עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לחבר שלי כ. מסך 6200 עם יציאה של 8 פינים הוא הביא מתאם מ8 פינים לבננה צהובה RCA ולא הצלחנו לקבל תמונה בטלויזיה, הטלויזיה לא מזוהה ע"י הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שאמור היה להיות לו מתאם מיוחד? בתודה משה

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by mp91,

המחשב קרס ונדלק סתם ככה.. קיצר היו שני קבצי דאמפ בתיקיה של המינידאמם בדקתי את שניהם ובאחד מהם היה את זה: intelppm.sys חפשתי את זה באינטרנט ולא ממש הבנתי מה הבעיה..?

3. Started by The_Byter,

The game Prince of Persia: Sands of Time no longer fails to play under Windows XP with an ATI RADEON 9100 or 8500 series product installed Offical ati "Resolved Game Issues"

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by rikimaru,

היי חברים אני צריך את עזרתכם. בזמן האחרון בזמן שאני משחק (לא משנה באיזה משחק) המחשב שלי נכבה באופן הבא: 1. ספק הכוח ממשיך לעבוד, 2. האורות על לוח האם ממשיכים לעבוד, 3. המאווררים במארז, של המעבד, ושל כ.מסך ממשיכים לעבוד, 4. התמונה במסך נתקעת, 5. המקלדת והעכבר לא מגיבים, 6. הדבר היחיד שלא מראה סימני חיים הוא ה-LED המעיד על פעולת הדיסיקים הקשיחים... אחרי שאני לוחץ על כפתור ה-Rest והמערכת עולה אין הודעות שגיאה כל שהם ואפילו ב-Event Log לא מופיע כלום, אפילו שהמערכת עובדת במשך ימים רצופים היא לא ניתקעת או נותנת איזו שהיא הודעת שגיאה... אלא רק בזמן שאני משחק (למרות שכשהאזנתי למוזיקה כמה פעמים קרה לי אותו הדבר). אני סוחב את התקלה הזו כבר חודש ואני חושב שזה בגלל הספק כוח שהוא לא ח…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  5. היי שלום לכולם, יש לי בעיה מתסכלת מאוד שהחמירה עד מצב קיצוני שיש כיום, שאני משחק ב CRYSIS או BF3 , לאחר מספר שניות בודדות - המחשב כולו נתקע עם באז של הקול. הטמפ של המעבד והכרטיס מסך לא גבוהות, לא עשיתי שינוי מיוחד מאז שהמצב החמיר, נסיתי להתקין מחדש דרייברים עדכניים לכרטיס מסך וכריס קול ללא מענה. אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל, קורה לפעמים שגם ה WINDOWS נתקע כולו. מאיפה להתחיל בככל ? אודה לעוזרים כרגע אין OC למעבד, והכרטיס מסך בסטוק.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  6. יש לי בעיה חמורה- כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר, ואז אחרי זמן מסוים פתאום מתכבה המסך, המקלדת לא מגיבה, המחשב נתקע הלוד של XP. זה היום השני שזה קורה. ניסיתי לעשות בוט עם live cd שך לינוקס, עם סידי של XP ועם פלופי של 98 ובשלושתם קורה אותו הדבר!!!! @#$#@ המסך מתכבה והמחשב לא מגיב! מה זה יכול להיות??????? אני מקווה שלא נדפק משהו.. במיוחד ההרדדיסק...

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  7. אלהן, שעות אני סורק את הרשת ולא מצאתי שום בעיה דומה לשלי, ברשותי Xtreamer ultimate (inter Atom 1.8) מריץ ווינדוס 7 הבעיה היא שחייב להיום מחובר מסך לחיבור ה DVI ושהמסך יהיה חובר לחשמל, אחרת המחשב לא נדלק, בנסוף, המחשב נכבה כאשר מנתקים את המסך או את שקע החשמל של המסך!! מישהו מכיר? אולי יודע מה הפתרון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by xena,

או שאני נדרש להחליף מאווררים היכנשהו?

9. תשמעו היו לי בעיות עם המחשב ואחרי הרבה זמן הצליחו לסדר לי אותו ! עכשיו זה המפרט שלי AMD +3000 RAM 1.5 Giga כרטיס מסך AUSU 8800GT 512MB (ללא OC) וספק HEC 400W עכשיו אני הורדתי משחק אני בא להעתיק את הקבצים לHDD אחר והוא פשוט נתקע לי אבל דרך הsafe mode הוא לא נתקע בהעברת קבצים מHDD 1 לHDD 2 למה זה קורה לי רק בוינדוס ולמה זה קורה בכלל !? אנשים האם הבעיה היא בספק ואחרי שאני יחליף זה יתפטר ?. האם אתם חושבים שהבעיה במשהו אחר תנסו לעזור לי ולמצוא אותה תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by e zinger,

איך אני פותר בעיה זו, תודה רבה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  11. דגם הלוח שלי הוא p5gc-mx/1333 ולא מזמן הכנסתי מעבד e5300 דואל כור ומאז המחשב אומר לי cpu לא ידוע לחץ f1 כדי להמשיך ואני יודע שאני צריך לעדכן את הביוס אז יש לי את התוכנה asus update והורדתי מהאתר של אסוס את הגירסה האחרונה של הביוס ושאני בא לעדכן דרך התוכנה אז זה אומר לי שהקובץ ביוס שאני מנסה לעדכן לא תואם לביוס הנוכחי לכן אני לא יכול לעדכן! ואני יודע שזה הגירסה המתאימה כי אין עוד משו באתר של אסוס חוץ ממה שהורדתי ואני על ווינדוס 7 ככה שאני לא יודע איך לעדכן מהדוס (אם אפשר) אני חייב עזרה דחוף תודה!!

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. שלום, קניתי שני זכרונות כאלה CT2KIT25664BA1339 של Crucial שכתוב באתר שלהם שהם אמורים לעבוד עם לוח האם שלי msi neo combo p35, משום מה אפילו ה BIOS לא עולה ....מישהו יכול לעזור לי, אולי צריך לשים ערכים ידנית ב BIOS (עודכן לגירסא אחרונה)...

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by Sven,

התקנתי מערכת הפעלה מחדש ופירמטתי 2 מהדיסקים הקשיחים שברשותי כאשר נמנעתי מלפרמט גם את השלישי מטעמי שמירת המידע שעליו. עכשיו, כאשר אני מנסה לגשת את הדיסק הוא רשום כ- "זר" (Foreign) וכדינמי, לעומת שאר הדיסקים הרשומים כבסיסיים. כאשר אני מנסה "לייבא" את הדיסק הקשיח הוא כותב לי את הדברים הבאים: כאשר אני לוחץ על OK הוא מוציא לי עוד הודעה: בסגירת ופתחית מחדש מנהל הדיסקים אין שום שינוי, גם לא עם אתחול המחשב. לגבי ה- "סיסטם אוונט לוג", איפה אני יכול למצוא את זה ומה זה יכול לומר לי? יש דרך לעקוף את המנגנון הנ"ל כדי לגשת לדיסק ולהשתמש בו? אולי להשתמש בו ו"לייבא" את הדיסק בצורה כלשהיא ללא פרמוטו מחדש והפיכו לבסיסי? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by avigdo,

שלום, הביוס מזהה את הצורב אך הXP לא מזהה אותו. הHD הוא SATA. הצורב IDE לבדו מוגדר כמאסטר. חבר ניקה לי את המאוורים ופירק לשם כך את הכונן. יתכן שנגע לי בלוח האם: גיגהבייט GA-EP43-DS3. החלפתי כונן אופטי אך אותם תסמינים: הביוס מכיר אותו , מע' ההפעלה לא מכירה. החלפתי אותו בכHD אחר והוא פועל רגיל, מה שמראה שהכבלים והחיבורים תקינים יש למישהו עצה מה לבדוק? איך לפתור?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  15. Started by ejay,

היום כשהפעלתי את המחשב לאחר כיבוי תקין לחלוטין בליל אמש, הגעתי למסך הסטאפ ובו הודעה שאומרת שמהירות המעבד לא הוגדרה כיאות , למרות שלא ביצעתי שום שינוי. יצאתי מהסטאפ (בלי לשמור שינויים) והמחשב עלה בלי שום בעיות. יש לציין שזה כבר קרה לי פעמים ספורות בעבר- ומלבד התהייה על מקור הבעיה וחומרתה זה לא מפריע לשימוש תקין במחשב. יש למישהו רעיון? מעבד- פנטיום 3 800 , לוח אם- asus cuv4x . תודה לכל המסייעים.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by zglazer,

שלום לכולם!!!! ברצוני לבצע בדיקות מקיפות לחומרה של המחשב. ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: P-3 866 256MB 20GB WIN XP PRO אני עתיד לפרמט את המחשב אך אני גם חושד בחומרה זכרונות ,לוח-אם ,דיסקי קשיח על אלו תוכנות אתם ממליצים שאוכל להריץ ולקבל דיאגנוסטיקה אמינה לגבי מצב החומרה. המליצו לי למשל על תוכנת MEM TESTלגבי בדיקת זכרונות אך היא מצריכה דיסקט יש משהו פשוט יותר. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא צביקה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  17. אהלן לכולם, המפרט שלי (בקצרה) הוא: I7 על לוח אם של גיגהבייט EX58-UD4 ואני עובד על ווינדוס 7 (64 ביט) ו- 6 גיגה זיכרון DDR3. משום מה, אני לא מצליח לחבר כמו שצריך מצלמת ווידיאו (Mini DV) בשביל לדגום ווידיאו לאחת מתוכנות העריכה שלי. לא משנה באיזו תוכנה אני משתמש (Sony Vegas, AVID, Movie Maker ועוד...). יש לי שלושה סוגים של מצלמות MINI DV ואף אחת מהן לא מצליחה להתחבר אל המחשב כמו שצריך. כל הזמן המחשב נתקע, וכשהוא לא נתקע אז תוכנות העריכה לא מזהות את המצלמות, וכשהן סוף סוף מזהות את המצלמות אז הן שוב נתקעות ואז קופצות לי הודעות שגיאה שהמצלמה בכלל מכובה או שאי אפשר לגשת אליה. אני חייב לציין שבכל מחשב אחר (של חברים וכד'), שהם הרבה יותר חלשים ומיושנים מהמחשב שלי - החיבור עובד כמו …

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

אני מקבל מלא מסכים כחולים כאלה: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: dxgmms1.sys SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sh…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by Asaf Mor,

לארדיסק לא ניגרם שום נזק ובסך הכל העברתי את הכל לארדיסק אחר ומחקתי מהארדיסק השני. ומאז לא השתמשתי בו, והוא תקין יש תוכנה שיכולה לשחר תיקייה שלמה? זה חשוב מאוד זה שירים שנאספו במשך 10 שנים או יותר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  20. שלום אנשים... לא מזמן קניתי מחשב חדש מ-KSP... הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטרט באמצע משחקים המפרט שלי הוא: מעבד AMD: Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם למעבד AMD: ‏‏ABIT KN9 SLI AM2, nForce 570 SLI, DDRII 800, 2XPCI-E‎ זכרונות: DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) twinmos דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס מסך: Gigabyte 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E צורב: ‏LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8‎ מארז: HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) מסך: Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms. עכבר ומקלדת: MOUSE PS2 + roll keyboard 2 lng הוספתי למפרט שלמעלה ספק כח מ-TMS... לקחתי את ה-FSP ATX 400 PAF. רציתי לדעת אם יש מצב שהמחשב עושה ריסטרטים כל הז…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by avim1990,

שלום לכולם, יש לי במחשב שלושה הארד דיסקים שכולם מחוברים למחשב בצורה הבאה: 2 מחוברים בחיבור אחד והכונן הראשי © מחובר למחשב באותו חיבור עם הצורב. יום אחד המחשב פשוט כבה ואחרי שהדלקתי מחדש המחשב הראה רק את כונן C בלי 2 הארד דיסקים האחרים ובלי הצורב. ניסיתי לשחק עם הכבלים ולהחליף בינהם וראיתי שכל הארד דיסקים והכבלים תקינים אבל משום מה פשוט אי אפשר לראות בו זמנית את כל ה4 מכשירים כמו פעם. מישהו יכול אולי לעזור ולהבין במה יכולה ליהיות הבעיה. תודה מראש, ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  22. שלום אני עובד עצות משהו כל הזמן תוקע לי את המחשב ואני לא יודע מה זה. אני מריץ עכשיו memtest אך זה עדיין לא מצא תקלה. אולי זה המעבד אבל אם כן אני לא יודע כיצד לבדוק אותו או כל רכיב אחר שעלול לתקוע אותו. מה זה יכול להיות? תודה מראש ירון.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  23. שלום , זאת לא הפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת ואני די בטוח שזה קשור באיזה שהיא דרך לצורב עצמו. אתמול קניתי sims 3 במדיה גיים (לאיזה פקק נכנסתי בדרך החוצה מתל אביב) ורק היום בבוקר היתה לי הזדמנות להתקין אותו. אני מתקין את המשחק וכל כמה שניות קופץ לי חלון שאומר שיש לי בעיות CRC בקובץ. כמו שצינתי זה הפעם השניה שזה קורה לי. לחצתי על retry ובאיזה שהיא נקודה הם כבר הודיע לי שהמצב אבוד ולחצתי על ignore עד שבכלל ביטלתי את ההתקנה. אני די בטוח שזה איך שהוא קשור למחשב שלי כי זה כבר קרה לי בעבר עם fallout3 הדרך שתיקנתי את זה היתה להתקין את זה עם ignore ואז ללכת למחשב של ההורים של אשתי ששם יש צורב של LG , להתקין את המשחק בלי שום בעיה ואז להעתיק את הקבצים התקינים ל DOK ולהעתיק אותם מ…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by pssheba,

שלום, קיבלתי מחשב נייד עם דיסק של דרייברים. לא עולה בידי להתקין את הדרייברים ואני מקבל הודעה חוזרת ונשנית כי: usbehci.sys לא נמצא על גבי הדיסק. חיפשתי ב "גוגול" ומצאתי שם עשרות ומאות הודעות הזועקות מרה על חסרונו של usbehci.sys בדיסק ההתקנה. כל הקישורים היו לאתרי סקס שביקשו "לבצע בדיקה" בדיסק שלי. מישהו נתקל אי פעם בסיוט הזה הנקרא: usbehci.sys? מישהו יכול ליעץ לי מהיכן מורידים את הדבר הזה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by Might,

שלום, יש לי בעיה במחשב כבר זמן רב, בדרך כלל אני משחק קצת בחלקים מחזק ואז זה מסתדר, הפעם הבעיה קצת שונה. לאחר שאני לוחץ על לחצן ההפעלה לא נשמע צפצוף (בכלל לא) והנורה של המחשב מהבהבת. (בדרך כלל נשמע צפצוף יחיד והנורה נשארת דולקת) אני כבר לא ידוע מה לעשות ניסיתי לנקות, לחזק וכמה עצות שהציעו פה בפורום, כלום לא עזר. בבקשה עזרה :'( תודה,אלירז

• 4 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים