עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by PuMa17,

שלום .. כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזאת: מישהו יודע מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by ziv124,

יש לי ויינדוס 7 מקורי, התקנתי עם הדיסק והכל אבל עכשיו אני מגלה שאני לא מוצא את הסריאל על הקופסא יש איזה מדבקה שעליה אולי היה הסריאל שרואים שהיא אוסרה משום מה.. נראה לי שזה של הסריאל. בקיצור עכשיו אין לי סריאל מה אני יכול לעשות? יש דרך להשיג חדש מקורי כי שילמנו על הווינדוס כסף אני לא אשתמש עכשיו בסריאל לא מקורי..

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by rez21379,

סוף שבוע נעים לכולם אתמול בצהריים אחרי הפסקת חשמל אני לא מצליח להגיע לקבצים שלי במכשיר nas promise ns4600 כשנכנסתי לניהול אני רק מקבל שיש שגיאה במערכת הקבצים ויש להריץ את הבדיקה שלהם (הרצתי כמה פעמים) יש לי בפנים 4 דיסקים בRAID 5 והמערך והדיסקים תקינים , בבדיקה ליצור VOLUME נוסף אני רואה שיש לי 0 מקום כלומר לדעתי זה אומר שכל הקבצים שלי שם האם למישהוא יש רעיון נוסף ???

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by zakko,

שלום, קורה לי משהו מוזר, כשאני פותח את גוגל, אני מקבל דבר כזה: http://ufu.co.il/viewer.php?file=fl6gq9r8h8lmeejwht92.png מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? ואיך מסדרים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by snoopi,

שלום , קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם חוץ ממחיקת ה windows server והתקנת מערכת הפעלה חדשה יש עוד דברים שאני צריך לעשות, והאם אמורה להיות בעיה עם זה ? בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב אני לא רואה שום דבר בעת עליית הביוס מסך שחור לחלוטין אפילו את המסך של עלייית הוינדוס 7 וגם לא את המסך של WELCOME לא רואים ,רק אחרי כמה זמן רואים את המערכת הפעלה פתאום עולה ישר לשולחן עבודה אותו דבר בעת הכיבוי לא רואים את מסך הכיבוי HELP...?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  7. שלום לכולם ! ברשותי מחשב בן כחודש. i5 3450 היום שמתי לב במנהל המשימות שתהליך VDeck.exe משתמש לי ב 25% מה CPU [תיאור: VIA HD Audio CPL]. האם זה תקין ? אם לא - כיצד פותרים את הבעיה ? עריכה: ביטלתי את VIA HD באתחול, כעת ה CPU במנוחה ומשום מה עדיין יש לי צלילים. האם פרוש הדבר הוא שזוהי סתם תוכנה מיותרת שמגיעה עם וינדווס 7\לוח אם ומכבידה על המחשב ומותר להסיר אותה דרך לוח הבקרה (via platform device manager) ללא חשש ? תודה מראש למי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ziv124,

המחשב שלי נתקע דיי הרבה פעמים זה יכול להיות באותו יום 4 פעמים או לא לקרות שבוע.. אחרי שנתקע אי אפשר לעשות כלום רק לכבות.. התקיעה זה לא מסך שחור או משהו פשוט נתקע זה לא תקלה בווינדוס כי פירמטתי מה יכולה להיות התקלה?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  9. המון בעיות במחשב בזמן האחרון,אני לא מצילח לשים את היד על איזו מהחומרה היא הבעייתית. הרצתי המון בדיקות סטרס במשך יומיים שלמים.3dmark רץ בלי בעייה והתוצאות הם מה שהם צריכות להיות.וכל התוכנות האחרות רצות יופי.אבל עדיין יש לי מסכים כחולים. אי אפשר לעדכן את חלונות,כי באמצא ההתקנה מסך כחול.באמצא המשחקים,מסך כחול.ואח"כ הwin לא מצליח לעלות.מחזיר שגיאה-0x000000e אני ממש לא מבין איפה הבעייה. אולי הכ.מסך?זכרונות?ה-ssd,אולי בכלל כל הלוח? הטמפ של המערכת מעולות,המעבד לא מתאמץ בכלל,אין בעייה של חוסר ram.זה קצת מתסכל. לא נעשה oc,המחשב פורמט מחדש פעמיים,הכל נקי

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by daniel0089,

שלום, בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות בעיות (מסכים כחולים STOP 0X00000074, תקיעות וכו'...). עשיתי פורמט פעמיים, אפילו פירמטתי והתקנתי UBUNTO אבל המחשב כבר לא עולה הוא תקוע בPOST וכתוב verifying DMI Pool DATA........... ואז הוא נתקע ככה ולא קורה כלום. אשמח לעזרה :-\ תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  11. שלום לכולם החומרה: Radeon HD 4890 בן שנתיים. לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R מעבד: i7 920 ספק: אני לא זוכר Spire 550W תיאור הבעיה: אני יודע שהכ. מסך שלי מתחיל להתאמץ כשאני שומע את המאוורר שלו מתחיל להרעיש. לאחרונה, במקומות בהם המאוורר היה מתחיל מתחיל להרעיש, המחשב פשוט עושה ריסט. זה קורה רק במשימות 3D שדורשות הרבה מאמץ. דוגמאות: במשחק Skyrim: התפריט עולה, אני טוען משחק. אני יכול לראות את המודלים התלת מימדיים במסך הטעינה. ואז כשהמשחק אמור להתחיל, המחשב עושה ריסט. במשחק Dirt 3: התפריט עצמו גורם למחשב לעשות ריסט (התפריט תלת מימדי). עובד: (יש לציין שהחפץ הוא תלת מימדי לגמרי, אפשר גם להזיז אותו עם העכבר) לא עובד:

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by michaelg,

שלום, יש לי מחשב נייד של סמסונג חדש עם מערכת WIN 7 HOME PREMUIM 64BIT. בEXCEL 2010 בחרתי בעמודה עיצוב טבלה ופתאום הופיעה מסך כחול עם ההודעה: X64_0x1a_41287_ANALYSIS_INCONCLUSIVE יש לציין שאחרי שהמערכת אתחלה מחדש נכנסתי לאותו מקום ולא היה מסך כחול, וגם זה המסך הכחול הראשון של המחשב הנייד. כמו כן, לפני שבוע כהפעלתי את תוכנת IDM כל המחשב נקפא, כלום לא זז והדרך היחידה היתה להפעיל אותו מחדש. מאז עדכנתי גרסה וזה לא קרה לי עוד פעם. הטמפרטורה היא בסביבות ה60-63 מעלות לכל הרכיבים במצב מנוחה וכשהמחשב הנייד מחובר לחשמל. להלן הקישור להורדת הקובץ DMP של המסך הכחול: http://f2h.nana10.co.il/g0sv3dsybrp מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by barakush,

לאחרונה רכשתי כרטיס מסך מסוג GEFORCE PNY GTX 680 יש לו 4 יציאות DVI-I ּDVI-I ּ HDMI ּ DISPLAY/PORT המסכים שלי היציאה שלהם VGA שאלתי: 1) היכן אני יכול לרכוש מתאמים 2) האם אני יכול להפעיל בו זמנית 4 מסכים תודה על כל פיסת מידע שיוכל לעזור BARAK

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  14. שלום, במהלך גלישה באינטרנט פתאום כול המסך מכבל מין קרעי צבע והוא נטקע, אני חייב לעשות RESET על מנת לעבוד איתו. בהתחלה התופעה הזאת הייתה שלאחר כמה שניות קרעי הצבע נעלמים ואני מקבל הודעת שגיאה: display driver stopped responding and has recovered ביצעתי התקנה של דרייבר מעודכן וזה לא עזר, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  15. היי. יש לי בעיה מוזרה כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7: אחרי המסך שבו הוא טוען קבצים המסך הופך לשחור עם הסמן של העכבר ושום דבר אחר לא מופיע, מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש על העזרה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bazuka99,

שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. אני משתמש מדי פעם ב-LINUX(לא מותקן רק קובץ ISO ש"צרבתי" ל-DOK) שמופעל מה-DOK ובסיום אני עושה לפעמים כיבוי מהיר באמצעות לחיצה של 10 שניות על כפתור ההפעלה, האם זה בטוח לעשות את זה? איזה נזקים זה יכול לעשות לחומרה במחשב (על התוכנה שב-DOK אני לא חושש,זה לא ביג דיל להתקין את זה מחדש, השאלה האם זה יכול לגרום לבעיות במחשב כשיפעילו את הווינדוס מהדיסק קשיח)?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by shay_1,

שלום, יש לי צורב DVD דגם NEC DVD _RW ND- 3500AG הבעיה היא שהוא לא מזהה דיסקים של DVD,אני מכניס לו דיסק קופץ לי החלון של ההפעלה האוטמטית אבל בתכלס הוא לא מראה מה שיש בדיסק,כשאני מכניס דיסק אחר (רגיל) הוא כן מזהה. יש למישהו פתרון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by swisaman,

המחשב קורס תחת מאמץ(גם משחק וגם בבדיקת מאמץ),לאחר הקריסה המחשב נדלק רק אחרי ניתוק כבל החשמל והחזרתו. המחשב קרס תחת בדיקת מאמץ למעבד וגם תחת בדיקת מאמץ לכרטיס המסך.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by xshlomix,

קניתי מסך Samsung S24B370H שבוע שעבר. כל המשחקים והסרטים שהרצתי עד עכשיו עבדו בסדר גמור (Bf3, Hitman4 Max Payne3 etc..). 1920x1080 כרזולוציה מקסימלית ונוכחית, וקצב הרענון עומד על 60Hz יש לי GTA IV מותקן, במסך הקודם Grundig 22 הייתה בעיה בהרצת המשחק, שעלה רק עם סאונד ומסך שחור. כעת במסך ה-Samsung מופיע מסך שחור והודעת שגיאה מרחפת: Not optimum mode recommended mode 1920x1080 60hz דפדפתי בגוגל והבנתי שהבעיה שכיחה בקרב מסכי סמסונג אך לא מצאתי לה פתרון. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by or9400,

אהלן, אני מנסה לשתף מדפסות בבית ולא מצליח יש לי בבית מחשב ראשי שאליו מחובר ראוטר + מודם, יש AP(שמגדיל את הטווח של הראוטר) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית ל AP. על המחשב הנייח השני שמחבור אלחוטית מחוברות 2 מדפסות שאני רוצה לשתף אותם ברשת אבל אני לא מצליח המחשבים עצמם מחוברים ל HOMEGROUP והקבצים משותפים בנינהם והכל עובד בסדר חוץ משיתוף המדפסות. http://puu.sh/MGhz (תרשים של המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by or9400,

אהלן, אני מנסה לשתף מדפסות בבית ולא מצליח יש לי בבית מחשב ראשי שאליו מחובר ראוטר + מודם, יש AP(שמגדיל את הטווח של הראוטר) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית ל AP. על המחשב הנייח השני שמחבור אלחוטית מחוברות 2 מדפסות שאני רוצה לשתף אותם ברשת אבל אני לא מצליח המחשבים עצמם מחוברים ל HOMEGROUP והקבצים משותפים בנינהם והכל עובד בסדר חוץ משיתוף המדפסות. http://puu.sh/MGhz (תרשים של המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. החלפתי ספק והמחשב לא התחיל לעבוד.חזרתי לישן וגם לא עובד.משהו מוזר אם אני מחבר את הכבל של P4 שמתחבר ללוח הוא מפסיק לעבוד עם הכבל הגדול הוא עובד הלוח מקבל חשמל ומאוור המעבד מסתובב הבעיה עם המחבר P4 ATX

24. אני מנסה להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 על מחשב נייד וכל פעם בשלב אחר של ההתקנה אני מקבל מסך לבן ונתקע המחשב ולפעמים הוא עושה פשוט הפעלה מחדש מה יכול להיות הגורם? בדקתי HDD והוא תקין ניקיתי מאורר וצלעות קירור ניסיתי עם כרטיס זיכרון אחר ועדיין זה לא עזר ניסיתי גם גירסאות 32 וגם 64 BIT וגם ניסיתי SP1 ובלי SP1 ניסיתי גם לתקין עליו VISTA ובשלב של היצירת משתמש הוא עשה לי גם מסך לבן עריכה: בדקתי את זה הכרטיס מסך מקולקל מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  25. לפני יומיים זה התחילה הבעיה, בזמן משחק אחרי כמה דקות המחשב פשוט נכבה ונדלק לבד, בלי הודעות ציפצופים וכו' בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא לא עוברת את ה70 מעלות והכרטיס מסך ב75-80 מעלות הרצתי KOMBUSTOR ,הכרטיס מסך הגיע ל77-78 מעלות נשאר שם דקה או שתיים ואז המחשב נכבה עוד פעם... QuadCore Intel Core i5-2300 Intel Woodworth DH61WW NVIDIA GeForce GTX 470 (1280 MB) 4074 MB RAM (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) EPILSON 80plus 500W תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.