עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lago-h,

הי יש ברשותי מסך סמסונג תומך 3D בנוסף חיברתי אותו עם כבל HDMI 1.4 לכרטיס מסך ג'יגבייט GTX680 כמובן עם העדכון האחרון של הכרטיס. משתמש בתוכנה TMT בגרסה האחרונה ולא מצליח לראות 3D. יש איזה הגדרה בכרטיס שלא הפעלתי? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by shaithebest,

שבת שלום לוח ASUS P5GC-MX DDR2 מעבד דואל קור יש לו מאוורר מעבד של אסוס 4 פינים ללוח משתולל על 4200 סיבובים לדקה וגורם למחשב להשמע כמו טרקטור. בביוס העברתי לSILENT MODE לא עוזר כל כך. בSPEED FAN אני מנסה להוריד ל2000 אבל גם לא מצליח יש לי 2 ליבות שמראים אותו סיבובים לדקה אז או שאני לא יודע להשתמש בSPEEDFAN או ביוס או שהמאוורר דפוק ומקבל וולטים לא נכונים. אין לי עוד מאוורר כדי לבדוק לכן אשמח לעזרה בתפעול התוכנות שמורידות RPM THANX

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  3. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... STOP 0x0...D1 (0x0...0, 0x0...2, 0x0...8, 0x0...0 .. קורה לעיתים כשאני גולש בפיירפוקס (ובמרבית המקרים כאשר יש סוג של stream media ברקע, ומנסה להיכנס לדפים חדשים בטאבים נוספים). ---------------------------------- 01 - Operating System ---------------------------------- 0101 - Operating System : Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.120504-1619) 0102 - Language : English (Regional Setting: English) 0103 - BIOS : Award Modular BIOS v6.00PG 0104 - Processor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) 0105 - Memory : 3326MB RAM 0107 - Page File : 1…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, המחשב לא עולה, כאשר מדליקים אותו הוא משמיע צפוצים (לא עולים ויורדים) וכאשר הסתכלתי ליד המעבד אני מבחין כי הקבלים יש עליהם מעין אבקה אפורה ולכן אני כמעט בטוח שהלך הלוח אם. (מצורף תמונה) http://uploads.upng.co.il/e410ef52d6.jpg האם לפי דעתכם הלוח האם הלך? זה נראה כמו התפוצצות של הקבלים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Yossiel,

התקנתי את הwindows7 שלי כרגע, וככל הנראה לא הגדרתי נכון את אחד הדיסקים(של 755 גיגה), והוא לא מופיע על המחשב. כרגע מופיע לי רק דיסק אחד של Local Disk(C:) שבו יש 175 גיגה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שזה מה שצריך לעשות: "קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>ניהול דיסקים, קליק ימני על כל כונן שעליו כתוב לא מאותחל, ולאתחל/ליצור מחיצה חדשה." האם זה נכון? ואיך בדיוק עושים את זה? והאם יש דרך אחרת לעשות זאת? עריכה: חשוב לציין שאין לי כלום על הדיסקים, ושזוהי ההרצה הראשונה שלי של המחשב הזה.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  6. שלום, עכשיו מחובר לי למחשב 2 זיכרונות של DDR (הרגיל,1 אני חושב) כל אחד מהם הוא 512 MB .. (יש לי ארבע כניסות לכרטיסים) ואני רוצה לדעת אם אני יכול ליקנות כרטיס אחד של 4GB אבל שהוא יהיה DDR3 והאם זה יעבוד? או שאני צריך חיבור מיוחד לכרטיס DDR3 בלוח אם?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by Orong,

Slow typing problem with google chrome

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by welcom,

יש לי בעיה במחשב זה התחיל לא מזמן כי ליפני זה הכל עבד פיקס !! יום אחד אני מדליק את המחשב והוא לא מראה כלום במסך . אחרי זה אני פותח את המחשב ורואה שהכול בסדר והכול מחובר ומחוזק. עדיין לא הבנתי מה הבעיה עד ששמתי לב שכאשר המאוורר (של המעבד) לא מחוזק אז המחשב עולה וראוים במסך וכאשר אני מחזק אותו הוא לא נידלק בקיצור אני צריך שהמאוורר יהיה רופף כדי להדליק את המחשב !!! וכשהוא מחוזק הוא ביכלל לא מיסתובב !!!! (המאורר של המעבד) אני לא יודע ממה זה נובע ואני מצפה ממכם להצעות !! -- בעיה נוספת שמאז חיבור כרטיס המסך כשהמחשב נידלק הוא אומר שהמארז היה פתוח וצריך לילחוץ F1 כדי להמשיך חיפשתי בביוס שעות ולא מצאתי איך לבטל את זה !! יש לי מחשב של acer מודל: veriton 7600gt מאבד: pentium 4 2.8g…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by BindeR,

שלום רב, ניתקתי את המחשב לצורך שיפוץ וארגון החדר מחשב. לאחר שסיימתי לעבוד על החדר חיברתי שוב את המחשב אך נתקלתי בהודעת שגיאה במסך התחלית שהמחשב עולה ומראה את נתונים של המחשב(מסך השחור-פירוט של כוננים וכו') הוא רושם את השגיאה הבאה CMOS Checksum error - Defaults loaded מה זה אומר? ניקתי את המחשב עם שואב אבק יכול להיות שנגעתי בחוטים או הרסתי משהו בטעות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  10. שלום חברים, המחשב הנייד שלי משמש אותי כרגע כמעצור דלת. אשמח לעצות מה הבעיה ומה אפשר לעשות. הבעיה התחילה כך: באמצע עבודה על המחשב הנייד המסך פתאום כיבה את עצמו. לאחר כיבוי וניקוי כל האבק והלכלוך באיזור המאוורר הדלקתי אותו והוא עבד כעשר דקות ואז המסך נתקע כמו שהוא (לא נכבה). לאחר הפעלה חדשה המסך האיר בצבע לבן ואז כתמים של סגול מתחילים להתפשט על המסך עד שהוא הופך לשחור. המתנתי הרבה זמן להתקררות המחשב וזה לא עזר בכלל, אחרי כל הפעלה מחדש המסך לבן ואז כתמים סגולים עד למסך שחור. המחשב הנייד מתוצרת גיגהבייט w468n המפרט פה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2503#sp מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by dj_horse,

שלום, מעוניין לדעת, מה הפיתרון למחשב שבעקבות ניצוצות חשמל נפל, ואחרי הדלקה הוא נינעל על מצב בטוח גם שמנסים להפעיל את המערכת במצב נורמלי? האם חייב לפרמט? יש דרך ללא? ואם לפרמט האם אפשר רק את אחד הכוננים ללא איבוד המידע בשני? זה מחשב נייח דרך אגב.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  12. צהריים טובים לחברי הפורום, אשמח לקבל עצות לפיתרון בעיה שמטרידה אותי זמן רב. אני מתעסק הרבה בעריכת וידאו ופלאש. כשאני "מתגל" (מהמילה TOGGLE - לוחץ על ציר הזמן כדי לעבור לזמן שונה) בוידאו ובעיקר בוידאו אינטרנטי (פלאש) בשלב כלשהו (שלא ניתן לצפות בו) המחשב נתקע (העכבר עדיין זז). אחרי דקה, המחשב קורס למסך הכחול: הביעה הופיע פתאומית לפני הרבה זמן והחמירה עם הזמן ,עד למצב כיום שמופיע כל פעם. הערה : יש לי גם UBUNTU שבו זה אמנם לא קורה - אבל גם חשוב להבין שמשום מה הUBUNTU לא מצליח לנגן את הוידאו בHARDWARE ACCELERATED ולכן סוחט את המעבד עד כדי תקיעות בוידאו. המחשב שעליו מדובר: מעבד: E4400 זיכרון: [3GB DDR2 [1+1 ,512+512 כרטיס מסך: GEFORCE 8500GT מה שניסיתי לפתרון הבעיה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Rage17,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה כשניסיתי להתקין ווינדוס 7. בעת ההתקנה היה כתוב לי שזה GPT אז ניסיתי קצת לשחק עם הDISKPART . רציתי מחיצה אחת של 900ג'יגה והמחיצה השנייה של 100 ג'יגה להתקנת הווינדוס. היה לי עם זה מספר בעיות כי לא הצלחתי למחוק ליצור או בעצם לעשות כלום עם המחיצות במסך התקנה של ווינדוס. החזרתי את ההארדיסק הישן שלי עם ווינדוס מותקן וניסיתי עם הווינדוס לשחק עם המחיצות. הבעיה שלי עכשיו היא שאני רואה רק 930 GB במקום כל הכמות. נעלם לי כביכול כמעט 100 ג'יגה של המחיצה השנייה שפירמטתי. ניסיתי לפרמט את הכל מחדש ועדיין אי אפשר לפתוח שום דבר שהוא יותר גדול מ127 מגה. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by mskso86,

הוא קצת שונה מהג'גבייט שהיה לי ואני לא מזה בחיבורים מה הולך לאן החיבורים של hhd led power led power sw reset sw hd audio ויש לי חיבור אחד usb שאין לי מוסג לאן הוא הולך ובפנל הקדמי יש 4 חיבורים 2usb 3 ועוד 2 ררגילים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מקווה שאני כותב במקום הנכון.... אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב טלויזיה לסלון. (כנראה LED של LG אינץ') המחשב שלי נמצא גם הוא בסלון ולכן ברצוני לחבר אותו למסך הטלויזיה באמצעות כבל HDMI המחשב שלי: I5 760 4GB RAM RADEON 4830 512MB שאלותיי הן: 1. האם במפרט הזה, אני אוכל להריץ בטלויזיה משחקים כמו PES12, BF3 וכדומה ב1920X1080 ? 2. אם אקנה קונטרולר USB למעשה אוכל לוותר על שירותי קונוסלת משחקים...? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by swisaman,

פרמטתי את המחשב של אחי הקטן והתקנתי לו win7,כאשר הWIN XP היה מותקן הוא התחבר רגיל(יש לו מכשיר קטן כזה שמחובר בUSB למחשב וקולט את הרשתות הזמינות),אבל משום מה,לאחר שפירמטתי אין לי בכלל אפשרות להתחבר לWIFI,אין אפשרות להתחבר לרשתות וזה מזוהה כ"לא מחובר". תודה מראש לעוזרים e;הצלחתי לתקן את הבעיה.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  17. איך אני מצליחה להגיע לחלונות? כי אחרי שעדכינו לי את הרכיבים המחשבים אני לא מצליחה להגיע לשם האם אני חייבת להתקין חלונות מחדש כי היו לי קבצים חשובים בחלונות

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  18. יש לי נורטון 360 חדש שקניתי אתמול ניסיתי לבטל את החומת מגן והוא עדין ממשיך לחסום לי אתרים איך אני מבטל את האפשרות שהוא לא יגע לי בגוגל כרום או בכל דפדפן אחר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אז אני עוזר עם המחשב לדודים שלי המסכנים שלא מבינים מה נפל עליהם. לפני כמה זמן, המחשב הפסיק להידלק, עבדו רק המאווררים. המחשב נלקח לטכנאי, נאמר שזה הלוח אם, הוחלף הלוח הישן באותו דגם חדש. המחשב עבד מעולה אצל הטכנאי, נלקח הביתה ובמשך יום אחד עבד מעולה. כעת כאשר הוא נדלק הוא עובר את של ה Loading של הווינדוס בו הוא מציג את הסמל שלו והכל, מגיע למצב שבו אמור להידלק המסך login, יש מסך שחור, רואים את העכבר, ותוך כחצי שניה המסך קופא, ולא זז יותר. ניסיתי להיכנס לוינדוס בSafe mode, אני מקבל את ההודעות על טעינת הדברים והכל, שניה וחצי של עכבר זז, ואז בדיוק אותו מצב. WTF. כל עזרה תיהיה מוערכת מאוד

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Ametrine,

התחילה להתרחש אצלי בעיה מאוד מוזרה. כשאני מפעיל את המחשב, אני שומע אותו עובד אך המסך לא נדלק. כיבוי והדלקה לא עוזרים. גם פריקת חשמל לא מועילה. הדבר היחיד שפותר את הבעיה, זה כיבוי המחשב, הוצאה והחזרה של הכבל של המסך חזרה למחשב, ואז המחשב המסך נדלק בהדלקת המחשב. חשוב להדגיש שהוצאת הכבל והחזרה כשהמחשב דולק כבר לא עוזרת, רק כשעושים את הפעולה כשהוא כבוי. הבעיה חוזרת על עצמה כמעט כל פעם שאני מפעיל את המחשב. איפה לדעתם יכולה להיות התקלה? כרטיס המסך? אני ממש אובד עצות בנושא.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by 217agent smith,

כשאני נכנס ליוטיוב ומנסה לראות סרטון הסרטון מתחיל להיטען, נתקע ובחלק מהמקרים הgoogle chrome קורס. מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yakirsh4,

יש לי משחב נייד של HP וכל לחצי האפים תפוסים לכל מיני קיצור מקלדת של המחשב לפי מה שאני יודע קיצור מקלדת במחשבים ניידים מבוצעים על ידי הכפתור fn ולחיצה על מקש בקיצור ואצלי זה לא ככה ובגלל שכפתורים האפים הם קיצורים של המחשב אני לא יכול להשתמש בהם לקיצורי ווינדאוס למיניהם אני ישמח אם תגידו לי איך אני מנשה את זה שהקיצורים בכפתורים האפים יקרו על ידי לחיצה על הכפתור fn+מקש האף הרצוי

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  23. הי יש לי מחשב עם כרטיס מסך NVidia Geforce 240 חברתי אותו לטלויזיה עם כבל HDMI / HDMI. הטלויזיה היא LG LCD32. בטלויזיה כאשר אני עובר לחיבור HDMI אני רואה No Signal. לא רואים את מה שבמחשב. הגדרתי את הגדרות המסך המפוצל עד כמה שאני יודע ועדין לא רואה כלום בטלויזיה, עברתי בין כל הHDMI שיש בטלויזיה ועדיין לא מגיב.. אני צריך עזרה. תודה כפיר.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  24. שלום ברשותי P4 קקה, הבעיה מתוארת בכותרת תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by felixr,

שלום, התקנתי windows 8 preview על דיסק און קי. לא משנה כרגע איך בדיוק עשיתי את זה, מעשית הוא עובד בשני מחשבים שונים. כלומר הגדרתי ב bios שלהם שהאתחול יבוצע תחילה מ usb, אם יש, ואז כמובן אם אני מחבר את הדיסק און קי למחשב כשהוא כבוי, ומדליק את המחשב, הוא עולה עם windows 8. מגניב. אותו דבר בדיוק לא עובד במחשב שלישי. גם שם הגדרתי ב bios את סדר האתחול, כך שיחפש קודם USB. הוא מוצא את ההתקן הנייד, ואף מציין: found sandisk cruzer blade high-speed, and configured. (לא בניסוח המדוייק הזה, אבל זה מה שהוא כותב). לאחר מכן עולה מערכת ההפעלה המותקנת על הכונן הקשיח (XP), ולא זאת שעל ההתקן USB. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.