עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by דנינו,

אנשים יש לי בעיה חמורה שאני סוחב כבר חודש ונמאס לי.. הכל התחיל איזה יום שישבתי על המחשב ופתאום הוא ניהיה קפוא. הפעלתי מחדש והוא לא עלה יותר. היה לי ג'יפורס 4 וכנראה שהכרטיס מת. החלפתי לכרטיס חדש ג'יפורס 5 5200 עם 256 זיכרון והמחשב עלה. רק שהתחילה בעיה שאני לא יכול לראות סרטים רגיל. יש איטיות ותקיעות כאלה.הדיבור לא תואם לשפתיים.וזה קורה גם באתרי אינטרנט שאני רואה מבזקי ספורט אונלין. התקנתי מדיה פליר מחדש התקנתי מלא קודקדים מחדש.התקנתי דריבירים מחדש והבעיה לא נפתרה. אתמול פירמטתי ת'מחשב וחשבתי שהבעיה נפתרה אבל גם זה לא עזר. הבעיה עדין קיימת והמחשב גם מכבה לפעמים את עצמו לבד ומדליק מחדש. בנוסף כל פעם שאני מפעיל יש רעש כזה של (כמו שמכניסים משהו ל-USB ויש צליל מיוחד כזה)אז המח…

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by CHIP1K,

לאחר שנתקלתי במלא קפיאות של המחשב במערכת הפעלה,ראיתי הודעה של אחד מן הגולשים בפורום ששינה בביוס את ה- C3 ו-C6 report לצערי אני די בור בענין... אשמח אם תענו לי על כמה שאלות בנוגע לנושא. 1.מה האופציה למעשה אומרת 2.האם יכול להיות נזק מכך 3.האם זה משפיע על הביצועים של המערכת המערכת שמדובר עליה היא: GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition ומותקנת מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by beni125,

יש לי תקלה הכונן מראה את הסימן של דיסק שהוא טוען אך לאחר מכן טוען שאין דיסק תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  4. קניתי מסך חדש לפני קצת פחות מחודשיים . המסך הוא LCD של חברת LG מדגם 1960TR . אתמול באמצע שאני עובד איתו הוא נכבה ומאז הוא לא רוצה להידלק אלא אם כן אני מכבה ומדליק אותו ואז הוא נדלק לכשתי שניות [ובשתי שניות האלה התמונה נראית בסדר גמור לא מעוותת או משהוא כזה] ואז המסך נכבה שוב . כפתור ה-POWER במסך דולק כל הזמן כך שזה לא נראה כבעיית חשמל . שללתי אפשרות של בעיות מחשב ע"י שחיברתי מסך CRT ישן שיש ברשותי והוא עבד טוב . אשמח מאוד אם משהוא יוכל לייעץ לי מה לעשות

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by almog14,

שלום לכולם. יש לי בעיה שמופיעה בשני מחשבים שונים על שתי OS שונות xp32 ן 7 64: הכפתור האמצעי של העכבר בחלק מהתוכנות אינו מבצע את הפונקציות הרגילות. בדפדפן אינטרנט הוא אכן פותח טאב חדש בלחיצה עללינק, אבל זורק אותי לראש הדף הנוכחי. בסייר הקבצים (המחשב שלי...) הוא עושה פעולה שהיא כנראה שילוב של ctrl+A, + ctrl+C. ובתוכנה אחרת שאני עובד עליה הוא נותן פעולה שמקבילה רק ל ctrl+C ובתכנה שלישית הוא אכן נותן את אופציית הגרירה, אך רק לפרק זמן של שתי שניות רצופות. ניסיתי להחליף עכבר, ולא עזר. למיטב זכרוני הבעיה התחילה בשני המחשבים כשהיה מחובר אליהם עכבר B110 של לוג'יטק. ניסיתי להתקין ולהסיר את התוכנה של התמיכה בעכבר של לוג'יטק וגם לא עזר. אנא עזרו.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  6. שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב והוא זקוק לעזרה בהגדרת הזיכרון בביוס. DOMINATOR 2X2GB 1600MHZ בברירת המחדל הזיכרונות מוגדרים לפי הלוח כ1333 במקום 1600 במקור. אני לא מצאתי דרך להגדיר את הזיכרונות על 1600 ללא שינוי בתדר המעבד. כאשר הגעתי למצב של(1670 והגדרות נוספות משום שלא הגעתי ל 1600 במדויק) הייתה בעייה רצינית של יציבות והיחס עמד על 2:10 המפרט : CORE I5 750+STOCK HSF P55-UD4 Corsaiar Dominator 1600 2x2GB עובדים במתח של 1.65 וולט. Sapphire 4770 W.D 500GB Black Caviar LG X22 Enermax 525W MOUDULAR Thermaltake KANDALF Dell 2209WA מה עליו לשנות בכדי שהזכרונות יעבדו על 1600 במדויק ללא העלאת תדר ?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by avigdo,

שלום, הביוס מזהה את הצורב אך הXP לא מזהה אותו. הHD הוא SATA. הצורב IDE לבדו מוגדר כמאסטר. חבר ניקה לי את המאוורים ופירק לשם כך את הכונן. יתכן שנגע לי בלוח האם: גיגהבייט GA-EP43-DS3. החלפתי כונן אופטי אך אותם תסמינים: הביוס מכיר אותו , מע' ההפעלה לא מכירה. החלפתי אותו בכHD אחר והוא פועל רגיל, מה שמראה שהכבלים והחיבורים תקינים יש למישהו עצה מה לבדוק? איך לפתור?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  8. Started by ejay,

היום כשהפעלתי את המחשב לאחר כיבוי תקין לחלוטין בליל אמש, הגעתי למסך הסטאפ ובו הודעה שאומרת שמהירות המעבד לא הוגדרה כיאות , למרות שלא ביצעתי שום שינוי. יצאתי מהסטאפ (בלי לשמור שינויים) והמחשב עלה בלי שום בעיות. יש לציין שזה כבר קרה לי פעמים ספורות בעבר- ומלבד התהייה על מקור הבעיה וחומרתה זה לא מפריע לשימוש תקין במחשב. יש למישהו רעיון? מעבד- פנטיום 3 800 , לוח אם- asus cuv4x . תודה לכל המסייעים.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  9. היום ניסיתי להתקין את הדריבר החדש מבית ATI של CATALYST אני נכנס רגיל לדריברים וינדוס XP הורדתי בסוף ההתקנה זה פיתאום עושה לי הודעה מווינדוס שהדריבר אינו מתאים לווינדוס XP מהדיגיטל לוגו ולא נבדק עם הוא מתאים שאל אותי עם להמשיך להתקין או לא המשכתי כי חשבתי ATI לא יעבדו עלי [ דיברים של XP זה דריברים של XP] למרות שXP ידוע בלעשות בעיות, המשכתי אחרי ההתקנה פתחתי מחדש את המחשב אין לי קול אין לי כונן דיסקים ולא היה עברית אני הייתי :s05: ??? הפעלתי מחדש את המחשב לא עזר אמרתי בוא נמחוק את המניאק מחקתי אחרי הפעלה מחדש חזר לי הקול הכונן דיסקים אמרתי טוב בוא נתקין דריברים מהדיסק של ה רדאון עשה לי את אותה בעיה רק שהפעם לא עשיתי המשך אלה הפסקתי את ההתקנה -------…

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  10. אז ביום שישי אני קונה כרטיס מסך ומארז (קומפיוקס 6200) עכשיו קראתי את כל המדריכים שמצאתי ברשת והם לא הכי עזרו אבל הבנתי את העיקרון. הבעיה שאני הכי פוחד ממנה היא קצר, איך אני יכול לבדוק אם יהיה קצר? :s05:

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by dfx,

התקנתי את הצורב והכל ,חיברתי את החוטים וכל השטויות אבל עכשיו אני צריך להבריג אותו כדי שהוא לא יפול לי ואני לא מצליח יש כאלה שתי דברים ארוכים כאלה ממתכת שראיתי שבסי די רום הרגיל יש אותם בצדדים... , ניסיתי להכניס אותם בצדדים של הצורב ואני מצילח להכניס אותם עד הסוף... , יש למישהו פיתרון ? אם אתם רוצים תמונות אז אני צריך לינק לדרייברים של Creative WebCam USB Vista אם מישהו יכול לתת לי לינק אז תודה בבקשה תעזרו לי... ; ; תודה מראש ,אוראל

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

אני מקבל מלא מסכים כחולים כאלה: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: dxgmms1.sys SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sh…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם היום קיבלנו את המחשב החדש שהזמנו [מפנדה לפי המפרט שנתנו פה באתר] שהתקנתי את הווינדוס אקספי הוא זיהה רק 130 ג'יגה... הארד דיסק הוא של WS 250GB אחר כך מחקתי את האקספי התקנתי ויסטה הויסטה זיהה ואז התקנתי שוב אקספי כי הויסטה היה מעצבן וכבד ושוב הXP זיהה רק 130 ג'יגה. מה לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by Blue Omega,

מה קורה אחים שלי....... יש לי מקלדת של מייקרוסופט - Microsoft MultiMedia Keyboard חדשה. ומשום מה מקשיי ה-F לא עובדים. משהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? נ.ב אמרו לי שיש תוכנה למקלדת הזו שמאפשרת תיכנות של המקשים, אם מישהו מכיר אז שיגיד לי, אולי זה יעזור לי.

15. Started by toska,

היי, במשך שבוע וקצת לא הדלקתי בכלל את המחשב מכיוון שלא היה לי מסך. היום קיבלתי את המסך ובאתי להדליק את המחשב והוא פשוט לא נדלק. חיברתי 3 כבלי מתח שונים כדי לראות אם הבעיה היא בכבל,אבל עדיין המחשב לא נידלק! יש סיכוי שזאת בעיה בספק כוח? אם כן,איך דבר כזה יכול לקרות אם לא השתמשתי במחשב בכלל יותר משבוע?! תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  16. שלום לכולם. רכשתי לוח Asus A8N-E וגיליתי שככל הנראה הסוללה של ה-CMOS לא עובדת ולכן כל הגדות ה-bios מתאפסות בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל. כמה שאלות: 1. מה יכול לגרום לזה? האם יש מצב שתקעו לי לוח משומש? 2. האם כדאי להתעקש שיחליפו את כל הלוח או רק את הסוללה של ה-CMOS?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by Might,

שלום, יש לי בעיה במחשב כבר זמן רב, בדרך כלל אני משחק קצת בחלקים מחזק ואז זה מסתדר, הפעם הבעיה קצת שונה. לאחר שאני לוחץ על לחצן ההפעלה לא נשמע צפצוף (בכלל לא) והנורה של המחשב מהבהבת. (בדרך כלל נשמע צפצוף יחיד והנורה נשארת דולקת) אני כבר לא ידוע מה לעשות ניסיתי לנקות, לחזק וכמה עצות שהציעו פה בפורום, כלום לא עזר. בבקשה עזרה :'( תודה,אלירז

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by yuvalt3,

שלום , אתמול המחשב שלי עבד די בסדר רק שהתחיל לעלות ממנו ריח של משהו שרוף אח"כ הפעלתי אותו מחדש והוא פשוט קרס , כלומר הוא עלה כמו שצריך אבל אחרי עשר דקות בערך הוא פשוט קרס . אין באפשרותי להדליק אותו . זה נגרם כתוצאה של עומס יתר ? מה אני יכולה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by mat77,

לפני כחודש החלה אצלי תקלה חמורה במחשב הוא עושה לעצמו ריסט על דעת עצמו בזמן שהוא עושה לעצמו ריסט מגיע לי מסך כחול ורשום שם your coumpter shut down"n" וכול מיני שמות של תקלות כמו win32k.sys ועוד עכשיו החלפתי הארד דיסק וזה לא פתר את התקלה גם הספק כוח חדש תעזרו לפתור את התקלה שמעתי שזה יכול דרייברים לכרטיס מסך ואני לא יודע איזה דרייברים להוריד אני לא מוצא באתר של nvdia יש לי כרטיס מסך די ישן GEFORCE2 MX 100/200

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by yigael_o,

היי, יש לי מחשב נייד של קומפק 715EA ויש לו בעיה במסך המצב שלו שהציר של המסך חופשי לחלוטין. הוא בדרך כלל היה בשימוש כמו נייח אז תמיד השענתי אותו על משהו. עכשיו (במזל טוב) יש מחשב נייח חדש כך שאני רוצה שהקומפק יהיה נייד שוב. יש למישהו שם של מעבדה טובה וזולה? האמת הם אפילו לא צריכים להבין באלקטרוניקה מי יודע מה, זו בעיה פיזית בלבד, המחשב מתפקד בצורה מלאה למעט זה. המחשב בן 5 כך שאני לא מעוניין להשקיע בו יותר מידי אז רצוי שהמעבדה תהיה זולה. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by Xvertigo,

שלום לכולם! מישהו נתקל בבעיות הקשורות לACPI עם הלוח הנ"ל? (STOP: 0X000000A5) .... היה לי סיוט ארוך ומעיק, ונראה שהבעיה נפתרה ע"י ביטול הAPM בביוס. לא היו לי שום בעיות בהתקנה כלל, וגם לא בהתקנת דרייברים עד שפתאום זה קרה (בשתי התקנות חדשות). בבקר הSATA , פורטים 1ו2 הם בSTRIPE ו3,4 ללא RAID. בשביל לעקוף את הבעיה הייתי צריך לנתק את הדיסקים מ3 ו 4 או להגדיר בביוס שהם גם RAID (ואז לא רואים אותם בWINDOWS... ). לבסוף , כמו שכתבתי ביטול הAPM טיפל בבעיה...למזלי (שרפתי חצי יום). עוד מישהו נתקל בבעיה?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  22. קניתי את הספק הבא: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm חשבתי שיהיו לי מתחים יציבים אבל.... הנה הנתונים: (מתוך תוכנת הניטור של הביוס) VCore מכוון בביוס ל 1.75: בפועל נע בין1.712 ל 1.728 ל 1.744 V AGP: יציב על 1.6 V5+ : 4.972 - 4.945 V12+ : 12.220 - 12.160 - 12.099 Vio : 3.312 - 3.328 VDimm מכוון בביוס על 2.7: בפועל 2.688 V5SB: 4.921 מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? משהו לא קשורה נכון? מפרט: AMD AXP 2400+ EpoX 8K9AI KT400 512MB DDR 333 BFG OC 6800 GT Please help :'(

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  23. שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 נורטווד 2.2 זכרון פנימי 256 mb וספק ג'נרי של 400w של l@c ... המחשב שלי קופא בלי הודעה מוקדמת בדקתי את הזכרונות אם misnst בערך 8 שעות ולא הייתה בעיה, אולי מקור הבעיה שלי הוא הספק? הוספתי את המתחים של הספק בקובץ המצורף האם הם נורמלים? והאם טמפרטורה כזאת יכולה לגרום לתקיעת המחשב במצב מנוחה?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by MasterDK,

שלום לכולם לפני 2-3 ימים חיברתי מאורר חדש הוא לא עשה בעיות הכל סבבה. היום בבקור אני מדליק את המחשב פתאום רעש בילתי נסבל כמו של מטוס סילון. חיביתי והדלקתי שוב הכל בסדר. לפני כשעה שוב הדלקתי את המחשב (אחרי שהוא היה מכובה כ 3-4 שעות) ושוב רעש. חיביתי והדלקתי לא עזר. ניתקתי את המאורר הדלקתי את המחשב ואז הוא עושה לי הודעה מפחידה: Overclocking failed ועוד משהוא press F1 to enter to the menu חיביתי פתחתי את המחשב בדקות שלא ניקתי איזה חוט או משהוא אני מדליק הכל בסדר. חיברתי את המאורר שוב בנתיים הכל עובד בסדר. אבל זה מדאיג אותי ממנה הייתה ההודעה הזאתי? ולמה המאורר מרעיש? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by gaint11,

רציתי לדעת האם כרטיס המסך Nvidia 210 GT מספיק על מנת לשחק משחקים כמו 2K13? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים