תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם לוח אם gah87d3h ומעבד i5-4690K לפני יומיים הפסיק לעבוד -ברגע שאני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא נדלק וישר נכבה בלופים מהירים של שניה כמובן שהמסך בכלל לא מגיע להדלקה. החשוד המיידי היה ספק אבל כשבדקתי עם אחר לא נפתרה הבעיה. בדקתי גם את הזכרונות ע"י החלפה שלהם ולא עזר. ואני חושד שזה הלוח אם. ניסיתי לחבר כבל USB לטלפון מאחת היציאות USB של המחשב כי אם אני זוכר טוב הוא אמור להיטען גם כשהמחשב כבוי. האם זה שזה לא מטעין אני יכול לומר בוודאות שזה הלוח תקול ? עוד דבר אני זוכר שהרכבתי את המחשב היתה בעיה שהביוס לא היה מתאים למעבד הזה והיה צריך לעדכן אותו כדי שיתמוך ע"י זה שצריך למצוא מעבד מדור קודם ואז לעדכן אני לא בטוח אבל יש מצב שגם היה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב שחזר מתיקון במעבדה (הלך ההארד דיסק). קניתי HD חדש והתקנתי לראשונה את הווינדוז 7. עדיין לא התקנתי דרייברים של החומרה (לוח אם או כרטיס מסך) ביומיים מאז שהתקנתי אותו, הוא נמצא כבוי פעמיים. 1. האם לדעתכם פגעו שם במחשב? במעבדה אמרו לי שכדי למצוא את התקלה פרקו את המחשב והרכיבו מחדש. 2. ייתכן והסליפ מוד של ווינדוז 7 גורם לכיבוי המחשב שלי ? לפני ששניתי אותו (היום בבוקר) הוא עמד על המתנה של 30 דקות. לעזרתכם אודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב בדיקת הפוסט (post) יוצאת לא תקינה במקום הציפצוף הרגיל יש ציפצוף ארוך ובלתי נגמר מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ניסיתי F8, לא עובד מה זה עוד יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי אפשרות לרכוש שידרוג לווינדוס 10 כחלק מהמבצע של משרד החינוך. השאלה שלי, האם השידרוג הוא גם הוינדוס עצמו או רק השידרוג כי הוא מגיע כדיסק. שמעתי מכמה אנשים שצריך להתיקן פעם ראשונה שזה בעצם מתקין לי את הוינדוס ולאחר מכן יש צורך להתקין שוב פעם שזה בעצם השדרוג. לא מצאתי הרבה מידע על זה לכן טיפה מבולבל. סליחה אם יצאתי בור עם השאלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב AMD3000 512MB של A-DATA X800XL מארז מאוד מאוורר-4 מאווררים:2 מאחור אחד בדלת ואחד מקדימה. ספק כוח Enermax470W לוח K8NF מצטער אם זה נחשב הקפצה פשוט עכשיו המידע הרבה יותר ספציפי. לאחר הורדת Sisfot Sandra גילית שיש לי טמפ' של 70 מעלות ב-Power/Aux Temp מה זה בדיוק? אולי חיישן טמפ' שהצבתי איפשהו במארז?ואיפה אני מקבל בתוכנה מידע על טמפ' מכרטיס מסך? יש לציין שמדובר במארז מאוד מאוורר והמעבד נח לו ב-25 מעלות. עוד דבר-במיוחד בשביל ספק אנרמקס מפריע לי מתחים לא יציבים שאני מקבל ממנו-בעיקר במתחי - שיכולים לקפוץ בלי בעיה ב1.5V לפי התוכנה-זה נראה לכם סביר?לי זה נשמע מתחים ממש דפוקים במיוחד בשביל כזה ספק איכותי.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים, שניהם P4 אחד 1.5 והשני 2.4 באחד יש לי דיסק קשיח של 30G ובשני של 80G ואני רוצה להחליף בינהם. השאלה היא: האם אני אצטרך לעשות פורמט אחרי ההחלפה למרות שיש על כל אחד מהדיסקים אותו וינדוס (XP) ? או שהוינדוס יזהה את הרכיבים החדשים כמו מעבד ולוח אם לבד ויעבוד עם הוינדוס שכבר מותקן על כל דיסק קשיח?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קבלתי הודעת על אתר מסוים ( בשני דפדפנים ) " connection is not secure " ניסתי המלצה לשנות " security.enterprise_roots.enabled " מ "false" ל - "true" לא עזר ... יש רעיון ? נתוני המחשב שלי ... מערכת WIN 7 , דפדפנים פיירפוקס , כרום DNS 8.8.8.8.8 תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם..! זו הפעם הראשונה שאני כותב פה, פשוט יום שבת עכשיו ואני לא יכול להתקשר לחנות ולהכנס בהם על מה שקורה אצלי כאן. קניתי לא מזמן מחשב חדש לעריכת מוסיקה - התלבטתי הרבה זמן, זה לא הכי רלוונטי לנושא, אבל בגדול הוא כולל: Conroe E6600 2x1GB Geil 4-4-4-12 800MHz ASUS P5B Deluxe TT Big Typhoon התלבטתי בקשר לההארדדיסקים בסוף החלטתי להשאר עם מה שיש כדי לחסוך קצת כסף, והתחלתי לחסוך כדי לקנות איזה מארז נחמד של Antec ו-Enermax Liberty 500W. בסוף, הזמנתי את המארז P150 של Antec שכולל בתוכו ספק שלהם, Neo HE 430W אם אני לא טועה. אחרי שלוש שעות של העברת כל הרכיבים מהמארז הישן לחדש, הגיע הרגע לחבר לחשמל, ו-הופס, שום דבר לא קורה. אפילו המנורה הכחולה הקטנה שנדלקת ברגע שמחברים את הMain…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מפרט: Pentium 4 3.2 Asus p5ld2-vm Nvdia 7600GT Prinston 2X512 533 cl4 Kingston 2X512 667 cl5{Added later} Western digital 120 gb sata1 Windows xp professional טוב אז הבעיה מתרחשת לפני הדלקת הwindows המערכת פשוט לא מוצא את HD שלי.. אבל מה שמוזר כאן זה שפעם המערכת מוצא את ה HDופעם אחרת לא מוצא :'(
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במסך המחשב לא נדלק: לפני הכל הסבר: הרגע הגעתי מהעבודה המחשב היה מכובה,הדלקתי את המחשב ו את הדפדפן ופתחתי 6 טאבים במכה, לאחר מכן המחשב נתקע(קורה לעיתים קרובות,אך חוזר לעצמו) ופתאום אחד המאווררים (שמחובר לחיבור FAN2 ,לא איזה מאוורר ציטסט או מעבד) התחיל להגביר מהירות . המתנתי 2 דק' והמחשב לא הגיב אז נקטתי בפעולת הכיבוי המהירה-על לחצן הכיבוי. לאחר כמה שניות ניסתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק. פתחתי את המארז הכל נראה בסדר וניסתי להדליק מהכפתורי RESTAER ו POWER המובנים על הלוח אם שלי-וגם לא הצלחתי. מישהו יודע מה הבעיה?? אני על וינדוס 7 פרימיום. מפרט מחשב :
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם. בבוקר הדלקתי את המסך אחרי שהמחשב נשאר דלוק בלילה, והזזתי את העכבר כדי שיראה תצוגה. פתאום נשמע צפצוף אחד ארוך שלא הפסיק עד שכיביתי את המחשב. כשהדלקתי לא הייתה תצוגה ונשמעו צפצוף 1 או 2 ובעקבותיהם 8 צפצופים קצרים ומהירים. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה בזכרון, ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים, שיחקתי עם הסטיקים (בדקתי כל אחד לחוד ובדקתי גם סטיק מהמחשב של אח שלי שעובד טוב מאוד.) אך עדיין נשמעו הצפצופים. המפרט: MSI K9N NEO AMD Athlon 64 X2 4600 3GB DDR2 nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe 3 הארדיסקים שונים וספק 350W EZ COOL חיפשתי קצת באינטרנט והבנתי שהצפצופים האלו יכולים להיות 2 דברים, לפי הביוס שלי: 1 long, 8 short Display/Retrace test failed 8 short Display memory Re…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן האחרון אני נתקל בבעיה עם סרטים "כבדים" ביחס לסרטים הרגילים שאני רואה- עד עכשיו ראיתי סרטים באיכות פשוטה של 700MB וגם של 4-6GB (720P הבעייה שעכשיו ניסיתי גם לראות סרט באיכות של 1080P והוא לא רץ חלק אני משתמש גם ב BS-PLAYER וגם ב VLC אבל שניהם נותנים את אותה התוצאה בערך ב WMP הוא רץ טוב אבל אני אני לא אוהב להשתמש בו יש למישהו מושג למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה טובה שאני יעשה איתה boot וישנה את סיסמת האדמין או ימחוק אותה,אין אפשרות להיכנס לווינדוס!
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב זה התחיל לא מזמן כי ליפני זה הכל עבד פיקס !! יום אחד אני מדליק את המחשב והוא לא מראה כלום במסך . אחרי זה אני פותח את המחשב ורואה שהכול בסדר והכול מחובר ומחוזק. עדיין לא הבנתי מה הבעיה עד ששמתי לב שכאשר המאוורר (של המעבד) לא מחוזק אז המחשב עולה וראוים במסך וכאשר אני מחזק אותו הוא לא נידלק בקיצור אני צריך שהמאוורר יהיה רופף כדי להדליק את המחשב !!! וכשהוא מחוזק הוא ביכלל לא מיסתובב !!!! (המאורר של המעבד) אני לא יודע ממה זה נובע ואני מצפה ממכם להצעות !! -- בעיה נוספת שמאז חיבור כרטיס המסך כשהמחשב נידלק הוא אומר שהמארז היה פתוח וצריך לילחוץ F1 כדי להמשיך חיפשתי בביוס שעות ולא מצאתי איך לבטל את זה !! יש לי מחשב של acer מודל: veriton 7600gt מאבד: pentium 4 2.8g…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים הפעלתי את המחשב ופתאום ראיתי הרבה פסים ירוקים על המסך. יש לציין שהמחשב לא עבר OC כלל . הטמפרטורות תקינות. הכרטיס מסך הוא 9800GTX נקנה ליפני 3 שנים בערך {כבר לא באחריות} הלוח אם הוא של גיגה בייט - P35-S3L הלוח ללא כרטיס מסך מובנה. הדרייבים הכי מעודכנים. נבדק עם קיימים קבלים נפוחים על הלוח אם וגם על הכרטיס מסך ולא נמצא כלום . המחשב נבדק על כמה מסכים ועם כמה כבלים שונים ...והתוצאה זהה. מעבר לכך חשוב לציין שחוץ מזה המחשב תקין לחלוטין ועובד כמעט כרגיל . לעיתים רחוקות הוא נתקע ואני מבצע ריסטרס. הפסים הירוקים מופיעים כבר בשלב של הפוסט ובביוס בשלב זה כמעט כל המסך ירוק . כאשר ה-WIN עולה יש מספר רב של פסים ירוקים על המסך מקבילים זה לזה . לאחר שהסרתי את הדריי…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב , רציתי בבקשה לדעת - יש לי מחשב בן שנה פנטיום 4 775 מהירות 3 GHZ זיכרון 512 כרטיס מסך סטנדרטי . החיישנים בתוכנת EVEREST + SANDRA מראים: חום מעבד 63 חום לוח אם : 51 חום ספק כוח: 71 מהירות מאוורר מעבד מקורי של אינטל 1500 RPM האם זה תקין , נראה לי שזה חם מאוד , וגם המחשב קצת איטי לאחרונה - ביצעתי ניקוי מסיבי של המאווררים והכל ועדין חם , מה לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לא מזמן קניתי תוספת לזיכרון. והלייטנסי שלי והדיליי מכל פעולה עלה. הבעיה נובעת מתזמון לא מסונכרן עם הFSB של המעבד. להלן הנתונים כמו שהועתקו מפלט של CPUZ. Processor(s) Number of processors 1 Number of cores 1 per processor Number of threads 1 (max 1) per processor Name AMD Sempron 3000+ Code Name Palermo Specification AMD Sempron Processor 3000+ Package Socket 754 Family/Model/Stepping F.C.2 Extended Family/Model F.2C Brand ID 38 Core Stepping DH-E6 Technology 90 nm Core Speed 1799.6 MHz Multiplier x Bus speed 9.0 x 200.0 MHz HT Link speed 799.8 MHz Stock frequency 1800 MHz Instruction sets MMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, x86-6…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כל פעם שאני צריך להפעיל מחדש את המחשב ( מה שלא קורה הרבה) אז המחשב לא יעלה לי אם לא יהיה דיסק אתחול כלשהו( לא משנה אם זה של ווינדוס או סתם למשל נורטון אנטיוירוס), בביוס סדר ה BOOT מוגדר על CDROM ואחרי זה על IDE, אבל אם אין דיסק BOOT כלשהו אז המחשב פשוט לא עובר להעלות מה IDE. נכון אז אני יכול כל פעם לשים דיסק אתחול והמחשב יעלה בלי בעיה אבל זה די מוזר לי כל העניין הזה, למישהו אולי יש מושג קלוש איך לפתור? (המפרט מחשב בפרטים)
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במסך, הוא כל הזמן כאילו מתרחב ואז אחרי שנייה הוא חוזר לגודל הרגיל שלו. מסך CRT 17 מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היה לי 512 מגה זיכרון פנימי אני קניתי אותו סוג של קרטיס של עוד 512 אני שם אותם ביחד הוא מפעיל תמחשב מחדש הוא מביא אותי למצב של בחירה של safe mode אני שמתי את הקרטיס החדש והוא עובד מגיע לשולחן עבודה אבל ששני הקרטיסים ביחד הוא לא נותן לי להכנס לשולחן עבודה הוא זורק אותי בבקשה מה אני אמור לעשות כדי שיופיע לי שהיה זיכרון 1024 וזה יגיע לי לשולחן עבודה משהו נוסף החיבורים נכונים וטובים תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המקלדת והעכבר לא עובדים אלא אם כן אני מחבר אותם דרך USB. האם יכול להיות שיש לי בעיה עם הדריברים של החיבור מקלדת\עכבר? איך אני מתקין דריברים חדשים לחיבור הזה?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-