תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא במחשב של אחי הגדול, אני לא בדיוק מבין למה אבל משום מה כשאני לוחץ F3 לחפש קובץ מסוים מופיע הדבר הבא כמו בתמונה: דבר נוסף שקורה רק במנוע החיפוש של גוגל הוא שאני מחפש תמונות בחיפוש תמונות אני לא יכול ליראות תמונות דרך המנוע הזה, במקום זה אני מקבל את התוצאההבאה שבתמונה הזו: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
עשיתי במחשב שלי פרויקט די גדול, הוספתי מאווררים, בקר, החלפתי ספק ועוד... עכשיו אחרי שסיימתי הכל, רציתי להדליק את המחשב. לחצתי על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, ותוך 2-5 שניות הוא נכבה לבד. (זה לא היה מקרה חד פעמי, ניסיתי כמה פעמים). אין מצב שזה עומס על הספק כי חשבתי על זה, אז ניתקתי הכל חוץ מלוח האם ומהדיסק קשיח, והמחשב עדיין נכבה. אם יש למישהו מושג מה זה ותוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד!!! תודה מראש, גיא.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הכרטיס מסך " ATI X1650 PRO 256 PCI-E " טוב אז ככה התקנתי את ה קאטאסלייט ולא מופיעה הטמפרטורה של הכרטיס מה אני עושה תודה לעוזרים מראש [br]פורסם בתאריך: 27.01.2007 בשעה 10:06:10 HELLO SOMEBoDY HELP ME PLZ
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, לפני 5 דקות היה לי כיבוי ממש פתאומי באמצע משחק (זמן מאמץ כמובן), בקיצור הדלקתי את המחשב אחרי 10 שניות שוב נכנסתי לביוס לראות שזה לא נובע מהמעבד ואכן הוא על 40-42 במקסימום אז זה לא המעבד ואגב אחרי 5 שניות בביוס המחשב נכבה שוב הכרטיס שלי הוא X800XL עם קירור פסיבי של ג'יגהבייט ולכן אני חושב שזה מקור הבעיה בכל מקרה השאלה שלי היא לא איך מתמודדים עם זה וכו' אני יוסיף כנראה Fan card מתחת לכרטיס שיקרר את הליבה ועוד מאוורר בפרונט+כבל מעוגל להארדיסקים שלא יפריע לזרימת אוויר השאלה שלי היא ברמה העקרונית: כרטיס מסך בטמפ' של 98-100 (זאת הטמפ' שאני משער שאליה הוא הגיע כי בחורף הוא היה מגיע ל-90-94) יכול לגרום לכיבויים הפתאומיים ? או שטמפ' גבוהה של כרטיס מאופיינת בדרכים שונות כמו רי…
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי לוח אם שיש לו חיבור לארד דיסק רגיל ויש לי גם של SATA עכשיו יש לי כבר ארד דיסק בחיבור רגיל עם 80 ג'יגה, אם אני רוצה לוהסיף ארד דיסק של SATA למחשב זה אפשרי ששני הארד דיסקים יעבדו וישלחו נתונים אחד לשני?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב ישן ואני מתכוון להתקין עליו WIN98. הבעיה היא שהמחשב בא רק עם דוס ולא מוכן לזהות את הסידי... מישהו יודע מה צריך להתקין כדי שהוא יזהה גם את הCD?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני משחק, מחשב שלי נתקע ואני חייב לעשות ריסט זה קורה לי בכל משחק :s05: נתונים של המחשב : מע' הפעלה WINDOWS XP מעבד 2.8Hz זכרון 512M כרטיס מסך ATI RADEON 9600
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הבעיה לא קשורה למחשבים אבל עדייןןןןןןן! חפני שבועיים הטלוויזיה בחדר שלי הצחילה לעשות בעיות היא יושבת על ברקן (אם זה משנה משהו) כשהאור דולק הטלוויזיה מוארת ובסדר וכשאני מכבה את האור המסך ניהיה כהה יותר ולא רק אור של נורה אלא אם אני סוגר את החלון אז יש יירידה כזאת הצבע מתחיל מהבהיר שהוא היה לרדת בהדרגה עד שניה כהה וכשאני פותח אותו דבר הדרגה עד שניהיה בהיר למישהו יש מושג למההההההההההההה??????????????
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בהרכבתי כרטיס מסוג Gainward geforce 6600 128MB 128BIT הוא מריץ משחקים ממש כבדים כמוFEAR בלי בעיה מוסיקה הכל אבל ברגע שאני מנסה לראות סרטים הוא קופא ועובר למסך כחול אז חיפשתי פה בפורום לצערי לאף אחד לא היתה אותה בעיה בדקתי גם עם PRIME95 יציבות של המחשב יצא פיקס עכשיו אני תוהה מה זה יכול להיות? תודה מראש מתן!
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks compucase **** +hec 400w. אז ככה אני מרגיש שהמחשב קצת איטי.. למחשב לוקח זמן לעלות את המערכת הפעלה, כשאני מפעיל את המסנג'ר לוקח לו איזה 7 6-7 שניות להיפתח. אז בדקתי אם קיבלתי באמת את כל מה שהזמנתי וגיליתי שזה נכון, וגם בדקתי עם תוכנות כמו everest. קיצר השאלה שלי היא: האם ככה אמור להיות המחשב בגלל התדר שעון של המעבד(אני חושב שלא כי שמעתי שבקונרו התדר הוא לא הדבר הקובע) או שפשוט המערכת הפעלה שלי פגומה?? תודה לעוזרים. ד"א: התוצאה שלי ב pcmark05 היא 5450.- אם זה חשוב בכלל.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה המתח עבודה הרגיל של המעבד הזה? באוורסט הוא מראה לי 1.6V במנוחה אבל בנתונים על המעבד כתוב שזה אמור להיות על 1.5V ומה הקריאה שהוא אמור להראות על הסל"ד של המאוורר? הוא מראה לי 2596 סל"ד ולפעמים משתנה בקפיצה ישירות ל-2637. במאמץ עבודה הטמפ' עלתה עד ל-80 מעלות, המתח עלה בהדרגה ל-1.66V והסל"ד לפעמים ירד ולפעמים עלה אבל לא עבר את הערך 2637. זה נורמלי? ב-easy tune 5 הוא מראה 1.52V אני כבר מיואש... כי טמפ' הוא לא מראה שם..
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אתמול פתאום היה RESTART באמצע שום דבר... בדקתי טמפ' לא נראה לי שזה חום..הרצתי SCAN למערכת בנורטון 2004 מעודכן, ולא מצא כלום יש לי הרגשה שזה וירוס שהשתילו לי כי המחשב עובד לאט יותר לאחרונה איך אני אפתור את זה? יש את הדרך הישירה שזה פורמט, שזה יהרוג עוד כמה ציפורים באותה מכה, אבל אולי יש בכל זאת דרך יותר קצרה? : תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי לכולם אני צריך עזרה והבעיה שלי היא כזו יש לי שלושה ארדיסקים אחד מהם של IBM 13GB דיי ישן חילקתי אותו לשניים והתקנתי על החלק הראשון WIN98 ועל החלק השני WINXP עד אתמול הכל היה סבבה תוך כדי גלישה ב WINXP הופיע לי מסך כחול שהודיע שהיתה שגיאה קריטית ועל מנת למנוע נזק למערכת בלה בלה בלה השגיאה היא 0.00000001 אם אני לא טועה בעיה של זיכרון התחלתי את המחשב מחדש הרצתי את MMTEST86 לבדיקה ולא מצא כלום אחרי שעה בערך ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש אבל הWINXP ניתקע מיד לאחר הבחירה בין שני המערכות (98-XP) ניסיתי לפרמט את החלק של XP עם PartitionMagic 8.0 הכל הלך יפה התקנתי את XP בלי בעיה וכאשר הרצתי את SP1 שוב מסך כחול אותה הבעיה ושוב לא יכולתי להפעיל את XP בגלל שהיתה לו בעיה עם …
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי מחשב כף יד של COMPAQ דגם H3700 ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS CE בעברית או להתקין פונט בעיברית . רציתי לדעת מהיכן אני יכול להוריד זאת, וגם איך אני יכול לעשות את ההתקנה? תתקבל כל הצעה! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי בעיה הCD (שכנרא שבק חיים לגמרי) והצורב לא מזההים דיסקים מקוריים
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי (פנטיום 3) הדלקתי אותו ופתאום שהוא מנסה לעשות דיטקטינג (זיהוי סידי , הארד דיסק וכו') אז הוא מנסה לזהות את ההארד דיסק ומתחיל לצפצף כמו משוגע.. ושאני מוציא את הכבל של ההארד דיסק הוא ממשיך לזהות את הכוננים האחרים ולא מצפצף. אז נראה לי שהבעיה שלי היא מההארד דיסק ואם כן למה זה פתאום עושה לי ככה !#$?@ :-\
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
באתחול של המחשב הוא מצפצף ומראה CHECKSUM BIOS ERROR ורושם שגיאה עם כונן A ניסיתי להוציא תסוללה של הביוס לנתק תחוטים של הFLOPPY והבעיה לא נפתרה פלייז עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
פירקתי תמחשב וכנראה כנראה נפל איזה חלק עכשיו אני לא בטוח מזה תיאור: זה עגול כזה קטן פלסטיק שחור שבאמצע שלו יש חור קטן הוא בגודל של גולה בערך ומתחתיו יש שתי רגליים שכנראה אחת מהם נשארה איפשהו במחשב ואחת נשארה אצלי ולפי החיבור זה היה מחובר לחוט או משהו ושהדלקתי תמחשב הוא רשם לי משהו כמו WIN32 ועוד איזה שורה שבוצע שגיאה וזה אמר לי שלח דוח או לא רשמתי לו לא וזהו יש למישהו מושג מה זה יכול להיות המחשב עד לפי מה שאני רואה עובד כרגיל
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המחשב משתגע,שנה וקצת יש לי את המחשב הכל פועל מצויין אבל: כאשר אני משחק במשחק או עושה כמה פעולות בו זמנית המחשב משתגע ועושה ריסט לעצמו... בזמן האחרון במקום ריסט הוא נכבה ומופיע מסך כחול שרשום בו בעיקר: check to be sure you have adequate disk space. if a driver is idenfified in the stop message,disable the driver or check with the manufacturer for drivert updates. check with your hardwere vendor for any bios updates/ disable bios memory options such as caching or shadowung. מה עושים???
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 וולקנו 7. הרעש שהוא עושה(לעומת המחשב השני שלנו של אינטל שאותו לא שומעים בכלל)הוא ממש חזק! מה,קניתי מכונת כביסה? זה נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
חחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת אבל אני לא יודע כל-כך.... ;D קיצר... כשאני עושה prt-scn וחותך מהצילום את הדברים שלא דרושים הוא ניהיה מגה נקודה משהו וכאן בפורום מותר להעלות רק עד 250 קילו אז איך אני מכווץ את התמונות?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ספק - כיצד לחשב צריכה על קווי מתח שונים? - זה בדיוק השאלה. ברשותי ANTEC 550 WATT TRUE POWER. קו מתח 5+ 12+ 3.3+ זרם מירבי אמפר 40 24 32 ברשותי: כרטיס מסך (ישודרג בהמשך), 5 הרדיסקים, 1 גיגה זיכרון, צורב DVD וכונן CD. ברצוני להוסיף עד 6 מאווררים חזקים הצורכים מקסימלית 0.52A ב 12 VOLT כלומר 6.24 WATT כל אחד. (לא לשאול למה בנתיים - פרויקט) האם יהיה ניתן להוסיף אותם לא בבעיה עם הספק? כיצד אני מחשביםכמות כוללת של WATT נצרך על כל קו מתח? האם מכפלת V*A מספיקה או שיש משהו מעבר לזה?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן. הבאתי ממחשב ישן כונן קשיח.. שהיה הראשי של אותו המחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו ( למחוק את כל מה שהיה עליו!! הכל כולל הwindows) שאחרי זה.. יהיה לי עוד קונן קשיח ריק.. זאת אומרת יותר זיכרון המצב עכשיו הוא ככה.. ה boot זה מראה לי אותו.. המחשב מזהה. - (סתם שתדעו ניסיתי להדליק תמחשב שהוא הראשי.. והwindows לא עולה..) קיצור החזרתי לכנון המקורי שלי.. ושהכל עולה כרגיל.. אני לא רואה את הכונן השני שמה(כדי שאני יעשה כפתור ימני - > אתחול ) יש לי את הדיסק המקורי של windows 7 אם אצן חושבים שהוא יהיה שימושי. אז בעצם.. איך אני מוחק אותו לגמרי ?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש אור בספק ולוח אם וכו.... הבעיה שאין תצוגה אין ציפצופים מת... יכול להיות שזה המתח של הזיכרונות? איך אני מצליח להגיכ לביוס לפחות?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-