עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בקיצור עשיתי עידכון לביוס ומאז הווינדוס {xp} משתמש ביותר כמות זיכרון מאשר היה משתמש לפני עידכון הביוס וזה ממש ממש מעצבן כי לפעמים המחשב הופך לממש כבד למרות שיש לי 512 ddr. אז שאלתי היא איך אני יכול להחזיר את הביוס הישן כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by kobi_af,

תשמעו יש לי רשת בין שני מחשבים הראשון(מארח)xp והשני (אורח) 98 עשיתי רשת באמצעות כבל מוצלב ללא ראוטר דרך האפשרות שיתוף בווינדוס! טוב עשיתי תרשת אם הגדרת אייפי וכל זה.... וזאת הבעיה(אגב הבעיה נמצאת אצלי שנה ) למשל מחשב ה xp דלוק ו 98 כבוי ואני עושה כיבוי ל xp אז ה 98 נדלק לבד!וההפך! יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by potpockey,

שלום היום קיבלתי לוח אם ישן של פנטיום 1 ו amd K6 עם סלוט איי גי פי ופי סי איי וכל הסלוטי החשובים אבל החיבור מקלדת הוא ps1 וכאשר אני מחבר אליו מקלדת הוא מתחיל לצפצף בכזה טרררררררררררררררררררררררררררר ואני לא יודע מה לעשות האם הבעיה היא במקלדת או בלוח? זה בטוח קשור למקלדת כי כאשר אני מנתק אותה הוא לא עושה את זה תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by Dark Respect,

המחשב שלי התחיל לסבול בחודשים האחרונים ממספר תקלות - זה התחיל ב 1.כרטיס רשת (onboard) שהפסיק לעבוד ישירות מול מודמים ויכול להתחבר רק אל ראוטרים, ץ המשיך ב 2.כרטיס מסך קורס כמה פעמים ביום - נהיה מסך שחור לכמה שניות ואז ווינדוס מודיע לי שכרטיס המסך קרס והוחזר. לאחר מכן התקלה של הקריסה הפסיקה - ובמקומה באותה התדירות הופיעה תקלה אחרת - 3.מסך כחול שעושה ריסרט למחשב כמה פעמים ביום. החלפתי כרטיס מסך והתקלה נשארה. עכשיו הגיע התקלה האחרונה - 4. המחשב לא נדלק , צריך ללחוץ על כפתור ההדלקה איזה 15 דקות עד שהוא מחליט פתאום לקבל חשמל. עלתה לי השערה שכל הבעיות נובעות מספק הכח - וגם לפעמים אפשר להרגיש זרם בתוך המארז. התקנתי ווינדוס מחדש, התקנתי על הארדיסק אחר, החלפתי כ. מסך, מה כדאי לי…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  5. המסך שלי השתגע פתאום.. זה קורה כל פעם שאני מפעיל משחק או משהו שדורש עיבוד תלת מימדי.. יכול להיות שזה הכרטיס מסך גורם לכל הבעיות? מצרף תמונה של השולחן העבודה שלי . ניסיתי את כל הדברים האפשריים שנראו לי , ניסיתי להתקין מחדש את הדריוורים והתקנתי גם גרסאות יותר ישנות ופירמטתי לגמרי את המחשב ושום דבר לא עוזר עד שאני לא עושה למחשב ריסטרט. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. היי שלום לכולם יש לי מסך MAG דגם 770T המסך עובד מצויין ואתמול לאחר עבודה של 7~ שעות מול המסך הוא נכבה והלד שיש לו בכפתור ההפעלה מהבהב בכתום וירוק כאשר המחשב מכובה והמסך נמצא בסטנד ביי אז הלד מהבהב בכתום 2 פעימות בשניה~ וכאשר הוא דלוק אז הלד דלוק קבוע בירוק ד"א זה אותו לד ואתמול הוא נכבה פתאום והתחיל להבהב במהירות גבוהה כאשר שני הצבעים נידלקים לסירוגין אבל במהירות גבוהה ניסיתי לכבות אותו ולהדליק שוב לא עזר וכן ניסיתי לנתק אותו מהמחשב על מנת שיבדוק את עצמו ויציג את ההודעה שהמסך תקין אבל או לא הציג כלום היום הגעתי הביתה וניסיתי להדליק אותו והוא נידלק ללא שום בעיה בינתיים יש למישהו ניסיון עם מסכים אלו או בעיות מסוג זה אני אשמח לקבל כל רעיון ויש לי ידע באלקטרוניקה אם מ…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  7. יש לי בעיה ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הקול וגם התקנתי משחק ואז כשאני פותח את המשחק זה פותח לי חלון של !!DIRECTSOUND ERROR ומתחת לזה כתוב DIRECTSOUND 8

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. הלוח הוא: HPCompaq DC-7600 ההודעה: 917 front audio not connected , יש אפשרות לבטל את ההודעה? ( ללא הביטול חייב ללחוץ F1 שהמחשב יעשה BOOT) חיפשתי בכל הפורומים ולא מצאתי פתרון, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין, הכבל של הAudio לא קיים ,כי זה מארז אחר ואין את החיבור לשמע הקידמי) תודה רבה, לירן

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ואני גם רוצה לעלות את הקובץ הזה ליוטיוב איך אני מלביש עליו איזה תמונה אוו משהו כדי שזה יתאפשר.. כי אי אפשר לעלות אדיו ליטיוב !! אשמח לעזרה ממש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by snirf,

קרה לי משהו הזוי...פתאום בלי סיבה אני נכנס למחשב שלי ו-2 כונני הדיסקים שלי לא מופיעים(צורב, וצורב DVDׂ) נכנסתי למנהל ההתקנים, ומסתבר ששניהם מופיעים עם סימן קריאה לידם. כשאני לוחץ על פרטי הבעיה מופיעה לי ההודעה הזאת- ‏‏ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19)‏‏ מה עושים?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by alexhey,

אז ככה: פתאום, בלי שום התראה (לא זוכר שהתקנתי משהו כזה במחשב), עמוד הבית שלי הפך להיות מנוע החיפוש של delta-home. נכנסתי להגדרות, הסרתי אותו, שיניתי את דף הבית וגם הסרתי את הכתובת שלו מהtarget, אבל אחרי כמה זמן, לרוב פחות מחצי שעה, הכרום כאילו קורס, וכשאני פותח אותו שוב, ה-deta-home הזה שוב מופיע, כמו קודם. אם אני משאיר אותו, הכרום לא נסגר ופועל כרגיל. חיפשתי אם יש איפושהו קבצים של התוכנה הזו במחשב, ואין. מישהו יודע להגיד לי מה נסגר? איך נפטרים מזה? אגב, הסרתי את הכרום והתקנתי מחדש וזה לא עוזר - אותו דבר...

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by TAMIRRR013,

בכל משחק שאני מנסה להתקין כתוב לי במהלך ההתקנה שחסר קובץ או משהו כזה. לקחתי את אותם המשחקים והתקנתי במחשב אחר ושם זה פעל. גם כשאני מנסה לחלץ קבצים יש לי שגיאה באמצע החילוץ... מה לעשות? תודה...

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by daniel2828,

אשמח להמלצה לכונן שמתאפיין באורך חיים ארוך, ומספר מחזורי כתיבה ומחיקה גדולים,עניין המהירות לא הכי קריטי בשבילי,(הבנתי מקריאה בפורום שיש כל מיני סוגי שבבים כאלה שמאופיינים ביותר מחזורי כתיבה ומחיקה). יש לי לוח אם ישן,ומתכנן לחבר אותו במתאם pci.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by BeN-T,

יש לי מחשב חדש וכבר כמה פעמים שאני מתקין משחקים הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ורק אחרי 2 3 נסיונות של התקנה הוא מסיים את ההתקנה בלי בעיות. ההיתקעות היא לגמרי שאני צריך לעשות לו ריסט . ומה שמוזר זה שהמחשב חזק. q6600 4 gb ep45ds3 4870hd זה הנתונים לא יודע אם זה קשור. ואני מציין שיש לי xp עם עדכון peck 3 . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by CoronaLover,

טוב אז יש לי מאוד מטומטמת עם ה DOK מישהו יודע איך להתקין אותו ב win 98 ?? הורדתי את הדריוורים מהאתר והוא התקין אותם לתקייה c:\diskonkey כשאני מכניס את ה DOK הוא מזהה USB DRIVE ואותר להביא דריוורים אני מכוון אותו לתיקייה שאמרתי קודם והוא אומר לי שאין שם דריוורים מתאימים ניסיתי את זה ב 4 מחשבים שונים help ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shuky123,

המדפסת הפסיקה להדפיס היא מבצעת את כל התהליך בשלמותו - עוברת על הדף מוציאה אותו אבל הדף יוצא ריק לגמרי - לבן. החלפתי דיו ועדיין לא קורה כלום. ניסיתי דרייברים חדשים, ניסיתי במחשב אחר וכלום. יש רעיון איך אפשר לטפל בה?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. אני יסביר את זה יותר מובן: לפעמים כאשר אני יוצא ממשחק כלשהוא, פתאום המסך הרבה יותר לבן(בהיר), לפעמים לאחר כמה שניות הצבע חוזר לעצמו, אבל לפעמים זה נשאר ככה עד לריסטארט הבא. כאשר המסך יותר בהיר, אין שינוי בכלל במספרים שקבעתי (brightness,color), אין שינויים בכלום, ואני לא מבין מה זה. המסך הוא: LG Flatron F700B תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by pssheba,

שלום, ברשותי laptop מסוג ASUS עימו אני עובד עם מקלדת חיצונית קרוב ל 10 שנים. שלשום בוצע update אוטומטי ל windows 10 שברשותי והמקלדת החיצונית יצאה מכלל פעולה. המקשים המובנים ב laptop עדיין פועלים כשורה. מישהו יכול לייעץ לי כיצד לצאת מהצרה הזו? אינני מסוגל לעבוד עם המקשים המובנים ב laptop ! תודה !

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי כונן חיצוני של Seagte 3 גיגה שמחובר ליציאת USB3. לאחרונה כאשר אני מ]עיל את המחשב אני מקבל הודעה שהתקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר... אני מנתק אותו ומחבר אותו ליציאת usb3 אחרת (למעשה ניסיתי בכול יציאות הUSB 3 שלי) ובכולם אני מקבל את ההודעה הזאת. גם במנהל ההתקנים הוא מזוהה כ usb mass sotrege devise, ניסיתי להסיר את ההתקן ושוב לחבר את ההארד דיסק וכלום... הוא תמיד מזוהה כUSB 2 . מה עוד ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by אש,

המסך שלי פשוט קופא לי יש לי מעבד 2.4 (קופא=מראה תתמונה וכלום לא עובד ) אין לי בעיה בכרטיס מסך בטוח החלפתי את שלי עם אחותי וכלום לא עזר אותו דבר בזכרונות ..!!! וגם שום דבר לא פעל הטמפרטורה של המעבד שלי ככה 40 מעלותת!!!!! ואין אני משתגע לא יודע מה הבעיה !!!! :kopfpatsch: :pissed: :pissed: :-[ :-[ :-[ :-[

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. התקנתי על מחשב שנרכש לפני יומים ווינדוס 7 אולטימייט. למחשב יש כונן של 300GB. המחשב מראה כאילו הדיסק הקשיח מלא. (נשארו 2 - 3 M). אחרי ההתקנות אולי השתמשתי ב 20GB. כשאני בודק את גדלי הקבצים אין אינדיקציה של שום קובץ ענק שמילא את הדיסק. בדקתי את עניין הגיבוי מערכת אך הוא מוקצה כ גיגה או שניים. הדיסק אינו משותף. לא בוצעו שום הורדות ואין אינדיקציה לוירוס. ריסטרט כמובן שלא עוזר. לעצות שלכם אודה.

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  22. התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 4 MX 440, ועידכנתי את הביוס של הלוח גיגהבייט שלי, שני הדברים נעשו במקביל כך שאני לא יודע מה גורם לזה, המחשב קורס בכל פעולה פשוטה שגורמת לו לחשוב ולו טיפה.... אני כבר נושא ולא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל - המחשב פשוט קורס, ועושה ריסטרטים על ימין ועל שמאל.... תשובותיכם תתקבלנה בברכה, (THE SOONER THE BETTER).... בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי מחשב חדש לא מכבר ורציתי להעביר מידע בין ההארד דיסקים. ההארד דיסקים מחוברים היטב לעניות דעתי,הוינדואוס מזהה את הכוננים ויש הגדרה בין master לsecondary תקינה (אבל לא נגעתי בג'אמפרים) כשאני מנסה להעביר קבצים אני נתקל בהודעת שגיאה cyclic redudency check וכד'. למישהו הישועה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

שלום לפני כמה ימים הייתה לי בעייה עם הכרטיס מסך.המאוורר לא עבד והיו בעיות עם התצוגה.אתמול סידרתי את המאוורר ושהפעלתי מחדש את המחשב.אני שומע שהוא מופעל אבל אין לי שום תצוגה והאורות של ה-USB לא נידלקים.מה אני יכול לעשות? תודה מראש יש לי לוח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 מעבד athlone xp 2200 ווינדוס XP

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  25. חבר שלי רכש את המחשב הנייד של TOSHIBA מדגם L500 pro sattalite והיה לו דרייבר של כרטיס מסך (ATI) ישן אז רציתי לתומי לעדכן אותו לדרייבר החדש, הורדתי את הדרייבר 10.3 מחקתי את הישן עם הdriver swepper התקנתי כביכול לאחר הריסטרט המחשב לא קולט את הדרייבר ויותר מכך הרזולוציה נמוכה ואי אפשר להגדיל, נסיתי לבדוק באתרים דרייברים נוספים ושיחזור מערכת אבל לשווא, מישהו בקשה יכול לעזור לי??!! לא נעים לי מהבן-אדם.. :s05: נ.ב יש לו מערכת הפעלה WIN7 PRO.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.