עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dr. n00b,

אז ככה, אחרי שהטרחנתי על מינימייזר בצורה מביישת, ושנינו שברנו את הראש על זה - הגענו למסקנה שהוא לא יכול לפתור לי את הבעיה טלפונית ואני אידיוט. לצורך כך נרשמתי והחלטתי לשאול מיני מומחים... אחרי שזה סוכם - בוא נתחיל. מדובר במחשב חדש שמפרטו הוא: Intel P4 2.6C Gigabyte 8IK1100 Twinmos 3200 DDR 256MB*2 Lite On CDRW *52*32*52 Toshiba DVD *16*48 WD SATA 7200RPM 120GB WD ATA133 7200RPM 120GB ATi Radeon 9600XT עכשיו לבעיה: ההארדיסק הנוסף, ה-ATA, לא הגיע עם המחשב אלא היה מחובר למחשב הישן. אחרי התקנה של ווינדוס XP החלטתי לחבר את ההארדיסק הישן בנוסף לחדש - על ערוץ IDE נפרד מהצורב והדיוידי - אבל כאשר הוא היה מחובר כמאסטר הוא לא הופיעה בווינדוס (למרות שהופיע בביוס) וכשהיה מחובר כסליי…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  2. לא מתכבה זאת אומרת הוא לא עושה רעשים או משהו (אין סימנים לזה שהוא עובד) אבל אם אני לא מוציא תתקע כאשר אני בא להדליק את המחשב הוא לא נדלק הבעיה בטוח לא בספק כי בדקתי אותו מסקנות: או שהבעיה בכפתור הסארט במארז (איך אני מתקן אם זו הבעיה?) או שהבעיה במחשב עצמו (כנ"ל) תודה

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן פירמטתי את המחשב.... וגיביתי את כל המסמכים שלי שזה יצא 12 גיגה בערך עכשיו אני הולך לאיפה שגיביתי ומופיעים שמה כמה קבצים עם סיומת GHS או GHO ונראה לי שזה התיקיות שגיביתי........ WTF הולך פה? עריכה: עוד כמה בעיות.. המחשב איטי פי 8 בערך מתי שאני מדליק את המחשב ואחרי שהווינדוס עולה זה עושה לי כזה למטה שזה מזהה חומרה.... את ההארדיסק השני!! מה החרא הזה?!

4. Started by Integer,

אחרי הרבה נסיונות הבנתי מה הבעיה ב USB שלי... הוא פשוט לא מזהה התקנים שאין להם מקור כוח עצמאי (כמו מצלמות אינטרנט וכו') אז איך אני מתקן את הבעיה הזאת וממה היא נובעת...?

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by GZA3,

אני מתלבט לגבי רכישת מארז חדש. אין צורך להיכנס בשביל מה לי מארז מסוג כזה כי כן יש לי צורך עם הציוד שיש לי במחשב כיום. ראיתי הרבה מאוד מארזים בימים האחרונים ושמעתי הרבה דברים אבל רק בחברת TT מצאתי בידיוק מה שאני מחפש (נו טוב את הבד לפני המאוררים אני ישים בעצמי) כמובן שהסתכלתי רק על הפול/סופר טאוורים למינהם. מצאתי שתי מארזים שמשלבים גם עיצוב מהמם (טוב זה כבר עיניין של טעם למי שלא מסכים איתי), גם שהכף נשלף, גם אלומיניום גם מותאם לכל דבר שאני ירצה להוסיף כמו ערכות קירור כאלו ואחרות שהם מעבר למאוררים גם למאוררים ענקים גם סרקולציה נכונה אומנם שתי דברים שרציתי (שהם לא עקרוניים) לא מצאתי בהם וזה מסך LCD מובנה של המארז עם כל מיני שטויות כומ מד טמפרטורות ושעות ובלה בלה אם אפ…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  6. Started by SaXtoR,

קמתי עכשיו,לאחר שפתחתי אתמול כל הלילה את סבבה די סי זה הוריד וזה.. קיצר תמיד שאני הולך לישון אני לוחץ Start וL במקלדת שזה מגיע למצב של המתשתמש..אני רגיל ככה.... ואז הדלקתי את המסך,זה נכנס למשתמש ראיתי את השולחן העבודה לשניה ללא אינטרנט(תמיד נופל -מתנתק-האינטרנט ככה סתם לא יודע למה.) ואז נהייה מסך כחול,פתחתי את הקובץ של הלוג האחרון של המסך כחול,ניתחתי אותו .. וכתוב שהקובץ: ntoskrnl אשם.. חיפשתי אותו במחשב,מצא שלוש בכל מיני מקומות אחרים.. : C:/Windows/SYstem32 C:/Windows/Cache/i386 C:/Windows/Mui/Fallback/040D והיה כתוב: PAOOL_COOL_CLEAER משהו כזה,לא זוכר ..לא כתבתי בקיצור השאלה,מה הם הקבצים האלה!? זה של הוואינדוס כמו שאני רואה,אז מה הבעייה איתם?.... ??? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. Started by law89,

היי האם יש דרך לשנות את האות של כונן תקליטורים? אני מדגיש שלא מדובר בכונן שהוא דיסק קשיח שאותו אני יודע איך לשנות

8. Started by מושיאל אבוטבול,

המחשב נתקע תוך כדי שימוש לא משנה מה, לא מגיב עשיתי ריסטארט על ידי לחיצה בכפתור והוא לא עולה הוא נתקע בהתחלה שרואים את החברה של הלוח אם ורק אחרי בערך שעה אני מנסה שוב להדליק הוא נדלק, עשיתי פירמות והוא נתקע ב73 אחוז לא יודע מה לעשות מסתבר שזה חומרה לא טובה לא? ה-win מותקן על ssd

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by e zinger,

איך אני פותר בעיה זו, תודה רבה מראש על העזרה

10. Started by בזיק2,

שלום יש לי כונן קשיח חדש לגמרי ואני רוצה להתקין אותו במחשב 'ריק' , ז"א צריך להתקין גם מערכת הפעלה איך זה עובד, האם פשוט לחבר את הכונן ואז אוכל להתקין או שצריך לפרמט את הכונן במחשב אחר? או משהו אחר? תודה

11. Started by jackhammer,

אני מנסה לסדר מחשב נייח שהגיע אלי כביכול לפירמוט עקב איטיות (לא כולם מכירים את האפשרות של למחוק זבל ) חיברתי את המחשב למסך מקלדת עכבר ספק כוח המחשב עצמו נדלק אבל המסך לא מציג לי תמונה המסך הוא שלי והוא עובד מאה אחוז (עכשיו הוא מחובר למחשב אחר ועובד 100%) הHDD של המחשב נדלק, שאני נוגע בו אני מרגיש תזוזות והוא גם מתחמם המאוור של המעבד נדלק וגם הוא מתחמם ההיטסינקים של הצ'פסטים למינהם גם מתחממים אבל התצוגה לא נדלקת המסך מחובר לכרטיס מסך (שדרך אגב נראה די חדש, אין עליו כמעט אבק) ניסיתי את 2 הכניסות של הכרטיס מסך אף אחת לא עובדת חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו לחכרטיס מסך המובנה של הלוח גם לא עובד ניסיתי להצויא את הזכרונות ולהכניס אותם מחדש …

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. המחשב "קופא" לכמה רגעים ואז משתחרר, לפעמים הוא לא משתחרר וגם הסמן של העכבר נתקע. נכנסתי לכלי ניהול וראיתי את השגיאות האלה. מה זה אומר ? בד"כ זה קורה כל כמה דקות. למישהו יש רעיון ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  13. אוקי אז ככה רציתי לדעת מה לא בסדר במתחים של המחשב שלי יש לי e6600 מעבד ולוח p5w-dh deluxe יש לי 4 גיגה זיכרון ותראו מה הולך פה... ניקיתי את המארז לא מזמן גם שמתי משחה יש לי 2 מאווררים + זה של המעבד + אחד קטן של חברת ASUS המתחים לא ניראים לא בסדר ומאז ומתמיד הטמפרטורות גבוהות ...אני שוקל לקנות קירור מים....אבל משהו לא ניראה בסדר (עידכנתי את הביוס של הלוח להכי אחרון מה לא עשיתי וזה עדיין ..) אני עובד בגרפיקה תלת מימד...ושאני מתחיל לעבוד שם הטמפרטורות משתגעות....65+ במנוחה : http://img530.imageshack.us/img530/3327/38757258nb7.jpg במאמץ לא מי יודע מה : http://img401.imageshack.us/img401/5876/98649022zx1.jpg

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by shy,

שלום יש לי כרטיס קול שיושב על כרטיס אם מסוג abit v17 יש בעיה עם הקול או במילים אחרות אין קול. חיפשתי דרייבר מתאים באתר של החברה ובעוד מקומות,מצאתי רק תיקיה להורדה שמכילה הרבה מסמכי exe אבל אף אחד מהם לא של כרטיס קול אז עם משהוא יכול להנחות אותי לדרייבר מתאים תודה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by dannyg,

שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס חדש... (לא במחשב הזה בשני) הדיסק עובד בטוח כי התקנתי איתו את הווינדוס עשרות פעמים אני מכניס אותו לסידירום של המחשב מגדיר בביוס שהboot יהיה סידירום פלופי ואז ארדיסק ואז הוא עושה מחפש בוט מהסידירום... ואומר כאילו הוא לא מצא וממשיך ואז עולה רגיל מישהו יכול לעזור? (הדיסק עובד 100%) וגם הסידירום! רק אתמול צרבתי איתו משו שנבדק תודה לעוזרים! עריכה ==== שהווינדוס עולה והדיסק בפנים... ואני נכנס למחשב שלי הוא כן מזהה שיש דיסק בסידירום ובכל זאת הוא לא עושה ממנו בוט

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by NIRHA,

היי פתחתי את המחשב על מנת לנקות אותו לאחר שחיברתי הכל חזרה, הוא נידלק, מתחיל רגיל ואז אחרי 15 שניות בערך פתאום נכבה פתאום. מה לעשות ?????

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by NDickler,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן שלא נדלק, הוא היה מפורק הרבה זמן, והספק היה מחובר למחשב אחר, במחשב השני לפעמים הייתה לי את אותה תופעה אם אני לא שומע שום צליל כשאני מדליק את המחשב, זה סימן שזה בעיה בספק? אין לי עוד ספק לבדוק איתו ( 2 מחשבים, ספק אחד) ואני לא רוצה ללכת לקנות ספקים כי אני צריך לדעת שהמחשבים במצב תקין לגמרי לפני שאני קונה משהו בשבילם(אחד מהם אמור לתפקד בתור שרת הורדות בשבילי ולכן אני לא רוצה להשקיע עליו לפני שאני יודע מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  19. אחד מהתחביבים שלי הוא לבנות מכונות משחקי וידאו. לקחתי מחשב נייד ישן, פנטיום 1 של קומפאק, חיברתי לו מקלדת PS2 שחשפתי את הלוח האלקטרוני שלה והתחלתי לקצר מגעים עם כבל חשמלי במטרה לגלות מה מפעיל איזה אות. בקיצור....... פדיחות. כנראה שבטעות קיצרתי בין שני מגעים שלא הייתי אמור, המסך נכבה, המחשב המשיך לעבוד אבל אחרי שכיביתי אותו הוא כבר לא נדלק. פעם ראשונה שזה קורה לי, ועשיתי האקינג להרבה מקלדות. האם ייתכן שקיצור מגעים במקלדת ישרוף משהו ואם כן את מה? האם זה משהו סופני או שיש דרך להחיות אותו?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  20. פרמוט עזר לאיזה שבועיים ושוב כל העסק התחיל מחדש , פעם נותן שגיאה עם קובץ ,פעם בלי , פעם עם קובץ אחר ,התחרפנתי כבר , מה עושים?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. היי , אני מעוניין לבצע OC למעבד - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quadcore ה hwmonitor מראה לי על 98מעלות בלוח אם , עוד לפני שניסיתי אפילו לעשות OC . לא עשיתי OC מעולם , אני מפחד לעשות במיוחד שהמעלות בלוח אם הן 98 . אני כבר סובל מחוסר ביצועים של המחשב כבר הרבה זמן , אני משחק ב Guild Wars 2 שנחשב משחק כבד על המעבד . וב CS:GO החדש . GW2 אני מקבל 20 FPS ובמקום עם הרבה אנשים 7-8 . וב CS:GO - 70 FPS , שזה מתוך 300 וזה גרוע . דרייברים מעודכנים. אשמח לעזרה , עצה אם לעשות OC או לא , וגם לגבי הטמפרטורה של ה לוח אם איך לטפל בה . מפרט שלי - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quad RADEON 5770HD 1GB 4GB RAM Kingston 450W ספק http://www.siz.co.il/my/mymj2hewtwja.jpg

22. Started by Cynd7us,

אהלן ח'ברה, אתמול קניתי מחשב חדש. אבל משום מה הקול לא עובד לי בווינדוס, ניסיתי לחבר אוזניות, רמקולים - שום דבר לא עובד. אם אני עובר ללינוקס, אז הכול מתנהל כרגיל. מה לעשות? (ניסיתי לפרמט את המחשב כבר). תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by cpp,

חיברתי היום לוח אם חדש ושאני מדליק את המחשב המאוורים דלוקים אבל המסך לא נדלק חיברת והחלפתי כרטיס מסך עדיין לא עובד וגם שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחלש ונדלק מהר יותר ככה כל הזמן.... מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  24. פעם הייתה אפשרות בכל המסכים לשחק עם הרוחב והגובה של המסך בשביל לגרום לדסקטופ להימתח על כל המסך. אין לי את האפשרות הפיזית במסך , יש אופציה של תוכנת צד שלישי שתעשה את זה ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by dingo888,

אז ככה הסיפור הוא כזה יש לי לוח בן שבוע - gigabyte Z68 D7 B3 כשאני מנסה להתקין מערכת הפעלה כבר אחרי השלב האחרון של ההתקנה נותן מסך כחול פעם זה מופיע על שגיאה ששלושת הספרות האחרונות הן או 54 או 109 עכשיו הקטע הוא שאני הצלבתי את החלקים בדקתי עם שני כרטיסי מסך (gefroce 210 \ 480), שני דיסק קשיחים, שני סוגים שונים של זכרונות (1600\1333) CL7, שני מעבדים שונים (I5\I7) ואפילו עם שני דיסקים מקוריים של WIN7 ושני צורבים שונים ובנוסף הלוח מבודד על שולחן ולא במארז ביצעתי כבר עדכון לביוס לגירסא האחרונה וגם שינוייים בהגדרות התזמונים של הלוח ואפילו ללא שינויים בהגדרות הזכרונות יש למישהו איזשהוא רעיון לפתרון או שהלוח עצמו לא תקין למרות שהוא בן שבוע?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.