תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום הכנסתי כמה שירים לתוך תיקיה ושיניתי להם את השמות ושניסיתי לסדר את השירים לפי מספר רצועה אחרי ששיניתי את השמות המחשב סידר לי את זה לפי השמות ולא לפי המספר רצועה,איך אני מסדר שזה יהיה לפי מספר רצועה ולא לפי השם של השיר כי ניסיתי כמה פעמים לסדר ולא הצלחתי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
בשלושה ימים האחרונים אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת כל הזמן והמחשב קורס אשמח לקבל עזרה בנושא, אין לי מושג אפילו למה זה יכול להיות קשור :s05:
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
בזמן האחרון על המסך במחשב נייד יש ריצודים (כמו בטלויזיות הישנות ) הבעיה נפתרת ע"י הזזת המסך מעלה ומטה עד שהריצוד נעצר. הבעיה מתגברת עם הזמן.. אני רוצה לבדוק מה אפשר עשות לפני שלא אראה כלום. המחשב מסוג Hp סדרת pavilion מאוד מתחמם בזמן האחרון. אשמח לעזרה. תודה וחג שמח לכולם.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, השבוע שידרגתי את המחשב - החלפתי לוח אם (gigabyte h55) ומעבד (core i3 ) וכמובן הוספתי זיכרון ל 2GB DDR3 . התקנתי ווינדוס 7. הבעיה שאני לא מצליח לצרוב. כל פעם שאני מנסה הצורב נתקע והמחשב מתחיל לעשות בעיות. הצורב הוא צורב ישן LG GSA-4160B. באתר של LG יש עדכוני קושחה רק עד XP. יכול להיות שהצורב לא עובד עם 7 ואני חייב להחליף גם צורב? ???
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
ההרדיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים לאחרונה והוא נתקע ומפעיל את עצמו מחדש בפתאומיות ותוך כדי כך גם עושה את הרעשים המוכרים לטכנאי ההרדיסק הוא IDE בן 5 - 6 שנים ככה מחובר לספק כוח של 480W ולמחשב בן 7 שנים בערך, עכשיו, אם ההרדיסק הולך אני בבעיה גדולה כי היום כבר לא מוכרים IDE ואם כן הוא בטח ממש יקר (ראיתי חצי טרה ב 500 שקל אין עוד אופציות) ואין לי שקל להשקיע ולקנות למחשב כרטיס PCI -> SATA2 זה גם הוצאה של 200 שקל על הכרטיס לא כולל את ההרדיסק עצמו שזה עוד 200 שקל ככה מה גם שזה מחשב חלש עם מעבד חלש אז לא שווה כל ההשקעה, אז כל מה שנותר לפני שההרדיסק מת זה להציל אותו! אש עשיתי איחוי לדיסק (בעזרת הכלים שיש ב WINDOWS XP PRO) וגם סריקה ותיקון לסקטורים פגומים ולמרות הכל ההרדיסק ע…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט לדיסק מסוים נתקלים בבעיות. או שהטורנט נעצר באמצע ומודיע על בעיות CRC או שקובץ שירד בצורה אחרת גם כן מודיע על בעיות CRC לאחר שירד כבר בשלמותו לדיסק. ניסיונות לפתוח או להעתיק את הקבצים הבעייתיים לדיסק אחר גם כן לא צולח. לעומת זאת קבצים ישנים על אותו הדיסק לא נתקלים בבעיות. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם המודם ופשוט ההעתקה למחשב מהרשת מתבצעת עם תקלות אבל לאחר כיבוי והדלקה של המודם לא שינה כלום. ניסיון הורדת קבצים לדיסק אחר לא נתקל כלל בבעיות. הפעלתי תוכנה של windows 7 לזיהוי בעיות בדיסק ולא נמצא דבר. האם הדיסק באמת גמור?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מחבר ספק ללוח אם ויש לי שאלה כזאת. יש את החיבור הגדול הזה סבבה הוא בפנים אבל מה קורה עם החיבור הקטן (בתומנה באדום) לארבע פינים בלוח, בספק יש רק חיבור של 8 פינים וחיבור לכרטיס מסך (חיבור אדום, כתוב עליו PCI-E), בחוברת של הספק כתוב שהשמונה פינים זה עבור מעבדים של שרתים אבל מה אני אמור לעשות, לחבר רק חצי ממנו או מה??? תודה החיבור המדובר (של השמונה פינים) בתמונה מוקף באדום. הלוח intel dh67cl (דרך אגב זה כולל B3 הלוח הזה או לא?? לא הבנתי אז) הספק enermax naxn 450 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי מעוניין לקנות למחשב הישן שלו כרטיס מסך עם יציאת DVI/HDMI. לאחר בירור מול חבר שלו (הוא אישית לא מבין במחשבים) הוא אמר לי שהוא צריך כרטיס PCIE1 - אמרתי לו שכמעט ואין כאלה בחנויות ולא יקרה כלום אם יקנה כרטיס PCIE2 (כדוגמת GT210). החבר שלו טוען שזה לא יעבוד, המעבדה באייבורי טוענים גם כן שלא יעבוד. קראתי בוויקיפדיה באנגלית, ורשום שם: היכן הנני טועה ? מה אני לא יודע ? תודה רבה !!!
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. בדרך כלל כשאני לוחץ על הגלגלת אני יכול לרדת למטה ולעלות למעלה, אבל עכשיו כאשר אני לוחץ עליו זה מעלה אותי ישר למעלה. וכאשר אני מנסה ללחוץ עם הגלגלת בדפדפן לפתוח קישור, זה מעלה אותי למעלה. וגם כאשר אני נגיד בשולחן העבודה ואני לוחץ על הגלגלת זה כאילו מסמן לי את כל המסך. וניסיתי להחליף עכברים וחיבור USB. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, חברים ! אנא, עזרו לי לפתור אותה בהקדם. מה יכול להיות מקור התקלה. תודה, זיו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רציתי להעביר חומר שיש לי בדיסקט 1.44 לעבודה - והנה הכונן התקליטורים טוען שאין דיסקט בכונן ודורש ממני "הכנס דיסקט לכונן :A " מה הסיבה לכך - ומה אני צריך לבדוק כדי לתקן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המחשב שלי בבית הוא מחשב נייח. לפעמים הוא עוד כאלה קולות של פיפ ...... פיפ ....... פיפ ואני לא יודע למה. לפעמים אפילו הוא נכבה ועושה את הWindows is logging off ולא נכבה ישר. למה? אני לא יכול להכנס למשחקים כי הוא ישר נכבה וזה ממש מעצבן. לפעמים אפילו אני רק פותח אותו והוא נכבה. הוא חדש יחסית [פחות משנה]. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע הרבה פעמים .. קניתי אותו לפני שלוש שנים .. ok לפעמים אני סתם משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט ופתאום הוא נתקע (קופא) ולא מגיב לכלום .. אני צריך לכבות את המחשב ולחכות איזה 10 דק' ואז להדליק אותו אם אני מנסה להדליק אותו לפני ה-10 דקות אז הוא נתקע באמצע ההפעלה .. זה קורה לי הרבה פעמים במשך היום ולקחנו אותו לתיקון במעבדה החליפו לי את הדיסק הקשיח במחשב ועדיין הוא נתקע .. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון בכלל, אבל פתאום אני לא מצליחה לשמוע קול דרך האינטרנט, למרות שמהקבצים במחשב- כן. אין לי מושג למה זה ומה צריך לעשות כדי לתקן את זה. נכנסתי ללוח הבקרה וראיתי שהרמקולים פועלים וגם realtek digital output, ומה שלא מחובר הוא realtek hdmi output. העניין הוא שאין לי מושג מה לעשות כדי שיהפוך להיות מחובר. אשמח מאוד מאוד לעזרה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום חילקתי את הדיסק קשיח ל 2 מחיצות , כשאני עושה העתק הדבק ממחיצה למחיצה הפעולה אורכת הרבה זמן, כשאני עושה העתק הדבק לאותם קבצים לדיסק קשיח חיצוני (גיבוי ) הפעולה נעשית מהר , וינדוס 10 מחשב i7 gb 16 זיכרון
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל המומחים, כבר זמן מה שיש לי בעיה בהדלקת המחשב. אני צריכה ל"שחק" עם הכפתור לפעמים כמה דקות טובות עד שהמחשב נדלק. במקביל יש כמה מקשים במקלדת שהפסיקו לעבוד - אבל זה פחות מטריד אותי כי אני משתמשת במקלדת "חיצונית". הטכנאי האחרון שהייתי אצלו טוען שב- Vostro 5480 כפתור ההדלקה יושב על המקלדת, ולכן לא ניתן לתקן רק את מתג ההדלקה וצריך להחליף את כל המקלדת -ניסיתי להבין מתוך ה- owner manual האם כפתור ה-on/off אכן חלק מהמקלדת ולא הצלחתי למצוא שם תשובה. טכנאי אחר אמר שזו נשמעת בכלל בעיה בהגדרות של ה-BIOS. אני יותר נוטה להאמין שמדובר בבעיה של חומרה כיוון ששמתי לב שאם אני מטה קצת את המחשב או טופחת בעדינות על המכסה האחורי, כפתור ההדלקה מגיב מהר יותר. מה גם שהתק…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב Lenovo T60 ורציתי לדעת האם וכיצד אני יכול לשעבד את המסך שלו לצורת תצוגת מסך שני למשחק שרץ ב PC שלי. יש לי כרטיס מסך חזק עם שתי יציאות DVI. תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני כבר לא צריך אותו אז פשוט להוציא את הכבלים או דרך Device Manager ?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום! לפני חודש בערך היתה לי איזו בעיה לא מובנת עם ההרדיסק שזה נראה כאילו יש BAD SECTORS אבל בסופו של דבר לא היה כלום... עכשיו פתאום משומקום אחרי שלא היו שום בעיות בשבועות האחרונים המערכת נתקעה ואז לא הצליחה לעלות, ובפעם הבאה שעשיתי RESET זה עשה DISK READ ERROR ולא נתן למע' הפעלה להתחיל לטעון בכלל - ניתקתי וחיברתי מחדש את ההרדיסק ופתאום הכל עובד חלק כרגיל... יש למישהו מושג מה הבעיה (אם יש) ואיזה בדיקות כדאי לי לעשות על מנת למצוא תקלות?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס מסך ריידון X600 עד לאחחרונה הTV OUT עבד מצוין, פתאום הכרטיס מסך בתצוגות לא מזהה לי את הטלוויזיה. החלפתי כבלים, בדקתי אלפי פעמים שמחוברים טוב, התקנתי דרייברים, כלום.. לא יודע למה פתאום זה לא עובד אפילו פירמטתי גם לא עזר.. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי לוח אם GA-7VT600 של GIGABYTE. יש בו כפתור שמשנה תמהירות למשל... אם אתה שם תכפתור על YES אז הוא ייפעל לך רגיל ( אצלי על 2700+ AMD) אם אתה שם אותו על NO אז הוא רץ במהירות נמוכה מאוד.. ( אצלי על 1500+ AMD ) במקום 2700+ הנה תמונה ללוח +הכפתור הבעייה היא שאני כבר שנתיים לא נגעתי בכפתור הזה והמחשב רץ לי על מהירות 2700+ חלק.. היום בבוקר פתחתי תמחשב והוא תמיד נתקע לי בחלון השחור הראשון ( הזה שמראה לך מתהירות ואיזה כוננים ש לך וכל זה) . שימיתי תכפתור והוא פעל לי בסדר גמור רק הוא מאוד מאוד איטי.. לא יכול לעשות כלום איתו... בבקשה תעזרו לי המחשב שלי: Amd Athlon Xp 2700+ 265MB RAM Ge-Force fx5600Xt לוח אם GA-7VT600 של GIGABYTE
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מסך lcd (עם זה חשוב) בלילה אני מוריד דברים ולכן אני משאיר את המחשב דולק ואני מכבה את הצג של המסך מהכפתור , אולי יש איזה אפשרות לא לכבות מהכפתור בגלל שהמסך הישן שלי נשרף מי זה שאני מדליק ומכבה את המסך מהכפתור והמסך הזה עלה לי המון כסף... מקווה שהבנתם את השאלה שלי. תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בעיה בהתקנת כרטיס הקול המשולב בשלב התקנת הדריבר מופיעה ההודאה הזאת HDO SOUND DRIVER BUS NOT INSTALLD ניסיתי להתקין את הדריברים של הציפסט ולא עזר ניסיתי לעדכן את הBIOS כי ראיתי שהיו הרבה בעיות אם הלוח כמו הלוגו של המעבד שלא מופיע הסמל אם הHT אלא הרגיל התקנתי את הגירסה האחרונה שבאתר וזה רק שינה את הלוגו של הלוח אם בהעלאה . והמחשב גם עולה מאוד לאט ויש שם ווינדוס XP PRO SP2 המפרט של המחשב הוא : P4 3.0 GHZ EMT 64 BIT 2MB L2 ASUS P5GL-MX 2X256 TWINOMS 400 DDR GIGABITE 6600 256 DDR KSP PSU 300W 20 PIN
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
המחשב לא מבצע BOOT אתמול עשיתי ריסטרט ואז עלה מסך הביוס, ברגע שהיה צריך לעלות הWIN המסך נהיה שחור והכל קפא (מקלדת ועכבר), למרות שהיה רעש מהמעבד ומההרד דיסק. עשיתי ריסטארט והמחשב אפילו לא הגיע אל הביוס. פתחתי את המחשב ולפי מה שראיתי הכל פעל חוץ מהכרטיס מסך, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה ואז פתאום המחשב עלה כאילו הבעיה היתה בכרטיס ואפילו נתן לי להגדיר את הכרטיס המובנה. הכל פעל קשורה כיביתי והדלקתי מספר פעמים ולא היתה שום בעיה, היום כשהדלקתי שוב פעם לא עלה כלום המחשב נדלק יש רעש הפעלה אבל אין צפצוף אחרי הביוס אחרי כמה הפעלות מחדש המחשב עלה אבל נתקע במסך הטעינה של ה WIN פירקתי את הזכרונות והפעלתי והמחשב זיהה שאין זכרונות וצפצף פירקתי את ההרד דיס…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נתחיל במקלדת: Digital Media Pro Keyboard . כדי להפעיל את לחצני המדיה שנמצאים למעלה כגון: המסמכים שלי, התמונות שלי וכל שאר לחצני המדיה אני צריך להפעיל את התוכנה - הדרייבר של המקלדת! דבר שמעצבן נורא, האם זה חייב לקרות ככה? בקשר לעכבר: InteliMouse explorer 4.0A יש לו גלגלת רכה כזו, הסיבובים שלה חלקים כאלה.. עכשיו, צריך לסובב די הרבה כביכול, למשל להעביר נשק במשחק - צריך לסובב אותה יותר. למשל, כידוע לכם ושמגלגלים בגלגלת בדף אינטרנט כל נגיעה מורידה את הדף 3 שורות. אני חושב שבעכבר הזה כל נגיעה מוריד את הדף לפחות שורה אחת \: איך אני משנה את זה? אני יותר שלא הייתי ברור בקשר לעכבר, קשה לי להסביר את הבעיה הזו..
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-