תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עובד עצות משהו כל הזמן תוקע לי את המחשב ואני לא יודע מה זה. אני מריץ עכשיו memtest אך זה עדיין לא מצא תקלה. אולי זה המעבד אבל אם כן אני לא יודע כיצד לבדוק אותו או כל רכיב אחר שעלול לתקוע אותו. מה זה יכול להיות? תודה מראש ירון.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מנסה להוציא את הכבל חשמל של הספק מהלוח אם,ומשום מה הוא לא רוצה לצאת...אני לוחת על ה"קליפס" הזה,שאמור לאפשר לי למשוך את זה החוצה,אבל עדיין זה לא יוצא,אני מרגיש שעוד רגע אני תולש את הכל מהלוח אם... יש לזה פיתרון???? ??? :-[
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי שאלה משום מה אם אני גולש באינטרנט וגם משחק ( או משחק במשחקי מולטי) למחשב שלי יש נטייה להתקע ... אני יודע שזה בעיה ספציפית של המתאם ISDN שלי אם הכרטיס מסך VisionTecmx440 בכל מקרה מה שבטוח זה לא חום (יש לי ליבה מאוד קרה ועשיתי קצת מודינג לכרטיס מסך ויש עליו עכשיו שני מאווררים ) וזה גם לא ספק (יש לי 400 וואט והביעיה התחילה עוד לפני ששמתי את כל המאווררים ) וזה משהוא ספציפי של המתאם הזה עם הכרטיס מסך כי אם מתאמים אחרים אין בעיות אה והמפרט שלי P41700 400FSB 256 SDram (אין לי כסף ל.IS7 ולDDR ) לוח אם קקה למדי ... אני לא בטוח שלחברה שלו יש שם אם כי נדמה לי שיש לו משהוא ... אולי איזה מספר כרטיס מסך Visointec mx440 מדי פעם עובר קצת OC ...(בעצם הרבה ... לא סתם…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב אז תראו אני רוצה לקנות עוד הארדיסק ולהוסיף אותו לשלי עכשיו אני יודע מפנים איך מתקינים והכל אבל אחרי זה שאני מפעיל את המחשב מה אני צריך לעשות??????????? תסבירו לי בבקשה שלב שלב מה אני צריך לעשות בכדי להפעיל אותו תודה תודה תודה לכל העוזר
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את המדפסת אבל כאשר אני פותח אותה כדי להדפיס לי דף מסוים היא מדפיסה לי מלא דפים שרשום באנגלית ומספרים כאלה אין לי מושג מה זה מישהו יכול לעזור תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי סטיק של 64 100hz בתוח המחשב + שתי סטיקים של זכרונות 64 133hz לא בתוח המחשב, הלוח שלי לא תומך ב-133 אבל בכל זות ניסיתי להרכיב והמחשב זיהה אותם בטסט ממורי ובהגדרות של הוינדוס והמחשב פועל אבל שמנסים לעלות ישום גדול שה-64 לא מספיק לו והוא צריך להשתמש באחרים (ה-133) הוא מעלה מסך כחול fatal error . יש מצב שהזיכרונות האלו יעבדו עם המחשב ?? אולי הגדרות או משהו ?? או שפשות זה לא מתאים וזהו. כי בזיכרונת pc133 הקודמים שניסיתי להרכיב או שהמחשה לא זיהה אותם או שהמחשב ציפצף לא עלה. הזיכרונות הם של micro י8 צ'פים רק מצד אחד. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מחבר בשביל לעשות RAID-5 עם 4 דיסקים. בכל אופן הביוס בכרטיס לא תקין, ולא מצאתי דרך לעדכן אותו. הכרטיס מודיע על Parent ID not found בתיחול המחשב. צריבת ביוס רגילה לא עובדת אני מקבל תקלה. אם למישהו יש פיתרון אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום במערכת שלי 2 כוננים קשיחים כל אחד עם מערכת הפעלה WINXP . ניתן לבחור בינהם על ידי תוכנת partition magic . כרגע יש תקלה במערכת שתהליך ה-boot לא מזהה אינפורמציה נידרשת לאיתחול אלא אם כן אני מבקש לבצע boot בעזרת cd ואז תוכנת bootmagic שוב מאפשרת לי לבחור את הכונן עם המערכת הנדרשת. נראה לי ש-boot record באחד הכוננים נפגע. האם אני צודק? איך מתקנים? תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס רשת ASOUND Realtek RTL8139D . חיברתי אותו למחשב וישר XP התקין לי את הדרייברים (מאושרים ע"י XP). עם הדרייברים האלה המחשב נתקע כל הזמן וממש לא זז. נכנסתי לאתר של ASOUND להורדת דרייבירים והם שלחו אותי לאתר של רילטק. התקנתי את הדרייברים שלהם, אבל הם לא מאושרים ע"י XP והמחשב לא זז איתם, למשל הפעלתי מקס פיין על 85-90 פריימים ועשיו על 25. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי (partition magic/expert) הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עליו ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני לא משחק הרבה במשחקי משחק אבל לאחרונה חזרתי לשחק במשחק שאהבתי פעם. בהתחלה היו האטות מידי פעם שכאילו המחשב נתקע לכמה שניות ואז יש הילוך מהיר והכל חוזר לקדמותו,אז חשבתי שזאת בעיה של הסי די רום אז החלפתי בכדאי לנסות ועדיין אותן האטות. ניסיתי משחק אחר, גם ישן, וגם הוא זחל אומנם בצורה אחרת, במקום תקיעות כל דקה הוא שפוט זז בקפיצות. ניסיתי להחליף דרייבירים של כרטיס המסך, להתקין שוב DIRECTX וזה לא עזר. התקנתי מחדש WINXP ובחרתי ב REPAIR, זה אומנם עזר ליום יומיים, למרות שהיו תקיעות אבל כל חמש דקות וריגעיות, ושוב הבעיה חזרה. יש לציין שהמשחקים הללו פעלו על המחשב הישן שלי מעולה ושכיום יש ברשותי amd athlon 1900+, gf2 gts, 512ram. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה לי הרבה ריסטארטים כבר 3 רק היום כנראה שזה בגלל בכרטיס מסך אני חושב הופיעה לי גם הודעה של ווידוס אחיר הריסטראט האחרון שאולי אני צריך דריבר מעודכן יותר איך אני יכול לדעת בדוק מאיפה זה בא (כי אני חושד שזה מההראד דיסק ) ?? ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לדריבר של NVIDIA GEFORCE4 MX 400 (64)
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייד עם דיסק של דרייברים. לא עולה בידי להתקין את הדרייברים ואני מקבל הודעה חוזרת ונשנית כי: usbehci.sys לא נמצא על גבי הדיסק. חיפשתי ב "גוגול" ומצאתי שם עשרות ומאות הודעות הזועקות מרה על חסרונו של usbehci.sys בדיסק ההתקנה. כל הקישורים היו לאתרי סקס שביקשו "לבצע בדיקה" בדיסק שלי. מישהו נתקל אי פעם בסיוט הזה הנקרא: usbehci.sys? מישהו יכול ליעץ לי מהיכן מורידים את הדבר הזה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי אני מקווה שלא טעיתי בפורום הספיציפי לבעיה אבל אני פשוט ממהר וסליחה עם טעיתי פתאום לא יודע מה קרה הצורב שלי לא צורב ולא מתחיל לצרוב איך שאני שם דיסק ונותן פקודה לצרוב הוא מראה לי את השגיאה הבאה..לא משנה איזה קובץ או איזה דיסק...החלפתי גם כמה דיסקים ריקים ושום דבר לא עזר השגיאה :
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום.. התקנתי WIN98SE כי אני לא יכול להתקין XP ולא WIN2000 ניסיתי ביותר מ4 דיסקים .. winxppro winxpgamerplus win2000 אין כולם נתקעים לי איפו שאני נכנס לחלון הכחול כדי לעשות התקנה.. ( זה איפו לוחצים ENTEר ונכנס להתקנה. לוחצים F3 לא יודע מה עושה) ניסיתי בשני הארדיסקים אבל אותו דבר.. יש לי: AMD2700+ 768RAM GA-7VT600-L FX-5600XT128MB
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת לא יודע מה השם שלו אבל במנהל התקנים הוא מופיע כ - ethernet controller ואני צריך דרייבר שלו יש לי את הדיסקט אבל הוא הרוס ככה שזה לא עוזר לי בבקשה חברים זה דחוף
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
נכון, זה יותר קשור לפורום תוכנות, אבל מכיוון שהשימוש בתוכנה מתקשר לפורום הזה, חשבתי שיהיה נכון יותר לפתוח את הנושא פה. אז הורדתי את התוכנה והורדתי את החבילת סמלים (לSP2). התקנתי את התוכנה - הכל טוב ויפה. אך שניסית להתקין את החיבלת סמלים זה זרק לי ארור שהקובץ EXE הזה not vaild Win32 application. :-\ ניסתי לעשות במצ מקוון דרך האינטרנט. רשמתי את הקישור בחלון המבוקש. ואז עשיתי CTRL+D לפתוח את הקובץ. הלכתי לתקיה כפי שרשום בסטיקי..עשיתי הכל כפי שרשום. בחרתי בקובץ עם התאריך שמתאים לי ולחצתי OPEN וכלום לא קורה.. נראה כאילו הוא עובד כמה זמן..ואז לא קורה כלום. כאילו מתעוררת שגיאה או משו. ראיתי לחצן של COMMAND אז נכנסתי אליו וזה מה שהיה רשום : Microsoft (R) Windows Debugger Versio…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק SATA2 160GB של WD וחיברתי אותו למחשב (המפרט בצד), חיברתי את הכבל האדום הדק הזה, וחיבור למולקס של הספק. הדלקתי את המחשב אבל הוא לא מזהה אותו. זה פעם ראשונה שאני מרכיב איזהשהוא חלק במחשב ( ) .... אמרו לי שהמחשב אמור לזהות אותו לבד אבל אני לא רואה שום כונן שהתווסף במחשב שלי. מה עושים?? בקשה אני צריך עזרה דחוף כי היום אני הולך לחנות הזאתי שקניתי ממנה את הארדיסק. עריכה: טוב, הצלחתי להגיע לארדיסק דרך ניהול מחשב>ניהול דיסקים. וראיתי שם את הכונן. הגדרתי אותו, וקבעתי לו אות. ועכשיו הוא רושם שאני צריך לעשות לו אתחול, מה זה בדיוק? זה רק מגדיר באיזה מערכת קבצים הוא השתמש? (NTFS או FAT). ועוד שאלה- מה ההבדל בין מחיצה ראשית,מחיצה מורחבת,כונן לוגי וכל הסוגים האלה? ואיך…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קבלתי הודעה כזאת על מסך כחול : (stop :0x0000007b(0xf7c1f528,0xc0000034,0x00000000,0x00000000) רציתי לשאול מה זה אומר ,זאת בעיה עם דיסק קשיח שלא עולה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, חברים ! אנא, עזרו לי לפתור אותה בהקדם. מה יכול להיות מקור התקלה. תודה, זיו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המחשב של דוד שלי עשה צפצופים בעת ההדלקה, אחרי המון סיבוכים וזה העלתי לו את המחשב והתחלתי לצרוב מידע, כל הפעלה מחדש היה סרט להדליק אותו בגלל הצפצופים שלא נותנים להדליקו, לבסוף תוך כדי עבודה בוינדוס הוא נשרף, שמתי לו ספק כוח אחר אבל זה לא עבד, יש מצב שהלוח אם נשרף?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בכל משחק שאני מנסה להתקין כתוב לי במהלך ההתקנה שחסר קובץ או משהו כזה. לקחתי את אותם המשחקים והתקנתי במחשב אחר ושם זה פעל. גם כשאני מנסה לחלץ קבצים יש לי שגיאה באמצע החילוץ... מה לעשות? תודה...
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. בדרך כלל כשאני לוחץ על הגלגלת אני יכול לרדת למטה ולעלות למעלה, אבל עכשיו כאשר אני לוחץ עליו זה מעלה אותי ישר למעלה. וכאשר אני מנסה ללחוץ עם הגלגלת בדפדפן לפתוח קישור, זה מעלה אותי למעלה. וגם כאשר אני נגיד בשולחן העבודה ואני לוחץ על הגלגלת זה כאילו מסמן לי את כל המסך. וניסיתי להחליף עכברים וחיבור USB. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מחשב מריץ VISTA 32 BIT.לוח אם ABIT IP35-E כרגע יש בו 2 זכרונות כל אחד גיגה של OCZ 2 הזכרונות נמצאים בסלוטים הכחולים (ייתכן ועובדים בDUAL)? אני מוסיף זכרון KINGSTON 2 גיגה לסלוט השחור בלוח. http://www.alibaba.com/product-gs/441482545/KVR8002N6_2G_ddr2_ram_memory_module.html המחשב עולה.מזהה 4 גיגה אך אחרי מס דקות מראה לי מסך כחול לגבי בעיה עם הזכרון.הזכרון לפי מיטב ידעתי תקין. יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי לוח אם , בלוח יש שתי יציאות אחוריות של USB 3 . חיברתי עכשיו דיסקאוןקי של Transcand בעל USB3 והעברתי קבצים בעלי 4 GB מהמחשב לדיסק או קי . מהירות ההעברה הייתה 16MB לשניה . למה זה ככה ?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-