עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי 7600gt ב aquamark התוצאה היא 40 fps (בעוד לאחרים היא 70+ עם אותו כרטיס). ב 3dmark06 התוצאה היא 2700 (בעוד לאחרים היא כמה מאות אחרי 3000) ובמשחקים, פתאום יש גלים כאלה של fps נמוך, וכל הגרפיקה מורצת בצורה איטית מאוד... יש לי 1.5gb RAM, intel pentium 4 2.66Ghz. בהתחלה שהתקנתי אותו, הוא לא הביא שום אות למסך, אז הבאתי אותו לדוד שלי, הוא שינה כמה דברים בביוס ועכשיו הכרטיס קולט את המסך רק דרך חיבור DVI, דרך חיבור רגיל הוא לא קולט... אז לא יודע נראה שהוא שינה את המהירות או משהו כזה... מה יכולה להיות הבעיה???

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  2. התקנתי אתמול כרטיס מסך GT 520 חדש, והכל עובד חוץ מזה שהמסך נכבה פעם ב- ועולה חזרה אחרי כמה שניות עם אותה התמונה, ובהודעות של ווינדוס כתוב שהדרייבר הפסיק להגיב, אך התגבר על הבעיה. מה הבעיה פה?

3. שלום לכולם יש לי בעיה דיי רצינית (מההודעות שקבלתי בזמן התקנת הדרייברים) לפי מה שאני הבנתי צריך לחבר איזה שהוא כבל מהכרטיס מסך ללוח אם או לספק כוח.. (משהו כזה...) עכשיו השאלה שלי היא האם צריך לחבר? או שזה רק לSLI ? ואם צריך אז לאן? ומאיפה אני משיג את הכבל? צרפתי שתיי תמונות למטה שמציינות את הבעיה. יש לציין שכול פעם שאני מפעיל את המחשב אז אני מקבל את ההודעה הזאת וזה מתחיל להלחיץ אותי.... המפרט מצד שמאל תודה לכולם!! הכרטיס חדש כמו שאר חלקי המחשב ככה שאני לא רוצה להתחיל להריץ אותו על משחקים אם זה יכול לגרום נזק..... (אני כרגע משתמש בו... רק לאינטרנט..) [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by djyakini,

שלום רכשתי כרטיס מסך MSI R9 270X 2GB GDDR5 הוא אמור לעבוד על PCI EXPRESS X16 אבל מופיע לי שהוא פועל רק על X8 מצורפת תמונה: http://imageshack.us/a/img41/81 19/3wmu.jpg לוח האם הוא gigabyte p55a ud3 והכרטיס מחובר כמובן בסלוט של הX16 (גם הכרטיס הקודם ישב שם ועבד על X16) הדרייבר מעודכן בגרסא האחרונה האפשרית מאתר החברה יש למישהו רעיון איך לפתור זאת? תודה רבה יקי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by punk119,

אהלן קניתי כרטיס מסך X1950 PRO AGP 512 לפני שבוע מהרגע שהתקנתי אותו המחשב עבד סבבה אבל אחד מההארדיסקים שלי התחיל לעשות רעשית כאלה תיקתוקים הוצאתי אותו וחשבתי כולה הלך ההארדיסק לא כזה נורא קורה אחרי זה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט ולהתקע כל הזמן ולזרוק לי מסכים כחולים החזרתי את הכרטיס מסך המקורי ואין יותר מסכים כחולים אבל המחשב בקושי נושם המפרק שלי הוא: p4 2.6ghz 512mb radeon 9800 maxtor 120gb maxtor 200gb western digital 120bg hec 475watt PSU מה אני יכול לעשות כדי שהמצב יחזור לקדמותו? מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יעבוד עם הכרטיס מסך החדש? אנשים אמרו לי שיכול להיות שהספק לא חזק מספיק ולכן לא מספר את הזרם הדרוש למערכת זה ספק 475 וואט יש מצב שהוא עדיין לא מספיק טוב?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. Started by finish,

חבר שלי קנה לפני כמה ימים 6600 של INNOVISION עם 256MB ו128BIT אבל המשחקים אצלו ממש לא זזים יותר גרוע מהכרטיס הקודם 5200...: הנה תמונה מפיפה מונדיאל: מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Urix,

שלום חברים. לפני כחודש החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי בחדש. יש לי מחשב Core i5 750 עם 8 ג'יגה זיכרון, וספק כוח OCZ 600W. הכרטיס החדש (Sapphire HD7950ׂ) עבד מצוין עד עכשיו. הפעלתי עליו משחקים\סרטים והכל היה מעולה. אפילו GTA החדש עבד יפה מאוד. לפני כחמש דקות, פתחתי Firefox ואת אתר Ynet, נכנסתי לאחת הכתבות ואז סרטון בכתבה התחיל לפעול. שנייה לאחר מכן, כל המסך התחיל להראות פסים \ נקודות לבנים. כמובן שהייתי צריך לעשות Restart למחשב. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס לסרטון הנ"ל והכל רץ בסדר. מה דעתכם? כרטיס מסך תקול? דריבר? (אני עם הדריבר המעודכן ביותר כרגע) סתם מקודדים או בעיית מערכת הפעלה? אשמח לעזרה. עריכה: דברים שניסיתי עד עכשיו - ניקיתי מגעים והתקנתי דריבר מעודכן שוב …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. חבר שלי קנה כרטיס מסך gtx 560 ti לפני מספר חודשים, והתקין אותו במחשב חדש לגמרי (i5 4570, 16 ג'יגה זיכרון, SSD, וכו'). כשהוא משחק ב-world of warcraft ויש הרבה שחקנים ואפקטים (נניח, 25 שחקנים), הפריימים צונחים למספר חד ספרתי. הוא אומר שאפילו עם המעבד הגרפי המובנה של המעבד זה מתפקד יותר טוב. הוא כמובן התקין את הדרייברים העדכניים ביותר. איך אפשר לבדוק מה דפוק בכרטיס? כלומר, המחשב עובד והוא לא קורס או עם ארטיפקטים. יש איזשהן תוכנות benchmark שאפשר להריץ ולהשוות את התוצאות עם משהו שמצופה לקבל? יש סיכוי להחזיר דבר כזה תחת אחריות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yonib5,

לפני רגע שיחקתי Bloodrayne 2 והמשחק רץ מצויין על ההגדרות הכי חזקות בגראפיקה אפילו התפלאתי במהירות FPS וגם בטעינה של כול שלב... ממש מהיר אבל הרגע שיחקתי והתחיל להתפקשש בתצוגה נגיד התחילו פתאום להופיע כל מיני קוים בצבע צהוב באמצע מסדרון בריצה כאילו הכרטיס מסך מפקשש.... התעלמתי ו10 שניות אחרי זה המחשב כיבה את עצמו. המפרט בחתימה. נ.ב קרתה לי כבר בעייה של כיבוי מסך עם הכרטיס הזה ואחרי עידכון דרייבר הבעייה נעלמה ולא הופיעה מאז תודה

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by lalzary,

שלום! עד לאחרונה היה לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9500 . הוא נשרף לי וכשלקחתי אותו לחנות שממנה קניתי את המחשב הם אמרו לי שאין להם אותו במלאי ושהם מוכנים לתת לי את ה9700 שהוא גירסה יותר מתקדמת. חזרתי הביתה חיברתי את המחשב והרצתי את מנהל המערכת כדי לראות שהכל בסדר ושזהו באמת הכרטיס. כשנכנסתי לשם זה מה שראיתי שרשום לי (צירפתי גם תמונה של המסך) - סוג מתאם - תואם NVIDIA. מה זה אומר?? למה רשום "תואם" ולא את סוג הדגם הספציפי כמו בכרטיס הקודם? יש מצב שזה לא רכיב מקורי? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  11. שלום אנשים הבעיה היא שהיום קניתי כרטיס מסך מKSP... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik כרטיסמסך ‏Sapphire‎ - ‏HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E קניתי אותו יחד עם ספק ועוד זכרון של 1GB והכל טוב ויפה ומדהים... חיברתי את הכרטיס המסך לספק עם 6 פינים וחיברתי אותו ללוח אם כמו שצריך לפי הציור הוא פועל יפה מאורר הכל אבל הנה מתחילה הבעיה כשאני מחבר את הכרטיס המסך ללוח אם כמו שזה אמור להיות המסך לא נדלק וכשזה מתחיל לפעול יש נורה קטנה על הכרטיס מסך בצבע אדום שמהבבת.... כשאני לא מחבר את הכרטיס מסך ללוח אם כמו שזה לא אמור להיות המסך נדלק... ויא אפשר להתקין דרייברים וכו' כי זה לא מזהה את הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי ! תודה למגיבים תמונה של החומרה שלי : http://i…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  12. שלום התחדשתי ב-HD4850 חיברתי אותו, התקנתי את הדרייבר, אבל ברגע שאני מחבר את המסך אליו (כרגע אני מחובר למובנה), המסך לא מראה כלום. כשאני מדליק את המחשב, נדלקת נורה אדומה על הכרטיס והמאוורר שלו לא עובד. ניסיתי לבדוק בביוס אם אני מוגדר נכון, אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. אשמח לעזרה. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by saarxee,

שלום לכם. אמש ניקיתי את החדר שלי והעברתי גם סמרטוט יבש על מארז המחשב בכדי לנקות את האבק, בנוסף, ניתקתי את החיבורים מאחור (BACKPANEL) כגון עכבר ומקלדת בכדי לנקות אותם ואז חיברתי חזרה, לא ניקיתי את פנים המחשב. היום כשהדלקתי את המחשב הוא נדלק כרגיל ופתאום השמיע רעש חזק ומוזר לכמה שניות (זה לא קרה אף פעם), ואז הוא עלה כרגיל אך המסך לא נדלק, ניסיתי להדק את חיבור ה-VGA לכרטיס המסך ועדיין לא עבד.. ניסיתי לחבר אותו למובנה ואז המסך כן נדלק, האם כרטיס המסך נשרף? המאווררים שלו כן מסתובבים.. כיביתי שוב את המחשב וכשהדלקתי שוב, הרעש לא הופיע, למה זה לא עובד? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. לפני שנה קניתי מחשב עם לוח גיגהייט M55PLUS S3G השתמשתי בכרטיס OB והכל היה טוב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך חיצוני GF7600 GS אבל משום מה לא רואים תמונה המחשב נראה שפועל ,שומעים את מנגינת הפתיחה של הויסטה אבל תמונה אין הכרטיס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין ההגדרות בביוס נכונות. האם יש הצעות

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. אהלן, לא בטוח שזה המקום הנכון לכתוב בוא, אשמח אם תוכלו להעביר במקרה וזה לא המקום הנכון. העניין הוא כזה, יש ברשותי מחשב נייד מסוד ASUS VIVOBOOK 15 מעבד: i7 8550u ram: 8gb 1600mhz ddr 3 ואני מעוניין להשתמש בתוסף EXP GDC BEAST על מנת לקבל ביצועי גיימינג טיפה גבוהים יותר, קראתי קצת על העניין ולא הצלחתי לגמרי להבין איך הדברים עובדים מה המגבלות של התוסף הזה, כרגע באפשרותי להשתמש בו יחד עם GTX550TI בתור התחלה, המחשב הגיעה עם GTX 930m והביצועים שלו לוקים בחסר. רציתי לדעת אם למישהו יצא להשתמש בPCIE חיצוני למטרה הנ"ל והאם אפשר להשיג את זה בארץ באיזה שהיא צורה ומה עליי לדעת לפני שאני קונה אחד. תודה רבה לעונים

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by yossi21,

יש לי GeForce 9800 GT, ב- Speed Fan מופיע שהוא עומד על טמפרטורה של 53C. כשאני משחק ב- Silent Hill: Homecoming הוא נתקע מידי פעם וזה מציק. כיצד אני יכול לקרר אותו? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by skinny,

שלום אני חדש אז כחה קניתי כרטיס מסך X1950PRO עכשיו הוא מפעיל את כול המשחקים והכול טוב אבל מה שמתי לב שהטמפרטורה שלו היא 77-80 מעלות בה מאמץ אם זה משנה הכרטיס של SAPPHIR במנוחה 53-57 האם זה בסדר שהוא עובד כחה בה מאמץ? לדוגמא במשחקים LOSP PLANET GHOST RACON שאני משחק אני שומע אותו כמו מטוס ובמשחקים דמו קוד הוא דפקה שקט... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. שלום עריכה: פתחתי את המכסה שעל גוף הקירור ומצאתי מלא גושים של אבק. ניקיתי הכל, חיברתי בחזרה. הפעלתי את המחשב 44 מעלות. אחרי חצי שעה של משחק 68 מעלות. וכבר ירד בחזרה לסביבות ה50 אחרי היציאה מהמשחק. ברשותי כרטיס מסך Gigabyte GeForce 6800GS PCIE יש לי את הכרטיס כבר כמעט שנה וחצי. מידי פעם אני בודק את הטמפרטורות של חלקי המחשב ב everest. עד להיום תמיד בחורף הכרטיס מסך היה בidle על כ52 מעלות ובקיץ בidle על כ60 מעלות. בדרך כלל במשחקים הכרטיס מגיע ל70-75 אבל לאחרונה שמתי לב שהוא מגיע לפעמים ל80-85 (בלי ארטיפקטים או בעיות כלשהם). תמיד אחרי משחק הכרטיס היה יורד בהדרגה בחזרה למעלות שכתבתי קודם. היום בדקתי באופן שגרתי וגיליתי שהכרטיס עומד על 68 מעלות בלי שום משחק/תוכנה כלשהם שעובדים …

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by amit_amit,

שלום כולם לאחרונה התקינו לי קירור זלמן למעבד 9500 אם זה מענייו מישו ואז הסתכלתי במארז לראות מזה והרגשתי חום לא מוסבר ואז נגעתי בצלעות קירור של הכרטיס מסך וזה חום ברמה של עושה כוויה אזיהשאלה היא אם זה בסדר שהצללעות קירור כל כך חמות (יש לי נוידה PCIX 5300) הכרטיס והמחשב בכלל לא עבר אוברקלוק בכלל ורק עכשיו שמתי לב שזה כל כך חם. וגם אני לא יודע אם זה קשור אחד בשני אבל כשמתי את השומר מסך של ווינדוס XP שיש את הסמל של חלונות בתלת מימד אז אני רואה את זה מוזר ולא תמיד רואים הכל כאילו הכרטיס לא מצליח להציג את הכל... תודה לעונים עמית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי בעיה מצבנת מאוד קניתי Painkiller לפני יומים אני כל היום מנסה לסדר את זה .. המשחק כולו זז מהר ...המפלצות ..אני ...התפריט ...אפילו השניות שסופרות כמה זמן אתה משחק! ישלי DirectX 9c והמשחק דורש DirectX 9b ...תהיתי אם זו הבעיה.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by kayben,

היי, קניתי מחשב חדש לפני חודש: Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev.2 CPU Fan For Intel s775,1156 Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Antec Neo Eco 450C 450W Active e PFC 12cm PSU (העתקתי מהחשבונית) התקנתי בו את הכרטיס המסך הישן שלי: GeForce GTS450 Gainward 1GB GDDR5 Edition עבד מצויין. שיחקתי משחקים (Thief 2014), הכל דבש. אתמול הדלקתי את המחשב, קצר. לא נדלק. אחרי תסכול וקריאה בפורום, החלטתי לנתק את הכרטיס מסך. כי זה הרכיב הישן עליו אין לי אחריות. ניתקתי את הכרטיס. המחשב עולה טוב מאוד. מה אפשר לעשות? במשך כמה שבועות הכל עבד כמו שצריך. אימצתי את הקשיש יותר מדי? אני שוקל לפתוח את הברגים של הכרטיס ולנסות …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, לבן דוד שלי התקלקל הכרטיס מסך nvidia 8400 פסיבי הוא מציג רק רזולוציה ממש נמוכה ואיזה 16 צבעים או משהו כזה (ניסיתי אותו במחשב שלי גם- אותה הבעייה) אבל ניסיתי לשים לו את הכרטיס שלי - nvidia 9600gt וגם הוא לא פעל שמה בכלל, לא עלה המחשב. (אין פוסט, רק נדלקים המאווררים) (מיותר לציין שאצלי הוא פועל מעולה) יכול להיות שהלכו גם הלוח וגם הכרטיס מסך? או שהלוח סתם לא תומך בכרטיס שלי מאיזה שהיא סיבה? אם נלך לksp ונבקש מהם שיתקינו כרטיס מסך ואז הם יראו שהוא לא עובד, אז נהיה חייבים לשלם כי פתחו אותו או שיהיה אפשר להגיד שזה לא עובד ולא רוצים את זה? נ.ב על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 שקל? זה התקציב שאבא שלו נותן לא משנה אם רועש ואיזה יצאות יש, רק שיהיה כרטיס הכי חזק שאפשר להוציא ב…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. לוח אם 7VRXP , ביוס F11. כרטיס מסך GF4 MX של צינאטק, מסך של יממאה. כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. (המסך נשאר במצב סטאנד בי) מה יכולה להיות הבעיה? אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה? או שהכרטיס עצמו בכלל לא מתחיל לעבוד?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הכרטיס זה 6800GT של לידטק התקנתי אותו אחרי איזה חודש שהיה מחוץ למחשב והתקנתי דרייברים 97.31 אין אפשרות להפעיל טלויזיה בכלל, לא במקביל ולא כמסך יחיד לפני כן התקנתי דרייברים 162 משהו.... עשו המון בעיות אז החלפתי לאלה יש למישהו מושג על הבעיה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by TNILI,

לפני חודש קניתי מחשב חדש , במיוחד בשביל משחקים טובים והכל . בהתחלה הכל עבד פיקס ואז פתאום המסך כל הזמן התחיל להכבות וכדי להדליק אותו אני צריך ללחוץ על איזה כפתור במסך , וכשאני מנסה לפתוח משחקים הוא מראה לי את ההודעה הבאה: כאשר בכלל יש לי RAM פי 4 אולי ממה שכתוב. איך זה הגיוני שכתוב שיש לי כל כך קצת RAM? יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק או מה ? הוא חדש לגמרי ... חשוב לציין שפעם בכמה ימים פתאום המשחקים כן עובדים פיקס אבל אם אני משחק בהם יותר משעה אז המסך נכבה וכל הפרוצדורה חוזרת על עצמה ..

• 7 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.