תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
הבעיה קצת מסובכת אני חושב. הרמקולים מחוברים והכל טוב פשוט יום אחד הפעלתי את המחשב רציתי לשמוע שירים ולא היה קול. כשאני ניכנס לנגן הוא כותב שיש בעיה ה DEVICE משהו מוזר.. איך אפשר לסדר את זה? אגב אין קול בשום דבר! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מחשב בן שנה וחצי עם לוח G31M-ES2L הפסיק היום בבוקר לזהות את הדיסק הקשיח. גם בBIOS הוא לא מזוהה. יש זימזום מוזר כשמדליקים והנורה של הHDD דולקת רצוף עד שיוצאת ההודעה שאין סיסטם דיסק. האם הלך הדיסק ? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לאבחן אם הבעייה בדיסק או בלוח ?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אחד הרכיבים במחשב נמצא על 80 מעלות לפי בדיקה של Speed Fan ו HWMonitor. אין לי מושג איזה רכיב זה ולמה זה ככה, במחשב יש 7 מאווררים וקירור למעבד, לא סביר שהמעלות יהיו כל כך גבוהות! אין OC לשום רכיב במערכת. אגב, זה תקין שכל התוכנות מראות לי את הטמפרטורה של כל הליבות כטמפרטורה שווה בניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני משחק GTA V לפעמים יש תקיעות כאילו המשחק עוצר בקטנה ואז ממשיך. שיחקתי עם ההגדרות של המשחק שמתי אותם הכי נמוך שאפשר וביטלתי את כל הפילטרים וכו' וזה עדיין קורה. לפעמים יש לי את זה לפעמים לא זה מוזר. המפרט מחשב שלי: CPU: i5 4590 CPU Cooler: Arctic Freezer i11 Motherboard: GA-H81M-HD3 Graphics Card: GeForce GTX 760 Hard Drive: Seagate Barracuda 1TB SSD: Samsung 840 EVO 250GB Memory: Kingston HyperX 8GB DDR3 x2 המחשב מעודכן עם כל העידכונים של מיקרוסופט ועם הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס מסך. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שזה נשמע...אחרי לוח אם שנשרף לקחתי את המחשב לתיקון.קיבלתי אותו בחזרה(עם לוח אם חדש מאותו דגם,וזכרון נוסף(2GB עכשיו). והכל עבד טוב עד שקיבלתי כיבוי באמצע משחק... אחרי עוד כמה כיבויים השתמשתי בתוכנה שמסופקת עם הלוח אם, לבדיקת טמפ",וגיליתי שכאשר אני מעלה משחק או תוכנת כיווץ הטמפ" של המערכת(SYSTEM) עולה בתוך 15 שניות ל90 !מעלות מ-30.. והCPU נשאר על 25-33 כל הזמן הזה. הטכנאי בא לבית עוד פעם וראה שהכול מחובר נכון.. 1.ניסיתי לבדוק אם באמת המחשב מחמם :אחרי ניקוי אבק יסודי פתחתי את המארז והדלקתי מחשב,העלתי משחק,ובום.. הטמפ" במארז לא השתנתה... אבל התוכנה הראתה 95 מעלות שוב תוך כמה שניות וכיבוי.. 2.עידכנתי ביוס חדש :עדיין אותה בעיה. משהו יכול לעזור לפני שהטכנאי הערפד לוקח עוד 15…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג עצמאות שמח. אשמח אם גולשים בעלי אותו כרטיס ספציפי כמו שלי יענו בכל אופן, יש לי את הכרטיס sparkle nvidia geforce 9500 gt (שימו לב ליצרן, אני מצרף תמונה של היציאה עצמה) ויש לי בו בעיה, יציאת הטלויזיה לא עובדת. קודם כל, מדובר על יציאה בעלת 9 חורים (מוזר, ב s-video רגיל יש 4) שצורף אליה מתאם. צהוב קטן. כל הניסיונות שלי להגדיר שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב נכשלו. למישהו יש כרטיס תואם ויודע מה הבעיה? נ.ב אני עובד עם Win XP pro SP3. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום, אחד מההארד דיסקים, שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, לא עולה. בביוס הכל כרגיל הוא מזוהה. התקנתי ווינדוס על ההארד דיסק השני, ודרכו המחשב עולה. אני יכול לסייר בין הקבצים של 2 ההארד דיסקים. אז עם ההארד דיסק תקין, והוא תקין, מה בדיוק קרה? ההודעה שאני מקבל: disk boot failure insert system disk and press enter ניסיתי כל מיני פתרונות שונים שמצאתי ברשת, שום דבר לא עזר. רעיונות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי בעיה מצבנת מאוד קניתי Painkiller לפני יומים אני כל היום מנסה לסדר את זה .. המשחק כולו זז מהר ...המפלצות ..אני ...התפריט ...אפילו השניות שסופרות כמה זמן אתה משחק! ישלי DirectX 9c והמשחק דורש DirectX 9b ...תהיתי אם זו הבעיה.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מדובר ב-My Book Home Edition מדגם WDH1CS5000 בחיבור ללוח ASUS P5B DELUXE דרך חיבור ה-eSata שעל הלוח. * מערכת ההפעלה ב-RAID0 של ראפטורים על הגשר של אינטל ולא על ה-JMICRON * בחיבור USB הכל עובד מצויין. * בחיבור FW הכל עובד אך לא ניתן לעלות XP בזמן שכבל ה-FW מחובר ולעיתים יש בעיות זיהוי גם עם FW * בחיבור eSata אין זיהוי של ה-MyBook כלל - בכל קונפיגורציה אפשרית :-\ גם לא בביוס. מה ניסיתי? * עדכון ביוס וכל הדרייברים האפשריים של הלוח. * "שיחקתי" עם המגעים של הכבל עצמו (לא מגיע בבאנדל - נקנה בנפרד). * חיבור בזמן העבודה (hot swap) וגם כשהמחשב כבוי - ללא הצלחה. * עדכנתי בביוס את קונפיגורצית ה-JMICRON גם ל-IDE וגם ל-ACHI ללא הצלחה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו 2 תוכנות לבדיקת חום המעבד ונבהלתי מצרפת צילומי מסך מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש ואחרי כל ההתקנות וכו' יש לי בעייה לדעתי עם כרטיס המסך. אני אצרף תמונות של כל מה שאני מדבר עליו כי אני לא ממש מבין מה הבעיה ואיך לתאר אותה. 1. תמונה של מה שמופיע במנהל ההתקנים כבעיה 2. תמונה של מה שמופיע אם אני לוחץ על הבעיה 3. אני ממנסה להסיר את ההתקנה ואז להתקין שוב בצורה אוטומטית (חיפוש אוטומטי) אבל אני מקבל הודעה שיש בעייה עם ההתקנה. מה עושים? על מה זה משפיע בכלל? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הבעייה היא כדלקמן: פירמטתי את המחשב חילקתי למחיצות והכול עובד טוב ויפה. ברגע שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אחרי שעה שעתיים פתאום מופיע לי מסך כחול עם כל מיני שגיאות. לפעמים אני מצליח להעלות אותו בsafe mode ולפעמים הוא עולה לי כרגיל. בנוסף מידי פעם ישנן תוכנות כמו האנטי וירוס שלפעמים לא מצליחות לעלות. מישהו מכיר את הבעייה הזאת ואת הפיתרון? תודה
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי חברה תראו יש לי בעיה בצריבת משחקים אקס בוקס אני ניסיתי אם כול מיני תוכנות וזה עושה לי שגיעה מוזרה מאוד אני לא יודע מה זה אומר המצב הזה קורה לי בIMGBURN בCLONECD זה עושה צריבה על הדיסק אבל זה לא מעלה תאחוזים ולא רואים את המהירות כאילו זה לא מתחיל בכלל בתוכנה ובצריבה זה עושה צריבה רגילה אשמח מאוד למי שעוזר תודה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אוקיי הרבה עבודה לבעיה הזאת כדי לרשום אותה פה אבל יש לי לינק שרשמתי את הבעיה (וזאת הייתה טעות שלא באתי לפה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65538093&posted=1#post65538093 מצטער שזה ככה פשוט אין לי עצבים וזמן עוד פעם לעשות את כל זה. מה עושים חבר'ה מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
קניתי השבוע זיכרונות חדשים למחשב היה לי עד עכשיו 2X1GB לוח אם DP965LT של אינטל קניתי השבוע 1X2GB, חיברתי אותם וראיתי שב32 ביט הווינדוס לא מזהה את כל ה4 גיג'ה אז פירמטתי, כשניסיתי לפרמט כאשר שלושת הסטיקים מחוברים לא הצלחתי להעלות את ההתקנה אבל ברגע שניתקתי אחד מהם ולא משנה איזה , ההתקנה עלתה. סיימתי להתקין וחיברתי את הסטיק החסר חזרה ושוב , כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס לאחר הפירמוט עדיין לא עולה עם שלושת הסטיקים. אני חייב לנתק אחד מהם המחשב כרגע על 3GB כש-1X1GB ו 1X2GB מחוברים אני לא מצליח לגרום לשלושתם לעבוד ביחד בבקשה חברים אני חייב עזרה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעשות שהמחשב יתחיל לפעול מהסידירום. יש לי הרד דיסק שיושב על כבל משלו מוגדר בM והCD המדובר שיושב על כבל משלו וגם מוגדר כM (גאמפרים) הסתכלתי בביוס ולא מצאתי את ה CD רק כונן A וההרד דיסק אבל ברגע שהמחשב עובר את הקטע שהוא סופר תזיכרון הוא מראה שיש סידירום וגם בטבלה שיש מסך אחרי מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל מידע/עזרה אם אפשר על מנת לפתור בעיה או יותר נכון תעלומה שקרתה לי עם הצורב שלי... אז הבעיה היא צורב שלי התחיל לעשות בעיות בצריבה של מוזיקה בפורמט CDA כלומר הצורב יכול לצרוב עכשיו רק קבצים או אמפי3 - ברגע שאני בא לצרוב מוזיקה למערכת אז המחשב שלי שפוט נכבה ועושה לעצמו ריסטארט... שמתי לב שהדבר קורה בדיוק ברגע שצורב מתחיל לקרוא את הדיסק לפני הצריבה... שומעים שהוא מתחיל לסובב אותו במהירות רבה ופתאום המחשב פשוט נכבה... בכל מקרה חשוב לציין שחוץ מתקלה זו הצורב עובד מצויין וקורא דיסקים בלי בעיה ככה שהבעיה היא אך ורק בצריבה של מוזיקה בפורמט CDA...הצריבה של קבצים או אמפי 3 עובדת מצויין בלי שום בעיה... אני אישית מבולבל ואין לי מושג למה יכולה להיות קשורה בעיה מן…
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה שלא הצלחתי להבין את משמעותה יש לי 2 מחשבים בבית 1נייד ו1נייח(שולחני) הנייד טיפה יותר חלש מהנייח אך הוא סוחב מצויין+ את המשחק החדש של הארי פוטר למרות שזה אמור להיות בנייח המפרט של שניהם בקצרה: נייד של hp http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212597.html *גירסת כ.מסך עם 1 גיגה והנייח(שולחני) מעבד 4 ליבות אינטל 9505 כ.מסך ATI 4870 של שאפר עם 1 גיגה זיכרון וגוף קירור לוח אם גיגה בייט p43 (לא ממש זוכר דגם 4 גיגה זיכרון מחולק 2 סלוטים של 2 גיגה (מהירות 1300) הארד דיסק1 טרה זהו פחות או יותר מה שקורה שבנייח (שולחני) המחשב מעלה לי את המשחק נותן לי לשחק כמה דקות ואחרי 5 דקות בערך מתכבה חשוב לציין…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לנהל שיחות טלפון מהמחשב אבל דרך הקו של בזק (לא שיחות Voip). פשוט לחבר איכשהו את המחשב לקו הטלפון ולהוציא שיחות דרך אוזניית בלוטוט. חשוב לציין שהחיבור שלי לאינטרנט מתבצע דרך קו אחר מזה שדרכו אני רוצה לבצע את השיחות. אין לי בעיה לקנות עוד כרטיס רשת או כרטיס קול או משהו כזה כדי שאני אוכל לחבר איכשהו גם את הקו השני. בסך הכל בסופו של דבר המטרה היא לבצע שיחות רגילות פשוט דרך המחשב ולהשתמש באוזניית בלוטוט. אשמח לכל עזרה בנושא (חומרה,תוכנה וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי עכשיו מחשב הכל הורכב בצורה תקינה ואני רק משתמש בכונן הקשיח שכבר היה לי.אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין מחדש את הווינדוס אך נתקל בבעיה: אני משנה את ההגדרה שהבוט יהיה מהדיוידי,הוא מתחיל להריץ את הדיסק,ונכנס למסך הכחול שכתוב Windows setup,ואז קורה אחד משני דברים-א שהוא נתקע באמצע הפעולה ופשוט קופא(בזמן קריאת הנתונים),או שהוא מצליח להמשיך קצת ואז עושה באמצע הפעולה ריסטרט. אין לי מושג איך לפתור את זה...בבקשה - אם למישהו יש מושג מה ניתן לעשות..... תודה על כל עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם דיסק - עשיתי בדיקה והכל תקין לאחר מכן עשיתי בדיקה של זכרון וגם שם הכל תקין אבל משום מה אחרי שעובדים על המחשב הוא מבצע ריסטרט למחשב. כאשר המחשב עולה ישנה הודעה מוזרה CPU is unworkable or has been changed האם יש תוכנה שמבצעת בדיקה היקפית למחשב ומגלה האם יש תקלות כלשהן ?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן בן 8, עומד בערך שנתיים ללא שימוש. הייתה לו בעיה שהיה נכבה לפעמים כשהמארז היה מקבל מכה קלה (לדוגמה אם מניחים עליו משהו), וחוץ מזה היה איטי- למשל המוזיקה היתה מגמגמת אם פותחים דף אינטרנט. חשבתי להשמיש אותו בתור מחשב משני, כרגע אני עם מק וחסר לי ווינדוס פה ושם. יש בכלל טיפול כזה שמרענן את המערכת? אולי אצטרך להחליף חלק מהרכיבים? המפרט- intel dual core e8400 זיכרון 4gb ddr2, 800 כרטיס מסך ati hd4850 לוח אם X48-DS5 gygabite כונן קשיח של WD אשמח לעצתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שבועיים שאני מנסה לפתור את הבעיה ללא התקדמות ממשית, אני פונה למומחים בפורום בתקווה לכיוון ועזרה. יש לי מחשב Dell latitude D430 שאחרי כ 4 שנים של עבודה טובה התחיל לעשות ריסטים אקראיים (בלי מסך כחול או הודעה כלשהי) מאחר והדיסק הקשיח הראה סימני גסיסה, והמאוורר עשה רעשים מוזרים החלפתי לו דיסק קשיח מאוורר וסוללה חדשים, העלתי את מערכת ההפעלה מאימג' והריסטים המשיכו. כאשר אני מעלה אותו ב Safe mode - התופעה חולפת, כלומר אין ריסטים התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (windows xp pro hebrew) ואת כל הדרייברים מהאתר של דל - התופעה המשיכה הרצתי את dell diagnostic והוא עבר במלואו. בדיקת זיכרון RAM וזכרון גרפי memtest86 - עבר חלק בדיקת וירוסים ו mallwarebytes - נקי. בדקתי טמפרטורה בעזרת SI…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום , לחברי טל (E4 בפורום) יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton AQZFA 0348 EPOX 8RDA3+ Rev 2.0 ATI RADEON 9800PRO MAXTOR SATA 120GB 7200RPM 8mb Infineon PC3200 512MB DDR Supertalent Aluminum black tower case TT Volcano 12 Extreme Edition @ 3200RPM PSU : TT 420W באתי אליו והרכבתי את המחשב והכל עבד בסדר גמור והמעבד עבד על 1833MHZ , עכשיו , לביוס של איפוקס יש לפעמים כאלו פעמים שהוא פשוט שם לעצמו את המעבד על FSB 100 בלי להודיע... כאילו מגדיר ברירת מחדל , אבל שנכנסים לביוס רואים שהFSB על 166... ככה זה גם אצלי ואצל עוד חברים שלי עם הביוס הזה... זאת לא ממש בעיה כי זה בסוף מסתדר , אבל החבר שלי לא ממש יודע להתעסק עם זה , אחרי שהלכתי הביוס הגדיר לעצמו את השטות הזאת , אמרתי לחבר שלי…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון של 28 GB (זה הזיכרון של הפלאפון שלי) שאני מנסה לפרמט לNTFS ומשום מה לא מצליח. זה לא שאני מקבל הודעת שגיאה או משהו. פירמטתי כבר 3-4 פעמים (ניסיתי גם פורמט מהיר, דחיסה וכו') וכל פעם בסוף הפירמוט אני רואה שהכונן עדיין נשאר על FAT32. מיותר, אבל אציין בכל זאת - שכמובן שבשיל לפרמט לNTFS הלכתי כבר למנהל ההתקנים לשנות בהגדרות של הכונן את האופציה ל- optimized for performence . מה הבעיה ? בגדול אני רוצה להעביר משחק שהורדתי מהמחשב הזה למחשב אחר, המשחק שוקל 10 GB והזיכרון הכי גדול שלי זה הפלאפון, חוץ ממנו יש לי 2 דיסק און קיז של 8 GB כל אחד, אז גם אם יש איזה דרך להעתיק 2 קבצי ISO (אחד של 8 ואחד של 2 GB, וה8 גדול ממש בקצת מהקיבולת של הUSB ) לUSB אני גם אשמח לש…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-