עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ozba77,

יש לי מסך samsung 971P אני עובד איתו כבר יותר משנה והכל בסדר. בימים האחרונים בהדלקה של המחשב המסך לא רוצה להידלק, כשמדליקים את המחשב הוא נדלק ונכבה ישר אחרי 2 שניות, ואז אני שומע שהמחשב עולה והמסך לא נדלק. רק כאשר אני לוחץ על הכפתור שלו בצד הוא נדלק, וגם זה לא מייד, לפעמים לוקח לו 10 דקות עד שרואים תמונה ברורה. בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא עובד מצוין, מסך אחר על המחשב שלי עושה אותה בעיה ולכן כנראה הבעיה במחשב. התקנתי את הדרייברים של הלוח/כרטיס מסך מחדש ועדיין הבעיה מופיעה. יש אולי למישהו רעיון מה ניתן לעשות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  2. קניתי את הספק הבא: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm חשבתי שיהיו לי מתחים יציבים אבל.... הנה הנתונים: (מתוך תוכנת הניטור של הביוס) VCore מכוון בביוס ל 1.75: בפועל נע בין1.712 ל 1.728 ל 1.744 V AGP: יציב על 1.6 V5+ : 4.972 - 4.945 V12+ : 12.220 - 12.160 - 12.099 Vio : 3.312 - 3.328 VDimm מכוון בביוס על 2.7: בפועל 2.688 V5SB: 4.921 מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? משהו לא קשורה נכון? מפרט: AMD AXP 2400+ EpoX 8K9AI KT400 512MB DDR 333 BFG OC 6800 GT Please help :'(

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  3. קניתי מחשב כדלהלן: ספק - TT TOUGHPOWER 750W לוח אם - GA-P35-DS3 מעבד - Q6600 כרטיס מסך - 8800 GTS 320MB של ALBATRON זכרון פנימי - 2GB HD - של WESTERN DIGITAL 500GB ------------------------------------------------ כעבור כחצי שנה החלו הבעיות: בהתחלה המחשב היה נתקע באמצע משחק. אחר כך גם באמצע סרטים שהרצתי. אחר כך הוא היה נתקע סתם ככה, בשולחן העבודה של ווינדוז כששום דבר כבד\מיוחד לא רץ. לקחתי את המחשב לבדיקה. הם אמרו לי שהבדיקה שלהם העלתה שהבעיה בלוח אם. מכיווון שיש לי אחריות על הלוח, שלחתי אותו למקום שקניתי ממנו. אתמול קיבלתי לוח אם אחר: GA-EP43-DS3 - rev. 1.0 התקנתי "חלונות" VISTA 64 BIT + SP1. היום באמצע פעולה בVISTA המחשב נכבה. הפעלתי מחדש, חזרתי על הפעולה, נתקע. (הפעולה …

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by shu sha,

שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר מספר מכשירים למחשב דרך הUSB למחשב ממחוברים תמיד המקלט של העכבר האופטי והמודם דרך הUSB... מידי פעם אני מחבר מכשירים שונים כמו נגן MP3 מצלמה דיגיטלית ועוד.. לאחרונה רכשתי מצלמת אינטרנט שמתחברת גם כן דרך הUSB אך לא פועלת אלא אם אני מנתק את העכבר או את המודם!(העכבר והמודם פועלים כרגיל)... וכן כששלושתם מחוברים אני מקבל הודעה מוזרה שיש עומס על יציאות הUSB ושאפשר לפתור זאת באמצעות החלפת מקומות החיבורים-ניסיתי כל קומבינציה אפשרים אך זה לא עוזר... מה אפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by shikun,

שלום מצאתי איזה לוח אם עם מעבד והרכבתי ממנו מחשב הבעיה שהמסך לא נדלק כשאני מפעיל אותו. הלוח וכל מה שעליו עובד אבל המסך לא נדלק. הכרטיסים וכל התוספות נבדקו על מחשבים אחרים וכולם עובדים. אני יודע שיכולות להיות 100 סיבות אבל אמרתי אולי תוכלו לתת לי את הסיבות הנפוצות יותר ואולי אני מפספס משהו פשוט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by Adirz0,

אני מדליק את המחשב ואין תצוגה במסך (asus uw222u), המסך חדש ועד אתמול הכל פעל רגיל, בד"כ בעבודה המסך מראה נוראה כחולה אבל עכשיו הוא תמיד במצב של נורה כתומה (רק אם מכבים את המסך ואז מדלקים, הוא מראה את הלוגו של ASUS לשניה והמנורה כחולה, ואז הוא כותב no signal והנורה חוזרת להיות כתומה). בדקתי חיבורים והכל, המאוורר של הכרטיס מסך פועל גם כן. (הכרטיס הוא RX1800XT) אין לי כרטיס מסך חלופי, מה אפשר לעשות ואיך אפשר לבדוק' את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by tabasco1,

קיבלתי דיסק עם תמונות וכל הזמן הוא נתקע...פותח לי רק חלק קטן מהתמונות ואז הוא לא מגיב יותר....יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה..?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by a_beilis,

יש לי המחשב שבמפרט... הוא עובד נורא נורא לאט...מוזיקה אפילו מקרטעת לי... שלא נדבר על אינטרנט וסרטים ומשחקים!!! אני לא יודע מה לעשות סרקתי עם קספרסקי וזה לא מוצא כלום... מה עושים\? ; ???

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by uriya,

לכל מען דבעי........... איך אני מוצא בכמה הזיכרון שלי "רץ"??, 333 MHZ או 400 MHZ האם זה אפשרי לדעת???, כי אני מעוניין להוסיף עוד סטיק זיכרון אבל לא רוצה לשים פחות מדי או יותר מדי ואז הוא יירד בגלל הסטיק היותר נמוך... תודה לכל העוזרים.........

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by AnTiSh0ck,

היום לאחר עדכון של ווינדוס 7, המחשב ביצע ריסט. מאז המחשב לא עולה. ראיתי שהוא מנסה להעלות אותו דרך boot cd. הבנתי שאולי הוא לא מזהה את ההארדיסק ולכן ניגשתי לביוס כדי לבדוק אם הוא באמת מזוהה. בביוס באמת הופיע רק ההארדיסק המשני (משמש לאחסון בלבד). כיבתי את המחשב .. ניסתי להחליף את הכבל סאטה וגם את הכבל חשמל שלו בנפרד. ועדיין המחשב לא זיהה את ההארדיסק. כשהמחשב פעל.. נגעתי ב HD כדי להרגיש אם הוא מסתובב.. ולפי התחושה הוא לא הסתובב. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאקח את המחשב למעבדה ? יש מצב שהHD הלך לעולמו ? אם כן.. מה העלויות של שחזור הנתונים? (500GB) תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  11. חיבור HD אודיו. לוח B75M-D3H של ג'יגהבייט, מארז ECA3211 של אנרמקס. הקונקטור בלוח הקונקטור של המארז מתאימים למרות השמות השונים, או שיש פטנט אחר?

12. Started by Inzagi,

לאחרונה קניתי מערכת סטריאו חדשה, ובתור מקור אני משתמש במחשב שמחובר לVDAC של MF. כדי לחבר ביניהם, השתמשתי עד עכשיו בכבל USB רגיל. בעקבות המלצות קניתי כבל SPDIF כדי לחבר בין המחשב לVDAC. זה הכבל: חיברתי צד אחד שלו ליציאת SPDIF OUT במחשב (השקע הצהוב): וצד שני לCOAXIAL INPUT בVDAC: (הכניסה המוזהבת) המחשב לא קולט את המכשיר שמחובר בצורה הזאת. המוכר בחנות אמר שהכבל מתאים, אבל החיבור לא יושב טוב ובמיוחד בVDAC קשה לחבר אותו. יכול להיות שהכבל לא מתאים?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  13. Started by Zippo,

לפני 3 חודשים בערך היה לנו בבית קצר שהמחשב שלי דלק, הוא נכבע כמו שאמור להיות, ושהדלקתי אותו לא הצלחתי, היו מכל מיני שגיאות וכל פעם הייתי צריך ללחוץ על כפתור כדי להמשיך, וזה רשם תמיד את אותו הדבר, אחרי יום שהמחשב היה כבוי הוא פעל, וכבר היו עוד קצרים, וכל פעם חיכיתי יום ויום ויום, בסוף קניתי ב500 שקל גנרטור שמחבר בין החשמל למחשב, מתי שיש אפסקת חשמל/קצר, המחשב יהיה דלוק עם עוצמה ל5 דקות, שב5 דקות אני אכבה אותו, וככה הוא ייתכבה רגיל ולא מקצר... אבל הבעיה עדיין נמשכת, ואני פשוט חדוש שלם לא מכבה תמחשב, שתקוע לי משהו אני עושה ריסט (ריסט זה לא עושה כלום, רק כיבוי והדלקה), אז אפילו הטכנאי שלי לא ידוע מה הבעיה, הוא אומר שזה קשור להארד דיסק, אבל לאחותי זה לא עשה כלום, שיש לה מחשב יו…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  14. שלום לכם, ברשותי כרטיס כזה שקניתי לפני מס' שנים בכ-180 שקלים. אני חושב שהוא מתחיל לזייף משום שלעיתים ההתקנים המחוברים אליו לא מזוהים במערכת, או מזוהים ונתקעים מדי פעם. רציתי לשאול האם יש לזה פתרון כלשהו? אם לא, האם ידוע לכם על כרטיס דומה או התקן דומה שיתן לי לחבר אליו 4 התקני IDE ולא יעשה בעיות לטווח הארוך? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  15. שלום לכולם,יש לי בעיה שמשגעת אותי מאז שקניתי מחשב חדש,לפני חודשיים בערך..מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה,הבעיה היא שלעיתים תכופות,בזמן ניגון קבצי ווידאו(סרטים במחשב או סרטונים למיניהם באינטרנט-סטייל קשת וואלה,אבל לא יוטוב,למשל) נוצר עיוות בווידאו עצמו-פסים צבעוניים שמשבשים את התמונה לגמרי,לאחריהם מתעוות הסמן של העכבר באותה הצורה,ובתוך זמן קצר(דקה) מתעוות כל המסך והמחשב נתקע. הדבר קורה רק לפעמים-לעיתים לא קורה במשך שבועות,ואילו לעיתים בכל פעם שאני מנסה לנגן קובץ ווידאו מאלו שציינתי...חשוב לציין שהדבר לא מתרחש בכל סוגי הווידאו-באתר כמו יוטוב זה לא קרה לי מעולם,ואני גולש בו הרבה מאוד. המפרט שלי הוא ASUS P5N-D twintech 9600gt e8400 ווינדוס XP SP2 בהתחלה חשבתי שמדובר בסך הכל ב…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by BloodFist,

לפני כמה ימים המחשב שלו התחיל בפעם בכמה שעות לעשות ריסטים פתאומיים... עד שזה הגיע למצב שאתמול זה הגיע לווינדווס ריסט... הוא חשב שזה בעיה של חימום הוא פתח את המחשב ניקה שם מאווררים וכו'... אז כנראה שזאת לא בעיה.. כשהוא עשה סיסטם ריסטור זה גם עשה את הבעיה הזאת... יש לציין שעל SAFE MOD אין את הבעיות האלו... אלה רק כשמפעילים את המחשב רגיל. והוא עשה בדיקה של וירוסים ספייוורל וכו'... מה יכול להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by -R-E-L-,

אז ככה המחשב אצלי כמעט חודשיים ומאז שהרכבתי אותו יש לי את הבעיה. שמתי לב לדברים הבאים בזמן המקרה: 1. ההארדיסק עובד 2. המעבד כמעט שלא בשימוש (4%-15%) 3. הזיכרון שהיה בשימוש היה כ 800MB מתוך 1200MB (הכוונה שלי ל COMMIT CHARGE שב- TASK MANAGER) אציין שזה לא קורה תמיד אבל כשזה קורה אז במשחקים או תוכנות (לאחרונה עם אנטי וירוס).

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by acls,

קניתי מחשב...והוא ריק מתוכנה אני עוד לא מגיע לשלב שאני לוחץ F8 והוא רושם לי את זה מה זה אומר ומה עושים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=njckd0zj5mkm.jpg

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by udi,

מאז שהתקנתי את הכרטיס יש לי בעיה בהתחלה הוא היה נתקע במשחקים כמו ur2003 ועוד ומאז שהתקנתי את הדריברים שלו יש לו בעיה בגרפיקה , הWIN XP נעשה איטי מאוד המסך עולה לאט לסימן של העכבר מתלווה קו כאילו אני רוצה לרשום משהוא ניסיתי להתקין את כל הדרוורים האפשריים גם ללוח האם וגם לכרטיס מסך יש אותם בהורדות כאן ולא משנה מה זה עדיין לא עוזר ואפילו היום התקנתי את WIN XP מחדש וזה עדיין לא עזר האם אפשר לסדר את זה ? מפרט המחשב: מעבד : AMD 1800 זכרון : 256MB לא זכור הסוג לוח אם : NFORCE של MSI הישן מסך : LG 795FT PLUS תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

כאשר אני מריץ את התוכנה לאחר הופעת מסך הפתיחה המחשב מפעיל עצמו מחדש. יש למישהו מושג מדוע ?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by Snowball,

כאשר אני מנגן שירים , או סרטונים, המחשב פתאום עובד מאוד לאט, וקטוע, משמיע את השירים והסרטונים בצורה לא חלקה. מדובר במחשב חזק, 3.0 GHz prescott, 512 ram , כרטיס מסך 6600 PCIE. בדקתי בTASK MANAGER, והמעבד בIDLE 98% כך שאין עומס. בדקתי גם בmsconfig ואין שם תוכנות מיותרות. כמוכן לא רצות תוכנות שלוקחות משאבים מהמעבד. פתחתי את המארז ובדקתי אם המאורר של המעבד מסתובב, והוא אכן מסתובב, גם המאורר של כרטיס מסך מסתובב והכל נראה יחסית פיקס. מה יכולה להיות הבעיה? בחיים לא נתקלתי בכזה דבר מוזר!

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by Chaos,

כבר יותר מחודש שמהמחשב שלי מפיק רעש חזק, רצוף, קבוע ומאוד מעצבן. פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוורים הקדמי והאחורי, בדקתי שאין חוטים שמפריעים לתזוזתם ואין עוזר. יש למישהו רעיון להציע לי לפתרון הבעייה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by Yobo,

מומחים יקרים, היה לי מחשב ותיק בן כחמש שנים שיום אחד התחיל לאתחל את עצמו. המחשב היה פנטיום 4 על לוח של אסוס עם ווינדוס XP. לא אפרט יותר מדי, ותכף יובן מדוע. הבעיה התחילה בכך שהמחשב אתחל את עצמו פתאום ללא כל אזהרה. כך סתם באמצע הכל, איתחול קר, כאילו פסק המתח לרגע. בלי מסכים כחולים, בלי אזהרות, ובלי שום רישום של תקלה במערכת ההפעלה. עם הזמן האיתחולים נעשו תכופים יותר. עד שכבר לא ניתן היה להשתמש במחשב. החשוד הראשון היה ספק הכוח. הוא הוחלף לספק 380W של EZ. הבעיות לא עברו. החשוד השני היה הזכרון. אך הוא עבר את כל המבחנים. החשד במערכת ההפעלה נפסל משום שהאיתחולים קרו לעיתים עוד בשלב הביוס. החשוד האחרון היה לוח האם. למרות שלא נראו עליו סימני בלאי, החלטתי שהוא היחיד שנותר להאשים. ב…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  24. פעם בשעה קופצת לי ההודעה הבאה על המסך "אקסלפלורר הפסיק להגיב אנא המתן בזמן שווינדוס מחפש פתרון לבעיה" ואז נסגרים לי כל העמודים ואני צריך לפתוח הכל מחדש למה ההודעה הזאת קופצת כל הזמן ?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  25. תיראו יש לי לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו בתוכה SIW (תוכנה ליראות פרטי החלקים במחשב) רשום לי שהוא תומך עד 3GHZ מהירות מעבד ויש לי 3.7 GHRZ כלומר נעלמים לי 700HRZ באוויר סתם ככה??? אפשר תגובה שיכולה לאמת את זה או משהו בסיגנון [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים