תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
זה מחשב מאוד ישןן עם GeForce 6200 Asus 2.6 Celeron D 512 mb mhz אני מפעיל מישחקים אבל יש כמה מישחקים שהוא עושה להם ריסט למה .. הוא רושם Loading < בישביל ליטעון את המישחק ואז בום עושה ריסט זה קורה לי במישחקים חדשים יחסית וישנים למשל Project IGI 1 Prince Of Persia 3 .. אבל מה שמעצבן אותי שיש מישחקים שהוא לא עושה ריסט ליפני כמה זמן היתקנתי תמישחקים 25 To Life Reseind Evil 4 לא עושה ריסט .. מישהו יודע למה זה עושה לי ריסט בחלק מהמישחקים ? תודה רבה למי שמוכן לעזור לי ;D
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי... יש לחבר שלי בעיה עם המחשב והיא הולכת ככה: 1. כשהוא מנסה להפעיל משחקים-ברגע שהוא נכנס למשחק המסך הופך לשחור והמקלדת לא מגיבה והוא חייב לעשות ריסט למחשב על מנת להשתמש בו שוב... 2. כששני נגני מדיה פועלים ביחד (סרטים או מוזיקה), כתוב שהמסך נכנס למצב שינה והמקלדת לא מגיבה וקורה אותו הדבר. אז השאלה שלי - האם מישהו יודע מה הגורם לבעיה? למישהו זה קרה פעם? אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והכל בסדר... הכרטיס מסך הוא 5600FX של NVIDIA 1GB זיכרון מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
לחבר שלי המחשב לא מזהה את ההרדיסקים בעת הפעלת המחשב אבל בביוס הוא מראה אותם והם מוגדרים כראשיים מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP והשנאי שלו נשרף ואני לא מצליח למצוא מקום לקנות חדש המפרט שלו הוא כזה: Input: 100-240V ~ 2A(2A) 50-60Hz Output: 18.5V (18.5v) --- 6.5A (6.5a) 120W כיוון שהמחשב הוא יד שנייה גם אין לי אחריות ככה שגם אם רציתי לשלוח לHP זה לא יתן כלום אם יש למישו פיתרון אני אשמח מאוד לשמוע עליו! תודה רבה מראש לעוזרים! ??? ??? ??? :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בDRAM CONFIGURATION שבביוס להגדיר T1/T2 מה זה?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה במחשב והיא שמדי פעם הוא נכבה לחלוטין בלי שום התראה מוקדמת , אני רוצה לציין שבדקתי את הטמפ' של המעבד והיא בסדר גמור 48 , אני רוצה לציין שלפני שבוע החלפתי את ספק הכוח שהיה לי בספק חדש 400 וואט בדיוק כמו הקודם . אני רוצה לציין שהמחשב נכבה גם במצב NORMAL ובמצב SAFE MODE וזה לאחר בדיקה שעשיתי והשארתי את המחשב דלוק בשני המצבים .
-
- 15 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש תומך sata ללא כונן דיסקטים אבל קיבלתי את השטיח של ה- floppy. אז לקחתי ממחשב ישן תומך IDE כונן דיסקטים וחיברתי למחשב החדש. הכונן עובד - זאת אומרת האור דולק- מה שאומר שהספק אכן מעביר חשמל dc. אבל ב"מחשב שלי" איני רואה את הסימן של כונן A: . האם יש פעולה נוספת שעליי לבצע כדי שהכונן יעבוד? או שהתקלה היא במה שעשיתי עד עכשיו (במיוחד הקט עם צוואר בקבוק)? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן; יש לי נגן סאנדיסק E140 ששאלתי מאחותי לאחרו מותו הפתאומי של אייפודי היקר ; בכל מקרה, הנגן הפסיק להזדהות ע"י המחשב (בתחילה הוא היה מזוהה). אני חושב שיתכן שזה קורה כתוצאה מניתוק לא בטוח של הנגן מהמחשב (למרות שאני מקפיד לעשות זאת....), בכל מקרה, יש דרך כלשהי לתקן זאת? *אני בטוח שזו לא בעיה במחשב עצמו, מאחר וניסיתי לחבר את הנגן ב3 מחשבים שונים, והוא עדיין מסרב להזדהות.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקיי אז היו לי בעיות ריסטים במשך יותר מדי זמן (5 שנים) מאז שקיבלתי את המחשב...בהתחלה בגלל התחממות של הרכיבים...במשחקים...אחרי זה היו בעיות עם הספק...וכנראה הייתה בעיה שתמיד נשארה ולא נפתרה...את הלוח החלפתי פעמיים או שלוש לא זוכר...בסך הכל נראה לי את כל החלקים החליפו לי לפחות פעם אחת.. בכל מקרה ראיתי שהצעתם בFAQ לאפשר לראות מה המסך הכחול... קיבלתי שניים בחצי שעה ככה (שלשום) וראיתי גם באותו יום שהצעתם לבדוק עם התוכנה Memtest 86 את הזכרונות...יש לי שניים של 256MB 400 ב dual channel...בדקתי מצא יחסית מהר...10 errors...פחות מחצי שעה...אז הפסקתי את התוכנה...ואתמול עשיתי כמו שאמרתם בדקתי כל אחד מהם בנפרד...14 שעות עברו והתוכנה עדיין לא סיימה...אבל לא מצאה כלום...עשיתי גם לשני…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה. אני ממש נואש... שמעתי שזהו אתר שבטוח ידעו מה הבעיה או לפחות מה אפשר לעשות. זה סיפור קצת ארוך: לפני כ-7 חודשים קניתי מחשב. את המחשב קניתי מיבואן של אינטל ומהחנות KSP בראשון לציון. כל המחשב עלה לי (הבוקסה עצמה) כ-6 וחצי אלף. לאחר שבוע מהרכבת המחשב התגלתה בעיה: המחשב שלי עושה לי ריסטים. זה קורה כאשר אני מפעיל משחק, או שומע מוזיקה או כל דבר אחר. פתאון, ללא שום התרעה הוא זורק לי ריסט ומתחיל את עצמו מהתחלה. בחודשיים הראשונים שלחתי ליבואן של אינטל לבדיקה והם לא הצליחו למצוא את הבעיה. השארתי את המחשב 5 חודשים בצד, פשוט לא נגעתי בו, השתמשתי במחשב הישן שלי. לפני שבוע נמאס לי ואמרתי שאני חייב לתקן אותו. הלכתי למישהו שמבין במחשבים, והבאתי לי את המחשב. הוא בדק לי אותו…
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב די ישן P4 2.4 512Mb וכו עכשיו יש בו בעיה ברגע שאני מדליק אותו כל הנורות נדלקות והמסך גם נדלק אבל שום דבר לא קורה ושאני לוחץ לעשות ריסיט זה גם לא עושה....כאילו גם המאוררים עובדים אבל המחשב לא מגיב :l יש רעיונות מה לא בסדר?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
טוב אז ככה , המפרט : P4 2.8 ABIT IS7-E I865PE FX 5700 ... קיצר קניתי 2 גיגה DDR400 של קינגסטון , המחשב לפני שמגיע לווינדואס עצמו עושה ריסט , או בזמן הטעיה של המסך עם הקווים , או אחריו . יש לי עוד 2X512 גנריים ... שמתי אותם והכל בסדר , עכשיו זה כבר פעם שניה שזה קורא הוא הביא לי 2 גיגה אחרים לפני של קינגסטון ואמרתי לו שהם דפוקים והחליף לי לחדשים , משהו פה לא הגיוני , לא הגיוני ש4 סטיקים דפוקים . אגב נוסה על מחשב אחר : P4 2.4 MSI 6580 ואתה הבעיה , ושמתי שם רק גיגה אחד כי הוא תומך עד 1.5 גיגה ... קיצר אשמח אם מישהו יוכל לעזור . http://www.dooyoo.co.uk/motherboard/abit-is7-e/details/
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברגע שאני עובר לכרטיס מסך המובנה התופעה נעלמת התקנתי דרייברים הכי עדכניים מאתר ati (רק דרייבר-לא catalyst) ממה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה ובוקר טוב radeon x300 אנא תגידו איזה פרטים נוספים צריך
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמערכת הפעלה עולה היא קופאת לשניה ויש ציפצופים מהלוח רצופים 2 - 3 שניות ואז המחשב עולה רגיל ועובד רגיל למה זה ? למה יש ציפצופים מהלוח ??? איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה דבר שמשגע אותי פירסמתי נושא כבר אבל בגלל שעבר שבוע בלי שאף אחד הגיב פתחי נושא חדש ואני צריך ב עזרה !! http://www.2send.us/uploads/72726bbe97.JPG שמישהו יגיד לי איך מסדרים הורדתי דרייבר של הכרטיס מסך חדש! פירמטתי זה לא עזר לי ניסיתי לנקות תסלוט של הכרטיס מסך וגם את הכרטיס מסך מאבק וזה גם לא עזרר יש למישהו פיתרון??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן שינוי גודל מחיצת מערכת ההפעלה היה ERROR ב PARTITION MAGIC וכעת המחשב לא עולה- בעיה בקריאת הדיסק . יש עוד דיסקים קשיחים במחשב יש לי גם HIREN BOOT CD אך אני לא יודע באיזה תכונה שם אפשר להעזר. מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מחלקים שנקנו בKSP. המארז הוא מארז +ספק גנריים שKSP מוכרים. כל פעם שאני נוגע יחף בתוך המחשב או ביציאות USB וכדומה אני מקבל "זרם". איך ניתן להפסיק את התופעה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תמחשב כבר חודש בערך ,אז ככה זה המפרט CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600 Motherboard : ASUS M2N-E HD: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM Monitor: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI Keyboard: SAMSUNG PLEOMAX PKB-3000 Mouse: Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Mousepad: Steelpad 4D Sound: not specified Graphics: ASUS GeForce 8800GTS 640MB DDR3 PCI Express Memory: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 O/S: Windows Xp Service Pack 2 Headset: Medusa 5.1 ProGamer Edition HeadSet Connection: Cables 3m וכבר שקניתי תמחשב הגיע עם כרטיס מסך פגום והביאו לי חדש , לאחר מכן לפני שבוע כבר שלא יכולתי לסבול תבעיות שהיו עם הלוח התברר שגם הוא היה ד…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המאוורר של הספק התחיל לעשות רעשים ושמתי לב שהוא גם פועל פחות טוב והספק מתחמם האם חייבים להחליף את כל הספק או אפשר רק את המאוורר? והאם הבעיה חייבת להיות במאוור או שבכלל הבעיה בספק?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני לא יודע את שמו של הוירוס כל שורת המשימות היכן שהתחל נמצא איזה מגיבה ללחצן הימני של העכבר או השמאלי מה שאומר שיש וירוס כל שהוא יש עוד מלא דברים לא ברורים בtask mangaer שאני מנסה לסגור אותם הם לא נסגרים אמממ מה אפשר לעשות? אין לי xp כרגע פירמוט זה לא אופציה? האיטנראט עובד והאייקונים עובדים שלוחצים עליהם , אבל שורת משימות איפה ששהתחל מת. תודה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם המאוורר של הספק של מארז סונטה II של אנטק אמור לעבוד רצוף? כי במחשב החדש שרכשתי הוא לא עובד. יכול להיות שהוא עובד רק כשחם לספק?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב של ידידה שלי (DELL LATITUDE110L). כרגע יש לה 256MB במהירות 333HZ. קראתי פעם שעדיף שהכפולות של הזיכרון יהיו: 256, 512, 1024 וכו'... או שאולי עדיף לי להוסיף עוד 512 ולהגיע ל 768MB? אני זוכר גם שאולי זה קשור לדואל צ'אנל (אולי התמונה שצירפתי תעזור) בקיצור מה לעשות, להוסיף עוד 256 או 512? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. אני לא יכול לשמוע שום סאונד במחשב, ולא משנה מאיזה תכנה אני מנסה לשמוע זה פשוט לא עובד. ומה שמוזר זה שרשום לי במחשב שהסאונד צריך לעבוד כמו שצריך, התקנתי את הדרייברים כמו שצריך, ועד לפני יומיים זה עבד אחלה, זה מחשב חדש, והרמקולים טובים (בדקתי אותם ע"י חיבורם למערכת סטריאו). מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן רעשים לבנים ברקע > מרגיז לא ברור לי למה זה קורה היום היצלחתי לגלות שכשכל הערוצים בפול ווליום > ואני מנמיך את הערוצים 3 או 5 או 7 > למינימום > הרעש ניפסק! דממה ואח"כ אני יכול להשמיע מוזיקה בלי רעשי רקע מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה? THX
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-