תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב לא מבצע BOOT אתמול עשיתי ריסטרט ואז עלה מסך הביוס, ברגע שהיה צריך לעלות הWIN המסך נהיה שחור והכל קפא (מקלדת ועכבר), למרות שהיה רעש מהמעבד ומההרד דיסק. עשיתי ריסטארט והמחשב אפילו לא הגיע אל הביוס. פתחתי את המחשב ולפי מה שראיתי הכל פעל חוץ מהכרטיס מסך, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה ואז פתאום המחשב עלה כאילו הבעיה היתה בכרטיס ואפילו נתן לי להגדיר את הכרטיס המובנה. הכל פעל קשורה כיביתי והדלקתי מספר פעמים ולא היתה שום בעיה, היום כשהדלקתי שוב פעם לא עלה כלום המחשב נדלק יש רעש הפעלה אבל אין צפצוף אחרי הביוס אחרי כמה הפעלות מחדש המחשב עלה אבל נתקע במסך הטעינה של ה WIN פירקתי את הזכרונות והפעלתי והמחשב זיהה שאין זכרונות וצפצף פירקתי את ההרד דיס…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... פירסמתי פוסט דומה בעבר רק עם שגיאה 7 במקום 8 והחזרתי את הדרייבר של הרטיס מסך אחורה בכמה חודשים וזה העלים את השגיאה ההיא ועכשיו יש לי את זאתי.. יש פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני שעתיים וחצי כבר יושב על זה... ניסיתי לבטל את הכוננים עם התוכנה SFNightmare גם דרך מנהל ההתקנים...הפכתי את כל הכוננים ללא זמין...ניסיתי אפילו לצרוב ולא עזר אבל משום מה כשאני מריץ את המשחק (Nfs-c ) הוא לא עולה ובכל זאת עולה הודעה שאומרת לי להכניס את הדיסק....ניסיתי אפילו לצרוב והוא עדיין לא קלט.. אני לא רוצה לשים קראק בגלל שהוא דפק לי את כל המשחק... (אגב אני מדבר על הגירסה של HKZonda יש למישהו הצעות?!?!? כי אני ממש שובר פה את הראש
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך NIVIDIA GEFORCE 670GTX 2GB-5 GIGABYTE שהמליצו לי עבור תוכנות כמו 3D MAX,ריינו,אוטוקאד מאיה וכו... השאלה שלי האם יש צורך לאחר שקיבלתי את המחשב והותקן עליו כבר הכרטיס מסך להתקין משהו נוסף\לשנות הגדרות על מנת שאוכל לעבוד בתוכנה כמו 3D MAX במקסימום? תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו מחדש את הווינדוס מכיוון שרכשתי מערכת חדשה. עכשיו בהתקנה הוא כל הזמן עשה ריסט כשהוא בדק את הכונן הקשיח שלי של ה 40GB אז כדי לעקוף את זה עשיתי בביוס שהוא לא יזהה את הכונן (במקום AUTO DETECT כיוונתי ל NONE). ההתקנה עדיין בדקה אותו אבל מסתבר שזה פתר את הבעיה. עכשיו גם כשהווינדוס עולה אני חייב לכוון בביוס שהכונן לא יזוהה אחרת אני מקבל מסך כחול בהעלאה של הווינדוס שאומר שהייתה בעיה ב "MACHINE_STARTUP_EXCEPTION" או משהו כזה. ובמידה והכונן מכוון בביוס ל NONE הווינדוס עולה ללא בעיות וכן מזהה את ההארד דיסק וניתן לעבוד איתו. ולמרות שכיוונתי בביוס שהכונן לא יזוהה ווינדוס מזהה אותו. יש למישהו מושג מה הבעיה? יש לציין שהכוננים הקשיחים הועברו מהמערכת הישנה שלי ועבדו בה ללא…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לא מצאתי שם אחר לכותרת.. בכל מקרה הבעיה היא כזאת.. החלפתי כרטיסי מסך בין 2 מחשבים באחד הכל עובד יפה בשני ששמתי בו RADEON 9700 PRO הוינדוס בא לעלות ואיך שהוא עולה נהיה מסך שחור.. הלוח אם בטוח תואם כי הוא יותר חדיש מהלוח אם שה9700 היה בו לפני..
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ידי נפלה על כמה זיכרונות ורציתי לדעת איך לשלב אותם בצורה הכי טובה באיזה מחשב ישן שיש לי. כרגע יש לי עם המחשב DDR400)2.5( 256MX8 ועכשיו יש לי גם זיכרון של 512 DDR/CL2.5 ועוד שלושה זיכרונות DDR CL2.5 266MHZ 256MB המחשב מריץ וינדוס XP ויש לי 4 סלוטים לזיכרון. אני יודע שלא מומלץ לערבב גדלים שונים של זיכרון וגם שXP קולט עד 1GB או 700ומשהו MB לכן אין טעם להכניס את הכל. מה אתם אומרים? ל
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב ישן ואני מתכוון להתקין עליו WIN98. הבעיה היא שהמחשב בא רק עם דוס ולא מוכן לזהות את הסידי... מישהו יודע מה צריך להתקין כדי שהוא יזהה גם את הCD?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, לא היינו בבית יומיים והמחשב היה כבוי. בשובנו, המחשב מסרב לעלות, הוא נדלק, המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב, ואז מיד מפסיק וחוזר חלילה ללא הפסקה. המאוורר מתחיל להסתובב ומפסיק שוב ושוב. האם זו בעייה בספק הכוח? עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה כזו בספק, אבל המאוורר זז בסדר, זה נשמע כמו ניתוקים של הזרם. אם מישהו מכיר בעיה כזו, ניתן לטפל בה עצמאית או שפשוט צריך להחליף ספק? או שאולי זה נשמע כמו משהו אחר? הספק עצמו הוא בסך הכל בן שנתיים, נקנה מ IQPC - דגם: enermax Liberty 400w - ELT400AWT. מישהו יודע אם ספקים כאלה נמצאים באחריות? ואם לא, איזה דגם עדכני מתאים כדי להחליף אותו? יש עוד מידע שאני זקוקה לפרט כדי להחליף את הספק? (לדוגמא מארז או לוח?) המון תודה! ורד
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הייתה לי בעייה כאשר הכרטיס מחובר לTV ואני נכנס ל BIOS מה שקורה שהמסך מתחיל לקפוץ (כמו שמנסים להריץ אותו בתדר גבוהה מהיכולת של המסך) ולא ניתן לעבוד בBIOS. חשבתי שהבעייה אצלי בכבלים, בכרטיס, במחשב בקיצור הבעייה אצלי. לקחתי את הכבלים שהולכם ל TV לחבר שיש לו RADEON 9600 PRO וגיליתי שצלו אין את הבעייה הזאת, אבל כאשר נכנסים ל BIOS והמחשב מחובר ל T.V דבר ראשון רואים בDUAL WIEW ודבר שני אתה לא רואה את הBIOS על כל המסך אלא רק על חלקו (כאילו מישהו שיחק אם ההגדרות של המסך והקטין אותו עד הסוף). אמרנו שזה די מוזר שבככל בDOS אני יכול לראות בTV. ניתקנו את כבל שהולך ל TV, נכנסנו ל BIOS וכמה מפתיע הכל חזר להיות כמו שצריך (רואים את הBIOS על כל המסך). מה שמוזר פה למה בכלל הכרטיס שולך אות ל …
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש מ IVORY. התחלתי בהתקנת מערכת הפעלה. ברגע שהגעתי לשלב פירמוט הכונן הקשיח שמעתי קול נפץ חזק. מיד כיביתי את המחשב וטסתי למעבדה של IVORY. הטכנאי שבדק את המחשב במקום הראה לי שדיסק מערכת ההפעלה התרסק בתוך הכונן לרסיסים! הוא החליף את הכונן (DVD של סוני) ואני נשארתי בלי דיסק מערכת ההפעלה. שאלותי לפורום: 1) האם סביר שדיסק יתרסק סתם כך או שסביר יותר שהנזק נגרם בגלל כונן תקול. 2) האם מיקרוסופט יסכימו לתת לי דיסק חדש במקום זה שהתרסק?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בזמן האחרון, אני צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב כל כמה שעות כי משום מה, שעה-שעתיים אחרי שעושים לו RESTART הוא מתחיל לקרטע ולהתקע, והתמונה במסך נתקעת וגם יש רעש של קרטוע מהרמקולים. יש איזה דרך לתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מחשב HP Compact nc6220 בעיה מוזרה של המחשב, הוא עובד על ווינדוז XP POR וכשהוא מעלה חלונות אין בעיה מיוחדת.. היום אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוז אבל אחרי שעושים ריסטרט למחשב הוא נכבה בכל רגע, כשאני נכנס לביוס הוא נכבה, כשאני מפעיל את דיסק ההפעלה והוא מתחיל לאסוף נתונים הוא נכבה!! פעם אחת נכנסתי לביוס וחשבתי אולי שם הבעיה בהגדרות, אפסתי אותן אבל דבר לא השתנה.. יש מושג מה קורה פה ?? התחממות זאת לא הבעיה כי אם כן גם כשהחלונות בפעולה הוא היה נכבה..
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קורה לי בלא מעט סרטי 4K כמה שנסיתי לא הצלחתי לפתור את הבעיה או להבין בכלל ממה היא נגרמת.. קורה ב VLC, 5KPlayer, BS.Player וכל נגן מדיה שהצליח לפתוח את הקובץ מצורף דוגמה ונתוני המדיה נתוני המחשב: מעבד AMD Ryzen 7 2700x לוח אם: GIGABYTE b450 aorus m 32 RAM DDR4 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB מסך: LG 27GL83A-B 27 Inch Ultragear QHD IPS 1ms NVIDIA G-SYNC
-
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי מלא ריסטרטים במחשב . מהקובץ מיני דאמפ רשןפ לי שזו השגיאה: Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt!ExAllocatePoolWithTag+673 ) בקובץ אחר : Probably caused by : win32k.sys Probably caused by : PQV2i.sys Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+455 ) Probably caused by : memory_corruption מה זה אומר? למישהו יש מושג? כל קובץ שגיאה נותן לי פרשנות אחרת...
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ברשותי מחשב AMD 1.67GH , RAM 448 MB עם XP STAGE 2 אני משנה את גודל ה PAGING FILE מ670 ל 500 ע"מ לקבל תגובות מהירות יותר (לא מריץ תוכנות כבדות). מבצע איתחול כנדרש, ברם אולם לאחר מספר כיבויים ההגדרות הישנות חוזרות, וחוזר חלילה. אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה עושים במצב כזה ?? היום קניתי את החלקים של המחשב וחיברתי אותו. אני רק אגיד שהמחשב הוא פנטיום D 2.80GHZ ו80 ג'יגה SATA2 וזיכרון 512DDR2. חיברתי כמו שצריך את הכל ובדקתי כמה פעמים שהכל מחובר כראוי . הוצאתי חלק חלק לראות אם הוא זה שמפריע ולא עזר עדיין שאני מדליק את המחשב הוא עובר את המסך של ה BIOS בלי שום בעיה מגיע למצב שהוא אומר שאין קבצים על הארדיסק (ההודעה הרגילה שמתקינים מחשב חדש כמו שצריך) ואז מתכבה פתאום ישר כמה שניות אחרי שהוא מראה את ההודעה הזאת. ולפעמים הוא לא מספיק להגיע להודעה הזאת וכבר מתכבה... מה עושים חבר'ה ?? בבקשה אני נואש..:-(
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה. לא מיזמן קניתי דיסק קשיח של 160 G וחיברתי אותו כמו שצריך אבל הבעיה היא שהוא מזהה רק 127 G ??? ??? ??? :s05: מה אני עושה? אם יש מישהו שיוכל לעזור אני יודה לו מאוד תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 800 צפיות
-
-
פתאום באמצע משחק ברשת, כשבWINDOWS עובד media player 9 עם dfx 6.1 plugin והMSN והanti virus פתוחים, נתקע המשחק והצליל, והופיע מסך כחול עם ההודעה "driver irql_less or not equal" או משהו כזה... זה פעם שניה שזה קורה אחרי שהחליפו לי לוח פעם אחת כי הוא פתאום שבק חיים.....זאת אומרת זה אותו לוח עכשיו רק חדש ...מלפני שלושה חודשים..ופעם ראשונה שזה קרה מאז היתה לפני איזה חודש וחצי בערך האם אני צריך לדאוג? מה זה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש בעיה בכרטיסי הטלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 ו500 בוינדוס 7 64 ביט שאני לא יודע אם נפתרה עדין. לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שיש לי בעיה בזיכרונות במחשב (יש לי 4GB ובפועל עובד לי רק 3.3GB) אז זה בגלל הכרטיס טלוויזיה - בשביל שהוא יעבוד הגבלתי את הזיכרון בmsconfig מ4096 ל3999 בשביל שיעבוד ולפי מה שאני רואה כשאני ישנה לו משהו הוא ישר עובד עם 3.3 אז נתקע במצב שאו שאני משתמש בכרטיס טלוויזיה או בזיכרון מלא במחשב. משהו יודע על זה משהו? יכול לעזור לי כי המחקרים שלי באינטרנט לא מצליחים.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ספק - כיצד לחשב צריכה על קווי מתח שונים? - זה בדיוק השאלה. ברשותי ANTEC 550 WATT TRUE POWER. קו מתח 5+ 12+ 3.3+ זרם מירבי אמפר 40 24 32 ברשותי: כרטיס מסך (ישודרג בהמשך), 5 הרדיסקים, 1 גיגה זיכרון, צורב DVD וכונן CD. ברצוני להוסיף עד 6 מאווררים חזקים הצורכים מקסימלית 0.52A ב 12 VOLT כלומר 6.24 WATT כל אחד. (לא לשאול למה בנתיים - פרויקט) האם יהיה ניתן להוסיף אותם לא בבעיה עם הספק? כיצד אני מחשביםכמות כוללת של WATT נצרך על כל קו מתח? האם מכפלת V*A מספיקה או שיש משהו מעבר לזה?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
איזה תסכול העניין הוא כזה: בנייד שבכותרת (1015P למען הדיוק) אין פוסט. סברתי שמדובר בהרדיסק תקול ולאחר שכמעט שעה לקח לי לפרק את הנייד הזה (ממש מסובך) מתברר שההרדיסק תקין (חיברתי למחשב חיצוני). ניסיתי להדליק את הנייד בלי ההרדיסק אבל עדיין אין פוסט, כנ"ל גם בלי הזיכרון. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הוא אומר לי שהכונן מוגן מפני כתיבה וכמה שניסיתי לא עזר ניסיתי לשדרג פירמוואר וזה לא עזר כי התוכנה לא יכולה לכתוב הנגן זה MPIO FG200 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-