תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ולא היה את הדיסקט של הדרייבר בקופסא, ניסיתי לעשות אחד מה-Uitility CD אבל במהלך התקנת וינדוס הוא אמר לי שחסר קובץ Setup. המפרט: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray +TT TR2 for A Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherbo Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200Memory (x2) Maxtor 160GB 7200rpm 8MB buffer Serial ATA HDD NEC ND-3520AW 16/16/24/48/16/48 Bulk DVD+-R/RW LG 16/48 Bilk DVD-ROM Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W Sapphire Radeon X800XL PCI-e 256MB Retail Video C Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Genius SP Q06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers בחיפוש מצאתי את הדרייבר הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=…
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם Abit IS7 והמאורר של הצי'פסט עושה כל הזמן רעשים! (התחיל מלפני שבוע בערך ויש לי אותו כבר שנה!), וזה מעצבן כל הזמן דרך ספיד פאן להחליש ארותו ל-0 ואז להחזיר ל-100! אני חייב לעשות משהו. שמעתי שאפשר לשמן את הממאורר, אם כן מאיפה אני קונה את השמן, כמה הוא עולה ואיך אני משמן אותו? תודה לעוזרים. נ.ב: מה הטמפ' של ה'ציפסט ב-SpeedFan או ב-Everest? ומה הטמפ' הסבירה לצ'יפסט של אינטל 865PE?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אוקייי אז ככה: לפני מספר ימים פירמטתי את כונן D: שלי (ההארד דיסק שלי בנפח של 40 ג'יגה מחולק ל- C ול-D)... לאחר הפירמוט עשיתי RESTART ואז קיבלתי הודעה על המסך אחרי ה SCANDISK ההתחלתי של הווינדוס: scandisk cannot read from the last cluster on drive D:. this cluster is either damaged, or your system is not configured properly. drive d may need to have logical block addressing (LBA) enabled to work properly, or its disk partition may be incorrectly marked asa a non LBA partition. data loss can occur if your lba setting or disk partition type for this drive is misconfigured. עכשיו בסוף כתוב לי: check your computer's bios setup utility... השאלה היא איפה אני מוצא את העזרים של הב…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני מקבל רדאון 9700 פרו ואני רוצה לדעת איך מתקינים אותו. (לפי מה שידוע לי צריך לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר את הכרטיס ל AGP ולספק נכון?)
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה משונה .(לפי דעתי). כאשר אני צורב דיסק , הוא מראה את קצב ההתקדמות והוא מגיע ל-100% ואחר כך הוא מחכה כמה שניות וכותב - buffer underrun . איך זה יכול להיות ? אני מבצע את זה עם test כי אני לא רוצה לזרוק דיסקים (ולכן אי אפשר להשתמש ב - buffer underrun protection). מהירות צריבה נמוכה נרו 5.5.10.20 מישהו יודע מה הבעייה ?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
Well, or my memory is lousy or my computer is just fucked up. I took my old cdrw and tried to connect it into my pc, now, I had connected the IDE ATAPI CONNECTOR to the regular cdrom, and the DC INPUT to such other electricity support. I got on my cdrw also: "F.GND", "RESERVED", "AUDIO OUT, R GND L", "CABLE SELET", "SLAVE", "MASTER". What have I done wrong? btw, when I connect it in my way the pc just crush. Answer me in hebrew if you can. thx in advance.
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני כבר יודע שזה בעיה במסך כי חיברתי מסך אחר לאותו מחשב ולא היתה בעיה וחיברתי את המסך הזה למחשב אחר וכן היתה בעיה בכל מקרה הייתי רוצה עוד דעה ממכם שתגידו לי ממה יכולה לנבוע הבעיה הזאת ואם יש עוד אפשרות חוץ מלשלוח להחלפה\תיקון.. במסגרת הכל פתאום נמשך, לדוגמא אני שם אייקון בשורה הראשונה (העליונה) בדסקטופ ואותו איקון על השורה השניה. בשורה הראשונה הוא נראה הרבה יותר דקיק, משוך כזה.. אותו דבר קורה במסגרת כולה, גם בצדדים חשבתי בהתחלה שזה אולי משהו עם הכיוונים של החצים אבל לקחתי את התזוזה, והתחלתי ללכת עם התצוגה במסך למעלה ולמטה שהוא היה באמצע המסך הכל היה טוב ויפה שעם החיצים העלתי את התצוגה עד הסוף הוא חזר להיות כזה קקה עכשיו שאני מעביר לדוגמא חלון קטן באמצע המסך בזמן שהדסקטופ …
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חברה אני חייב לעשות מסיבה ואם אני לא פותר את זה אין מסיבה אז ככה: כשאני מדליק את המחשב והוא עדיין ב ms-dos הוא רושם לי: please insert sysyem boot disk and prees enter אני לוחץ על enter ואין כלום ! ניסיתי לשנות משו ב boot ועדיין אותה תגובה וזה פועל כאשר אני מנתק תארד דיסק המחשמל בלבד!, ולוחץ אנטר קניתי ספק חדש, ולא עזר בקשה אם זה לא עובד אני לא יוכל לעשות מסיבה תודה חברה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.matsonic.com/new/productsdata/mscle266-f.htm זה הלוח , כרטיס קול אונבורד ואני לא יודע למה הוא לא עובד אולי אני מוריד DRIVER לא נכון אני הורדתי תמיד את זה http://www.viaarena.com/Default.aspx?PageID=2 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לפני 3 חודשים בערך היה לנו בבית קצר שהמחשב שלי דלק, הוא נכבע כמו שאמור להיות, ושהדלקתי אותו לא הצלחתי, היו מכל מיני שגיאות וכל פעם הייתי צריך ללחוץ על כפתור כדי להמשיך, וזה רשם תמיד את אותו הדבר, אחרי יום שהמחשב היה כבוי הוא פעל, וכבר היו עוד קצרים, וכל פעם חיכיתי יום ויום ויום, בסוף קניתי ב500 שקל גנרטור שמחבר בין החשמל למחשב, מתי שיש אפסקת חשמל/קצר, המחשב יהיה דלוק עם עוצמה ל5 דקות, שב5 דקות אני אכבה אותו, וככה הוא ייתכבה רגיל ולא מקצר... אבל הבעיה עדיין נמשכת, ואני פשוט חדוש שלם לא מכבה תמחשב, שתקוע לי משהו אני עושה ריסט (ריסט זה לא עושה כלום, רק כיבוי והדלקה), אז אפילו הטכנאי שלי לא ידוע מה הבעיה, הוא אומר שזה קשור להארד דיסק, אבל לאחותי זה לא עשה כלום, שיש לה מחשב יו…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי חבר עם לוח MSI NEO 2 (intel 865PE( ומעבד 2.4G. הבעיה הראשונה היא שהמעבד מתחמם לכ-62 מעלות במאמץ (לא נורמלי לנורטווד), 43 מעלות במנוחה. הבעיה השניה היא שלפי הביוס ותוכנות ניטור שונות המתח של המעבד הוא 1.44V במקום 1.525 (מוגדר כך בביוס). המחשב עובד (לא עושה שגיאות בפריים95) אבל נתקע ועושה ריסט כל יומיים שלושה בממוצע. מה יכול להיות לא תקין?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היום חזרתי מביה"ס והדלקתי את המחשב אבל המסך לא עלה ואני משער שגם הווינדוס לא. נדמה לי שהמחשב היה תקוע בביוס או משהו וגם המסך לא עלה בכלל. ניסיתי להוציא את החיבור של המסך לכרטיס מסך ולחבר שוב וגם לא עזר... אני רושם עכשיו מאותו מחשב, שלפתע אחרי שהפעלתי אותו וחזרתי על אותן פעולות, פעל. לפני שבוע שיניתי את ה-Latency של הכרטיס מסך שלי (9800 PRO) מ255 ל64 כאשר שאר החלקים היו על 32. אבל מאז, הפעלתי את המחשב מספר פעמים ולא נתקלתי בבעיה כזאת.. אם למישהו יש רעיון מה קרה שיכתוב פה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלומות ברשותי המחשב הבא: לוח אם :PC Chips M754LMR פנטיום 3 ( 866 אם אני לא טועה ) HD: WD Caviar 26400 6.4GB ספק codegen 300 64 MB sdram ב-100 הרץ כמו שאתם רואים המחשב מאוד חלש ובסיסי, אך הוא אמור לשמש כמחשב למודינג הבעיה: המחשב לא פועל. הלוח מקבל חשמל, כנל על הדיסק הקשיח ( ניתן לשמוע רעש בהפעלה ) המעבד גם ( ההיטסינק מתחמם ), את הזכרון אני לא יודע איך לבדוק, אבל הסטיק עצמו חדש ופועל על מחשב אחר. כשמפעילים את המחשב, לא רואים כלום על המסך, רק את הרעש של הספק+כונן קשיח ( המאווררים גם עובדים ) אני חושד במעבד, אך נאמר לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) שאינטל מחזירה מעבדים מאחריות במהירות 1000, והלוח שלי תומך עד 866 ( סוקט 370 ) כל עצה תתקבל בברכה תודה מראש, בן.
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, היום ארגנתי מחשב (ישן) לאחי. בקיצור,אירגנתי לו כרטיס ישן אבל טוב. (ATI Rage) בקיצור, כל המשחקים נראים עם שחור. כאילו,נגיד.. יש לך משהו עגול,מסביבו אתה רואה מרובע שחור. ככה בהמון משחקים.. בדקתי,לא מדובר בכרטיס מסך. (החלפתי לאחר) מפרט טכני: Intel Pentium II 266MHZ לוח ASUS ישן ולא ידוע (שמצאתי פעם ברחוב,במחשב מפורק מתחת הבית,שעבד מצויין.) זיכרון: 192mb שתי סטיקים 64MB ואחד 128MB ,חברה לא ידועה,199MHZ. כרטיס מסך: ATI Rage (אני לא חושב שהדגם יעזור,אחרי הכל.. זה לא קשור לכרטיס). הרדיסק: Maxtor 6GB 5600rpm Windows XP (ובכל זאת מחזיק את המערכת יפה ) האם יש למישהו מוסג על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום! אני הולך לפרמט עכשיו ולפני שאני מתחיל רציתי לשאול איזה מערכת קבצים עדיפה? FAT32 או NTFS. אני תמיד בחרתי ב FAT32 אבל במזמן האחרון יש לי חששות בגלל כמה דברים "לא רגילים" שקוראים לי במחשב זאת גם הסיבה לכך שאני מפרמט. אבל בבקשה אם תוכלו להסביר על המערכות ולהגיד מה יותר עדיף? ואם זה חשוב אני משתמש ב Windows XP Home Editon. תודה על התמיכה!
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מחשב WIN XP SP2 שבכל פעם בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה עושה לעצמו RESET ומתחיל לעלות מחדש. גם בSAFE MODE. זיכרון תקין ודיסק קשיח תקין. אני מניח שמדובר בקבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הרצתי CHKDSK וזה לא עזר. אני רוצה להריץ תוכנית כלשהי שתשחזר קבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הבעיה שפקודות כמו SFC אפשר להריץ רק מתוך ווינדוס. האמנם אין שום דרך לתקן קבצים של XP כשמערכת ההפעלה לא עולה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ככה, חזרתי מחו"ל, ולהפתעתי הצורב התחיל להשתגע. זה התחיל מזה שהוא היה חצי פתוח ולא הגיב ללחיצה שאמורה לפתוח ולסגור אותו. דחפתי אותו פנימה, ואז הוא נזכר להגיב, והאור בו גם התחיל להידלק. אלא שמאז כשאני לוחץ על הכפתור לפתוח אותו הוא מנסה, אבל לא מצליח ועושה מעין רעש חריקה כזה, ואז אני לוחץ עוד פעם על הכפתור שסוגר אותו, והוא חוזר למקום ולא עושה רעש. מה יכולה להיות הבעיה? נגמרה לי האחריות ככה שזה לא על הפרק... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן, אחרי המון זמן, שלבסוף השגתי את המשחק האדיר Metal Gear Solid 2: Substance (שזאת מן גרסה מורחבת לגרסה הרגילה למי שלא מכיר) נתקלתי בבעיה מאוד ממרמרת! אני לא יכול ללחוץ על יותר מ2 מקשים, משמע המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. למשל אני לוחץ על כפתור אשר מציב אותי במצב גוף ראשון על מנת לכוון עם אקדח, ועל עוד כפתור אשר מציב אותי במצב ירי (כולם לחוצים ביחד באותו הזמן) כמובן אני רוצה גם להשתמש בכפתורי החיצים על מנת לכוון את היריה ולא לירות סתם אל האויר אלא לתוך ראש האויב! אך אבוי לי המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. הבעיה מתאפיינת במוזרות רבה עוד יותר כשאני יכול ללחוץ על למעלה אבל לא על למטה (בתור המקש השלישי) הבעיה הזאת מוכרת לי מהמחשבים הישנים שכאשר לחצת על כמה מקשים בבת אחת …
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב, יש לו 2 סימפטומים: 1) המחשב נתקע במהלך העבודה בכל 5-10 דקות, התמונה קופאת, הכל קופא והמקלדת אף קפוא ה(לא ניתן לשנות את נוריות המקשים). 2) רוב הסיכוים שהמחשב אינו נדלק, צריך לעשות ריסט בין 8-9 פםעמים עד שהוא נדלק. כלומר:: מדליקים אותו, ניתן לראות את הסידירות מההב, את המנורה של ההראד דיסק נדלקת, ואז הוא נתקע, הוא אינו מפעיל את המסך (המסך נשאר בהשהיה), המנורה של ההארד דיסק נשארת דלוקה, והמחשב קפוא, בלי לצפצף, בלי להשמיע רעשים של הדלקה. יש לציין שלפני כשנה נמס לי הלוח אם , מחימום יתר (מאוורר דפוק), קניתי חדש ומאז דאגתי שלא יתחמם. אמרו לי שזה יכול להיות הספק, האם זה נכון? בתודה, אייל
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי היום את הלוח הנ''ל בKSP שמתי עליו את ה1800+ פאלומינו שלי ושמתי את הax7+sf2 שלי ... (יש כאן הרבה "שלי" ) הפעלתי והתקנתי וינדוס . אחרי כמה שעות של שימוש ,כיביתי אותו ... כשבאתי להדליק אחרי זה הוא לא עשה פוסט (לא עשיתי שום OC ! ) ולא השמיע שום צליל :'( :'( נסיתי לאפס את הביוס ולהוציא את הבטריה ולא עזר ! בסוף ניסיתי להזיז ג'מפר שנקרא kbpwr1(ליד איפה שהחור של המקלדת -כמובן שעל הלוח ! ) ... אז הזזתי והחזרתי והדלקתי ואז הוא התחיל לעשות ציפצוף מאוד מאוד מוזר ... (לא שיש שגיאה וגם לא של העלאה רגילה של המחשב ) וכמובן שאין פוסט אז בודדתי את הבעיה והיא המעבד ... ואז החלפתי למעבד שרוף וישן שלי ועם אותה תקלה ! (ציפצוף) הבעיה היא המעבד או הלוח ??? ? ? ??
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הייתה לי בעייה כאשר הכרטיס מחובר לTV ואני נכנס ל BIOS מה שקורה שהמסך מתחיל לקפוץ (כמו שמנסים להריץ אותו בתדר גבוהה מהיכולת של המסך) ולא ניתן לעבוד בBIOS. חשבתי שהבעייה אצלי בכבלים, בכרטיס, במחשב בקיצור הבעייה אצלי. לקחתי את הכבלים שהולכם ל TV לחבר שיש לו RADEON 9600 PRO וגיליתי שצלו אין את הבעייה הזאת, אבל כאשר נכנסים ל BIOS והמחשב מחובר ל T.V דבר ראשון רואים בDUAL WIEW ודבר שני אתה לא רואה את הBIOS על כל המסך אלא רק על חלקו (כאילו מישהו שיחק אם ההגדרות של המסך והקטין אותו עד הסוף). אמרנו שזה די מוזר שבככל בDOS אני יכול לראות בTV. ניתקנו את כבל שהולך ל TV, נכנסנו ל BIOS וכמה מפתיע הכל חזר להיות כמו שצריך (רואים את הBIOS על כל המסך). מה שמוזר פה למה בכלל הכרטיס שולך אות ל …
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
פתאום באמצע משחק ברשת, כשבWINDOWS עובד media player 9 עם dfx 6.1 plugin והMSN והanti virus פתוחים, נתקע המשחק והצליל, והופיע מסך כחול עם ההודעה "driver irql_less or not equal" או משהו כזה... זה פעם שניה שזה קורה אחרי שהחליפו לי לוח פעם אחת כי הוא פתאום שבק חיים.....זאת אומרת זה אותו לוח עכשיו רק חדש ...מלפני שלושה חודשים..ופעם ראשונה שזה קרה מאז היתה לפני איזה חודש וחצי בערך האם אני צריך לדאוג? מה זה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. יום אחד השארתי את המחשב דולק. כשחזרתי, אחרי כמה שעות, שמתי חלב שעל המסך לא מוצגת שום תמונה. ניסיתי לכבות את המחשב בעזרת הכפתור שעל המארז אך הוא לא נכבה. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב שתי המנורות שבחזית המארז נדלקות ולא נכבות, על המסך לא מוצגת כל תמונה, סי-די-רום אחד שלי יכול להיפתח ולהיסגר בעוד שהשני לא. אני לא יכול לכבות את המחשב בעזרת הכפתור וגם לא לישון בלילה. בקיצור, אני מחבר את המחשב לחשמל, לוחץ על הכפתור, נדלקות 2 מנורות וזהו. קניתי ספק חדש, החלפתי את הישן ולא קרה כלום. מה קרה? תודה רבה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי 256 400mhz של סמסונג והיום הוספתי עוד 400 mhz כדי לנצל את ה dual ddr ל 800mhz השאלה שלי איך אני יודע שהמחשב עובד על 800 mhz כי בביוס רשום לי ב system memory 400mh
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-