עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omerm13,

יש לי בחלק הקדמי של המארז חיבור למיקרופון,אוזניות,ו 2 חיבורי USB אבל החיבורים של המיקרופון והאוזניות לא עובד רק ה-USB אמרו לי שאם מאחורה מחוברות אוזניות או רמקולים אז זה לא יעבוד שזה מחובר מאחורה אבל ניתקתי מאחורה ועדיין לא עבד לי בבקשה עזרה.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by mccartney,

שלום! המחשב משמיע את הצפצוף הבא: צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, וכן הלאה... המחשב לא מולי כרגע אבל אני יכול לבדוק את סוג לוח האם וה-BIOS האם למישהו יש מושג מה משמעות הצפצופים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן כולם, היום כשקמתי בבוקר ה-uTorrent זרק לי הודעה על בעיית CRC באחת ההורדות, עד כאן הגיוני זה עוד יכול לקרות לפעמים, ועוד לפני שאתם מתחילים לצעוק על למה אני מדבר על זה אז אני באמת אגיע לעיקר: עשיתי ריסטרט למחשב והביוס נותן הודעה שהסטטוס SMART של אותו הארדיסק שאליו הורדתי BAD. לא יודע בדיוק מה זה אומר ואני זוכר שבזמנו שמעתי שה-SMART די דפוק ושאפילו מומלץ לבטל אותו, היתה לי בעיה במשך כשעה בערך אח"כ לזהות את הדיסק אבל כרגע כשהוא כן מזוהה הוא נראה די בסדר חוץ מאותה הורדה (אני חייב לציין שהורדה אחרת רצה בסדר). מה שעוד יותר מוזר - הדיסק חדש! נמצא אצלי בקושי חודש, קיבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות על דיסק קודם שהלך לגמרי. בקיצור, האם ההודעה הזאת אכן אומרת משהו? אחרי הכל, גם ההו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. צהריים טובים לחברי הפורום, אשמח לקבל עצות לפיתרון בעיה שמטרידה אותי זמן רב. אני מתעסק הרבה בעריכת וידאו ופלאש. כשאני "מתגל" (מהמילה TOGGLE - לוחץ על ציר הזמן כדי לעבור לזמן שונה) בוידאו ובעיקר בוידאו אינטרנטי (פלאש) בשלב כלשהו (שלא ניתן לצפות בו) המחשב נתקע (העכבר עדיין זז). אחרי דקה, המחשב קורס למסך הכחול: הביעה הופיע פתאומית לפני הרבה זמן והחמירה עם הזמן ,עד למצב כיום שמופיע כל פעם. הערה : יש לי גם UBUNTU שבו זה אמנם לא קורה - אבל גם חשוב להבין שמשום מה הUBUNTU לא מצליח לנגן את הוידאו בHARDWARE ACCELERATED ולכן סוחט את המעבד עד כדי תקיעות בוידאו. המחשב שעליו מדובר: מעבד: E4400 זיכרון: [3GB DDR2 [1+1 ,512+512 כרטיס מסך: GEFORCE 8500GT מה שניסיתי לפתרון הבעיה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ron1979,

זה מחשב כבן 4 שנים פנטיום 3 866 אינטל(לא סלרון), זו בעייה שלאחרונה צצה, הוא לא נכבה לאחר פעולה מסויימת(ואז מתבצע איתחול- כאילו נלחץ כפתור reset),אלא בזמן אקראי לחלוטין-המחשב יכול לעבוד 4 שעות\10 דקות\חצי שעה ופתאום להתכבות. מה זה יכול להיות , מה עליי לבדוק ? חשבתי שאולי זה חום, עם איזה תוכנה אני בודק זאת ,איזה חלקים, מה הטמפרטורות בתחום התקין? למעבד נדמה לי בBIOS יש שם כבר את הטמפרטורה, מה התחום שם? תודה

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  6. בתאריך 13/2/2016, הופיע במחשב של אימי, המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 021316-17846-01.dmp Crash Time : 13/02/2016 18:11:45 Bug Check String : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x0000000a Parameter 1 : 0xb66d1798 Parameter 2 : 0x00000002 Parameter 3 : 0x00000001 Parameter 4 : 0x8365f883 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+40cbf File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.19135 (win7sp1_gdr.160121-1718) Processor …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by BENNY66,

יש לי צורב של טיאק כפול 40 פתאום הוא הפסיק לצרוב המנורה נדלקת הוא קורא כמה שניות ומפסיק ניסתי לנקות אותו אבל לא הולך משהו אולי נתקל בזה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  8. http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=20ACIPFMAS0PW1TQVTG6EC0I4S מחשב שלו קורס מדי פעם ... אולי יש פה מישהוא שיגיד מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  9. שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  10. קודם כל רציתי להודות על העזרה שאתם נותנים כאן, שמח שמצאתי את האתר המגניב הזה יש לי בעיה שהמחשב פתאום נתקע ונעצר לכמה שניות, נעצר בכל מה שהוא עושה גם העכבר, ההקלדה והמדיה פלאייר, הכל נעצר לכמה שניות.. זה קורה לפעמים כל כמה דקות, לפעמים כל חצי שעה. לפעמים יש לי חלון קטן שנפתח ואומר שאירעה שגיאת באגים או משהו כזה ואני פשוט מתעלם מזה. אולי זו הסיבה?.. בכל אופן, אשמח לקבל הצעות.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by TheWave,

קניתי מחשב חדש. בחנות רק הרכיבו לי אותו. השאלה שלי היא: מה ואיך אני צריך לעשות כדי להתקין ווינדוס. את ההתקנה עצמה אני יודע אבל צריך לפצל את הכונן קשיח ועוד כמה דברים נראה לי. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  12. שלום, לאחרונה יש לי בעיה, שאני חושב שמקורה בחומרה. מדי פעם (לא כל יום) השעון שחלונות מציגה, כמו גם התאריך, מראה את השעה של משהו כמו 12 שעות לאחור. זה קורה פעם פעמיים בשבוע, אני מדליק את המחשב בבוקר, ורואה תאריך ושעה של אתמול. אני מכוון, ואז הכל בסדר, לפעמים יום, לפעמים יותר, עד שזה חוזר. אני חשבתי שאולי זו הבטריה שעל לוח האם (אודה לכם על רעיונות אחרים). הסתכלתי עליה, היא מסוג ליתיום CR2030. חיפשתי בחנות ולא היה להם, היה להם רק CR2032....מה ההבדל ? אפשר להשתמש בזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי חברים, לא השתמשתי במחשב שלי (מחשב נייח) בערך חצי שנה הוא היה בקופסא כאשר הכבל חשמל וכבל hdmi היו מחוברים למסך אך לא למחשב. יש לי מחשב טוב מחשב גיימינג שקניתי לפני שנה ומסך של dell u2414h אני מחבר את המסך למחשב בכבל hdmi. יש שתי יציאות hdmi במסך. ניסיתי את שתיהן כמו גם לשנות בהגדרות hdmi1/hdmi2. חיברתי כבל hdmi חדש ועדיין אותו מקרה. כאשר אני מדליק את המחשב יש הודעה על המסך שלא מחובר מחשב - no cable hdmi is connected אם אני עובר ליציאת hdmi השניה אז הוא נותן לי הודעה אחרת entering power save mode. המחשב עולה עם נורות ונראה שעובד בסדר. עכבר ומקלדת מחוברים עם נורות. הבעיה היא שאין לי מסך נוסף שאני יכול לבדוק איתו כדי לבודד את הבעיה. ממש אשמח לעזרה כאן ח…

14. Started by Dolev Bibi,

כשאני מנסה להעביר קבצים מהדיסק און קי לשולחן עבודה או למשל למחוק קבצים מהדיסק און קי או להפעיל אותם על חלק מהקבצים קופץ ארור או שלמשל אני מוחק קבצים הם חוזרים בקיצור הדיסק און קי פגום השאלה שלי איך אפשר לתקן את זה מבלי למחוק את הקבצים

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. היי אני רוצה לדעת איך אפשר לבדוק כמה מהירות גיגה הרץ המעבד שלי מנוצל בזמן עבודה בפרמייר ברינדור אשמח לדעת איך בודק זאת

16. אנא עיזרו לי. הדרייבר מתאים בוודאות לכרטיס 8800GTS 640 , ולפני שזה קורה שמחשב טוען את הויסטה ושהוא צריך להעלות את שולחן העבודה נהיה מסך שחור. בכל פורום ששאלתי או שלא התייחסו או שאמרו שאין זה הפורום המתאים, ואני תקוע כך די הרבה זמן וזה מתסכל אנא עיזרו לי. :s05:

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by Elior Boaron,

היי קניתי מחשב חדש 3900x עם rtx 2080 super הבעיה שאחרי 5-10 דק' משחק ב apax הוינדוס קורס (מסך כחול) עידכנתי דריוורים הרצתי בדיקה על הזיכרונות הטמפרטורה של המעבד מגיעה לאזור ה 60-70 במשחק ושל הכ מסך ל 50-60 ניסיתי להחליף מקום לזיכרונות פירמטתי את המחשב ועדיין אחרי פורמט אותם תוצאות המחשב פשוט קורס אחרי 10 דק' מקסימום עם שגיאה שונה כול הזמן critical structure corruption פעם IRQL NOT LESS OR EQUAL פעם memory management ועוד .. יש למישהו רעיון? איך אפשר להבין מה הבעיה? צירפתי dump של ווינדוס אם מישהו יודע לפתוח ... minidump.rar

18. שלום, המחשב לאחר פירמוט, ההתקן PCI device לא מזוהה בלוח : MSI RC410M -H (MS7173 לא מזוהה היכן ניתן למצוא דרייברים מתאימים על מנת לעדכן אותו (מצורפים קבצים עם הנתונים) תודה, [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by levya1,

שלום רב, רכשתי מחשב עם לוח אם 945P-S3 של GIGABYTE וכונן של WD 120GB SATA 2. 1. כאשר המחשב עולה ניתן לראות שהביוס מזהה הכונן כ SATA ולא SATA 2 2.כאשר אני בודק עם תוכנת EVEREST את הכונן זה מראה לי הכונן רץ על UDMA 5 כלומר על מהירות של ATA 100 וזאת במקום מהירות ATA 300 שזו המהירות של כונן בחיבור SATA 2. אשמח לעזרה כיצד ניתן לעשות שהכונן יזוהה כ SATA 2 תודה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by emil001,

היי, קודם כל מדובר בלוח אם ישן ASUS P4S800D-X. קניתי זיכרון חדש למחשב, 1GB בתדר 400 DDR1. אחריי, ששמתי את הזיכרון במקומו (ב-POST רשום שהוא קורא את הזיכרון), לפתע מערכת ההפעלה לא עולה לי ! המערכת נטענת, אך לפני שרואים את השולחן עבודה (המסך מתכבה). כמו-כן ניסיתי לבדוק עם הזיכרון הישן כרגע, אך הבעיה ממשיכה.. לוח אם: ASUS P4S800D-X. מעבד: intel P4 2000MHz זיכרון: 1GB DDR1 400MHz מערכת הפעלה: Win XP Pro SP3 כרטיס גרפי: ATI 9200 128MB (AGP) *לא יודע אם יכול להיות קשר אך מדובר במסך חדש לגמרי שקניתי לפני כשבוע, כרטיס מסך ישן מאוד. (ATI 9200) תודה רבה, אמיל.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב חד שיחסית ובחיבור אוזניות מכל סוג כולל bose ואחרות, השמע שאני מקבל באוזניות הוא מאוד לא נקי, בחלק מהמקרים שומעים רק רחשים וכלל אין שמע ברור. שקע האוזניות הוא קדמי. מה אפשר לעשות? Windows 7 Home Premium 64-bitיע"מ Intel Core i3 4160 @ 3.60GHz 37 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 28 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 29 °C כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 SCSI CdRom Device שמע Real…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לאבא שלי DOK של SANDISK מדגם קרוזר של 1 ג"ב. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי אחרי כמה דקות הוא תוקע ת'מחשב לגמרי העכבר והמקלדת לא פועלים ואני לא יכול לעשות אפילו אלט קונטרול דיליט...אני לא יודע מה לעשות. אני מחבר אותו ישירות לUSB מקדימה בלי כבל (אולי זו הבעיה?) יש לי מחשב חדש AMD 3800X2 לוח אם אביט וכו' וכו' עם XP PRO+SP1 מישהו יכול לעזור לי? לתת רעיונות?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by ביז'ו המוס,

בשבוע האחרון התחילה תופעה במחשב שלי שכשאני משחק (league of legends בעיקר) תוך כדי משחק לפעמים אני מקבל מסך שחור ורק הסאונד ממשיך ולפעמים המחשב עושה ריסטרט. הורדתי והרצתי Furmark וprime95 והכל נראה נורמלי.. גם המעלות לדעתי בסדר, לא עובר את ה70 מעלות לכרטיס מסך בFurmark וגם המעבד נשאר קריר בפריים. ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך וזה לא פותר את התופעה. גם שידרגתי לווינדוס 10 וזה לא פתר.. אפשר לפתרונות אפשריים. המפרט שלי i5-4590 Gigabyte GA-Z97-D3H 8 גיגה ראם קורסייר וונג'נס R7 260X של גיגהבייט

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי כולם, יש לחבר שלי מחשב חדש שהוא קנה. ובזמן משחקים כעבור 5-10 דקות משחק המסך נכבה, והסאונד תקוע וחוזר על עצמו. ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסט. איך אני יכול לדעת בוודאות אם זה כרטיס מסך או כרטיס קול או זיכרון? עדכנתי דרייברים. הכל הכי מעודכן שיש. זה קורה בכל משחק עם גרפיקה גבוהה-COD,GTA ועוד.. בדקתי טמפרטורה של כל הרכיבים והיא בסדר. מה עוד אפשר לעשות? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אוקיי אז ככה יש לנו גישה מלאה לעריכת פרטי העסק. אבל למרות שהכתובת רשומה נכון הוא מציג את העסק בעיר אחרת על המפה וגם תמונת האיזור. רצינו לשאול מה עושים במקרה המשונה הזה? לא הצלחנו לפתור את זה. עריכה נראה שבסוף המפה עובדת טוב אבל תמונות הרחוב הם בכלל בעיר אחרת....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.