשמוע דרכו בדיוק כפי שמעתי בחיבור הקודם..מה עלי לעשות? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437890.0 כבר אבדתי עצות, ובדקתי כמעט הכל. הרצתי 12 שעות בדיקה לזכרונות עם memtest 86, בדיקה לכל הקשיחים 3 פעמים, פירמטתי את המחשב(ובהתקנה הוא קפא לי 6-7 פעמים), ועוד הרבה קפיאות בלתי פוסקות (לא חובה לקרוא את האשכול) עכשיו המצב הוא כזה: שמתי לב שהגוף קירור שיש על הלוח שלי, רותח ממש כלומר בחצי מאמץ של מחשב מגיע ל70-80 מעלות, אם לא יותר (שמים את האצבע ואחרי כמה שניות זה כואב ויכול לעשות כוויה קטנה) הלוח הוא EP45-UD3LR(המשך מפרט בצד) אני מנסה לבדוק בEVEREST Ultimate Edition(גירסה 4.5), והוא פשוט כל מזייף לי טמפ' לצ'יפ. גם ניסתי גירסאות אחרות הלכתי לאתר של ג'יגה בייט בשביל לחפש תפריט שיגיד לי טמפ' נורמ…
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב נייד lenovo ideapad s145 שמריץ חלונות 10 (וגם אובונטו בדואל בוט) ואני עובד איתו כשהוא מחובר למסכים חיצונים והתצוגה הפנימית כבויה. לאחרונה - כשאני מנתק פיזית, או מעביר את התצוגה למצב של צג פנימי בלבד - המסך הפנימי לא נדלק כלל. יש לציין שלא מדובר בבעיית חומרה כיוון שהמסך עובד גם לפני שחלונות עולה, וגם עובד כרגיל כאשר תחת אובונטו. עריכה: הותקן מחדש גם דרייבר של כרטיס המסך (מאתר לנובו) אבל ללא שינוי האם מישהו נתקל בתופעה?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש כמה חברות וכמה וואטים לספקים, ואני לא יודע עלייהם כמעט כלום.. רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב,איזה חברות הכי טובות כיום וכמה וואטים אני צריך כדי להחזיק מעבד 3GHZ פנטיום 4 תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-