תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק קשיח של WD של מחשב נייח (מחשב שולחן) ואני רוצה לחבר אותו למחשב נייד ולהפעיל דרכו מערכת הפעלה שמותקנת עליו הבעיה היא שהמחשב נייד לא יכול לטעון אותו מהUSB.. השאלה היא איך אני יכול להפעיל אותו ? כלומר אין אפשרות בביוס לטעון מהUSB, הבנתי שאני צריך להכין דיסק DOS שעליו יהיה דרייבר של USB וכך אני יהיה מסוגל לטעון את מערכת ההפעלה מהדיסק הקשיח שמתחבר לUSB, השאלה היא כיצד אני עושה זאת ? הנה כמה קישורים שמצאתי אותם לא הבנתי כל כך אבל דרכם אפשר לעשות זאת: http://www.bootdisk.com/ http://www.bootdisk.com/usb.htm http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk מישהו יכול להסביר לי כיצד אני עושה את הדיסק הזה ? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זו תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה היא שהקול מגיע בדיליי, חבר שלי אמר לי שאני צריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו, האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זאת תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה שהקול מגיע בדיליי אז חבר שלי אמר לי שצריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו , האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והיום התחלתי להרכיב אותו עם חבר, חיברנו הכל במקום לפי המדריך ותקענו הכל לאן שצריך. עכשיו אחרי שאני מחבר את הספק כוח לחשמל ומפעיל אותו , לוחץ על כפתור ההפעלה , המעבד מתחיל לפעול והמעברר מסתובב , אך אחרי 4 שניות בערך כאשר המעברר קירור של המארז וכרטיס המסך מתחילים לעבוד הוא פתאום מפסיק. (אבל כל השאר ממשיך לעבוד) מישהו יכול לתת לי סיבה טובה למה הקירור מפסיק לעבוד פתאום כאשר שאר החלקים מתחילים לעבוד? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום אבא שלי התקשר אליי בעודי בבסיס.. והודיע לי שאחי הקטן איכשהו גרם למחשב להפסיק לעבוד. ושכנראה משו נשרף כי גם היה ריח, וגם המחשב לא עלה. חזרתי הבייתה, ואימתתי את התקלה, ניסיתי לנתק את הספק מהחשמל ולחבר שוב (כמו אחרי הפסקת חשמל). המאווררים נדלקו לפחות משניה וזהו. אני נוטה להאמין שזה הספק.. הוא גנרי, והוא מחזיק אצלי כבר המון זמן.. השאלה: האם ספק באמת יכול להישרף סתם ככה פתאום? ומה הסיכוי שהוא לקח איתו עוד חברים? ואיך אני יכול לדעת? (אם זה קריטי, אז יש לי p4 2.4ghz, עם 768מב זכרון, גיפורס4 אם איקס 440, על לוח לא ממש מוכר) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום...בהמשך לדיון קודם אני פותח את זה.. אני וחבר התקנו XP על המחשב שלו לאחר כמה וכמה בעיות שהוא עשה לנו (התקנו 98 ואז שידרגנו לXP) משום מה המחיצה הראשית (כונן C ) ניבחר ליהיות 2GB בלבד...ניסתי להגדיל את המחיצה C על ידי התוכנה אך ללא הצלחה למרות שיש צמוד אלייה מחיצה ריקה (מסומנת בצבע אפור בתוכנה) אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הסבר מה לעשות כדי להגדיל את כונן C (מחיצה ראשית) צריך להמיר את הקבצים? להחליף משהו? בקיצור אשמח להסבר קצת מקיף אם מישהו יכול
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, לאחרונה בעת הפעלת המחשב הנייד המאוורר מתחיל לפעול על אף שהמחשב לא הגיע לטמפרטורה הרצויה לכך. לאחר כמה דקות בודדות המאורר עובר לmode מהיר יותר ואז ללא כל התרעה המחשב נכבה. מה יכול לגרום לתופעה זו וכיצד ניתן להימנע ולתקן מצב זה. עמית
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב מחדש , לפני זה הוא זיהה את הUSB . 6 בסך הכל . התקנתי את הכרטיס קול ואת הכרטיס מסך ,הרשת הוא זיהה לבד .הכל ONBOARD . עכשיו אני בא לחבר כל התקן USB אחר ,והוא פשוט לא מזהה אותו לא קופץ לי חלון כלום!. הUSB 2.0 על Enable בביוס . אני פשוט רוצה להתקין את המדפסת שלי HP PSC 1100 . וצריך לחבר את המדפסת עם הכבל USB . למישהו יש פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא מאוד מוזרה... יום אחד נעלמו לי כל הCD ROM מהמחשב(לא שיניתי ולא נגעתי בכלום!) אחרי שהצלחתי לסדר את הבעיה (עם תמיכה של מייקרוסופט למחוק משהו ברג'סטרי...) הם חזרו ואחד עובד כמו שצריך (חשוב להגיד שזה דיגיטלי ליצירת אימג') והשני יכול רק ליקרוא דיסקים אם אני מכניס דיסק שצריך לצרוב עליו הוא רושם לי שאני צריך להכניס דיסק לכונן (אבל יש דיסק בכונן!) אני ישמח מאוד אם מישהו יעזור לי... מערכת הפעלה: XP 64X כונן (זה שלא עובד כמו שצריך): DVD-RW AD7173A (והלקח החשוב חברי... לא לקנות כוננים של NEC!)
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את התרד העצבני מלפני כמה זמן על כל נפגעי הNEC ואני אחד מהם. :-[ שנה וחודש (!!) אחרי הקניה, חודש אחרי שפגה האחריות ( ), התחרפן המכשיר והפסיק לצרוב או לקרוא דיסקים דיוידי של ורבטים, סילברליין וכו'. נהיה צורב עם מצפון. לא מתאים לו דיסקים צרובים יותר. אין לי ברירה אלא לקנות חדש. המוכר הציע לקחת שוב NEC אבל אני חושש שאז שוב עוד שנה אני אעמוד באותו מצב. אני זקוק להמלצה על צורב דיוידי עד 200 שח שלא מרעיש, לא עושה בעיות, לא עובד לאט ושלא יתפגר לי אחרי יומיים (או שנה). תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בצורב, אני מכניס דיסק DVD/CD לכונן צריבה והצורב לא קולט את הדיסק וניסיתי עם מלא דיסקים.. ולא קלט. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש מעבד: E6600 לוח אם: GA-965P-DS3 2 כוננים קשיחים בתצורת SATA וצורב DVD בתצורת IDE כאשר אני מפעיל את המחשב ונכנס ל- bios אני מסמן לו שיקרא מה- cd ראשון אך כאשר הוא מגיע לשורה שהוא מבקש ממני את ה- bootable ואני מכניס לו את הדיסק הוא בכלל לא קורה מהכונן אופטי. כמו הכונן אופטי בכלל לא מופיע בטבלה של ה- POST והוא לא מזהה אותו בשום מקום (גם לא בביוס). הבנתי שיש בעיות עם העניין הזה בכל ה- 965. יש לי בעייה להתחיל להעתיק את קבצי boot ל- usb (שאותו הוא כן מזהה) האם יש דרך להגדיר בביוס שכן יזהה את הכונן האופטי (IDE) ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אז ככה יש לי במחשב הארד דיסק של 160 G ויש לי עוד אחד של 80 G ששמור אצלי במגירה ורציתי להוסיף אותו למחשב כדי שיהיה לי 240G . עכשיו במידה ואני מחבר אותו אני יכול לחלק את הכוננים במחשב לשני כוננים שווים למרות ששני הארד דיסקים לא שווים בגודלם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעייה חמורה במחשב שלי. הכל התחיל מזה שהוא באופן מתפיע פתאום נתקע ולא הגיבה לכלום, בצעתי ריסט וזה כתב לי שהוא לא מוצא תא ה-HD אז חיזקתי את החיבורים במארז, עכשיו קפץ לי החלון הזה כאשר הפעלתי את המחשב [יש לי אפשרות להגיע לביוס]: ושאני לוחץ על איזשהו מקש זה מגיע לי לזה: [סליחה על הטשטוש, יש שם שתי אפשרויות windows vista/vista loader]: [קוד השגיאה]: ושאני לוחץ על vista loader זה מגיע לי למסך זה: אשמח לתשובה הכי מהירה שאפשר ומה קרה בעצם, יש לי כל מיני אפשרויות של edit וכאלה [תוכלו לקרוא במקש בחירה].
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אתמול בלילה יצאתי לשבת בחוץ עם חברים על כמה בירות. השארתי את המחשב דלוק בלי שום תוכנה דולקת, חוץ מהמסנג'ר. כשחזרתי המחשב היה כבוי. ניסיתי להדליק אותו וזה לא הלך. אזניתקתי את הכבל של החשמל מהספק והחזרתי והמחשב עלה. אחרי 3 דקות במחשב הוא שוב כבה ונדלק לבד בלי שאלחץ על כלום, לפני שהוא הגיע אפילו לשלב בו הוא מעלה את הוינדוס הוא שוב עשה הפעלה מחדש וככה עד שהוא מגיע למצב שלא רואים אפילו את הדגם של הכרטיס מסך כשמחשב עולה ואז הוא מתכבה סופית ולא נדלק עד שאני לא מוציא את הכבל של החשמל מהספק ומחזיר. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה ואנסה לתקן את זה בבוקר. היום כשקמתי הדלקתי ת'מחשב ושוב אותו דבר. ניסיתי לא להתחבר לאינטרנט, אולי וירוס או משהו. שיחקתי איזה חצי שעה במשחק קטן וזה לא נכ…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
המחשב נכנס להגדרות BIOS ישר אחרי הPOST ואם אני יוצא מהBIOS או עושה ריסט המסך הופך לשחור ואין כלום... אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו, ואז שוב, המחשב עובר את הPOST ונכנס לBIOS.. המחשב עבד מצויין לכמה זמן אז חשבתי שהבעיה בHDD, ובאמת אחרי שניתקתי אותו והחלפתי לאחר הבעיה נפתרה. אבל היא חזרה אחרי כמה שעות... ניסיתי להחליף מעבד, אבל עם המעבד השני המחשב בכלל לא עלה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב, שאני מדליק את המחשב אז בזמן ההפעלה המקלדת לא פועלת בכלל וזאת הסיבה שאני לא יכול להיכנס למצב בטוח. וגם רציתי עכשיו לפרמט אבל כדי להפעיל את הדיסק כתוב "Press any key" והמקלדת לא עובדת. >< המקלדת מחוברת בUSB אולי זה קשור? ניסיתי לחבר ליציאה אחרת אבל זה לא עזר וגם ניסיתי מתאמים לחיבור הישן והם בכלל לא עבדו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, לאחי היה מותקן ויסטה והוא רצה XP אז פירמטתי לו לXP ואז אחרי הפירמוט יש את הסמל של הטעינה אבל אחרי זה יש מסך שחור כאילו הWINDOWS לא עולה! מה הבעיה? תודה! **עריכה** זה בסדר זה הסתדר!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי. שדרגתי את המחשב שלי לפי ההמלצה שנתנו לי בפורום הזה. הכל עובד טוב, הטמפ' של המעבד לא עולה מעל ל45 מעלות, אבל כשאני מריץ את התוכנה של Asus Probe שנותנת מידע על המחשב כמו טמפ', קירור וכו, לפעמים הPower מגיע מתחת לאלף, ואז התוכנה מזהירה אותי שיכולה להיות בעיה. איזו בעיה בדיוק יכולה להיות, ולמה זה יכול לגרום? אני חושד בספק שלי - 400W. הנה התמונה: http://www.2send.us/uploads/4788c01374.JPG מפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX לוח אם: ASUS M2N-E כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX8800GTS 320 MB PCI-E זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. אחד המחשבים במשרד שלי (מחשב בן שלוש בערך) התחיל לעשות ריסטרטים כל פעם שכמה תוכנות היו פתוחות ביחד. כשניסיתי לאתר את התקלה, הורדתי everest למחשב, והתוכנה הראתה שלוח האם עובד בחום של 112 מעלות. אני מניח שזה מה שגורם לריסטרטים. אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב את ההודעה בפורום הנכון, אז ככה - במחשב השני שלי אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הסיבה לבעיה לפי מה שהבנתי מHOT היא שמשהו חוסם את המחשב מלייבא כתובת IP תקינה המודם תקין כי עכשיו אני גולש דרכו במחשב אחר. הכתובת IP שהמחשב השני מקבל היא משהו מוזר מאוד שהוא שילוב של מספרים ואותיות באנגלית. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מי שעוזר לי בזה ממש תודה יש לי כרטיס מסך מסוג X1950 pro ומעבד amd 5200+ שהוא דואל קור 2.6 הקיצר במשחק קאונטר סטרייק סורס לאחרונה נהיו לי דרופים ב fps ונגיד במקומות מסויימים יש לי 70 80 fps משהו ממש מאכזב. אני על 4 MSAA ו על 8 X AA כאילו 8X בפילטרינג מוד.. ובלי HDR הקיצר פעם היה לי 100 עומד ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו אני שואל למה יש לי דרופים? כאילו פעם לא היה לי וגם מהספק יוצא אוויר חם מאוד.. לפעמים במשחקים שאני משחק עם עוד 9 אנשים בסרבר אנישומע אותו כמו מנוע של אופנוע.. הקיצר ממה הדרופים נובעים? אוליי הכרטיס מסך לא טוב? איןן זה מחרפן.. אוליי זה קשור לזה שהקאונטר לוקח רק 200 מגה זיכרון? מה יותר טוב שהוא ייקח 200 או יותר? ואיך הוא יכול לקחת יותר? אגב הטמפרטורה של הכרטיס מ…
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אתמול לא היתי כל היום על המחשב ואחי הקטן ישב לי על המחשב תקע את המחשב והפעיל את המחשב אתמול השפה היתה עברית היום היא אנגלית כל השפה השתנתה מה אני יכול לעשות? עזרה דחופה בבקשה? נועל את המחשב מהיוםםםםם!
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי לוח ,מעבד,ספק כח ,וזכרון הרכבתי אותם למארז הישן שלי יחד עם הדיסק הקשיח וכו חיברתי הכל , אבל שאני לוחץ על כתור ההפעלה המחשב לא נדלק , נדלקת רק נורה קטנה אבל שום מאוורר או משהו בסגנון לא עובד יש עצות? מה יכול לגרום למחשב לא להידלק? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מעבד של: PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT וניסיתי לפרק את המעבד לניקיון, ולא הבנתי איך. אחרי שאני משחרר את התופסנים הלבנים שיש לו, חיפשתי כפתור או משהו ולא מצאתי. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-