עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Integer,

אחרי הרבה נסיונות הבנתי מה הבעיה ב USB שלי... הוא פשוט לא מזהה התקנים שאין להם מקור כוח עצמאי (כמו מצלמות אינטרנט וכו') אז איך אני מתקן את הבעיה הזאת וממה היא נובעת...?

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by ORrrr,

מה אומרת ההודעה הזאת שקיבלתי אחרי זמן מה ששיחקתי באנריל..

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by omrialon,

שלום לכולם! רציתי להחליף מסך במחשב , אז כיביתי אותו והוצאתי את התקע מהחשמל והחלפתי מסך אבל שכחתי לחבר אותו למחשב בטעות והדלקתי אותו, ואז ששמתי לב שלא חיברתי אותו ניתקתי את המחשב מהחשמל שהוא עדיין פועל. מאז ,כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא פועל, המאווררים פועלים ושאני מנסה לפתוח את הכונן די-וי-די הוא נפתח אבל לא מופיע כלום על המסך והלד של הבקרה לא נדלק. אשמח לעזרה! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  4. שלום, רכשתי מחשב חדש והוא עובד מצוין רק יש לו בעיה שאם מכניסים אותו למצב שינה הוא נידלק ל5 שניות (כל המאוררים פועלים והאורות) ונכבה ל5 שניות ונידלק שוב וככה הוא ממשיך, ניסתי ללחוץ על כל כפתור אפשרי במיקלדת - לא עזר, ניסיתי ללחוץ על הכפתורים ריסטרט/כיבוי - לא עזר הדרך היחידה להוציא אותו מהלופ הזה היה לכבות אותו מהספק ולהפעיל שוב.. זה לא קרה פעם אחת - כל פעם שמכניסים אותו למצב שינה. כבר הגדרתי בויסטה שלא יכנס אוטומטי אבל מעניין אותי מה מקור הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? פתחתי גם את המארז ונראה לי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. ברור לי שזאת בעיה חומרתית כי פירמטתי כמה פעמים ואין שינוי במצב.. המפרט: Q9300 EP35-DS3P AURORA 570 אם צריך עוד פרטים אשמח לתת. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי העיה די רצינית עם זיהוי של אחד מההארדיסקים במחשב. לאחר שפירמטתי את המחשב, הווינדוס לא מזהה לי כמו שצריך את אחד ההארד דיסקים, אני רואה אותו בניהול דיסקים אבל אין לידו אות כונן ולא ניתן גם לשייך לו אות (ורשום בסוגריים מחיצה לא מזוהה), האופצייה היחידה היא לאתחל אותו, דבר שלא בא בחשבון כי יש לי חומר חשוב עליו. עוד משהו מוזר זה שבמקום לראות את ההארד דיסק כיחידה אחת של 500GB הוא מחולק ל- 2 (אחד- 811.57GB והשני - 259.39GB!!!) עכשיו, עד כמה שהייתי שמח שההארד דיסק הזה יהפוך באורך פלא ל- 1 טרה, משהו מאוד לא הגיוני פה... מישהו יכול אולי לעזור לי בבעיה הזאת, איך אני גורם לווינדוס כן לזהות אותו או לפחות להוציא ממנו את כל החומר החשוב ואז לאתחל אותו? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by ethernet,

בימים האחרונים קרו לי מספר בעיות עם הדיסק הקשיח שלי... הדיסק: 250 ג'יגה של מקסטור... משום מה אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב זה הסתדר עם הבדיקת דיסק... אתמול זה עוד פעם חזר...אני רוצה להגיד: יש לי שם הרבה חומר חשוב...פירמוט לא בא בחשבון... אלה השגיאות שהוא רושם לי... אני בא להיכנס לכונן וזה אומר לי את הדבר הבא: Q:\is not accessible. The disk structure is corrupted and anreadable. הפעלתי מחדש את המחשב זה התחיל לעשות את הcheck disk... ופתאום רשם לי את הדבר הבא: Corrupt mater file table. אני לא יודע מה לעשות, בכונן הזה יש לי דברים מאוד חשובים... מי יודע אולי מה לעשות או שקרה לו כזה דבר ואיך הוא פתר את זה... אני עובד עצות... תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  7. אהלן לפני כמה חודשים פירזמתי פה עניין דומה ולא היה לי פיתרון. כרגע שוב העניין חןזר, ראיתי סדרה המחשב קפא לרגע, נהיה מסך שחור אבל המחשב ממשיך לפעול רגיל כי אני שומע את הסדרה. כיביתי והדלקתי את המחשב, המסך נתקע על אנא המתן בהעלאת הwindows. פעם שנייה נתקע במסך הרשוני בהדלקת המחשב של הביוס כרגע בכלל המחשב לא עולה ורשום לי check signal cable אף על פי שאני שומע את הwindows עלה ושומע שהכל ברקע פועל רגיל. המעגכת שלי amd 920 Gigabyte ma770-ud3 Palit radeon 4870 1gb Silver power 500w הבעיה בכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  8. Started by mushmushi,

המחשב שלי כמעט בן 3 שנים, לפני כמה חודשים התחילו להופיע Artifacts, מין ריבועים צבעוניים על המסך וזה גם החמיר למצב שהDriver היה קורס ועושה Reload (Display drivers has stopped working) הכרטיס שלי הוא: Radeon HD 5770, והוא עדיין באחריות. הבעיה היא, כבר פניתי אל המעבדה עם האחריות והם בדקו את הכרטיס ולא מצאו כלום, הם אפילו העבירו את זה למעבדה מוסמכת יותר וגם שם, תקין. כשאני משתמש בכרטיס של אח שלי Radeon 4xxx , לא זוכר איזה בדיוק, הכל עובד כמו שצריך.חשוב לציין שאחרי שקיבלתי את הכרטיס חזרה מהמעבדה הכל עבד טוב (תקופה של חודש +) עד לפני כמה ימים שחזרו הבעיות. בנוסף, חיברתי 6870 Radeon, ולאחר שלוש דקות חזרו הבעיות. במעבדה שקניתי את המחשב ממנה החליפו זכרונות וספק אבל גם זה לל…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by NuXeR,

שלום לכולם, היום הרכבתי את המערכת החדשה שלי, הכל מחובר כמו שצריך הטמפ' בסדר והמתחים... לצערי אני לא מצליח לעשות Boot לדיסק מסויים (ניסיתי גם דיסק התקנה bootable של ווינדוס, שניהם תקינים ובכל זאת) ניסיתי להגדיר AHCI ו-IDE MODE בביוס, בשניהם אני מקבל זיהוי של הכוננים ואח"כ סמן מהבהב שלא זז. כונן הCD כאילו לא מנסה אפילו לקרוא את הדיסק.. במצב AHCI הוא כותב לי AHCI BIOS INSTALLED!! ואח"כ לא זז. ניסיתי לחבר גם כונן CD בחיבור IDE אמיתי, ולנתק את כל חיבורי הSATA הנ"ל לא עזר. אני מקבל רק סמן מהבהב... מה עושים? תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  10. נכנס לסידירום תיקיית e: וכל קובץ אומר לי שאי אפשר להפעיל אותו

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by SomeoneUknow,

בזמן האחרון, אני צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב כל כמה שעות כי משום מה, שעה-שעתיים אחרי שעושים לו RESTART הוא מתחיל לקרטע ולהתקע, והתמונה במסך נתקעת וגם יש רעש של קרטוע מהרמקולים. יש איזה דרך לתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  12. אז ככה זה התחיל לפני כחודשיים לאחר שהחלפתי לוח מאבד וזכרונות ליותר מתקדמים: לוח של GIGABYTE GA-7NF-R2 מאבד של AMD ATHLON 2700+ 512 MB DDR היה לי כרטיס מסך GEFORCE 4200FX של GIGABYTE ולאחר שהתחילה בעעיית המסכים הכחולים החלפתי את הלוח כי אמרו לי שהוא פגום לאותו סוג וגם החלפתי הארדיסק אבל בכל זאות הבעיה נמשכה .... הרכבתי במחשב כרטיס מסך ישן של ASUS GEFORCE 2 והוא לא היה מביא לי מסכים כחולים אז הייתי בטוחה שזה הכרטיס מסך וקניתי כרטיס מסך חדש של GAINWARD GEFORCE 6600FX AGP** 264 MB אבל הבעיה עדיין נמשכת...... התקנתי גם דרייברים הכי חדשים וזה עדיין נמשך..... בבקשהההההההההההההההה תעזרו לי.................. כבר אין לי שמץ של מושג מה לעשות............. צירפתי גם קבצי מיני דומפ..…

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by MDK,

פתאום באמצע משחק ברשת, כשבWINDOWS עובד media player 9 עם dfx 6.1 plugin והMSN והanti virus פתוחים, נתקע המשחק והצליל, והופיע מסך כחול עם ההודעה "driver irql_less or not equal" או משהו כזה... זה פעם שניה שזה קורה אחרי שהחליפו לי לוח פעם אחת כי הוא פתאום שבק חיים.....זאת אומרת זה אותו לוח עכשיו רק חדש ...מלפני שלושה חודשים..ופעם ראשונה שזה קרה מאז היתה לפני איזה חודש וחצי בערך האם אני צריך לדאוג? מה זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by L1ron,

בגלל שפירסמתי אותם בפורום בחו"ל ולא קיבלתי מענה,אני ישאל פה ,זה באנגלית אבל מה שלא ברור תגידו ואני יסביר. 1. hellow. i owner of Pavilion g6 laptop. every 2-2:30 hours ,the network stop working and then my internet aint working. what could be the problem i even formated my computer today and installed driver. 2.for example the hour is 4:59 ,then instead of going into 5:00 and then 6:00 ,it come back to 4:00 and start counting again to 4:10 4:20 4:59 etc.. also the date stuck at the same date my laptop is Pavilion g6 what should i do? 3.hellow. i am owner of Pavilion g6 . the screen just turning off.so i see everything black,but the computer is s…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by nuctornal wisdom,

אני רוצה לחבר את הממיר של YES למסך, חיברתי את הוידאו לcomposite, אפשר לחבר את האודיו ישרות ללוח אם או שצריך כרטיס טלווזיה?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by blabla130,

קניתי מחשב חדש ולא היה את הדיסקט של הדרייבר בקופסא, ניסיתי לעשות אחד מה-Uitility CD אבל במהלך התקנת וינדוס הוא אמר לי שחסר קובץ Setup. המפרט: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray +TT TR2 for A Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherbo Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200Memory (x2) Maxtor 160GB 7200rpm 8MB buffer Serial ATA HDD NEC ND-3520AW 16/16/24/48/16/48 Bulk DVD+-R/RW LG 16/48 Bilk DVD-ROM Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W Sapphire Radeon X800XL PCI-e 256MB Retail Video C Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Genius SP Q06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers בחיפוש מצאתי את הדרייבר הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=…

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  17. בדיוק איך שה-WINDOWS עולה המחשב עושה מן רעש מוזר כזה "טורורו" ואז נכבה בלי שום התראה בלי כלום מה נראה לכם הבעיה? ואם אני אפרמט זה יעזור? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by GroovyHazil,

בזמן האחרון יש לי ביצועים נמוכים בהרבה מאוד משחקים והיום ששחקתי קפץ לי פתאום BLUE SCREEN ואז המחשב עשה RESTART. איך אני יכול בדוק מה הייתה הבעיה ולסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by Moty_p,

שלום לכם לאחרונה קניתי מעבד יד שניה Core 2 Duo 6400 יש לי את המחשב הבא: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodClassId=-1&contentType=SupportManual&prodTypeId=12454&prodSeriesId=3352967 לאחר הרכבה של המעבד החדש המחשב אינו דולק ומפעיל את המאוורים בכל הכוח לאחר פירוק המעבד החדש והחזרתו של המעבד הישן המחשב נדלק באופן תקין המעבד הישן והחדש הם סוקט 775 אז איך זה יכול להיות שהמעבד החדש לא פועל? כמובן שהמעבד תקין כפי שנאמר לי שמעולם לא עבד אוברקלוק ומה אני יכול לעשות על מנת לפעיל את המעבד החדש? תודה על התשובות שלכם

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by taotao,

פירקתי תמחשב וכנראה כנראה נפל איזה חלק עכשיו אני לא בטוח מזה תיאור: זה עגול כזה קטן פלסטיק שחור שבאמצע שלו יש חור קטן הוא בגודל של גולה בערך ומתחתיו יש שתי רגליים שכנראה אחת מהם נשארה איפשהו במחשב ואחת נשארה אצלי ולפי החיבור זה היה מחובר לחוט או משהו ושהדלקתי תמחשב הוא רשם לי משהו כמו WIN32 ועוד איזה שורה שבוצע שגיאה וזה אמר לי שלח דוח או לא רשמתי לו לא וזהו יש למישהו מושג מה זה יכול להיות המחשב עד לפי מה שאני רואה עובד כרגיל

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by Yair Tz,

יש לי בעיה מוזרה אחרי עדכון FIRMWARE לכונן DVD שנכשל (כמובן הוצאתי אותו מזמן) - ברגע שהוא נכשל המחשב נתקע, והייתי חייב לעשות לו RESTART דרך הכפתור. מהרגע הזה במקום מסך שחור רגיל (נניח בין ה-POST לשלב שמראה מידע על ה-HD וכו' במחשב או אחרי הלוגו של הטעינה של WINDOWS \ אחרי הלוגו בזמן RESTART (בקיצור מתי שצריך שיהיה מסך שחור) אני מקבל מסך לבן. לא נתקלתי בבעיות, אבל בכל אופן האם עלי לחשוש? ואיך לתקן את זה? אני חושד שזה פגיעה בקבצים של Windows, אבל יש לי תוכנה שעושה שחזור מלא למערכת (דומה ל-Ghost) אז אני לא חושב. פירמוט כרגע לא נמצא כאפשרות (כמובן שנשארתי בינתיים בלי כונן DVD :)

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by liron80,

שלום לכולם, לאחרונה כרטיס הרשת האלחוטי שלי בנייד מסרב לעבוד, אחרי שווידאתי שמדובר בתקלת חומרה של הכרטיס ולא תוכנה החלטתי להחליף את הכרטיס. מדובר במחשב נייד LENOVO 3000 V100. ניסיתי לשים במקום הכרטיס התקול מספר כרטיסים אחרים (חלקם מתקדמים וחלקם מתקדמים יותר) אבל המחשב מקפיץ לי כל פעם את אותה ההודעה- "unauthorized network card is plugged in- power off and remove the minipci network card" כרטיס הרשת שלי הוא wm3945bg של אינטל. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי כיצד להפתר מהבעיה הזו ולהחליף את הכרטיס רשת בשקט... :s05:

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  23. אממ אני מתקשה לחבר את שתי הכניסות האלה ללוח אם.. מישהו יכול לעזור? למארז יש כמה חוטים..: Mic Bias Mic GND L In L Out R In R Out ללוח אם יש את החיבורים האלה: Mic GND Front R Front L Rear R Rear L השאלה היא מה הולך למה?

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by VinDiesel,

זה קורה לי (אחרי בדיקות מעמיקות) כאשר אני מפעיל משחק ב SLI , המשחקים הם DEUS EX CRYSIS2 BATTLEFIELD 3 אך ורק משחקים שתומכים ב DIRECTX 11 וכאשר אני מכבה אופציה זו (ב SLI פועל) במשחק הכל עובד פיקס כאשר אני מכבה SLI הכל עובד פיקס גם עם DIRECTX 11 (בדקתי כל כרטיס לחוד) וכפי שידועה לחלקכם פה BATTLEFIELD 3 לא מאפשר לך לעשות שינויים בDIRECTX 11 הוא כמדומני תמיד פועל בלי אופציה לכבותו. יש לי מערכת חדשה לגמרי core i5 2500k asus p8z68-v gigabyte gtx 560 ti SLI antec 900w עד עכשיו מה עשיתי: החלפתי במקומות של הכרטיסים + בדיקה היקפית שלהם - לא עזר הוצאתי את הגישרון של הSLI בדקתי את הביצועים של כל כרטיס בלעדיו - הכל תקין ניסיתי כל דריבר אפשרי בין אם הוא חדש או אחד שכבר אף…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by יוליוס,

יש לי בעיה במחשב . ללא סיבה המחשב קופא , ולעיתים במשחק גם קופא . לעיתים מסך כחול. בבדיקה בתוכנה : WhoCrashed הדו"ח : On Thu 24/10/2013 06:03:37 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp uptime: 00:49:16 This was probably caused by the following module: sptd.sys (sptd+0x11894) Bugcheck code: 0xD1 (0xC, 0x2, 0x0, 0xFFFFFFFF99CB999C) Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL file path: C:\Windows\system32\drivers\sptd.sys product: SCSI Pass Through Direct company: Duplex Secure Ltd. description: SCSI Pass Through Direct Host Bug check description: This indicates that a kernel-mode driver attempted to access pageable memory at a process IR…

דיונים חדשים בפורומים