תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום, אח שלי התלונן על בעיה שהמחשב קופא לו באמצע משחק, בדקתי את זה קצת וראיתי שזה הכרטיס מסך. עכשיו, אני לא יודע ממש מה לעשות - ניקיתיאת המחשב, ניקיתי אבק וזה - הטמפ' במנוחה זאת אומרת שלא מופעל עליו משהו כבד זה 40 וזה יחסית נורמלי. עכשיו למשל שמפעילים משחק אחרי איזה 4-5 דק' הוא ישר קופא, אז בדקתי את זה וראיתי את הטמפ' של הכרטיס מסך באופן מפליא קופץ מ40 ל70 ב2 דק', 75 הוא כבר מתחיל להתקע. אחרי שאני עושה מינימייז למשחק הכבד תוך 10 שניות זה חוזר ל40 מעלות. אין לי מושג מה לעשות - יש רעיונות? אגב זה לא קרה בעבר.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המפרט בצד. זה לא קרה לפני כן..התחיל היום וזה נמשך כל היום, אני חושב שהרעש מגיע מהכיוון של המאוורר של המעבד, יכול להיות שאני טועה? ואם הרעש כן מהמעבד, מה יכולה להיות הסיבה? *זה המאוורר המקורי של המעבד תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שאם אני שם את היד על המארז, בלי להפעיל כח רק מניח אותה, הרעש מפסיק.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן, חזרתי מהצבא השבוע ואני רואה שהמחשב שלי כבוי משום מה... ניסיתי להדליק אותו ואני לא מצליח... אחרי שבדקתי הכל טוב טוב ופתחתי והפכתי הגעתי למסקנה שהספק שלי בטח נשרף כתוצאה מקצר... בדקתי את הפיוז בספק עם מולטימטר והוא תקין אבל בכל זאת יש מעט פיח בפנים ואני די בטוח שהספק נשרף ויש לי תחושה שכנראה גם הלוח ניזוק... כי ניסיתי להחליף ספק וגם כן לא מצליח... השאלה שלי היא.. מה כדאי לעשות ? יש לי AMD ואני ארצה מתישהו לעבור לאינטל... האם כדי כבר עכשיו להשקיע ולקנות לוח+מעבד אינטל או שכדאי לחכות ? תקופה טובה לקנות ?ובכללי... מה אתם חושבים שאני צריך לעשות ? תודה לעוזרים יום טוב
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול בערב עשיתי ריסט, והמחשב נתקע על המסך של "shutting down" ויותר לא הגיב, גם לחיצות על כפתור הריסט או החזקת כפתור ההדלקה - לא השפיעו כלל, לכן כיביתי את החשמל, ומאז המחשב לא נדלק... זוהי לא בעיה בספק למיטב ממצאי, משום שמצלמת האינטרנט שלי נדלקת ברגע שאני מחבר את הספק ומדליק את הכפתור שלו מאחורה... מה אני יכול עוד לנסות?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היום כשהדלקתי את המחשב קרתה תקלה. כבר ב- POST התצוגה שינתה את הצבעים לצבעים מוזרים ואז נתקעה. אם המחשב הצליח לעבור את ה- POST בשלום אז הוא שינה את הצבעים בחלון ה- login של ה- Windows לצבעים מוזרים ונתקע. הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך. חיברתי את המסך לכרטיס מסך on board וזה עובד לי עכשיו מצויין. הכרטיס מסך הבעייתי הוא NVIDIA GeForce FX5500. רציתי לשאול מספר שאלות: האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזאת? מה יכולה להיות הבעיה עם הכרטיס מסך? האם אפשר עדיין להציל אותו? מה החסרונות של הכרטיס מסך on board על פני כרטיס מסך AGP רגיל?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כל הכונני ה cd-rom שלי נעלמו (כשפותחים את "המחשב שלי"הם לא מופיעים) כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא אומר שהדרייברים שלהם "הושחתו" הקטע המוזר זה שגם הכוננים הוירטואלים(ליצירת IMAGE) נעלמו גם ובמנהל התקנים כתוב אותו דבר כמו שכתוב על הרגילים... וכשאני מנסה להתקין חדשים הוא לא מצליח.... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד תודה...
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ניסיתי ללכת קצת לפי המדריך שהביאו פה. לא הבנתי אותו כ"כ אז העלתי את הקבצים http://www.f2h.co.il/106171 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! רקע כללי על המחשב: יש לי מחשב ישן מאוד שנמצא אצלי כבר מעל 14 שנה. הכל אצלו מקורי, לא החלפתי כלום מאז שקנינו אותו. (לפני שבוע המאוורר בספק הפסיק לעבוד. וגם המאוורר השני. חוץ מזה הכלל טוב)... אל דאגה. פתחתי את המחשב ומכוון עליו מאוורר. תיאור הבעיה: אין לי מושג מה קרה לפני שהוא לא עבד כי אני לא משתמש במחשב הזה. כשאני הגעתי לראות מה הבעיה, הדלקתי את המחשב וראיתי מסך שחור וכלום לא עבד. עכשיו ניתקתי את המחשב, ניקיתי אותו מאבק, ניתקתי חיבורים בתוך המחשב וחיברתי חזרה. הדלקתי את המחשב ומופיע לי במסך שחור ההודעה הזו: Windows coulld not start because the following file is missing or corrupt: system32\Drivers\Ntfs.sys You can attempt to repair this file by starting window…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי התקנה מחודשת של Win XP SP2 על המחשב הישן (פירמוט והתקנה מלאה) ויש בעיה עם ה- Sound. לוח האם הוא GA-8SRX של Gigabyte ויש לו Creative Audio PCI משולב בתוכו. הכרטסי עבד מצוין עד עכשיו עם אותה מערכת הפעלה. עכשיו כאשר המחשב עולה מתחילים תקתוקים מיציאת ה- Line Out בלוח שמפסיקים רק עם Mute. אי אפשר לשמוע צלילים מכל סוג שהוא. בהתקנה XP מזהה את הרכיב ומתקין דרייבר של מיקרוסופט. יש לי דיסק התקנה שהגיע עם לוח האם ומאפשר להתקין דרייבר של Creative. במהלך ההתקנה ה- XP צועק שהדרייבר לא חתום אבל גם לאחר ההתקנה הבעיה לא נפתרת. ניסיתי גם את הדרייבר באתר של Gigabyte. אני די משוכנע שזו בעיית דרייבר כי התקתוקים מתחילים לאחר ה- Log in (אם כי בחלק מעליות המחשב אין Sound בכלל). ההבדל היחיד…
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית והדרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי לא עובד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img252.imageshack.us/img252/4508/untitled55ke2.jpg הדרייבר לא תואם ליפני כמה זמן מישהו מצא לי דרייבר תואם שעובד באתר הבא: http://downloadcenter.intel.com שם יש את כל הדרייברים ללוח אם מובנה שלי רק שאני לא מוצא אחד תואם הלוח אם שלי : Intel® Desktop Board D946GZIS אודה למי שיוכל לעזור לי,פשוט פירמטתי תמחשב ושחכתי לישמור תדרייבר... אם אתם צרכים מידע על המחשב שלי: EVEREST Home Edition : http://img254.imageshack.us/img254/1396/untitled77lj6.jpg http://img254.imageshack.us/img254/4875/untitled1111fb6.jpg cpuz http://img507.imageshack.us/img507/2573/577yk1.jpg http:…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
נורת ה-STATUS ב-dlink di-524 מהבהבת כל הזמן ואין לי גישה לאינטרנט אלא רק לנתב עצמו (כלומר יש לי גישה רק לממשק של הנתב) כיצד אני פותר את הבעיה הזאת כך שתיהיה לי גם גישה לאינטרנט דרך הנתב ושנורת ה-STATUS תפסיק להבהב ? נ.ב המודם שלי הוא ALCATEL STH....
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי לוח אם: gigabyte k8nf 9 וקניתי לפני כחצי שנה הארד דיסק נוסף: wdc wd2500ks בחיבור של הארד דיסק והשימוש בו עד לפני כמה ימים לא היה שום בעיה. לפני כמה ימים עשיתי ריסט למחשב וכשהמחשב עלה הוא רשם שיש איזה שגיאה בCMOS ועשיתי ריסט נוסף. כשהפעלתי את המחשב, המחשב היה בתאריך ושעה אחרים ממה שצריך (התאריך של היצור של הלוח אם עד כמה שהבנתי). אמרו לי שהסוללה שלי נגמרה ואם אנ ייעשה ריסט נוסף והמצב יחזור על עצמו אז צריך להחליף. עשיתי ריסט נוסף והכול עלה כרגיל, אבל היה חסר לי הארד דיסק החדש, של ה250. המחשב זיהה את זה כהתקן של אחסון חיצוני אך לא הארד דיסק. כשעשיתי ריסט זה כתב שצריך ללחוץ על F10 ולהתקין את הכונן ככונן RAID. אני לא יודע בידיוק להסביר מה הלך שם אבל יש לי את הבעיה הזאת ו…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
עד עכשיו לא ממש שמתי לב לזה, אבל כשחיברתי אוזניות לרמקולים אפשר לשמוע רעש של "שלג" או "גשם" איך שבא לכם לקרוא לזה. שמתי לב שכאשר המעבד\כ.מסך מעבד מידע הרעש גובר - לדוגמא כאשר נכנסים לאתרים חדשים או כשמפעילים תוכנה. ניסיתי להדק את החיבורים וזה לא ממש עוזר. בהתחלה האוזניות היו מחוברות דרך הרמקולים של לוג'יטק. אז ניסיתי לחבר ישירות דרך החיבור הקידמי של המארז. והרעש עדיין קיים (מה שמגביר את החשב שזה בעיה של הק.קול\לוח אם) איך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
היי, בלוח אם שלי (gigabyte ds 4) יש חריץ לזכרון שלא מזהה שום זכרון ששמים לו, מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בזכרונות אבל היא לא, לפני כמה ימים הוא זיהה זכרון אבל אחרי שכיביתי את המחשב והפעלתי שוב למחרת הוא שוב לא זיהה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
קיצור החלתתי לפרמט את המחשב אז הכנסתי את ה דיסק של ה XP נכסתי לביוס סידרתי שהכונן יהיה הפרימרי מאסטר הפעלתי מחשב והתקנה של 'WIN XP עולה עכישו הוא שואל אותי עם אני רוצה להתקין לוחץ ENTER ואז הוא כותב שאין HD וצריך לודא שהכול מחובר אבל הכול מחובר בדקתי ה HD מחובר בקבל SATA (הוא כמובן SATA) יש חיבור חשמל הוכל מחובר וגם אני יכול לעלות את המחשב מה HD עם WINDOWS עכשיו אני יודע שיש בעיה כזאת שליפעמים שה XP לא מזהה HD SATA וצריך דריבר כזה ולהכניס איזה דיסק פלופי לפי מה שאנאמר לי להוריד http://dlsvr05.asus.com/pub/ASUS/misc/ide/via6410/VIA6410V210P1.zip ואז לחלץ התיקיה ולקחת את התיקיה DriverDisk מבפנים להחניס אותה לדיסק פלופי וככה הוא כן יזיה את HD SATA (דרך הגב ניסתי פעמיי…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זה סדר האירועים שקרו מאז שפתחתי את המחשב בבוקר: 1) לחצתי על כפתור ההפעלה, ובמסך הראשון מפתיחת המחשב כתובה שגיאה: oc fail please enter setup to change oc fail settings זה כבר קרה לי בעבר, ופתרתי את הבעיה ע"י החלפת המאוורר של המעבד. כיביתי את המחשב ע"י לחיצה שוב על כפתור ההפעלה. 2) ניסיתי לפתוח את המחשב שוב, אך עכשיו שום מסך לא עולה, אלא רק צפצופים צורמים מתוך המחשב. (כשלפניהם היה סוג של "טיקים" כאלה). הוצאתי את המחשב מהחשמל והוא נכבה. 3) בהפעלה שלישית של המחשב, השגיאה מהשלב הראשון חזרה. מה לעשות? מהי הבעיה? תודה לעוזרים מראש
-
- 22 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מחשב ישן (בן 6) בזמן הפעלה רגילה המחשב פתאום נכבה ורק לאחר כמה דקות אפשר להפעיל אותו שוב ורק על ידי ניתוק וחיבור מחדש לשקע. כפתורי הריסטארט וההפעלה לא מגיבים. לפעמים המחשב פשוט נתקע, שום דבר לא זז וצריך לעשות ריסט יש למישהו רעיון איפה הבעייה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו קצת מאבק.. הוצאתי גם את הגוף קירור של המעבד, החלפתי משחה טרמית והחזרתי אותו למקום. ניתקתי כמה כבלים מהלוח אבל אני בטוח ב 99.9% שהחזרתי את כולם למקום. ניסיתי להדליק את המחשב, הוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, ונתקע. ניסיתי כמה פעמים, ושוב הוא נתקע. באחת הפעמים ניסיתי להיכנס ל Safe Mode, וזה עבד. כל הקבצים שלי היו שם. אחרי כמה פעמים של נסיונות הדלקה, הגעתי שוב למסך הבחירה של הווינדוס (תמונה מצורפת), וקיבלתי הודעה שלא מוכרת לי. מקווה שתעזרו לי להפעיל את המחשב, תודה, גיא [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס מסך הזה : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB לגבי דרייברים, יש דרייברים באתר היצרן של הכרטיס LEADTEK ויש גם דרייברים באתר של Nvidia זה משנה מה אני מתקין?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
המחשב השני שיש לי היום החליט שלא בא לו לעלות כרגיל. כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה העלה לי הביוס. יצאתי ממנו ללא שום שינוי, נכבה ומנסה לעלות ולא הצליח, התיאור: בעת ההדלקה נדלקים שתי המנורות אחת ירוקה והשניה אדומה, אחרי מספר שניות נכבית האדומה ונשארת הירוקה דלוקה. אינו משמיע פיפס בזמן ההדלקה ואינו מעלה את הלוח, פשוט משאיר את המסך שחור. האמת זה לוח אסוס P4800, האם יתכן הזיכרונות או כ. מסך מתנגשים? כי ניסתי להוציא כרטיס זיכרון אחת והדלקתי שוב את המחשב ושוב נכנם לי לביוס ושוב יצאתי ללא שינוי ושוב חזרה הבעיה. לטיפולכם - תודה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
אהלן התקנתי VISTA ULTIMATE 32BIT לפני שבועיים ככה.. ומההתחלה זה כבר עצבןן..כל פעולה שעושים הוא מבקש אישור מעפן כזה..נגיד להפעיל את הWINRAR עושה לך "התוכנית זקוקה לאישורך כדי להמשיך" למעלה בחלון.. יש לך "המשך" ו"ביטול" תלחץ המשך היא תעלה..יופי, יש גם כאלה שהוא רושם את זה..ואז מבקש עוד אישור..ואז עוד אישור לביצוע המשימה בקיצר הוא מחרפןןן! למה הויסטה כל כך דפוקה?? איאפשר פשוט לעשות משו בלי לבקש אישור?!?! הייתי מצלם תמונה אם היה אפשר, אבל ברגע שהוא עושה את זה המחשב כאילו על PAUSE ואיאפשר לצלם
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-