עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי, יש לי מחשב נייד מדגם Sony Vaio VGN-FZ21Z כל פעם שאני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך הרשת האלחוטית (העברת קבצים דרך רשת Adhoc, דרך הראוטר, הורדת קבצים גדולים, או הרבה עדכוני ווינדוז) המחשב קופא. אין מסך כחול, אין הודעת שגיאה, פשוט קופא. זה קורה רק כשהקובץ או ההורדה הם קבצים גדולים - זה קורה אחרי בערך 20 דקות של העברה. אחרי הפעם הראשונה, זה קורה שוב ושוב באופן מיידי אם אני מנסה פעם נוספת. כרטיס הרשת כאן הוא Intel 4965AGN, הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר מהאתר של אינטל. מערכת הפעלה: ווינדוז ויסטה Home Premium מקווה שמישהו יכול לעזור, כי אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטרנט בנושא הזה. תודה

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by avivi85,

אהלן חבר'ה, לפני חמישה ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר תקופה ארוכה שלא פתחתי אותו..ניקיתי בעזרת פאן ושואב אבק כמו שאני עושה תמיד. לאחר שסיימתי, ניסיתי להפעיל את המחשב והוא עשה ציפצופים לא פוסקים. החלטתי לא לקחת סיכון, לקחתי אותו לKSP , הבחור שם בדק לי את המחשב, ולאחר כמה בדיקות החליט שהראם הוא הגורם. לאחר כמה ניסיונות חוזרים של הוצאה והכנסה של הזיכרונות המחשב עבד והכל טוב ויפה. בעיית הציפצופים נעלמה, אבל עכשיו יש בעייה אחרת.. המחשב קופא כל פעם, גם במאמץ וגם בלי מאמץ. ואחרי שאני עושה RESTART הוא נדלק אבל לא מגיע למסך הראשון אפילו , נשמע כאילו הוא מאתחל את עצמו כל שנייה מחדש-- בקיצור לא עובד. אני לא בדיוק יודע מה הבעיה, אבל כשאני מוציא ומחזיר את הזיכרונות הבעיה מסתדרת כאיל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by asilic,

יש לי לפטופ אם אופציה לHIBRANTION קודם כול אין לי מושג ה זה ???? מה היתרונות של זה והאם זה יעיל בכלל וחוסך בטריה ואם יש לזה חסרונות הודה לכם אם תספרו לי הכול על האופציה הזאתי בתודה מראש אני....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Raistelyn,

כשאני מפעיל את המחשב, אז הוא מצפצף, צפצוף אחד ארוך ואינו עולה. בנוסף לכך כל המאווררים עובדים (ספק, כ.מסך ומאוורר אחורי של המארז). המאורר שאינו פועל הוא המאוורר של המעבד. אותו חיברתי לחיבור של מלבני דק שנקרא על הלוח אם "cpu fan". כשאני מכבה את המחשב ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה, אז המאורר מסתובב לכמה רגעים ועוצר. מה יכול לגרום לכך? , אני מעדיף לא להזמין טכנאי. כמה עובדות: ספק הכח-עובד והמאוורר שלו מסתובב(Thermaltake 400W MODEL: 400PP). ספק הכח מחובר לשני הארד דיסקים. לשני הארד דיסקים האלה מחובר לכל אחד בנפרד גם כבל SATA2, שמחבר ביניהם ללוח אם. גם המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב (8800GT Palit), ולכן אני מניח שהכרטיס מסך פועל, חיברתי אותו כראוי לסלוט שלו. הזכרונות …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by rachel1,

הי, תודה קודם כל אתם פורום נפלא וכבר הבעיה נפתרה חלקית. מצאתי קובץ בעייתי אחד בעזרתכם, הסוס טרוייאני שהיה גרם לאינטרנט להיות איטי. הרצתי אנטי וירוס avira וfirewall עכשיו האינטרנט יחסית בסדר אבל שני קישורים לא יכולים לתפקד ביחד בצורה טובה, המחשב עושה רעש של מאמץ ומתחמם (זה מחשב נייד אז אפשר להרגיש), ופעם אחת המחשב נכבה ונכתב שמישהו מנסה לכתוב קובץ שהוא לקריאה בלבד. נכנסתי גם לקונטרול פאנל ולא ראיתי תוכנות חריגות.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by lader,

במסך LCD שלי כשאני למשל סוגר תיקיה בשולחן העבודה נשארות שאריות מהתמונה ואני צריך לרענן את שולחן העבודה כדי שהשאריות יעלמו. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  7. שאני מחבר דיסק קשיח נוסף למחשב אז המחשב ניתקע לפני העלייה לווינדוס (מראה קו תחתון מהבהב). ניסיתי לחבר דיסק קשיח מאותו דגם והמחשב גם ניתקע... איך מסדרים את זה? מחשב: celeron 500mhz קשיח western digital 20gb מערכת הפעלה win98 נ.ב לפני חודש המחשב לא עשה את הבעיה הזו מתי שחיברתי קשיח.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by FARKASH7,

ברשותי נטבוק של אייסר, המחשב פתאום שבק חיים לא נדלק אפילו גם כשהוא מחובר לחשמל וגם שלא. מה לדעתכם עשויה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  9. שלום ניסתי להגדיר מערך RAID בביוס מה שהצריך החלפת מצב הSATA מAHCI לRAID מה שגרם שווינדוס לא מזהה את כונן מערכת ההפעלה (SSD) אחרי ביטול המערך וחזרה למצב ACHI בביוס הכל עובד כרגיל השאלה מה אני יכול לעשות אגב הווינדוס מתחיל לעלות והכונן מזוהה רק אחרי המסך העליה הוא עושה מסך כחול ומרסטט תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום חברים אשמח לעזרה לבעיה שמציקה לי כבר המיון זמן:אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים מהמחשב הכל טוב ויפה אבל למה לעזאזל אחרי שאני מכבה את הטלוויזיה כל תוכנה שאני מנסה לפתוח במחשב הולכת לטלוויזיה ואין שום דרך אחרת חוץ מאשר להדליק את הטלוויזיה להעביר לערוץ hdmi ולגרור משם את התוכנה חזרה למסך המחשב..ככה כמעט כל תוכנה שאני פותח וגם אחרי שהעברתי חזרה למסך המחשב אחרי הפעלה מחדש שוב כל תוכנה נדקלת בטלוויזיה במקום במסך המחשב... מישהו אולי מכיר פתרון לדבר המציק הזה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rhin0,

שלום. היום בצער רב הלכו האוזניות. הבעיה היא שכבלי החשמל נקרעו בתוך חוט הגומי. השגתי תקע אבל אני לא יודע לאן כל אחד צריך להתחבר (0, אדמה, או ארקה) תודה לכולם. ראו תמונה: תודה בכל המקרה הסתדרתי! אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by Guy Yerushalmi,

LENOVO B570 (מחשב נייד) WIN 7 ENT 32 MB SERVICE PACK 1 כרטיס הרשת הפנימי של המחשב לא עבד תקופה מסוימת, קניתי כרטיס רשת חיצוני חדש של TP LINK. הכרטיס הפנימי כנראה חזר לעבוד, עכשיו יש 2 חיבורי WIRLESS במקביל, לאותו ראוטר.. הבעיה היא שהרבה פעמים האינטרנט מפסיק לעבוד "סתם", באמצע סרט או משהו כזה.. צריך להוציא ולהכניס את הכרטיס רשת החיצוני, או לנתק את האינטרנט לגמרי ולהחזיר - בשביל שהכל יחזור לעבוד.. מה לעשות? תודה, מקווה שאני נמצא במקום הנכון.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by stas12,

אחרי שהחלפתי את המארז התחילו כל הבעיות.... כשאני מדליק מחשב לפעמים הוא נדלק אבל המסך וההרד דיסק לא נדלקים, לפעמים הוא נתקע בבדיקת הזיכרון, לפעמים הוא כותב לי מעבד 667MHZ כשלי יש 1000, לפעמים כשהוא עולה ונכנס ל XP הוא לא מתחכה או עושה RESTART... אני חושב שהבעיה היא הלוח או בזיכרון. מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  14. שבאתר קניתי מחשב מבוסס AMD 1700+ ואני ממש מתחרט על שלא בחרתי סלרון או פנטיום. הסיבה היא שאת כל הכסף שחסכתי בהעדפת ה-AMD גיליתי שלאט לאט אני מוציא על פתרונות קירור למפלצת הזאת הטמפ' מזנקת בקלילות אל מעל 60 מעלות ובמשחקים כבדים המחשב כובה (וזה גם שיפור שלמזלי הוכנס למעבדי AMD אחרת הוא היה נשרף לי ביום הראשון כשהפעלתי אותו ללא משחה טרמית בטעות) עכשיו בקיץ, עם כל החמסינים חבל לי על הזמן...

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by ag43,

יש לי GIGABYTE 6600GT AGP ובזמן האחרון מדי פעם באמצע משחק מופיעה לי הודעה של הדריוור שאומרת שהמערכת זיהתה שלא מגיע מספיק מתח למערכת ולכן מגבילה את הכרטיס או משהו דומה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו, חיבור המולקס מחובר ויש לי הרגשה שהספק שלי יותר ממספיק למערכת שלי. כ"כ הכרטיס כבר לא באוברקלוקינג מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי מארז NZXT APOLLO ובפאנל הקדמי יש 2 USB יציאה אחת למיקרופון ואחת לאוזניות ועוד אחת שאין לי מושג מהי ואני לא צריך אותה. את היציאה של הUSB הצלחתי לחבר בקלות , אבל אני מתקשה בלחבר את היציאה של האוזניות והמיקרופון. במארז יש לי כמה כבלים שבניהם יש AC97 1394 , HD AUDIO ועוד כמה שהם יחידים ואין לי מושג למה כל אחד וזה... הנה תמונה שמצאתי באינטרנט (חבל שהיא לא יותר גדולה אבל לפחות שתבינו בערך על מה אני מדבר...) עכשיו אני אשמח אם מישהו יגיד לי איזה כבל לחבר ולאן בלוח P5P800 בשביל היציאת סאונד והיציאה של המיקרופון. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  17. ביומיים האחרונים אני לא מצליח לשחק במשחקים שונים ברשת, לפעמים זה מתחבר ולפעמים לא. כשזה מתחבר אז זה עובד לאט או שעובד ואחרי כמה דקות מתנתק... בחלק מהמשחקים כתוב לי שהפינג גבוהה וזה מנתק אותי. סרקתי עם מלא תוכנות את המחשב ושום בעיה הם לא מוצאים, אבל בכל זאת יש את הבעיה הזאת שכבר נמשכת כמה ימים. מישהו יודע אולי ממה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by lital18,

יש לי מחשב עם זיכרון DDR1 היה לי בו שני זכרונות של 512 ,קניתי עכשיו עוד זיכרון של 1G ,עכשיו הבעיה: יש לי 4 סלוטים אך המחשב לא מוכן לקבל שלוש זכרונות ביחד (2*512+1*1G),כל ה-4 סלוטים עובדים בנפרד , וכל השלושה זכרונות עובדים בזוגות. אשמח לקבל עזרה. תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Roy.T,

אני אפילו מתקשה להסביר את הדבר הזה אז אני מעדיף להראות את התקלה: https://www.youtube.com/watch?v=KpzBQkuFmCk כמו שאתם רואים בכל פעם שאני מוריד או מעלה את העמוד זה נעלם ואז אחרי כמה שניות חוזר.. בכל שימוש אחר מלבד ניגון סרטונים הכל עובד כראוי, לא משנה אם זה ביו טיוב או אתר אחר, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש, היה דרייבר של אינטל (עובד כרגע על המובנה) העפתי אותו ולא עזר, ניסיתי לבטל את האצת החומרה בפיירפוקס גם ללא הועיל, שיחקתי עם הרזולוציה של המסך, נאדה.. *זה לא היה קורה עם הכרטיס מסך שהיה מותקן. מישהו נתקל בתופעה הזו?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...קניתי לאחי מחשב...לא משהו מטורף...(לא חדש חוץ מהמעבד) מעבד E5200 לוח ASUS P5K-VM זיכרון של OCZ 1024*2 DDR800 כרטיס מסך 7600GT הרד דיסק ברקודה 250 סדרה 7200.10 יש לו מערכת הפעלה ויסטה 32 בעברית המחשב מקבל קפיאות ומסכים כחולים על ימין ועל שמאל... התקנה מחדש לא עזרה... הקטע המוזר זה שההרד דיסק בסדר גמור....אני שם אותו על המחשב שלי והוא עובד המערכת הפעלה בסדר גמור.... מה יכולה להיות הבעיה?.. הוא לא מצליח ליצור קבצי DUMP...אז ככה שאין הרבה מידע....יש רעיונות?.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  21. קניתי מחשב חדש לפי מפרט שהיה באתר אני רוצה לשאול... איך פותרים בעיה של סמן עכבר (אלחוטי מייקרוסופט) שמקרטע בתזוזה (ווינדווס 8.0 מקורי). גם המקלדת אותו דבר. דבר שני. בבוט יש צפצוף יחיד. מה הוא אומר? יום נעים... נ.ב. ניסיתי להחליף בטריית עכבר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אהלן לכולם, היום החלפתי לוח, מעבד וזכרונות במחשב ויש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים שקרו לי במהלך ההתקנה: 1. בזמן התקנת הקירור, הייתי צריך ללחוץ די חזק על הלוח בשביל לאבטח את הברגים ושמתי לב שהוא קצת התעקם, לא משהו רציני אבל יש טיפה כיפוף פנימה כתוצאה מהלחץ, האם זה יגול לגרום לבעיות בלוח? כרגע המחשב עולה ועובד ללא בעיות. 2. בזמן מריחת המשחה הטרמית על המעבד, מעט משחה הגיעה למגעים שנמצאים בחלק העליון של המעבד מסביב ללוחית הכסופה, ניקיתי את המשחה בעדינות עם קיסם אוזניים, בנוסף ממש ממש ממש מעט משחה נגעה באחד הפינים בחלק התחתון של המעבד, גם אותה ניקיתי בעדינות, האם יכול להגרם מזה נזק למעבד או שאין מה לדאוג? 3. בזמן ההתקנה של הלוח עבדתי עם כפפות גומי כדי למנוע חשמל סטטי אבל נרא…

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by ravx,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך (QUADROFX) למחשב P4 3GZ, ברגע שאני מפעיל אותו הוא רק לי הודעה של nVidia Sentinal שאין לי מספיק כוח להריץ את הכרטיס וכן הוא מוריד את ביצועי המעבד. עקב כך החלפתי את הספק ל TRUE 650W על מנת לתת לכרטיס את המתח הרצוי אך עדיין הודעה זו קופצת לי עם הפעלת המחשב. עידכנתי דרייברים , הורדתי גרסאות ישנות של דרייברים וכו' , אודה לעזרתכם אם יש לכם רעיון מה הבעייה. תודה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by chris_u16,

אי אפשר להתקין את המודם כי חלונות לא נותן לי ותמיד שאני מנסה למחוק את ההתקן, לעדכן, או להתקין איזהשהוא מודם (כל מודם) הוא נותן לי את ההודעה הבאה...

25. Started by mskso86,

לא מבין בביוס החדש הזה יש מדריך לבצע בו oc ?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.