עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום! יש לנו קלטות לפני 23 שנה וקנינו את ההתקן EasyCAP לצורך ההקלטה במחשב. אז עשיתי הקלטה של שעתיים וחצי ללא דחיסה לדיסק קשיח של 320 גיגה ויצא לי קובץ ענק של 150GB בערך.. בכוונה עשיתי ככה כדי שתהיה האיכות הכי טובה ואז אני אכווץ את זה.. הבעיה היא עם הסאונד.. הבעיה הראשונה היא שהסאונד קצת מאחר אבל אני יודע לפתור את זה ולסדר את זה בתוכנה.. הבעיה השנייה היא הבעיה שאני לא יודע איך לפתור והיא שהקול של האנשים נשמע מוזר כזה.. איכות הסאונד המשונה הזאת גורמת לכך שיש לאנשים קול הרבה יותר דק ומוזר. אני לא יודע איך לסדר את זה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by adam85,

אהלן, חיברתי למחשב הישן שלי הארד דיסק ישן SATA והוא גורם למחשב לקרוס מיד איך שהווינדוס עולה. חיברתי אותו בנוסף להארד דיסק אחר שיש לי שבו נמצאת מערכת ההפעלה. האם הארד דיסק מת לגמרי? יש סיכוי להציל דברים שהיו עליו?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by seohad,

ישלי כרטיס טלויזיה LIFE VIEW אחרי התקנה מחודשת של בXP התוכנה לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה של CANT GET DEVICE שניסתי להעלות תוכנה אחרת בשם כריס טיוי התמונה יצאה הפוכה למעלה למטה והשתקפות הפוכה כמו מראה מבקש עזרה בפתרון הבעיה ואם אפשר תוכנה חינמית שניתן לחבר אליה ממיר של הוט ולצפות במחשב דרך הכרטיס

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by AntiSocial,

שלום לכולם! מדובר במחשב קצת ישן שיושב בחדר די חם, לפני כמה ימים המסך פשוט הפסיק לקבל אות מהמחשב.. חשבתי שאולי מדובר בבעיה בכרטיס מסך - ניסיתי להפעיל מחדש על הכרטיס מסך שנמצא על הלוח-אם וגם ממנו לא יצא אות.. ניסיתי לחבר למסך אחר ועדיין אין תגובה. לא יודע אם זה עוזר או לא, אבל המחשב עצמו מגיב להדלקה וכיבוי מהכפתור והכונן DVD פועל גם כן, יש לי הרגשה שהמחשב עצמו עובד אבל אני לא מבין למה אין קשר עם המסך, רעיונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by highmiko,

שלום רב! לא בדיוק בעיה טכנית, יותר שאלה... יש לי כונן מכאני בעל נפח של 1TB וכונן נוסף SSD בנפח 64GB רציתי לשאול כאן כיוון שאני לא בטוח מה עדיף יותר? להתקין את מערכת ההפעלה על כונן ה SSD ולהשתמש בכוני המכאני ככונן לתוכן בלבד? או שעדיף להשתמש בכונן המכני ולהיעזר בכונן הSSD כמעין CACHE MEMORY באמצעות Intel RST? אני שואל אם מבחינת מהירות או יציבות יש הבדל בין בין שתי הקונפיגיורציות ואם כן אשמח לשמוע מה ההבדל ומה עדיף תודה רבה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by below_z,

לפני כמה ימים הביאו לי מסך מחשב LCD שלא עובד (לוחצים על POWER והוא לא נדלק). בתור ניסוי החלטתי לנסות לפתוח אותו ולבדוק אם יש קבלים מפוצצים. הסתבר שבאמת היה 4 קבלים מפוצצים ואחרי החלפתם המסך הראה סימני חיים ונדלק. אך ברגע שחובר למחשב הופיעו עליו מעין כתמים בהירים כמו שרואים בתמונה (כאשר המסך מראה תמונה שחורה לא רואים אותם). Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, יש לי לוח אם ל אינטל DP35DP ללאיציאות PS2 למקלדת ועכבר לא רק יציאות USB כאשר הערכת עו העכבר והמקלדת עובדים וניתן להיכנס לביוס כאשר הווינדוס עולה -XP המקלדת והעכבר לא עובדים חשוב לציין שגם במצב בטוח הם לא עובדים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן חברים אני וחבר ניסינו להתקין MAC OSX על מחשב נייד HP PAVILION DV6 שמותקן עליו ווינדוז רצינו לעשות dual boot הצלחנו להגיע למסך ההתקנה של המאק.. ושם בניהול דיסק ניסינו לפרמט את המחיצה שיצרנו למחיצה תומכת מאק (MAC Os X journaled). כתוצאה מכך, יצאנו קירחים מכאן ומכאן - גם לא הצלחנו להתקין את המאק על המחיצה משום מה, וגם הווינדוז לא עולה. המחשב לא מזהה את המחיצה של הווינדוז. כאילו היא פשוט נעלמה. ולא מחקנו אותה! ניתן לראות אותה מחלון ההתקנה של המאק. בנוסף, הצלחנו להפעיל אותה דרך המאק וראינו את מסך טעינת הווינדוז, ולאחר כמה שניות היה מסך כחול שמעיד על בעיה בדיסק הקשיח. אנחנו נורא לחוצים, היה על המחשב מידע חשוב. ניסינו ווינדוז ריפייר מדיסק של ווינדוז, אבל הוא לא קולט …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, רציתי לשאול אם ניתן להסתפק בקירור סטוק במידה והמחשב משמש לרוב לעבודה משרדית, הורדות, סרטים, מולטיטאסקינג וגלישה. במילים אחרות: אין כרטיס מסך חיצוני ויש צורך אך ורק בכרטיס המובנה שמגיע עם המחשב השאלה מופנית כלפי מעבדי הi7 וה i5 ? האם באיי 7 מומלץ להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד? במידה ומדובר במשהו חשוב, אשמח אם תמליצו לי על פתרונות קירור טובים ונפוצים מקירור הסטוק. תודה.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש... עש היום שהמיקרופון שלי היה מחובר למחשב דרך השקע הכתום הוא נשמע במחשב אחר בשתי הרמקולים... כאן שאני מחבר את המיקרופון למחשב החדש של hp אני שומע רק בצד שמאל... ומוזיקה שומע בשתי הרמקולים... מה יכול להיות הבעיה ??

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by manenbu,

שלום, יש לי בעיה, כאשר המחשב עובד לפתע שני המסכים שלי מאופלים (כאילו כיביתי את המחשב). זה יכול לקרות באמצע עבודה, זה יכול להיות כשהמחשב לא עושה כלום, יכול לקרות תוך שתי דקות ויכול לקרות אחרי 5 שעות. בדרך כלל זה קורה תוך שעה. רק ריסט פותר את הבעיה. המפרט: Q9550 על לוח Abit IP 35 pro XE, ללא אוברקלוק. כרטיס מסך sapphire hd3450, עם שתי יציאות DVI שלכל אחת מחובר מסך. 2x2gb corsair xms2 ddr2 psu corsair 520w בלוח יש LED כזה שמראה קודים של תקלות, אך כשהדבר הזה קורה הקוד שמופיע שם הוא FF, כלומר "הכל תקין". windows 7 enterprise 64bit, מקורי ומעודכן. יש רעיונות לכיוון? תודה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  12. היי יש לי כרטיס קול חיצוני M-Audio Fast Track Pro בחיבור USB כשחיברתי אותו למחשב בחיבורים מאחורה הכרטיס עבד, אבל לא נכנס INPUT SIGNAL מתוך ערוצי הכרטיס למחשב. (כלומר - כשחיברתי גיטרה לכרטיס, יכולתי לשמוע אותה ברמקולים אבל לא נכנס סיגנל למחשב ולא יכולתי להקליט). אחרי שעות וימים של חפירות באינטרנט, חיברתי את הכרטיס לכניסת USB בקידמת המחשב והבעייה נפתרה. כשקניתי את המחשב (לפני חודש) אמרו לי שכניסות הUSB מאחורה חזקות ומהירות יותר ועדיף לחבר דברים כבדים (כמו כרטיס קול) מאחורה ולא מקדימה. ממה נובעת הבעיה של הכרטיס בחיבור האחורי?? (מה ההבדל בין החיבורים מבחינת המחשב?) האם יש דרך לגרום לכרטיס לעבוד תקין בחיבור לUSB מאחורה ולא מקדימה? (גם בגלל איכות הכניסה וגם בגלל הנוחות) תודה מ…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  13. שלום, המחשב לאחר פירמוט, ההתקן PCI device לא מזוהה בלוח : MSI RC410M -H (MS7173 לא מזוהה היכן ניתן למצוא דרייברים מתאימים על מנת לעדכן אותו (מצורפים קבצים עם הנתונים) תודה, [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Z5745,

הי לכולם: יש לי בעייה בעת הפעלת המחשב אחרי כשנייה הו נכבה ונדלק עוד פעם פולה זו קורה בלי סוף. ניסתי לנתק כול דבר אפשרי.HDD, DVD ,כרטיס הסך ,זיכרון אפילו חיברתי ספק ישן אחר שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור. מפרט המחשב: Gigabyte P55-UD3L Intel I3 Transcend 2x2 DDR3 1333 mhz Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 560 Ti Win 7 ultimate 64 bit HDD WDC 1T green edition ספק650W Chieftec

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by smoke_man,

יש לי בעייה שכל פעם קורה לי בזמן שמיעת מוזיקה הצליל מתעוות ורק אחרי אתחול מחדש הסאונד מסתדר ברשותי windows 7 מקורי וכרטיס קול creative x-fi titanium 7.1 pci-e הדרייברים מעודכנים מה יכולה להיות הבעייה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  16. בקדמת המחשב מסמנת שתוכניות פועלות ? 2. חיברתי את המחשב של אחותי למסך שלי (crt) כדי לבדוק ולתקן משהו והכל עבד חלק לא היו בעיות . אחרי זה שמתי את שלי לחצי שעה לראות משהו .ואחרי זה עוד פעם שמתי את שלה אבל הפעם המסך אומר שאין סיגנל מהמחשב ושום דבר לא עובד מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by IceDragon,

הורדתי BF3 BETA ושמתי לב למשהו מוזר... זה על HIGH והמשחק רץ לי על 50 FPS בערך אבל זה ממש מקרטע, ואם אני שם את זה על מסך קטן(בלי לגעת בהגדרות אחרות כמו רזולוציה) אז ה-FPS עולה ב-20 ואין בכלל תקיעות. אם אני משחק במסך גדול ואני מוריד את האיכות מ-HIGH ל-LOW אז עדיין זה מקרטע אבל אם אני מוריד את הרזולוציה אז זה הולך חלק מאוד. אבל מה שהכי חשוב פה זה מה שאמרתי מקודם, שבחלון קטן ה-FPS הרבה יותר גבוה מבמסך גדול... איך זה יכול להיות? GTX460 I5 760 4GB

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לוכשהדלקתי אולתו, ראיתי שהמסך לא עולה. המחשב עולה כאילו הכל בסדר, המאוורים בהתחלה מתאמצים, ואחר כך מגיעים למצב של רוגע, אבל המסך נשאר לא דולק. הנורה שלו בצבע כתום. ניסיתי להחליף מסך - לא עובד. ניסיתי להוציא זיכרונות ולהחזיר - לא עובד. עשיתי ריסטטארט לביאוס - לא עובד. המחשב מדגם פנטיום 4 מיושן. רציתי להחליף משחה טרמית, אבל.. אני לא יודעת להוציא את הקירור של המעבד. המחשב הזה מאוד חשוב לי, ואשמח לעזרה, בתודה, הילה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by kOblenZ,

אהלן חברה. לפני מספר ימים יצאתי מהבית כשהמחשב דולק. כשחזרתי הוא היה כבוי, ברגע שניסיתי להדליק אותו הוא כביכול עלה אך הראה רק מסך שחור. הדרך היחידה לכבות אותו הייתה רק מהספק כוח. פתחתי את המארז וגיליתי שבכל פעם שאני מריץ מחדש את המחשב הכל כביכול עובד, אבל על הכרטיס מסך נדלקת נורה D1601 (Over temp protection) ועדיין אני רואה רק מסך שחור. אני לא מאמין שזו באמת בעיה של חום כי ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אצל חבר שלי והוא עבד. אני מחר אנסה לחבר כרטיס מסך אחר אצלי ולראות אם הוא עובד. אם למישהו יצא להתקל בבעיה דומה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. זה המפרט שלי: מעבד: AMD Dual Core +5400 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: G.Skill 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 ספק כוח: Crossair 520W מארז: A…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by david5578,

שלום, אני חושב שיש לי בעיה במחשב. אני מנסה להריץ את המשחק Call of Duty Modren Warfare 2 ומתי שאני מריץ אותו המשחק נתקע לחצי שניה ואז זז נתקע עוד פעם לחצי שנייה ואז עוד פעם זז וכו'. אני לא חושב שהמחשב שלי לא יכול להריץ את המשחק כי בדקתי באתר Can you run it? וזה מראה שאני יכול להריץ. הדבר הזה קורה לי במשחקים שגם פעם עבדו לי טוב מאוד אבל עכשיו קורה להם את אותו דבר כמו שקורה למשחק הזה. נ.ב. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע פתאום (אם זה שאני גולש באינטרנט או משחק במשחק) ואז מופיע מסך כחול עם דברים שכתובים בשפת BOOT. הנה המפרט מחשב שלי אני מקווה שתוכלו לעזור לי. operating System MS Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.00GHz 39 °C Conroe 65nm …

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by romansah9,

שלום לכם. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה שממש אבל ממש מעצבנת אותי: לאחר הפעלת המשחקים שלי במחשב ותחילת המשחק אצמו, המחשב חווה יציאות לא מבוקרות מהמשחק. זה יכול לקרות תוך 20 שניות מתחילת המשחק או אחרי חצי שעה של משחק. קורה לפעמים שהמחשב קורס ויש מסך כחול, אבל לאחר מכן הוא מופעל מחדש. הבעיה מתרחשת במשחקי רשת ומשחקים שלא עובדים איתה (פרוץ). אני מפעיל את המשחקים ברזולוציה גבוה (1920X1080) אבל מוריד בכמות האפקטים. לאחר שהתחילה לי הבעיה הורדתי ברזולוציה, אבל זה היה לחינם. מפרט המחשב: מעבד I5- 750 TRAY עם קירור של COLERMASTER (לא זוכר דגם) זכרון של OCZ 4G כרטיס מסך GAINWARD NVIDIA GTS 250 1G ודיסק קשיח של 500G. משחקים שאני משחק: Battlefield Bad Company 2 (מקורי), Civil…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by aviv5g,

אז ככה יש לי מחשב חדש של DELL מדגם INSPION ONE(מסך מגע) לאחר שהתקנתי את הווינדוס התקנתי דרייברים ולאחר הדריברים התקנתי אנטי וירוס (AVG) שיתי ריסט כמקובל ולאחר מכן המחשב מידי פעם עושה ריסטים מעצמו ולא מזהה את הארד דיסק לאחר ריסט חוזר המחשב עולה עושה בדיקת HDCK או משהו כזה ובקיצור... המחשב עושה ריסטים ולאחר מכן לא מזהה את הארד דיסק.. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by tomerA,

יש לי בעיה במחשב הנייד שלי. לפעמים כשאני פותח את המחשב, המחשב עולה עד השלב שאפשר להכנס לbios ואז עושה ריסט ונדלק שוב. כשאני מנסה להכנס לbios הוא עושה לי צפצוף ארוך ונכבה שוב פעם. -הצפצוף אומר שיש בעיה בחומרה של המחשב? -אם זה חומרה איזה חלק סביר שנדפק?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by RonCohen,

זה ההארדיסק של מערכת ההפעלה כשאני מדליק את המחשב זה טוען הכל ואז שמגיעה המסך של Operating System Loading הוא יורד שורה כאילו אין מערכת והוא מחכה לכונן דיסקים עכשיו חיברתי אותו למחשב אחר(ממנו אני כותב עכשיו) ובניהול דיסקים כתוב: דיסק 0 לא מוכר דיסק לא אותחל ועל התמונה עצמה היא בצבע שחור(כשדיסק רגיל מראים את השטח בכחול) וכתוב שטח לא מוקצה ואין אפשרויות כלוחצים קליק ימני הופיע לי הודעה על הMBR כשחיברתי את הדסיק למחשב הזה אם זה קשור גם אם אני בא להתקין ווינגוס חדש זה כותב לי שאי אפשר עליו משהו בגלל שיש משהו עם בקר או של הBIOS

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by danielool,

שלום שאני פותח את המחשב בטעינה של הווינדו לפני אני מקבל הודעה BOOTMGR והמחשב לא עולה. הבנתי שאני צריך לעשות WINDOW REPAIR. אבל הבעיייה המוזרה שאני לא מצליח לעשות BOOT הוא לא טעון לי דיסקים ב CDROM אפילו שהגדרתי אותו בBIOS. ההודעה הזאת צצה לי לפני שהוא טוען את הCDROM ואני אפילו לא יכול להכנס למצב פירמוט.. =\ מה אפשר לעשות?... תודה

• 3 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.