עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Riaz3r,

שלום, יש לי בעיה עם הbootup של הלוח אם, זה מה יש לי לוח אם של גיגה בייט g31 ויש לי 4gb זכרון היה איזה בעיה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא נתקע אחרי שהוא בודק את הזכרון ואמור לזהות את הide וההארדיסקים הוא פשוט נתקע לפני הזיהוי של ה ide עכשיו הוצאתי סטיק אחד של זכרון ואז הוא נדלק ועבד לי קצת לאחר מכן לא עבד בכלל גם לא עם סטיק אחד. החלפתי ללוח אם msi p35 neo2 ועכשיו גם הוא נתקע על המסך של הכניסה לביוס או לעלות רגיל ולא מגיב למקלדת. יש גם נורות לד שנותנות אינדיקציה של בעיות כרגע זה תקוע על אדום-ירוק-אדום-ירוק ניסיתי גם פה לחבר רק סטיק אחד וניסיתי לנתק הארדיסק, כונן, חיבורי usb וכד.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by etant1,

שלום לכולם.. קורה לי משהו מוזר ביותר, יש לי הרדיסק 2T והמחשב הפסיק לזהות אותו.. המחשב מזהה הרדיסקים אחרים וההרדיסק הזה זוהה לפני כן ע"י המחשב ומזוהה עכשיו ע"י מחשבים אחרים ... לפני זה קרה משהו גם מוזר, המחשב לא זיהה את ההרדיסק ואז החלפתי שקע USB והמחשב זיהה את ההרדיסק ועכשיו שום שקע USB לא מזהה את ההרדיסק,נשמע מסובך אז אפשט : מחשב A לא מזהה את הרדיסק B מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by pinkmasta,

האם זה נכון , שבמקרים מסוימים , אם הדלת של המחשב פתוחה והמחשב דולק , (ב AMD) הוא יכול להוריד את מהירות הסיבוב של המאורר ולגרום למעבד להתחמם יותר מדי ?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  4. control center ברגע שהמחשב מנסה להפעיל את זה ..... the appliction failed to initilaize propery (0xc0135. click on ol to terminate the appliciation למה זה כותב את זה מי זה הודעה שגיאה . יש עוד שנתקלים בזה ? ועם לא אני יכל לעלות תמונה

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך הווינדוס בתוכנה של היצרן קיצר שמתי את הקובץ בתוכנה ולחצתי התחל עדכון אוקי חיכיתי המחשב נתקע כזה חיכיתי עוד 20 דקות חצי שעה עדיין לא משתנה כלום לחצתי על הכפתור של הריסט ולא הגיב לחצתי על כיבוי המחשב התכבה..לאחר דקה הדלקתי מחדש ולא היה כלום על המסך לא כתוב כלום אבל החשמל פיזית עובד כל המאווררים והאורות נדלקים והנורה של הלוח שמראה תקינות ואי תקינות של הלוח הייתה ירוקה מה שאומר שהלוח תקין..הוצאתי את הסוללה CMOS חיכיתי רבע שעה והחזרתי לא הלך למישו יש רעיון? שלחתי את המחשב לתיקון הם אמרו שיחליפו לי את הביוס..אבל אני רוצה לדעת מה עושים למקרה שפעם הבאה אני יתקל בתקלה כזאת אצלי או חבר

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by SpLAsH,

אני מנסה לצרוב משחק שתופס 8 ג'יגה והנרו כל הזמן מתלונן על שגיאה קצת אחרי המעבר לצריבה על השכבה השניה והורס את הדיסק ניסיתי לצרוב מאימאג', ניסיתי לעשות העתקה מדיסק לדיסק, ניסיתי לעשות העתקה מדיסק לדיסק דרך ההארדיסק יש משהו שאני עושה לא נכון? מישהו נתקל בתופעה הזאת? יש תוכנה אחרת שיודעת לצרוב יותר טוב? חשבתי לעשות עוד נסיון אחד אחרון לפני שאני זונח את זה כי כבר חבל על הדיסקים. הנה חלק מה-log file האחרון: 15:32:09 #19 CDR -1205 File DVDPlusDualLayer.cpp, Line 641 Burning Layer 1 15:32:09 #20 Text 0 File DVDPlusDualLayer.cpp, Line 651 Start writing layer 1 at address 0 (0h) Recording mode: unknown Recording Mode 15:32:09 #21 Text 0 File Cdrdrv.cpp, Line 8862 ---- DVD S…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  7. יש לי ווינדוס אקס פי וכרטיס מסך וודו 3000 וכרטיס רשת אדימקס אלחוטי אבל משום הם לא מסתדרים ביחד ... העיניין הוא ששניהם נפגשים באותו IRQ ואני לא יודע איך משנים לאחד מהם את הIRQ האם מישהו יכול לעזור לי ?! בברכה, יובל

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שלום, יש לי כרטיס מסך של GeForce 2070 Super, של ג'יגבייט. קניתי לפני פחות משנה. היום במקרה פתחתי את המחשב לנקות מאבק ושמתי לב כשהמאוורים של הכרטיס מסך לא תמיד עובדים. לא יודע אם זה משהו בהגדרות בהדלקת המחשב הם עובדים, ואז מפסיקים. כשאני מריץ מחשב כבד, הם כן נכנסים לפעולה. אבל משום מה כשאני מריץ אדובי פרימייר ומנגן את הטיימליין הם לא מסתובבים. השתמשתי ב-TechPowerUp GPU-Z כדי לבדוק את המצב שם, אז צירפתי תמונות של המחשב בזמן פעולה רגילה ובזמן הרצת משחק. בדקתי חיבורים וכל זה, הכול במקום (לפי מה שראיתי). האם אני מספס פה משהו, האם זה בסדר שהם לא תמיד עובדים (מוזר שכשפרימייר עובד הם לא מסתובבים). אוסיף שמותקן לי UPS, שיש מצב עושה לי ב…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by dante123,

היי חברה. חיברתי את הUSB שלי למחשב (XP)והוא זיהה שמשהו התחבר אבל לא זיהה מה. אתם יכולים לעזור לי להגדיר את הMP3\ הXP יזהה את הUSB? תודה לא ידעתי האם לפרסם את זה פה או בפורום אמצעי אחסון אז אני מצטער על הדאבל פוסטינג. שוב תודה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  10. יש לי מעבד Q6600 שנימצא על מחשב שהמפרט שלום מפורט בצד. עכשיו כשאני מריץ CPU-Z על WIN 7 אני רואה שתדר המעבד נמוך מזה שאמור להיות. (שמתי תמונה) איך אני מחזיר את התדר להיות כמו שאמור להיות מבלי לעשות OC. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by DoR TnT,

המחשב של דוד שלי עשה צפצופים בעת ההדלקה, אחרי המון סיבוכים וזה העלתי לו את המחשב והתחלתי לצרוב מידע, כל הפעלה מחדש היה סרט להדליק אותו בגלל הצפצופים שלא נותנים להדליקו, לבסוף תוך כדי עבודה בוינדוס הוא נשרף, שמתי לו ספק כוח אחר אבל זה לא עבד, יש מצב שהלוח אם נשרף?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by soldier,

אני צריך תוכנה או פטרון אחר כדי לעשות BACKUP לכל מערכת הפעלה שלי זאת אומרת עם הWINDOWS שלי נופל אז שאני יוכל לעלות אותו בדיוק במצב שאני עשיתי לו BACKUP תודה

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  13. שגודלו 80 ג'יגה (הוא חולק ל-2 מחיצות עם FDISK ועבר פירמוט לפני ההעתקה עם ghost) כשאני מבצעת איתחול ראשוני במחשב החדש אני מקבלת מסך כחול בשלבים הראשונים של באיתחול. האם יש מה לעשות או שהוינדוס מזהה חומרה חדשה ומופעל מנגנון פנימי שמונע איתחול? אגב, אם זה חשוב, בישן יש פנטיום 667 ובחדש AMD 2500 עם לוח אביט NF7

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by rooten,

בזמן האחרון הרבה פעמים קורה לי שה-CPU USAGE שלי מאוד גבוה, ולפעמים גם על 100 ועובד לאט. לפעמים גם פתאום המחשב נתקע, ובזמן האחרון זה קורה דיי הרבה. אז השאלה שלי היא מה הבעיה, ואם צריך לפתור אותה באמצעות קניית חלק או פירמוט או משהו אחר? יש לי מעבד של 3.0 ג'יגה הרץ ושני כרטיסי זיכרון פנימי של 256. אם צריך עוד פרטים תאמר ואני אתן. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by thehawk,

שלום לכולם. אני לא עצלן ולפני שכתבתי את ההודעה חיפשתי אם היו בעיות כמו שלי אך לא הצלחתי לאתר מתוך ההודעות הנושאות את המילה USB. שאלתי היא כזו: כבר הרבה זמן שיציאות ה-USB שלי לא עובדות. ניסיתי לפרמט אמרו לי לבדוק ב BIOS וגם שם לאחר 37 חיפושים לא מצאתי אפילו DISABLED אחד שקשור לבעיה. עלי לציין כי הבעיה החלה פתאום וללא כל סיבה. (ניסיתי אף לעכן גירסה של לוח-אם אך זה לא עזר או שלא עידכנתי את הנכונה.. ) בבקשה אתם חייבים לעזור לי!! (נ.ב. יש לי פנטיום III 800 לוח: VIA VT82C693A Apollo Pro133) תודה רבה מראש!!! ברצוני לציין (פרט באמת שולי) שבעקבות גלישה באתר הזה עשיתי מודינג למחשב שלי - תודה!!

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  16. שאני מאפס את ההגדרות בביוס הוא עושה לי OC מעלה את הבאס של המעבד ל 266X12 ואת הזכרונות מוריד ל 266X2 זה מוזר הברירת המחדל אמורה להיות 200X12 מעבד וזכרונות 333X2 למה זה ככה ? ואי אפשר לשחק במכפלה כלום אז אני נאלץ לסדר את זה ידני להוריד את המעבד ל 200 ולעלות את הזכרונות ל 333 משהו אולי דפוק בלוח אם ? כי המחשב עושה מצויין רק בביוס קורה משהו מוזר , אני מכוון בביוס את הזכרונות 667 אני נכנס ל CPUZ רשום 250X2 איך יכול להיות 500MHZ ולא 667MHZ ? שאני נכנס לביוס רשום 667MHZ !!! עריכה : עשיתי CLR CMOS כלום המחשב עולה רגיל לא מאפס את עצמו והכי מוזר שאני מגמפר את ה CLR BIOS המחשב לא אמור לדלוק והוא דולק רגיל ממש מוזר העניין הוא שהמחשב עובד רגיל אבל הזכרונות 500MHZ שזה מבאס אותי והלוח ל…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  17. שלום חברים! היום הרכבתי עם חבר את המחשב החדש שלו, הכל הלך מצוין אך כשניסינו לאתחל את המחשב, ה-BIOS זיהה רק ערוץ IDE אחד (מספר 0, האדום) מתוך שלושת ערוצי ה-IDE שעל הלוח. מבחינת חומרת HDD מדובר בהארד דיסק ATA רגיל ושני כונני DVD וצורב DVD ובכולם ה-Jumper על Cable Select. סידור ה-IDE על הלוח הוא IDE 0 שהוא בצבע אדום, ומתחתיו יש שני IDE נוספים צמודים אחד לשני(צבעם ירוק) שמספריהם 2 ו-3 ב-BIOS. כל מה ששמנו על ה-IDE הבודד מספר 0 זוהה ב-BIOS. מה ששמנו על ערוץ אחר (אחד מהשניים הצמודים) לא זוהה ב-BIOS SETUP בכלל - רק בערוץ הראשון של ה-IDE הופיע ההארד דיסק או שני כונני ה-DVD (בהתאם לסידור על הכבלים) וה-PRIMARY וה-SLAVE בערוצים האחרים הופיעו כ-NONE ולא היה ניתן לשנות את ערכם עם …

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  18. בעיה בדריבר ? (לא שיחקתי במשחק הזה הרבה זמן (AA ) אז אני לא יודע אם הסיבה באמת קשורה לדריבר.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  19. ברשותי מחשב שעבר שדרוג (החלפת לוח, זכרון חדש והארד דיסק חדש) התקנתי עליו חלונות 7 פרו, וכמה תוכנות הדרושות לי (אופיס, ויז'ואל סטודיו לדוגמא), וגם תוכנת צריבה starburn. כדי לחסוך צריבה של הויז'ואל סטודיו, הרצתי מתוך StarBurn כונן וירטואלי, שלכאורה עבד אך לבסוף הגרסה של הויז'ואל לא התאימה, ההתקנה נכשלה עם הודעות שגיאה. כרגע זו לא הבעיה, אלא העובדה שאני לא מצליח להסיר לגמרי את הכונן הוירטואלי שעליו יושבת התמונה של הויז'ואל, הוא ממשיך להפעיל אותו כאילו מדובר בכונן פיזי. האם יש פתרון לבעיה ואם כן מהו ? rMaNe

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  20. בעיה שאני מנסה לפתור כבר הרבה זמן, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה למרות שהחיבורים טובים (בדקתי על כרטיס מסך אחר) עידכנתי את הכרטיס עם הדרייברים הכי עדכנים, סימנתי באפשרויות אילוץ זיהוי של הטלוויזיה אבל עדיין לא רואים. הכרטיס שלי הוא : ati radeon 9550 mb נואש לעזרה...... אם למישהו קרה ופתר את הבעיה בבקשה שיגיב.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by PuG3o6,

שלום לכולם... יש לי לוח אם GA-7VT600 של GIGABYTE. יש בו כפתור שמשנה תמהירות למשל... אם אתה שם תכפתור על YES אז הוא ייפעל לך רגיל ( אצלי על 2700+ AMD) אם אתה שם אותו על NO אז הוא רץ במהירות נמוכה מאוד.. ( אצלי על 1500+ AMD ) במקום 2700+ הנה תמונה ללוח +הכפתור הבעייה היא שאני כבר שנתיים לא נגעתי בכפתור הזה והמחשב רץ לי על מהירות 2700+ חלק.. היום בבוקר פתחתי תמחשב והוא תמיד נתקע לי בחלון השחור הראשון ( הזה שמראה לך מתהירות ואיזה כוננים ש לך וכל זה) . שימיתי תכפתור והוא פעל לי בסדר גמור רק הוא מאוד מאוד איטי.. לא יכול לעשות כלום איתו... בבקשה תעזרו לי המחשב שלי: Amd Athlon Xp 2700+ 265MB RAM Ge-Force fx5600Xt לוח אם GA-7VT600 של GIGABYTE

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by ds.trias,

היי, לאחרונה החלטתי ללכת על מחשב חדש למטרות גיימינג. במהלך השבועות האחרונים התחלתי לקרוא וללמוד המון על הנושא, ולבסוף החלטתי להזמין את החלקים ולהרכיב את הכל בעצמי, כמעין אתגר.. זה המפרט שבחרתי לי: Intel Sandy Bridge Core i7 2700K NZXT Source 210 Elite USB3 Black Seasonic S12II-620 620W CPU SCYTHE MUGEN 3 Heat Pipe msi Z77A g45 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9SAPPHIRE HD 7850 2GB (OC EDITION) GDDR5 256Bit Dual Fan Crucial M4 128GB SSD Dell U2412M סיימתי היום להרכיב הכל. חיברתי את המסך עם כבל אחד לכניסת DVI של הכרטיס מסך. חיברתי כבל שני מהמסך עם יציאת USB לIO בגב המחשב (בהתאם להוראות המסך - DELL U2412M). חיברתי את הספק והמסך לחשמל. כעת אני מד…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. בניתי מחשב חדש וכשאני מדליק אותו אני מתחיל לראות את המסך השחור של ההתחלה ומייד לאחר מכן המסך מתחיל לרצד בשלל צבעים ואי אפשר לראות את המסך הכחול של הביוס למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by tic0n,

שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  25. הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול' להיות וזה גורם לו בעומס לקרוס? או שיכול להיות טמפ'? איך אני יכול לדעת מה גורם לזה?

• 9 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים