עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב הבעיה כזאת: פירמטתי את המחשב וכשהתקנתי את הדרייבירים של הכרטיס קול דרך הדיסק של הלוח אם וגם את המעודכנים מאתר Gigabyte במנהל ההתקנים החומרה מותקנת כראוי אבל אין סאונד. בבדיקה שעשיתי ב- DXDiag הוא רושם ככה: DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) יש עצות? :

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by miaoo673,

מדובר בכרטיס קול משולב, בלוח אם מדגם P4P800-SE. הרמקולים נבדקו עם מחשב אחר ונמצאו תקינים. כמו כן מותקנים הדרייברים העדכניים ביותר. אני כבר מתכנן לקנות כרטיס קול חדש, אבל אשמח אם מישהו יוכל לתת לי טיפ של הרגע האחרון ולחסוך לי כמה שקלים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אחרי הרבה "תחקירים" ודברים כאלה.. מצאתי את העמוד הבא: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/e4c434f3-a281-4125-82f0-677ce47769fe1033.mspx#section_2 אני יודע שזה של ויסטה אבל בכל זאת החלטתי לקרוא.. שם ראיתי את השורה הבאה שאומרת: ניסיתי את זה, ואכן משחקים פועלים הרבה יותר טוב - שיפור בצורה משמעותית אך ללא סאונד. יש לי כרטיס קול 5 ערוצים ב20-50 שקל (לא זוכר כמה זה עלה).. של C-Media 8738 משהו פשוט.. בדקתי את זה גם עם הכרטיס קול שלי על Onboard ואותו הדבר.. הלכתי למחשב של אחי ובדקתי שם גם את הדבר הזה (יש לנו בערך אותם מחשבים) רק שלו יש כרטיס קול ב1000 שקל משהו איכותי, ואצלו משחקים תמיד רצים מהר יותר.. השאלה היא ככה, איזה רמה של כרטיס קול אני צריך לקנות בשביל שהמש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, לאחרונה התקנתי במחשב שלי לוח אם ומעבד חדש (Amd 3500, Asus A8v-mx) מאז שהתקנתי את הלוח והמעבד, וחיברתי את הכרטיס קול, המחשב נתקע מיד אחרי המסך-תמונה של הלוח. הכרטיס הוא מדגם live 5.1 של Creative. יש לציין שכאשר אני מוציא את הכרטיס קול ומעלה את המערכת, הכל עולה ללא בעיות. וכמו כן הכרטיס עבד יום קודם לכן עם הלוח והמעבד הישנים שלי. יש אלו שהן הצעות לפיתרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by Axel Foley,

יש לי כרטיס קול משולב על לוח אינטל Sorento 945. יש לי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב וכשאני מנסה להוריד את הדרייבר של קול המשולב ברגע שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא נותן לי הודעה שיש חומרה לא מותקנת ומתחיל בהתקנה של הכרטיס המשולב. הכרטיס קול החיצוני מותקן ועובד. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  6. תקלה כזאת עוד לא ראיתי : היה לי כרטיס מסך GT 430 ושידרגתי אותו בכרטיס מסך GTS 450 , התקנתי את הכרטיס המחשב זיהה אותו אבל מאותו רגע הכרטיס קול על הלוח אם מת !!!! חשבתי בהתחלה הגדרות אבל לא !!!! הכרטיס קול פשוט מת המערכת הפעלה מזהה כרטיס קול אבל אי אפשר להתקין דרייבר !!! עשיתי אפילו פירמוט החזרתי את הכרטיס מסך הישן GT 430 ועדיין הכרטיס קול מת !!!! הספק כח היה פשוט רשום עליו SOLID אבל ב 12V רשום 24A שזה יפה מאוד !!! כדי שהכרטיס מסך יעבוד קניתי מתאם 6 פינים PCIE !!!! על הנייר הספק כח 500W אחרי שהלוח מת שמתי את הכרטיס מסך במחשב אחר לגמרי של HP עם ספק כח 250W ( משקל כבד מאוד ) של BESTEC עם 12V מצחיק 14A והכול עובד החלפתי את הלוח אם בחנות שמתי את הספק כח של HP בלוח התקין ולמרות…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. יש לי כ. קול של SOUNDMAX בלוח אם של אסוס דגם K8V-X מובנה. כבר כמה חודשים שיש לי בעיה של העוצמה שלו שנחלשת בהדרגה בשימוש ממושך במחשב. אני לא יודע אם הבעיה נובעת מבחינת חומרה, דרייברים, או בכלל ממשהו שנובע מתוכנה (לא ניסיתי לינוקס אבל יש מצב שאני אנסה ) יש לציין שקניתי כרטיס קול PCI ואיתו לא הייתה לי תבעיה הזאת אבל הוא היה כ"כ גרוע שחזרתי לכרטיס המובנה רציתי לציין בנוסף שאתחול פותר באופן זמני תבעיה (העוצמה חוזרת להיות גבוהה) אבל חוזר להחלש בהדרגה אחרי שימוש ממושך במחשב איך ניתן לפתור תבעיה הזאת, אם אפשר ? מה לעשות ? אודה לכם על העזרה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by andrei21,

לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?

9. Started by Aviad Faran,

יש לי כרטיס קול ישן, סאונד בלסטר 16 (מאוד ישן), שהמחשב סגור, הוא גורם לרעשים מוזרים ברמקולים (מחובר למערכת קולנוע ביתית), בפונקציות אחרות ברסיבר במצב סטנדביי, זה לא קורה, רק עם המחשב. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by oded6188,

אני מתעסק בעבודת אודיו יש לי כרטיס קול כזה: Motu Ultralite (עולה יותר מ 1000$) אני לא מאמין ששמעתם כאן על כזה כרטיס, כי זה לא משהו סטנדרטי שקונים בחנויות מחשבים זה כרטיס שמתחבר ב Firewire קניתי אותו לפני שנה והוא כל הזמן עושה לי בעיות: (זה וידאו שמצאתי ביו-טיוב עם אותה הבעיה בדיוק כמו אצלי) הכרטיס פשוט מתחיל להוציא קליקים דיגיטליים כאלה (אפילו כששום קובץ אודיו לא מתנגן) למשך של 30 שניות בערך... זה בא בהתקפים כאלה..... זה יכול להימשך אפילו כמה דקות.... ברגע שמתנקים את הכרטיס מהמחשב - זה מפסיק מה לא ניסיתי?! ניסיתי את כל סוגי הדרייברים, וכל ה Firmware האפשריים ניסיתי כמה כבלי פייר-וויר ניסיתי כמה התקנים של FireWire (ביניהם גם ההתקן המומלץ ע"י החברה, התקן של…

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by moshon89,

שלום! יש לי בעייה בחיבור הקדמי של המיקרופון והאוזניות כשאני מחבר אוזניות מקדימה המחשב לא מזהה אותן מאחורה הכל עובד כמו שצריך! בדקתי שהכבל של הכרטיס הקדמי מחובר ללוח אם מישהו יודע מה לעשות? תודה!

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. שלום לכולם. כבר פרסמתי שאלה אך היא לא נענתה ולכן אעלה אותה בשנית... ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE דגם GA8I945 ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: הפאנל הקדמי מחובר אך הוא עושה בעיות. א. הוא אינו מזהה אוטומטית כאשר אני מחבר את האוזניות (את החיבורים האחוריים הוא מזהה אוטומטית). ב. יש אופציה בדריבר של השתקת הלוח האחורי כאשר מתחבר הקדמי... זו אופציה מעולה לחיבור אוזניות אך לצערי היא אינה עובדת... כנראה שבגלל שהחיבור לא מזוהה אוטומטית. מישהו יכול לעזור??? בבקשה, אני משתגע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ירון דיין,

שלום גברים !! הבעיה כזו --פירמטי את המחשב הכל עובד מצויין רק הכרטיס קול לא עובד 1-במנהל התקנים הכל בסדר-הכרטיס מזוהה כולל דרייבר ואומר " ההתקן תקין " 2-דרך שורת משימות גם מזוהה-לא על מצב " השתק " ווליום תקין 3-רמקולים תיקנים ומחוברים 4-בקיצור הכל מחובר ומותקן פיקס --אבל לא ע ו ב ד -- 5-מחכה לתשובות ועצות--אתם תותחים אן אלכם --

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by 0mri,

שלום, יש לי כרטיס קול (5.1) שמותקן על לוח האם (msi 915pl neo vl s775). החיבור של שלי אודיו (line out) נשבר וכעת איני יכול לשמוע אודיו..לפי מה ששמעתי מכמה אנשים באפשרותי להפוך את חיבור ה line in שלי לחיבור line out ובעצם לשמוע דרכו בדיוק כפי שמעתי בחיבור הקודם..מה עלי לעשות? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by _dudi_,

היי עשיתי אינטרנט מהיר והמודם מחובר לכרטיס רשת אבל הכרטיס רשת כל הזמן עובד גם שאני מכבה את המחשב הנורה של הכרטיס רשת כל הזמן מהבהבת האם זה אמור להיות ככך?

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by ofcourse,

היי החלפתי מעבד למחשב שלי והכל היה בסדר... אבל , משום מה לאחר העליה המחשב פעם מזהה פעם לא מזהה את כרטיס הרשת ... אפילו אחרי החלפת הסלוט המצב נשאר ... יש לכם רעיונות ? תודה

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by yoni blender,

קניתי USB שמשמש כקולט wi fi האם אני יכול להשתמש בו בנוסף לקליטה הרגילה של המחשב (נייד) כשאני מחבר אתו כתוב לי במחשב wifi1 ו-wifi 2 אז בקיצור האם יש לי אפשרות להשתמש גם בזה וגם בזה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by law89,

היי חברה האם מחשב נייח מגיע עם כרטיס רשת מובנה (על הלוח אם או על חלק אחר?). במידה ולא, יש לי מכשיר של TPLINK שמתחבר עם כבל USB למחשב ורשום עליו 300mbps high gain wireless USB adapter. האם זה כרטיס רשת? אם כן, יש כאלה שמגיעים למהירות של 1 ג'יגה? עריכה: הוא מאוד דומה למה שמופיע לקישור למטה אבל לא זהה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10524

19. Started by Opie,

יש לי מחשב AMD עם כרטיס רשת ONBORD הוא מוגדר כמו שצריך(My computer>>properties>>hardware>>Device Manager) אך לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט, חיברתי כרטיס רשת נוסף וניסיתי להתחבר באמצעותו אך שוב הוא הוגדר אך לא אפשר להתחבר לאינטרנט. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by shaulr,

שלום לאחר פירמוט, המחשב אינו מזהה כרטיס רשת ולצערי אין לי את הדרייברים. איך מתגברים על העיה? תודה מראש שאול

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by Noaring,

לאחר הפסקת חשמל, המחשב לא מצליח להתחבר לראוטר (לא מקבל כתובת), למרות שיש אור ירוק בכניסת הכרטיס. מנהל ההתקנים מראה שהכרטיס תקין, אך בפועל הוא לא מצליח להתחבר. הבעיה מסתדרת מעצמה, אך היא חוזרת על עצמה בכל פעם שיש הפסקת חשמל (טרם חובר UPS). הבעיה מסתדרת מעצמה בכך שאני מבצע מספר ריסטרטים למחשב, ו/או מסיר את כרטיס הרשת ממנהל ההתקנים, ונותן ל WINDOWS 7 להוסיף אותו לבד לאחר ריסטרט. מדוע זה קורה לאחר כל פעם שיש נפילת חשמל ? זה אמנם מסתדר לבד לאחר מספר ניסיונות (ריסטרטים או הסרה והתקנה של הדרייבר שכבר קיים במחשב), אבל מוזר.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  22. Started by papiron,

היי, לאחרונה אני סובל הרבה מניתוקים מהאינטרנט. אחרי שצעקתי (כנראה לא בצדק...) על הוט ונטויז'ן, גיליתי שבכלל הבעיה היא כנראה בצד שלי. יש לי ראוטר (שלי) של EDIMAX, עם שני מחשבים (נייד + נייח) שמתחברים חיבור אלחוטי בתקן N. מי שלכאורה כל הזמן מתנתק, הוא מחשב נייח נוסף שמחובר בחיבור חוטי. למעשה, אני לא רואה ניתוקים, אבל התקשורת בין הראוטר לבין המחשב מתה (כולל כניסה להגדרות הראוטר...) אבל התקשורת האלחוטית ממשיכה לעבוד מצוין. השאלה, האם יש דרך לבדוק את הנושא הזה (אולי מדובר בכבל רשת ?? אולי בחיבורי ה LAN של הראוטר ??) או שהכי פשוט להשקיע 25 שקל ולקנות כרטיס רשת 10/100 (ממילא הראוטר לא תומך ב 1Gbps...) וזהו ?... תודה, נתי

23. המחשב קופא באופן רנדומלי. אחרי כמה משחקים בהגדרות של הביוס, החלטתי לנסות לעשות disable לכרטיס הרשת המובנה על הלוח, והפלא ופלא, המחשב לא קופא כלל. דרייברים מעודכנים (נמחקו והותקנו שוב ליתר ביטחון), פירמוט גם לא עזר, מע' הפעלה Windows 7 Ultimate. ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יום אחד, פתאום שהדלקתי את המחשב, הכרטיס רשת לא רוצה לקבל אינטרנט יותר!! הוא נדלק והמחשב מזהה אותו ובביוס הוא מופעל וכל השטויות האלה, בקיצור פעם הוא פעל ועכשיו הוא לא פועל, שמתי אחר ופועל, אבל אני לא מוכן לסחוב לוח מקולקל.. זה על לוח8RDA+ וזה קרה לי בעבר על ABIT NF7 סתם מת, מישהו מכיר את זה ויודע מה לעשות? הוא מתחבר לסוויץ' ברשת ביתית

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  25. Started by nimrodim,

כרטיס רשת PCI לא מזוהה ע"י XP SP2. הכרטיס הינו של BENQ. רעיונות?

• 11 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים