עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Qtec,

היי בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות בעיות שרק התגברו.. ניסיתי כל מיני דברים, בסוף חיברתי את הלוח לספק אחר של 250W (בלי לחבר את כל המאווררים, כוננים וכו), והוא עבד. יש לי שתי שאלות- 1) האם יכול להיות שהעמסתי יותר מדי על הספק? (HEC 300AR-T ---> 2.8b, 512 ddr 333, segate80gb 7200 ,gf4 ti 4600, צורב, כונן דיסקים... ,wd 4gb 5400rpm , ארבעה מאווררים- 2 80ממ גנרי, 1 92 של זלמן ו1 של Tt 120mm עם לדים. (כנראה שהבעיות התחילו אחרי שהוספתי את המאוורר Tt) ). 2) האם ספק 500W יתאים? והאם זה בסדר? ---> KSP 500W ActivePFC

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  2. שלום לכולם, בזמן האחרון, המחשב שלי נוטה לקפוא בעת גלישה בדפדפן. המעבד שלי: i5- 2500 3.3gHz יש לי 8 gb ram, וכרטיס מסך 560ti. חשוב לציין שבזמן משחק הכל פועל פיקס, ואין לי אפילו תקיעה אחת.. אין לי ארטיפקטים, ככה שאני לא מאמין שהכרטיס מסך מתחמם... בעת שזה קופא, הוא נתקע לכמה שניות, העכבר והמקלדת לא מגיבים, ואז הוא חוזר.. לפעמים שהוא קופא ואני לוחץ על העכבר המסך מתנתק!, כאילו שכיביתי את המחשב.. ואני נאלץ לעשות ריסט ואז הוא חוזר לעצמו. התקנתי את הגירסה האחרונה של nvidie (320 נראה לי). התקנתי את התוכנה: blue screen view, ואלו השגיאות שניתנו לי. גם ניסיתי להתקין דפדפן מחדש, וגם ב- firefox וגם באקספולרר הוא נתקע.. dxgkrnl.sys dxgkrnl.sys+5ccbc fffff880`06a7a000 fffff880`…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם !! :hi: עזרתכם חשובה לי מכיוון שהמון מידע מונח על הכף.... היום לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה פתאום הופיע לי "מסך כחול". :'( כשעשיתי ריסטרט למחשב התחלתי לשמוע צלילים של נקישות מההארדיסק. המחשב התחיל לטעון את המערכת הפעלה אבל לא נכנס אליה ועצר במסך השחור שיש בין הטעינה של XP לבין השולחן עבודה. מה היא הבעיה ?? ממה היא נובעת ? איך אני יכול סדר את זה ? תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום !

4. Started by naory159,

בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב, המסך לא עובד בכלל... אבל אני שומע ששאר המחשב פועל כמו שצריך (מאווררים, דיסק קשיח וכו') אמרו לי שאולי זה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם יותר מידי... יכול להיות שזאת הבעיה?? ואיך אפשר לפתור אותה? יש לי כרטיס מסך מסוג 5200FX 128MB, ויש עליו רק צלעות קירור. (יש על הכרטיס חיבור לבן עם 2 פינים, יכול להיות ששם אפשר לחבר מאוורר?? ואז לפתור את בעית ההתחממות??) תודה רבה לכולם על העזרה!!

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. בס"ד שלום לכולם! כפתור הBrightness במסך שלי (Sumsung Syncmaster B2430) לחוץ כל הזמן, וכתוצאה מכך החלק האמצעי של המסך מכוסה כל הזמן בתפריט של הבהירות. זה המצב במשך השבוע האחרון. יש לציין שאלו סוג של כפתורי מגע, ולכן אני לא יכול פשוט להדביק משהו על אחד הכפתורים כדי שינטרל, אלא רק עם אצבע (ניסיתי). בנוסף ניסיתי ללחוץ לחיצות משולבות בין כל מיני כפתורים, ניתוק מהחשמל וחיבור לאחר זמן, ומכות קלות על הכפתורים. אחרי שכל זה לא עזר, ניסיתי לפתוח את המסך, ללא הצלחה. אם למישהו יש ידע איך פותחים מסך כנ"ל, או יותר מזה יודע איך לפתור את הבעיה, אני אשמח לשמוע. תודה!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by udicol,

כשאני לוחץ על כפתור Power במחשב שלי, המחשב נכבה אחרי 2-3 שניות. קצת קטלני ומהיר מדי. יש למישהוא מושג מה הפונקציה הזו מפעילה? למשל אני זוכר פקודה שמבצעת כיבוי של מחשב מסודר עם עוד מספר Switch? וכמו כן אני מחפש את האפשרות של הדלקת מחשב מהמקלדת. הלוח שלי הוא של Gigabyte 7vrxp .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by T-Flash,

אהלן יש לי בעיה במקלדת...הכפתור PRTSCR לא עובד לי...זה שמצלם את המסך... מקלדת אחלוטית... אם אי אפשר לתקן את זה... אולי יש איזושהיא תוכנה שמצלמת?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי שלום קניתי היום עכבר חדש של GPT (אופטי) כל הכפתורים עובדים, רק הבעיה שהגלגלת הכפתור האמצעי לא עובד ... ברגע שלוחצים עליו מופיע סימן של 2 חצים (למעלה ולמטה) אבל שמסובבים את הכפתור הוא לא מוריד למטה את העמוד ... (דרך אגב, לא קיבלתי דיסקט או משהו עם העכבר ... ) דבר נוסף, התחושה עם העכבר היא קצת תחושה "מוזרה", ניסיתי קצת לשחק בהגדרות של העכבר דרך לוח בקרה, ההרגשה המוזרה קצת הוטבה, אך עדיין ישנה הרגשה מוזרה, במנהל התקנים בחרתי את המאפיינים של העכבר ושם הגעתי למסך הזה, מה אני צריך להגדיר כאן ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by almog14,

שלום לכולם. יש לי בעיה שמופיעה בשני מחשבים שונים על שתי OS שונות xp32 ן 7 64: הכפתור האמצעי של העכבר בחלק מהתוכנות אינו מבצע את הפונקציות הרגילות. בדפדפן אינטרנט הוא אכן פותח טאב חדש בלחיצה עללינק, אבל זורק אותי לראש הדף הנוכחי. בסייר הקבצים (המחשב שלי...) הוא עושה פעולה שהיא כנראה שילוב של ctrl+A, + ctrl+C. ובתוכנה אחרת שאני עובד עליה הוא נותן פעולה שמקבילה רק ל ctrl+C ובתכנה שלישית הוא אכן נותן את אופציית הגרירה, אך רק לפרק זמן של שתי שניות רצופות. ניסיתי להחליף עכבר, ולא עזר. למיטב זכרוני הבעיה התחילה בשני המחשבים כשהיה מחובר אליהם עכבר B110 של לוג'יטק. ניסיתי להתקין ולהסיר את התוכנה של התמיכה בעכבר של לוג'יטק וגם לא עזר. אנא עזרו.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  10. כשקניתי את המחשב (ממש לא מזמן) היה ליד כפתור ההתחל של ווינדווס עוד כפתור שאם אני זוכר נכון היה בצורה של בית וכשלוחצים עליו זה היה נראה כמו ההתחל הישן של ווינדווס 7 וXP ועכשיו הוא נעלם וחבל כי הוא היה ממש שימושי נתן לעשות חיפוש מהיר והפעלה מהירה של תוכנות. חיפשתי ממש הרבה באינטרט ולא מצאתי פתרון (windows 8.1). מישהו יודע איך להחזיר את הכפתור הזה? אתם בכלל יודעים על איזה כפתור אני מדבר? כי יכול להיות שזאת תוספת של לנובו (המחשב הוא Y50-70). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Or ei,

זה לוח של abit nf7-sl rev2 כשאני לוחץ על הכפתור אחרי שהמחשב דלוק הוא לא מכבה את המחשב אלא עושה ריסטרט או מכניס למצב של sleep\standby ודרך הווינדוס הוא פשוט עושה ריסטרט בדקתי וחיברתי 4 פעמים מחדש את הג'אמפרים לפי החוברת מישהו מכיר אולי את הבעייה הזאת ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by kola,

שלום, כאשר אני לוחץ על הכפתור הדלקה במחשב הוא לא נדלק, כמו כן ניסיתי להחליף בלוח אם את החיבור בין הריסט להדלקה ולהדליק באמצעות הכפתור של הריסט וזה גם לא עבד כמו כן ניסיתי לסגור מעגל באמצעות מגע עם מברג בין 2 השיניים של ההדלקה וזה גם לא עזר. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה... בהתחלה חשבתי שזה קשור לחיבור של המארז אבל הקטע של המברג קצת סתר את זה.. חשוב לי לציין שהצלחתי בסוף להדליק את המחשב באמצעות פריקת מתח וניתוק כבל החשמל של הספק מהלוח אם וחיבור שלו מחדש. אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by לילך,

ברגע שמחברים תמחשב לחשמל הוא נדלק אבל הכפתור של ההדלקה לא מגיב בכלל ניסיתי גם לחיצה ארוכה לא עזר חוץ מלוח אם, שממש לא בא לי להחליף, זה יכול להיות עוד משהו? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. המחשב עובד. האם אפשר להשתמש בו בינתיים עד שהטכנאי יגיע או שהוא עלול להישרף?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by VanStyle,

טוב אז ככה יום אחד בלי סיבה מיוחדת כפתור ההפעלה שבמארז פשוט לא עובד והמחשב לא נדלק מה שכן, מצאתי דרך מוזרה להדליק את המחשב, מה שאני עושה זה יוצר מגע עדין עם הכבל של הספק עם הספק כח וזה יוצר זרם שמדליק את המחשב לפעמים לוקח למצוא הרבה זמן את הנקודה הנכונה אבל מה שחשוב לדעת, הוא נדלק והכל עובד כרגיל עוד משהו בנוסף, כשהמחשב דולק כפתור ההפעלה כן עובד! אפשר לכבות איתו את המחשב אבל לאחר הכיבוי במילים עדינות אתה נדפק כי הוא לא מדליק רק מכבה

• 14 תגובות
    • 8.5k צפיות
  16. Started by Maor Ben Shimon,

אהלן, כתור הכיבוי של המחשב שלי נתקע (נכנס פנימה), למישהו יש איזה מדריך לפתיחת המחשב? האם זו אמורה להיות פעולה פשוטה או שעדיף לחכות לשיות של האחריות? אני סטודנט ודי לחוץ על המחשב ולא יכול לתת אותו למס' ימים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by assaf990,

הכפתור השמאלי של העכבר כמעט ושבור ומגיב רק בהקלקה חזקה. (=הנחתת האצבע על הכפתור השמאלי שלו) האם ניתן לתקן זאת? עכבר של compaq לא אופטי

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by Or94,

יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק. הסט הוא dinovo media desktop laser. בסט יש עכבר MX1000 שפעל מצויין עד לפני כמה ימים. בימים האחרונים הכפתור הימני בעכבר פשוט לא עובד. ניסיתי לכבות את העכבר, לנתק את המקלט שלו מהמחשב לחבר אותו שוב, לכבות ולהדליק את המחשב ושום דבר לא עזר. המקלדת פועלת כרגיל. מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by nore0,

אחי הקטן שיחק שם בחוטים ומאז הכפתור פשוט לא עובד אולי הוא מחובר במקום לא מתאים ? איפה צריך לחבר אותו ? לוח אם Gigabyte K8VM800M

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  20. יש לי מקלדת של לוגיטק (ELITE), פתאום הפסיקו לעבוד לי כל כפתורי המולטימדיה, הווליום וכד' - מעולם לא השתמשתי בsetpoint וזה עבד מעולה עד עכשיו. יש למישהו רעיון למה? בנוסף, מסתבר שאי אפשר לשלוט על הווליום מהסימול של הרמקול ליד השעון (פשוט לא מגיב להקלקה). אם אני רוצה לשנות ווליום אני צריכה להכנס לcontrol panel ומשם להגדרת הaudio. HELP :s05:

21. כמו שהכותרת אומרת, מלפני כמה שניות היתה לי קריסה עצבנית בזמן שעבדתי על פרוייקט, ועכשיו כשהדלקתי את המחשב בחזרה, מצאתי את הקובץ דאמפ, הוא מצורף... עזרה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by hilik,

פירמטתי את המחשב לוח אם asus a7n8x deluxe ויש לי בעיה בסאונד לפני הפירמוט לא היו לי בעיות כלל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש והם פעלו לי יפה מאוד לפני הפירמוט ועכשיו אני נתקל בבעיה אני לא מצליח להוציא סאונד מהרמקול האמצעי center זה לא מראה לי שהוא מוציא סאונד ב nvmixer אבל כשאני עושה speaker wizard הוא מוציא צליל מה לעשות?!!?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  23. אני קניתי צורב סמסונג 48x24x48 אין לי מושג למה כשאני בוחר מהירות, ניתן לי לבחור רק עד 24X הנני משתמש בנרו 5.5 ! בבקשה בבקשה עזרה! בדיוק קניתי חבילה של דיסקים שכתוב עליהם שהם מסוגלים לצרוב על 40X.... מה קורה? איך אני מתקן את זה? :saint:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת כמה דברים על גוגל חרום: 1) ניכנסתי עם אימייל שונה וכל המועדפים שלי נמחקו כי הם היו על אימייל אחר של ג'מייל. איך אני יכול לסנכרן את המועדפים שהיו לי לאימייל החדש? 2) כשאני לוחץ על קישור לאימייל( שליחת אימייל ) הוא ישר מביא אותי לאימייל הישן שלי ויש לי אימייל חדש. איך אני יכול להגדיר לו שיביא אותי לאימיייל החדש? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by onetwo,

שלום, בזמן האחרון כרום אוכל לי את הזיכרון. בכל דבר שטיפה צורך משאבים (מוזיקה, יוטיוב וכד'), תוך כ-15 דקות הוא מגיע למעל 1,000,000 צריכה בRAM, ואז המחשב מתחיל להתקע (יש קובץ מצורף). הערות טכניות: אני משתמש בויסטה 32 ביט במחשב נייד. ניסיתי לעשות uninstall והתקנה מחדש וזה לא פתר את הבעיה. ניסיתי להוריד את הX בenable hardware acceleration וגם לא שינה. המחשב הוא כשבוע אחרי פירמוט ובדקתי עם כמה דברים ולא מצאתי שום וירוס. יש לי רק extension אחד של האדבלוק פלוס. מה אני צריך לעשות? הצילו...

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.