תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
איזו תוכנה או דרך קיימת לבדוק את טמפ' המעבד וגם טמפ' כרטיס המסך תוך כדי מאמץ? יהיה נחמד אם יהיה אפשר לבדוק את זה גם תוך כדי משחק. בנוסף, בדקתי עם EVEREST את הנתונים של המחשב, וראיתי שרק 3 ליבות פועלות, ליבה אחת על 0% כל הזמן, למה זה?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למסך CRT עם הממיר הזה http://www.getit.co.il/Prod/43961/12 בחיבור SCART RGB כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור S-VIDEO דרך הממיר, הכל עובד בסדר ועל מסך מלא, אבל כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור SCART RGB ( שרואים דרכו הרבה הרבה יותר טוב ) התמןונה מופיע על חצי מסך, ויש שני פסים שחורים מלמטה ומלמעלה ( כמו מסך רחב ), לפעמים שאני מדליק את הטלוויזיה רואים את זה על מסך מלא לשניה, ואז הוא חוזר לחצי מסך, מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הרכבתי מחשב חדש בכל הלוח הנ"ל יחד עם מעבד CORE I5 750 קירור מוגן 2, 2 הארדיסקים של WS כונן DVD ו 2 זכרונות GSKILL ECO 1600 של 2 גי'גה כל אחד. ספק הכח אמנם מלפני 3 שנים של OCZ אך בעל 600 W. הבעייה היא כזאת: לאחר חיבור הרכיבים ללוח אם וניסיון הדלק - המאווררים של המארז והמאוורר של המעבד עובדים אך הצג לא נדלק (כרטיס ATI1900XT שכחתי לציין) כמו כן אין שום רעש מההארדיסקים וגם הDVD אינו פועל (אין נורית ואינו נפתח/נסגר). על הלוח אם נדלקות 2 נוריות ירוקות אחת כתומה ואחת אדומה. ניסיתי החלפת מקום הזכרונות ניתוק כרטיס מסך ועוד ועוד דבר לא עזר. מישהו התנסה בתקלה דומה?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כל סרטון שאני רואה באינטרנט ואני רוצה לצפות בו במסך גדול המסך נהפך ללבן ואז אני כל הזמן צריך לצפות במסך קטן אח שלי כועס עלי כי זה מחשב שלו והוא היה בסדר עד שנגעתי במחשב.עשיתי כל כך הרבה דברים במחשב שאני לא יודע מה הרס את זה אבל אח שלי מחק את כל התוכנות שהורדתי באותו יום ועדיין המסך נשאר לבן מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, פירמטת את המחשב שלי ועכשיו שאני מנסה להתקין ווינדוס אני נתקל בבעיה, כשהמחשב עולה הוא רושם לי NTLDR is missing, ולא עולה ההתקנה. עוד בעיה שהיתה לי, לפני שההודעה הזאת עלתה לי הגעתי להתקנה של ווינדוס 7 ולא הצלחתי להתקין, היתה לי בעיה שהוא רשם לחפש התקן כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לאחר הדלקת מחשב- מחשב נתקע במסך ראשוני של לוח האם, ולא ניתן לעשות כלום (כולל הפעלת מחשב מתקליטור מ"ה) מה ניתן לבדוק בחומרת המחשב?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב. אני לא יכול לשחק במשחקים. המחשב עובד מצוין אך כאשר אני מפעיל משחק [והמחשב מתאמץ כביכול] אחרי עשר דקות אני מקבל מסך שחור והמחשב נתקע. *שזה קורה פתחתי את המחשב וראיתי כי המאוור של הכרטיס מסך נכבה. מה אני צריך לעשות? המפרט שלי הוא: E6750 2.66GHz X1951Pro 512mb 2 gb Ram אני משתמש בוינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
זה קרה לי היום,יותר נכון לאחי. אני מדליק את המחשב הוא עושה הכל רגיל כזה וזה עד שהוא מגיע לתמונה כזה של INTEL וזה שרשום שם על ה-BIOS שלוחצים F2 בקיצור ככה זה ברגיל אבל אחרי שהתמונה נעלמת במקום שהווידוס היה אמור להטען הוא מביא לי הודעה: BMCUF is compressed ואז תלחץ על ctrl+alt+delete לעשות הפעלה מחדש. בקיצור אין לי מושג אבל ממש מה זה הדבר הזה גם חיפוש בגוגל מה זה BMCUF. עכשיו הקטע יש לי חשד שזה קרה בגלל שעשיתי לכונן C בהגדרות שהוא ידחוס אותו בשביל לחסוך בשטח הדיסק אבל אני לא יודע עכשיו איך לשנות את זה ולבדוק אם זה באמת הבעיה. וגם הקטע שבמחשב שלי אין לי מושג איך להגיע ל-safe mode אני בכל המחשבים יודע להגיע משום מה אצלי במחשב זה מוזר אין אפשרות רק לפעמים הוא מציע לי באיזה דר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד E7500 כרטיס מסך 8600GT 4G זכרון בזמן האחרון כשאני עובד על המחשב לפתע הוא נתקע ומופיעה מסך כחול זה יכול לקרות שאני פותח FIREFOX או אם אני פותח POWERPOINT אין משהו ספציפי בכל מקרה פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר של ה- CPU תקוע , ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד אבל עדיין התופעה של המסך הכחול חוזרת על עצמה . אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ב TASK MANAGER פתוח לי SVCHOST.EXE 11 פעמים חלק ב SYSTEM חלק ב NETWORK ולק ב LOCAL יש מצב שזה איזה וירוס או משהו?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לוח אם של גיגהבייט: ga-eg41mf-s2h עשיתי בוט DOK של חלונות כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש עם ה DOK מחובר אחרי בדיקת הזיכרון המסך נכנס לSTANDBY אחרי כמה לחיצות על המקלדת נדלק אבל הביוס מספיק לעלות, ניסיתי לחבר את ה DOK הכל מיני וריאציות אותה בעייה דוגמא כשאר אני נכנס לטפריט ואני יכול לבחור מאיפה לעשות את הבוט, אני מחבר את ה DOK ואז המחשב מספיק להגיב ולא ניתן לבחור כלום. *ה DOK נוסה על המחשב אחר-עובד משהו קטן ששמתי לב אליו הביוס בכלליות עולה ממש לאט בדיקת הכוננים הקשחים לוקחת בערך דקה מחוברים אצלי שני כוננים אחד 320 ושני 500 של סמסונג שניהם 7200 תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה... היום בבוקר נסעתי לאנשהו, וכשחזרתי גיליתי שהייתה לנו בבית הפסקת חשמל (כל המחשבים בבית נכבו....) המחשבים של האחים שלי עבדו בסדר אבל כשאני באתי להפעיל את המחשב שלי - אין תגובה. המאווררים (כולם) לא עובדים ואין ביפים. אבל הלד שעל לוח האם כן פועל! כמובן שעברתי על כל המדריכים שיש לכם פה ושום דבר לא עובד: ניתקתי את כל הרכיבים הלא הכרחיים והשארתי רק את הספק, לוח האם, המעבד והרמקול הפנימי. אין תגובה גם פה. ניסיתי לקצר את החיבורים של הספק ולראות אם הוא פועל - והוא כן עבד. אפילו חשבתי שאולי הכפתור נדפק וניסיתי לקצר את הפינים שהוא מחובר אליהם - אבל גם זה לא עבד... אין שום קבל מנופח על לוח האם. הספק הוא ספק גנרי בן כמה חודשים ויש לי הרגשה שהוא הרס לי את…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע ברנדומליות מדי יום. זה לא קורה במשהו מיוחד זה רנדומלי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח חדש 640GB של WD, יכול להיות שזה קשור? אין לי מסך כחול והטמפרטורות יציבות לגמרי, בדקתי. אני מריץ WIN7.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שעולה דיי הרבה כסף עכשיו כבר שנה אני מחכה לפיתרון לעידכון לווינדוס 7 הפכתי את כול העולם ואין לא מצאתי! השאלה שלי יש ווינדוס 7 עכשיו השאלה עם בנוסף אפשר להתקין גם ווינדוס XP שיהיה בנוסף יש כזאות אפשרות ? אני רוצה בנוסף ווינדוס XP בגלל הכרטיס קול ... ובלחיצת כפתור אני יעבור בין הווינדוס XP ל7 יש קיים דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היום שלא הייתי בבית אמרו לי שהיה פיצוץ קטן בתוך המארז פתחתי את המארז ניסיתי להפעיל את המחשב וניראה לי שהספק כוח הלך יש קצת ריח שרוף מימנו. יש אולי רעיונות אחרים? אם זה יעזור זה המפרט של המחשב מארז מהודר: P4 ATX 400W + U.S.B FRONT לוח אם :INTEL ROCK LAKE 865PE 800FSB HT + SOUND מעבד : PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT זיכרון פנימי: 512 DDR דיסק קשיח: W.D 80GB 7200 8MB כונן: 1.44 כרטיס מסך:ATI RADEON 9200 128MB DDR + TVOYT צורב: LG 52+32+52 כרטיס קול: AC97
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה יש ריח של שירוף מהמחשב וכל פעם שאני מדליק את המחשב יש ציפצוף ואז הוא נדלק וליפעמים יש בעיה והוא לא נידלק איך אני יכול לבדוק הם הוא נישרף או משהו אחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מפרט: c2d6320 (נרכש לפני 3 שנים) לוח P5b (לפני 3 שנים) כ.מסך HD4770 (שנה וחצי) זכרונות 4GB (שנה וחצי) ספק שגם נקנה לפני 3 שנים, לא זוכר אפילו אם זה 300 או 350. לא היה איזה הפסקת חשמל או משהו אחר, קמתי בבוקר, אני לוחץ להדליק את המחשב והוא פשוט לא נדלק, מנסה כל מיני לחיצות (ארוכות) עובר איזה דקה והוא נדלק לבד פתאום. לאחר מכן ניסיתי שוב לכבות אותו, ושוב להדליק - ושוב לקח לו דקה בערך עד שהוא נדלק לבד. מה יש לבדוק כבדיקה ראשונית? מה לדעתכם זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמרו לי שיש כזה דבר פרד טוריאני וחמור טוריאני ולא קראתי שיש דבר כזה מישו יכול להגיד לי אם קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היום בבוקר שיחקתי ב Starcraft II (משחק דיי כבד למחשב שלי) ופתאום המחשב עושה ריסטרט, המסכים של הביוס עולים ופתאום אני מריח ריח ממש מוזר מהמחשב כמו פלסטיק שרוף. כיביתי אותו, פתחתי ולא ראיתי משהו שלא בסדר, הדלקתי שוב והוא פעל עד הערב. עוד פעם - אני משחק והוא עושה ריסט, ריח שרוף... מהניסיון שלי ריח שרוף בדרך כלל יוצא מהספק אבל לא כך היה, לא ידעתי מאיפה הוא יוצא אבל הרגשתי שזה איפשהוא בסביבות המעבד. החלטתי להוציא את הקירור (אולי המעבד שרוף?) הוצאתי את הקירור והמעבד דווקא בסדר-אבל ראיתי את חיבור ה4פין שהיה מוסתר על ידי הקירור, כולו שחור. בכמה מקומות הבידוד נמס וזה פשוט עשה קצר... יש שם שני כבלים שניים שחורים ושניים צהובים אז הצהובים נהפכו לשחורים כמעט לגמרי... נאלצתי לחתוך חלק…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע נהרס לי המחשב ואתמול הוא חזר מתיקון שהטכנאי החזיר לי אותו מתיקון הרמקול עבד והכל היה בסדר וראו גם את התוכנה של הרמקול אבל פתאום התוכנה נעלמה לי מהמחשב זאת אומרת הרמקול והוא פשוט נמחק או שאני לא יודעת מה קורה לו ניסיתי להיכנס לבקרת עוצמה וזה לא נתן לי זה אומר שאין דרייבר מותקן במחשב ושאני מנסה למצוא את הכרטיס קול ואיך קוראים לו זה לא רושם לי כלום כי אני חושבת שהמחשב לא מזהה את הכרטיס קול הוא שהוא נשרף ואני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות אבל מצד אחד אמרו לי שזה הדרייבר שנמחק.... רצוי להזכיר שאתמול עשיתי שיחזור מערכת והרמקול עלה ושכיביתי את המחשב ועשיתי הפעלה מחדש זה שוב נעלם.. אם תוכלו להביא לי דרייברים או לעזור לי בפתירת הבעיה אני מאוד ישמח..\ ורצוי גם…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הי אני יודע להרכיב מחשב מתחילה עד הסוף רק מה שאני לא מבין זה החיבורים מקדימה RESET SWITCH,POWER SWITCH, וכו איך יודעים מה הפלוס ומה המינוס?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ההארד דיסק שמחובר ל-sata 1 חוזר כל כמה דקות למצב PIO, עשיתי uninstall לHD כמה פעמים ללא הועיל, פירמטתי והתקנתי xpsp2 מחדש, וכשזה לא עזר הרצתי hdtune pro אבל אני כמעט בטוח שהבעיה לא בHD כי הבעיה התחילה רק אחרי שהחלפתי לוח אם. יש לציין כי חיברתי את ה-HD לשתי ה-sata כדי לבדוק אם אחד מהם דפוקה אבל ללא הועיל. ב-eventviewer זה נותן את ההודעה הבאה כל פעם שהמחשב חוזר ל-PIO: Event ID:9 The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period. הנחתי שהבעיה בקונטרולר או בחיבור IDE אבל שום דבר לא מחובר ב-IDE, ואפילו עשיתי disable בביוס לקונטרולר וזה לא עזר. אני חושד בלוח אם למרות שהוא אפילו לא בן שנה. מפרט בפרופיל. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רק רוצה לומר שעשיתי פירמוט וניסיתי הכל גם בWINDOWS 7 גם ויסטה וגם XP. טוב אז ככה הכל עבד טוב שנתיים עד שפתאום כששיחקתי המחשב קפא וקיבלתי BSOD. עכשיו זה קרה לי עוד פעם ועוד פעם בזמן משחק אחרי כמה דקות קיבלתי BSOD ועשיתי ריסטרט אבל תמיד המחשב טען את הוינדוס והכל פעל טוב כל עוד לא נכנסתי למשחקים עד שפעם אחת איך שהמחשב טען את הוינדוס קיבלתי BSOD שדרכו הבנתי שיש בעיה בNV4_DISP, נכנסתי לסייף מוד מחקתי את הדרייבר והמחשב פועל אבל איך שאני מתקין את הדרייבר אני מקבל BSOD אחרי שהמחשב טוען את הווינדוס, אני רוצה גם לומר שכשזה טוען את הווינדוס XP הלוגו של הווינדוס מכוער מלא בנקודות שחורות. ותפריט BIOS מלא בנקודות בצבא תכלת. מה עושים? ד"א ניסיתי הרבה דרייברים גם ישני…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב לפני בערך חודש קרה לי כבר כמה פעמים שאני משאירה את המחשב דלוק והוא נכנס למצב שינה לוקח לו הרבה זמן להעורר ואתמול והיום קרה שגם שהוא התעורר היה מסך כחול שנתגלתה בעיה בוינדואוס הוא מפעיל את עצמו מחדש והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי להבין ממה זה יכול לקרות ומה כדאי לבדוק להלן מפרט המחשב: מעבד- INTEL I5 750 TRAY לוח אם - Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 כרטיס מסך - ATI HD 4730 512 MB GDDR5 קרור למעבד- Cooler Master Hyper TX 3 זכרון- Kingston Hyper X 4GB Kit DDR3 1600Mhz הארד דיסק- Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ ספק- HX 650W Active PFC 12cm Fan Modular CORSAIR מסך- LG W2286L מערכת הפעלה- 32BIT WIN7 ULTIMATE אם צריך עוד מידע שיכול לע…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע זה המפרט i5 750 זכרון 8GB KINGSTONE 2X4 KVR1333D3N9/2G לוח P55A-UD3 GIGABYTE כ.מסך GTX460 GIGABYTE ספק MODU82+ 525W ENMARX טמפרטורות טובות גם מעבד גם כ.מסך ווינדוס 7 64 ביט במשך כל השבוע המחשב עבד כרגיל יפה וטוב ומהיר התקנתי משחק בשם PROTOTYPE בזמן המשחק המחשב קפא ללא אפשרות לעשות כלום חוץ מריסט לאחר מכן כל פעם שמנסים לעלות את הווינדוס הוא קופא כל פעם בשלב אחר של הטעינה התקנתי ווינדוס מחדש ועדין אותו הדבר ניסתי לעשות בדיקה לזכרון ב MEMTEST ולפני בכלל שהוא מנסה לעלות הוא קופא ניסתי לבדוק רק עם כרטיס זכרון אחד זה מצליח לבדוק ולפעמים גם קופא יש למישהו רעיונות מה יכול לפתור את התקלה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-