עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by galh_5,

מה אני עושה? תודה רבה רבה! אה ועוד דבר שאני מאתחל את המחשב ושם דיסק אז רשום לי "not found any disc" זה בטח בגלל זה מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by ofir667,

אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by kaktus,

הי שלום ותודה על העזרה. קיבלתי מחשב תקין יד שנייה שכניראה חתף איו זפטה בהעברה. מאז המסך לא מגיב ולא רואים כלוםץ גם ניקוי הכרטיס מסך וחיבורו מחדש לא הניבו תוצאות. המדרבורד מסוג srock agp8x sata ata133 usb2 כרטיס מסך gyro sp8834t/ 128ddr gforce fx5200 128mb ddr+tv יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  4. עובד הצלחתי לחבר אותו אבל שאני מכניס דיסקט הוא אומר לי שהוא לא מפורמט גם בהתחלה של הוינדוס שאני רוצה להכניס דיסקט הפעלה הוא ישר מעלה את ווינודס עצמו תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by רקיע,

הייתה גרסה חינמית לתוכנה הנ"ל שהייתי מפעיל אותה ידנית! מבכל פעם שרציתי לסרוק את המחשב תוכנה שלא רצה ברקע אלא הייתי צריך להפעיל אותה ידנית (אני לא מתכוון לגרסה החינמית ל 30 יום ) היא הייתה חינמית במשך שנים מישהו יודע לאן היא נעלמה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yonatan amar,

שלום רב. המחשבPAVILION G6 , הבעיה החלה לפני כמה שבועות אך הפכה לבלתי נסבלת. כאשר אני מקיש על לחצן "שש" במקלדת (לא משנה אם זה במקשים מעל האותיות או ב NUMLOCK ) המקלדת מפסיקה להגיב לכמה שניות וכדי לזכות לתגובתה אני לוחץ על כל הלחצנים עד שהיא מגיבה. הרצתי אנטיוירוס,אנטימאלוור וכד', (ניסיתי גם פתרון של שינוי ה VALUE ברג'יסטרי ) ללא הצלחה. אשמח מאד אם מישהו יציע פתרון. תודה מראש

7. בקדמת המחשב מסמנת שתוכניות פועלות ? 2. חיברתי את המחשב של אחותי למסך שלי (crt) כדי לבדוק ולתקן משהו והכל עבד חלק לא היו בעיות . אחרי זה שמתי את שלי לחצי שעה לראות משהו .ואחרי זה עוד פעם שמתי את שלה אבל הפעם המסך אומר שאין סיגנל מהמחשב ושום דבר לא עובד מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. שלום יש לי את הלוח DFI LanParty UT 939 NF4 Ultra-D, עם מעבד 3500 venice , ועם שני סטים של זיכרונות: 1. PQI 1024DBU שזה TCCD 2. OCZ PLATINUM EL REV 2 1 giga שזה גם TCCD כשכל הזיכרונות במחשב הוא מזהה לי רק 1 ג'יגה. מה הבעיה? תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. התקנתי לחבר שלי windows ובטעות התקנתי פעמים. כלומר יש לו פעמיים מערכת הפעלה של xp. מישהו יכול להגיד אם אפשר למחוק אחת מהם בלי לפרמט את כל המחשב, ואיך עושים את זה. בתודה רבה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  10. בת'רד שפתחתי מצוין על בעיה לאחר ההדלקה, ועכשיו הוא בכלל מסרב להידלק: אני לוחץ על הכפתור, המאווררים פועלים (כולם), ואז אני שומע איזה 25 צפצופים קטנים וזריזים כאלה. אם זה חשוב, אצלי בביוס הגדרתי שיהיה צפצוף במקרה שיש CPU FAN FAIL, ובמקרה שהמעבד עובר את ה 80 מעלות. בכל מקרה, זה לא המצב בגלל שראיתי שכל המאווררים עובדים, והמעבד שלי עומד על 27 במנוחה. חוץ מאלה, יש איזה מנורה כתומה על הלוח אם. ניסיתי לנתק את הספק מהכבל למשך כל הלילה, בבוקר חיברתי את הכבל ועדיין זה לא נדלק. ד"א, הבעיה הזאת כבר קרתה לי אתמול ושלשום, אבל כיבוי הספק והדלקתו פתרו לי אותה. עוד דבר שעלול להיות קריטי: שיחקתי בבאטלפילד ונתקלתי בבעיה שדורשת ממני לכבות את המחשב ע"י פשוט לחיצה על הכפתור. יכול להיות שנגרם נז…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אוקיי יש לי abit nf7-s amd ahtlon xp 2800+ barton twinmos 512 ddr 3200 ואני התקנתי את הכל המחשב פועל מצוין אבל שאני מפעיל את הhardware doctor שבא לי בדיסק של הלוח אם הוא מראה לי WARNING והמחשב מתחיל להרעיש שהרכיב או לא יודע אפילו איך לקרוא לזה [ 5V- ] חוצה את גבולותיו אם הגבולות הידועים שלו הם 3-5 V הוא מגיע גם ל 7 וגם ל1 הוא ממש משתגע והם שואלים אותי בwarning מה לעשות לכבות את המחשב וזה... אני משתגע אני לא יודע מה לעשות אני היום יתקשר אל התכנאי אבל אולי אתם גם יודעים משהו לגבי זה כי לי אין מושג מזה ה-5v-

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by miim17,

שלום. בעודי מתקין את המחשב החדש שלי (לוח אם M2NPV-VM ) אני מקבל באופן אוט' את ההרדיסקים שמחוברים ב IDE כ ULTRA DMA 5 ועל פי המפרט הוא יכול להגיע ל 6 (גם ההרדיסק תומך ב 6 ). מבדיקה במנהל ההתקנים אני רואה שהדריבר של ה IDE הוא של MS ולא של NVIDIA. הורדתי והתקנתי את הדריברים של NFORCE מהאתר של NVIDIA וגם של ASUS. זה תקין? או שיש איפשהוא דריבר ל IDE של NVIDIA ? ועוד שאלה שאני אהיה בטוח DMA5 = 100 DMA6 = 133 ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by OAD77,

הבנתי שאני צריך להשתמש בספייסרים.אך קיבלתי עם המארז שייבות (אומים) מלבד לאיפה הם מתאימים ? לספייסרים? בין הספייסר למארז? בין הספייסר ללוח? צריך עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by aLekz,

אני כבר מיואש, לא יודע מה לעשות... ווינדוס XP לא עולה, מראה את השגיאה 0x000000ED. הכונן קשיח פחות מחצי שנה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Don_Makaveli,

אוקיי קניתי מחשב חדש, עם הרטיס 1900xt 256mb אבל הוא עובד עד 60 טמפרטורות במנוחה! אחרי שאני מריץ משחק הוא עולה ל-70-90 וחוזר ל-70. השאלה היא: אם זה בסדר לכרטיס(כי הם החליפו לי אותו פעם אחת, אבל יכול להיות שהם השאירו את אותו כרטיס פשוט אמרו שהחליפו) או שאני צריך לקנות קירור מיוחד לכרטיס כדי שהוא יעבוד נורמאלי?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by belarc,

מי יכול לעזור בהתקנת FIRMWARE חדש ל DVD-ROM LG DRD 8160B. יש לי הכול חוץ מידע איך עושים את זה. אבל להסביר שלב-שלב.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by idani1983,

הרם ניתן לחבר באותו מחשב הארד דיסק SATA והארד דיסק IDE ואם כן ,האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by itsome1,

שלום לכולם. חברה שלי קנתה מחשב נייד לפני יומיים הדגם: מחשב נייד HP Pavilion 14-CE2000NJ / 6PB92EA עכשיו כשהיא משחקת בסימס4 או גולשת הרבה זמן באינטרנט שומעים את המאורר כאילו כמו מטוס רעש חזק מאוד.. בדקתי את המעלות של המעבד והוא נמצא בין 50~60 מעלות. האם יש תקלה כלשהי בחיבור של המאורר? צריך להפעיל את הביטוח שיבדקו מה יש שם? או אולי פשוט צריך להתאים משטח קירור כלשהו(ואם כן מה מומלץ?)?? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by DaGaN23,

כל פעם שאני נכנס למשחק לא משנה איזה משחק אחרי כמה דקות מתחילים להיות לי באגים מוזרים כל מיני קווים על המסך ופיקסלים מישהו יכול לעזור ?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. שלום לכולם, רציתי לשאול אם ניתן להסתפק בקירור סטוק במידה והמחשב משמש לרוב לעבודה משרדית, הורדות, סרטים, מולטיטאסקינג וגלישה. במילים אחרות: אין כרטיס מסך חיצוני ויש צורך אך ורק בכרטיס המובנה שמגיע עם המחשב השאלה מופנית כלפי מעבדי הi7 וה i5 ? האם באיי 7 מומלץ להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד? במידה ומדובר במשהו חשוב, אשמח אם תמליצו לי על פתרונות קירור טובים ונפוצים מקירור הסטוק. תודה.

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  21. שלום לכולם. קיבלתי היום את ה SSD החדש שלי. לפי בנצ'ים שבדקתי במקומות אחרים מהירות הקריאה והכתיבה האקראית וה IOPS אמורה להיות קרוב לכפולה ממה שאני מקבל. אני עם חומרה יחסית ישנה, אבל אני לא חושב שהיא אמורה להגביל את המבחנים הספציפיים האלה בצורה כזו. 3770K, Z77A-G43, 4X4 GB DDR3 הבנצ'ים שלי: https://imgur.com/ibeMHQe נקלתי בחיפושים באנשים בודדים עם בעיות דומות, אבל ללא פתרונות קונקרטיים. האם למישהו יש הצעות?

22. יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחפש כבר שעתיים איך להוריד אלבום משותף של DROPBOX. הסבר: חבר שלי שיתף איתי אלבום שלו >>> אני רוצה להוריד את כל התמונות >>> אין כפתור הורדה. או משהו שדומה לזה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by eran131,

הורדתי את התוכנה HD-Inspector וראיתי משהו שהלחיץ אותי מאוד תמונה- לחצתי על השורה הכחולה וזה הראה לי את התמונה הבאה- http://img689.imageshack.us/img689/6589/88091800.png פתחתי אתמול אשכול על שאלה של טמפרטורת המחשב שלי,ואני רוצה לדעת אם יש קשר בינהם מה הסיכונים ומה ניתן לעשות...: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457951.0 תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by ofir667,

אני פותח את התוכנה Everest ובשורה של הלוח אם זה כותב לי unknown, איך אני יודע איזה לוח אם יש לי?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.