עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by modgod,

קמתי לפני חצי שעה והדלקתי את המחשב. כבר על ההתחלה, כשניסיתי להיכנס לשם המשתמש שלי המחשב עשה ריסטרט לבד. בלי שום הודעה מוקדמת או משהו (אז לא בלאסטר). מה הבעיה יכולה להיות? זה ממשיך לקרות כל כמה זמן... עריכה: העלתי עכשיו השערה שיכול להיות שהמחשב עושה לבד ריסטרט בכלל "כשל מערכת"... אז ניגשתי למאפניינים של זה, וביטלתי את האפשרות של "ריסטרט אוטומטי" כשיש כשל במערכת. אני משער שזה יפתור לי את בעיית הריסטרטים, אבל זה עדיין אומר שיש כשל במערכת. אז מה עוד לעשות?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by עינב,

שלום אז ככה , יש לי בעיה של ריסטים במחשב, פשוט ממש עצמאית הוא עושה לי ריסטים כבר קרוב לחצי שנה , עכשיו זה לא וירוס ולא שום דבר הדומה לוירוס.. לי נראה שזה הכרטיס רשת .. יש לי כרטיס רשת של 3COM לפני שבוע היתה לי שוב בעיה של ריסט שהמחשב עלה שוב על הכרטיס רשת היה סימן שאלה והאינטרנט לא התחבר לי , באתי להסיר את הכרטיס ולהתקין שוב המחשב פתאום עשה לי שוב ריסט , בלי ששום דבר היה פתוח ... מה דעתכם.... ?

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by Integer,

אחרי הרבה נסיונות הבנתי מה הבעיה ב USB שלי... הוא פשוט לא מזהה התקנים שאין להם מקור כוח עצמאי (כמו מצלמות אינטרנט וכו') אז איך אני מתקן את הבעיה הזאת וממה היא נובעת...?

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by SaXtoR,

קמתי עכשיו,לאחר שפתחתי אתמול כל הלילה את סבבה די סי זה הוריד וזה.. קיצר תמיד שאני הולך לישון אני לוחץ Start וL במקלדת שזה מגיע למצב של המתשתמש..אני רגיל ככה.... ואז הדלקתי את המסך,זה נכנס למשתמש ראיתי את השולחן העבודה לשניה ללא אינטרנט(תמיד נופל -מתנתק-האינטרנט ככה סתם לא יודע למה.) ואז נהייה מסך כחול,פתחתי את הקובץ של הלוג האחרון של המסך כחול,ניתחתי אותו .. וכתוב שהקובץ: ntoskrnl אשם.. חיפשתי אותו במחשב,מצא שלוש בכל מיני מקומות אחרים.. : C:/Windows/SYstem32 C:/Windows/Cache/i386 C:/Windows/Mui/Fallback/040D והיה כתוב: PAOOL_COOL_CLEAER משהו כזה,לא זוכר ..לא כתבתי בקיצור השאלה,מה הם הקבצים האלה!? זה של הוואינדוס כמו שאני רואה,אז מה הבעייה איתם?.... ??? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. Started by Galatz,

שלום לכולם, בראשותי מחשב פנטיום 2, 300 מגה הץ עם 256 מגה זיכרון והרד דיסק של 30 גיגה. משום מה, לאחרונה ההרד דיסק מראה סקטורים דפוקים בבדיקות של Scandisk, והכי גרוע, זה שהוא באמצע עבודה על המחשב, פשוט עושה לעצמו reset, בלי להודע בלי כלום. כמובן שזה גורר לאובדן קבצים ודפיקה עוד יותר גדולה ההרד דיסק. ??? יש אחריות עליו, השאלה היא : 1) האם מעבדה מתקנת או מחליפה את הדיסק ? ואם כן, החל מכמה סקטורים דפוקים ? 7 , 10 ? 2) אולי דווקא הזיכרונות, או קצר בלוח אם גורם לבעיה ? יש להוסיף שיש לי ניסיון במחשבים, ומעולם לא נתקלתי בזה. ההרד דיסק בן שנה, של IBM, וזה לבד אמור להיות סימן לאיכות. בתודה מראש למשיבים.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by BlackTalon,

כשאני מכניס דיסק לכונן הוא משמיע רעשים מאוד לא סבירים, הוא מזהה ת'דיסק ואז החלון נסגר ואני נשאר בלי כונן. אני מנסה לפתוח ת'דיסק ומופיעה לי הודעה: Error-Cannot be found. הצורב שלי מת לא מזמן ואיתו גם הסידירום כמעט באותו זמן...ניסיתי להגדיר ת'כונן דיסקים בכל הצורות pri slave sec master.... עשיתי את זה אחרי שהוצאתי ת'צורב, לא יודע למה...עכשיו הכונן מגיב אותו דבר רק שאני מקבל הודעה כשאני מפעיל ת'מחשב: Pri slave: incompatible ATAPI כתבתי Pri slave לדוגמא כי ניסיתי כבר להגדיר אותו בכל הצורות. אולי גם הוא מת? אבל אז למה הוא בכלל מגיב הכנסת דיסק ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. Started by pinkmasta,

האם זה נכון , שבמקרים מסוימים , אם הדלת של המחשב פתוחה והמחשב דולק , (ב AMD) הוא יכול להוריד את מהירות הסיבוב של המאורר ולגרום למעבד להתחמם יותר מדי ?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  8. שלום לכולם, המפרט הוא כזה: 2.4C, ABIT IC7, 512 DDR זה מה שחשוב פחות או יותר... XP PRO SP1 מעודכן והכל טוב ויפה, היה ג'יפה 4 של לידטק, המטרה הייתה להתקדם ולכן רכשתי לי ATI Radeon 9600 XT, הסרתי את הדרייברים כמו שצריך והלכתי לפי הספר, ברגע שהדרייבר הותקן ולאחר איתחול המחשב - הכל התחרפן: האניטי וירוס דיסאייבלד, הודעות שגיאה של ווינדווס כמו einhelp.xex error וכל מיני אחרים ואחרי חצי דקה המחשב מכבה את עצמו ונדלק לבד. ממש משולש ברמודה. חיפשתי דרייברים באתר של ATI - זה בדיוק מה שיש לי בדיסק, עדכנתי ביוס - שומדבר. ישבתי עם אחד ש"מבין" על הרג'סטרי ומחקנו כל מה שקשור לנוידיה... לא הולך... אמרו לי ש XP לא אוהב שינויים בחומרה וכשמחליפים בין כרטיס של נוידיה לATI יש שאריות של דרייברים …

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by coperl,

הורדתי משהו של ג'יגה וזה נתקע לי באמצע, עכשיו יש כמעט ג'יגה שזה תופס ואני לא יודע איך למחוק את זה, זה לא נמצא בקבצים זמניים של מערכת ההפעלה או של הדפדפן (כרום). למי שלא יודע ארחיב, מגה החדש עובד בסוג של ענן שהוא מוריד הכל איפשהוא בדפדפן ואחרי שהוא מוריד הכל הוא שומר כרגיל, כאמור אני רוצה לדעת איפה זה נשמר בינתיים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by Grihan,

בזמן האחרון המחשב שלי איטי בצורה חריגה. דברים יחסית בסיסיים כמו דפדפן נתקעים לזמן מורגש, בכיבוי הוא מראה את המסך הזה של תוכניות שיש לסגור לפני הכיבוי, רק שהרשימה ריקה, וכד'. בנוסף, במשך תקופה מסויימת הוא היה קופא לפחות פעם ביום, סתם בלי סיבה, גם זמן גלישה באינטרנט, ורק ריסטרט פיזי היה עוזר, אבל בזמן האחרון זה נפסק בלי שעשיתי משהו. מה ניסיתי סריקה עם memtest86, במשך 12 שעות, הכל תקין. סריקה של הדיסק עם הכלי של סיגייט, SeaTools, גם הכל תקין אבל אני לא בטוח שהפעלתי אותו כמו שצריך ומה שעשיתי מספיק. המפרט שלי מעבד Intel Core i5 760 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ספק Seasonic S12II 620W כ. מסך NVIDIA GeForce GTX 460 זכרון 4gb ddr3 דיסק קשיח HD103SJ Samsung 1TB מה יכולה להיות הבעיה…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by X-BLADE,

היי, יש לי במחשב שתי יחידות של Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 אך משום מה בTASK MANAGER רשום שסך הזיכרון שיש לי הוא 3471MB (אותו דבר רשום גם בEVEREST). כמו כן, בDXDIAG רשום שיש 8GB זכרון.מה עושים?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by Proww,

אהלן, יש לי נטבוק של אסוס - EEEPC 1005HA התקנתי עליו ווינדוס 8 וכנראה הוא לא רץ עליו מי יודע מה. היום הפעלתי את המחשב וכאשר הטעינה חלפה, מסך שחור עלה לא רואים כלום.. אני כן רואה את הביוס וכו' אבל את המערכת ההפעלה לא. יש לי בדיסק און קי ווינדוס 7, אני רוצה להתקין אותו. כיצד אני מעלה את ההתקנה? תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  13. יש כפתור מעצבן בשם "צרוב" שמופיע בתיקיות של חלונות 7. לעתים קרובות אני לוחץ עליו בטעות וזה גורם לפתיחה של הכונן האופטי. איך אפשר לבטל את הלחצן המיותר והמעצבן הזה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by vitali02,

יש לי בעיה עם דיסק קשיח חדש של Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX הבעיה שהביוס לא מזהה אותו אבל דיסק קשיח אחר הוא כן מזהה... והוא גם מזהה את הכונן דיסקים מה הבעיה פה?? תודה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by DoR TnT,

שלום, יש לי בעיה בתצוגה במחשב, כרטיס מסך 9800GTX, היה עושה לי מסכים כחולים על בעיית דריבר של NVIDIA , וגם היה קופא, לבסוף הוא הפסיק להעלות את התקנתי לו קירור איכותי של AC ועם וינדוס 7 הוא עדיין היה עושה מסכים כחולים על דרברים מיד לאחר התקנת הוינדוס. לבסוף התקנתי XP והמחשב מציג ללא דריברים אבל שאני מתקין דריברים גם יישנים וגם חדשים (ניסיתי 5 גירסאות שונות) גם ביטלתי עדכונים של הדריבר, מחקתי פרופיל של הדריברים הקודמים, כאשר אני מעלה את המחשב עם דריבר למסך לאחר טעינת הוינדוס במקום שולחן עבודה היא מציג לי צבעים מעוותים לרוב זה נראה ככה (תמונה מצורפת) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by tal_be,

אהלן, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. בשבוע הראשון הכל עבד מצוין. בשבוע השני מום מה כשהדלקתי את המחשב לא היתה תצוגה, והיה צריך לכבות ולהדליק ורק אז כן נדלק. ככה זה היה כל יום מחדש. לאחר זמן מה המחשב כבר לא היה נדלק גם אחרי כיבוי והדלקה, אז איפסתי ביוז ועדין לא עבד, אז הוצאתי את הזכרון והחזרתי והמחשב עבד. ככה יום ואז חזרה הבעיה שצריך להפעיל מחדש כדי שיעבוד, ככה שבוע ועכשיו שוב לא נדלק בכלל ואני אצטרך להוציא ולהחזיר את הזכרון. מה לדעתכם הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  17. אחי קנה מדפסת הזרקת דיו משולבת Epson BX635FWD ומאחר והיא לא הגיעה עם כבל USB, אבא נאלץ לקנות בנפרד. במחשב של אח שלי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP. הבעייה היא כזו: כאשר אני מפעיל את ההתקנה (לא משנה אם מהתקליטור או אם מהדרייבר שהורדתי מהאינטרנט), ברגע שאני מחבר את הכבל של המדפסת למחשב, קופץ "אשף החומרה החדשה שזוהתה" (דבר שלא אמור לקרות). כאשר אני מגדיר לו את הנתיב של הקובץ שהוא צריך, הוא רושם לי "התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו Printers לא עברה את בדיקת Windows Logo לאימות התאימות שלה ל-Windows XP (דבר שגם לא אמור לקרות: זה לא Windows 95/98)". אני ממשיך, ומערכת ההפעלה מעתיקה את הקבצים, ובסיום ההעתקה, מערכת ההפעלה מכריזה על כך שההתקנה נכשלה מהתירוץ ההזוי הבא: "שרת RPC איננו ז…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by ARIK1984,

שלום יש לי וינדוס 7הום אם הקוד אבל אין לי את דיסק ההתקנה ואני רוצה להתקין בעברית איפה אני יכול למצוא את ההורדה בעברית?? מחשב נייח

19. אהלן, רציתי לשאול, למה כשאני לוחץ על כפתורים במקלדת לפעמים יש דיליי ארוך עד שהוא קולט שלחצתי על אות מסויימת? זאת מקלדת אלחוטית. שמתי לב שכשאני מחבר את ה-USB לחלק האחורי של הלוח ולא ל-FRONT של המארז, אז הדיליי הזה נעלם והכל בסדר... יש לכם מושג למה זה?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by SpeeTroX,

מה קורה אני מעוניין לקנות ראם חדש הלוח אם שלי תומך עד 2666 השאלה שלי אם אני יקנה ראם מהיר יותר ולא יפעיל xmp (כי גם ככה אין) זה יעבוד ? פשוט בעתיד אחליף גם לוח אם.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  21. Started by בזיק2,

שלום יש לי כונן קשיח חדש לגמרי ואני רוצה להתקין אותו במחשב 'ריק' , ז"א צריך להתקין גם מערכת הפעלה איך זה עובד, האם פשוט לחבר את הכונן ואז אוכל להתקין או שצריך לפרמט את הכונן במחשב אחר? או משהו אחר? תודה

22. Started by intermaster,

יש לי דיסק קשיח WD250GB SATA בניסיון לחבר אותו כדיסק חיצוני עם קופסא, הוא העלה עשן. הדיסק המשיך לעבוד - וכרגע עוד עובד. עם איזה כלים ניתן לבדוק את תקינותו - או אורך חייו? כרגע הוא נראה שעובד בסדר גמור. תודה.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  23. זה המפרט : Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows Vista Ultimate OS Service Pack Service Pack 1 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) System Memory 4096 MB DIMM1: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type AMI (12/01/08) Communication Port Communications Port (COM1) Display: V…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. Started by dannyg,

שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  25. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס חדש... (לא במחשב הזה בשני) הדיסק עובד בטוח כי התקנתי איתו את הווינדוס עשרות פעמים אני מכניס אותו לסידירום של המחשב מגדיר בביוס שהboot יהיה סידירום פלופי ואז ארדיסק ואז הוא עושה מחפש בוט מהסידירום... ואומר כאילו הוא לא מצא וממשיך ואז עולה רגיל מישהו יכול לעזור? (הדיסק עובד 100%) וגם הסידירום! רק אתמול צרבתי איתו משו שנבדק תודה לעוזרים! עריכה ==== שהווינדוס עולה והדיסק בפנים... ואני נכנס למחשב שלי הוא כן מזהה שיש דיסק בסידירום ובכל זאת הוא לא עושה ממנו בוט

• 6 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.