תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי מחשב lenovo ideapad 510. הסאונד הפסיק לעבוד בפתאומיות ונוסף לסמליל איקס אדום. - לא, זה לא על השתק. - גם אוזניות לא עובדות. - ניסיתי להתקין דרייבר מחדש מהאתר של החברה אך זה לא עוזר. - במנהל ההתקנים, משום מה זה לא נותן לי להסיר\לעדכן\לבטל את הישן. אשמח לפתרון. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום , הוצאתי היום תגויסטיק הנחמד שלי לאחר שסוף סוף מצאתי לו שימוש במשחק באטלפילד ויאטנאם.. חיברתי אותו לחשמל וליואסבי והגויסטיק נקלט ופועל במשחק ... הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום להתנגדות החשמלית(רעידות וכו) , לפעול. לפי מה שזכור לי מהפעם האחרונה שהשתמשתי בו (שנה+) , יש צורך בתוכנה שבאה איתו על מנת להפעיל תאופציות האלה ... נכנסתי לאתר של החברה , והורדתי משם תתוכנה שלהם , הבעיה היא שהיא מתאימה רק לווינדוס 98-2000 או משהוא כזה ואני משתמש ב XP . יש רעיונות ?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום רב , ראשית אני מקווה שזה הפורום הנכון לבעיה . רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים שיש להם את אותו עכבר ש…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
I have a virus in my computer and in my flash drives .the virus hides files and makes shortcuts no matter what I try to do by cmd and deleting the virus from regedit and restarting the flash drives, the virus comes back.(I have a problem with the hebrew keyboard so I write in English but I hope to fox it soon
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ישבתי על המחשב ופתאום קיבלתי מסך כחול אחרי ריסט הווינדוס לא עולה ונותן הודעה : NTLDR is missing מה עושים ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
פתחתי עכשיו תמחשב רציתי לנקות אותו, אז ניקיתי אותו עברתי עם נייר על החלקים להוריד את האבק הדלקתי המחשב יש מנורות מאווררים אבל המסך לא נדלק. יענו המחשב סגור... *כשהכבל של המסך לא מחובר למחשב יש מסך כחול NO SIGNLE, כשאני מחבר את המסך למחשב זה מסתדר אני מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי (כמו שזה אמור להיות) *אין צפצופיי התרעה מהלוח-אם. אבל הציפצוף הראשוני של הפתיחה גם איננו. *המנורות של המקלדת לא נדלקות וגם המנורה של העכבר שלי לא נדלקת מה עשיתי כבר: *בדקתי מסך אחר *הוצאתי מחשמל *החלפתי כרטיס מסך עם אח שלי (שלי כן עובד אצלו.) *החלפתי מקלדת עכבר *החלפתי את הזכרונות מקום בסלוט *ניתקתי את הכונן הקשיח וכונן הדיסקים *החלפתי ספק כוח מסקנות: *המסך תקין. *הכרטיס מסך …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במחשב הנייח שבאמצע עבודה עם המחשב הוא עושה לי מסך כחול מספרים רצים עד 100 והוא מפעיל מחדש את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם ASUS P4C800 עם הארדיסק SATA - MAXTOR 6Y160M0 . אני רוצה לבצע פירמוט אבל הבנתי שעלי להשיג דרייבר ל SATA שאותו אתקין, באם אצטרך, בעת הפירמוט ע"י פונקציית F6. בדקתי בדרייברים שבידי ואין לי דרייבר כזה. מה שיש לי זה דיסק של לוח האם, אבל לא מצאתי בו דרייבר SATA. מה עלי לעשות ? גם אם יש דרייבר ע"ג הדיסק האם אני לא צריך דיסקט ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש והכל עובד ממש אחלה חוץ מ: 1. הלד שמראה שהמחשב דולק ושהדיסק הקשיח עובד לא נדלק אף פעם. 2. כונן פלופי לא עובד ןהלד שלו לא נכבה אף פעם. יש פתרונות אולי ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כל מה שאני אומר כרגע זה אך ורק משיחת טלפון שהיה לי עם חבר שלי. יש לו מחשב ישן (פנטיום 4, לאחרונה הוא הוסיף זיכרון, כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, ולוח אם של סאפיר), והוא רצה להוסיף כונן קשיח, אז אני מלצתי לו לקנות אחד של WD, שהיה במחיר טוב מאוד. בלוח יש לו אך ורק חיבורי IDE (שוב, אני לא בדקתי, אבל הכונן הקודם שלו היה מחובר ככה וזה מה שעלה בבדיקה עם אברסט). הכונן הקיים שלו מחובר ב-IDE הראשי, ומוגדר כמסטאר, ומתחתיו מחובר צורב של LG שמוגדר כסלייב. הסברתי לו בטלפון איך לחבר את הכונן החדש (לקבל IDE משני, מוגדר כמאסטר), ואחרי שהוא חיבר והדליק את המחשב, אז הוא שם לב לאיטיות רבה, ואז מופיע לו ההודע שהוא צריך להכניס את הדיסק של המערכת. את ההודע הזו אני מכיר, וזה אומר שהביוס לא מוג…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האים אוכל להרכיב כרטיס מסךSapphire AMD Radeon HD 7750 1GB GDDR5 על הספק הזה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח INTEL ROCKLAKE 865 עכשיו יש לי מחוברים למחשב שתי כונני דיסקים , כונן דיסקטים ושתי הארד דיסקים , אחד של 10 ג'יגה ואחד של 6 ג'יגה. ברצוני להוסיף עוד HD אחד , האם זה אפשרי בלוח הזה?
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי חבר'ה. יש לי חבר ששידרג את המחשב לא מזמן ע"פ המלצה של רכיבים שנתתי לו (לוח, מעבד, מארז) והוא נתקל בבעיות. הבעייה היא: הודעות שגיאה שונות, משחקים נתקעים או קופצים החוצה, לפעמים המחשב מחזיק יום עד שזה קורה, לפעמים דקה. מקבל בעיקר BSOD. זה המפרט: AthlonXP 1700 /w spire 256mb ddr Gigabyte 7VTX-H Innovision GF2 MX200 Task TK3003 - 300w Seagate 40GB HD Pinnacle video card Modem WinXP אלו נתוני המתח: +5vsb=+5.020 volt +12v=+12.090 volt +5v=+4.750 volt +3.3v=+3.230 volt vcorea=+1.720 volt טמפ': cpu - 66 system - 44 הוא מצא לינק על אנשים שדיווחו על בעיה דומה: http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=23&threadid=8680 ככל הנראה בעיה עם ה-agp והצ'יפ של via שעובדים בי…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אשמח לעצה ועזרה... הבן שלי הזמין באמזון חלקים למחשב - הוא בונה מחשב גיימרים מכספי בר המצווה. החבילה הגיעה בלילה (בלי תיאום או הודעה, ואולי אפילו נזרקה מעבר לשער החצר), והעיקר - לילה שלם בגשם, חבילה שעלתה כמעט 900$!. היו שם בין השאר פרוססור ולוח אם. האריזה החיצונית נהרסה לגמרי, ומיים הגיעו גם לאריזות המוצרים עצמם. יש סיכוי שהרכיבים ספגו לחות או רטיבות - אבל אין לנו איך לבדוק את זה, גם אחרי שהיא ירכיב את המחשב ואפילו אם יעבוד יתכן שימשיכו להתרחש תהליכים קורוזיביים והמחשב ישבות פתאום. אמזון לא מוכנים להחליף ז"א לשלוח מייד חלקים אחרים ולקבל חזרה את שלנו- רק לזכות אחרי שיגיע ותוך 60 יום... נצטרך לפי הפתרון שלהם להזמין שוב ולשאת בהפרשי מ…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 3000+ ולוח אם EPOX EP-8KDA3J NfORCE 3 250GB ATHLON 64 נראה לי שהבעיה בזכרונות - ? DDR 400 512MB Kingmax BGA? כי כשאני מעלה את ההתקנה של הווינדווס (אחרי שאני בוחר גודל למחיצות) פתאום אני מקבל מלא צבעים ושטויות על המסך וגם כזה את האות A באלכסון למטה או משהו כזה על כל המסך יכול להיות שזה בגלל בעיות תאימות?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה שלי זה שאחרי איזה 20 דקות שאני מפעיל את המחשב, ה- DVD מפסיק לפעול ואז כשאני מכבה את המחשב לאיזה 20-30 דקות הוא שוב פועל. אני לא מבין מה לא בסדר איתו. אבל לא רק ב- DVD יש בעיה, גם המחשב נתקע לפעמים כשאני מעתיק קובץ גדול למחשב, או שאני משחק במשחק שהוא 500 מגה או יותר, כל מה שנמוך מזה פועל מצוין. וזה תקיעה שלא נגמרת עד שאני מכבה את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז האחיינת נעלה את הלפטופ עם הוינדוס 8.1 ולא זוכרת את הסיסמה. התגייסתי לאפס אותה ואני על סף איבוד השפיות - הלפטופ לא מוכן לעשות BOOT מUSB לא משנה מה אני שם עליו - LINUX,HBCD, תוכנות יעודיות לאיפוס סיסמה. הנייד הוא ASUS x520c וניסתי לשחק עם ההגדרות בביוס של הבוט הבטוח ושיניתי 2 DOK ועדיין כלום יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר שבוע ראני וסבל איתו כל יום אני צריך להזיז עם העצבע את המאורר כדיי שיתחיל לפעול!!! כבר שלוש פעמים שחכתי והלוח הגיע ל 41 מעלות כי המוארר לא פעל!!!! מה לעשות בחרת המחשבים לא עזרו לע הם אמרו שאין להם מאוררי כאלה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, נראה שעוד יומיים, סוף סוף, אקבל את מחשבי החדששששש, שמפרטו להלן: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤1296 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤650 המחשב החדש יחליף מחשב בן 5 שנים,…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים אחד עם מערכת הפעלה שהכל עובד בה טוב והשני עם מערכת הפעלה אבל יש איתה בעיות אני רוצה לחבר את שני ההארד דיסקים למחשב שלי אבל שתעלה מערכת ההפעלה מההארד דיסק שלי, שעובדת טוב. איך אני מחבר את זה? מה להגדיר כמאסטר וכ slave? והג'אמפר? לחבר את שני ההארד דיסקים על אותו כבל?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לשחק בהגדרות הוואיפאי עם ההגנה הזו בלי לבטל אותה האם אני יכול בנוכחות הקאבל או רק לבטל אותה בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי צורב דיסקים רגיל. כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים אני לא מצליח, אבל כשאני מנסה להפעיל דיסקים למיניהם (AUDIO למשל), הם עובדים. הגיוני? יש תוכנה לבדוק אם הצורב נדפק?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש פה ובכל ענייני המשחקי מחשב וצריך קצת עזרה. בשביל להעביר את הזמן בבית החלטתי לקנות עבור המשחקים gamepad של חברת speedlink strike nx wireless אז קודם כל איך אני מתחיל לעבוד איתו, אני פועל על פי ההוראות ואני לא מצליח לחבר בינו לבין המתאם. שאלה שנייה, במשחקים שהורדתי מהחנות של וינדוס אני רואה שהשליטה במשחק יכולה להתבצע לרוב רק מהמקלדת ובשביל כן לשחק באותו משחק עם הסטרייק צריך להתקין עוד איזה תוכנה, יכול להיות ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח חדש של גיגהבייט - DQ6, כרטיס מסך של גיגהבייט X1600, זכרונות twinmos 667, מסך VP191 של Viewsonic. המסך מחובר VGA (עוד לא בדקתי אם הבעיה מתרחשת כשאני מחבר אותו עם DVI) המחשב עובד סבבה, אבל כל אתחול חם של המחשב - כמו אחרי ביוס או מתוך וינדוס, המסך לא מקבל סיגנל, נשאר כבוי. רק אם אני מכבה ומדליק את המחשב המסך נדלק שוב. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש שתומך ב WIFI 6 , ויש לי לפעמים הודעת שגיאה (אין גישה לאינטרנט) ויש לי אינטרנט אבל זה מרגיש לא יציב . המודם של הוט (HOTBOX2) מוגדר כ BRIDGE MODE יש חיבור מהמודם לראוטר בפורט של ה WAN ומהראוטר למחשב . זה מוגדר ב DHSP - ה IP של ה DHSP שונה מזה של ה IPv4 כשאני רואה ב CMD - ipconfig /all . - לא יודע אם זה אמור להיות ככה , תודה לעוזרים. *אין לי בעיה לעלות תמונות אבל אני לא יודע מבחינת אבטחה איזה כדאי ואיזה לא .
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-