עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Adirz0,

אני מדליק את המחשב ואין תצוגה במסך (asus uw222u), המסך חדש ועד אתמול הכל פעל רגיל, בד"כ בעבודה המסך מראה נוראה כחולה אבל עכשיו הוא תמיד במצב של נורה כתומה (רק אם מכבים את המסך ואז מדלקים, הוא מראה את הלוגו של ASUS לשניה והמנורה כחולה, ואז הוא כותב no signal והנורה חוזרת להיות כתומה). בדקתי חיבורים והכל, המאוורר של הכרטיס מסך פועל גם כן. (הכרטיס הוא RX1800XT) אין לי כרטיס מסך חלופי, מה אפשר לעשות ואיך אפשר לבדוק' את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by mtnb,

שלום כולם. חיברתי את הצורב החדש שלי ואת הדי וי די באותו פס מידע במחשב.. האם יכולה להווצר בעיה מכך? האם כדי לי להחליף את החיבור לסגנון אחר? תודה מתן

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  3. מה עדיף, לקנות ספק (550-450VX) וכרטיס מסך חדש (9800GTX או 4850)? או שעדיף לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחזיק לשנה ככה או יותר ואז לקנות את מה שיהיה עדכני באותו זמן? זה המפרט שלי: לוח אם ASUS IG-80 כרטיס מסך 6200TURBO זכרון 1GB DDR ספק 520W של SUNSHINE..(הספק נשמע קצת "עליז" הא?) כרגע יש לי כסף רק לספק טוב ולכרטיס מסך קקה אז אין צורך בהמלצות...רק הצעה למה כדאי לעשות אז תודה מראש על העזרה, גיל

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  4. שלום, לאחרונה המחשב שלי קפא מידי פעם וכשהפעלתי אותו מהתחלה ראיתי במסך השחור שרשום BZBZBZBZBZBZ היכן שבד"כ רשום ההארד דיסק. אחרי כמה ריסטים זה מסתדר ואז אני רואה שיש בעיה עם ה BOOTMGR . אחרי עוד כמה ריסטים אני מצליח להעלות את הווינדוס. איפה הבעיה? מצורפת תמונה של HD TUNE- ישנה בעיה ב ultra dma crc error count עד כמה זה חמור? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

שלום. אתמול קניתי את הMX500. היום חיברתי אותו בחיבור PS2 והתקנתי דריברים. כשהפעלתי את התוכנה MOUSERATE, הגעתי ל-מקסימום- 61HZ, וברוב הזמן זה היה 58-59, כשזה אמור להיות 200-199 בPS2 ו125-124 בUSB. התקנתי דריברים 9.76 של לוג'יטק אבל זה לא עזר. אני משתמש בעכבר עם סקייטז ופד אייסמאט. עזרה בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  6. אוקיי כך... "windows xp sp2/3 32bit" יש לי צורב מדגם NEC DVD_RW ND-3550A פרטים מטה... כאשר אני צורב DVD (אימג'\DATA) לא משנה עם איזה תוכנה נסתי 3 שונות (כל המהירויות) 1) NERO 7 2) Ashampoo Burning Studio 7 3) BurnAware Free Edition אני רואה שהדיסק נצרב, פיסית ועל ידי התוכנות (התוכנות לא מתריאות על שגיאה כלשהם, וכנ"ל הEVENT של WINDOWS) אני מכניס את הדיסק חזרה לכונן והוא לא נקרא (נראה כCD על 0 BYTES, ריק), כאשר אני מעביר למחשב אחר אני רואה DATA על הדיסק אבל אצלי לא... *פירמטתי כבר פעמיים *עדכנתי Firmware לאחרונוה *עברתי 3 סוגים של מדיות *ניקיתי את העין (דיסק ניקוי\לחץ אוויר). *עברתי בין DMA לPIO מתוך כל הצריבות האחרונות שלי רק אחת "הצליחה" (לא הצלחתי לאפין …

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by LiorBracha,

יוצא לי בזמן האחרון הרבה פעמים להיות על המחשב בכל מני מצבים, בתוך תוכנה, במשחק, באינטרנט, המחשב כאילו קופא, באוזניות אני שומע נגיד אם זה סאונד של המשחק אבל הוא לא ממשיך רגיל אלא סאונד רקע ולא האפקטים שיש כרגע, בנוסף המסך הופך לשחור ונכנס למצב שינה, ואני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיחזור לפעולה. מישהו מכיר את הבעיה?

8. Started by desert,

חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי [glow=red,2,300]כלום[/glow]. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by xtreme21,

המחשב לא קורא לי את הכונן הוא רושם לי את הכונן בביוס ובמנהל התקנים הוא רושם שיש בעיה הכונן לא מופיע במחשב שלי! בקשה עזרה דחוף! דחוף! דחוף!

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by DeniK,

שלום, חיברתי שתי מסכים למחשב נייח דרך מפצל VGA (קופסה לא כבל) עכשיו מופיעה לי אותה תמונה בשתי המסכים, איך אני מפריד ביניהם? הפכתי את כל הגדרות התצוגה והמחשב כביכול לא מזהה שיש 2 מסכים, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והפעלתי מחדש מספיק פעמים... מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מזהה את המסך השני? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  11. לפני כמה ימים חבר שלי הביא לי כמה הרדיסקים שהוא לא משתמש בהם כמה זמן כדי שאבדוק אם הם פועלים. פתחתי את המחשב, ניתקתי את ההארדיסקים שלי כדי שיהיו בטוחים ויאפשרו לי מרווח עבודה (מאסטר של 8GB וסלייב של 4GB) והתחלתי לבדוק את ההארדיסקים (ע"י DOS)... ההארדיסקים היו במצב נורא ואף אחד מהם לא פעל. אז החזרתי את שלי וחיברתי אותם כמו שהיו... הפעלתי את המחשב הוא התחיל באופן רגיל , ומשום מה התחיל לבצע SCANDISK ונתקע באמצע ???! מה שחייב אתחול. בפעם השנייה לא אפשרתי למחשב לבצע SCANDISK והוא נתקע אחרי הופעת מסך ה-WELCOME. ניסיתי להיכנס ע"י SAFE MODE והוא נתקע שוב... לא הייתי כלכך מבואס כי את החומר החשוב אני מגבה על הסלייב (4GB) והוא מוגדר על ידי ,לפי מנהל ההתקנים של ה-XP, כהתקן מנו…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by dogday,

אני לא מצליח להכין ב xp כל דיסקט שאני מכין לא טוב. תודה לעוזרים!!!! ;D

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by pc student,

יש לי בעיה משונה מדי פעם המחשב שלי קורס ומדליק את עצמו מחדש ולפני זה מופיע לי מסך כחול עם משהו שכתוב שם אתם יכולים לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by Kitt0s,

שלום, כאשר לוחצים על כפתור ה-ON במארז, המחשב נדלק רק לאחר כ-2 דקות ! זה כבר הרבה זמן ככה.. מדובר בלוח אם GA-M61P-S3 עם AMD Athlon X2 (לא בטוח בדגם המדויק) + ספק 500W ניסתי לנתק הכל ולהשאיר ספק + לוח והבעיה נותרה. ניסיתי להחליף ספק (ל-HEC 480W) והבעיה נותרה. ניסיתי לחפש הגדרה כלשהיא בביוס שגורמת לזה, אבל לצערי לא מצאתי. האם למישהו יש פיתרון? אני מניח שזו בעיית חשמל, מכיוון שעד שהלוח לא מקבל POWER GOOD אז הוא לא מתחיל בPOST.. אבל מכיוון שניסיתי על ספק אחר, אני מניח שמדובר בלוח אם. סרקתי אותו לקבלים נפוחים/שרופים - אבל לא מצאתי משהו לא תקין. מלבד הבעיה הזו המחשב עובד, אבל צריך להמתין כשתי דקות עד שהוא נפתח.. אשמח לקבל תמיכה בנושא. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  15. שלום. המפרט שלי הוא: לוח אם: MSI intel 945GM3-F מעבד: E2140 conroe דיסק קשיח: WD 250GB SATA 2 צורב DVD כרטיס מסך MSI R4830 OC 512MB ספק HEC 500 W כשאני מודד את המהירות שלו (מעמיס את המחשב ל100%) הוא לא מגיע למהירות האמורה 1.6GHZ = 8X200 אלא אך ורק ל 8X133 = 1066GHZ. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  16. אוקי, קשה להסביר את הבעיה הכותרת... קיצר בוא נגד שעושים התחל - תוכניות , אז זה אמור להפתח לבד איך שאתה שם את הסמן על התוכניות נכון? קיצר אצלי זה לא נפתח לבד אלה צריך ללחוץ בשביל זה... וזה לא רק בתפריט התחל גם אם עושים על הדסקטופ לחצן ימני --- חדש , גם אז צריך ללחוץ קיצר בכל המחשב אין יותר שבמקרה ויש לך חץ לעוד חלון הוא יפתח אוטומטי איך שתשים עליו את הסמן צריך ללחוץ. מחפש פתרון... תודה. זה קרה אחרי שעשיתי בתוכנה system mechanic טוויקים לווינדוס. (לא נדעתי בכלל בחלק הזה רק ב- improve xp משהו כזה...) קיצר גם שעשיתי הכל על החזק לברירת מחדל , זה לא עזר... ד'א - (2 פתרונות שלא עבדו) שעושים מקש ימני על התחל ואז מאפינים ושם התאמה אישית מתקדם וזה... ולסמן את - פתח חלון משני כאשר א…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by ma nishma?,

שלום. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: יש בידי פנטיום 2 עם 4 גיגה הארדיסק (מה לעשות...). אתמול פירקתי בעדינות את כרטיס המסך כדי לראות את הדגם שלו, וראיתי שכתוב עליו ATI ,כשהחזרתי - לא ניתן היה לראות על המסך כלום. חיברתי למסך אחר -ושוב המסך כבוי. ניגשתי לחנות שליד הבית, הבנאדם חיבר את הפלאג והמסך אצלו עבד מצויין , האבחנה שלו - מגעים . הכרטיס יושב ב AGP ושאלתי היא במידה והבעיה היא בAGP ולא בכרטיס האם אוכל למצוא אולי כרטיס דומה בחיבור PCI ? אני רוצה לתת לכם את נתוני הכרטיס , עפ"י תוכנת AIDA זה הולך כך: Video Adapter RAGE LT PRO AGP 2X (English) 3D Accelerator ATI 3D-Rage LT Pro האם ה- ACCELERATOR הזה הוא כרטיס המסך? תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  18. ערב טוב לכולם. מפרט: מעבד אטלון 3800X2 64Bit דואל כור (כמובן ). זיכרון 2 ג'יגה בשני סטיקים של ג'יגה האחד. לוח אם של חברת גיגהבייט, אין לי מושג מה הדגם ספציפית, אבל זה צ'יפ סט 550 של Nvidia. ספק כוח של טרמלטק, 600W אם אני לא טועה. כרטיס מסך Radeon X1950Pro 256Bit. הארד דיסק פנימי, 160 ג'יגה, סאטה 2. ישבתי מול המחשב שלשום בערב, ופתאום התכבו המסכים (אני גרפיקאי ועובד על שני מסכי 17' אינטצ' ). בהתחלה חשבתי שזאת הפסקת חשמל, אבל המחשב עצמו דלק, רק המסכים לא קיבלו מידע. לחצתי על הכפתור של הפאוור במארז, מצפה לשמוע את הצלילים של הכיבוי של הווינדוס, אבל לא שמעתי. חכיתי וחיכיתי, אבל המחשב לא התכבה. לחצתי לחיצה ארוכה (15 שניות בערך ) על הפאוור, אבל גם אז המחשב לא התכבה. הוצאתי אותו מ…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by bullet,

שלום, אחרי שהמחשב דלוק שעה בערך (אין קשר במאמץ או במנוחה..זה קורה בשני המקרים) אז המקלדת והעכבר נתקעים וכשפותחים את הדלת של המארז הכל עובד רגיל (מאווריים פועלים והכל) וצריך לכבות את המחשב לכמה דק' ואז אחרי שעה עוד פעם זה קורה.. חשוב לציין שזה קורה אחרי שהחלפתי מעבד (המעבד הישן נשרף..) מה הבעיה יכולה להיות??? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by yoav9,

הצילו!!!! יש בראשותי כרטיס מסך HERUCLES TI-500 רצה הדבר והייתי צריך להחליף אותו באסוס TI רגיל, בקיצור לאחר ההחלפה ניסינו לשים דריוורים של אסוס אבל לא הלך משום מה והמחשב לא זיהה את הדריוורים לאחר ההתקנה והמשיך להשתמש בדיוורים הרגילים של XP (לא הרשמיים של NVIDIA) לאחר מכן החזרתי את הכרטיס שלי ושוב היתה הבעיה, עכשיו לא יכולתי להתקין את הדריוורים של נווידיה והוא לא זיהה אותם ונשאר בדריוורים של הווינדוז, בניסיון נואש עשיתי DISABLE לדריוור של הXP ולאחר ריסט המסך פשוט לא עולה!!! כלומר ברגע שאני מנסה להגיע לווינדוס, לאחר מספר בדיקות גיליתי ששום מצב לא מעלה את המסך, גם לא SAFE MOD וכדומה... אינני רוצה לפרמט את המחשב!!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי ???

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  21. קיים ברשותי מחשב IBM נייד אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה וינדוס XP כשאני מפעיל את המחשב, ונכנס להתקנה מופיעה הודעה בסגנון: "לא זוהה כונן קשיח במערכת.. אנא בדוק שכל הכוננים מחוברים כמו שצריך ופנה לגורמים מתאימים..." (משהו בסגנון) מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by almogas,

יש לי חיבור על הכרטיס מסך שאני כול להוציא תמונה מהכרטיס מסך לטלוזיה היום קניתי את הכבל המתאים וחיברתי את זה לטלויזיה ל וידיאו in ושאניעובר למצב וידיאו אני רואה מסך שחור ולא רואה מה שאני אמור לראות(מה שעל המסך של המחשב) מה יכול ליהיות הבעיה.? יכול ליהיות שנידפק לי היציאה בכרטיס מסך? יש לי gforce fx5200 128 mb+tv out

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by BNDor,

יש ברשותי מחשב pentium 4 1.7ghz זיכרון 256 sdram 133mhz כרטיס מסך gforce440mx לוח אם : jw-I405 pentium 4 (intel 845 מרכיב קירור מהלוח אם התפרק ולכן עליי לקנות לוח אם חדש רציתי לקבל המלצות ללוח אם חדש לחבר למחשב אין צורך בלוח אם יקר או מתקדם יותר מדיי כי בכל מקרה אני חושב לקנות מחשב חדש בקרוב תודה מראש

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by Snowball,

כאשר אני מנגן שירים , או סרטונים, המחשב פתאום עובד מאוד לאט, וקטוע, משמיע את השירים והסרטונים בצורה לא חלקה. מדובר במחשב חזק, 3.0 GHz prescott, 512 ram , כרטיס מסך 6600 PCIE. בדקתי בTASK MANAGER, והמעבד בIDLE 98% כך שאין עומס. בדקתי גם בmsconfig ואין שם תוכנות מיותרות. כמוכן לא רצות תוכנות שלוקחות משאבים מהמעבד. פתחתי את המארז ובדקתי אם המאורר של המעבד מסתובב, והוא אכן מסתובב, גם המאורר של כרטיס מסך מסתובב והכל נראה יחסית פיקס. מה יכולה להיות הבעיה? בחיים לא נתקלתי בכזה דבר מוזר!

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by Gimel,

יש לי חבר עם לוח MSI NEO 2 (intel 865PE( ומעבד 2.4G. הבעיה הראשונה היא שהמעבד מתחמם לכ-62 מעלות במאמץ (לא נורמלי לנורטווד), 43 מעלות במנוחה. הבעיה השניה היא שלפי הביוס ותוכנות ניטור שונות המתח של המעבד הוא 1.44V במקום 1.525 (מוגדר כך בביוס). המחשב עובד (לא עושה שגיאות בפריים95) אבל נתקע ועושה ריסט כל יומיים שלושה בממוצע. מה יכול להיות לא תקין?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים