עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MAOR,

אהלן - לפני כמה ימים מרחתי גריז טרמי על הכרטיס מסך שלי - והוא השתגע המעלות ירדו אומנם 6 מעלות אבל הרזולוציה הייתה נמוכה והיה אפשר רק 8 סיביות... (עכשיו אני חושב שזה כבר לא הכרטיס תקראו ותבינו) טוב - הלכתי לחנות שלכו אותו לבדיקה ואני כנראה מקבל חדש. בנתיים הביאו לי GeForce 256 32mb חלפוי (בבבבבבבבבעעעע) אני מכניס אותו - מפעיל את המחשב המסך לא נדלק והמאוורר על הכרטיס לא עובד - חשבתי שהכרטיס דפוק ! הכנסתי למחשב אחר - עוד כמה גדול ! עכשיו הכנסתי וודו 3 המסך שוב דלק ושוב הכנסתי למחשב אחר - ושוב עבד כמו גדול ! רק כרטיס אחד ישן תיכו עובד אצלי (בנתיים) הוצאתי אותו מפנטיום 1 ! מה לעשות ?

2. כשאני מריץ את הבדיקה מופיעים טונה שגיאות ובנוסף ליד איפה שאמור להיות רשום מידע על ה ציפסט והזכרונות לא רששום כלום יכול להיות שהבעיה לא בזכרונות אלא לוח האם? תודה .

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אז ככה אני אפרט את המפרט מחשב שלי לאחר מכן את הבעיה. לוח אם : gigabyte z370 ultra gaming זיכרונות : 16gb כרטיס מסך : msi rtx3070 נעבד : i7 8700k מסך : gigabyte arous 27 - 2k מערכת הפעלה : WIN11 אז ככה בשלושת העדכונים האחרונים של הכרטיס מסך , לאחר הסיום הרזולוציה הופכת להיות ענקית ללא אופציית שינוי . זה קרה בראשון וחזרתי אחרוה שיצאו עוד ניסיתי שוב ללא הצלחה , יש לציין שעד עכשיו לא הייתה שום בעיה. כן גם העדכונים הקודמים ב WIN11 לא הייתה בעיה. אשמח לפתרון למי שיש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום. אני צריך לחבר מערכת אודיו שנמצאת 3 מטר מהמחשב בדרך אלחוטית. מה אני צריך לרכוש בשביל זה? תודה

5. Started by SEangel,

המחשב קופא או קופא ומרסטרט את עצמו. בדקתי עם ממטסט במשך 9 שעות, והכל היה תקין. בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של WD -הארד דיסק תקין. לא מצאתי את ספריית המיני דאמפ : . אני לא בטוח שזה לא קרה לפני, אבל זה קורה לפחות פעם ביממה מאז שהחלפתי מעבד וכרטיס מסך (לפני היה וניס 3000+ ו6600GT). חשוב לציין שזה לא קורה במשחקים (שאז צריכת החשמל אמורה להיות גבוהה) אלא לפעמים כאשר אני מכווץ (בראר) קבצים גדולים (ואז, אני חושב, המעבד דורש חשמל) או כאשר אין שום דבר שמצריך משאבים רבים (ובגלל זה אני לא בטוח שהספק אשם).

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  6. היי. קודם כל חשוב לי לציין שאני לא מומחה גדול בחומרה של מחשב, אני יודע ממש ברמה בסיסית לפרק ולהרכיב אבל לא יותר. לצערי אני גם איש מחשבים במקצועי, אני אומר לצערי מכוון שזה נותן לי תחושה שאני יכול לפרק חומרה של מוצרי מחשב (מחשב, אייפונים..) וכבר קרו לי כמה טעויות. בכל מקרה, בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות רעשים ממש חזקים של משהו שכאילו נשרט..הייתי מתעצבן מזה ומכבה אותו (במיוחד בלילות, שזה הזמן הטוב לעלות בUTORRENT :\). התחילה לעלות בי המחשבה שזה ההארד דיסק המקולקל שמחובר לי במחשב ולא עובד..לפני כמה זמן הוא שבק חיים אבל עדיין היה בתוך המחשב וחשבתי שאולי הוא נדפק לגמרי והתחיל לעשות רעשים. היום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו באופן מאוד יסודי עם אוויר וקצת מטליות. גם פירקתי א…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zxcvbnm,

יש לי לוח gigabyte 7vtx ועליו כרטיס PCI מטרוקס שפועל. כשאני מנסה להפעיל את הAGP יש מסך שחור. כשאני שם את שניהם ביחד המחשב מזהה רק את הכרטיס PCI. חשוב לציין שהכרטיס AGP פועל.... יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by kurt80,

אתמול אני מדליק את המחשב והוא זורק לי הודעה (מוכרת כך אני מבין ) של reboot and select proper boot device בחרתי שיעלה מההארדיסק ולא עזר. אני חייב לציין שבתהליך הטעינה של המחשב יש רעש לא בסדר מכיוונו מעיין זימזום/תיקתוק חשמלי עולה ויורד שמופיע איזה פעמיים ואז נעלם. יש כלי מאבחן של דל שהרצתי ושם ההארדיסק לא זוהה. אם אני מבין נכון או שיש בפנים איזה כבל שלא מחובר טוב או שהלך ההארדיסק, אני צודק? השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות משהו כדי לתקן את הבעיה (אני לא מבין כלום בקטע הטכני במחשבים) או שלפנות למעבדה?. באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לטכנאי או חברה/חנות טובה בבאר שבע. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. אשמח לעזרה, אני רוצה להוסיף ram למחשב נייד שלי איך אדע מה מתאים לזה? במטרה שאוכל לעבוד בשקט אם תוכנות אדובי. זה המפרט של המחשב שם מכשיר DESKTOP-4MSLVGS מעבד Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2.59 GHz RAM מותקן ‏‏‎8.00 GB ‏(‏‏‎7.86 GB ניתנים לשימוש) סוג מערכת מערכת הפעלה של 64 סיביות, מעבד מבוסס x64 מהדורה Windows 11 Home גירסה 22H2 ‏‏הותקן ב ‎12/‎04/‎2023 גירסת Build של מערכת ההפעלה 22621.2361 חוויה Windows Feature Experience Pack 1000.22674.1000.0

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  10. Started by ilanb0,

דפדפן אדג'. לא יזמתי כל חסימה. מה יכולה להיות הסיבה? מקבל הודעה בנוסח - www.youtube.com חסום www.youtube.com סירב להתחבר. ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE

11. Started by asi88,

משהו יודע אם KVM סטנדרטי יודע לעבוד עם מסכי LCD?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by idoSC,

היי יש לי מחשב עם i5-760 ומאוורר מובנה שהגיע איתו ועם המחשב, אבל לא נראה כמו מה שיש בסרטוני unboxing של המעבד ביוטיוב. תמונה של המאוורר כאן: http://ibin.co/1cojC6nHpvEO אני רוצה לפרק את המאוורר ולשים עליו משחה תרמית חדשה אבל אני לא מצליח לפרק אותו. כמו שרואים בתמונה יש שם שתי ידיות קפיציות וגם 4 ברגים מוגנים בפלסטיק אבל אי אפשר לסובב את המיגון כדי להוציא אותו כמו שמראים בסרטונים, והידיות לא עושות כלום כשמפעילים לחץ חלש עליהן. נתקלתם פעם בדבר כזה? יש לכם רעיון איך להוציא את הסט? תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי שני מסכים אותם אני רוצה לחבר למחשב נייד, יש לי כניסה אחת של hdmi. ניסיתי לחבר את המסך השני באמצעות מתאם ל usb c אבל גיליתי שהוא לא תומך וידאו. איך אני יכול לבדוק אם המחשב נייד תומך בהוספת 2 מסכים שונים כך שסה"כ יהיה 3 מסכים ? לפני שאני מתחיל לקנות תחנת עגינה למשל תודה רבה לעוזרים

14. Started by King Of Action,

הרמקולים שלי קולטים רדיו, אני לא יודע איזו תחנה בדיוק אבל אני שומע כל זמן שירים של mtv מהתחנה. רצוי לציין שזה קורה ברמקולים הנוכחיים שלי וגם קרה ברמקולים הישנים שלי. זה מפריע לי נורא כשאני משחק, שומע מוסיקה וכדומה. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אחרי חיפוש מתיש בפורום לא מצאתי מקרה דומה לזה... יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט שאחרי דקה או שתיים של עבודה הסמן שלו פשוט קופא באיזה פינה במסך והעכבר ממשיך לעבוד רגיל רק בלי הסמן... ניסיתי להחליף לעכבר אחר ובעייה חוזרת על עצמה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by PeaceWarrior,

המחשב נכבה לאחר כל 10 דקות באופן עצמאי ובבת אחת ללא שאני אעשה דבר מיוחד וללא שהמחשב יעשה תהליך כיבוי עם זאת גם כשהמחשב כבוי נורת ה Num Lock במקלדת ממשיכה לדלוק. מישהו יודע מה הבעיה והאם אוכל לפתור אותה לבד או לתת לחברה ממנה קניתי את המחשב ולהשתמש באחריות שלי. סדרתי את הבעיה! הבעיה הייתה באבק שהצטבר בפנים המעבד ניקיתי עם קומפרסור, עכשיו הוא גם עובד בלי רעשים שהיו מקודם

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by Norm4nde,

שלום. יש לי כרגע עכבר של MICROSOFT חמוד כסוף, אך כל יש לו בעיה קצת גדולה והיא שאני לא יכול ללחוץ לחיצה ארוכה (אפילו למשך שניה) ברצף, וזה מתבטה במשחקים שאני מנסה לירות והוא יורה כדור ומפסיק או שאתה מנסה להזיז קובץ כולשהו הוא עוזב אותו, וזה לא הכל יש לו עוד בעיה כשאני לוחץ פעם אחד הוא נלחץ במחשב מספרים פעמים ולפעמים פותח את הקובץ 3 או 4 פעמים. אחרי יום אחד עם העכבר הזה החלטתי לקנות אחד חדש, אז קניתי G5 התקנתי דריברים ושוב אותה בעיה! החזרתי את הG לחנות אחרי שלושה ימים ועד עכשיו לא קיבלתי אחד חדש! העכבר צריך להגיע ביום ראשון הקרוב . עכשיו חשבתי שאולי זה יכול להיות בעיה בהגדרות ושמשהו יוכל לעזור לי במשהו כי זה משמשמשמש מעצבן ואין לכם מושג עד כמה! יעקב

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by urich,

יש לי בבר מחשב עם כרטיס קול E-MU ושומעים רק מונו האם יכול להיות מגעים דפוקים (לא שינו את ההגדרות). והאם יש מי שמתקן כרטיסים כאלה (בארץ) כי הכרטיס לא זול בכלל.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. אני לא מצליח להוריד תיקונים מ- WINDOWS UPDATE! אני בוחר איזה תיקונים אני רוצה להוריד, לוחץ על הורדה, נפתח החלון הקטן של ההורדה אבל הוא לא מוריד כלום! תעזרו לי בבקשה! יש לי XP ו- EXPLORER 6 SP1 . תעזרו לי בקשה! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  21. Started by ophir555,

קניתי מחשב חדש והרכבתי לבד ( פעם שניה) לוח אם asus p5ld2 wd 250 sata 2 ספק enermax 485w בעל שני מאווררים מעבד אינטל 2.8 dual core בעל מאוורר נוסף משלו מארז בעל שלושה מאווררים כרטיס מסך 7600 gt זכרון 1 גיגה jail מערכת הפעלה xp pro מהמחשב הקודם שלי נתונים טמפרטורת המעבד בין 45 מעלות בסרק ל65 במאמץ טמפרטורת לוח האם 43 עד 45 טמפרטורת ההארד דיסק 56 מעלות טמפרטורת gpu (לא יודע מה זה) 55 מעלות טמפרטורת aux (לא יודע מה זה) 22 מעלות המאוררים של הספק בד"כ לא עובדים , לעיתים עובד מאוורר אחד. לעיתים שניהם ולפעמים אף לא אחד. גם אחרי שעות עבודה רבות. לספק יש וסת בין ידני לאוטומט בד"כ אין שום השפעה על מהירות סיבוב המאווררים. בנוסף בספר הספק כתוב כי המאווררים אמורים לעבוד כ 2 דקות אחרי …

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by Haflo,

אז ככה...יש לי מעבד AMD XP2200 על לוח אם Gigabyte GA-7VAXP, מערכת הפעלה WinXP Pro +SP1, בין היתר הדריבריים של VIA Hyperion הגירסה האחרונה מותקנים! יש לי עכבר ומקלדת של Microsoft שמחוברים ב USB... לאחרונה מדיי פעם שאני מזיז את העכבר הוא פשוט מתנתק (יש את הצליל של ניתוק אביזר USB) וחוזר אחרי שנייה....המקלדת מאידך לפעמיים פשוט אומרת להתראות,מתנתקת, ועד שאני לא מוציא את הפלאג ומחבר אותה שוב היא לא חוזרת לחיים! האופציה של ה USB-Power מכובה אצלי ב Device Manager! מישהו נתקל בבעיה דומה? העכבר והמקלדת פגומים?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום שלוש 800MHz, יש לי בעיה מוזרה (לפחות בעיני, תגידו לי מה דעתכם....) אני מצליח לראות סרטים וסרטונים ברזולוציה 1024*768, אבל כשאני מעלה את הרזולוציה לרזולוציה המקסימלית (הטבעית של מסכי ה-LCD) שהיא 1024*1280, משום מה אני לא מצליח לראות שום דבר (רואים מסך עם קווים על פני כל המסך). כשאני מוריד חזרה את הרזולוציה אני שוב מצליח לראות. מישהו נתקל בבעיה או יכול לעזור לי לפתור אותה?? אני ממש תקוע ולא בא לי לראות ברזולוציה נמוכה מקווה שתמציאו פתרון... תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by skyfire,

היי, שמתי לב שהבעיה הזו של מחשב שבוז נפוצה כאן מאוד מצורפים להודעה קבצי ה dump, אשמח לכל עזרה שהיא מפרט המחשב: p4-2.6 radeon 9800 pro geil golden dragon 2x256 וממש לאחרונה צורף לנבחרת גם ספק איכותי 420w של thermaltake המחשב עושה ריסטרט באמצע משחקים תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by jfkk,

שלוםן רב המחשב נכבה ללא שום הודעה על כיבוי .(התופעה התחילה לפני מספר ימים זה קרה כבר פעמים ) חום בביוס 40 מעלות ניקתי אבק מערכת הפעלה -xpsp3 בדיקה עם nod32+super anty spy תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.