תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים - אבל פשוט לא מצאתי יותר מתאים... יש לי רמקולים למחשב, עם יציאה לאוזניות. בתוך היציאה הזאת - יש חלק של כבל שנשבר כנראה, ונשאר תקוע בפנים. הקטע הוא שעכשיו הרמקולים כל הזמן מדמים מצב של אוזניות, ולא עובדים. אז את הבעיה הזאת הצלחתי לפתור ע"י זה שפשוט קיצרתי את המעגל של האוזניות על הלוח, וכך הרמקולים עובדים. הבעיה כמובן היא - מה קורה אם אני באמת רוצה לחבר אוזניות לרמקולים? אין לי אפשרות להכניס לשם כבל בגלל החלק התקוע. יש למישהו אולי רעיון איך אפשר להוציא כזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
אוקיי, אז הנה הסיפור: מחשב חדש - קניתי לפני כחודש וחצי: AMD ATHLON XP 2500+ ABIT NF7-S ספק כוח HEC 300AR-T המחשב עבד כחודש וחצי מצויין - שיניתי קצת את התכולה למאווררי לדים, הוספתי קתודה, אבל לא נראה לי שזה קשור, פתאום היום באמצע עבודה הכל נכבה והוא עושה מעיין אזעקה כזאת, ללוח אם עובר חשמל, אני יודע את זה ע"פ הנורת LED שדולקת, בדקתי אם החיבורי חשמל למארז טובים - והם כן, שום דבר לא התנתק, אבל שמתי לך שהלו אם שלי לפני כשבוע-שבועיים - הNorthbridge fan שלו לא עבד - יכול להיות שהוא לא עבד מלכתחילה, אני לא זוכר, למישהו יש מושג מה קרה או איך אפשר לתקן? היום יום שבת - אז רק מחר אני יוכל להתקשר לPCH, תודה רבה! נ.ב. אם הלוח-אם דפוק - לא סביר שהוא לקח את המעבד איתו - נכון? ואם הספק כ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי קירור מים שמתאים לתושבת 2011 בלבד, לפחות ככה כתוב באתר היצרן של הקירור, הקירור לא יכול להתאים לתושבת ישנה יותר? תודה לעונים!!!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפני שהווינדוס עולה מופיע לי הודעה "INVALID BOOT.INI" ואז הוא רושם משהו כמו "BOOTING FROM WINDOWS" או משהו כזה ואז הווינדוס עולה רגיל אפשר לסדר את זה איכשהו??? ועוד בעיה קטנה: למה הקבצים של המדיה פלייר לא הופכים לצורה החדשה של מדיה פלייר 10??
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי מתחיל לעשות קולות של כאילו הוא הולך למות. זה קורה בקבצים מסויימים שכאני מנסה לפתוח אותם ההארדיסק מתחיל להרעיש בדיוק כמו שהרעיש לי הארדיסק קודם ששבק חיים ואחרי כמה שניות שזה תוקע תמחשב זה עובר. זה כאילו יש סקטורים מתים שאסור לקבצים לשבת עליהם. אין לי כבר אחריות על ההארדיסק יש דרך לפתור תבעיה?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף את הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. הבעיה שאין לי מספיק כבלים לחשמל במחשב. אז רציתי להוסיף כבל חדש, אבל לא סגור לאיפה מחברים אותו. האם ישירות לספק כוח? או שיש גם כזה יחידה קטנה שאפשר לחבר כבל אחר? תמונות להמחשה:
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד לאחרונה היה לי הרד דיסק קטן של 20 גיגה שהיה מחובר למחשב כ"עבד". ניתקתי אותו לאחרונה ועכשיו אני מנסה להתקין משחקים וכל משחק רושם לי שגיאה: eror 1327 invalide drive d:\ מה עושים? הבנתי שהמחשב כניראה חושב שהדיסק עדיין מחובר אז ניכנסתי לביוס וניסיתי להגדיר אותו כלא מחובר...למרות שלא ניראה לי שכל כך הצלחתי.... למישהו יש רעיון?????
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכונן DVD של LITEON, JLMS XJ-HD163D, או בשמו הקודם, LTD-163D, מצורפת תמונה, עוד בעיה שקשורה, הוא כל הזמן מאתחל את הכונן לPIO MODE. התמונה "צולמה" בזמן שהכונן היה מקונפג לUDMA2. יש רעיונות לפתרון? (לעדכן פירמוור לא יעזור פה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז יש לי כרגע i5-7500 + 1070gtx 16gbRAM ובדקתי באתר וכתוב שהמעבד חלש לכרטיס הזה. לוח אם b150m-dv2 איזה מעבד אפשר לשדרג? זה רשימת המעבדים ללוח הזה: i7-7700 זה טוב? עיקר השימוש גיימינג וסטרימינג תקציב של 1300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אנסה לתאר את הבעיה באופן המלא ביותר. חומרה: GA-X48-DQ6 - לוח 3 דיסקים פיזיים: 80GB SSD של אינטל X25 - ראשי (מערכת הפעלה WIN7 64 HOME) 1TB CARVIER BLACK - דאטא ראשי 1TB CARVIER GREEN - דאטא גיבוי אני מנסה לגבות סדר גודל של 300 ג'יגה מה-BLACK ל-GREEN. מהירות ההעברה הקבועה היא 7MB/S - מן הסתם איטי בצורה מחרידה. אשמח להצעות.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה במחשב אני מדליק את המחשב והמחשב לא נידלק האורות של המיקלדת מהבבים והמסך שחור לא נידלק לי .. אחרי כמה ניסיות אני חושב אני בטוח שזה משו עם הבטרייה של המחשב כי ברגע שאני מוציא תבטרייה לדקה בערך ומחזיר המחשב עולה ואז אני עושה בביוס מחזיר תהגדרות load ואז המחשב עובד..וברגע שאני מכבה תמחשב ל20 דק' את המחשב אז שוב המחשב לא נידלק ושוב צריך להוציא תבטרייה ולחזור על הפעולות מה עושים במצב כזה מה הבעיה ?? תודה רבה.. עזרה דחוף פליז!!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שהמחשב שלי עולה ישר הוא משתמש ב400 מגה מהזיכרוטן הפנימי שלא רצה עליו שום תוכנית... מה שרץ זה רק אנטי וירוס קספרסקי , דריבר של ATI והתכנית הזאת של המדפסת... מותכן לי על המחשב ווינדוס פרפושונל אז אני לא מבין למה הוא לוקח לי כל-כך הרבה זיכרון.. איך מצמצמים בזה ולמה זה בכלל ככה??
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי חברה שלוש שאלות: 1. האם בכל המקלדות של ניידים הבקסלאש נמצא מעל המקש של האנטר בניגוד למקלדות רגילות שהוא נמצא משמאל? 2. האם הגודל של המקשים בנייד שונה ממקדלת רגילה? קשה לי מאוד עם הקלדה עיוורת כי מרגיש לי שהמקשים בגודל שונה. 3. מה ההבדל בין הסויצ'ים (אני מקווה שזה המושג). הלחיצה בנייד שונה. אני עוד לא בטוח אם זה נוח יותר או פחות. האם ההקלדה אמורה להיות נוחה יותר בנייד ביחס למקלדת לא איכותית?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי הערב כרטיס מסך, sapphire radeon r7 250x 1gb gddr5, הכול עובד טוב מאוד כרגע, רק שהאייקונים על שולחן העבודה מופיעים הפוך, כמו במבט דרך מראה. אשמח לעזרה בעניין, תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי כונן נוסף למחשב וניסיתי לחבר אותו בנוסף לכונן הקיים. המחשב שלי בעל שני חריצי IDE - מחריץ מספר אחד יוצא כבל אשר מחובר לשני כונני הדיסק הקשיח אחד מהם MASTER והשני SLAVE. הכבל מהחריץ השני היה מחובר עד כה רק לצורב הישן אשר הוגדר כMASTER ועכשיו חיברתי אליו גם את הכונן הנוסף כSALVE אך משום מה המחשב המחשב לא קיבל את החיבור ולא זיהה את הכוננים הקשיחים כשהדלקתי את המחשב. רק לאחר שניתקתי את הכבל שמחובר לחריץ 2 מהכונן DVD החדש המחשב עלה. איך עלי לחבר את הכונן הנוסף בצורה שהמחשב יוכל לעבוד עם 2 כוננים צורבים ושני דיסקים קשיחים באמצעות 2 כבלי IDE???? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
עברתי פורומים רבים ומרובים בשאלתי ואמרו לי להגיע לכאן ... אז ככה : ברשותי מחשב מסוג AMD 1700M וכרטיס מסך GeForce 3 Ti 220 ו- Windows XP . מדי פעם כשאני משחק במשחקים (כל משחק ) נופל לי המחשב תוך הצגת מסך כחול בו רשום שהקובץ שמפיל את המחשב הוא הקובץ cmuda.sys אמרו לי שזהו קובץ של הדרייבר של כרטיס הקול . הסרתי את הדרייבר ,שיחקתי בלעדיו ,ועדיין המחשב נופל ... האם למשהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ?????
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני מחשבי 486SX שהיו פעילים אבל עם חלקים שונים וניסיתי להרכיב מהם אחד משופר אבל משהו השתבש אז החזרתי הכל חזרה והתחלתי הכל מההתחלה שלב אחרי שלב עכשיו אני תקוע יש לי כרגע 486SX 8mb ram cd rom hd 1.2gb - הביוס לא מזהה אותו (והוא זיהה אותו בעבר) כונן 1.44 - יש לי 3 כוננים כאלה 2 של ה486 ואחד מפנטיום 3 ולכולם הביוס אומר שיש שגיאה כלשהי עם הקונטרולר כרטיס רשת\מסך\טלויזיה אז אני צריך עזרה עם הפלופי ולהגדיר את ההארד דיסק כדי שאני יוכל להתקין מערכת הפעלה אני לא מתכוון לנסות עכשיו הכל במחשב השני למה הלוח אם שלו ישן יותר 1992 וזה שעכשיו הוא מ1993 גם אני לא בטוח שהוא עבד כשורה כי קבלתי אותו בלי הארד דיסק וראיתי רק שהוא נדלק בעוד בזה שאני מנסה לשפר השתמשתי לפני שנ…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי היום את הטוניק, איך שאני מחבר לחשמל - הוא נופל טוב, הרמתי תפיוז אני מחבר - הכל טוב ויפה בביוס הכל מזוהה אין בעיות. עולה המחשב - מגיעים ל XP והמחשב מצפצף כאילו אין מחר ואני גם חושב שהXP נתקע, לא בדקתי את זה לעומק (כי 2 בלילה) מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההרדיסק הוא הרדיסק משני, מערכת ההפעלה מותקנת על הרדיסק ATA100 נסיתי fdisk אבל הוינדוס עולה עם מסך כחול אחרי זה partition magic אין לי ל-maxtor באתר יש 2 תוכנות אחת לוינדוס ואחת לדוס זו לוינדוס קורסת איך שהיא עולה וזו לדוס נתקעת ב-boot מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי,המחשב שבחתימה,דולק 24 שעות ביממה,לא מכבה אותו אף פעם,שאלתי האם לטווח הארוך זה יכול להרוס משהו? ראיתי על הקופסה של הלוח אם שיש כזה עד כמה שעות הוא יכול לעבוד. מה יותר בריא למחשב? לכבות אותו בלילה ולהדליק בבוקר? או שזה לא משנה?ולטווח הארוך לא פוגע ברכיבים? מבחינת שקט-אין רעש בכלל ולו הקטן ביותר,כאילו שהמחשב סגור אז זה לא מפריע לי. אגב יש גם לד כחול במאוור ש המעבד,ועוד שני לדים כחולים במאווררים של המארז,אז השאלה אם גם הם לא נדפקים בזמן הארוך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי geforce 2 mx 400 עם הדרייברים הכי חדשים 53.04 וכל משחק נטקע אחרי איזה 30 שניות אפילו משחקים ישנים כמו re-volt. מתי שהמחשב נטקע כלום לא עוזר אפילו לא ctrl+alt+delete צריך לעשות ריסטרט ומתי שהווינדוס עולה זה משנה לי את ההגדרות של הכרטס ל 640*480. ניסיתי להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש זה לא עובד מה אני עושה ? תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא כרגע ואני רק רוצה לוודא שווינדוס 7 יעבוד עליו. זה המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח מציאון ועודפים Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 500W VP500P 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מה קורה ! לא התקנתי שום דבר חדש וככה סתם אני מפעיל את המחשב והמסך לא מזהה אפילו את המחשב. ושומעים בוידאו את ה3 צפצופים. (אחד ו2 מהירים) שומעים את זה ב0:30 מה לעשות ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב פועל באופן תקין אבל המסך שלו לא נדלק, ניסיתי להחליף כרטיס מסך לאחד שעובד וגם לא עובד החלפתי סלוטים לזיכרון עשיתי איפוס ביוס ועדיין אין כלום ואפילו אין רמז לבעיה הזאת המחשב עושה רעש שהוא עובד והכול תקין והמסך פשוט לא נדלק כמובן שניסיתי על כמה מסכים את זה ולא עובד אשמח אם למישו יש עוד אופציה שיכולה לעזור לי לפתור את התקלה תודה..
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-