עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי בעיה עם הלוח אם ניסיתי להתקין צורב חדש למחשב ואחרי שחיברתי את הכונן התחילו הבעיות קודם כל כל החיבורים של הלוח אם(מקלדת, עכבר, USB, מסך) לא עובדים הייתי לי שגיאה עם החיבור של הIDE משהו no 80 conducter אז החלפתי את הכבל והשגיאה נעלמה אבל עדיין שום דבר לא עובד כבר אין לי מושג מה לעשות ניסיתי גם להוציאת את הסוללה של הCMOS וגם החלפתי אותה וזה עדיין לא עובד. הדבר היחיד שעובד על הלוח אם היה הכרטיס מסך אבל הוצאתי אותו כדי לראות אם החיבור של המסך בלוח אם עוד עובד...לא עבד היה רק את הקולות של הכונן דיסקטים ואותו דבר היה גם אחרי שחיברתי את הכל בחזרה כבר אין לי מושג מה לעשות

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by NuXeR,

שלום לכולם, היום הרכבתי את המערכת החדשה שלי, הכל מחובר כמו שצריך הטמפ' בסדר והמתחים... לצערי אני לא מצליח לעשות Boot לדיסק מסויים (ניסיתי גם דיסק התקנה bootable של ווינדוס, שניהם תקינים ובכל זאת) ניסיתי להגדיר AHCI ו-IDE MODE בביוס, בשניהם אני מקבל זיהוי של הכוננים ואח"כ סמן מהבהב שלא זז. כונן הCD כאילו לא מנסה אפילו לקרוא את הדיסק.. במצב AHCI הוא כותב לי AHCI BIOS INSTALLED!! ואח"כ לא זז. ניסיתי לחבר גם כונן CD בחיבור IDE אמיתי, ולנתק את כל חיבורי הSATA הנ"ל לא עזר. אני מקבל רק סמן מהבהב... מה עושים? תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by Yair Tz,

יש לי בעיה מוזרה אחרי עדכון FIRMWARE לכונן DVD שנכשל (כמובן הוצאתי אותו מזמן) - ברגע שהוא נכשל המחשב נתקע, והייתי חייב לעשות לו RESTART דרך הכפתור. מהרגע הזה במקום מסך שחור רגיל (נניח בין ה-POST לשלב שמראה מידע על ה-HD וכו' במחשב או אחרי הלוגו של הטעינה של WINDOWS \ אחרי הלוגו בזמן RESTART (בקיצור מתי שצריך שיהיה מסך שחור) אני מקבל מסך לבן. לא נתקלתי בבעיות, אבל בכל אופן האם עלי לחשוש? ואיך לתקן את זה? אני חושד שזה פגיעה בקבצים של Windows, אבל יש לי תוכנה שעושה שחזור מלא למערכת (דומה ל-Ghost) אז אני לא חושב. פירמוט כרגע לא נמצא כאפשרות (כמובן שנשארתי בינתיים בלי כונן DVD :)

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by solet,

שלום לכולם, לפני 5 ימים רכשתי את המדפסת הנ"ל, שהיא גם סורק+פקס+מכונת צילום+מדפסת. על פניו , סבבה לגמרי. חיברתי אותה למחשב, התקנתי את הדיסק, סיימתי את ההתקנה, כביכול הכל טוב ויפה. מי שמכיר את התוכנה של HP יודע, שמותקנת במחשב תוכנה שנקראת HP SOLTION CENTER' שמרכזת בתוכה את כל הפעילות שהמדפסת המשולבת עושה. הבעיה שלי, היא שהתוכנה לא מצליחה לזהות את הסורק שמותקן. היא כן מצליחה לשלוח להדפסה, אבל את הסורק היא לא מזהה. פניתי אינספור פניות למוקד של HP , החלפתי מדפסת, החלפתי כבל USB (הם נמכרים בנפרד) פרמטתי את כל המחשב!!! ועדיין, אני מתקין הכל, אבל את הסורק המחשב לאט מזהה. התומכים אמרו לי שאולי, יש לי בעיה ביציאות USB שלי, שלא יוצא מהם מספיק מתח חשמלי שמגיע לסורק. מישהו שמע על בעיה…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by kobi122,

אני משחק במשחק נגיד ואחרי 30 דק בערך שאני משחק הוא עושה רעש של זרם ואז הוא נתקע המנורה של H.D.D נדלקת בלי להפסיק אני חייב עזרה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by tsvika,

רכשתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon X1650XT לPCIe חיברתי אותו הכל עבד מצויין למשך שבועיים אחריי שבועיים כיביתי את המחשב לכמה שעות וכשהדלקתי אותו שוב הכרטיס לא עבד והמסך לא הציג כלום חיברתי את המסך לכרטיס המובנה על הלוח והכל עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by banylon5,

קניתי לוח חדש מסוג gigabyte p35 ds3p rev2.1 מפרט: ספק 620w corsair מעבד e2160 מארז : compucase כרטיס מסך : gigabyte 7600gt extreame משום מה המחשב נדלק המאוררים עובדים מספר שניות ואז נכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה מסך שחור : לא מגיע אפילו לשלב ה post בדקתי את הרכיבים במחשב אחר והם עובדים משהו אמר לי שצריך להעלות את המחשב עם מעבד 775 יותר ישן לעדכן את הביוס ואז לעלות עם המעבד שיש לי האם ידוע למשהו על בעיה דומה בלוחות אלה ?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  8. קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך עם המפרט שמופיע לי בפרופיל אבל לאחרונה אני נתקל בכל כך הרבה בעיות שלא נשאר לי אלא לקלל את החומרה הזו הלוח אם בפעם השלישית שחזר ממידיקום בראשון עושה בעיוות ברמה כזו שאני מסוג לבצע פעולות מהר יותר ממנו מה שאני מתכוון הוא שהלוח פשוט לא מתפקד מהר לפחות לא כמו בהתחלה הוא לא קורא DUEL מוד זיכרון הוא תוקע לי חלונות וכדומה הוא תחת אחריות עדיין אבל מוציאים לי את הנשמה בפעם האחרונה חייבו 40 $ על סידור תושבת המעבד אמרו שזה באשמתי כדי להבין את התיסכול עליכם לדעת שקניית המחשב התבצעה לפני שהיה לי ידע בסיסי בחומרה שנרכש כעבור שנה בצורת עבודה בחנות שקניתי ממנה את המחשב הייתי סוכן מכירות! היום אני עומד לפני החלטה להחליף לוח ואולי גם מעבד השאלה היא מה השיל…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by boss,

אני מתקין גירסה 11.5 חדשה של AMD יש לי כרטיס מסך ATI 6970 ללא OC פתאום מסך מכבה עצמו שניות מיד חוזר מסך. אחרי תוכנה Catalyst Control Center לא עובד יותר אז הסרתי דרייברים של כרטיס מסך הכול CCC שוב התקנה 11.5 ATI וריסט שוב שוב. אותו דבר בעיה CCC ??? מה פתרון ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by artv8,

שלום לכם, יש לי מחשב ישן אבל מספיק לשימושים שלי. לאחרונה יש לי בעיות עם המסך, המסך פשוט מפסיק לקבל אותות מהמחשב, המחשב ממשיך לעבוד אך לא ניתן לראות כלום במסך. יש לציין שהמסך תקין. זה לאשתמיד אני לא רואה כלום במסך. אני רואה ואחרי כמהב זמן הוא מפסיק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? :s05:

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  11. שלום לכולם ... יש לי בעיה במחשב לפעמים המסך הופך לשחור לכמה שניות ...וגם יש בעיית זכרון למשל שאני נכנס לפסייבוק ואומר לו שימור שאני יכנס אוטומטית זה מאבד את הנתונים ... נסיתי לפרמט את המחשב דרך iomega automatic backup והדיסק התקנה אבל שאני מגיע לאיזה שלב בפירמוט המסך הופך לשחור ולא מגיע הפקודה שכך אני אוכל לפרמט ...בקיצור אני לא יכול לפרמט ... אתם חושבים שזה בעיית חומרה ? בכרטיס זכרון ? או ...? ויש לי אחריות על המחשב אבל אני לי כח לקחת את המחשב כולו לחנות שיתקנו כי זה רחוק אני יכול נגיד לקחת את הכרטיס זכרון לשם ושהם יטפלו בו ? כי אני חושב שזה בעיית חומרה בכרטיס זכרון ...נכון ? תודה מראש על העזרה...

12. Started by Styx,

שלום לאחר בעיות חוזרות ונישנות עםם מישחקים שקורסים וכו' החלטתי להריץ את בדיקת הOCCT ולאחר 2.5 דקות זה כותב שיש שגיאה בליבה מספר 2 (המעבדד הוא CORE I5 750) שניקנה לפני פחות משבוע הינה אחד מהגרפים שהוא הוציא וזה ניראה כאילו בהתחלה יש מתח לא סדיר(תקנו אותי אם אם אני טועה) http://img14.imageshack.us/img14/6671/2010052412h26vcore.png הלוח אם הוא P55A-UD3 ועדכיון ביוס F8 והוינדוס זה 64bit ultimate נ.ב הפעם השנייה שהרצתי את זה על NORMAך זה כתב שיש בעייה בליבה 0#

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by orendia,

כאשר חיברת מחשב במשרד מסויים הרשת זוהתה לסירוגין כלומר כבל רשת מראה שכביכול הכבל רשת מתנק ומתחבר וכך חוזר חלילה. החלפתי כבל רשת וגם העברתי למחשב אחר את הכבל לראות אם יש בעיות רשת אך המחשב השני התחבר יופי. לקחתי את המחשב למעבדה חיברתי אותו אצלי ואכן התחבר יופי רק במשרד הוא מתחבר לסירוגין. מה גם שהסרתי והתקנתי את כרטיס הרשת בשנית וגם את ההתקן של הלוח עצמו. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה המון תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by Riaz3r,

שלום, יש לי בעיה עם הbootup של הלוח אם, זה מה יש לי לוח אם של גיגה בייט g31 ויש לי 4gb זכרון היה איזה בעיה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא נתקע אחרי שהוא בודק את הזכרון ואמור לזהות את הide וההארדיסקים הוא פשוט נתקע לפני הזיהוי של ה ide עכשיו הוצאתי סטיק אחד של זכרון ואז הוא נדלק ועבד לי קצת לאחר מכן לא עבד בכלל גם לא עם סטיק אחד. החלפתי ללוח אם msi p35 neo2 ועכשיו גם הוא נתקע על המסך של הכניסה לביוס או לעלות רגיל ולא מגיב למקלדת. יש גם נורות לד שנותנות אינדיקציה של בעיות כרגע זה תקוע על אדום-ירוק-אדום-ירוק ניסיתי גם פה לחבר רק סטיק אחד וניסיתי לנתק הארדיסק, כונן, חיבורי usb וכד.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  15. שלום לכולם! קניתי שלשום מחשב נייד חדש לחלוטין מבית Samsung. הוא עבד בסדר גמור ביומיים האחרונים, עד שהיום כיביתי אותו והוא התחיל בעדכונים של windows 7. הוא תקוע בעדכון הראשון מתוך 6 כבר יותר מ-40 דקות. יש לכם מושג מה לעשות? בדקתי באינטרנט, אבל כולם אומרים להתחיל לכבות ולהיכנס ל-safe mode, ואני לא מבין בזה... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by Omri08,

כל כמה שניות המחשב קופא ואז חוזר לעבוד. המחשב די חדש פחות מחצי שנה נראלי אני לא בטוח. מעבד i3-2120 זיכרון 4GB כרטיס מסמך GEFORCE GTX 550 TI win 7 64bit הבעיה היא מהימים האחרונים. קניתי תמחשב מאייבורי

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  17. זה ממש מוזר וגם די מעצבן למען האמת. המערכת החדשה שלי (מפרט בצד) קורסת במהלך משחק ב-MOH:WF בגלל בעיות זיכרון (??). רצ"ב תמונות של הודעות השגיאה לאחר הקריסה. הדרייברים אגב מעודכנים, גם לכרטיס מסך. איך זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  18. הכל התחיל אחרי שהמחשב סירב לעלות, הוא לא הגיע לשלב הפוסט. בגלל חוסר הזמן לאבחן ולטפל בבעיה בעצמי, שלחתי את המחשב למעבדה, אחרי כמה ימים הם חזרו אלי ואמרו לי שהביוס נדפק, הם צרבו אותו מחדש. גרסאת הביוס שהייתה לי היא FG, הם צרבו תגרסה האחרונה, FKB. כאשר ה B מציין Beta לפני התקלה , הליבה הרביעית של המעבד הייתה פתוחה והוא עבד על 3.4GHZ. כרגע OCCT מדווח על שגיעה בליבה מסויימת (משתנה מבדיקה לבדיקה) אחרי פחות מדקה, וזה כאשר המעבד רץ על סטוק עם 3 ליבות! עידכון: "עידכנתי" את הביוס לגרסת FJ , זאת הגרסה היציבה האחרונה (לא בטא). גם איתה המעבד לא עובר OCCT וגם Prime95 מדווח על שגיאה לפחות ב 2 ליבות. וגם כל מישחק שאני משחק (Mafia2 , BF2BC2) קורס אחרי כמה דקות, לפעמים עם מסך כחול. יכול ל…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by Aqualung,

כן אני יודע שהנושא לא קשור ישירות למחשבים (זתומרת PC...), אבל זו גם חומרה, ואני לא יודע איפה עוד אפשר למצוא קהילה כזו גדולה של אנשים שמתעניינים בנושא. אז ככה - לפני כמה חודשים קניתי דיוידי חדש של הרמן קרדון (System 1500, סט שכולל גם רסיבר שלהם, מעולה לטעמי). הבעייה היא, בהתחלה כשהייתי שם דיסק מסויים שיש לי (אזור 1) הוא היה קורא אותו בלי בעייה. בזמן האחרון כשאני שם אותו הדיוידי כותב לי שהוא מאזור אחר ואין אפשרות לנגן אותו... ניסיתי להתעסק עם תפריטים בדיוידי אבל לא נראה שיש שם משהו שקשור באזורים. על הדיוידי עצמו יש חותמת של אזור 2. יש למישהו רעיון מה גרם לשינוי הזה?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by kobibo,

יש לגיסי מחשב AMD 2500 ( אני באמת לא זוכר את דגם הלוח ) ישנה תופעה משונה כאשר ישנה נפילת מתח או הפסקת חשמל המחשב לא עולה לכן יש להכנס אליו לביוס ולשנות את ה SATA מ RAID ל BASE ואז הכל מסתדר. השאלה שלי למה תופעה כזאת קורת ? ואיך ניתן לפתור אותה ? ....הביוס לא אמור לשמור על הגדרותיו?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by ogeva,

שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בבעיה איתה אני מנסה להתמודד כבר תקופה ארוכה: יש לי מחשב ישן מבוסס AMD Duron 900MHz (ללא OC) לוח אם VIA AK73 PRO 3X256MB SDRAM (יצרנים שונים) כרטיס מסך RIVA TNT 32MB מע' הפעלה Win XP Pro SP2, Mandrake Linux 10.0 במשך תקופה אני סובל מתקיעות ב-XP בלבד: המסך קופא, המקלדת לא מגיבה והמחשב חוטף בעיטה ב-Reset. ב Linux לא ראיתי תופעות כאלה. יש לציין שחששתי מהתחממות- פתחתי, ניקיתי (פלאגים, פלטינות, שמן ברקס וכו')- לפי תוכנת המוניטור של VIA, המחשב עובד בין 40 ל-45 מעלות ולמרות זאת, הבעיה חזרה. לאחר פירמוט Win XP Partiion והתקנה מחדש, הבעיה חזרה. חבר שמבין קצת יותר ממני יעץ לי להחליף כרטיס מסך ונתן לי לנסות RIVA TNT 16MB ענתיק. כבר כמ…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by EranTal,

היי פגעתי בטעות במאוורר של המעבד וישנו כרגע סדק בבסיס הכנף. עקב כך, הכנף פוגעת בצד אחד של המסגרת, וכמובן, קיים רעש מהפגיעה. יש רעיונות איך לסדר (ללא קניית מאוורר חדש) ? האם הסרת הכנף תפגע קריטית בביצועים? האם כדאי לשייף חלק ממנה כדי למנוע את הפגיעה?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  23. ני רוצה להחליף מארז ואני לא מצליח להוציא את המאוורר שעל המעבד. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 למאוורר יש שני קליפסים מלמעלה, אני משחרר אותם ואז אני מנסה למשוך את המאוורר והוא לא יוצא. אני מפחד להפעיל כוח על המאוורר כי אני לא רוצה להרוס את המאוורר או את המעבד. אז בבקשה תגידו לי איך אני מוציא אותו? אין בגים על המעבד חוץ מהקליפסים. ועוד משהו: את החלקים שאני מוציא על המחשב כדאי לי לשים אותם על נייר כסך ואז על השולחן שעשוי מעץ? או לשים אותם ישר על השולחן בלי הנייר כסף?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by GamePad,

יש לי לוח asus a7n8x deluxe לאחרונה הוא התחיל לגמגם, הUSB הפסיק לעבוד וכשבדקתי את הdevice manager ראיתי שיש סימן קריאה על PnP bios extension ניסיתי לעדכן את הציפסט (nForce 2) אך גם זה לא עזר. יתרה מכך, כשניסיתי להתקין מחדש את המודם/פקס שהיה מחובר ללוח המחשב קרס. לאחר שהסרתי את המודם המצב נשאר כפי שהיה. רעיונות? מפרט: כ.מסך רדאון 9100 זכרונות 2*256 HYUNDAY SAMSUNG מעבד AMD 1400 תודה

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי WIN 2000 ולפעמים למרות שיש לי מחשב חזק וחדש ומקלדת חדשה הWINDOWS בלבד עולבה ללא מקלדת - במאפייני חומרה רשום שההתקן לא אותחל נכון. למשהו זה קרה או יודע למה זה קורה ?????

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.