תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
אני לא משחק הרבה במשחקי משחק אבל לאחרונה חזרתי לשחק במשחק שאהבתי פעם. בהתחלה היו האטות מידי פעם שכאילו המחשב נתקע לכמה שניות ואז יש הילוך מהיר והכל חוזר לקדמותו,אז חשבתי שזאת בעיה של הסי די רום אז החלפתי בכדאי לנסות ועדיין אותן האטות. ניסיתי משחק אחר, גם ישן, וגם הוא זחל אומנם בצורה אחרת, במקום תקיעות כל דקה הוא שפוט זז בקפיצות. ניסיתי להחליף דרייבירים של כרטיס המסך, להתקין שוב DIRECTX וזה לא עזר. התקנתי מחדש WINXP ובחרתי ב REPAIR, זה אומנם עזר ליום יומיים, למרות שהיו תקיעות אבל כל חמש דקות וריגעיות, ושוב הבעיה חזרה. יש לציין שהמשחקים הללו פעלו על המחשב הישן שלי מעולה ושכיום יש ברשותי amd athlon 1900+, gf2 gts, 512ram. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה לי הרבה ריסטארטים כבר 3 רק היום כנראה שזה בגלל בכרטיס מסך אני חושב הופיעה לי גם הודעה של ווידוס אחיר הריסטראט האחרון שאולי אני צריך דריבר מעודכן יותר איך אני יכול לדעת בדוק מאיפה זה בא (כי אני חושד שזה מההראד דיסק ) ?? ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לדריבר של NVIDIA GEFORCE4 MX 400 (64)
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קבלתי הודעה כזאת על מסך כחול : (stop :0x0000007b(0xf7c1f528,0xc0000034,0x00000000,0x00000000) רציתי לשאול מה זה אומר ,זאת בעיה עם דיסק קשיח שלא עולה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, חברים ! אנא, עזרו לי לפתור אותה בהקדם. מה יכול להיות מקור התקלה. תודה, זיו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המחשב של דוד שלי עשה צפצופים בעת ההדלקה, אחרי המון סיבוכים וזה העלתי לו את המחשב והתחלתי לצרוב מידע, כל הפעלה מחדש היה סרט להדליק אותו בגלל הצפצופים שלא נותנים להדליקו, לבסוף תוך כדי עבודה בוינדוס הוא נשרף, שמתי לו ספק כוח אחר אבל זה לא עבד, יש מצב שהלוח אם נשרף?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בכל משחק שאני מנסה להתקין כתוב לי במהלך ההתקנה שחסר קובץ או משהו כזה. לקחתי את אותם המשחקים והתקנתי במחשב אחר ושם זה פעל. גם כשאני מנסה לחלץ קבצים יש לי שגיאה באמצע החילוץ... מה לעשות? תודה...
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. בדרך כלל כשאני לוחץ על הגלגלת אני יכול לרדת למטה ולעלות למעלה, אבל עכשיו כאשר אני לוחץ עליו זה מעלה אותי ישר למעלה. וכאשר אני מנסה ללחוץ עם הגלגלת בדפדפן לפתוח קישור, זה מעלה אותי למעלה. וגם כאשר אני נגיד בשולחן העבודה ואני לוחץ על הגלגלת זה כאילו מסמן לי את כל המסך. וניסיתי להחליף עכברים וחיבור USB. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מחשב מריץ VISTA 32 BIT.לוח אם ABIT IP35-E כרגע יש בו 2 זכרונות כל אחד גיגה של OCZ 2 הזכרונות נמצאים בסלוטים הכחולים (ייתכן ועובדים בDUAL)? אני מוסיף זכרון KINGSTON 2 גיגה לסלוט השחור בלוח. http://www.alibaba.com/product-gs/441482545/KVR8002N6_2G_ddr2_ram_memory_module.html המחשב עולה.מזהה 4 גיגה אך אחרי מס דקות מראה לי מסך כחול לגבי בעיה עם הזכרון.הזכרון לפי מיטב ידעתי תקין. יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי לוח אם , בלוח יש שתי יציאות אחוריות של USB 3 . חיברתי עכשיו דיסקאוןקי של Transcand בעל USB3 והעברתי קבצים בעלי 4 GB מהמחשב לדיסק או קי . מהירות ההעברה הייתה 16MB לשניה . למה זה ככה ?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
החלפתי ספק והמחשב לא התחיל לעבוד.חזרתי לישן וגם לא עובד.משהו מוזר אם אני מחבר את הכבל של P4 שמתחבר ללוח הוא מפסיק לעבוד עם הכבל הגדול הוא עובד הלוח מקבל חשמל ומאוור המעבד מסתובב הבעיה עם המחבר P4 ATX
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב לפני חצי שנה ומאז יש לי בעיה מאוד מוזרה עם FPS במשחקים (50FPS מרגיש כמו 30FPS ושלא נדבר איך 30FPS מרגיש) הבאתי את המחשב ל KSP והם אמרו שהכל בסדר קניתי גם כרטיס מסך חדש HD7850 2G והבעיות המשיכו....עדיין 30FPS מרגיש כמו 20FPS ופחות וכן הלאה עכשיו יש לי חשד שזה אולי הספק.... יש לי את הספק הזה ורציתי לדעת אם הוא איכותי ויכול להחזיק את המערכת הזאת ספק Antec 550w מסך 23 Samsung LED לוח אם Asus M5A78L LE כרטיס מסך radeon HD7850 2g gddr5 מעבד Phenom II 1100t x6 3.3Ghz Black Edition זיכרון 8G Ram DDR3 1333Mhz G.Skill דיסק קשיח 200gb 7200rpm 8mb cache מעבד הוחלף והבעיה נשארה כרטיס מסך הוחלף מ HD6850 ל HD7850 והבעיה נ…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ובכן, לא מדובר בבעיה רצינית, אך אשמח לשמוע מה זה בכלל ולמה זה קורה. אם כן, אני זוכר שאיפשרתי צפצופי ביוס במידה וטמפרטורת המעבד עולה גבוה. בדקתי זאת לפני מריחת משחה תרמית, וכצפוי נשמעו צפצופים מכאניים כאשר המעבד התחמם. היום משום מה, אני שומע מדי כמה דקות (בהפרשים לא קבועים הנעים בין 5 ל-40 דקות) צילצולים מהפיאזו-רמקול הקטן בפנים. לא סתם ציפצוף של מעבד חם מדי, אלא ממש צליל של פעמון. זה לוקח כמה שניות ואז נפסק. אין לי מושג איך ולמה זה קורה. אשמח להסבר ???
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כשאני משחק בפוטבול מנג'ר יש לי כל כמה זמן Runtime Error, וכשאני מסתכל על הCPU של המשחק זה קופץ ל1.6 ג'יגה כשזה קורה(יש לי 2 ג'יגה ). ניסיתי המון פתרונות באינטרנט ואף אחד לא עוזר, ולפי ההיגיון אני צריך זיכרון חדש של 4 ג'יגה, סיפור של 100 שקל. זה אמור לפתור את הבעיה? תמונה של הארור:
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הכונן SSD מערכת הפעלה שלי הפסיק לעבוד. הביוס לא עלה עד שניתקתי את הכונן. במארז USB גם המחשב לא מזהה אותו. 1. האם יש מה לעשות או הוא הלך וגם החומר עליו? (הרוב מגובה) 2. אני בנתיים רוצה להחליף אותו, שוקל אם לשים m.2 נוסף לOS כאשר כבר יש אחד לחומרים וקאש או שמבחינת מהירות זה ישפיע על הm.2 המהיר שכבר קיים? לא שמעתי עדיין על SSD שהפסיק לעבוד, אשמח להבין כמה זה נפוץ. זה הרכיבים של המחשב AR7-3800XB AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Box 1 RR-212TR-16PR-R1 Cooler Master Hyper 212 LED Turbo (Red Top Cover) …
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל המומחים, כבר זמן מה שיש לי בעיה בהדלקת המחשב. אני צריכה ל"שחק" עם הכפתור לפעמים כמה דקות טובות עד שהמחשב נדלק. במקביל יש כמה מקשים במקלדת שהפסיקו לעבוד - אבל זה פחות מטריד אותי כי אני משתמשת במקלדת "חיצונית". הטכנאי האחרון שהייתי אצלו טוען שב- Vostro 5480 כפתור ההדלקה יושב על המקלדת, ולכן לא ניתן לתקן רק את מתג ההדלקה וצריך להחליף את כל המקלדת -ניסיתי להבין מתוך ה- owner manual האם כפתור ה-on/off אכן חלק מהמקלדת ולא הצלחתי למצוא שם תשובה. טכנאי אחר אמר שזו נשמעת בכלל בעיה בהגדרות של ה-BIOS. אני יותר נוטה להאמין שמדובר בבעיה של חומרה כיוון ששמתי לב שאם אני מטה קצת את המחשב או טופחת בעדינות על המכסה האחורי, כפתור ההדלקה מגיב מהר יותר. מה גם שהתק…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חילקתי את הדיסק קשיח ל 2 מחיצות , כשאני עושה העתק הדבק ממחיצה למחיצה הפעולה אורכת הרבה זמן, כשאני עושה העתק הדבק לאותם קבצים לדיסק קשיח חיצוני (גיבוי ) הפעולה נעשית מהר , וינדוס 10 מחשב i7 gb 16 זיכרון
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE MA69VM (צ'יפסט AMD 690V). עד עכשיו היו לי 2G זיכרון DDR2 בשני סטיקים (2X1G) מיצרן ודגם זהה (קינגסטון, לא זוכר דגם) שעבדו במהירות 800MHZ. לפני יומיים רכשתי עוד 2G (גם 2X1G) זיכרון של חברת קינגסטון מדגם KVR800D2N6 גם 800MHZ (דגם שונה מהזיכרונות הישנים). כשהתקנתי אותם, BIOS הראה לי שהזיכרונות עובדים אומנם ב-DUAL CHANNEL כמו שעבדו, אבל ב-667MHZ. כאן מדובר כבר ב-4 סטיקים של 1G, אומנם כל זוג מדגם שונה של אותו יצרן. אני שולל את האופציה שעבדו עליי בחנות, כי כל זוג בנפרד מראה 800MHZ, גם הישן וגם החדש, רק כשארבעתם מותקנים זה מראה 667MHZ. מה זה יכול להיות? נ.ב. כבר ניסיתי לאפס CMOS, ולעדכן גירסת BIOS ליותר חדשה, לא עזר. נ.נ.ב. יש לי מחשב נוסף עם לוח אם זהה…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD4850 ומסך 22 אינץ ובזמן סרטים או משחיקם יש לי קווים כאלה מעצבנים יש לי תדרייברים הכי מעודכנים אבל אולי אני צריך להוריד או לסמן משהו באפשרויות ואני לא מבין בזה כל כך יש למשהו פתרון. ניסיתי גם עם התוכנה D3DOverrider וזה לא עובד.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלו התחיל בפעם בכמה שעות לעשות ריסטים פתאומיים... עד שזה הגיע למצב שאתמול זה הגיע לווינדווס ריסט... הוא חשב שזה בעיה של חימום הוא פתח את המחשב ניקה שם מאווררים וכו'... אז כנראה שזאת לא בעיה.. כשהוא עשה סיסטם ריסטור זה גם עשה את הבעיה הזאת... יש לציין שעל SAFE MOD אין את הבעיות האלו... אלה רק כשמפעילים את המחשב רגיל. והוא עשה בדיקה של וירוסים ספייוורל וכו'... מה יכול להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מפעיל משחקים משחק בהם 5 דק לפעמים פחות או יותר ופתאום המחשב קורס נתקע לא מופיעים מסכים כחולים אין לי אפילו כיוון של מה זה יכול להיות עדכנתי דריבר לכרטיס מסך הטמפ תקינות זה קורה בכמה משחקים ככה שזה לא בעיה עם המשחק מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה שצצה רק היום. המחשב עובד לי שיא הלאט! אני לא מצליח להבין למה. אתמול הוא עבד מהר מאוד! והיום הוא בקושי זז! מישהו יודע מה הבעיה תודה מראש אריאל
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי בDRAM CONFIGURATION שבביוס להגדיר T1/T2 מה זה?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב ופתאום מופיע לי disk read error לפני המסך טעינה של ויסטה אבל אם אני מריץ kubuntu למשל בLIVE אז אפשר לקרוא מהכונן קבצים
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 שנימצא על מחשב שהמפרט שלום מפורט בצד. עכשיו כשאני מריץ CPU-Z על WIN 7 אני רואה שתדר המעבד נמוך מזה שאמור להיות. (שמתי תמונה) איך אני מחזיר את התדר להיות כמו שאמור להיות מבלי לעשות OC. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם השאלה שלי היא פשוטה יש לי שלושה סלוטים של זיכרונות האם אני יכול לחבר סטיק אחד בסלוט ה-1 וסטיק אחד בסלוט ה-3 ובעצם להשאיר את הסלוט ה-2 ריק? יש מצב שתהי'ה איזושהי בעי'ה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-